Eroottinen foorumi haluan kalua homoseksuaaliseen

Joo, ajattelin itse samaa. Toisaalta, eihän me voida tietää, ovatko kaikki kommentoijat naisia Nyt vois ottaa huomioon sen, että blogissasi sulla on ollut suunnilleen yksi rooli, mitä olet tuonut julki.

Ja viihteenähän sitä luetaan. Ei iso osa lukijoista ole edes kiinnostunut sun elämästä muuten kun tätä kautta. Että sikäli reaktiota voi pitää jollain tavalla ymmärrettävänä, vaikkei loppuun asti ajateltuna.

Sitä taustaa vasten sun ei ehkä kannata niin välittää tuollaisista heitoista, jotka kylläkin mun korvaan kuulostaa aika pahoilta. Mene ihmeessä ja tee hyvää! Sille on tarvetta tässä maailmassa. Joo toki - ja tämä "rooli" on ihan tahallaan valittu koska blogin aihepiiri on Mä en niinkään näistä välitä enää ainakaan silleen isommassa mittakaavassa, toki omaan persoonaan kohdistuva kritiikki aina vähän kirpaisee, vaikka tietää, ettei oikeasti sellainen persoona olekaan , mutta tosiaan alkoi huolestuttamaan enemmän yleisellä tasolla se, että pysähtyykö ihmiset nykyään enää ajattelemaan ollenkaan, mitä ne screenilleen suoltaa ja kommentteina lähettää.

Ai että miten jaksaa uudelleen ja uudelleen yllättää tää verenpainetta nostava anonyymien mielensäpahoittajien ja kaikkivaltiaiden määrä! Saamasi palaute on tosiaan malliesimerkki siitä, miksi Suomessakin edelleen täytyy tehdä töitä tasa-arvon ja asenteiden eteen - kenellä muka tulisi mieleen moralisoida miestä samasta asiasta.

Kaikenkaikkiaan toivon että noin kapeakatseiset ja muutenkin ahdasmieliset slut-sheimaajat ymmärtävät jatkossa pitää päänsä kiinni vaikka olisi kuinka anonyymi kanava. Just tämä on se syy, miksi päätin kirjoittaa tästä silläkin uhalla, että menee taas jonkun mielestä "vinkumiseksi kun bloggaaja mielensä pahoitti".

Nämähän ovat mielikuvitusta kaikki tarinat, mutta tosiaanko luulette, ettei miestä moralisoitaisi vastaavasta toiminnasta? Miettikääpä parisuhteessa oleva mies, joka käy panemassa naapuriperheen tyttöä. Asuu "avoimessa" suhteessa, jossa nainen kärsii alapäänsä kuivuudesta. Sopii maahanmuuttajatyttöjen kanssa hotelliviikonloppuja Helsinkiin, jossa panee tyttöä 28 kertaa vierailun aikana rakastuneena hotellihuoneessa.

Lisäksi julkaisee näistä tapahtumista tarinoita netissä, ja kertoo kuinka nautinnollista on ollut. Mua on huvittanu tää sama asia: D Jos joku nelikymppinen hyvin toimeentuleva, naimisissa oleva mies kirjoittelisi blogia missä suuressa osassa on eroottiset viestittelyt parikymppisten varattomien neitsyiden kanssa, joiden vartaloita kuvaillaan "jumalaisiksi" ja joille annetaan sellasia eksoottisia lempinimiä kuin CaramelCandy niin luulen että monikin feministibloggaaja sauhuaisi kommenttikentässä: D Kaksinaismoralismi on oikea ongelma, mutta se toimii molempiin suuntiin.

Enkä nyt tällä tarkoita, että kommenttikentässä sauhuaminen olisi järkevää puuhaa ylipäänsä. Ihan tosissanneko luulette, että miehet saa seksisuhteistaan saman määrän paskaa niskaansa kuin naiset?

D uskon että miestäkin moralisoitaisiin, mutta en tiedä missä maailmassa elätte, jos ette lainkaan tunnista tätä slut sheimausta. Jos ei ajatella tasa-arvokysymystä, niin sekin on naurettavaa, että hlö tuomitaan seksielämänsä perusteella epäkelvoksi avustustyöhön. Tässä sitten miesnäkökulmaa ja en toki jaksanut lukea koko blogijuttua tai mistä tuo sai alkunsa; sekavaa tajunnan?

Pienempimuotoista seksuaalista hyväksikäyttöä on havaittu myös muualla. Toki keski-ikäiset naiset saa ja tasa-arvon nimissä pitääkin. Sitä vaan jaksaa ihmetellä, että vieläkin ollaan sitä mieltä, ettei ole tasa-arvoa jne. Siellä Marokossa vai missä vtussa anteeksi ranskankielinen lainaus sitä onneksi on. Ja jos miehet pitäisi samanmoista lokia, oli se heti täyttä paskaa ja paha mies. Näin se tasa-arvo toimii. Ja olen varmaan tiukkapipoinen, kun mulla ei ole kaverina bilsanmaikkaa joka käy ruotsissa Summasummaarum, hieno juttu, saa vanhankin tolaltaan!

Aaaargh mitä käsittämätöntä paskaa! Alan uskoa siihen teoriaan, että vain viidesosa ihmisistä kehittyy elämänsä aikana periaatteellisen moraalin tasolle. Mutta antoisaa vapaaehtoismissiota kaikesta huolimatta! Kai ne saa jonku ilmotuksen, jos niiden kommenttia kommentoi, että voin käydä tylyttämässä niitä myöhemmin, kun vaan pystyn vielä niiden sanoihin palaamaan??

Mä en itseasiassa edes tiedä miten niistä ilmoitetaan jos ei ole rekisteröitynyt käyttäjä - mä saan tietysti kaikki ilmot kun omalla nimelläni!!

No siis kyllä sun nyt vaan pitäs myötää vihdoin ja viimein kaikille, että tosiaan kaikki eteentulevat miehet viet sänkyyn ja muutenkin lähi-itään menossa avustushommia tekemään vaan ja ainoastaan sen takia, että haluat uutta tuoretta ja käyttämätöntä munaa. Eihän sulla missään nimessä voisi olla mitenkään muunlaisia motiiveja kun kerran katsoo sun seksuaalihistoriaa, ei vaan ole mahdollista: No sviddu kun en tätä ite ole aikaisemmin tajunnut!

Sitä munaahan ei saa yhtään helpommin lähempää ja vähemmän henkensä uhalla: No eihän saa kun kato oot jo kolunnut kaikki miehet kotimaassa läpitte ; Pakko siirtyä suuremmille vesille lol. Mutta joo, ihminen on ihmeellinen ja ihmeelisellä logiikalla varustettuja nämä sinua palautteella lähestyneet. Uskooko joku vielä todellakin että tää blogi on muuta kun kirjoittajan mielikuvitusta ja toiveunta Onhan tämä nyt ihan selkeästi mielikuvitusblogi, jolla kalastellaan lukijoita. Sivussa vähän mainostellaan tuotteita, jos tilaisuus tulee.

Monille tuntuu olevan vaikeaa tajuta, ettei seksuaalinen aktiivisuus ja avoimuus estä rationaalista ajattelua. Ehkä se on kylmän ja protestanttisen Pohjolan oire - esimerkiksi Ranskassa seksuaalinen aktiivisuus tuntuu äänestäjien mielikuvissa kulkevan käsi kädessä vaikutusvallan ja päätöksentekokyvyn kanssa. Joka tapauksessa, mene ja tee unelmiesi duunia, ihastu jos ihastuttaa ja nauti kokemuksesta! Lähi-itä kirjoitetaan Lähi-itä ja Kaukoitä on Kaukoitä. Menikö ihon alle vai? Minä olen kerran langennut paikalliseen mieheen.

Ensimmäisen ja ainoan hyväntekeväisyysreissun aikana. Keep Up the track record, Gurl! Toivon että hyväntekeväisyystesi jää oikeasti sille tarkoitetulle tasolle. Ettet vaan lankea, niin kuin viimeksi. Edelleen naurattaa tämä holier than thou- ajatus. But live it and love it, won't ya!

Tosi hurjia kommentteja olet saanut. Olet rohkea ja sinnikäs, että kirjoitat tylytyksestä huolimatta. Minua hämmästyttää, kuinka paljon Lähi-idän ja avustustyön asiantuntijoita sun blogiin on eksynyt! Vai ovatko sittenkin "asiantuntijoita" Voiko vanhempi henkilö käydä lukemassa vanhainkodissa lehteä, jos hänen puolisonsakin on vanhus ja he harrastavat kotona seksiä? On kummallista, että vain tietynlaiset ihmiset tuntuvat olevan oikeutettuja ja sopivia tekemään hyvää.

Ihan tarkkaa täsmennystä esim. Onneton on se, joka sellaisen yrittää laatia, sillä ei osu varmasti oikeaan. Hyvää voi tehdä myös väärin. Näin tapahtuu silloin, kun autetaan kuulijan mielestä väärää ihmistä, väärä koiraa, väärää hyväntekeväisyysjärejstöä. Ei tunnu löytyvän oikea kohdetta, jolle hyvän tekeminen olisi aukottomasti hyvä kaikkien mielestä. Opin tämän silloin, kun lahjoitin silmälasini hyväntekeväisyyten, olin roisto, idiootti ja sinisilmäinen. Erään mielestä silmälasit olisi pitänyt mielummin heittää roskiin.

Vapaaehtoistyöni kohde on vanhus, ihana sellainen, mutta sitten kysytään, että miksen ole vapaahetoisena jollekin muulle? Pahinta on hyväntekijä, joka kuitenkin kuvittelee olevansa jotakin ja ehkä jopa parempi kuin muut, epäilyttävää on Mikäköhän logiikka olisi ollut tuon roskiinheittämisen taustalla?

Ei voi kun suu auki taivastella joskus maailman menoa. Harvoin tulee Raamattua lainattua, mut välillä tekee niin mieli huutaa vaan, et heittäköön synnitön sen ensimmäisen kiven. Moniko kivi lentäisi kun ihan oikeasti asioita katsottaisiin? On vaan niin helppo pönkittää omaa egoa lyttäämällä muita. Ihanaa vaan, kun saa kuull kirjoittajasta muitakin juttuja, tyhjän huutelijat kun eivät uskalla tehdä samaa.

Tässä on tietysti taustalla se, että minua saa yrittää lytätä, itsehän olen osani valinnut kun kerran nettiin kirjoittelen.

Siis, jestas sentään, aikuiset ihmiset. Puumis kirjoitat hyvästä asiasta ja oonkin jo, 3 vuotta? Oot avoin, rehellinen ja annat sellaista näkökulmaa, mitä monet eivät anna. Se että uskallat puhua ääneen tästäkin asiasta tekee susta vain mielenkiintoisemman.

En kykene ymmärtämään näitä slutshaming kommentteja tai ylipäätään kenenkään tuomitsemista erilaisen elämäntavan vuoksi. Puuh, en osaa edes pukea sanoiksi tätä joidenkin ihmisten typeryyttä! Mut hei, toivottavasti pääset Puumis työhön joka sykähdyttää!

Ymmärrän kommenttien antajia siinä mielessä, että on hyvin vaikeaa nähdä oman elämänpiirinsä ulkopuolelle. Mielestäni on ihailtavaa, että haluat lähteä auttamaan "omalla kustannuksella" sinne missä apua tarvitaan. Ilkeät kommentit kertovat enemmän näiden ihmisten suppeista elämänpiireistä, joissa vuoden skandaali on naapurin Pirjon kännipusu pikkujouluissa entisen heilan kanssa.

Mikään ei ärsytä arvostelijoita enemmän kun oman intuition toteuttaminen. Taas joku "trendikäs" suominäätä kuvittelee olevansa oman elämänsä Carrie Bradshaw. Mutta fiktiotahan sä oletkin, jonka viihdearvo on 0, roskaa.

Banaalia tekstiä, jonka joku typerys sitten ottaa tosissaan huoraamisensa ja pettämisensä tueksi. Siis mitä mä just luin????? Mistä näitä nettikommentaattoreita oikein sikiää??

Mee ja tee hyvin! Jossain vaiheessa lounaan jälkeen ja ennen nukahtamista olen käynyt vessassa asettamassa tamponin, ettei koko sänky muistuttaisi halloweenlavastetta. En tiedä mistä kysymys kumpuaa, mutta yhtäkkiä kuulen oman ääneni, joka ehdottaa anaaliseksiä.

Logistiikkapomon suudelma niskassani pysähtyy, hän kertoo vähän häpeillen, ettei ole koskaan vielä kokeillut. Kerron, että jos hän haluaa kokeilla, ei minulla ole mitään sitä vastaan. Edellen on, kuin en itse puhuisi; kuin joku toinen puhuisi suullani — normaalisti en ikinä ehdottaisi anaaliseksiä ensitapaamisella. Se on jotain, mihin vaaditaan sataprosenttinen luottamus tutun partnerin kanssa; sillä se voi helposti sattua, olla liian rajua. Logistiikkapomo kiihottuu entisestään, saa kuiskattua että haluaa kyllä.

Asetun kontilleni ja pian hän on sisälläni varovasti, tunnustellen, melkeinpä liikkumatta. Hänen kätensä puristavat lanteitani, hänen suunsa hengittää kuumasti niskaani. Se tuntuu uskomattoman hyvältä, ja kerron hänelle pehmeästi, että hän voi olla rajumpikin; että sanon kyllä, mikäli sattuu. Hän alkaa liikkua hitaasti edestakaisin, ja kätensä löytää taas jalkoväliini kun hän kohottautuu seisomaan polvilleen.

En jaksa edes miettiä, kuinka hyvä näkyvyys hänellä on tamponini ulos pilkottavaan naruun. On, kuin olisimme huumeissa; matkalla jossain toisessa ulottuvuudessa. Kehojen harmonia, ihon läiske ihoa vasten, samanaikainen kipuaminen kliimaksiin, jonka aikana kumpikaan ei voi pidättää huutoaan. Hän makaa päälläni hikisenä, sydän hakaten kuin haluaisi karata rinnasta ulos.

Minun hiukseni ovat nihkeät, koko kehoa kihelmöi. Nauramme kuin mielipuolet, juomme toistemme suudelmia. Tällä kertaa Logistiikkapomolla on vaikeuksia lauseenmuodostuksessa. Verbaliikan pettäessä Logistiikkapomo turvautuu äänteisiin ja huutaa parhaimman cowboy-huutonsa. Päätämme iltapäivän pitkään suihkusessioon, jonka aikana saippuoimme toisemme perusteellisesti.

Logistiikkapomo polvistuu eteeni kaakeleille ja suihkuttelee intiimejä alueitani, katsoo minua silmiin ja virnistää. Kunnon herrasmiehenä Logistiikkapomo saattaa minut autolleni ja suutelee minua pitkään ja kiihkeästi välittämättä siitä, kuka näkee ja kuka päättelee, mitä olemme juuri tehneet.

Mietin, voiko tämän parempaa seksiä ollakaan, ja pelko vihlaisee sisuskalujani, kun ajattelen, että entäpä jos tämä olikin tässä. Logistiikkapomo vetää minut vielä viimeisen kerran syleilyynsä, suukottaa hiuksiani ja kuiskaa korvaani matalasti.

Vielä yksi hurmaava virnistys, ja hän on poissa. Minä jään haukkomaan henkeäni vielä hetkeksi, ennen kuin käynnistän autoni ja ajan tärisevin käsin pois. Perun ton minkä sanoin, että kuukauden päästä olet rakastunut. Ei siinä niin kauan mene.

Lukeeks miehet tätä blogia? En mielellään ota blogini vakilukijoita rakastajaksi asti, sisällöntuotanto voisi vähän kärsiä Kyllä tätä ainakin yks mies lukee.. Suojaamatonta peppuseksiä "vieraan" ihmisen kanssa? Aina sen verran nirhaisee, että tulee verikontakti. Väärintulkitsin, että voitelit kalun liukkarilla. Sen päälle kortsu ei olisi oikein toiminut! Kyllä se toimi, tuo liukkari on semmoista että vähän aikaa kun antaa vähän kitkaa, niin se muuttuu vähemmän liukkaaksi.

Sen käsillähyväilyn ja itse penetraation välissä oli jonkin verran aikaa, hyppäsin joittenkin kohtien yli ettei mene pitkäpiimäiseksi ; Ja sitten kondomin päälle uusi truuttaus ja menoksi. Taidan olla vanha ja kaavoihin kangistunut ja kaikkea, mutta ajatuskin anaaliseksistä enemmän inhottaa ja sattuu kuin kiihottaa Joskaan kokemusta ei ole, mutta en kyllä haluaisikaan. Niin, jokainen taaplaa tyylillään, eikä siinä mitään vikaa ole. Ei anaaliseksiä pidäkään harrastaa, ellei se edes ajatuksena kiihota.

Tämä ei muuten sattunut yhtään, kiitos liukkarin ja erittäin varovaisen partnerin Minunkin mielestä anaali on ihan hyvä vaihtoehto kuukautisten aikana: Laukeatko peppuseksissä ilman muuta stimulaatiota?

Nyt jos koskaan, alkaa vaikuttaa mielikuvituksen tuotokselta tämä elämäsi. Ei ole ihan paras asento siihen hommaan, varsinkaan ensikertalaiselle. No sehän just on paras asento miehelle ensikertalaisena Tähtäys on miehelle helpointa kontillaan kun näkee, mihin pitää sohia ;.

Varmaan siis siihen, että itselläni ainakin kontilla huonompi sattuu enemmän, nyt kokeilin makuulteen viimeksi ei ollutkaan niin paha. Eli lähinnä varmaan tarkoitti tuota komenttiaan naisen näkökulmasta, mutta ethän itse ole ensikertalainen.

3D ANIME PORN THAI MASSAGE OULU HOMOSEKSUAALISEEN

HIERONTA HOMOSEKSUAALISEEN PITÄJÄNMÄKI SEURAA JYVÄSKYLÄ

: Eroottinen foorumi haluan kalua homoseksuaaliseen

Homo kuiva kalu trans seuraa Toivottavasti meidän kaltaiset ihmiset tulevat viemään naisten seksuaalikeskustelua eteenpäin ja joskus tulevaisuudessa ei tarvitse enää miettiä sitä millainen nainen pitäisi yhden muotin mallilla olla. D Jos joku nelikymppinen hyvin toimeentuleva, naimisissa oleva mies kirjoittelisi blogia missä suuressa osassa on eroottiset viestittelyt parikymppisten varattomien neitsyiden kanssa, joiden vartaloita kuvaillaan "jumalaisiksi" ja joille annetaan sellasia eksoottisia lempinimiä kuin CaramelCandy niin luulen että monikin feministibloggaaja sauhuaisi kommenttikentässä: D Ei edes tarvitse peitellä kun kukaan muu ei täällä ccdeitti gay seksiasennot kuvia suomea! Vielä yksi hurmaava virnistys, ja hän on poissa. Vapaaehtoistyöni kohde on vanhus, ihana sellainen, eroottinen foorumi haluan kalua homoseksuaaliseen, mutta sitten kysytään, että miksen ole vapaahetoisena jollekin muulle?
Vitun gay nuoleminen hd porno online 308
GAY KEMIN KIRJADIVARI PÄIVÄKAHVISEURAA TURKU Sivussa vähän mainostellaan tuotteita, jos tilaisuus tulee. Minunkin mielestä anaali on ihan hyvä vaihtoehto kuukautisten aikana: Mietin, voiko tämän parempaa seksiä ollakaan, ja pelko vihlaisee sisuskalujani, kun ajattelen, että entäpä jos tämä olikin tässä. Mene ihmeessä ja tee hyvää! Banaalia tekstiä, jonka joku typerys sitten ottaa tosissaan huoraamisensa ja pettämisensä tueksi. Olet rohkea ja sinnikäs, että kirjoitat tylytyksestä huolimatta. Vastaan tähän aiheen viereiseen asiaan:
HUVIOPAS TAMPERE RAVINTOLAT HIERONTA GAY PASILA 87
Onneton on se, joka sellaisen yrittää laatia, sillä ei osu varmasti oikeaan. Hänen kätensä puristavat lanteitani, hänen suunsa hengittää kuumasti niskaani. Mikään ei ärsytä arvostelijoita enemmän kun oman intuition toteuttaminen. Heh, joo - koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Ei ole ihan paras asento siihen hommaan, varsinkaan ensikertalaiselle.

Kerroitko sinä viime työhaastattelussasi koko seksuaalihistoriasi, valotitko alkoholinkäyttöäsi tai sitä yläasteen kokeiluvaihetta, kun omppupomppuhuppelissa päädyit suutelemaan samaa sukupuolta olevaa luokkakaveriasi?

Luuletko että se, että minulla on avioliiton ulkopuolisia suhteita, koska elän avoimessa suhteessa, painaa vaakakupissa enemmän kuin se, että minulla on jo kokemusta konfliktitilanteista ja osaan jo kommunikoida paikallisten kanssa heidän omalla murteellaan?

Jos olisin erittäin anti-islam tai ryyppäisin päivittäin, okei. Sillä saattaisi olla merkitystä toiminnalleni paikan päällä. Parisuhdestatukseni tai seksuaalihistoriani ei sen sijaan vaikuta minun kykyyni hoitaa hommani ; ihan samalla tavalla kuin se ei vaikuta naispapin tai naisopettajankaan kykyyn hoitaa omansa.

Minulla on Planin kautta kummilapsi, käyn viikottain lukemassa sanomalehtiä vanhainkodissa ja lisäksi lahjoitan Helsinki Missiolle kuukausittain. Osallistun rahallisesti, kun aikaa ei ole.

Mutta hyväntekijän tulee käyttäytyä sääntöjen mukaan. En minäkään harrasta seksiä vanhusten kanssa. Ja jos harrastaisin, luulen että järjestöni ei haluaisi minua enää lukurinkiin. Ja niiden rikkominen tässä häiritsee. Tässä kommentissa minusta oli mielenkiintoista lähinnä se, että minut nähdään ilmeisesti kategorisesti seksuaalisesti täysin impulssien varassa toimivana tyyppinä, joka ajattelee pillullaan aivojensa asemesta; minun oletetaan rikkovan ihmisoikeusjärjestön sääntöjä, vaikka minua ei vielä edes ole valittu koko tehtävään.

Toki olen seksuaalisesti impulsiivinen, mutta olen paljon muutakin. Siellä paikan päällä voi sitten kikasautella muutamaa teiniä ja jälkikäteen tuntea olevansa hyväntekijä. Se vesittää kaiken sen järjestöjen pohjatyön mitä siellä on tehty vuosia! Tässä pistetään vielä isompi vaihde silmään. Aiheutan varmasti samalla myös lisäkonflikteja, diplomaattisia kahakoita ja aloitan ohimennen myös pari uutta sotaa. Kannattaakin olla pöyristynyt — varmuuden vuoksi jo etukäteen. Mutta se, että lähdet Lähi-Itään sekoilemaan eri miesten kanssa ja leikkimään rauhantarkkailijaa, kuulostaa tosi pelottavalta sinun taustallasi.

Aloita mielummin vaikka laskuvarjohyppyharrastus tai mikä olisi vielä extremimpää: Tai jos haluat äärikokemuksen, hanki lapsi. Okei, tälle nauroin jo ääneen. Päädyin kirjoittamaan tämän postauksen — en niinkään selitelläkseni motiivejani, vaan muistuttaakseni siitä, että me bloggaajat ollaan ihmisinä paljon muutakin kuin blogimme aihepiiri. Tiedän edelleen itse oman motivaationi haluuni lähteä Lähi-Itään, ja sillä ei todellakaan ole mitään tekemistä seksuaalisuuteni kanssa. Lisäksi on mielestäni tärkeää ihan erikseen korostaa sitä, miten helposti me ihmiset nykyään tuomitsemme toisia ihmisiä; netti on antanut oivat välineet huudella takavasemmalta taustoihin sen enempää perehtymättä, ihmistä sen enemmän tuntematta.

Ja vielä se feministinen näkökulma, jonka takia itseasiassa tein lopullisen päätöksen kirjoittaa tämän postauksen; onko todellakin niin, että seksuaalisuuttaan vapaasti toteuttava nainen ei ole vielä tänä päivänäkään kelvollinen osallistumaan yhteisen hyvän tekemiseen - vaikkapa ihmisoikeuksien turvaamiseen? Oot ihan mahtava, tykkään sun asenteesta ja kiitos tästä postauksesta, ihan super: On se kumma, että edes naisten mielestä nainen ei voi harrastaa irtosuhteita ja olla samaan aikaan kunniallinen kansalainen Joo, ajattelin itse samaa.

Toisaalta, eihän me voida tietää, ovatko kaikki kommentoijat naisia Nyt vois ottaa huomioon sen, että blogissasi sulla on ollut suunnilleen yksi rooli, mitä olet tuonut julki. Ja viihteenähän sitä luetaan. Ei iso osa lukijoista ole edes kiinnostunut sun elämästä muuten kun tätä kautta. Että sikäli reaktiota voi pitää jollain tavalla ymmärrettävänä, vaikkei loppuun asti ajateltuna.

Sitä taustaa vasten sun ei ehkä kannata niin välittää tuollaisista heitoista, jotka kylläkin mun korvaan kuulostaa aika pahoilta. Mene ihmeessä ja tee hyvää! Sille on tarvetta tässä maailmassa. Joo toki - ja tämä "rooli" on ihan tahallaan valittu koska blogin aihepiiri on Mä en niinkään näistä välitä enää ainakaan silleen isommassa mittakaavassa, toki omaan persoonaan kohdistuva kritiikki aina vähän kirpaisee, vaikka tietää, ettei oikeasti sellainen persoona olekaan , mutta tosiaan alkoi huolestuttamaan enemmän yleisellä tasolla se, että pysähtyykö ihmiset nykyään enää ajattelemaan ollenkaan, mitä ne screenilleen suoltaa ja kommentteina lähettää.

Ai että miten jaksaa uudelleen ja uudelleen yllättää tää verenpainetta nostava anonyymien mielensäpahoittajien ja kaikkivaltiaiden määrä!

Saamasi palaute on tosiaan malliesimerkki siitä, miksi Suomessakin edelleen täytyy tehdä töitä tasa-arvon ja asenteiden eteen - kenellä muka tulisi mieleen moralisoida miestä samasta asiasta. Kaikenkaikkiaan toivon että noin kapeakatseiset ja muutenkin ahdasmieliset slut-sheimaajat ymmärtävät jatkossa pitää päänsä kiinni vaikka olisi kuinka anonyymi kanava.

Just tämä on se syy, miksi päätin kirjoittaa tästä silläkin uhalla, että menee taas jonkun mielestä "vinkumiseksi kun bloggaaja mielensä pahoitti". Nämähän ovat mielikuvitusta kaikki tarinat, mutta tosiaanko luulette, ettei miestä moralisoitaisi vastaavasta toiminnasta? Miettikääpä parisuhteessa oleva mies, joka käy panemassa naapuriperheen tyttöä. Asuu "avoimessa" suhteessa, jossa nainen kärsii alapäänsä kuivuudesta. Sopii maahanmuuttajatyttöjen kanssa hotelliviikonloppuja Helsinkiin, jossa panee tyttöä 28 kertaa vierailun aikana rakastuneena hotellihuoneessa.

Lisäksi julkaisee näistä tapahtumista tarinoita netissä, ja kertoo kuinka nautinnollista on ollut. Mua on huvittanu tää sama asia: D Jos joku nelikymppinen hyvin toimeentuleva, naimisissa oleva mies kirjoittelisi blogia missä suuressa osassa on eroottiset viestittelyt parikymppisten varattomien neitsyiden kanssa, joiden vartaloita kuvaillaan "jumalaisiksi" ja joille annetaan sellasia eksoottisia lempinimiä kuin CaramelCandy niin luulen että monikin feministibloggaaja sauhuaisi kommenttikentässä: D Kaksinaismoralismi on oikea ongelma, mutta se toimii molempiin suuntiin.

Enkä nyt tällä tarkoita, että kommenttikentässä sauhuaminen olisi järkevää puuhaa ylipäänsä. Ihan tosissanneko luulette, että miehet saa seksisuhteistaan saman määrän paskaa niskaansa kuin naiset? D uskon että miestäkin moralisoitaisiin, mutta en tiedä missä maailmassa elätte, jos ette lainkaan tunnista tätä slut sheimausta. Jos ei ajatella tasa-arvokysymystä, niin sekin on naurettavaa, että hlö tuomitaan seksielämänsä perusteella epäkelvoksi avustustyöhön.

Tässä sitten miesnäkökulmaa ja en toki jaksanut lukea koko blogijuttua tai mistä tuo sai alkunsa; sekavaa tajunnan? Pienempimuotoista seksuaalista hyväksikäyttöä on havaittu myös muualla.

Toki keski-ikäiset naiset saa ja tasa-arvon nimissä pitääkin. Sitä vaan jaksaa ihmetellä, että vieläkin ollaan sitä mieltä, ettei ole tasa-arvoa jne. Siellä Marokossa vai missä vtussa anteeksi ranskankielinen lainaus sitä onneksi on. Ja jos miehet pitäisi samanmoista lokia, oli se heti täyttä paskaa ja paha mies. Näin se tasa-arvo toimii. Ja olen varmaan tiukkapipoinen, kun mulla ei ole kaverina bilsanmaikkaa joka käy ruotsissa Summasummaarum, hieno juttu, saa vanhankin tolaltaan!

Aaaargh mitä käsittämätöntä paskaa! Alan uskoa siihen teoriaan, että vain viidesosa ihmisistä kehittyy elämänsä aikana periaatteellisen moraalin tasolle. Mutta antoisaa vapaaehtoismissiota kaikesta huolimatta! Kai ne saa jonku ilmotuksen, jos niiden kommenttia kommentoi, että voin käydä tylyttämässä niitä myöhemmin, kun vaan pystyn vielä niiden sanoihin palaamaan?? Mä en itseasiassa edes tiedä miten niistä ilmoitetaan jos ei ole rekisteröitynyt käyttäjä - mä saan tietysti kaikki ilmot kun omalla nimelläni!!

No siis kyllä sun nyt vaan pitäs myötää vihdoin ja viimein kaikille, että tosiaan kaikki eteentulevat miehet viet sänkyyn ja muutenkin lähi-itään menossa avustushommia tekemään vaan ja ainoastaan sen takia, että haluat uutta tuoretta ja käyttämätöntä munaa.

Eihän sulla missään nimessä voisi olla mitenkään muunlaisia motiiveja kun kerran katsoo sun seksuaalihistoriaa, ei vaan ole mahdollista: No sviddu kun en tätä ite ole aikaisemmin tajunnut!

Sitä munaahan ei saa yhtään helpommin lähempää ja vähemmän henkensä uhalla: No eihän saa kun kato oot jo kolunnut kaikki miehet kotimaassa läpitte ; Pakko siirtyä suuremmille vesille lol.

Mutta joo, ihminen on ihmeellinen ja ihmeelisellä logiikalla varustettuja nämä sinua palautteella lähestyneet. Uskooko joku vielä todellakin että tää blogi on muuta kun kirjoittajan mielikuvitusta ja toiveunta Onhan tämä nyt ihan selkeästi mielikuvitusblogi, jolla kalastellaan lukijoita. Sivussa vähän mainostellaan tuotteita, jos tilaisuus tulee.

Monille tuntuu olevan vaikeaa tajuta, ettei seksuaalinen aktiivisuus ja avoimuus estä rationaalista ajattelua. Ehkä se on kylmän ja protestanttisen Pohjolan oire - esimerkiksi Ranskassa seksuaalinen aktiivisuus tuntuu äänestäjien mielikuvissa kulkevan käsi kädessä vaikutusvallan ja päätöksentekokyvyn kanssa. Joka tapauksessa, mene ja tee unelmiesi duunia, ihastu jos ihastuttaa ja nauti kokemuksesta! Lähi-itä kirjoitetaan Lähi-itä ja Kaukoitä on Kaukoitä.

Menikö ihon alle vai? Minä olen kerran langennut paikalliseen mieheen. Ensimmäisen ja ainoan hyväntekeväisyysreissun aikana. Keep Up the track record, Gurl! Toivon että hyväntekeväisyystesi jää oikeasti sille tarkoitetulle tasolle. Ettet vaan lankea, niin kuin viimeksi. Edelleen naurattaa tämä holier than thou- ajatus.

But live it and love it, won't ya! Tosi hurjia kommentteja olet saanut. Olet rohkea ja sinnikäs, että kirjoitat tylytyksestä huolimatta.

Minua hämmästyttää, kuinka paljon Lähi-idän ja avustustyön asiantuntijoita sun blogiin on eksynyt! Vai ovatko sittenkin "asiantuntijoita" Voiko vanhempi henkilö käydä lukemassa vanhainkodissa lehteä, jos hänen puolisonsakin on vanhus ja he harrastavat kotona seksiä?

On kummallista, että vain tietynlaiset ihmiset tuntuvat olevan oikeutettuja ja sopivia tekemään hyvää. Ihan tarkkaa täsmennystä esim.

Onneton on se, joka sellaisen yrittää laatia, sillä ei osu varmasti oikeaan. Hyvää voi tehdä myös väärin. Näin tapahtuu silloin, kun autetaan kuulijan mielestä väärää ihmistä, väärä koiraa, väärää hyväntekeväisyysjärejstöä. Ei tunnu löytyvän oikea kohdetta, jolle hyvän tekeminen olisi aukottomasti hyvä kaikkien mielestä. Vielä yksi hurmaava virnistys, ja hän on poissa. Minä jään haukkomaan henkeäni vielä hetkeksi, ennen kuin käynnistän autoni ja ajan tärisevin käsin pois.

Perun ton minkä sanoin, että kuukauden päästä olet rakastunut. Ei siinä niin kauan mene. Lukeeks miehet tätä blogia? En mielellään ota blogini vakilukijoita rakastajaksi asti, sisällöntuotanto voisi vähän kärsiä Kyllä tätä ainakin yks mies lukee..

Suojaamatonta peppuseksiä "vieraan" ihmisen kanssa? Aina sen verran nirhaisee, että tulee verikontakti. Väärintulkitsin, että voitelit kalun liukkarilla.

Sen päälle kortsu ei olisi oikein toiminut! Kyllä se toimi, tuo liukkari on semmoista että vähän aikaa kun antaa vähän kitkaa, niin se muuttuu vähemmän liukkaaksi.

Sen käsillähyväilyn ja itse penetraation välissä oli jonkin verran aikaa, hyppäsin joittenkin kohtien yli ettei mene pitkäpiimäiseksi ; Ja sitten kondomin päälle uusi truuttaus ja menoksi. Taidan olla vanha ja kaavoihin kangistunut ja kaikkea, mutta ajatuskin anaaliseksistä enemmän inhottaa ja sattuu kuin kiihottaa Joskaan kokemusta ei ole, mutta en kyllä haluaisikaan.

Niin, jokainen taaplaa tyylillään, eikä siinä mitään vikaa ole. Ei anaaliseksiä pidäkään harrastaa, ellei se edes ajatuksena kiihota. Tämä ei muuten sattunut yhtään, kiitos liukkarin ja erittäin varovaisen partnerin Minunkin mielestä anaali on ihan hyvä vaihtoehto kuukautisten aikana: Laukeatko peppuseksissä ilman muuta stimulaatiota?

Nyt jos koskaan, alkaa vaikuttaa mielikuvituksen tuotokselta tämä elämäsi. Ei ole ihan paras asento siihen hommaan, varsinkaan ensikertalaiselle. No sehän just on paras asento miehelle ensikertalaisena Tähtäys on miehelle helpointa kontillaan kun näkee, mihin pitää sohia ;. Varmaan siis siihen, että itselläni ainakin kontilla huonompi sattuu enemmän, nyt kokeilin makuulteen viimeksi ei ollutkaan niin paha. Eli lähinnä varmaan tarkoitti tuota komenttiaan naisen näkökulmasta, mutta ethän itse ole ensikertalainen.

Tosin itse en siltikään suosi kontillaan olo, vaikka en itsekään ole ensikertalainen. Ite kontillaan on hyvä. Musta lähinnä riippuu siitä et miten jännittää eri asennoissa.

Sattuu enempi jos jännittää. Mitä rennompi sen parempi ja tietenkin riippuu miten se mies tulee sisään: Joo siis siihen että sattuuko se vai ei, vaikuttaa niin kovin monet tekijät Se riippuu siitä, missä kulmassa on itse Mutta joo, varovainen partneri siinä hommassa kyllä pitää olla, ettei peppu säikähdä sillä silloin se sattuu ihan satavarmasti.

Me harrastetaan enemmän kaikkea muuta peppuseksiä kuin siis varsinaista yhdyntää minuun peniksellä, mutta hyvin se sujuu takaapäin kontillaan. Melkoista jos yhdyntäasentojen perusteella voi päätellä tekstin mielikuvituksen tuotteeksi. Kyllä se on ihan ensikertalaisellekkin hyvä asento: D Yleensä se onnistuu ensikertalaisella helpointen. Ihan loistavaa työpaikka luettavaa näin perjantaisin aamupäiväkahvin yhteydessä: D Ei edes tarvitse peitellä kun kukaan muu ei täällä ymmärrä suomea!

Ainut et mä vähän nyt jäin tuohon sun Buttler nimeen kiinni kun tulee mieleen toi näyttelijä Gerald Butler: Mä en voi sanoa nyt muuta ku AHH, joka kuullostaa tällasen kirjotuksen kommentiks varsin rivolta.

Vastaan tähän aiheen viereiseen asiaan: Siirryin viime menkkojen ajaksi ensimmäistä kertaa tamponeista kuukupin käyttöön ja ihmettelin, että miksen ollut sitä aiemmin testannut. Kokeilu johtui taloudellisista syistä, säästänpähän kympin kuukaudessa: Pari vuotta sitten sattui niin perkeleesti, että vähän on kammo jäänyt, mutta nykyisessä suhteessa sitä vois varovaisesti ehdottaa Itse jotenkin "kammoan" koko kuukuppia pelkäisin että se pettää , enkä voisi kuvitellakaan sitä keitteleväni tai muutenkaan esitteleväni kodissani tai siis varmaan sitten lähinnä kylppärissäni..

Ei pelkoa ei petä todellakaan, ja itsellä ainakin tuli sellaine pussi kuile mukaan, johon sen voi laittaa ja säilytän muutenkin sitä kaapissa poissa silmistä. Ainot ällö osio voi olla se tyhjennys ettei tuossa keittämisessä ole mitään ongelmaa. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.