Dominoiva homoseksuaaliseen mies seksi treffi

dominoiva homoseksuaaliseen mies seksi treffi

Jokainen tapaus on varmasti erilainen ja varmasti on niitä naisia jotka haluavat tuntea "olevansa mies" tai ainakin jotenkin dominoivassa asemassa seksissä. Ja varmasti niitä miehiä jotka eivät ole millään tavoin kiinnostuneet samasta sukupuolesta mutta tykkäävät anaaliseksin antamasta tyydytyksestä. Ja pervoiluhan on aina kivaa. Haluaisin kuulla mielipiteitä miehiltä ja naisilta tällaisista haaveista tai jopa kokemuksista. Miten ne ovat alkaneet ja miten on niiden fantasioiden toteuttamisen laita.

Suurin este saattaa olla kumppanin löytäminen joka suostuu tämmöiseen ja asian esille ottaminenkin saattaa olla suuri kynnys suurimmassa osassa suhteita. Minulle voi myöslähettää postia osoitteeseeni laura. Tykkääkö naiset istua miehen naamalla Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Vanhempien naisten teehetki - palvelija Pitkään olen miettinyt ja kuvitellut itseni vanhempien naisten tapaamiseen palvelijaksi, vaikka päivärupattelutuokioon, teehetkeeen, taikka lounaalle.

Miten naisen pitäisi pukeutua ollakseen mahdollisimman kiihottavan näköinen. Onhan tuota anaali-touhua tullut kokeiltua. Meillä on pari dildoa, joista toinen on kokonsa puolesta soveltuva anaali-leikkeihin. Puolisoni on joskus "pannut" minua pitäen dildoa ikäänkuin hänellä olisi ollut penis. Lähinnä kysymys on siitä, että se on aika pervo kapistus.

Tässäpä minun vastaukseni sitten olikin. Minä en ole ikinä kokeillut straponia, mutta kovasti haluaisin, ja ihan kokonaan hetero olen, miehet ei kiinnosta tippaakaan. Ainoa ongelma on että ei löydy naisia jotka haluaisivat kokeilla straponia Samoin meillä, vaimo on työntänyt useamman kerran sormen peppuuni, se on hänen mielestään kiihottavaa.

Muutama viikko sitten valitin että onpa tylsää tämä ns. Yllättäin työntikin sormet jälleen peppuun ja ei lopettanutkaan aivan heti. Varmaankin 15 min pani lujaa peppuun ja vaikeroin ja kiemurtelin eikä lopettanut millään. Itse olen täysin hetero, mutta jostakin syystä ns. Jokainen meistä on varmasti erilainen, mutta uskoisin että arvaus homoseksuaalisuuteen viittaavasta fetissistä menee useimmiten pahasti pieleen. Itse lukeudun miehiin joilla on fantasioita strapon seksistä.

Anaaliseksin antamasta tyydytyksestä en tiedä, mutta ajatus siitä että alistuu naisen ottamaksi on kiihoittava. Kyse on siis subjekti - objekti asetelman muutoksesta. Mielenkiintoinen kysymys omasta näkökulmastani on se, mitä strapon -seksi antaa naiselle? Itse pidän strappaamisesta, jos mies on siihen halukas. Kokemusta on molemmista, sekä bi-miehistä, että heteroista, jotka nauttivat eturauhasen ärsyttämisestä sekä kädellä että myös dildolla tai straponilla.

Joten kumoan molemmat huhut "homofantasioinnista" ja "vallan käytöstä", toki voivat olla monenkin kiihottimina tähän touhuun, mutta ei varmasti ainoat motiivit. Tämä on mielenkiintoinen aihe. Jumalan sana opettaa selvästi, että homoseksuaalisuus on synti, jonka harjoittajat eivät peri Jumalan valtakuntaa elleivät tule uskoon ja tee parannusta synnistään eli luopuvat homoseksuaalisuudestaan.

Kyllähän sinulle mies löytyy: Vastaa alkuperäiseen viestiin sissy vaimoksi olen pitkään haaveillut pääseväni naimisiin vanhemmaan dominoivan gay miehen kanssa itse olen 24 vuotias poju haaveilen miehestä joka tekisi minusta itselleen alistuvan vaimonsa hoitamaan siivouksen kokkauksen ja muut tarpeensa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Liian pehmeiden ja liian kovien pakkien välillä on myös kultainen keskitie: Mutta niin kyllä ajattelen että miehille tekisi hyvä olla yksinhuoltajina tai lähihuoltajina lapselle. Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ? No sanotaan suoraan, että tämä on asia jota en todellakaan ymmärrä. Naisen kanssa toimeen tuleminen on hyvin hankalaa, koska naisen id, ego ja super-ego ovat alati ristiriidassa keskenään ja miehen täytyy pelata tarkoin roolia, joka ei saa millään tiedostamisen asteella naisen hälytyskelloja soimaan: Itse olen 36v mies ja rakastan sitä kun nainen istuu naamalla. Dominoiva homoseksuaaliseen mies seksi treffi

SUOMI SEX HOMO CHAT ISOMEIS

Dominoiva homoseksuaaliseen mies seksi treffi