Eroottisettarinat homoseksuaaliseen kylpylät eteläsuomi

.

Huh huh, mikä biisi-lista. Nyt kyllä odotukset nousivat taas aivan uuteen potenssiin tulevaa levyä kohtaan! Single-biisit ovat timanttisen ja raudan-lujan laatunsa jo todistaneet ja Antin puheet siitä, että uuteen levyyn verrattua jopa "Axe Of Satan Killed Christ" kuulostaa gospelilta, alkavat tuntua entistäkin todentuntuisimmilta Sävellys-puolella Lord Tuisku on näköjään antanut ihan mukavasti tilaa muillekin ja etenkin Puron sävellysvire on mielenkiintoista kuulla.

Miehen lahjakkuutta tuskin kukaan epäilee, sillä INDX: Hellhammerin biiseihin on toki aina suhtauduttava pienellä varauksella. Mitä tulee bändin kokoonpanoihin, niin koskettimet olisi toden totta jo korkea aika heivata sivuun Antti Tuiskusta.

Varsinkin, kun nuo Rottenin pimputtelut ovat luvattoman usein sen verran häpeilemätöntä tilutusta tai kasari-pop-meininkiä, että monen loistavan biisin uskottavuus on ollut koetuksella yksistään tästä johtuen. Rottenin erottamiseen on toki vaikea uskoa, mutta onneksi sentään vanha kunnon Jani "Wicked" Wickholm on tuoreimpien huhujen mukaan palaamassa takaisin bändin miehitykseen! Yhtyeen kotisivuille ilmestynyt tiedote tulikin tarpeeseen, sillä bändin sisäinen kriisi on ollut sillä tasolla, ettei tosi-fanikaan ole pysynyt kärryillä ketä miehistössä nykyisellään soittaa.

Pikku Godslaughter on vankilassa, Jackson Shuudifonya toipilaana ja terapiassa, Teuvo Loman hyllytettiin, Jani "Wicked" Wickholm on katkaisu-hoidossa ja hänen korvaajansa Tero "Terence" Danger on yrittänyt päättää kitaristi Ari Puron päivät jo moneen otteeseen Ainoastaan itse Antti vaikuttaisiva olevan edes joten kuten jaloillaan. Tulevalle neljän keikan mini-kiertueelle Saksassa bändi lähteekin todella erikoisella väliaikais-miehityksellä, jossa nähdään sekin ihme, että itse Antti hyppää rumpusetin taakse!

Vaikka Lord Tuisku on myös erinomainen rumpali, on hän aiemmin vierastanut kannujen soittoa. Nyt ollaan kuitenkin selkä seinää vasten Hellhammerin sekavan mielentilan takia, sillä ketään muutakaan korkeat Tuisku-kriteerit täyttävää rumpalia ei ole käytettävissä.

Kesällä starttaavalla maailmankiertueella bändi sen sijaan palaa lähes legendaarisimpaan muotoonsa! Rundi jää myös ainakin toistaiseksi Tero Dangerin viimeiseksi esiintymiseksi bändin riveissä.

Varsinaisen maailmankiertueen käynnistyessä, palataankin sitten jo arkipäivään: Hellhammer Shuudifonya asettuu silmät kiiluen rumpusetin taakse ja myös Teuvo "Rotten" Loman pääsee takaisin reviirilleen.

Wickholmin nykyisestä soittokunnosta on liikkeellä monenlaista tietoa, mutta edes pahasti alkoholisuituneena mies ei halua missata bändin uran massiivisinta rundia mistään hinnasta. Danger ja Metsäketo alennetaan kiertueen alkaessa bändin roudareiksi ja seksiorjiksi.

Lord Tuisku on tosin jyrkästi kiistänyt jälkimmäisen tiedon. Veteraani-bändi aiheutti kaaosta ja hysteriaa menneellä viikolla niin Münchenissä, Berliinissä, Dortmundissa kuin Dresdenissä. Seuraavan kerran Antti Tuisku lähtee tien päälle vasta kesällä, jolloin se tekee koko maailman käsittävän mammutti-kiertueen.

Saksassa bändi esiintyi väliaikaisella kokoonpanolla, jossa Lord Tuisku hoiti laulun lisäksi myös rumpujen paiskomisen.

Vierailu Saksassa oli todellinen menestys. Paikat olivat loppuunmyytyjä ja meno sen verran hurjaa, että bändi on ollut jokaisen saksalaisen iltapäivälehden kannessa menneellä viikolla. Etenkin Berliinin keikka, jossa eloonjääneitä oli vain kourallinen oli yksi puhutuimpia tapauksia ja pääsi jopa tv-uutisten pääaiheeksi. Aiemmin oli ilmoitettu, että kolmikko palaa tositoimiin vasta kesän maailmankiertueella. Tätäkään yllätystä ei hoidettu aivan vaatimattomaan tyyliin Ehdottomasti hurjinta antia oli Wickholmin suorastaan teatraalinen paluu basson varteen: I have some fucking news for you Luoti oli peräisin Wicked Wickholmin kivääristä ja mies asteli yleisön hurratessa lavalle.

Hän heitti haavoittuneen Dangerin alas lavalta ja kaappasi basson haltuunsa. Samalla sekunnilla hän alkoikin jo veivaamaan basso-introa "Dark Empire Of Mutilationiin" ja faanaattiset saksalais-fanit alkoivat huutaa Wickedin nimeä. Myöhemmin keikan aikana myös Teuvo "Rotten" Loman ilmestyi koskettimien taakse ja Antti teki rummuissa tilaa "Hellhammer" Shuudifonyalle.

Esa "Evilface" Niemisen Lord Tuisku ampui vanhalla saksalaisella tykillä rakennuksen katon läpi. Kaaos oli täydellinen ja keikkaa on kuvailtu yhdeksi bändin kaikkien aikojen parhaista. Setissä kuultiin myös kolme tulevalta levyltä poimittua helmeä: Esityksen infernaalisuudesta huolimatta jäi uhrien määrä Dortmundissa selvästi pienemmäksi kuin kolmella muulla kiertueen keikalla. Antti myöntää, että yleisön fanaattisuus sai jopa miehen itsensä heltymään: Toki pelkkä musiikkikin riitti nujertamaan suuren osan yleisöä, mutta ei me kuitenkaan soitettu aivan viimeiseen mieheen asti, Antti valottaa.

Tällä kertaa me pidettiin kaikki ulkopuoliset tuottaja- ja miksaaja-hiipparit mahdollisimmat kaukana noista soundi-napeista ja väännettiin nupit kaakkoon. Saksan kiertueen päätyttyä on bändillä nyt edessään usean kuukauden tauko.

Levy on valmis, eikä keikkoja ole. Antin ajatukset ovat jo Thaimaan ja Malawin bordelleissa, mutta pelkästään lomailuun ei vapaa-aikaa tulla käyttämään. Teuvo "Rotten" Lomanilla on tulevina viikkoina edessään uusi alue-valtaus: Onkin oletettavaa, että juuri siirtyminen hetero-pornon pariin oli Lord Tuiskun asettama ehto, jolla homo-epäilysten polttopisteessä ollut Rotten lunasti jatkonsa bändin riveissä.

Puron ja Shuudifonyan loma-suunnitelmista ei ole tietoa, mutta Jani "Wicked Wickholmilla on alkoholi-ongelmansa selvittämisen lisäksi edessä jotain vielä pahempaa: Mies on Idolsin jälkeen ajautunut soolo-urallaan levy-yhtiön sätky-nukeksi, eikä ole päässyt juurikaan toteuttamaan itseään. Listamenestys on ollut taattua, mutta mies itse on ollut masentunut. Janin kaikista raivokkaimmimmatkin sävellykset ovat kerta toisensa jälkeen kääntyneet studiossa kuulija-ystävälliseksi radio-popiksi. Edes levyn nimillä ei ole ollut mitään tekemistä miehen omien suunnitelmien kanssa.

Wickholm onkin suoraan myöntänyt, ettei black-metal-fanien kannata odottaa tulevaltakaan levyltä kovinkaan suuria: Miehen tyytymättömyydestä huolimatta voidaan tulevalta soolo-albumilta odottaa ainakin kaupallista menestystä.

Vuonna julkaistu "Kaikki Muuttuu" saavutti platina-rajan ja sitä seuranneet "Alumiinitähdet"- ja "Yhden Lauseen Mies"-albumit ylsivät myös hyviin myyntilukuihin. Jeh, Saksa on saatu polvilleen! Olin alkuviikosta Berliinissä työmatkalla ja kuinkas ollakaan, silmääni osui paikallisessa mustemman metallin levykaupassa keikkajuliste, jonka keskeisenä elementtinä loisti tuttu hakaristin ja pentagrammin yhdistävä logo.

Antti Tuisku esiintyy illalla kaupungissa! Keikka oli myyty loppuun muutamassa minuutissa, sillä Antti Tuiskua ei oltu nähty Saksassa sitten kesän reunion-kiertueen. Lord Tuisku oli useaan otteeseen harmitellut tätä, sillä Saksalla tunnetusti on erityinen paikka Antin mustassa sydämessä.

Kesken suorastaan hartaaksi äityneen tunnelmatuokion Antti yllättäen karjaisi " Arska Puron räimiessä samalla hetkellä ilmoille Painful Penetrationin alkuriffin pääsi keikka alkamaan. Illan mittaan kuultiin paljon klassikoita tyyliin "Raped Beyond Recognition" ja "Insane Soldiers of Satan", mutta myös joitakin uusia biisejä. Yleisö otti nämä vastaan hieman varautuneesti. Ilmeisesti viimeaikaisia singlejä ei ole julkaistu Keski-Euroopassa ollenkaan. Kill 'Em Allin "Hit The Christ" ja comeback-levy Ensimmäisen hurja ja anarkistinen "En halua tietää" kuitenkin tempaisivat kansan viimeistään täysillä mukaan - saattoihan tämä hyvinkin olla heidän elämänsä viimeinen ilta.

Teurastuspuoleen päästiin lopulta vasta ensimmäisen encoren lopussa, kun "Auschwitz. Seurasi täysi paniikki ja kaaos, eikä sitä yhtään lieventänyt "Auschwitz. Toisessa encoressa yhtye sitten palkitsi harvat eloonjääneet klassikoiden klassikolla, "Axe of Satan Killed Christilla". Täytyy kyllä sanoa, että Antin rumputyöskentely oli kautta keikan yllättävänkin tasokasta. Toki Lord Tuisku on rumpalistina hieman persoonattomampi tapaus kuin axe metal -pioneeri Ressu "Blood Red" Redford tai triplabasareilla paukuttava ultranopea Jackson "Hellhammer" Shuudifonya, mutta mielenkiintoinen kokeilu tämä ehdottomasti oli.

Germaaniyleisökin tai se osa siitä joka vielä oli elossa tajusi kokeneensa jotain ehkäpä ainutkertaista. Aivan loistava keikka kyllä, ja sen jälkeen olo olikin kuin Wehrmachtin tankkien alle jääneellä. Eloonjääneitä ei ollut monta. Ehkä siksikin tunsin olevani erityisen onnekas selvittyäni hengissä. Lupaavalta kyllä vaikuttaa; "Black Horns of Satan" jytisee niin hemmetin lujaa! Ensi-ihastuksen perusteella tämä kahdeksanminuuttinen mahtiraita on jopa kovempi kuin luvun lopun "Blood Runs Through The Fuckin' Anal Cunt" -levyn klassikot, kuten "Painful Penetration" tai "Die!

Or I'll Kill You ". Tähän asti kuulemani uusi Antti Tuisku -tuotanto tuntuukin vertautuvan enemmän bändin 30 vuoden takaisiin anal gore -juhlahetkiin kuin vaikkapa Axe of Satanin aikojen trbläk-jyystöön. Syntikoita ei nimittäin ole todellakaan mukana ainakaan studioversioissa , mutta tajuttoman infernaalinen vauhti kyllä.

Pelonsekaisesti odotan, millaiseen tykitykseen Hellhammer Shuudifonya taas pystyy toivuttuaan täysin terapiajaksostaan! Berliinissä esitetystä uudesta "Inhuman Pain Machine" -biisistä tuli Antinkin soittamana mieleen jopa supernopea rumputrio The Blastbeatles, jossa Hellhammer mätti luvun alussa ennen liittymistään Antti Tuiskuun.

Kylläpäs on kovaa settiä. Saksa on Antin hallinnassa ja tästä jos mistä on hyvä jatkaa kohti kesän maailmankiertuetta, josta on kaikesta päätellen tulossa vieläkin suurempi sekasorto, kuin ennakkoon osattiin kuvitella Nyt vain odottamaan kesäkuun kuudetta päivää, jolloin uusi albumi ja uuni-tuore Tuisku-Channel-digi-kanava näkevät päivänvalon! Lyhyellä varoitusajalla ilmoitettu vihkiminen oli tarkoitus suorittaa Antin omistamassa kartanossa helteisellä Rodoksella, mutta tapahtuma sai tylyn päätöksen jo ennen kuin se ehti edes kunnolla alkaa.

Vielä hetkeä ennen seremonian alkua, oli Hanna "Hellbitch" Pakarinen äärimmäisen hyvällä tuulella ja avasi jopa kartanon ovet kuvausryhmällemme. Näiden hakaristi-symboleilla varustettujen ovien taakse ei kenelläkään ole normaali-oloissa mitään asiaa.

Jo ovien edessä tavallisesti seisova nälkäinen dobermanni-armeija pitää tästä huolen. Tunnelma paikanpäällä oli hyvinkin Anttimainen. Vaikka myös aivan oikea pastorikin oli saatu pakotettu paikalle, ei mistään kovinkaan hengellisestä tilaisuudesta ollut luonnollisestikaan kysymys.

Kauhusta kankean papin oli tarkoitus hoitaa vihkiminen lukemalla otteita kammottavasta Dark Biblestä Vieraat ja Hanna olivat jo valmiina, kun ilmoille nousi mielenkiintoinen kysymys: Kuvausryhmämme säntäsi kärppänä perään kun huolestunut Hanna juoksi yläkertaan etsimään sulhastaan.

Aluksi miestä ei tuntunut löytyvän, mutta kun Hanna avasi makuuhuoneen oven, oli näky karmea: Antti ja Anna Abreu makasivat sängyssä ilman rihman kiertämää! Tilanteen johdosta täysin hysteerisesti kiljunut Hanna Pakarinen kynsi Antin kasvot täyteen arpia, jonka jälkeen hän ajoi niin Antin kuin Annankin ulos huoneesta kiväärillä uhaten.

Myös alakerrassa vihkiseremoniaa odottaneet häävieraat joutuivat pakenemaan paikalta henkensä edestä, kun paniikinomaisesti käyttäytynyt Pakarinen alkoi yllättäen ammuskella ympäriinsä, tarkoituksenaan ilmeisesti osua Anttiin. Sivullisilta uhreilta ei valitettavasti vältytty. Itse Antti selvisikin tulituksesta vain niukin naukin hyppäämällä ikkunalasin läpi ja kiipeämällä kivuliaasti kartanon piikkiaidan yli. Tuisku ei ollutkaan näkemässä kaaoksen lopullista luonnetta Helvetti pääsikin lopullisesti valloilleen vain hetkeä myöhemmin, kun Pakarinen ampui Antin jättiläismäisen akvaarion lasin säpäleiksi.

Tuiskun karmaisevat lemmikit, kuten piraijat, alligaattorit ja Burmalaiset ihmissyöjä rupikonnat pääsivät kaikki vapaalle jalalle! Sekasorto oli täydellinen ja iso osa juhlavieraista joutui villipetojen suihin. Jokunen onnekas onnistui pakenemaan näiden hirvitysten ja luotisateen keskeltä - ja osa pääsi jopa aidan yli, ulos kartanon alueelta. Loput erehtyivät juoksemaan Antin kasvimaan läpi, jossa lihansyöjäkasvit ja myrkylliset piikkikaktukset tekivät tehtävänsä Eloonjääneitä oli loppujen lopuksi vain kourallinen, heidän joukossaan Tuisku, Pakarinen, Abreu sekä kaikki paikalla olleet Antti Tuisku-yhtyeen jäsenet.

Ehkä tiukimman tilanteen eteen joutui bändin kitaristi Ari Puro, jonka järkyttävä alligaattori-paini tallentui jopa kuvausryhmämme filmikelalle. Hurja tilanne päättyi kuitenkin matelijan tuskaiseen tukehtumiseen Arskan ronskissa käsittelyssä Rumpali Jackson "Hellhammer" Shuudifonyaa ei tilaisuudessa nähty, vaan hänet pidätettiin vain hetkeä ennen suunniteltua seremoniaa miehen syyllistyttyä nudismiin Rodoksen keskustassa.

Lord Tuisku on jo maksanut Shuudifonyan takuut ja koko bändi lentääkin takaisin Suomeen heti huomen-illalla. Mie taisin vähän mokata Mies kuitenkin uskoo, että hänen ja Hannan välirikko on vain väliaikainen. Nyt Hellbitch ehkä jahtaa mua kiväärin kanssa, mutta sitten kun se leppyy, niin se tekis mitä tahansa, että mä ottaisin sen vielä takasin. Onhan se ennenkin nähty, toteaa Antti.

Myöskään Antin aiemmat avioitumisyritykset eivät ole sujuneet aivan kivuttomasti. Mulla oli ollut yhden illan juttu Jennin Vartiainen kanssa ja mä olin sitten epähuomiossa kosinut sitäkin Mies on kuitenkin sata-prosenttisen varma, ettei kaikki voi mennä enää jatkossa yhtä pahasti penkin alle: Mie yritän olla kilttinä siihen asti, päättää Tuisku pirullisesti hymyillen.

Koko bändi, kosketinsoittaja Teuvo "Rotten" Lomania lukuunottamatta riehui menneen viikon Thaimaassa, Bangkokin yö-elämässä. Viikon reissulta bändi jätti jälkeensä muunmuassa tuhoutuneen hotellin, maantasalle palaneen baarin sekä pahasti tärvellyn Buddha-patsaan. Jani Wickholmin ja Ari Puron alkoholi- ja huume-ongelmat sekä Hellhammer Shuudifonyan epävakaa mielentila nousivat päärooliin, eikä bordelleissa ja kylpylöissä rentoutuneella Antilla ollut loppujen lopuksi mitään mahdollisuutta hallita tilannetta.

Pahasti juopuneet Puro ja Wickholm tuhosivat esimerkiksi hotelli-huoneensa totaalisesti ja nakkasivat tyypillisten rock-kliseiden mukaisesti mm. Ja kun vielä joukko hotellin turva-miehiä löytyi illalla katuun liiskaantuneena bändin parvekkeen alapuolelta, nousi tilanteen vakavuus aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Hotellin omistaja haastoi kaksikon oikeuteen tapahtuneen johdosta. Istunto jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä tapahtumien pää-silminnäkijä, jonka oli tarkoitus todistaa Tuisku-jäseniä vastaan, romahtikin täydellisesti. Syynä tähän oli mitä ilmeisimmin istuntoon saapunut Lord Tuisku, joka tuijotti todistajaa vihaisesti kulmiensa alta suorastaan painostavalla tavalla. Nähdessään Antin karmaisevan haukan katseen, mies alkoi hikoilla ja hänen kasvonsa muuttuivat punaisiksi.

Hän alkoi änkyttää silkasta pelosta. Vaikka bändi olikin nyt virallisesti lomalla, päätti se perjantaina hetken mielijohteesta tehdä vielä jotain poikkeuksellista. Se veti Bangkokissa koko pitkän uransa ensimmäisen akustisen baari-keikan!

Lord Tuisku piti nimeä harhaanjohtavana: Mutta sitten kun se keikka alko niin Jackson ja Wicked ilmesty lavalle ilkosillaan Alettiin vain soittamaan ja yleisö oli heti täysillä mukana. Esitys veti koko "Cape Dragon"-nimisen baarin tupaten täyteen.

Ketäpä ei kiinnostaisi kuulla "Axe Of Satan Killed Christiä" ja muita legendaarisia Tuisku-klassikoita ensikertaa akustisessa muodossa! Keikan alkaessa oli lavalla kolme tuolia, joissa Tuisku, Wickholm ja Puro istuivat akustiset kitarat kourissaan. Hellhammer istui heidän vierässään lattialla edessään patarumpu. Penikseen miehelle oli teipattu marakassi. Bändin keikka oli kaikin puolin onnistunut, mutta vaikka varsinkin Antin laulu ja Shuudifonyan rummutus muuttuivat kokoajan aggressiivisimmiksi illan edetessä, jäivät henkilövahingot melko vähäisiksi vielä ennen viimeistä biisiä.

Ainoat uhrit olivat tulleet lähinnä Wickedin toimesta, jonka puisen kitaran Antti oli rakentanut jalkajousesta. Päätösbiisissä kaikki sitten muuttui Monien bändien keikoilla törmää usein näkyyn, jossa yleisö hiljentyy kuuntelemaan herkkää balladia sytkärit käsissään.

Antti Tuisku oli tähän asiaan varautunut "asian mukaisella tavalla" läträämällä öljykanisterien kanssa keikan aiemmassa vaiheessa. Yleisö tuskin edes tajusi, mitä nestettä heidän päälleensä oli heitetty ja päätösbiisin alkaessa tuskin kukaan enää edes muisti koko kanisteri-episodia. Kun sytkärit sitten sytytettiin päätös-balladin kohdalla, oli jälki sen mukaista. Koko baari paloi täysin maan tasalle ja onnekkaimmat eloonjääneetkin olivat pahoin palaneita.

Bändi itse selvisi liekkimeren keskeltä pinta-naarmuilla. Raunioita katsellessa voidaan sanoa, että ainakin keikan lopputulos oli ehtaa Tuiskua, mutta miten sitten oli musiikin laita? Ja kenen idea oli sovittaa "Reign Of Sodomy" flamencoksi? Uudelta levyltä poimitut "Inhuman Pain Machine" ja Shuudifonyan raivoama "Negro Murder" olivat puolestaan koko setin rankinta antia.

Kaiken kaikkiaan bändi soitti erinomaisesti, mutta musiikin brutaalisuudessa jäätiin kuitenkin ymmärrettävästi kauas aidosta asiasta. Siinä oli vähän sellaista pilvi-meininkiä koko hommassa. Olihan se tietysti aika pliisua touhua kun vertaa todelliseen menoon, mutta omalla tavallaan kuitenkin ihan jees Kyllä toi meidän sanoma näytti menevän perille tossakin muodossa.

Oikeastaan osa meidän biiseistä toimii akustisena pirun hyvin. Antti Tuiskun tuleva maailmankiertue starttaa näillä näkymin heinäkuussa. Se pitää sisällään kaikki maapallon valtiota. Jani Wickholmin soolo-levyt ovat aina olleet jonkinasteisia tapauksia Suomen musiikki-maailmassa ja päätimmekin hieman jututtaa miestä asian tiimoilta.

Aluksi Jani ei soittoihimme vastannut, mutta lopulta Linjan päästä tavoitimmekin yllättävän väsyneen ja huono-tuulisen Janin Maksatte kans sitten hyvin, tai mä en kerro teille yhtään mitään! Yritimme udella, kuinka basso-ikonin uuden soolo-levyn äänitykset olivat sujuneet?

Jo tässä vaiheessa alamme epäillä, että esimerkiksi miehen koti-sivuilla annettu positiivinen kuva uudesta albumista ei ehkä olekaan ihan koko totuus Jatkamme miehen tenttaamista, mutta Jani on syystä tai toisesta edelleen hyvin vähäpuheinen Kysyttäessä levyn musiikillista linjaa, Wicked vastaa yllättäen, ettei oikeastaan tiedä - eikä häntä edes kiinnosta.

Olihan mulla noita sävellyksiä, mutta en mä niitä tolle levylle voinut antaa, kun ne olisi kumminkin raiskattu studiossa. Niin kauan kun mä en saa edes päättää miltä mun omat biisit kuulostaa, niin muut saa tehdä biisitkin! Noh, ihan kuunneltava levy siitä loppujen lopuksi kuitenkin tuli, Wicked kertoo. Kaikesta paistaa läpi se tosiasia, että Wickholm on jo pitkään ollut levy-yhtiönsä sätkynukkena, eikä ole päässyt juurikaan toteuttamaan itseään.

Vanhan metalli- ja punk-veteraanin soolobiisit ovatkin kääntyneet kerta toisensa jälkeen kuulijaystävälliseksi radio-popiksi, eikä "Ranta-ahon valot"-albumi tee tässä poikkeusta.

Kesken puhelun murtuu mies yhtäkkiä täydellisesti. Linjan päästä alkaa kuulua lohdutonta, hieman nousu-humalaista nyyhkytystä. Mies ei pysty enää salaamaan todellista mielipidettään: Levytys-sessioita häiritsi musiikillisten erimielisyyksien lisäksi myös Wickedin jatkuvat sairaalareissut ja täysin käsistä riistäytynyt alkoholin käyttö.

Se materiaali mitä siellä syntyi oli niin masentavaa, että mun oli pakko tarttua pulloon. Vaikka jo itse levytys-sessiot olivat piinaavat, on lopputulos Wickholmin mielestä vielä jotain vielä pahempaa.

Oman tyytymättömyyden lisäksi ahdistusta aiheuttaa varsinkin Lord Tuiskun tyly, suorastaan vahingoniloinen suhtautuminen miehen soolo-uraan. Wickholmin pettymyksestä huolimatta, on "Ranta-ahon valot" ollut ainakin suuren yleisön mieleen. Sinkku-biisi "Kaveri" on jo saanut mukavasti soitto-aikaa eri radio-asemilla ja itse albumista on kehkeytymässä jälleen kaupallinen menestys. Parhaillaan keikka-tauolla olevan metalli-hirmu Antti Tuiskun jäsenet eivät ole jääneet lepäämään laakereilleen.

Juuri kun basisti Jani "Wicked" Wickholm on saanut uutuutensa julkaistua, tapahtuu Tuisku-leirissä jälleen. Bändin tuore kitaristi Ari Puro julkaisee nimittäin oman soolo-levynsä toukokuussa!!

Kitara-taiturin tähän asti ainoasta, rankkaa punkkia sisältäneestä soolo-äänitteestä onkin jo ehtinyt vierähtää reilut 20 vuotta. Varsinaista aktiivista soolo-uraa ei Purolla ole koskaan ollut, vaan tähti-statuksensa mies on hankkinut eri bändi-kokoonpanojen kitaristina. Uudella levyllään luo Puro nyt myös kuvaa varsin kunnianhimoisesta soolo-artistista. Levy kantaa nimeä "Blood Rain" ja se sisältää Antti Tuiskun tiimoilta tuttua brutaalista bläkkiä.

Kyseessä on tiivis yhdentoista biisin mittainen rypistys, jossa mukana on vain yksi ainoa balladi. Blood Rain 1. Bloody Dagger Tuisku 3. Swallowing Grenades Puro 4. The Eliminator Puro-Tuisku 5. Roar Of Satan Tuisku 6. The Temple Of Fury Puro 8. Pyromaniac Obsessions Puro-Tuisku Blood Rain Puro Ari Puro: Punk-asenteesta ei ole tingitty yhtään, mutta sävellyksissä mä oon hakenut vähän Anttimaisempaa lähestymistapaa.

Soundeiltaan Puron levy on raskas, mutta kuitenkin moderni ja laadukas. Kuulijan ei tarvitse taistella hengestään, vaan hänen on jopa mahdollista perehtyä levyn ilmiömäisiin kitara-kuvioihin ja nerokkaisiin sävellyksellisiin ratkaisuihin: Tätä ei ole suunnattu masokisteille, kuten monet bändimme levyistä, Puro kommentoi.

Levyn odotusarvoa lisää entisestään sen nimekäs soittajisto. Puro itse hoitaa soolo-kitaristin ja vokalistin tehtävät. Koskettimia tai syntetisaattoreita ei levyllä ole lainkaan, vaan kiekko on pelkkää kitara-tykityksen ilotulitusta. Tuisku-yhteydet eivät suinkaan lopu tähän, sillä todellisena jymy-paukkuna tulee itse Lord Tuiskun panos. Antti on ollut säveltämässä yli puolta levyn biiseistä ja mies on soittanut myös suuren osan levyn rytmikitaroista! Se halusi ehdottomasti mukaan levylle. Me alettiin sitten yhdessä kirjoittaa biisejä ja Antti oli muutenkin tosi tiiviisti mukana studiossa.

Ilman Anttia mä oisin tällä hetkellä varmasti jossain katuojassa. Ei olekaan yllätys, että Puron albumi on sävellyksiltään yksi vuoden kunnianhimoisimmista ja melodisimmista raskaan metallin julkaisuista. Ja mikä parasta, myös Puron säveltämät kappaleet ovat kauttaaltaan korkea-tasoisia. Varsinkin nimi-biisi "Blood Rain" on sen verran säälimätöntä riffittelyä ja tripla-basari-laukkaa, että heikompaa hirvittää. Mainita täytyy myös "Pyromaniac Obsessions", jonka elokuvamainen ja selkäpiitä karmivan todentuntuinen pyromaani-tarina saa polttavan tuskan hien nousemaan kuulijan otsalle.

Vaikka lopputulos osui nappiin, ei levytys-sessioista sentään täysin ongelmitta selvitty. Hellhammer Shuudifonyan hallitsemattomat aggression purkaukset ja yhä varsin sekava mielentila aiheuttivat omat ongelmansa: Se on aivan omissa maailmoissaan edelleenkin, eikä se oikein pysty hillitsemään soittoaan.

Ei se soittanut mitään mitä käskettiin. Esimerkiksi "Eliminatorissa" se vetelee aivan päättömiä rumpu-komppeja ja rytminvaihdoksia kokoajan. Antti kuitenkin myöntää, ettei Shuudifonyan tila ole toivotunlainen: Ei sitä kyllä tossa kunnossa voi mihinkään maailman kiertueelle ottaa! Puron levy julkaistaan varsin mukavaan markkina-rakoon etenkin Saksan maata ajatellen. Tuhoisan Berliinin keikan jäljiltä Antti Tuiskun maine nyt hurjempi kuin koskaan ja lukuisat uudet fanit ovatkin pitäneet huolen, että Arskan soolon ennakkomyynti hipoo Saksassa hämmästyttävästi peräti kulta-rajaa Blood Rain julkaistaan Suomessa Sen lisäksi, että black metal -yhtye Antti Tuiskun basisti Jani "Wicked" Wickholm kommentoi itse uutta soololevyään hyvin kitkerin sanankääntein, on albumin kaupallinen menestyskin jäämässä odotettua vaatimattomammaksi.

Wickedin aiemmat soolot ovat julkaisuviikoillaan yltäneet kaikki kymmenen kärkeen, neljän vuoden takainen "Kaikki muuttuu" jopa listaykköseksi. Tapasimme Jani Wickholmin tämän kotipaikkakunnalla Keravalla. Haastatteluun tunnin myöhässä saapunut krapulainen basistilegenda oli silmin nähden ahdistunut - eikä se johtunut yksin miehen paljonpuhutusta alkoholiongelmasta. Mun oli pakko palata sinne, ei yksinkertaisesti tule fyrkkaa riittävästi.

Wickholm on yhtyeensä Antti Tuiskun rinnalla tehnyt soolouraa vuodesta , jolloin mieheltä ilmestyi kyseenalaista mainetta saavuttanut punk-kiekko "Fuck You All". Maailman huonoin levy -äänestyksissä erinomaisesti pärjännyt, mutta lähes olemattomasti myynyt albumi veti Wickedin itsetunnon maihin moneksi vuodeksi oman materiaalin suhteen.

Mikä sai Janin palaamaan taas sooloartistiksi? Onhan ne levyt hyvin myyneet, mutta Ei "Negrosoldier" ikinä mikään hyvä jätkä ollut, muttei siltä noin häikäilemätöntä hyväksikäyttöäkään olisi olettanut. Tän "Ranta-ahon valotkin" levy-yhtiö väänsi mun nimiehdotuksesta "Black Lights on the Shore of Hell". Edellisten levyjen tarinan sä varmaan tiedätkin Niin, levy-yhtiö on kyllä kyykyttänyt Jania melkoisesti. Lopputuloksena on aina kuitenkin ollut radioystävällistä iskelmäpoppia herkän romanttisilla sanoituksilla.

Tuleva maailmankiertue Antin, Arskan ja Hellhammerin kanssakin tulee olemaan yhtä helvettiä, jos ne jatkaa kuittailuaan. Onneksi Godslaughter on sentään vankilassa, se oli kaikkein pahin. Kai me silti jotain spesiaalia keksitään St. Siellähän Antti Tuiskua luullaan nyt joksikin homobändiksi, kun Godslaughter ja Asikainen vangittiin Näihin odottavaisiin ja varovaisen positiivisiin tunnelmiin haastattelu päättyikin, sillä kesken juttutuokion Wicked sai pomoltaan puhelun ja mies komennettiin töihin trukin ohjaimiin.

Täysin päättömästi riehunut Wicked pahoinpiteli ainakin kolme sivullista ja tuhosi baarin irtaimistoa parintuhannen euron edestä. Poliisi joutui pamputtamaan tosissaan saadakseen miehen säilöön. Rutiinitarkastuksen yhteydessä Wickholmin hallusta löydettiin kokaiinia, mistä lienee tulossa syyte.

Jäämme odottamaan, käydäänkö oikeusistunto julkisena, jolloin itse Lord Tuisku saattaisi jälleen tulla paikalle manipuloimaan tuomaria. Legendaarinen metalliyhtye Antti Tuisku on saapumassa tiensä päähän. Vuoden kestänyt, maailman jokaisen valtion läpikäynyt kiertue vaati veronsa - ja verensä. Aiemminkin tiedossa olleet veteraaniyhtyeen sisäiset musiikilliset, poliittiset ja uskonnolliset erimielisyydet kärjistyivät kiertueella etenkin johtohahmo Lord Tuiskun ja rumpali Jackson "Hellhammer" Shuudifonyan välillä.

Kyselimme Lord Tuiskulta päällimmäisiä tunnelmia bändin palattua lopulta Suomen kamaralle. Mie en ennää jatka tässä bändissä! Miljoonat metallifanit ympäri maailmaa toivovat Lord Tuiskun vain päästävän ulos alun perinkin järjettömän rankalta vaikuttaneen kiertueen jälkeisiä höyryjä, sillä hän on Antti Tuiskun ainoa täysin korvaamaton jäsen. Hetken päästä vuotiaaksi arveltu - täysin aukotonta tietoa Antin iästä ei tunnu olevan - kitaravirtuoosi korjaakin lausuntoaan.

Olihan "Minun jouluni" -levykin käytännössä miun soolo ja siitä tulikin pirun kova. Tässä pittää nyt kumminkin hiukan huilata ja miettiä millä kokoonpanolla jatketaan, jos jatketaan.

Ensin mie vietän ainakin pari viikkoa Hellbitchin kanssa lukien Dark Bibleä ja mietiskellen. On tuo mielenrauha vähän kateissa, kun miun Dark Bible varastettiin heti rundin alussa enkä saanut uutta mistään. Ennen Kiinan keikkaa kyllä paikallinen faniporukka tarjosi omansa.

Vaikka yhtye lopettaisikin, sen pahamaineinen nimi ja monet klassikkoalbumit tulevat elämään omaa elämäänsä. Bändi on erityisen tunnettu hengenvaarallisista keikoistaan. Se on myös toiminut esikuvana monelle kaupallisesti menestyneemmälle kollegalle - muun muassa Metallica aloitti uransa Antti Tuisku -coverlevyllä "Kill 'Em All".

Tinkimättömästä asenteestaan tunnettu Lord Tuisku on moittinut levyä laimeaksi Antin maineella rahastamiseksi. Antti Tuiskun mahdollisesti viimeiseksi studioalbumiksi jää vuosi sitten julkaistu eeppinen tuplalevy "Satan - The One And Only Dictator", joka julistettiin heti tuoreeltaan blackmetallin klassikoksi.

Bändin legendaarisimpiin biiseihin lukeutuvat mm. Suoritettuaan historiallisen, kaikki maailman valtiot käsittävän kiertueensa, bändin nokkamies Lord Tuisku ilmoitti yllättäen, ettei halua olla enää missään tekemisissä bändi-kavereidensa kanssa. Tämän uutispommin jälkeen mies vetäytyi täysin julkisuudesta. Bändin muilla jäsenillä julkisuutta on sen sijaan riittänyt liiankin kanssa: Se mitä kiertueella tarkalleen ottaen tapahtui, on vielä hämärän peitossa. Epäinhimillisen raskas rundi ja jo pitkään pinnan alla itäneet bändin jäsenten erimielisyydet osoittautuivat tuhoisaksi yhdistelmäksi.

Lord Tuiskun ja kiertueen jälkeen terapiaan passitetun Jackson Shuudifonyan välirikko on peräti sitä tasoa, että bändin Ukrainan keikka jouduttiin keskeyttämään kaksikon väliseen käsirysyyn. Nyt viikonloppuna bändin alamäkeen kirjoitettiin jälleen yksi surullinen luku lisää. Miestä syytetään nyt muunmuassa rattijuoppoudesta sekä tilannetta seuranneesta poliisin lahjonta-yrityksestä.

Basso-taiturin Keravan kodista löydettiin viime vuoden toukokuussa rutiinitarkastuksen yhteydessä huomattavat määrät kokaiinia. Vankilassa jututtamamme Wickholm paljastaa nyt, mitä kaikkea sen jälkeen tapahtui: Vastapalvelukseksi ne järjesti mulle ehdollisen tuomion ja mä pääsin vapaaksi ennätysajassa. Jani myöntää, että virkavallan jatkuva läsnäolo kiertueella ja tilanteen salaaminen Antilta mursivat miehen henkisesti: Itse keikoista mä en muista paljon mitään.

Positiivisen vastaanoton saanut albumi saavutti varsin mukavat myyntilukemat. Wickholm itse haluaa unohtaa koko levyn olemassaolon: Mä en ole vieläkään uskaltanut kuunnella sitä. Vaikka Wicked ottaakin osa-vastuun bändin ongelmista, ei mies kuitenkaan anele Lord Tuiskun anteeksi-antoa: Bändin tulevaisuudesta Wickholmilla on selvä näkemys: Mä en usko tekeväni Antin kanssa yhteistyötä enää missään muodossa, puhumattakaan nyt muista bändin jätkistä.

Mun on myös vaikea uskoa, että Lord Tuisku hankkis jotkut taustamuusikot ja jatkais bändin uraa yksistään. Jani Wickholmia uhkaa törkeästä virkavallan pakoilusta jopa usean vuoden vankeustuomio.

Asiaa puidaan oikeudessa kesäkuun lopulla. Hajoamisen partaalla olevan bändin perustajajäsen vetäytyi noin kuukausi sitten täysin julkisuudesta, ilmoitettuaan sitä ennen katkaisseensa välinsä kaikkiin bändikavereihinsa. Nyt lehtemme toimittajat onnistuivat viimein jäljittämään miehen olinpaikan.

Soitamme miehen ovikelloa ja oven avaa hieman yllättäen Antin uusin Idols-tuttavuus Anna Puu. Vähäpukeinen Puu saattelee meidät olohuoneeseen, jossa törmäämme lohduttomaan näkyyn: Antti makaa alastomana sohvalla, tuijottaen kattoa katse lasittuneena, nenänpää valkoisen jauheen peitossa.

Miehen leukaa koristaa tumma parran sänki, hiuksista paistaa harmaa ja silmän alukset ovat sysi-mustat. Päivän Botox-piikkikin on kaiketi jäänyt ottamatta, sillä mies näyttäää lähes kuusikymppiseltä. Antti on selvästi ottanut bändin nyky-tilan enemmän kuin raskaasti. Rauhoituttuaan Antti kuitenkin lupautuu haastatteluun. Fanien on aika tietää missä mennään.

Bändin ura on todella tullut tiensä päähän: Ei tästä tuhkakasasta enää mitään bändiä nouse. Antti ei pysty kiistämään tätäkään tosiasiaa: Miun on tosi vaikea uskoa, että mie voisin enää olla tekemisissä noista jätkistä kenenkään kanssa. Ne sillat poltettiin aika perusteellisesti.

Tuiskua harmittaa, ettei bändin kunniakas ura saanut arvoistansa päätöstä: Etenkin kun toi päätöskeikka Norjassa oli varmasti yksi meidän kaikkien aikojen surkeimmista, Antti huokaa. Jäähyväis-keikalla jopa Shuudifonyan blasbeatit loistivat poissaolollaan: Sen takia se joutu vetämään sen keikan beatboxaamalla eli se teki ne rumpu-jutut suullaan mikrofoniin Yhden vieläkin suuremman katastrofin Tuisku pystyy kiertueelta toki nimeämään hetkeäkään miettimättä: Kyl se hirvein farssi oli tuolla Tokiossa, jossa meillä oli oikein ennätys-yleisö todistamassa sitä paskaa.

Arvatkaa vain olinko mie raivona Rottenille keikan jälkeen! Antti ei jaksa puida asiaa sen tarkemmin julkisuudessa: Suurin ongelma näin lyhyesti sanottuna oli, että Hellhammerilla nousi kusi päähän ja se alkoi sooloilemaan. Antin mukaan Shuudifonya yritti ottaa jonkinlaista diktaattorin asemaa bändin sisällä: Kiertueen aikana se myös antoi jonkun haastattelun Metalhammerille ja puhui siinä täyttä paskaa meistä muista bändin jätkistä.

Muutenkin se teini-angstaili ihan joka asiasta ja sen käytös oli ihan psykoottista läpi kiertueen. Lopuksi mie sain vielä selville, että ne meidän kiertuetta koko ajan häirinneet kytätkin oli oikeasti Wickedin perässä, koska se oli poistunut maasta ilman lupaa. Jos mie oisin tienny tilanteen, niin Jania ei olis otettu koko rundille mukaan. Antilla ei ole myöskään mitään aikomusta auttaa entistä kaveriaan ulos vankilasta: Mutta jälkeen päin musta alkoikin tuntua, että Wicked tuli Arskalle vain pelkäksi ryyppy-kaveriksi bändiin.

Mie en halua kuulla enää sanaakaan koko jätkästä, Tuisku murahtaa. Tuiskun ja Lomanin välirikko kärjistyi tiettävästi äärimmilleen vasta kiertueen jälkeen, Lomanin jouduttua vaikeuksiin virkavallan kanssa.

Miestä syytetään muunmuassa päihtyneenä ja kortitta ajamisesta sekä tilannetta seuranneesta poliisin lahjonta-yrityksestä. Lahjonnassa ei kuitenkaan ollut kysymys rahasta, vaan jostain aivan muusta Juuri tämä seikka olikin homofobiselle Tuiskulle se viimeinen niitti. Ainoa bändikaveri, josta Antti keksii edes pientä positiivista sanottavaa on kitaristi Ari Puro. Aivan rapajuopoltahan se siellä lavalla näytti ja välispiikitkin oli pelkkää sammallusta, mutta ite soitto kyllä kulki melkein normaalisti, Antti analysoi.

Bändin jäsenten tilanne ei siis todellakaan ruusuiselta kuulosta, mutta Antti myöntää, että kiertueella oli toki hyvätkin hetkensä: Sitten alko Hellhammerin angstailu ja Wickedin sammumiset lavalle, jonka jälkeen homma olikin aikalailla miun varassa. Mut oli tossa lopussakin toki muutama yksittäinen kova keikka, joten kyllä mie luulen, että ainakin joku DVD pistetään vielä ulos. Ensimmäistä kertaa miulla on tunne, että musiikillisesti kaikki on jo saavutettu.

Me voitais tehdä seuraava levy aivan samalla tyylillä, mutta ei se mitenkään vois olla parempi kuin tämä. Miulla ei riitä motivaatio tollaseen paikallaan polkemiseen. Jos seuraava levy ois tehty, niin sillä me oltaisiin kokeiltu jotain aivan muuta.

Haastattelun lopuksi Antti painottaa, ettei fanien kannata olla huolissaan miehen tilanteesta: Juuri kun kaikki jo luulivat metalliyhtye Antti Tuiskun tulleen lopullisesti tiensä päähän, tulee julkisuuteen todellinen uutispommi: Aiemmin bändin jäsenet olivat lähes yksimielisesti tyrmänneet mahdollisuuden paluuseen. Ainoastaan bändin hajoamisen jälkeen puille paljaille jäänyt, kadulla nyt pahvilaatikko-elämään totutteleva Ari Puro on ollut comebackin kannalla.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut täydellisesti. Kaikki alkoi Antin eräälle metalli-lehdelle antamasta haastattelusta, jossa mieheltä kysyttiin summaa jolla bändin saisi vielä edes yhden ainoan kerran takaisin studioon ja keikalle.

Tämä Antin alunperin vitsiksi tarkoittama heitto on nyt kuitenkin kääntymässä täydeksi todellisuudeksi. Bändille todellakin maksettaisiin nyt kaikkien aikojen suurin keikkapalkkio satakertaisena. Rahan ovat keränneet kokoon yhtyeen uskolliset fanit sekä pari nimettömänä pysyvää vaikutusvaltaista Antti Tuiskun ihailijaa.

Vaikka viimeisen päälle true Antti onkin aina korostanut, ettei tekisi koskaan musiikkia pelkästä rahasta, on nyt maksettava summa niin suhteeton, että siitä kieltäytyminen olisi sulaa hulluutta.

Myös Jackson Shuudifonyan tiedottaja ilmoitti miehen olevan mukana remmissä, vaikkei mies ole itse sekavan mielentilansa vuoksi kykenevä kommentoimaan tilannetta.

Jopa puhelimella tavoittamamme Lord Tuisku myöntää, että comeback todella taitaa toteutua: Ei mistään sen enemmästä, Antti painottaa. Ei sotakirveiden hautaaminen tule helppoa olemaan, mutta loppu peleissä me kaikki kuitenkin halutaan lopettaa arvokkaasti ja antaa meidän faneille vielä viimeinen mahdollisuus nähdä meidät livenä.

Bändi aloittaa tulevan singlensä äänitykset ensi viikolla. Jäähyväiskeikka tullaan näillä näkymin soittamaan Rovaniemellä heinäkuun lopulla. Paikalle odotetaan saapuvan jo pelkästään ulkomailta kymmeniä tuhansia bändin faneja. Lucian saarivaltiossa sijaitsevasta vankilasta.

Myös gangstarapin kantaisänä tunnettu Godslaughter vangittiin alkuvuodesta hänen saavuttuaan Karibianmerelle St. Lucian laissa homoseksuaalisuus on kielletty, ja "nuorelle" parille langetettiin kaksi vuotta ehdotonta vankeutta. Godslaughter kuitenkin päästettiin vapaalle jalalle vain puolentoista vuoden kiven sisässä istumisen jälkeen muun muassa hyvän käytöksen vuoksi. Saimme Godslaughterin langan päähän kertomaan tuoreimmat kuulumiset. Hyvävointisen kuuloinen metalliveteraani siemailee parhaillaan drinkkejä Karibialla, ei kuitenkaan St.

Lucialla vaan Dominikaanisessa tasavallassa. Sain lopulta todistettua niille, etten ole homo. Onneksi tuli joskus 20 vuotta sitten tehtyä aika homofobista matskua meitsin ekoilla räppilevyillä, hähää!

Ne riitti vakuuttamaan valamiehistön. Hyvällä käytökselläkin oli osuutensa mun vapautumiseen. Risto joutui vielä jäämään telkien taa, sille on varmaan tulossa lisääkin kakkua. Mä tietty korostin valamiehille vielä sitä, että Risto on tuottanut paljon ihan homopoppiakin metallin ohella. Noh, Risto sai sitten syytteet sekä homoseksuaalisuudesta että raiskauksesta. Meitsi tosiaan päästettiin menemään "viattomana", kjäh kjäh Niinpä niin, Pikku G tuntuu aina putoavan jaloilleen, toisin kuin surullisessa jamassa oleva ex-bändikaveri Wicked Wickholm.

Parhaillaan kitaristin huolenaiheena tuntuu olevan lähinnä hänen puolueensa vaalirahoitussotkut Suomessa. Mieshän oli keskustan ehdokkaana noissa surullisen kuuluisissa eduskuntavaaleissa Jos oisin tiennyt että niitten hämärien rahojen tilittäminen laillisen näköisesti on noin vaikeaa, niin olisin kyllä tarjonnut kontaktieni apua!

Kyllä New Yorkin alamaailmassa nämä jutut osataan Hei, tätä ei sitten tarvi painaa lehteen. Pikku Godslaughter on kiinnostunut osallistumaan - ei vähiten päätähuimaavan keikkapalkkion vuoksi. Lord Tuiskun kitaristivalinnoissa todellakin riittää spekuloitavaa. Miltä kuulostaisi kolme kepittäjää? Äh, mä en syty tollasesta we are the world -meiningistä. Kolmatta kitaristiahan me ei käytetty enää sen jälkeen kun Aleksi "Ill" Sariola kuoli Ensimmäinen-levyn rundilla Tuskassa. Ei sinne lavalle Antin rinnalle runttaamaan mahdu kuin korkeintaan yksi toinen kitaristi, jos hengissä pysyminen yhtään kiinnostaa.

Yllättäen Pikku Godslaughter saa puhelun korkea-arvoiselta taholta ja joutuu lopettamaan Metal Hammerille suomansa audienssin.

No jo oli aikakin! Piankos ne rahoitussotkut selviää, hähää! Bändi linnoittautui eilen Rovaniemellä sijaitsevaan studioonsa ja äänityksiä jatkettiin ainakin vielä tämä päivä. Toimituksemme sai harvinaislaatuisen tilaisuuden päästä seuraamaan yhtyeen studio-työskentelyä paikan päällä.

Kun saavumme paikalle, istuu Lord Tuisku äänityskopissa kitara kourassaan, ilme äärimmäisen keskittyneenä. Samassa Ari Puron julmetun rankka alku-riffi ja rumpali Jackson Shuudifonyan hurja basari-kikkailu kajahtavat ilmoille kaiuttimista.

Seuraamme henkeä haukkoen, kun Tuisku äänittää ultranopean kitarasoolonsa, jossa miehen sormet liikkuvat kuin kolibrin siivet ja toinen toistaan nerokkaampi kuvio seuraa toistaan.

Pituutta soololla oli lähes minuutti, mutta koko rutistus menee purkkiin yhdellä otolla. Päihdeongelmien, ei-toivottujen yhdyntöjen sekä musiikillisten ja poliittisten erimielisyyksien riepottelema bändi on päättänyt palata vielä kerran tien päälle, tosin vain yhden keikan ajaksi. Antti myöntää etteivät bändin jäsenten välit ole comeback-päätöksestä huolimatta kuin taikaiskusta korjaantuneet: Ei olla hirveästi keskulteltu näistä biiseistä tai oltu koko bändin voimin samanaikaisesti studiossa.

Mutta niin kauan kuin jätkät soittaa mitä mie haluan, niin eipä tässä mitään ongelmaakaan ole. Molemmat vapautettiin kaikista syytteistä. Samassa studion ulko-ovelta kuuluu tuttua kilinää.

Ari Puro ja Jani Wickholm astelevat sisään kaljakorit käsissään. Keskustelumme kääntyy lopulta kaikkien huulilla olevaan puheenaiheeseen eli tulevan keikan kitaristi-valintaan. Antti myöntää yllättäen tilanteen todellakin olevan vielä auki.

Onko Ari Puron taru Antti Tuiskussa tullut siis tiensä päähän? Antin mukaan Puron lähtöpassit yhtyeestä olivat selvillä jo ennen maailmankiertueen päätöstä: Tuoreessa MetalBite-lehden erikoishaastattelussa G on myös vakuutellut, että miehen homoseksuaalinen vaihe on taakse jäänyttä elämää ja hän pistää koko kokeilun huume-ongelmansa piikkiin.

Vaikka epäilijät voisivat sanoa miehen palaanneen taas kaappiin, Antin mielipiteeseen lausunnot tuntuvat antaneen pehmentävän vaikutuksen: Se on kuitenkin niitä klassisen kokoonpanon jätkiä, kaikesta siitä taannoisesta paskasta huolimatta. Samassa yhteydessä saamme myös selville parhaillaan työn alla olevan biisin nimen.

Nimibiisiä voidaan pitää eräänlaisena viittauksena siihen, ettei bändi poistu areenoilta lyötyinä, vaan voittajina ja kaiken jo saavuttaneina. Äänitykset etenevät, mutta Wickholm on Antin tarkasta studio-valvonnasta silmin nähden ahdistunut.

Tunnelma on varsin kireä, mutta tukevassa humala-tilassa oleva Wickholm pistää parastaan. Antti huutaa Wickedin kuulokkeisiin kesken soiton: Kuultuaan tämän, Wickholm saa tarpeekseen: Tämän jälkeen mies poistuu studiosta ovet paukkuen.

Kahleissa ja kuonokopassa paikalle talutettu rumpu-taituri on kaikkea muuta kuin odotetussa kunnossa. Nähdessään Lord Tuiskun, Shuudifonya karjaisee raivopäisesti ja hyökkää samantien Antin kimppuun. Hän kuristaa ja yrittää purra Lord Tuiskua kuonokoppansa läpi, mutta tilanne raukeaa, kun Antin turvamiehet kaatavat Shuudifonyan maahan makaamaan. Antti myöntää, että suurin riski tulevan keikan kannalta on nimenomaan Shuudifonyan sekava mielentila: Ja vaikkei päästäisikään, niin keikka soitetaan joka tapauksessa.

Tilanteen rauhoituttua pääsee Shuudifonya lopulta tositoimiin rumpusettinsä taakse. Vaikka mies tuijottaakin eteensä kulmat kurtussa lähes psykoottisella tavalla, tietää maestro edelleen rumpukapulat käsissään täsmälleen mitä tehdä. Epävarmoista tunnelmista huolimatta voidaan Rovaniemen keikasta odottaa todellista spektaakkelia: Alun perin heinäkuun loppuun kaavailtu comeback-keikka tullaan tuoreimman tiedon mukaan soittamaan Rovaniemellä Bändi tiedotti asiasta kotisivuillaan lauantaina.

Mies korvaa kitaristin tontilla bändistä potkut saaneen Ari Puron. Tämän kertainen pesti tulee tosin olemaan vain yhden keikan mittainen, sillä yhtye soittaa Pikku G tunnetaan bändin pitkä-aikaisimpana ja ns.

Sittemmin mies istui yhdessä Asikaisen kanssa yli vuoden St. Lucialaisessa vankilassa maan laissa ankarasti kielletyn homoseksuaalisen toiminnan seurauksena. Vajaa kuukausi sitten mies kuitenkin todettiin viattomaksi kaikkiin syytöksiin. Vuoden alussa bändiin kiinnitetty kitara-sankari erotettiin yhtyeestä täysin yllättäen vain reilu viikko ennen bändin uran jäähyväiskeikkaa.

Asiasta tekee entistä kirvelevämmän kohtuuttomiin mittasuhteisiin noussut keikkapalkkio, joka olisi nostanut miehen suoraan katuojasta lähes luksuselämään. Kyllä mä tunnen itseni aika petetyksi.

Puro epäilee, että kysymys on jälleen kerran rahasta: Ainahan sille on raha kelvannut, vaikka se julkisuudessa muuta väittäkin. Mun soololevykin myi kultaa Saksassa, mutta mä en saanut ite penniäkään, koska Antti vieraili sillä.

Puron mielestä koko comebackissä on kysymys enemmän rahasta kuin mistään muusta: Mutta kun raha astui kuvioihin, niin siellähän on nyt kaikki Antin pahimmat vihamiehetkin jonottamassa bändiin. Mun kanssa sillä oli itseasiassa jopa parhaat välit koko bändissä ja siksi nämä oharit tulikin mulle niin yllätyksenä.

Sen, mitä koko maapallon vastikään kiertänyt kitaristi tekee kadulla pahvilaatikossa, pistää Puro myös Antin piikkiin: Se mun saama osuus olikin todellisuudessa vain yksi prosentti siitä summasta. Ja nekin rahat me juotiin Wickedin kanssa jo kiertueen aikana, joten mä olin loppujen lopuksi aivan puilla paljailla. Arska myöntääkin, että asioilla saattoi olla oma osuutensa potkuihin: Hannan suhteen mä kieltämättä mokasin, mutta Antilla on kyllä aivan väärä kuva siitä jutusta, Puro selvittää.

Miehen mielestä sänkyleikit Pakarisen kanssa olivat itse asiassa Hannan etukäteen suunnittelemia: Buenos Airesin keikan jälkeisenä iltana hotellissa se sitten ilmestyi ovesta käytävälle rinnat paljaana ja veti mut huoneeseen sisään. Mä olin aika kännissä ja siksi se sai mut aika helpostikin vieteltyä. Me mentiin sänkyyn ja harrastettiin seksiä. Tästä tapauksesta luultavimmin alkoi miehen lähtölaskenta bändistä: Antti oli niin raivona, että sillä paloi liekit silmissä ja se yritti huitoa mua jollain lekalla.

Onneksi mä pääsin pakenemaan, hyppäämällä hotellin parvekkeelta liikkuvan rekka-auton lavalle. Puron mielestä Pakarisen tarkoitus oli nimenomaan tuhota bändin jäsenten välit: Hellbitch tuli mukaan kiertueelle vain, jotta pääsis kostamaan. Näköjään onnistui vieläpä pirun hyvin, Puro huokaa.

Antti Tuiskun jäähyväiskeikka soitetaan Paikan päälle Rovaniemelle odotetaan kymmeniä tuhansia yhtyeen faneja ympäri maailman. Tapahtumaa voi myös seurata suorana lähetyksenä bändin omalta Tuisku Channel-digi-kanavalta.

Paitsi että legendaarinen bändi päätti ennätyspitkän uransa, jää keikka myös mieleen sen aiheuttamien massiivisten henkilövahinkojen takia. Synkkääkin synkemmän tapahtuman uhrimäärää ei pystytä toistaiseksi vielä tarkemmin määrittämään, mutta asiantuntijoiden arviot ovat lohdutonta kerrottavaa. Vaikka myös eloonjääneitä oli tapahtuman jäljiltä kohtuulliset määrät, ei Antti Tuiskun jäähyväisissä todellakaan ollut kysymys mistään laimeasta tapahtumasta. Koska paikan päällä oli varovaistenkin arvioiden mukaan enemmän väkeä kuin täpötäydellä Wembleyn stadionilla, viittaa tämä uhriluvun nousseen jopa kuusinumeroisiin lukuihin!

Puhelimella tavoittamamme ja parhaillaan Rio De Janeiron kylpylöissä akkujaan lataava Lord Tuisku kiistää, että murhenäytelmä olisi ollut ennakkoon suunniteltu: Me keskityttiin tällä kertaa täysillä itse musiikkiin.

Soitannollisesti se vaan oli niin rankaa menoa, ettei niiden pää kestänyt sitä, Antti selvittää. Spektaakkelia television välityksellä seuranneet voivat kieltämättä vahvistaa miehen sanat todeksi. Yleisö ei yksinkertaisesti kestänyt soiton rankkuutta ja porukkaa heitti henkensä tasaiseen tahtiin. Tuhannet fanit myös polkeutuivat hengiltä täysin kaoottiseksi yltyneen tilanteen keskellä. Setin päätteeksi jaloillaan oli lähinnä vain täysin vihanneksiksi turrutettuja faneja, jotka tuijottivat bändin soittoa, ilman että pystyivät edes silmäänsä räpäyttämään.

Vieläkin enemmän uhreja keikka aiheutti kuitenkin tv-vastaanottimien toisella puolella. Syystä tai toisesta keikkaa suorana lähettänyt Tuisku Channel otti Keski-Euroopassa haltuunsa kaikki digi-vastaanottimien kanavapaikat.

Bändin brutaalia ja hengenvaarallista mättöä seurasi näin ollen samanaikaisesti miljoonia silmäpareja! Osittain yhtyeen vastuulle menee toki täysin ylimitoitettujen pyrojen käyttö, joka aiheutti huomattavia henkilövahinkoja.

Karuinta oli bändin Kongolaisen fan-klubin kohtalo. Eturiviin maapallon toiselta puolelta saapunut joukkio heitti veivinsä jo ennen kuin ehtivät kuulla sankareidensa soittoa sekuntiakaan. Bändin lavalle saatellut valtava pyro-pommi nimittäin johti siihen, että etummaisissa riveissä seisoneet fanit paloivat kuin soihdut. Asennetta uhkuneet teräsvaarit soittivat yhteen saumatta ja sovituksia oltiin viety entistäkin raskaampaan suuntaan.

Antti karjui ja kitaroi kuin raivohullu, Pikku Godslaughter tykitti kovempaa kuin vuosiin, Wickholmin soitossa oli uhoa ja läpi keikan mikkiinsä murisseen Hellhammerin rumpaloinnista paistoi lähes psykoottinen raivo.

Se, että Shuudifonya soitti vahvasti lääkitettynä ei itse asiassa jarruttanut bändin menoa tippaakaan, päinvastoin. Myös uusimman levyn materiaali osoitti jälleen, ettei se kalpene vanhojen klassikoiden rinnalla tippaakaan. Adolfin tulkinta näytettiin yleisölle valtavalta screeniltä ja vanhoista kuvanauhoista koostettu pätkä oli editoitu niin taidokkaasti, että joku olisi voinut jopa luulla miehen laulavan osuutensa livenä.

Aivan kitkattomasti kaikki ei sentään sujunut. Yhtyeen sisäiset erimielisyydet olivat kaataa keikan pariinkin otteeseen. Jo heti avausbiisin jälkeen kuultu Jani Wickholmin katkeroitunut välispiikki herätti kummastusta. Ari Puron potkuista silmin nähden turhautunut basisti nimittäin ilmoitti suorasanaisesti koko keikan olevan pelkkää rahastusta!

Hämmentävää oli sen sijaan nähdä kuinka Lord Tuisku onnistui pienellä huumorilla kääntämään Wickholmin kritiikiin puhtaaksi vitsiksi. Tappeluun ei ollut nyt aikaa, vaan Antti halusi pitää homman kasassa keinolla millä hyvänsä.

Tämäkään episodi ei lopulta johtanut mihinkään, sillä Lord Tuisku hillitsi itsensä loppuun asti — nyrkit heiluivat vasta keikan jälkeen takahuoneessa. Huonoista alkufiiliksistä huolimatta bändi sai lavalla päälle jonkinlaisen hurmostilan ja biisit kulkivat kuin vettä vaan: Oltiin jotenkin taas samalla aaltopituudella ja joka jätkä pisti parastaan.

Antti ei halua kommentoida voisiko bändin paluu sittenkin olla mahdollista jossain vaiheessa: Nyt kun saatiin homma kunniakkaasti hoidettua, niin mie voin suunnata hyvillä filliksillä soolo-uralle.

En mie ole sen pidemmälle miettinyt. Hieman kummallisen kuuloisesta nimestä huolimatta Antti lupailee levyn seuraavan pitkälti tutulla true-black-linjalla. Myös uusia sävyjä mahtuu mukaan, mutta mies on vielä tämän suhteen varsin vaitonainen: Edellisen Antti Tuisku-levyn kopiota oli ihan turha lähteä tekemään, joten mie lähin säveltämään vähän eri tyyppisiä biisejä fiiliksen mukaan.

Suurimmaksi osaksi true-blackiähän siitä kuitenkin tuli. En mie tavoistani noin vain eroon pääse. Suomessa tulevaa levyä on markkinoitu Antti Tuiskun nimellä ja se onkin saanut monet ajattelemaan, että legendaarisen bändin ura ikään kuin jatkuisi. Näin ei kuitenkaan ole: Itse levyllä Antti hoitaa lähes kaikki instrumentit, mutta keikoilla mies tarvitsee luonnollisesti ympärilleen täysipainoisen bändin: Hurjat huhut ovatkin viemässä Antin bändiin nimekkäitä muusikoita aina Indx: Antilla ei kuitenkaan ole asian tiimoilta toistaiseksi mitään tiedotettavaa: Ei tässä mitään paniikkia tarvita.

Kovia ehdokkaita on vaikka millä mitalla. Täytyy nyt punnita tarkkaan kaikki vaihtoehdot. Varsinaista päänvaivaa on aiheuttanut ainoastaan kosketinsoittaja-valinta. Aiemmin muunmuassa Anoppi-ohjelman juontajana tunnettu Sykkö vakuutti Antin koesoitossaan, mutta kiinnitys jäi varsin lyhyeksi, kun miehellä alkoi seistä kesken miesten yhteisen sauna-illan.

Kyllähän se ite väittää olevansa hetero, mut miusta on tullut pirun vainoharhainen nykyisin. Ei, mie en voi ottaa samaa riskiä enää uudestaan, vaan tällä kertaa kaiken pitää olla satavarmaa alusta alkaen. Karvat kun on pois, kerääjäkin on pois. Myös on itsestään selvää, keho missä on paljon karvaa myös hikoaa enemmän, koska karvaoton on ilmavampi.

Ihmisen karvojen tehtävänä on suojella kehoa bakteereilta ja lialta. Karvat toimivat ikään kuin porrasharjana, eli keräävät suurimmat roskat. Joillakin karvankasvu on niin kovaa, että pitkät karvat mieluimmin haittaavat hygieniaa kuin edesauttavat sitä.

Monet tykkäävät pitää esim. Jos karvat ajelee kokonaan pois partakoneella, se porrasharja on pois ja ihosta irtoavan kuona-aineen mukana poistuu myös se lika. Hiki, lika, ihosta irtoava kuona-aine on hajun lähde. Tavalliset deodorantit sisältävät hajusteita, bakteereita tappavia tai niiden kasvua estäviä aineita http: Se osa on lähinnä selvitetty jo keskusteluketjussa http: Kyllähän se kuule on sillä lailla että hiki kuona-aineineen ja hajuaineen imeytyy enimmäkseen ihoon ja muodostaa kasvualustan hajuja aiheuttaville bakteereille.

Päivittäinen pesu pitää puhtaana oli karvat tai ei. Ja se hikoilun määrä ei kyllä ole kiinni karvoista vaan hyvin monista muista fyysistä ja huom. Karvojen poiston yleisin syy on kyvyttömyys hyväksyä oma fyysinen identiteettinsä ja tähän liittyy kyllä taipumus perustella tuon kuvan muuttamista sillä että haluaa miellyttää toista sukupuolta.

Oman fyysisen identiteetin muuntelu vastaamaan yhteiskunnassa esiintyvia yleisiä kauneuskäsityksiä tai hetkellisiä muotivirtauksia kertoo huonosta itsetunnosta ja tarpeesta sulautua massaan. Mutta karvaton keho puhdistuu paremmin eikä hajua muodostu kun on karvaisten alueet puhdistettu karvoista, saatu ilmavuutta.

Ei kuitenkaan muuta käsitystä siitä että karvaton ei haise. Se on taasen sinun arvelua. Jatketaan tästä kun ensin perustelet sen. Naturismissa ei ole kyse toisen mielyttämisestä. Ota esille hakukone http: Tää pitäis muuten siirtää tänne keskusteluaiheeksi, oliskuin oikea osoite. Ne vähät karvat mitä iholla on, puhdistuvat suihkussa ihan kiitettävästi, eikä minulla ole mitään sellaista hajuneuroosia että hölväisin dödöä nahkaani.

Karvaton haisee siinä missä karvainenkin mutta se ei haittaa psyykkisesti tervettä ihmistä. Jos omaa olemustaan lähtee muuttelemaan ulkonäkösyistä niin eikö se todista sitä että ihminen ei ollut tyytyväinen ulkonäköönsä? Mistä olet päätellyt että vastustan karvojen poistoa, minähän vain tuon esille sen todellisia syitä jotka piilevät alitajunnassa.

Eikös siihen kuuluisi lähinnä vielä sinun tapauksessa piilohomofiilinen jalkafetisisti joka tykkää suudella parraskasta naista??? Sinä puhut parrakkaista naisista, en minä: Kyse on makuasiasta ja kaikki on silloin hyvin jos itsensä hyväksyy. Deodorantti eli hien hajun peittäjä tai hajunpoistoaine se on suuri myyntivaltti. Käytännössä perustuu osittain aineisiin, jotka estävät bakteeritoimintaa, sillä hien haju syntyy osittain siitä ja iholla olevasta liasta ja kehosta irtoavasta kuonasta.

Osittain vaikutus perustuu voimakkaisiin hajuihin, jotka peittävät epämiellyttäväksi koetut hajut. Lisäksi deodorantiksi kutsuttu aine saattaa käytännössä olla myös antiperspirantti eli hikoilua estävä aine. Jokainen saa olla oma itsensä, rakastaa karvaista naista jolla on huuliparta ja karvoja rinnan nupukan ympärillä. Karvaiset jalat ja pakarat, sanoisin että puhutaan makuasiasta ja näin ollen, jokainen voi ihan vapaasti oman tahdon ja mielikuvan mukaan..

Sillä ei sinänsä ole merkitystä, koska valinta on yksilön. Samoin sinä voit ihan rauhassa rakastaa karvaista huuliparralla ja paksulla karvoituksella omaavaa naista, sekin on sinun valinta. Jos perhe on karvaton kasvuikäiset voi ottaa mallia tästä, siis esimerkkiä tavasta.

Koska seksi ei ole Naturismiin kuuluva tekijä. Siis keskustelemme naisen huuliparrasta jota sinä kovasti puolustat ja minä taasen inhoan Kasvakaa aikuisiksi ja opetelkaa hyväksymään ihminen fyysisenä ja psyykkisenä kokonaisuutena En ole koskaan nähnyt parrakasta naista, tuskin se minua haittaisi, kertoohan parta että kyseessä on aikuinen eikä alaikäinen lapsi. Niinpä koska naiset poistaa ne karvat ja sen huuliparran, siksi et niitä näe. Onhan näitä aina ollut.

Esim tiukkapipoinenn siisteyskasvatus saattaa aiheuttaa aikuisiällä sairaalloista kiinnostusta likaan ja ulosteisiin tai sairaalloista pelkoa niitä kohtaa, karvojen yhdistäminen likaan ja epämiellyttäviin hajuihin puhuisi tämän näkökulman puolesta. Sinulle karvat näyttävät olevan ylipääsemätön ongelma, aikuinen mies ei karvaan kompastu.

Niin minä keskustelen naisen parrasta mitä en hyväksy, särupeet mulle vaahtoon puolustaessasi naisen huulipartaa että Äidin rooli on tärkeä. Sä ooot vittu pönttö! Eivät nuo ihmisen psyykkistä kehitystä koskevat huomiot ole minun tekemiäni, jos haluat haukkua pöntöksi jotakuta niin hauku psykologeja ja psykiatreja jotka ovat tutkineet ihmisen kehitystä ja havainneet nämä syy- ja seuraussuhteet: Nainen muuttuu kulttuurin myötä ja kukas nyt karvaista naista….

Jos asiaa todella ajattelisi, sen mielekkyyttä saattaisi olla vaikea perustella. Lika on ainetta väärässä paikassa, huomasi kulttuuriantropologi Mary Douglas. Sama pätee ihmisen karvaan. Kauneussalongeissa on ruuhkaa, kun naiset käyvät poistattamassa kiusallisesti sijoittuneita karvoja kehostaan. Esimerkiksi vip hair face body clinicin Merja Viinikaisella karvanpoistoasiakkaita käy päivittäin. Viinikaisen kolmekymmenvuotisen uran aikana karvanpoistojen määrä on kasvanut huomattavasti.

Eniten poistetaan sääri- ja kulmakarvoja, mutta myös kainalojen, käsivarsien, kasvojen ja niin kutsuttujen bikinirajojen karvoituksesta halutaan usein eroon Karvojen nyhtäminen juurineen on kivuliasta varsinkin ensimmäisillä kerroilla, mutta silti asiakkaat palaavat yhä uudelleen vahattaviksi. Kirsi, 35, on poistattanut karvojaan kuukausittain jo yli viiden vuoden ajan. Enää se ei satu, hän väittää. Konkari ei hätkähdä vähästä. Karvojen kitkeminen tietyistä kohdin kehoa on yksi arkisista puuhista, joiden loogisuutta harvoin pysähdytään miettimään.

Kirsi perustelee kainaloidensa vahaamista käytännön seikoilla: Siitäkin huolimatta, että miehekäs hienhaju ei erityisemmin viehätä. Hiki haisee vähemmän kun ei ole karvoja. Luepa se juttu uudelleen ja mieti mikä sen ajatus oikein oli Jos mäkin olisin jo poistanut yli viisi vuotta karvoja, voisin ehkä todeta noin kun Kirsi.

Vasta onmenossa 3 vuosi, rutiinia on kylläki…: Jos Kirsi, 35, on poistattanut karvojaan kuukausittain jo yli viiden vuoden ajan……Karvojen kitkeminen tietyistä kohdin kehoa on yksi arkisista puuhista, joiden loogisuutta harvoin pysähdytään miettimään.

Siis on tullut rutiinia eikä mietitä syitä. Osa syyksi kuitenkin mainitsee: Eiköhän sen nyt lapsikin tiedä, että karvojen tehtävä on suojella ihmisten arimpia paikkoja esim. Sen takiahan lapsillakaan ei ole karvoja, koska heidän vanhempansa suojelevat heitä. Vai oletko koskaan esim. Olisiko todennäköisempi syy se, että kissat tarvitsevat hajua korviinsa vai se, että heidän korvansa ovat niin avoinna kaikille roskille, joita ilmassa lentelee, kun taas ihmisten korvat ovat hyvin "suljetut" eikä sinne siis pääse mitään.

Nykyäänhän tosin ihmset käyttävät vaatteita, jotka suojaavat heitä, joten eipä niillä karvoilla juurikaan mitään virkaa ole. Sen sijaan te "naturistit" kun tunnetusti ette vaatteita käytä, niin te kyllä tarvitsisitte niitä karvoja. Ihmetyttää vain, että millainen naturisti se on, joka yrittää kaikin tavoin uhmata luonnon lakeja. Eivät ne karvat turhaan kasva, koita nyt ymmärtää!!! Vai onko tullut luettua turhan paljon pornolehtiä ja nähtyä siellä nuo "posliinitytöt" ja ehkä sitä kautta myös kiinnostuit tuosta "naturismista" Asiaan tutustuessa huomasin että nämä naismaiset piirteet kuten hysteerinen suhtautuminen todelliseen tai kuviteltuun kanssaihmisten havaitsemaan hienhajuun ja ihokarvojen kanssa puuhaileminen ovat yleisiä transsuilla.

Voihan olla että tämä karvakammo kertoo näissä miehissä asuvasta pienestä transsusta. Tuo heitto ei kyllä sovi karvojen tilalle, että vanhemmat korvaa karvat. Jos näin olisi niin ihminen millä on vanhemmat elossa voisivat ajaa karvata pois niin kauan kun vanhemmat kuolee, silloin vasta alkaa siis teoriasi mukaan se aika kun tarvitaan karvat.

Nykyään kun niiden karvojen tarpeellisuus on olematon, vaatteet on korvannut ne karvat. On aivan sama onko niitä karvoja tai antaako kasvaa. Pornoteollisuudella ja Naturismilla ei ole mitään yhteistä nimittäjää, siis se ei sovi tähän asiaan.

Siitä löytyy asiatietoa PKSN nuorten sivulta: Tykkäätkö sellaisesta naisesta jolla on huuliparta? Siinä nykyaikana muokkautuneen käsityksenä on kun kaksi miestä suutelee. Osaa viehättää erityisesti ruumiillinen sukupuolikaksinaisuus, toisia taas persoonaltaan ja sukupuolen tyyliltään hyvin androgyynit yhtä aikaa maskuliiniset ja feminiiniset ihmiset.

Itsehän avauksessasi peräänkuulutat miehisten merkkien poistamista. Käytätkö hametta silloin kun et kekkaloi munasillasi? Miehillä on parta, naisilla ja lapsilla ei. Myös naiset on omaksunut ainakin osakarvattomuuden ja lapset on karvattomia. Ei parta pahoille kasva, turpa jouhet joutaville.

Parrasta ollaan montaa mieltä, ja siitä on useita luuloja ja harhoja, yleisin varmaan on, että jos partaa ei leikaa, niin se kasvaa metritolkulla. Näin ei kuitenkaan ole, parta kasvaa eri miehillä eri mittaiseksi, ja täyden mittansa saavuttaessaan, pituuta ei tule lisää.

Partajouhi kasvaa noin 6 vuotta. Sama asia toistuu muidenkin karvojen osalla, leikkaaminen ei vaikuta niiden takaisin kasvuun eikä pituuteen. Monessa kulttuurissa on yleinen käytäntö, että naimisissa ja naimisiin pyrkivät miehet ajelevat parran ja muutkin karvat pois, kun naimattomat saavat olla karvasia.

Parta on myös ollut miehen mitta monissa kulttuureissa. Suomessa entisaikoina mies vannoi partansa kautta, ja valheesta kiinnijääneeltä, leikattin parta pois, joten mitä pidempi parta, sitä luotettavampi oli mies. Demokratian syntysijoilla muinaisessa Kreikassa, vain vapailla miehillä sai olla parta, orjilta ja palvelijoilta parrat leikattiin, ohessa muukin karvoitus.

Sieltä juontaa myös karvattomuuden ihannointi muidenkin piirissä, koska monet filosofit oli karvattomuuden suosioita. Myös Viikingeillä parta oli vapaan miehen tunnus, ja orjilta parrat leikattiin, he myös uskoivat parran leikkauksen tekevän orjasta nöyremmän ja ahkeramman. Ortodoksisen kirkon hierarkia on aikaisemmin perustunut parran pituuteen, mitä pitempi oli parta sen korkeampi arvo. Kiinalaiset tietäjät ja opettajat olivat hyvin ylpeitä ohuista ja pitkistä parroistaan, joka kertoi miehen pitkästä vakaudesta.

Intiassa tänäkin päivänä, vapaat naimattomat ja pyhät miehet Babat eivät leikkaa partaansa mistään hinnasta ja pitävät sitä kunnia asiana. Kun taasen kylpy ajankohtana, maailman suuremmassa uskonnollisessa sessiossa leikataan kaikki karvat pois. Näin tekevät naga-subhut, ne laikkaa kaiken, ja sivelee itseensä tuhkaa. Ne elää muutenkin alasti, ja kylpy on maailman suurin uskonnollinen juhla Allahabadissa, jossa käy kylpemässä noin 35 miljoonaa uskovaista. Moderni länsimaalainen kulttuuri on saanut lähes kaikki miehet leikkaamaan itseään päivittäin, varsinkin parta on epäluotettavan tai halveksitun ihmisen merkki, monet pitävät partaa epäsiistinä, ja varsinkin vanhat naiset eivät pidä partaisista miehistä, parran myös arvellaan kertovan kantajansa väkivaltaisuudesta, rikollisuudesta tai jopa terroristisuudesta.

Tässä onkin pohjaa länsimaiselle kulttuurille, karvattomuus, se on hienoa kaikkien ihmisten kohdalla, ja nykyaikaistakin. Vaalitaan siisteyttä, ja ollaan nykyaikaisia karvattomia ihmisiä.

Silloin sovellumme nyky-yhteiskuntaan paremmin kun karvaiset kanssaeläjät. Viidakko ja sauna, kummassakin on karvattomuus kaunista, ja näkyy…..! Kaksi asiaa missä alastomuus näkyy, ne on viidakko ja suomessa sauna. Häpeän astuttua kuvioon vaatteet tulivat sen kanssa.

Siitä lähtien ihminen on elänyt kahden tarpeen ristiriidassa: Halu suojautua vaatteisiin ja halu olla alasti. Terve herkkyys häpeän tunteelle pitää meidät näiden kahden tarpeen jännitteessä ja varjelee meitä kulkemasta kumpaankaan suuntaan itseämme vahingoittavalla ja toista loukkaavalla tavalla. Karvattomuus on ehkä ollut myös Aatamin ja Eevan olomuotoja, jos ajatellaan paratiisia ja raamatun kertomusta. Ihmisellä on asennekasvatuksen myötä tullut pelko, joutua vastoin tahtoaan riisutuksi tilassa, jossa muilla on vaatteet päällä on hirveä häpäisy.

Kuuluuko sinun vakiopainajaisiisi uni, jossa löydät itsesi väenpaljouden keskeltä ilman housuja tai muuta tärkeää vaatekappaletta? Julkista riisumista on kautta aikain käytetty yhtenä tehokkaimpana tapana rangaista ja nöyrryyttää vihollista tai oman yhteisön petturia. PKN on erikoistunut omalle alueelle, suosimme maailman vanhinta alastonsuuntaa, Nudest Nudist, eli alastomampi Nudisti kulttuuria.

Nudisti nimi on käytössä lähinnä USA piirissä, joten käytämme euroopassa tälle nimeä Naturismi. Tätä tyyliä kutsutaan myös nimellä Smooth kulttuuri, eli puhdas ja pehmeä linja. Tyyliin kuuluu, naiset ja miehet poistaa kaiken ihokarvoituksen koko kehon osalta, siis pehmeä puhdas keho, olemme ilman alkukantaisia tunnusmerkkejä alkukehityksen ajalta, olemme täysin alastomia. Alku löytyy Antiikin lähteiltä, kerrotaan asiatiedoissa, Faraolta poistettiin kaikki ihokarvoitus pois joka aamu ja tämä siirtyi täältä Kreikkalaiseen kulttuuriin.

Täältä se on levinnyt lähes koko alueelle missä on ihmisiä ja myös alkuperäiskansat suosivat tyyliä. Myös Kreikkalaisella kaudella lähes kaikki patsaat kuvattiin ilman karvoitusta. Vaatetus silloisella tyylillä oli löysä alusvaatteeton, käytettiin isoa kangasta, joka laskostettiin kehon peitoksi, yleensä toinen olkaa pää oli paljas. Alaston keho saattoi näkyä, mutta sitä ei hävetty, koska alastomuus oli ihannoitua kauneutta, esim.

Olympiakisat oli alastomien urheilukisa. Taide harrastaa samaa tyyliä vieläkin, maalaustaide ja patsastaide ihannoi karvattomuutta. Tämä smooth tyyli on myöskin levinnyt hyvin laajalle alueelle, alkuperäiseltäö Olympian ajalta, sillä alkuperäiskansojen kulttuurit tuntee myös tämän tyylin. Myös toinenkin merkittävä asia on tullut Naturismiin alkuperäiskansojen keskuudesta, alastoman kehon kaunistaminen koruilla ja vaikka mallauksella.

Smooth tyylillä on olemassa vankka pohja koko maailman osalla ja tietoa saa myös sivulta: Eihän karvoja poistettaessa poisteta sukupuolten välisiä eroja, vaan ne erot säilyy, ikään kuin pultti ja mutteri.

Vastaan sinulle parrasta ja se on viesti: Parran historiaa, etkö tiennyt? Kysynkin jatkokysymyksen, onko sinulle kova paikka jos joudut sellaisen naisen kanssa tekemisiin, joka on poistanut karvat, huuliparran, kainalokarvat jne. Taitaa olla kova asia, vai mitä? Olet nyt vaikka kahviossa ja havaitset kauniin naisen joka kääntää katseesi, mistä tiedät että se ei ole posliini?

Eikä tapaamisisa harjoiteta seksuaalista toimntaa. En nyt oikein käsitä miten voit puolustaa naisen huulipartaa pedofiilialla, menee ikään kuin yli hilseen. Vastakohta tälle on homoseksuaalinen, koska sellaiset jotka ihannoi karvaisia naisia jolla on huuliparta, ne voisi olla näin ollen piilohomoseksuaalisia, koska ne hakee naisesta miesmäisiä vivahteita, silloin voi ajatella että suudellessa huuliparrat yhtyy.

Pedofiliassa ei ole yhtä tiettyä toimintamallia, esim. Baden-Powell luokiteltaisiin tänään pedofiiliksi vaikka hän ei tiettävästi ollut sukupuoliyhteydessä pikkupoikiin vaan tyytyi pelkästään katselemaan alastonkuvia heistä opettajaystävänsä kanssa joka harrastajakuvaajana kuvasi oppilainaan olevia pikkupoikia tätä harrastetta varten.

Tuo nudismin äärimuoto mitä tuputat naturismina sisältänee monen kohdalla juuri tuota lastentirkistelyä, se on jo tilastollisesti todennäköistä. En ole puolustelemassa kenenkään huulipartoja, luonnollista ei tarvitse puolustella, nainen on nainen vaikka hänellä kasvaisi leukaparta rintojen välissä.

Vanhana patioliikkeen kasvattina voin todeta että ei ainakaan Suomessa ole ilmennyt, niin että minä sen tietäisin mitään pedofilia skandaaleita. Se taitaa nykyään olla vain kirkkojen ja uskontojen asia, niissähän ne käryt on ollut ja epäilyt. Partiossa alastomuus ei paljon ollut esillä, ainoat, saunassa ja uimassa ollessa.

Myös joskus eräretkillä jouduttiin ylittämään jokia ja että vaatteet pysy kuivana, siihen oli ainoa mahdollisuus ottaa ne housut pois. Niin tehdään myös armeijassa. Siis toiminnan pääpaino on aikuisväestössä ja niissä jotka ovat ylittänyt sen kynnyksen, että voi poistaa, siis ei lapsissa.

Jos kerta se ei kiinnosta? Tietysti tirkistelyyn tyytyvät pedofiilit hakeutuvat sinne missä on tirkisteltävää, eli nudistien joukkoon. En ole hyökännyt karvanpoistoa vastaan, esitän vain psykologian selityksen tälle perversiolle.

Ihmetyttää että koet sen hyökkäyksenä, lieneekö mielessäsi kuitenkin alitajunnasta kumpuavia epäilyjä omia motiivejasi kohtaan. Mutta se, että jotain on historiassa on, ei todellakaan ole todiste siitä, että karvat on tärkeät, koska ihmisen kehitys eteenpäin on jatkuvaa, se ei ole pysähtynyt. Jos katsotaan väittämää luonnosta, sukukypsä naaras voitiin havaita hajun perusteella, miten se on nykyaikana? Karvoilla siis oli merkitys luonnossa, ne suojasi ihmisen kehoa.

syyskuu Biisi on pitkälti eräänlaista eroottista ja konevetoista ambienttia, eikä esimerkiksi . miehet on raahattu tyrmään homoseksuaalisesta toiminnasta epäiltynä. . Saatiin sillä tavalla aikaan tollanen tosi tyly tärinä-soundi. ja parhaillaan Rio De Janeiron kylpylöissä akkujaan lataava Lord Tuisku kiistää, että. huhtikuu KYLPYLÄJOULU . Taiteellinen lintukirja ja karhusatu kertovat tarinaa lumisista metsistä. kuten eros (miehen ja naisen välinen eroottinen rakkaus). Raamatussa homoseksuaalista suhdetta määrittää ja sitä kuvataan. Sadomasokismi scambioetico.eu alastonkuva pillu vireot aikuisten seksi tytöille. spermaa vuotavat peräpukamat raskaus kylpylät eteläsuomi pissa ja kakkaleikit oireet osin homoseksuaalinen suhde on seurausta jonkinasteisesta häiriöstä.

: Eroottisettarinat homoseksuaaliseen kylpylät eteläsuomi

GAY THAI HUORA ANOPIN KALUA Lopputuloksena on aina kuitenkin ollut radioystävällistä iskelmäpoppia herkän romanttisilla sanoituksilla. Yllättäen Pikku Godslaughter saa puhelun korkea-arvoiselta taholta ja joutuu lopettamaan Metal Hammerille suomansa audienssin. Viidakko ja sauna, kummassakin on karvattomuus kaunista, ja näkyy….! Pikku G tunnetaan bändin pitkä-aikaisimpana ja ns. Psyykkisesti epävarmoille ihmisille karvat todella voivat aiheuttaa hiertymiä korvien väliin jos he kokevat poikkeavansa tasapäisestä massasta fyysiseltä olemukseltaan.
Eroottisettarinat homoseksuaaliseen kylpylät eteläsuomi Eckeroline homo s-etukortti netti sex
Eroottisettarinat homoseksuaaliseen kylpylät eteläsuomi 167
ALASTOB HOMOSEKSUAALISEEN SUOMI SEKSIASENNOT VIDEOT Porngame gay seksiä helsingissä

PORNO TÄHTI MEIS HOMO SAA VIERASTA

Eroottisettarinat homoseksuaaliseen kylpylät eteläsuomi