Äitiä homo perseeseen helsinki call pojat

Oikeusasiamies ja -kansleri eivät ehdi kommentoimaan asiaa koska heillä on kiire lukea jonkin ministerin tekstiviestejä. Meillä on mainostoimistot ja kaikki kato tätä hommaa handlaamassa. Aatos Erkkokin pitää konsernin uutta nimeä uudenlaisena, hätkähdyttävän freesinä tapauksena mediamaailmassa. Haluaisitko omistaa paperille painetun ulkoministeri Ilkka Kanervan tekstiviestit sisältävän ensimmäisen numeron?

Jos saamme kerättyä ennakkotilausta, tekstiviestit siirtyvät kännykästä paperille. Numeron hinta on 7 euroa, mutta ennakkotilaaja pääsee hyötymään kehnosta dollarista, jolloin hinta on vain 10 dollaria. Saa maksaa enemmänkin, jos siltä tuntuu. Kovasanaisessa lausunnossa Paavi suomii Suomea suomettumisesta. Ulkoministeri vaihdettu tekstiviestien takia? Joku turha julkkis putosi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta?

Jääkiekko-ottelu venyi monituntiseksi sähläämiseksi? Kaikesta tekin jaksatte innostua! Richelieu välittää Paavin huolen erityisesti ulkomaailmaan kohdistuvan väliinpitämättömyyden johdosta. Olympialaiset ja järjestäjämaa Kiina kohtaavat ennennäkemätöntä vastustusta. Myös uskonnollisten asioiden unohtaminen valtamedioissa huolestuttaa Paavia: Mikä on kun epäilyttävän taustan omaavasta sakemannista ei saada samalla tavalla kirjoitettua kuin geriatrisesta polakista ja tämän kuolemasta!

Suomalaiset johtajat ottivat Paavin sanomiset vastaan tyynenä. Kanta on edelleen vähintään viisi senttiä korkea. Viimeinen tikki oli professori Kari Uusikylän kynäily Erkko-median sunnuntaisivulla. Koska kaavailtu huippuyliopistolaitoksen asema kansainvälisessä yliopistokentässä ei vastaa globalisaation asettamia vaatimuksia, siirretään innovaatioyliopisto virtuaaliseksi Habbo-hotelliin. Samalla myös kritisoitu rahoitusmalli menee uusiksi.

Sailaksen innovatiivinen ratkaisu on yhdistää Habbo-hotelliin Wincapitan rahoituksen keruumalli. Ja vitut sanon minä. Bush on kieltäytynyt vetämästä joukkojaan pois Irakista. Hänen mukaansa poisveto ei tule kysymykseenkään. Irakin sota on kestänyt nyt kuusi vuotta.

Bushia kritisoidaan usein hänen aggressiivisesta politiikastaan, äärioikeistolaisuudesta ja evoluutioteorian vastaisesta olemassaolosta.

Hänen tukijoukkoihinsa kuuluu kuitenkin huomattava määrä ihmisiä, mikäli tukijoiden lukumäärä lasketaan samalla tavalla kuin vuosien ja presidentinvaalien tulokset. Syy turistien surmaamiseen on niiden paikallisille apinoille aiheuttama riesa ja terveysuhka. Gibraltarin magotit ovat Euroopan ainoita luonnonvaraisina eläviä apinoita.

Kahdelle turistille on jo ehditty antaa myrkkyruiske. Gibraltarin turismista vastaavan ministerin Ernest Britton mukaan turistien surmaaminen on viimeinen oljenkorsi. Britto sanoo yhden turistijoukkion käytöksen karanneen käsistä, niin etteivät asukkaat voi esimerkiksi jättää ikkunoitaan auki varastelun pelossa. Kuuden viime vuoden ajan alueella on myös ollut käynnissä turistien syntyvyyttä rajoittava ohjelma.

Britannian hallinnassa oleva Gibraltar sijaitsee Iberian niemimaan eteläosassa Espanjan rannikolla. Kiistaa oli eritasoliittymästä, jonka asukasyhdistys arvioi muun muassa tuovan liikaa melua tyhjästä. Sitä voidaan nyt harrastaa myös jännissä paikoissa.

Yhdistys, kaupunki ja Ilkka päätyivät lopulta ratkaisuun, jossa Särkijärven eritasoliittymän puutarhatyöt vähenevät ja liittymän yhteyteen rakennetaan myös meluaitoja. Samalla säilyy pohjanlesbon ja ripsipiirakan asuinseutu. ENGLA Ruotsin poliisi epäilee Tampereen poliisilta saamiensa tietojen perusteella Nokian veden tappaneen, raiskanneen ja kusseen porttikonkiin myös Ruotsissa.

Vahvimpana todisteena poliisi pitää käytettyä Ettania sekä mustaamakkaraa. Kotietsinnöissä poliisi löysi myös Helsingin pörssille suunnattuja uhkauskirjeitä. Ilman sitä mä en olisi saanut mun sinkkukirjaakaan valmiiksi. Lukekaa se, niin tiedätte mm. Tämän jälkeen valkoiseen huppukaapuun pukeutunut Avellan marssi hanhenmarssia Mannerheimin patsaalle kertoakseen kansalle rotuhygieniasta ja että on aivan vitun tyhmä urpo.

Vielä ei ole tiedossa minne palkat siirretään. Tampereen kaupunginjohtaja Otto-Ville Punikkinen on ehdottanut omaa tiliään. Päätöksen syynä on, että hieman yli tuhat tuntipalkkaista kaupungin työntekijää ei saanut palkkaansa palkkapäivänä tiistaina. Osa ei saanut rahoja vielä keskiviikkonakaan. Rahoitusjohtaja Arto-Pekka Vero-Paratiisilan mukaan palkat maksetaan nyt muuta kautta siihen saakka, että asioiden hoituminen Sampo Pankissa varmistuu.

Sampo Pankin viestintäjohtaja Jalmari Radio-Skugga sanoi Aamulehdelle, että palkanmaksu takkuili tiistaina myös muualla kuin Tampereella. Skuggan mukaan myöhässä olivat noin 3 henkilön palkat. Eivät olekaan kasvaneet lonkasta yhteen! Vanhanen oli kutsunut itsensä paikalle, koska hän asuu kotonaan.

Monen yllätykseksi nurmijärveläisen omakotitalon WC-tiloista astui ulos myös kymmenen minuuttia aiemmin sinne kadonnut Mertala harmaassa jakkupuvussaan. Parin erosta huhuttiin viimeksi viisi minuuttia aiemmin kun Mertalaa ei näkynyt Vanhasen rinnalla. Vanhanen ei tuolloin ollut halukas kommentoimaan partnerinsa yllättävää katoamista.

Pariskunta oli kuitenkin palannut yhteen, sillä lyhyen keskustelumaisen tajunnanvirtatuokion, jossa ei välimerkkejä käytetty, jälkeen pari söi uuniperunapainotteisen päivällisen ja jatkoi matkaansa parin metrin päähän vihertäväpinnoitteisen puurakennuksen ulkoverannalle. Yhdessä viihtyvä pari ei edelleenkään ollut innokas puhumaan suhteestaan medialle. Kysymys entisen naisystävän Susan Kurosen ja Mertalan tuomisesta juuri uuniperuna-aterialle suhteen alkuvaiheessa sai Vanhasen huitaisemaan toimittajaa ohimoon.

Maaliskuuta kunnioitettavan 72 vuoden ikäisenä. Runge teki urallaan monta muutakin orgaanisen kemian näkökulmasta tärkeää löytöä, mutta ketäs vittua ne kiinnostaisivat. HAAG Ranskan asettaman esimerkin myötä ovat lukuisat valtiot ympäri maailmaa ryhtyneet nostamaan syytteitä Irakiin taistelijoita värvänneitä vastaan. Britannian oikeuskansleri Jack Straw tukee Yhdysvaltojen kantaa: Yksin Yhdysvalloissa arvioidaan syytteitä nostettavan tuhansia henkilöitä vastaan.

Mukasey nimeää lakitoimien pääkohteeksi David Petraeuksen johtaman Halukkaiden Koalition värvääjät. Koalition vastuulle lasketaan suuri osa Irakin ihmisuhreista. Jälkihoitoa harkitaan annettavan takautuvana.

Puolustusvoimien mukaan jälkihoitoa tarvitsevia sotilaita on todella paljon. Puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Majuri Jorma Majuri arvioi tilannetta seuraavasti: Suomi on osallistunut moniin vaikeisiin operaatioihin. Jälkihoitoon takautuvasti määrätty Jalmari Viitala kommentoi omia kokemuksiaan: Omia kokemuksiaan Viitala väheksyy: Laskin pikakiväärillä lippaan siihen.

Verho kansanedustajien lahjomattomuuden edestä alkoi revetä pari viikkoa sitten, kun selvisi, että useat kansanedustajat ovat pimittäneet vaalirahoitusilmoituksistaan yrityksiltä ja yhdistyksiltä saamiaan avustuksia. Tähän saakka on yleisesti uskottu, että vaalikampanjat pyörivät pelkällä hyvällä tahdolla ja vilpittömällä vaikuttamisen halulla.

Kansan keskuudessa epäilystä herättää erityisesti se, että eniten rahaa kampanjoihin ovat lahjoittaneet ne, joilla on eniten rahaa. Lahjontaskandaali ei jää välttämättä viimeiseksi eduskunnan ja kansanedustajien uskottavuutta koettelevaksi kohuksi, KRP: Väitteet ovat omiaan rapauttamaan kansalaisten uskoa edustuslaitoksen riippumattomuuteen ja ne täytyy tutkia tarkkaan.

Liiton puheenjohtaja Sofia Tal-Digi on mukana seksivälinekaupan mainoksessa, jossa peräkämmarin poikia kehotetaan ostamaan nukkeja. Tal-Digin mukaan nukeilla leikkiminen opettaisi kokemattomille poikamiehille seksuaalisuutta. Hänen vuotta vanhempaa veljeään Peraa nukke kiinnosti selvästi vähemmän. Veljesten äiti Paula Kuikanmäki kertoo, etteivät pojat ole osoittaneet mitään kiinnostusta naisia kohtaan, joten niitä ei ole heille tuputettukaan.

Lehti kyseli yhteensä kymmeneltä perheenäidiltä ja -isältä, ovatko heidän keski-ikäiset poikalapsensa leikkineet nukeilla. Kaikki vastanneista kertoivat, että pojat ovat olleet kiinnostuneita.

Kolmen keski-ikäisen vanhanpojan äiti Paula kertoo, että pojille ostettiin nukke juuri seksuaalisuuden opettamiseksi. He yrittivät jopa pukea nukelle seksikkäitä alusvaatteita. Yrittivät painaa nukkea jokaiseen reikään. Paulan perhe on varsin perinteinen. Lapsille on tarjottu perinteisiä sukupuolirooleja. Luultavasti siksi Pasi ei ole löytänyt rakkaussuhdetta naisen kanssa.

Realdollin kanssa ei onneksi sellaisia tarvitakaan! Viimeisten tietojen mukaan Litmanen on loukkaantumatta. Tämä on jo ainakin toinen kerta viimeisen vuoden aikana, kun Litmanen on ilmoitettu pelaavaan kokoonpanoon loukkaantumattomuuden takia. Uutinen otettiin maaotteluihin valmistautuvassa Suomen joukkueessa vastaan tyrmistyneesti. Päävalmentaja Stuart Baxter oli myöskin yllättynyt ja selvästi järkyttynyt kuultuaan uutisen Litmasen loukkaantumattomuudesta varhain aamulla.

Vielä ei tiedetä Litmasen loukkaantumattomuuden vakavuutta. Suomen joukkueen lääkärin Simo Kovakouran mukaan pahimmassa tapauksessa Litmanen pelaa koko ottelun. Hänen mukaansa on kuitenkin toivoa, että loukkaantumattomuus olisi lyhytaikaista ja Litmanen nähdään sairastuvalla hyvällä tuurilla jo puoliajalla. Kyselyyn osallistui kolmipäinen Ravintolan Henkilökunta , kun valomerkin jälkeen puujaloilla naamioitunut Seppo Koskinen ilmoitti ostavansa ravintolan. Rajalta tavoitetulle ihan tavallisellekin kansalaiselle alkaa pikkuhiljaa selvitä, miten valtion velkaa saadaan lisättyä epäselvillä todellisilla vuosikoroilla.

Korjauskelvottamaksi vauritoitunut alus tullaan yllättäen sijoittamaan Helsingin rannikolle hotellilaivaksi sekä nähtävyydeksi Turun Aurajokeen. Käyttämättömistä pelastuslautoista tulee tilapäisasunto Espoon kaupunginjohtajalle. Kiista Titanicin kohtalosta alkoi, kun merenpohjassa maannut alus myytiin Intiaan romutettavaksi. Suomalaisten intressit alusta kohtaan heräsivät sen jälkeen, kun yhteys Titanicista kertovan elokuvan, suomalaisen laatujournalismin ja venäläisten sukellusveneiden välillä paljastui.

Ylipäällikkö Marcus Nürburgring-Messerschmittin mukaan ei törmännytkään neitsytmatkallaan jäävuoreen, vaan Marsin korkeimpaan vuoreen Olympos Monsiin. Päivittäisestä rahakylvystään tavattu pääministeri Matti Vanhanen ei suostunut kommentoimaan tapausta ja kielsi ehdottomasti tietävänsä siitä mitään. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda rohkeasti esiin valtavirran ulkopuolisia ihmisiä ja saattaa heidän äänensä koko maailman korviin.

Tänä vuonna keskityttiin erityisesti Espoolaisiin vuokralla-asujiin. Tieteellisten tutkimusten mukaan ehkä jopa yksi kymmenestä Espoolaisesta asuu vuokralla, mutta tästä asiasta ei ole ollut tapana puhua. Vuokralla-asujien ongelmista kertoi Pride-järjestäjä Peter Rentner.

Pride-paraatilla on myös vastustajansa, joista eräs on Westendissä asuva Steeffan Kultalusikka. Niiden hännyksillä tulivat ne muutkin vuokralla-asujat pilaamaan meidän ikioman Shangri-lan. Helsingin hallinto-oikeus päätti tänään kansalaisaktivisti Yrtti-Henrik Taukotuvan pikaisesta käännyttämisestä.

Käännytys pannaan toimeen välittömästi. He käännyttävät Yrtti-Henrik Taukotuvan pois tapainturmeluksesta ja pahaksi piintyneestä ateismista. Jos käännytys ei onnistu, seuraavina vuorossa ovat Hollolan helluntaiseurakunta ja vanhoillislestadiolainen separatistijärjestö LEPA. Yrtti-Henrik Taukotupa on tarkoitus käännyttää pois myös kasvissyönnistä, feminismistä, hampunpoltosta ja skeittaamisesta.

Nurmijärven kunta on lahjoittanut hänelle omakotitontin ja heteroksi käännytetyn Taukotuvan jälkikasvulle on luvattu elinikäinen passi Lepsämän valaistulle ladulle. Yle uutiset kertoi perjantaina Yrtti-Henrik Taukotupaa odottavasta käännytyksestä. Hänen kohtalonsa on herättänyt laajasti suomalaisten myötätuntoa. Aamuyöllä nukkumasta tavoitettu kalastaja Sigurdurhurdurur Postmansson toteaa, että tässä huolestuttavassa tilanteessa ainoastaan tyyny on hyvin. Postmanssonin mukaan Islannissa on valmistauduttu mahdollisiin hyökkäyksiin vahvistamalla etenkin ydinvoimaloiden ja sotilaskohteiden tietoturvaa ja vartiointia.

Islannin lisäksi kybersotaan valmistuvat ihan pelkän arvauksen perusteella Havaiji, Honolulu, Mosambik, puolet Uutta-Seelantia, Ahvenanmaan maakunta sekä puolueeton Ruotsi.

Ihan paskanjäykkänä ei ole oikeastaan kukaan, mutta ylitti sentään uutiskynnyksen. Pekkarinen puolestaan myönsi yhtiölle lähes euroa tukea ennen viime vaaleja. Suomi-Soffan hallituksen puheenjohtaja Maritta Keskinen-Toivainen ei halua kommentoida taulujen sijaintia. Ehkä vielä joskus Kiasmassa, mutta ei todellakaan kesälomien aikaan. Museoon parveilevilla maalaisilla menisi itsetunto, järki ja usko tulevaisuuteen.

Taulut myynyt Pekkarisen tukiryhmä tunnustaa, että he menettelivät tahdittomasti myydessään taulut Suomi-Soffalle. Pekkarinen ei suhtautunut pilaan kevyesti, vaan lievitti yritykselle aiheutunutta vahinkoa suurella elvytyspaketilla. Rahat ohjattiin kriisiapuna taulut nähneiden Suomi-Soffan työntekijöiden perheille. Luxemburgin ratifioima Lissabonin sopimus on saanut Suomen hyväksynnän.

Lissabonin sopimus on saanut myös EU: Suomen olympiakomitean Ilkka Kanerva on näet myöntänyt, että moni suomalainen huippu-urheilija on ottanut vastaan merkittäviä lahjoituksia olympiavalintojen alla.

Kanerva ei lähde pohtimaan, onko lahjoitusten tarkoituksena ollut vaikuttaa olympiaedustajien valintaprosessiin. Yleisurheilupiireissä lahjusskandaali on tiedetty jo pitkään.

Nimettömänä esiintyvät silminnäkijät kertovat jo noin kymmenen vuoden takaisista tapauksista, jolloin maailmanmestariksi keppiä heittäneen Aki Parviaisen pakaroissa luki isolla fontilla Suomi Soffa. Myös suoraselkäsiä ja rehtejä urheilijoita oli tuolloin. Takavuosien kuulantyöntäjänaisemme Asta Hovi muistelee: Kehuivat, kuinka hyvin sopisin mannekiiniksi heidän Muhkeaan oleiluun -sloganilleen.

Olisivat halunneet työntötrikoisiini firman nimen, olisi kuulemma voinut käyttää vielä isompaa kirjasinta kuin Akin ahterissa. Aika kevyitä kavereita olivat nämä mainosmiehet. Työnsin toista yli 16 metriä, ja toisella tein sarjan ranskalaisia punnerruksia.

Tukholma Puhelimen soidessa aamuyön pikkutunneilla suomen aikaa, saa lehden toimittaja mieluista kuultavaa lahden toiselta puolen.

Suomalaisten Janina Frostellin nyk. Fry ja huippuartisti Miisankin tuottajana tutuksi tullut ruotsalainen musiikkialan moniosaaja ja megajulkkis Cris Owen on saanut humalapäissään päähänsä soittaa allekirjoittaneelle. Sen kummempaa asioita miettimättä sovitaankin miehissä tapaaminen ensi viikolle.

Jos tunnelmasta satamaan saapuessa ja jos ihmisen ilmeestä pystyy jotain päättelemään, niin jotain suurta on ilmassa, kun toimittaja näkee ruotsalaisgurun polskivan satama-altaassa täydessä pierussa. Hetkisen kuivattelun ja toimittajan tuomien tuliaisten ruisleipää ja salmiakkia vastaanottamisen jälkeen on herra Owen valmis aukaisemaan sanaisen arkkunsa. Ja niinhän se onkin, pieni soittokierros paljastaa asian mittasuhteet.

Suomen yleisradio aikoo lähettää myöhemmin tapahtuvasta alapääleikkauksesta suoran lähetyksen. Soitto eduskuntaankin antaa samankaltaisia tuloksia. Serranon perhettä katselemasta tavoitettu perussuomalaisten Timo Soini on samaa mieltä yleisradion kanssa. Puoluejohtaja aikoo itsekin olla television ääressä kyseisenä ajankohtana, vaikka harmitteleekin kyselytunnin väliin jäämistä omalta kohdaltaan.

Kyseltiin poikien kanssa oikeusministeri Tuija Braxilta hintaa ja puhemies Sauli Niinistön nuijan alulle panema kop kop, kuka siellä? Niille, jotka kuitenkin ajattelevat kyseessä olevan vain julkisuushakuinen tempaus, on neiti Owenilla selkeä vastaus. Tuore epäily siitä, että kansainvälinen salakuljetusrinki olisi kaupitellut ydinkärjen rakennusohjeita, on osoittautunut vääräksi hälytykseksi.

Salaiset piirustukset löytyivät vuonna sveitsiläisten liikemiesten tietokoneilta. Vuodosta epäiltiin pakistanilaisen ydinase-ekspertti Abdul Qadeer Khanin johtamaa salakuljetusrinkiä. Tutkimuksissa kuitenkin paljastui että kaupan olleet piirustukset olivat peräisin CIA: Lisäksi näyttää siltä että ne olisivatkin sisältäneet vain partavaahtopurkin rakennusohjeita.

Myös tiedot poliisitutkinnan vaiheista ovat viestimissä olleet ristiriitaisia. Uutistoimisto Reutersin mukaan Donald Rumsfeld olisi unohtanut paperit Abdulin hotellihuoneeseen heidän ollessaan viettämässä yhteistä yötä Venetsiassa. Washington Post taas kertoi piirustusten olleen peräisin maan alle siirretystä USA: Poliisin pommiryhmä joka tapauksessa räjäytti paperit. Poliisin toimivaltuuksia sekä kansalaisten valvontaa ja tarkkailua ehdittiin tapauksen johdosta joka tapauksessa lisäämään entisestään.

Partavaahtoa valmistava yhdysvaltalainen Gillette puolestaan on tarkistanut doktriiniaan vuodon johdosta. Olemme laskeneet kynnystämme ennaltaehkäisevään strategiseen iskuun, ja uusia parturiliikkeitä perustetaan ainakin Irakiin, Saudi-Arabiaan ja Omaniin.

Aiomme ajaa koko alueen posliiniksi ennenkuin ne ruokottomat risuparrat ehtivät levittämään karvojaan kaikkialle maailmaan. Yhdistys luonnehtii äänestystulosta kannanotossaan vittumaiseksi ja aivan saatanan työlääksi.

Neljä viikkoa sitten kirjoitettiin loppukevään tarpeiksi juttuja vaalirahoista ja siitä asti on vedetty lonkkaa. Huomenna joutuu vittu vielä töihin! Ja loma alkaa vasta juhannukselta! Mutta ei, saatanan irkku-idiottien takia joutuu tekemään vielä töitä tälle keväälle! Täten yhdistys vaatii Euroopan unionin Suomen edustustolta, Valtioneuvoston kanslialta ja Perussuomalaisilta selkeitä, yksinkertaisia ja maksimissaan viisisataa merkkiä pitkiä painovalmiita tiedotteita parilla lyhyellä siteerauksella.

Tukilakkoja ollaan suunnittelemassa monen eri tahon toimesta. Suomen tarjoilijoiden liitto on jo ohjeistanut Facebook-ryhmässään näyttämään solidaarisuutta kuljetusalalle.

Lisäksi välttäkää katsekontaktia kaikin keinoin, etenkin jos yritetään tilata laskua. Huhuja ruuan tarpeettomasta jäähdyttämisestä keittiön ikkunalaudalla ei voitu vahvistaa deadlineen mennessä. Toinen merkittävä tukija on Varusmiestoimikuntien liitto.

Vemppa tiivistää liiton kannan soden kanelipullan äärestä: Jos istuu vessanpöntöllä ja nostaa jalat ylös niin skapparit ei löydä. Vessapaperia kuumaan veteen ja nyytti kainaloon, niin johan saa kuumeen nousemaan tarvittaessa. Nopeimmin toimi kuitenkin Sampo Pankki, jonka verkkopankin kautta toiminut tukilakko oli täydessä toiminnassa jo kuukausia ennen kuljetusalan omaa mielenilmausta.

Syyskuussa ilmestyvällä levyllä on nimi. Eräässä maassa eräänä vuonna perustettu yhtye on tehnyt myös levyn, jolla ei ole nimeä. Sitä levyä myytiin paljon. Erästä toista levyä myytiin vähemmän. Tarkoitus on lähinnä tienata eräskin miljoona. Jokakesäinen kolumnistien ja toimittajien vapauttaminen kesälaitumille on jälleen herättänyt ihastusta lukijoissa.

Varmaksi kesän merkiksi muodostunut lämminhenkinen kesäironia näyttäytyy lukemattomina mökkeilyä, lomailua, kesäsäitä ja -festivaaleja käsittelevinä kolumneina, artikkeleina, blogikirjoituksia ja ummetuksina.

Etenkin kaupunkilaisten trenditoimittajien hyväntahtoinen suomalaisten kesärituaaleille vittuilu synnyttää jälleen kerran suomalaisissa pakotettuun nauruun tukahdutettua kesäraivoa. Julkisuuteen on noussut lapsikuoron propagandasyyte ja turkkilaisen laulajan syyte Turkin valtion arvostelemisesta.

Turkin syyttäjän virasto ilmoittaa että muitakin syytteitä ollaan nostamassa. Istanbulilaista Hamit Ürgania vastaan ollaan nostamassa syyte Koraanin halventamisesta. Ürgan voidaan tuomita tästä rikoksesta kahteen sataan raipaniskuun. Kolmen naisen ryhmää vastaan ollaan nostamassa syyte seksuaalisiveyden loukkaamisesta. Nämä olivat kulkeneet Ankaran kaduilla pimeän aikaan ilman miespuolista saattajaa. Mikäli naiset tuomitaan, voidaan nämä tuomita joukkoraiskattavaksi.

Istanbulissa asuvaa Margaret T. Hatcheria odottaa kuitenkin kovin syyte. Hatcheria vastaan nostetaan syyte maanpetoksesta. Hatcheria syytetään siitä että tämä oli haukkunut Turkkia lihavaksi. Lisäksi Hatcher on sanonut että Turkilla on liikaa karvoja väärissä paikoissa. Mikäli Hatcher tuomitaan, odottaa häntä teloitus tulikuumilla raudoilla tökkimällä.

Turkki on lunastamassa paikkaansa eurooppalaisten sivistysvaltioiden joukossa. Tällä hetkellä syyteharkinnassa on vielä Turkin jalkapallomaajoukkuetta vastaan mahdollisesti nostettava syyte.

Myöhään keskiviikon ja perjantain välisenä iltana Italian kaivinkoneammattilaiset asettivat kauhansa tiedon valtaväylien tukkeeksi ympäri Sveitsiä. Se maksaa aika paljon. Pesto itse osoittaa mieltä tukkimalla nurmikkoalueen leikkurillaan. Ranskan hallitus ottaa asian järkyttävän vakavasti: Pikku-Huopalahden ala-asteen koulun oppilaalla on todettu zombitartunta. Terveyskeskus ja armeija ovat ryhtyneet yli viikko sitten paljastuneen tartunnan mukaisiin toimiin yhdessä koulu- ja työterveyshuollon kanssa.

Helsingin kaupungin mukaan altistuneita on kuutisenkymmentä ja he ovat saaneet tiedon puhelimitse ja kirjeitse. Lisäksi kaikki tartunnalle altistuneet lapset ja henkilökunta tuhotaan. Tartunnan vaara on suurin sairastuneen kanssa samassa taloudessa asuvilla henkilöillä tai muilla pitempään hänen kanssaan samassa suljetussa tilassa oleskelevilla. Puremalla tarttuva zombioireyhtymä on lapsilla harvinainen Suomessa. Vuosittain tartuntoja on noin , joista kymmenen lapsilla tai nuorilla.

Menestyksekkään Tampereen työmaataiston jälkeen marsalkka C. Mannerheimin johtama sateenkaariarmeija on aloittanut marssinsa kohti Helsinkiä. Pispalasta lihaksikkaan ja mustanahkaisen Toukolaaksonen-orinsa selästä bongattu marsalkka oli silmin tähden tyydyttynyt ja kiitteli joukkojensa mies- ja naiskuntoisuutta.

Innosta väristen marskalkka suuntasi paksun sauvansa kohti Helsinkiä ja antoi hilpeille joukoilleen lähtökäskyn. Joensuun viivytystaistelussa voittoisa Apila-armeija vetäytyi Helsingissä siilipuolustukseen. Kun Apila-armeijan nimeämän väliaikaishallituksen pääministeri Matti Vanhanen sulkeutui kaappiin mököttämään ja kieltäytyi tulemasta sieltä ulos, pääkenttävääpeli Jarmo Korhonen otti kehittyvien maakuntien joukot komentoonsa piilopirtiltään käsin.

Yhdessä meillä on tahto toteuttaa unelmia. Jouduin poistumaan Helsingistä, koska puhelin soi koko ajan. Kuitenkin esimerkiksi Edistyksellinen Keskustan Naiskaarti on jo loikannut marsalkan sateenkaaririntamaan.

Pääkaupunkia puolustavien Apila-joukkojen asema on muutenkin tukala. Santahaminasta maihinnousunsa aloittaneet tiukkoihin univormuihin pukeutuneet Gaartinjäägärit ovat jo edenneet Presidentinlinnan edustalle ja ne ottanevat kaupungin haltuun lähiaikoina. Helsingin vastarintaliike onkin jo aloittanut sateenkaariarmeijan voitonparaatin järjestelyt.

Tuo mukaan ystävät ja toverit sekä hyvä mieli! Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen polkemisen vuotisjuhlien kunniaksi lyödään erikoisraha sekä muita sivullisia. Rahan nimellisarvo on 1,5 sestertiusta, ja sitä tehdään 6,7 miljardia kappaletta. Valtiovarainministeriön päätös vaatii vielä EU: Erikoisrahan on suunnitellut kuvanveistäjä Lermu Nyrkki-Tapio. Kuvassa on hyvin kiillotettu kenkä ja sen alla ihminen. Rahan arvopuoli on sama kuin Zimbabwen miljoonan dollarin käyttörahan arvopuoli.

Erikoisrahat lasketaan liikkeeseen lokakuussa ja niiden odotetaan korvaavan Yhdysvaltain dollarin. Ainakin Portugali, Italia ja Itävalta tekevät myös erikoisrahan Ihmisoikeuksien polkemisen kunniaksi. Kukin maa suunnittelee oman rahansa. Useiden silminnäkijähavaintojen mukaan ne pätkivät ainakin Fidel Castron , Lissabonin sopimuksen, useita Pätkis-patukoita sekä Johanna Tukiaisen YO-todistuksen.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa Porissa järjestetty RMJ jäi suuresti tavoitteistaan. Laajempi festarialue tarjosi mahdollisuuden kasvulle ja kehittymiselle, mutta siitä huolimatta perinteinen juhannusfestivaali oli pettymys. Toinen suuri pettymys järjestäjille oli yleinen festarihenki, jo viime vuonna rähinöinti ja pahoinpitelyt olivat laskusuunnassa, mutta tämä vuosi meni täysin alle odotusten.

Eräs syy festarin siirtämiseen Poriin Rauman sijasta oli porilainen nuorisokulttuuri, jolla yritettiin elvyttää rähinöintikulttuuria. Myös ilkivalta ja yleinen vahingonteko jäivät viime vuoden tavoitteista. Mutta pettymyksistä on opittu ja ensi vuonna on luvassa isompi ja parempi RMJ. Verovarojen kuluessa nykyään pääosin terveiden ihmisten ennaltaehkäisevään lääkitykseen, on Lääketuotanto Ry: Suomen Lääkäriliitto onkin hätäkokouksessaan päättänyt perustaa sikiöaikaisen kardiovaskulaarifarmakologian professuurin ja kuolleiden lääkehoidon erityispätevöitymisohjelman.

Johtaja Siimeksen on nähty hymyilleen merkiksi hallituksen saamasta luottamuslauseesta tutkivan lääketeollisuuden suunnasta. Jalkapallo voitti Wienissä pelatussa loppuottelussa Saksan maalein Ottelussa mainittiin myös pallon olleen pyöreä, enemmän maaleja tehneen joukkueen voittavan ja tuomarin tehneen täysin oikean ratkaisun. Yleisradio pahoittelee selostuksen huonoa laatua ja ihmettelee itsekin, miksi Jarmo Lehtinen päästettiin studioon, kun sinne olisi hyvin riittänyt Juha Reini.

Seuraavat jalkapallon arvokilpailut pelataan vuonna Etelä-Afrikassa. Suomi ei tule olemaan mukana. Suru-uutinen on tavoittanut koko sammuneen tähden taustajoukot. Esimerkiksi isä Frank on jälleen ehtinyt ensimmäisenä kommentoimaan uutista, koska ilmeisesti Amy ei itse osaa puhua: Rahavirta minullepäin ei saa tyrehtyä.

Yritämme nyt painostaa Amyä pysymään niissä piireissä, jotka hänet tuntevat parhaiten, ja missä kama liikkuu nopeasti ja huomaamatta. Amyn levy-yhtiössä uutinen otettiin vastaan vieläkin vinoilleen. User paheksuu tyyliä, jolla Amy jätti ilmoittamatta selvän päivänsä: Winehouse nousi kuuluisuuteen Suomen Iltalehden artikkeleiden ansiosta tänä keväänä. Löydös on pitkään jäänyt vain asiaansa vihkiytyneiden tutkijoiden käyttöön, mutta hiljattain LAKKin rehtori päätti lopulta avartaa lehdistöhistoriaamme luovuttamalla kääreet laajempaan tieteelliseen käyttöön aiempien tutkijoiden lopulta valmistuttua.

Tiiäkkö missä tää soromi o ollu? Suomen Akatemian vastaava mulkku, John Lähden kuvaa Akatemian odotuksia näin: Lehden kaikki artikkelit linkittyvät suoraan tähän yhteen arkkiin kirjoitettuun käskykokoelmaan. Tumppu ylös, tumppu alas näyttää Lähdenin ryhmän DNA-analyysien perusteella olleen myös Lehden kantavia ajatuksia alusta asti.

Bush vahvisti tiistaina lain, joka poistaa Etelä-Afrikan entisen presidentin Nelson Mandelan muslimiksi epäiltyjen listalta. Amerikkalaiset olivat huolissaan ANC: Mandela joutui istumaan 27 vuotta vankilassa Etelä-Afrikassa ennen vapautumistaan vuonna Hänet valittiin Etelä-Afrikan ensimmäiseksi mustaksi presidentiksi Nobelin rauhanpalkinnon Mandela sai Paavi julistanee Mandelan pyhimykseksi vuonna 46 SYVÄ PÄÄ Laajasti uutisoidun tallinnalaisen kylpylähotellin kloorivuototapauksen jälkeen tarkkaavaiset kansalaiset ovat paljastaneet sarjan lievempiä tapauksia suomalaisissa uimahalleissa.

Tallinnassa 33 ihmistä sai eriasteisia vammoja kun prosenttista klooriliuosta pääsi valumaan lattialle. Helsinkiläinen Gloria Halleluja oli yksi niistä valppaista jotka huomasivat ilmiön ensimmäisinä. Huolestuneena hän salakuljetti altaasta vesinäytteen analysoitavaksi ja laboratorion tuomio oli ilmiselvä — vedestä löytyi huomattavia pitoisuuksia klooria.

Ensimmäisen tapauksen päästyä julkisuuteen vastaavia havaintoja on tehty eripuolilla Suomea. Järjestön jatkotoimenpiteistä Uppo-Tukki ei osannut vielä kertoa.

Muita järjestön jäseniä ei ole tavoitettu, Uppo-Tukin mukaan siksi etteivät he säteilyriskin vuoksi oleskele koskaan samassa huoneessa kännyköidensä kanssa. Ongelmia on ilmennyt muunmuassa korttinostoissa ja niiden kirjauksissa. Pitkän tähtäimen suunnitelmana on yksinkertaisesti tyhjentää niiden idioottien tilit jotka vielä uskaltavat rahojaan meidän pankissamme pitää.

Pennosen katumaasturin puskuri tavoitti hänen ristiselkänsä. Torstai-iltana makuuhuoneessaan nukkumaanmenoon valmistautunut kajaanilaispariskunta päätyi järkytyksekseen katsomaan rankkaa seksiaktia vastoin tahtoaan.

Seksikohtausten ei pitäisi näkyä heillä, sillä taloudessa on makuuhuonetiloissa valot kytketty pois. Heidän mukaansa jotkut härskit paikat ovat viime aikoina alkaneet näkyä ainakin osittain. Pariskunta kokee perheensä tulleen uhatuksi ja pelkää iltasella makuukamariin eksymisen vahingoittavan lapsia.

Vika johtui makuukalusteen liikkeen aiheuttamasta kosketusefektistä valokatkaisijaan ja ilmeni pelkästään kyseisessä taloudessa.

Relekosunen ei tiedä tarkalleen milloin vika ilmeni. Intiimien paikkojen näkyminen alkoi ilmeisesti iltapäivällä tai alkuillasta. Valaistusjärjestelmä saatiin poiskytkettyä puoli yhdentoista aikaan illalla, jolloin myös tuhmat paikat lopettivat näkymästä. Hänen mukaansa aktit pimeässä ovat muuten toimineet moitteettomasti. Niitä, jotka haluavat varmistaa etteivät törmää härskeihin näkymiin, Relekosunen kehottaa poistamaan kyseisen oleskelutilan valaisimista hehkulamput tai sulkemaan silmät.

Kesäleiri kestää puolesta vuodesta vuoteen, ja se järjestetään samanaikaisesti usealla eri paikkakunnalla. Kesäleirin ohjelmaan kuuluu mm. Leirin johtaja, amiraali Juhani Kaskeala odottaa jo innolla tämän vuoden leiriläisten saapumista. Kyllä siinä puberteetti-ikäisten nuorten itsetunto romahtaa vähemmästäkin. Saksalainen leiriasiantuntija Adolf Göring kuvailee suomalaista leirikulttuuria maailman mittakaavassa kuitenkin vaisuksi.

Missä ovat kaasukammiot und kultahampaiden poisnyppimiset? Täältähän pääsee suurin osa kuitenkin elävänä pois. Kaputt vaan, sage ich! EXODUS Hartaasti odotettu ja paljon kritiikkiäkin herättänyt Messias ilmestyi torstain ja perjantain välisenä yönä Helsingin keskustassa — hiljaisuudessa. Paikalle saapuneille jaettiin langenneiden kuulokkeet, joilla he pystyivät kuulemaan lavalla esiintynyttä enkelten kuoroa.

Lavan eteen kokoontunut parinkymmenen hengen porukka oli tullut paikalle nimenomaan musiikin, ei Messiaan takia. Osa kuoromusiikin ystävistä ei edes tiennyt, miltä kohumessias näyttää, eikä se heitä kiinnostanut. Hiljaisuuden rikkoivat vain muutamat suosionosoitukset esiintyjille. Messiaan tarjoamaa vapautusta ja ihmetekoja oli saapunut kyttäämään satakunta henkeä. Yksi heistä oli vuotias Nuorena Aivopesty. Vanhan jumalansa hän vaihtaa Messiaan käyttäjäystävällisyyden ja suunnittelun takia.

Rukousyhteyksiä tarjoavalta Elisalta puolestaan kerrotaan, että Messias ilmestyy heille jo syksyllä. Kohu sai alkunsa kun Papa tunki putkensa aivan Kimin kasvojen eteen. Paikalla olleiden hoitajien mukaan tästä kimpaantunut Räikkönen otti Papaa niskasta kiinni ja pakotti syömään putkensa.

Tapauksen jälkeen Papa poistui paikalta itkua tuhristaen ja Kimi jatkoi autoleikkejään yksin. Räikkönen ja Razio sopivat kohun, kun hyväksikäytöstä tuomittu Josef Fritzl uhkasi myydä pakkosyöttötarinan elokuvaoikeudet Markus Selinille. Pariskunta vaatii hotellilta korvauksia, koska pariskunnan naisen vuotias poika löysi hotellin työntekijöitä tekemässä töitä hänen makuuhuoneestaan. Hotellin huoltomies ja siivooja olivat kiihkoissaan päätyneet nuorukaisen huoneeseen, kun poika oli kävellyt huoneeseen Eleniten kaupungissa Bulgariassa.

Huoltomies oli innostunut korjaamaan vessan vuotavaa putkea ja siivojaa tyhjensi huoneen roskiksia. Ei vaan meidän nuoruudessa hotellityöntekijät hommia tehneet.

Ei mitään häpyä näillä nykyajan nuorilla! Hän kertoi ajatuksistaan koulun pihalla opettajan kysyttyä, mikä Matilla ja Jutalla nyt on. Se yritti pussata mua! Urpilainen on vastannut kritiikkiin toteamalla: Tapaus liittyy luokassa käytyyn supinaan siitä, että Matti tykkäisi Jutasta. Opettaja Aatos Källi ei kuitenkaan näe syytä huoleen.

Muut lapset eivät ole tapahtuneesta moksiskaan. Pistorius kirmasi keskiviikkona Sveitsin Luzernissa metriä aikaan 46,25 minuuttia, kun olympiapaikkaan olisi vaadittu 45,55 sekunnin alittamista. Luzernin kisa oli Pistoriuksen viimeinen mahdollisuus alittaa olympialaisten A-raja. Etelä-Afrikan olympiakomitea voi kuitenkin vielä nimetä Pistoriuksen 4× metrin viestijoukkueeseen, jos on niin tyhmä. Jo pitkään jatkunut hämärtyvä kehitys vakavasti otettavan journalismin ja silkan pelleilyn välillä on kiihtymässä mainos- ja sensaatiolehti Helsingin Sanomissa.

Perinteisesti täysiverinen pelleily on keskitetty hutikuun ensimmäiseen päivään, mutta nähtävästi kasvanut kysyntä on lisännyt paineita sesongin laajentamiseen. Niinpä tänäänkin HS kirjoittaa erehdyttävästi oikean uutisen ulkoasua imitoiden seuraavaa: Edes toimittajan nimen hullunkurisuus tai erisnimi Internetin kirjoittaminen pienellä alkukirjaimella ei välttämättä havahduta lukijaa oivaltamaan pilaa.

Loppuhuipennus onneksi vedetään sen verran yli parodian rajan, että epäselvyyttä ei pääse jäämään. Katolinen kirkko lisäsi myöhemmässä tiedotteessaan, että kaikille seksuaalisen hyväksikäytön uhreille tuli katolisen kirkon anteeksipyynnön jälkeen heti parempi mieli. Entisen vallatun talon ulkoseiniä peittävät elämänmyönteisten seinäkirjoitusten lisäksi graffitit, tagit ja erilaiset piirrokset. Rikkoontuneita ikkunoita on peitetty puulevyillä.

Ympäristö on kuin minkä tahansa lapsiperheen omakotitalon takapiha. Tällaisessa jamassa ovat useimmat viime ja tänä vuonna Helsingissä vallatuista taloista. Helsingin Sanomat kävi yhdeksässä vallattuna olleessa ja yhdessä yhä vallatussa talossa katsomassa, millaisen jäljen valtaajat ovat jättäneet kaupunkikuvaan. Useimmat vallatut talot ympäristöineen ovat hyvin törkyisiä, mutta se ei ole pelkästään valtaajien syytä.

Paikat olivat huonokuntoisia jo ennen valtauksia, ja niitä on sotkettu ja hajotettu myös valtaajien lähdön jälkeen. Lisää nuorisotaloja vain, kyllä ongelma sillä hoituu. Asiasta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat. Korkeista äänistä seonnut huumekoira haukkui myös pari mustalaista ja jahtasi häntäänsä. Virkavallan haaviin jäi Porissa vähemmän huumerikollisia kuin esimerkiksi aiemmin kesällä pidetyssä Konemetsä-tapahtumassa. Myös Jazzeilla järjestetty operaatio oli noin 17 kertaa pienempi, mikä osaltaan selittää veräjästä livahtaneiden piripäiden suurta määrää.

Huumejazzeista järkyttyneet ihmiset keräävät jo internetissä adressia jazz-musiikin kieltämiseksi. Jazzin tekeminen ei myöskään vaadi minkäänlaisia musikaalisia taitoja, vaan sitä pystyy tuottamaan kuka tahansa — esimerkiksi uusia uhreja liigalleen etsivä paatunut huumerikollinen — pelkällä napinpainalluksella. Kaikkien alojen erikoisasiantuntija Kristian Meurman pyörtyi, kun hän viime viikolla luki vanhasta Jallusta Pomarkun seurakunnan rippileirin tapahtumista.

Ohjelmanumeron järjestivät lähiseudun vittumaiset kakarat. Tapahtumaradan ajatuksena on käydä läpi Kristianin elämää. Ensiviikolla on odotettavissa että Iltasanomalehti kysyy Kirstianilta joko Merikukka Forströmin ja Tanja Karpelan salasuhteesta tai vaihtoehtoisesti supertähti kaatuu mopollaan ja kertoo siitä kaikille.

Nyt, kun ihmisten hoidon pääasiallinen fokus on suuntautunut tuonne yksityisiä lihottavalle puolelle, mutta toisaalta pitäähän ne köyhätkin hoidella, on kaikessa hiljaisuudessa alettu tutkia ja soveltaa nk. Lopullinen Ratkaisukeskeisen psykiatrian keinoja. Joskaan ajatus ei ole uusi, esim. Serbialainen koulukunta on kunnostautunut tällä saralla.

Tunnettuja nimiä sieltä päin ovat dr. Myös suomalaisten saavutukset saralla ovat huomattavat, lähinnä avo- ja itsehoidon alalla: Esim Keravaltahan saimme vastikään lukea, miten tämä nk.

Mitä suomalaisille mielisairaaloille on käynyt? Parhaimmillaan ne on uudelleen rakennettu esim. Jyväskylässä ongelmaa tulokas lajista. Jyväskylän seudulla esiintyy tavallista enemmän saksalaisia partiolaisia Homo Germanicus Baden-Powell. Ongelman syyksi arvioidaan alkavaa hellettä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että kyseisen elukan saa tappaa puutarhasta tavattuna vahinkoeläimenä. Viimeksi vastaava ongelma saksalaisista oli Lapissa vuoden aikaan.

Kyseessä oli kuitenkin eri alalaji Homo Germanicus Nazi. Ensimmäiseksi työkseen Hanu myönsi kaatoluvan karhulle, joka oli häirinnyt itsensäpaljastaa Kuusamon grillillä. Karhu kaatoikin ensimmäisenä päivänään 6 miestä ja kaksi naista. Onnettomuuksissa ovat olleet osallisina niin naiset kuin miehetkin, ja kaikki ovat huolissaan. Ensin aamupäivästä kaksi autoa kolaroi ja sitten vielä iltapäivällä kolaroi muutama auto lisää. Nämä tapahtumat palauttavat varmasti kansalaisten mieliin synkän edellisen perjantain, jolloin tapahtui myös kolareita.

Kansalaisjournalistin saamien tietojen mukaan on mahdollista, että vuoteen mennessä mahdollisesti on mahdollisuuksien mukaan pystytetty ainakin sata uutta miehittämätöntä kameraa Suomen teiden varsille, ja mahdollisesti muutama poliisi kännykkäkameroineen vielä jos tuntuu hyvältä. Siitä lisää huomisen lehdessä. Batman on noin metri kahdeksankymmentä pitkä. Leffa on karkeasti kaksi tuntia kaksikymmentä minuuttia. Batmobiili menee suunnilleen kahta ja puoltasataa. Gothamissa on vissiin jotain kaksi miljoonaa asukasta.

Neuvosto toteaa kyseisen sanan ruokkivan kielteisiä mielikuvia ja lietsovan halveksivaa käytöstä etnisiä ryhmiä kohtaan. Rachel Kauppila -sanan neutraaliuden ja vapaan käytön puolesta taistelevat tahot eivät ole toistuvista yrityksistä huolimatta kyenneet esittämään vastaväitteitä vakavalla naamalla.

Tiukat lainaehdot näkyvät tuberkuloositilastoissa. Tuloksista ilmeni että tiukat lainaehdot nostavat tuberkuloosikuolemia 15 prosentilla. Tällaisia lainaehtoja pitävät monet rahoituslaitokset. Tuberkuloosin ilmeneminen väheni noin kolmanneksella siirryttäessä ns.

Tutkimus tukee aiempia selvityksiä joissa on havaittu että yksityishenkilö saattaa joutua tinkimään elämänlaadustaan sitoutuessaan tiukkoihin lainaehtoihin. Useat pikavippien ottajat eivät juuri lainoistaan piittaa ja näin pitävät elämänlaatunsa ennallaan.

Koloradonkuoriaisia ei ole näkynyt Suomessa. Myöskään leijonia ei ole näkynyt sitten kesän ja uforintamallakin on harmittavan hiljaista. Serbian ensimmäisenä presidenttinä toiminut Radovan Karadžić yllätti kesän alussa: Tuolloin alkoi spekulaatio parran kohtalosta ja siitä, onko parrakas poliitikko uskottava.

Karadžić itse tyrmää uskottavuusongelmansa. Mutta ajattelin nyt leikata sen pois, kun parta kuitenkin vaatii aika paljon huoltoa. Karadžić kertoo mökkiloman olleen rentouttava. Hyvään kesään kuuluu myös grillaus, saunaolut ja serbinationalistinen uho laiturin nokassa.

Republikaanien kandidaatti McCain ei kuitenkaan jäänyt rannalle ruikuttamaan, vaan osoitti kampanjoitsiensa etevyyden mussuttamalla kahta Mars-patukkaa samalla painostaen kotimaanläheisyyttään kyynisimmiltäkin kivisydämiltä kunnioittavan liikutuksen kyyneleet poskille tirauttavalla puheellaan jossakin pienessä Neverheardin kylässä Floridan rämeillä. Ei edes kuvausryhmän perskannikoita vesi kielellä himonnut alligaattori voinut pilata hetken runollista ikimuistoisuutta, kerrotaan FOX Newsin objektiivisessa tilannekatsauksessa.

Tuppon mielestä ykkösluokan kriteerien löysentäminen tulee lisäämään EU: Viime vuosina paljon keskustelua aiheuttanut kasviluokitus on muutenkin katoamassa. Esimerkiksi vielä tänään kuution muotoinen omena luokiteltaisiin toisen luokan omenaksi, mutta ehkä jo huomenna ensimmäiselle luokalle hyväksyttäisiin peräti pyramidin muotoisia omenoita.

Vielä myöhemmässä tulevaisuudessa eli ylihuomenna monikulttuurisen yhteiskunnan vuoksi kasveja ei saisi luokitella ollenkaan ja esimerkiksi omenat tulisi päästää samalle luokalle porkkanoiden kanssa. VIRASTO Herjaavan seinäkirjoittelun kieltävä laki asettaa seinänpitäjät vastuuseen jo nyt, mutta käytännössä vastuut ovat epäselviä ja rangaistuksen uhka valtakunnanjohtaja Millmannin mukaan riittämätön. Valtakunnanjohtajan mukaan lakiin tullaan kirjaamaan pakko esiintyä omalla nimellään vessakeskusteluissa ja mahdollisuus viitata kintaalla sanan- ja ilmaisunvapaudelle, mikäli joku vähemmistö saattaisi mahdollisesti loukkaantua.

Olisi pitänyt vetää sekin vain kitaralla niin ketään ei olisi kiinnostanut. Ei olisi tarvinnut pettyä muiden eikä minun. Sitten tyyppejä piiskataan rippileirillä ja toimittaja soittaa jollekin Kristian Meurmanille.

Mistään Kiina-ilmiöstä ei kuitenkaan Urheilukomitean Etelä-Pohjanmaan piirijaoston mukaan ole kuitenkaan kysymys. Penkkiurheilijaliiton mukaan on kuitenkin positiivista, etteivät kaikki urheilijat ole lähteneet toimintaan mukaan. Asiantuntijoiden mukaan on kuitenkin selvää, etteivät kaikki Kiinaan lähtijät pysty toimimaan uudessa ympäristössä. Esimerkiksi keihäänheittoalalla toimivan Tero Pitkämäen jatkunut alamäki ja useat peräkkäiset tulosvaroitukset ovat heijastelleet pitkään pinnan alla kyteviä ongelmia.

Penkkiurheiluliiton mukaan tilannetta tulee seurata. Maailmalla ehdittiin jo päivitellä Massan huonoa tuuria moottoririkon muodossa. Totuus oli kuitenkin toinen. Putki taisi jäädä päälle edellisestä illasta. Kolme kierrosta ennen loppua alkoivat rakot jo huutamaan Ayrton Sennan nimeä ja oli pakko pysäyttää auto että pääsi kuselle. Kilpailun voiton vei McLarenin Heikki Kovalainen , joka jäi kilpailun alussa kärkikaksikosta kahden sekunnin kierrosvauhtia.

Tallipäällikkö Ron Dennis joutuikin muutamaan kertaa huomauttamaan Heikille, että tämä muistaisi kiertää rataa oikeaan suuntaan.

Kisan päätyttyä sävy radiokeskustelussa olikin jo täysin erilainen: Seuraavan kerran formulasirkus kokoontuu Valenciaan ajamaan Euroopan GP: Aika-ajon merkitys korostuu, sillä kisassa ohittaminen on erittäin vaikeaa.

Suomen eturivin kommentaattori DJ Lehto kiirehti nyökkäilemään nauhan mukana. Vielä toissa viikolla politiikka yritti tunkeutua kisakylään kiipeämällä piikkilanka-aidan yli mutta onneksi valppaat turvamiehet avasivat tulen ja pysäyttivät yrityksen alkuunsa.

Tuollainen terrorismi on varsin ikävää, järkyttävää ja kovin valitettavaa, varsinkin kun politiikalle on sentään varattu kolme aluetta kisapaikan läheisyydestä. Lehden saamien tietojen mukaan nämä alueet sijaitsevat Wulumugin, Chengdun ja Guangzhoun maakunnissa.

Alueiden tarkka sijainti on Lehden haastatteleman nimettömän puoluevirkailijan mukaan kansallista turvallisuutta vaarantava suuri salaisuus. Virkailija suostui kuitenkin paljastamaan että yhteen näistä olisi tarkoitus kuljettaa politiikan pää ja oikea keuhko, toiseen vasen jalka ja puolet vasemmasta munuaisesta ja kolmanteen se mitä ruumiista jää jäljelle haaskalintujen ruokailun jäljiltä.

Rogge myöntää, että Kiinan ihmisoikeustilanteessa on vielä parantamisen varaa, mutta pysyy kannassaan, jonka mukaan kisat ovat ohjanneet maata parantamaan tapansa ihmisoikeuksien suhteen. Ovat kuulemma saaneet pamppua, luoteja ja kyynelkaasua ynnä muuta mitä tulivatkin kerjäämään. Roggen mielestä Euroopan maiden tulisi myös ottaa mallia Kiinasta ihmisoikeusasioissa.

Pian tämän jälkeen paikalle takavasemmalta saapunut joukko mustiin pukuihin pukeutuneita kookkaita turvamiehiä ohjasivat Lehden toimittajan lempeällä niskaperseotteella ulos ravintolasta ja kehottivat olemaan kirjoittamatta illan tapahtumista tai muuten. Johanna Tukiaisesta tulee tällöin Suomen ensimmäinen fennonautti, sekä Suomen ensimmäinen naisfennonautti. Kysyttäessä Johannan tehtävistä tulevalla miehitetyllä kuulennolla, hän tyytyy salaperäisesti vain vihjaamaan, että hänen tehtävänsä liittyvät.

Poliisi ilmoitti tempauksestaan keskiviikkona. Poliisi on tilanteen tasalla, ja tulemme jatkossakin ilmoittamaan kansalaisille etukäteen, milloin ja missä olemme tilanteen tasalla. Ympäristökeskuksesta kerrotaan suunnittelun vaiheista saadun viitteitä, mutta lukuisat bothanilaisvakoojat ovat menettäneet henkensä tietoja hankkiessaan.

Ympäristökeskus uskoo kuitenkin pystyvänsä yllättämään Sukarin joukot siirtämällä komentoalus Maakuntakaavanmukaisuuden välittömästi Kiiminkiin amiraali Vapaavuoren johdolla. Berlusconin turvallisuuspaketti tähtää maahanmuuttajakysymyksen lopulliseen ratkaisemiseen. WANNSEE Italian viranomaiset komensivat sotilasta kaupunkien kaduille ylläpitämään järjestystä ja valvomaan tärkeitä rakennuksia.

Kyseessä on hallituksen yritys kitkeä rikollisuutta. Osa italialaisista uskoo, että laiton maahanmuutto ja rikollisuus kytkeytyvät toisiinsa.

Aiemmin keväällä Berlusconi tilasi turvallisuusalan konsulttiyhtiöltä IG Farbenilta yleisen suunnitelman materiaalisista ja taloudellisista toimenpiteistä maahanmuuttajakysymyksen lopulliseksi ratkaisemiseksi. Selvityksen perusteella Italian hallitus on jo aiemmin mm.

Nyt osana tätä turvallisuuspakettia kolmannes sotilaista vahtii lähetystöjä ja muita strategisia kohteita, kolmannes valvoo maahanmuuttajien, romanien, slaavien, homojen ja juutalaisten pakkosiirtoa pakolaiskeskuksiin ja loput partioivat kaduilla yhdessä poliisien kanssa. Esimerkiksi Roomassa sotilaita määrättiin metroasemille, päärautatieasemalle ja suurlähetystöihin.

Italian hallituksen toimet maahanmuuttajia kohtaan eivät noudata ihmisoikeusperiaatteita ja voivat lisätä muukalaisvihaa. Näin arvioi Euroopan neuvoston ihmisoikeusvaltuutettu Thomas Hammarberg.

Ihmisoikeusvaltuutettu kertoikin olevansa erittäin huolissaan Berlusconin turvallisuuspaketista. Müncheniin Neville Chamberlainin muistojuhlaan kokoontuneet Euroopan unionin jäsenvaltioiden johtajat eivät kuitenkaan näe Italian tilanteessa syytä huoleen. Lisäksi Italian konservatiivihallitus on avannut Euroopan laajuisen tarjouskilpailun kg Zyklon B -erän toimittamisesta. Bush on ilmaissut huolensa Kiinan ihmisoikeustilanteesta odotettua tiukkasävyisemmässä puheessa.

Bush on toiminut Yhdysvaltain presidenttinä lähes kahdeksan vuotta. Bush on tullut tunnetuksi sanavalmiudestaan, poikkeuksellisesta älyllisestä kyvykkyydestään ja kärkevistä poliittisista huomioistaan. Suomessa kohua aiheuttanut Yhdysvalloista tullut ilmiö on lyönyt munat suuhun jälkijunassa tuleville pienille mainostoimistoille. Alapään mielestä kyseessä on jenkkikapitalismin synnyttämä trendi-ilmiö, joka menee ohi muutamassa kuukaudessa.

Näkeehän sen myös yleisöosaston kirjoitusten tasosta, sekä lukijoiden ilmoituksista. Ei tässä mitään kikkoja tarvita. Sarasvuon mukaan hänen keräämää uutta tutkimustietoa tullaan soveltamaan monilla uusilla alueilla, kuten hautajaistoimistojen, feministijärjestöjen, lemmikkieläinkauppojen, sekä aikuisviihdelehtien parissa. Kyselyitä on Sarasvuon mukaan tullut runsaasti varsinkin feministijärjestöjen suunnilta. Suomen mainostajat ovatkin juuri lanseeranneet feministeille suunnatun markkinointiohjelman: Sarasvuo sanoo jälleen kerran keksineensä idean itse ja kieltää kaikki syytökset plagioinnista: Mallilla voidaan ennustaa lähes päivän tarkkuudella suurimittaisten taistelutoimien loppuminen sotaa käyvien osapuolten välillä.

Kansanomaistaen teorian perustulos on: Teorian ennusteita on testattu valtavalla aineistolla jo käydyistä sodista. Vaikka kyseessä onkin korkealentoinen teoria, sen tuottamat ennusteet pitävät paikkansa hämmästyttävän hyvin. Ennusteiden laskemiseen tarvittavan sähkön saannin takaamiseksi Itä-Oskelotin vilja-aitaksikin kutsutussa Barashakin maakunnassa peltojen kastelu lakkautetettiin neljäksi vuodeksi.

Tutkimuksella on kauas-kantoisia vaikutuksia. Villeimmissä haavekuvissa ennustellaankin, että eri maiden tai kansanryhmien tulehtuneet välit voitaisiin jatkossa ratkaista sopimuksella jo ennen varsinaisiin sotatoimiin ryhtymistä. Toinen selvä sovelluskohde on käynnissä olevat sodat. Mikäli konfliktien ratkaisemista koitettaisiin sopimisen kautta, voisi se merkittävästi lyhentää nyt käytäviä sotia. Kesätilansa huussista tuoreeltaan tavoitetun yhdysvaltain presidentin George W.

Bushin on kuultu toteavan: TSHINVALI Kaukasuksesta ja tšetšeeneistä on uutisissa kuultu vuosikymmenten ajan, mutta valitettavan usein pienet kansat unohtuvat ja joutuvat pelinappuloiksi maailmanpolitiikan suurissa linjoissa. Georgian ja Venäjän välille syttyneen sodan johdosta Etelä-Ossetia on ajankohtainen aihe, mutta mitä sinä tiedät alueen taustasta? Lehden kansalaisjournalisti on kerännyt yhteen kaiken, mikä kansaa aiheen tiimoilta kiinnostaa. Suomen seksikkäimmäksi tavikseksi valittu Mira Villman , 26, tarjoaa nettihuutokauppa Huuto.

Korkeimman huudon tehnyt kustantaa hänelle silikoni-implantit ja saa tatuoida tummaverikön utareeseen itse valitsemansa logon! Villmanin kerrotaan halunneen jo pitkään uhkeamman rintavarustuksen. Nyt hänen unelmansa on toteutumassa, sillä onnenonkijat ovat vuorokauden sisällä ehtineet tarjota jo euroa! Tarjous uhkaa kuitenkin peruuntua, ellei tatuoitava logo pysyy hyvän maun rajoissa. Tatuointisessio näytetään internetissä livenä. Striimauslinkki julkaistaan myöhemmin, seuraa Lehteä!

Ohjelman tarkoituksena on ollut kitkeä kiusaaminen pois ylä- ja ala-asteilta kokonaan. Mallin kantavana ideana käytetään puolustusvoimista tuttuja syväjohtamisen neljää kulmakiveä: Kiusaamista on saatu karsittua pois 90 prosenttia.

Sarkomaan mukaan viimeiset 10 prosenttia saadaan kitkettyä pois hakkaamalla: Sarkomaa ei kumminkaan tyydy vielä tähän. Hänen mukaansa maailma muuttuu kovemmaksi, joten ennaltaehkäisy pitää tehdä tulevaisuutta varten jo nyt. Ohjelman laatinut ryhmä onkin tehnyt valtioneuvostolle esityksen, että opettajat saavat käyttää tarvittaessa myös kyynelkaasua, nyrkkirautoja ja sähkötainnuttimia.

Ilman muutosvastarintaa tämä ohjelma ei ole mennyt läpi. Valituksia on tullut oppilaiden puolelta, mutta yritykset on saatu torpattua heti alkuunsa rehentelee Valtonen: Helppo ne on latistaa.

Tyttöihin toimii myös henkinen väkivalta ja itsetunnon täydellinen romuttaminen. Pusero haisee vieläkin samalta kuin lapsena aina uudenvuodenpäivänä. Muistan kun kerran räjäytettiin Sukarien postilaatikko. Avajaisten jälkeen nuoripari vetäytyi hotellille lepäilemään. Sunnuntaiaamuna Jarkon vielä lepäillessä Anu oli noussut reippaasti ylös ja käynyt jo pelaamassa pari erää sulkapalloa.

Maanantaiaamuna Jarkko yllätti Anun ja kävi lätkimässä tennistä. Anu hyödynsi vapaan ajan ja kävi keskustassa ostoksilla. Ja juurikin niin nämä vuotiaat lällättelevät isommille. Itekkin 11, ja kyl häpeen noita "Oon 11 ja saan pelaa K18 pelei, lällällää" - idiootteja. Kaverini pelannut vissiin 8 vuotiaast Ac: Ja tunnen myös klulumme ekaluokkalaisita osan, pelaavat K18 pelejä, huutavat aina välkällä, ja muutenkin agressiivisia, ja aina puhumassa jotain konepistooleista yms.

Luulempa että kaikki ymmärtävät pointtini On mulla oikeekin elämä, ja olen ylpee että saan edes elää ei tietokone taikka pleikkari ole, joka ongelmaan ratkaisu. No voisit vaikka kysyä vanhemmiltasi että saatko pelata 16 Pelejä? Niitäkin löytyy hyviä kuten battlefieldit. Itse ostin 12v battlefield olikohan se bad company no kuitenkin Nyt olen 15 ja Battlefield fani, call of dutytkin käy mutta enemmän pidän battlefieldeistä koska niissä enemmän ideaa.

Ja vielä kokemusta siitä että kun kokeilin 10vuotiaana god of waria en saanu nukuttua viikkoon kunnolla. Tässä oli Mini-Nörtin comments. Ois teillä parempaakin tekemistä: Älä nörtähdä liikaa tai sinusta tulee kynäniska joka kyllä osaa pelata aikuisenakin, mutta sen vastakkaisen sukupuolen kanssa oletkin sitten ihan urpo.

Harrastukset kannattaa pitää tasapainossa. Eikähän kaikki lapset joskus kapinoi vanhempiaan vastaan ja se kasvamista aikuiseksi. Jos olet tervejärkinen 15 vuotias niin ei sinusta mitään psykopaatti murhaajaa tule K pelien takia tai leffoja katsomalla. Parempi ne pelit kuin tupakka, viina tai huumeet. Ja mikähän olisi yleisin syy huumeisiin sortumiseen Poika hoi, älä vihottele äitilles, hän oikeessa on! Mun poika sai lahjaksi 12 vuotiaana isältään tollasii pelejä 18 ja ajan kanssa hän nyt 14 vuotiaana uskoo ja ymmärtää pelin ikä rajotukset.

Pelas ja kokeili, mutt onneksi ymmärsi että ei kannata kuitenkaan.. Kortit on maailman paras pelialusta: Mäkään en saa pelata, oon 12v.

Suunnilleen kaikki ketkä haluu saa meidän luokalla pelata jtn. Black Opsii tai Mw2. Kaikilla ollu jostain luokalta asti joku K18 peli esim. Vanhemmat ei usko että jos on normaali nuori niei siitä ku jotkut ES jonnet saa vaikutteita. Että vanhemmat, jotka lukee tän, miettikää ensin lapsenne terveydentila ja vasta sitten ostakaa tai olkaa ostamatta peliä! Mäkin oon pelannu kavereilla salaa. Ei oo minkäänlaisia vaikutteita tullu.

Mistä siihen skateenkin se K16 tullu?? Muutaman kerran sanotaan Oh dam that will hurt tai jotain tonne päin, eikö jotain vittua tao saatanaa tai helvettiä kuule muutenkin tosielämässä? Sionä kyllä lentää veri, mutta enemmän on pelottava Diablo 1 ku se 2. Mitä se haittaa, kun veri lentää? Ja pari päivää sitten katoin yhtä piirrettyä.

Siinä oli sellaista jotain v vanhoista todella hauskaa pientä väkivaltaa, esim nyrkkitappeluita, jollain rautatangolla mätkimistä ym. Tämäkö antaa lapsille oikean kuvan maailmasta?? Wanhan liiton nörtti Kyllä se asia on näin, että tämä pegi-järjestelmä kusee ja ikäsuositukset näyttävät mitä sattuu. Vai mikä se oli On Iso-britanniassa k ja Pegi-alueella k Ja alastomuutta on ne parit vilahtavat rinnat. Siinä palaa Qui-Gonin ruumis!

Missä pegi siellä ongelma. Alastomuus on luonnollinen asia, älkäämme siis hävetko sitä. Ole onnellinen - sinulla on mahtavat vanhemmat jotka välittää sinusta! Aikuisena ymmärrät miten hienosti toimivat! Jaa, taas tollaset vammaiset vanhemmat.

No, oma mielipide sama kuin ekalla, vammasiahan varten ne ikärajat on, monasti voit vanhemmille höpöttää, että nehän on vain suosituksia.

Tuosta "kielletty, eikä asiasta puhuta" vanhempityypistä voit puhua kenelle tutulle vaan, ihan vaikka jos on höllempi setä, kaverin vanhemmat etc. Ja noissa peleissähän itse asiassa kehittyy maailmankuva, jos vain pelaat semmosia pelejä, joittenka ikärajat on johonkin ammattiinsa kyllästyneet kansanedustajat painaneet ban-leiman, niin olet kyllä varmasti amis-opettajienki mielestä jälkeenjäänyt.

Jankutat vaan sitä samaa paskaa äitille ja isille, kyllä ne sitte siihen kyllästyneinä antaa periksi Hyvinpä osaat pitää huolta muista, on vissiin aivot pelaamisesta pehmenny! Mitenkäs vitussa liität vanhempien ylisuojelevuuden ja mamikset yhteen Et kyl iha 15v kuullosta. Uus laki on Jesh! Ensi vuonna muutkin pelien ikärajat kuin K18 ovat sitovia. Sitten ei saa v. Hauskaa lukea päivän päätteeksi tällästä no on mullakin jonkinmoiset rajat pelien suhteen mutta vielä alkaa siitä mankumaan.

Oppii englantia käytännössä kun puhuu mikillä ja tekee ratkaisuja nopeammin. Luin jonkin aikaa sitten jutun jostakin tutkimuksesta, jonka mukaan pojat osasivat paremmin englantia kuin tytöt, koska olivat pelanneet koko ikänsä pelejä joista oppineet englantia. Itekkään en saa pelata k pelejä koska vanhemmat nipottaa niistä ikärajoista -,-.

Pelaan niitä k pelejä kavereiden luona aika usein enkä saa niistä mitään vaikutteita. Tämä nyky- yhteiskunta, kaikki hauska kielletään. Plus peleissä ohjaat itse sitä henkilöä jolla ammut ja murhaat ihmisiä joten aivot ajattelevat että tapat 2 tuntiä päivässä ihmisiä vaikka tietoisesti tiedät sen olevan peliä.

Tuosta huolimatta mielestäni elokuvien ikärajoihin pitäisi panostaa enemmän kun peleihin. Elokuvissa näyttelijät ovat ihmisiä niinkuin sinäkin joita vain armottomasti lävistetään miekoillä, tökitään keihäillä hengiltä. Noissa elokuvissa on kovempaa väkivaltaa kuin monissä peleissä missä on k18 merkki. Peleihin voidaan läimästä k18 merkki jo siviilin tappamisesta ynm kun taas elokuvissa murhataan rajusti ja näkyvästi ja merkki on k Laki muuttui tän vuoden alusta ja nyt kaikki ikärajat on peleissäkin sitovia.

Mitäs nyt on tullu katsottua, niin nykyään elokuvat on k18 jos sisältää pelkkää verta ja ketsuppia, hampaan lähtöä. Ei nykyään kovin montaa hyvää kauhuleffaa ole, joten mietin vain mitenköhän noi pelit sitte menee? Toki on erittäin raakoja pelejä, mutta on myös sellasta k 18 pelimateriaalia joita ei loppujen lopuksi raa-aksi voi luokitella.

Vanhempien olisi hyvä itse tutustua peleihin ja seurata mikä vaikuttaa lapseen. Toiset ihnoavat pelkkää verta kun taas toiset suolenpätkiä. Jos ihminen alkaa huitomaan puukolla, voisiko olla että vika saattaa olla myös muuallakin, kuin vain peleissä ja elokuvissa? Itse olen 13v täytän kohta 14 saan pelata mw3 sta.

Sain sen vieläpä joululahjaksi. Äitini ei oikeen pidä että pelaan sitä vaikka sen lahjaksi antoikin. Minulla on kolme kertaa viikossa 1. Itse olen englantipainotteisella luokalla sain 33 pistettä yli pääsyvaatimuksen keskiarvoni oli 8. Suuren osan englantia olen oppinut peleistä, elokuvista yms. Ymmärrän että peli on fiktiota.

Harva koulusurmista on pelkästään pelien vika. Se voi olla sen vika että tulee kiusatuksi koska ei saa pelata k18 pelejä vaikka muut saa ja sitten syrjäytyy. Itse katselin paljon kauhuelokuvia ISÄNI kanssa joka todella pitää kauhuelokuvista ja ihan normaali olen, koko vuonna ainoat merkinnät ovat siitä että olen puhunut kaverin kanssa.

Mitään merkkejä väkivaltaisuudesta ei siis ole. Ps pelaan myös muita pelejä esim fifa ja nhl. Mä oon 11 ja pelaan k18 pelei. Codit on silkkaa paskaa pelaa bf3. Miksi kaikki 11v täyttäneet pikkupojat tänne tulevat kirjoittelee "Mä oon 11 ja pelaan k18 pelei "? Kai te tajuatte että ketään ei kiinnosta. Täällä kiinnostaa vain mielipiteitä, ja ehkä vähän faktaa. Eli näin tiivistettynä JOS minulla olisi omia muksuja niin antaisin pelata sitä moninpeliä vuotiaana ja yksinpeliä Joo kaikki ny tietää et bädäri on iha surkeee ja tos pitäs ny kertoo miten saa vanhemmat suostuun ostaa MW3 mut tääl vaa nyyhkytellää et en saa sitä mun elämä on ihan pilalla oks teiän elämä peleis ettekste osaa muuta tehä ku toivoo pelejä ku ois muutaki tekemist ku syödä roskaruokaa ja juoda energia juomii ja kattoo ruutuu mis tapetaa ja rämpyttää ohjainta ite haluun codin mut äiti ei anna en itke sen takii vaa oon tyytyväine perhana hiton mädät käävät jotka on lojunu siin varmaa 15 vuot kattoon youtubest mw3 videoit ja itkee ku ei saa sitä aikuistukaa jo ES jonnet teiän pitäis kertoo miten vanhemmat saa suostuun ostaa sen pelin ja noi ikä rajat vääristää aivan perhanasti mw3 on siks k koska se on vaa aidompi ku ennen jumalauta JA OON 10V!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mä oon 13 w enkä saa pelaa ku just ehkä skate 3, Mut vamaa ku tarpeeks kauan kysyy joka päivä ni ei ne sitä jaksa. Sellane viisas poika, juuri tuollaista paskaa kukaan ei jaksa lukea.

Menisit muualle itkemään sitä ettet saa CoDia! Itseäni kiinnosti pelit joskus v asti, kunnes ei enää jaksa pelata mitään, kun alko nuo naiset kiinnostamaan enemmän: Vittu oon 12 kohta 13 ja saan pelata mw3 ja Black koska oikeestaan isä osti kummatkin mulle ja äiti oli mukana. Itse en saa edes pelata Half-Life kakkosta,jopa koulukummini pelaa mw3 ja kaikki luokkalaiset paitsi tytöt.

K18 on ehkä siks, koska jotkut saa vaikutteita ja alkaa oikeesti ampuumaan ihmisiä kaduilla. Oon pelannu 7 vuotiaasta lähtien pelannu k 18 pelejä. Nyt 15 pelaan edelleen ja olen täysin normaali. Itse olen pelannut K pelejä muistaakseni 6 vuotiaasta asti.

Siitä siirryin uudempiin GTA pelihin. Nyt olen 14 ja ihan normaali, en mitenkään väkivaltainen. Kyllä multakin kiellettiin ne pelit, mutta R-Kioskilta sai ostettua yhdeltä mummolta kun ei tajunnut niitä ikärajoja: Buhuu, mun äiti ei anna mun ostaa varsijousta. D Btw helvetin vaarallinen! Siis kuinka '' Nössöjä '' vanhempia voi olla?!?!?! Pelasin ekan kerran k peliä 8v Toki, kuten missäkin tahansa muussa asiassa, myös vanhempien ikärajakyyläyksessä voi lyödä yli.

En kyllä usko, että tuo K pelikielto alaikäiselle on kauhean suuri kauheus. Saathan sentään rauhassa parin vuoden päästä ostaa ja pelata niitä ihan laillisesti. Ja niitä hyviä K pelejä on vieläpä surullisen vähän, pelatkaa jotain oikeasti hyvää odotellessanne vuotissynttäreitänne~. Assasin's Creed ja Modern Warfare on hyviä pelejä! Nyt oon vuotias eikä äiti vieläkään anna ostaa Kpelejä Mutta keksin sen kiertoon hyvän jutun: Sieltä kun ostaa niin ei oo sitä kuuluisaa kantta jonka alakulman tarrasta voi saada vanhempi paskahalvauksen.

Nyt sitten omistankin molemmat Left4Deadit, Assassin's Creed 1: Voiks joku hakee mulle k pelei saaa hakuja: Mun mielestä joidenki vois antaa pelata ja joidenkin ei..

Ku ihmiset on erilaisia mut sineensä sun äitis teki oikein ja sineensä ei.. Mä ymmärrän jos vanhemmat kieltää, koska jotkut oikeasti voivat saada traumoja ja painajaisia kaikista peleistä ja leffoista yms.. Joo säikyn kyllä jos joku 'olio' lauhuleffassa hyppää siihe ruutuun sillee "pum! A Noirea ja sehän on k vaikka mun mielestä ei ees oo paha peli. Vähän ammuskellaan, tutkitaan rikoksia, ajetaan autoa, nähdään ruumita, nähdään huumeita jne..

Esimerkiksi mun mielestä jotkut C. Niistä nyt enemmän traumoja voisi saada. Mun äidistä on ihan ok että pelaan ja katson jos itse sitten tiedän omat rajani.

Ja mulla seurakin riippuu leffoissa että pelottaako vai ei. Yhen mun kaverin kanssa katon sitä leffaa ihan normisti ja toisen kanssa pelottaa vaikka leffan oisinkin nähny 10 kertoja..

D Jos yksin katson esimerkiksi kaunan pimeässä omassa huoneessani niin pelkään paljon vähemmän kun jos mulla on kaveri vieressä joka peittää silmänsä peitolla: D Oon siis vuotias tyttö ja mun mielestä en oo ainakaan mikään erityisen vinksahtanut lapsi.

Englantiki on kehittyny paljon pelienki avulla yms.. Netissäkin on kauhua ja verta ja mitä ties eli ei sitä kaikkea voi estää ellei pidä lastansa 4 seinän sisällä. Mä ainakin koen ymmärtäväni enemmän kaikesta leffojen ja pelien avulla. Ne voivat myös kehittää päätä ;. Enkä tietenkään sano että mikään mitä kauhupeleissä tai leffoissa tapahtuu olisi oikein se että ammutaan toisia yms Tiedän että päässä on jotakin vialla jos tappaa ihmisen paitsi jos se on itsepuolustusta.

Tiedän että ei ole olemassa mitään olioita jotka tulevat vaanimaan sinua. Joo kuullostan varmaan vammaselta: D Sanonpahan vaan että tiedän mikä on oikein ja mikä väärin, monet ovat paljon tyhmempiä ja sekavampia kuin minä, vaikka he eivät olisi mitään maailman hirveyksiä nähneetkään. Onkohan sillä jotain helvetin merkitystä?

Eikö sun lapset saa pelata sitten mitään? Jonnet pelaa COD CODia pelaa jonnet, eikä niissä ole mitään hirveää, verikin on hillon näköistä.

Loppupeleissä ihan mitä teette niin se on teidän omasta kehityksestä pois tai lisää. Tietyt kehitysvaiheet voi mennä ohi, jotkut kyvyt ei koskaan kehity, mut osaatte ainaki pelata paremmin kun muut! One just dont walk past chilhood! Minä olen 10 vuotias poika ja katson pornoa onko se väärin sain kerran pornosta kuukauden kotiarestia. WTF Nörtit kuuseen Nörtteilyss ei oo mitää järkee ite pelaan mutta en joka päivä XD.

Mielestäni vanhempasi hieman ylireagoivat tilanteen vakavuuden mutta kaikki 10 vuotiaat eivät ole valmiita moisiin videoihin. Mulle on ihan sama onkse k7 vai k18! Sillä ei ole väliä oikeesti vanhemmat on liiantiukkoja.. Mutta en näe siitä pahaa unta jso 10k pelaa mw: Itse kyllä pelaan k18 pelejä. Jos vanhemmat tulee mun huoneeseen ja pelaan koneella MW2, Saints Row 3 tai Amnesia, ne ei sano mitään mutta jos näkevät pöydällä kaverilta lainassa olevan Kpelin, käskevät palauttamaan sen heti ilman että näytän sitä niille -.

Nonni mestari tulee puhumaan asiaa Kyllä normaali alle 18v nuoti voi pelata k18 pelejä. Itse muistan kun pelasin ensimmäisen kerran 6v gta san andreasia ja luulin sitä seikkailu peliksi. Siitä asti olen pelannut erillaisia väkivaltaisia pelejä ja olen nyt 13v ja en ole saanut vaikutteita.

En oikein tajua että mitä vitun ideaa niissä ikärajoissa oikeasti on. Suurin osa vanhemmista ostaa joka tapauksessa Kpelejä lapsilleen ja ne jotka eivät niitä saa, pelaavat sitten kavereidensa luona.

Niin, ja osa pelikaupoista ei välitä paskaakaan, minkä ikäinen niitä pelejä ostaa. En lukenut läheskään kaikkia viestejä, mutta kai siellä joku on jo ottanut jotkut kouluampumiset sun muut esimerkiksi videopelien pahuudesta. Olen pelannut Kpelejä ja Kpelejä vuotiaasta saakka ja ampunut myös oikeilla aseilla. Kaiken lisäksi minulla on helppo saatavuus aseisiin kun ne eivät missään lukkojen takana ole. Kai pitäisi ilmiantaa itseni poliisille ihan vaan varmuuden vuoksi Et se on vaa toi vanha kansa siis toi syntyny vuonna 1 tai 2 tai tai jotain jotka lukee lehdistä juttuu et kaikki tappajat vetoo kato peleihin ku niihin se on nii helvetin helppoo.

Et syyttäkää nii killeri-pilleri ihmisii. Ja totta on , koska peli on aito se ovaa on k Mut miettikää jos ei saa pelata ja sekookin siihe. Mihin vanhemmat sitte vetoo? No mut oon ite 13 nyt mulle siis PITI ostaa dead island ps3lle enpä saanu ku rupes kattoo jotai suurta zombimättöö ja kuinka veri lentää joka sekunti.

Mut syy on tässä miks et saa pelaa: Pelaa salaa jos et jää kiinni.!!!!! Jos 14v pelaa k pelejä ei siittä tule mitään kouluampujaa tai vastaavaa. Paljon todennäkösempää on ettäalkaa pelaamaan liikaa. Pakko kyllä itsekkin kertoa että alotin pelaamaan 8bittisellä jo silloin K15 peliä joka oli "Metal Gear". Siitä lähtien olen pelaillut ja katellut kk18 pelejä.. Ensimmäinen K18 peli taisi olla vuotiaana GTA, ja pidin siitä. Refleksit ja kaikki on erinomaista luokkaa, ikinä en ole joutunut tappeluun koska tiedän miten käyttäytyä.

Ikärajat vaikka onkin laki on lopulta pakko sanoa turhankin tiukkia.. Nykyään olen 22 ja kaikki menee aivan loistavasti, on työ, on rahaa ja on ihana vaimo. Call Of Duty 4 ja Battlefield 3 on ihan hyvii pelejä D eikä siis myynyt peliä minulle. D peli oli muistaakseni k Elikkä oon 12 vuotias tyttö ja haluaisin pelata The Walking Dead: Peli on K Osaan kyllä erottaa pelin ja oikean elämän toisistaan jne.

Hei jos joku ei ole vielä huomannut niin tämän aloitta joku 15v poika joka halusi apua ongelmaansa tästä se taas huomattiin kuinka paljon pelit aiheuttaa ihmisille Ite ainakin olen ladannut monia pelejä osoitteesta www. Vituttaa ku oon 12 ja ainut meijän luokalt joka ei saa pelata k ja k pelejä. En välitä mw mut gta on hyvä.

Mä pelasin ja katoin K18 pelejä ja elokuvia jo kymmenen vuotiaana. Eikä se mitenkään ole haitannut mua. Saa purkaa kaiken maailman ongelmat elottomiin ihmisiin GTA: Parempi purkaa ongelmat tietokoneen ohjaamiin hahmoihin kun oikeisiin ihmisiin.

Ei vittu, siis mun isä antaa mun pelata sotapelejä etc etc, koska on itekki pelannu niitä ja ymmärtää että ei siitä mitään "traumoja" tule, paitsi jos on henkisesti epävakaa. Mutta äiti, eihän se anna. Mun vanhemmat on eronnu ja asun mun isän kaa nii kyllä mä täällä niitä pelailen Olen adhd lapsi ja olen ollut 6 vuotta erityis luokalla ala -aste oli villiä aikaa tappelin ja vittuilin kaikille opettajille ja oppilaillekkiin mut oli minulla kavereitakiin , Ylä-asteelle kun pääsin niin päätin että aloin keskittymään mutta saan pelkkiä 6 kokeista mutta käyttäydyn erittäin hyvin ja olen asiallinen tunnilla sekä välitunnilla pelit vievät kaiken ajan mut en ymmärrä miksi äitini antaa pelaa minun k peleja ja k elokuvia vaikka hän on pätevä ja tiukka joidenkin asioiden suhteen esim jos olen liian pitkään ulkona Kohta kun olen 15v ja saan mopon niin omistan kaiken ajan mopolle en pysty keskittymään koulu tehtäviin esim läksyihin usein kerken tehdä oppitunnila läksytkin kokeisiin en ole ikinä lukenu kun pelaan tai menen kavereitteni kanssa kauppaan ja sitten kaverille pelaamaan Kerroin tämän siksi että anna alaikäisen lapsesi pelata niitä pelata mitä itse haluaa pystyn purkamaan kaiken raivon ja vihan ,tunteet siihen sotapeliin Mäkään en saa pelata ja oon 13 saatan saada halo 4 ehkä.

Haha ite oon 9v ja saan pelata iha mitä vaan pelejä. Oon 13v poika ja saan pelaa vaa k16 pelei esim. Bf3 mun mutsi ei suostu ostaa mulle k18 pelei vaikka lähes kaikki mun kaverit niitä pelaa ja haluaisin kul pelaa esim gta ja bo, mw. Kyl koulussa vähä ärsyttää ku kaikki kaverit puhee k18 peleistä.

Leffoja saan kattoo mitä tahansa joten en ymmärrä miksei saa k18 pelejä. Vituttaa ja vatuttaa, luokan ainoo joka ei saa pelaa 18 pelejä. Olisiko kellään konstia jolla voisin taivuttaa vanhemmat antamaan mun pelata niitä pelejä? Koska kun seiskalla tulee uusi luokka niin haluasin sitä ennen luvan pelata. Pelannut bo kamulla eikä mitään vaikutteita. Helppiä nopeasti kiitos ja kukkahattu mummot vittuun. Voishan sitä kai vaikka alottaa jonkun harrastuksenkin ku tappaa aikaa joihinki peleihin?

En sano että pelaaminen olis automaattisesti tuleville kouluampujille tai hikisille jonneille, mutta kyllä kai vaikka joku urheiluharrastus tekee parempaakin. Lopettakaa oikeesti voi jatkuva vitun mättö, kukaan ei jaksa ottaa teitä tosissaan. Lol, ikärajoista tehtiin tutkimus ja todettiin, että ikärajoja pitäisi laskea 6 vuotta.

Myös testeissä todettiin että kouluampumisilla ja peleillä ei ole linkkiä. Seuraavalla generaatiolla luultavasti ei edes ole ikärajoja, vaan oma äly käytössä. Mun kaveri on 10v. Sun kannattaisi tajuta se tosiasia, että äitisi rakastaa sinua ja haluaa, että teet jotain muuta kuin pelaat väkivaltaisia pelejä.

Mutta tulevaisuutta silmälläpitäen kannattaa hankkia jotain muutakin harrastuksia kuin pelit esim. Sitte tuli mieleen se kuulasota tai mikä se on se joka siellä pelihalleissa, laser-ase en muista oliko Vantaalla se halli. Ja jos sun on pakko pelata vähennä ainaskin puoleen tuntiin päivässä. Murrosikä vaarallista aikaa ; ja toivottavasti vietät perheesi kanssa aikaa myös, koska äitisi on tärkein ihminen tarkoitan ensimmäinen naismallisi: Ja isäsi taas näyttää miten naisia kohdellaan: Ja yks juttu mikä tuli mieleen on se, että pelimaailmassa elävät olevat kykenemättömiä sosiaaliseen elämään heillä on huonot taidot.

Ellei susta sitten tule pelien tekijää grafiikka ja jne. Tärkeintähän tässä elämässä on se. Netissä pyöriminen ei kasvata sosiaalisia taitoja poikkeuksena ehkä nää keskusteluryhmät mutta tässä pitää osata ilmaista itseään kirjallisesti eikä ikuna nää kasvoja eikä tää nettimeininki ikinä voita sitä että tapaa ihmisen kasvokkain in real life.

Kirjoittaminen on hyvä tapa tuulettaa tunteita ja jakaa tietoa, mutta muuten tästä eisaa mitään. Olen kansainvälinen terroristi ja joukkosurmaaja. Kaikki tämä huumeiden velkakierre ja ilveily rakentuu yhden trauman päälle; Kun pienenä olin saanut ennenaikaisesti Kikärajalla varustetun pelin, aloin sitä iltaa kohden pelaamaan.

Näytölle tuli tekstiä, valoja ja pyssy, jolla piti ampua toisia ihmisiä kypärissä ja puvuissa. Siitä päivästä lähtien olen murhannut ja aiheuttanut itselleni toinen toistaan pahempia ongelmia. Jos mamma kieltää pelin, pölli kaupasta iso kasa unipillereitä. Rouhi se huhmareella oikein hienojakoiseksi. Livauta se sitten vanhemman lempiruokaan.

Pakene seuraavien maagisten tuntien aikana. Älä käytä vanhaa nimeäsi. Ihmisiäkin on niin paljon erilaisia. Näytin eräälle kaverilleni tämän pelin linkki lopussa hänen ollessa vuotias ja hän paskoi oman koneensa! Vittu ei toi Aikusten ikärajottelu auta yhtää ku ne on vaa et hui kamala ku pikseli miehet kuolee.

Ennen näistä ikärajoista on ollut hyötyäkin, mutta nyt tuppaavat lyömään joka boksiin sen K lätkän. Ja siihenki saattaa vaikuttaa vaan joku pieni animaatio yksinpelis!

Ite 12v poika ja pelaan k18 pelejä. Iskä einsalli mut äiti kyl. D äiti kyl varotti et nii ei saa tehä oikees elämäs jne mut se luottaa muhun. Ymmärrän jos on mielenvikasia tai sairait ihmisiä niille nyt ei osteta, mut jos on normaali lapsi ni ei oo mitään ongelmaa pelien suhtee?

Mun mielestä teini voi oikein hyvin pelata K pelejä jos osaa erottaa todellisuuden pelistä, ja tajuaa ettei niitä asioita saa tehdä oikeassa elämässä. Vanhemmat on täysin samaa mieltä, joten siis saan pelata K pelejä. Enkä edes pelaa koko ajan niitä, pidän myös autopeleistä siis ihan "oikeista" autopeleistä, EI esim. NFS ja muut arcadekaahailut. Forza 4 on enemmän mun mieleen: Forza ja Gran Turismo on parhaita pelejä ikinä. Cod jonnet voi mennä muualle valittamaan, jos kunnon pelit ei kelpaa.

Itse pelaan Forzaa, koska pelaan Boxilla. Juu mulla sama juttu paitsi et ne ei anna edes pelata k 16 et oo kuule onneline: Olen kans 15v Poika ja mutsi ei ikinä antais mun pelata edes k pelejä!

Tämä on vain yksi niistä monista tutkimuksista, joissa aivotoiminnoissa on huomattu muutoksia väkivaltaisten pelien pelaamisesta. Tässä tosiaan huomattavaa, että nämä muutokset tapahtuvat terveillä ja vähän vanhemmilla opiskelijoillakin http: Tätä tukee useatkin tutkimukset. Perustelut, että ei niistä ole haittaa kun minussakaan ei ole mitään vikaa vaikka olen pelannut, ovat yhtä loogisia päätelmiä kuin että minä kerran 2 promillen humalassa ajelin kaupungilla eikä mitään käynyt, joten kännissä ajaminen on turvallista.

On ärsyttävää että jotkut vanhemmat tekevät lapsistaan pehmopupuja. Tietenkin on ymmärrettävää että vanhemmat suojelevat ja ajattelevat lapsensa tulevaisuutta mutta joskus menee yli. Useimmiten ihmiset menettävät todellisuuden tajunnan ja ryhtyvät niin sanoituksi psykoiksi jos elämässä on tapahtunut jotain todella pahaa , jatkuvasti, läheisen kuolema, kova kiusaaminen jnejne.

Eli ei se pelkistä peleistä johdu. Ittekki halusin pelaa mut sit tajusin et semmoset on jonnejen pelei. Pelaan NHLllää ja koneel mitä nyt sattuu: D Änärii voi pelaa kuka tahansa ja mielummin oon ulkona heittelee korist ym ku pelaan jtn vitun mw2 tai 3 alota vaikka airsoft.

Itte haluun koiran hei ja olenko saanu sitä no en. Mahtava syy on aina ''ku kavereilki on'' haluut vaan olla ''kova'' jätkä ku pelaat noit. Itte kattonu k18 leffaa jonkun verran ja iskä on kieltäny mua kattomasta eikä mua haittaa. Nimittäin jos pelaat väkivaltasii pelei sust voi tulla väkivaltanen tai oot liikaa siinä peli maaelmassa pakolla et ymmärrä tätä elämää ku tarpeeks olet pelannut. Äitis vaa suojelee sua ei muuta. Sitä paitsi 15v voi olla henkisesti enemmän kehittynyt kuin 18v Joten se että tuleeko niistä peleistä vaikutteita, on yksilöllistä.

Ja niin kuin aikasemmin tuossa todettiin: Itse olen siis 13v ja pelaan k pelejä salaa vahempani ovat sellaisia tiukkiksia et ei anna pelaa -. Olen pelannut nyt k pelejä esim: Pistän tässä puhelimella tämän niin tulee vrmaa typo. Mut joo, itse aluksi kysyin vanhemmilta ihan normaalisti mw2 kun olin kavereilla pelannut 3vuot sit ja ne sano ei.

Jankkasin vrmaa vuoden samaa ja ei, sit ajattelin voinko ostaa salaa? Sit älysin, ostan kaupoista playstation store cardeja joilka voin ostaa playstation storesta ne pelit. Noh, nyt olen ostanut kaverin kaa puokkiin black ops 2, mw3,mw2 ja black ops 1. Ei jääny kiinni, pelannu täs vrmaa 2v koht: D Ajattelin että voisin kertoa elämäntarinani. En nyt jaksa mitää selitellä joten mennää suoraan asiaan: En tiennyt vielä mistään mitään 2v: En tiennyt vielä mistään mitään 3v: En tiennyt vielä mistään mitään 4v: Katoin muumeja ja semmosia, en vielä saanut pelata eikä sillon ollutkaan vielä paljon mitään pelejä vuosi ja perheelläni ei ollut paljon rahaa 5v: Katoin muumeja ja semmosia, en vielä saanut pelata eikä sillon ollutkaan vielä paljon mitään pelejä vuosi ja perheelläni ei ollut paljon rahaa 6v: D Ei ollut vieläkään pelejä.

Ketään ei vielä pelannut sotapelejä 7vuotiaana. Kun mä olin 7vuotias ni kadehtin aina sitä että muilla oli pelejä mut mulla ei ollu. Ni sit mä joka päivä kinuin että koska mä saan jonkun pelikoneen. Niin kerran jossain kaupassa oli halpa pelikone.

Se oli semmonein boxi mkissäoli sauva ja pari nappia, siinä oli valmiina n5 peliä. Ne pelit oli semmosia huonoja pixeli pelejä esim. D vuosi oli siis Eli 7vuotiaana sain ensimmäisen "pelini" 8v: Kun täytin 8vuotta niin melkein kaikilla oli jo jonkinlainen pelikone yleensä ps2 Sinä vuonna sain synttärilahjaksi ps2 ja siihen jonkun crash bandicood en tie miten kirjotetaan: Eli se oli mun ensimmäinen kunnon peli.

Mutta siunävuonna kaikki pelasivat sly cooperia. Kaikki varmaat tietävät sly pelisarjan: D Mäkin sais sly 3: Sen jälkeen en muuta pelannutkaan.

Vanhempani erosivat ja muutin Turkuun äitini kanssa. Turussa kukaan ei edes pelannut paljon ps2 yms. Jos jotain tekivät niin olivat habossa: Ja joo, se oli aika tyhmää. Mutta mä vaan olin koukussa siihen että niin helposti sai rahaa sinne ja olin niin nuori etten tajunnut kuinka tyhmää se oli: P Se sitten selvisi kerran ja olin aika kusessa. Tuli vuosi arestia tietokoneelta enkä ole sen jälkeen saanut mennä enään habboon Paikkaan missä kaikki nykyään pelasivat k pelejä.

Mutta minun vanhempani olivat todella tarkat ikärajoista. Ja ovat yhä edelleen. Sinä vuonna sain muistaakseni ps3 ja jotain lapsellisia k-3 pelejä. Minulle naurettiin kun en saanut pelata k pelejä enkä saanut katsoa k leffoja. Minua kiusattiin enkä päässyt mukaan juttelu piireihin, kun kaikki koko aika puhuivat black opsista yms. Minä en kuitenkaan ollut aivan syrjitty sillä kaikki oli silti minun kavereita ja minulla oli jo tyttöystäviä tuon ikäisenä ;D Mutta vaikka minulla oli paljon kavereita niin minulla ei kuitenkaan ollut sitä parasta kaveria.

Ja suurin osa niistä "kavereista" oli aika huonoja kavereita: D Mutta 4luokalla siis alkoi se että kaikki pelasivat k18 pelejä mutta minä olin yksiluokan ainoista jotka eivät saaneet. Se oli karseeta aikaa: P Kinuin joka päivä vanhemmiltani että koska saan pelata k pelejä edes k He aina sanoivat: Minua kiusattiin taas ymsyms.

Tähän väliin voisin sanoa että olen todella hyvä koulussa Lähes kaikki aineet ovat 9 paitsi historia ja tommoset: D Englannissa olen todella hyvä koska peleistä olen oppinut todella paljon englantia englanti: Aika sama kuin 11v mutta vielä enemän halusin pelata kpelejä ja minua kiusattiin vieläkin jne. D 13v Eli tämänhetkinen ikäni! Nytten olen yläasteella ja vanhempani ajattelivat että olen jo "iso poika" en nyt ihan isopoika mutta ymmärrän jo asioita.

Vanhempani ei vieläkään antanut minun pelata k pelejä. Mutta sitten syksyllä halusin tarttua asiaan kunnolla. Selasin netit läpi, etsin erilaisia syitä miksi saisin pelata k pelejä ja oli minulla omiakin ajatuksia paljon. Selitin näitä äitille mutta äiti oli se tiukempi. Minun olisi pitänyt kertoa isälle koska sitä ei kiinnostaa niin hirveästi ikärajat, mutta en oikein halua puhua isäni kanssa koska se ei oo niin mukava yms.

Noniin nyt ostamme sinulle kpelin. Mietitään sitäsitten tarkemmin mutta et sinä vielä k pelejäsaa pelata. Niin sitten siellä kaupassa näin sen battlefield kolmosen ja kysyin äitiltä siitä: D Äiti ja isä olivat keskustelleet asiasta viime illalla ja nyt äiti soitti isälle ja kysyi: Ostetaanko me nyt pojalle se k peli.

Eli sian ensimmäisen k pelini. Tähän mennessä olen nyt pelannut sitä koko ajan: D Ja voin sanoa että bf3 o paljon parempi kuin codit jne. Olen siis pelannut paljon codeja ja gta: EN pidä kauhupeleistä koska mun mielestä ne on vähän tylsiä: P En kuitenkaan siis pelkää niitä.

Ja muuten ennen tätä bf3: Pelasin aina englannin kielisillä servuilla. Minulla oli jo 9vuotiaana facebookki mutta sitten vuotiaana laitoin sinne luokkakuvan ja latioin joillekin ärsyttäville tyypeille hassut nimet: D JA sitten niiden vanhemmat vlaitti siitä ja siitä tuli niinku poliisiasia koska olin laittanu niiden kuvan sinne ilman lupaa.

Sen jälkeen en saanu enää mennä facebookkiin. Kun täytin 12 niin sain mennä sinne takas. Facebookin ikärajahan on siis k mutta kyllä munki vanhemmat jostain lepsuu: P ja olin siihenki vedonnut sillä että vanhempieni ei tarvitse maksaa niin isoa puhelinlaskua sillä facebookissa juttelen kaikkien kanssa niin ei tarvitse käyttää puhelinta.

Ja totta se on. Enne puhelinlaskuni oli sietämätön ja nyt se on niin alhainen kuin vaan voi olla: D lähetän kuukaudessa ehkä pari tekstiviästiä ja soitan mpari kertaa äidille. Ja facebookissa lähetän n. Tässä nyt oli niinku mun elämäntarinani 13vuotiaaksi asti: D Enään siis ei kiusata n iin paljon koska ei niistä peleistä puhuta enään niin paljon.

Tai siis tottakai puhutaan mutta koitan vältellä niitä keskusteluja ettei mua syrjitä. Yleensä oon välkillä tyttöjenkaa yleensä 8lk koska ne on mukavempaa seuraa. EN nyt ole mikään kukkaispoika tai homo yms. Mullahan on naisia tosi paljon mutta siis tytöt on ihan mukavaa seuraa: D Tai siis hauskaa ja ne ymmärtää mun pervot läpät: P Ja jos sinä nuori poika joka luet nyt tätä etkä saa pelata k pelejä niin ota muhun yhteyttä sähköposti: Ton viestin 1päätarkotus oli kaikille aikusille että lastanne tullaan kiusaamaan koulussa jos eivät saa pelata kpelejä.

Itse olen siitä selviytynyt ihan hyvin mutta olenkin aika vahva luonteinen. Tiedän monta tyyppiä jotka eivät siitä ole vieläkään selviytynyt. Kuunteles nyt kersa, ei sua tulla kiusaamaan jos et saa pelata jotain vitun peliä.

Sun tekstisi on täynnä kirjoitusvirheitä ja ESat varmaan tirskunut sulta ja sun muilta lihavilta kavereiltasi kun tätä kirjoitit ja tiedät monta tyyppiä jotka eivät ole selviytynyt, ja miksi kukaan ei tiedä näistä kadonneista sankareista?

Varmaan onkin sillä en jaksanut tarkistaa, koska tuossa nyt on aika paljon tekstiä. En juos ESaa koska mun mielestä energiajuomat maistuu pahoille. Kaverini eivät ole lihavia jonneja tai no ehkä pari ja hei eivät olleet kanssani. En osaa vastata sun viimisee lauseesee. D ekassa viestissä sanot "olin ysiluokan ainoita" "ysiluokan" ja tässä tokassa ilmoitat "13v eli tämänhetkinen ikäni: D" mene nyt vittuun: Joo tiiän nyt on vuosi ja saat pelata k pelejä HuurDuur.

Mutta kuka saatanan Pappa fat-ass tulee valittamaan tänne että ikärajat ei ole kiusaksi varmaa joku välittää kun joku saatanan naamionalle tuleee valittamaan jostain ikärajoista ne ikärajat on joillekin uskovaisille hihhuleille jotka ei kestä nenäveren vuotoa ilman painajaisia. No voi pyhä perkele. Mitä se auttaa lätkästä sitä K18 merkkiä yhtään mihinkään, kun netti ja telvisio on jo täynnä enemmän väkivatlaa kuin nykyisissä peleissä ja elokuvissa.

IHAN uutisissa on jatkuvasti jotain semmoista materiaalia joka EI kuuluisi "pikkulasten" nähtäviksi, tv-ohjelmat on enemmän tai vähemmän K18 sisältöä, sitä vaan ei nää pumpuli -maailman vanhemmat näe. Ja netti on täynnä samaa roskaa, sensuroimattomana vain. Eihän nykymaailmassa saa edes näyttää pikkukakkosen Varokaa heikkoja jäitä -pätkää kun se traumatisoi pumpuli -maailmassa eläviä lapsosia.

Hei oikeesti, aatelkaa nyt vähän. Varsinkin ne ihmiset jotka on syntytnyt ennen vuotta Kuinkako monesti teidänkin perheissä rajoitettiin ikärajojen mukaan yhtään mitenkään ja onko väkivaltainen käytös yhtään sen kummemmin muuttunut?

Vanhemmat päättävät, että ostaako lapsillensa minkailaisia pelejä, mutta pelin sisältö voi olla ihan erilainen vaikka kummatkin olisi k I'm really enjoying http: It's a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to http: Did you hire out a designer to create your theme?

.. ilmaisia pornokuvia call girl helsinki Prostituoituja Kankaanpää . poika panee äitiä, raskaana, iso perse, hairy mature, spermat äidin vittuun, Iso Kulli Teen, Valtava Kulli, Monster Cock, Iso Pillu, Iso Kulli Homo ja paljon muuta. elokuu i tiukat pillut iltasatu lapsille tampere gogo suomeksi homo pornoa seuraa lukio juttu äiti ja poika nai puumanaisia ilmaiset sexsi videot perseessä rakel liekki pornhub kotimainen porno call finkino homo kuvat pussy. 2. lokakuu [HELSINKI]Suomalainen poliitikan suurvaikuttaja ja vitun kuuma Ihan kuin meikäläinen ei muka osaisi kotiryssän persettä nuolla! .. Veljesten äiti Paula Kuikanmäki kertoo, etteivät pojat ole osoittaneet “Neekeri neekeri musulmaani viher-homo ja ynnynnynnyyy”, summaa nimimerkki Halla-aho4eva.

Hairy homoseksuaaliseen pussies beautiful shemale

Sex gay tarinoita suomi24 treffit haku