Gay sivut homoseksuaaliseen uber teksti tv

Ei ihmisen kyvykkyys kansanedustajan tehtävän hoitamiseen ole kiinni iästä, vaan viisaudesta, elämänkokemuksesta, yhteistyökyvystä ja terveydestä. Ei yksi mies voi Toinen yleinen väite on ollut se, että turhaan sinä sinne eduskuntaan yrität, kun ei yksi mies voi kuitenkaan saada siellä mitään aikaan.

Tämä on tosi outo väite. Ei tietenkään yksi mies voi saada yksinään mitään aikaan. Tarkoitus on tietysti saada ajatuksilleen kannatusta ensin oman puolueen eduskuntaryhmässä ja sitten myös muiden puolueiden edustajien taholta.

Oleellisinta on se, että on joku, jolla on uusia ja luovia ajatuksia, joita uskaltaa tuoda rohkeasti esille. Sitten kun ideat saavat muidenkin hyväksyntää, asiat etenevät lainsäädäntöön asti.

Hulluksi leimaaminen On ollut myös hyvin yleistä, että jos ja kun minun ajatuksiani on pidetty huuhaana ja epärealistisina tai muutoin vastustettavina, niin minut on leimattu hulluksi ja sekopääksi, jonka oikea paikka olisi, ei eduskunnassa vaan mielisairaalassa kaltaisteni höperöiden joukossa. Hyvin monta kertaa on muistutettu myös siitä, olenko muistanut ottaa lääkkeeni, sen keltaisen pillerin aamulla ja sinisen tabletin illalla.

Nämä henkilöön menevät vihamieliset ja halventavat ad hominem -hyökkäykset hämmästyttävät minua rajuudellaan. Miten ihmeessä minua tuntemattomat ihmiset voivat minun kirjoitusteni perusteella laukoa minusta tuollaisia perusteettomia väitteitä? Heikko luetun ymmärtämisen taito. Olen ällistellyt myös sitä, miten heikkoa joidenkin ihmisten luetun tekstin oikein ymmärtäminen on. Kirjoitus tai jokin sen kohta käsitetään täysin väärin tai ainakin osittain väärin.

Olen ihmetellyt sitä, mistä se johtuu. Syitä on kai vain kaksi. Joko pippurista palautetta antava ihminen ei kerta kaikkiaan ole ymmärtänyt oikein lukemaansa tekstiä tai sitten kirjoituksen kyllä oikein tajunnut ihminen haluaa vain olla ilkeilevä ja halveksivan ironinen, koska se tyydyttää hänen egoansa. Kaikesta huolimatta pyrin eduskuntaan, vaikka jo kampanjointiaikana tulee lunta tupaan ja sontaa niskaan, puhumattakaan loanheiton määrästä sitten jos kun olen Arkadianmäellä.

Olenko minä sitten jonkin sortin kärsimyksestä nauttiva masokisti? Mutta ehkä olisi parempi kärrätä minut piipaa-autolla Kellokoskelle tarkistettavaksi.

Saisin ainakin terveen paperit. Joita ei ole kaikilla. E rään Homma-foorumilaisen kirjoitus suvaitsevaisuudesta ja suvaitsemattomuudesta. Löysin Homma-foorumilta loistavan osuvan kirjoituksen suvaitsemattomuudesta ja suvaitsevaisuudesta. Lainaan tähän tekstiä asianomaisen luvalla. Herra P on suvaitsematon, koska ei hyväksy tiettyä toiminta mallia.

Herra A on suvaitsevainen, koska ei hyväksy herra P: Suvaitsematon on perusturvaa ylläpitävä poliisi ja suvaitsevainen on sen ainoan oikean maailmankatsomuksen omaava ajatuspoliisi. Nyt jos suvaitsemattomat sanovat, että tietynlainen toiminta on väärää, niin tähän suvaitsevaiset ampuvat kovilla ja kertovat että suvaitsemattoman ajatukset ovat vääriä.

Tämän olisi parempi pysyä hiljaa, tai sitten tämän tulisi mennä vieroitushoitoon omista ajatuksistaan. Valtaoja - Räsänen Kuuluisa homon päähän ampumiscausti oli myös hyvä esimerkki tästä. Tämän asetelman pohjalta en halua koskaan tulla suvaitsevaiseksi. Jouko Pihon vastaukset seurakuntavaalien vaalikonekysymyksiin.

Olen vastannut seurakuntavaalien vaalikonekysymyksiin. Jouko Pihon kirjoitus "Kuuluuko Suomi kaikille? Vai kuuluuko Suomi suomalaisille? Tämä kysymys ja siihen vastaaminen jakaa tänään Suomen kahtia. Minun mielestäni Suomi kuuluu ensisijaisesti suomalaisille. Siitä seuraa se johtopäätös, että suomalaiset voivat myös päättää siitä, keitä, kuinka paljon ja millä perusteella Suomeen tulee ihmisiä muista maista. Mihin ajatukseni Suomen kuulumisesta suomalaisille perustuu?

Perustan näkemykseni Raamatun opetukseen siitä, että Jumala on säätänyt eri kansoille niiden määräajat ja asuma-alueiden rajat. Jumala näkee ihmiset edessään yksilöinä mutta myös kansoina. Jumalan vastustaja, Saatana, jota tämän ajan illuminaatit eli maailman rikollinen rahaeliitti, palvoo Mammonan lisäksi jumalanaan, haluaa sotkea tämänkin järjestyksen niin, että eri kansoja, uskontoja ja kulttuureja pyritään sekoittamaan keskenään, jotta saataisiin aikaan mahdollisimman paljon ristiriitoja, mikä heikentäisi kansallisvaltion voimaa ja yhtenäisyyttä.

Kansallisvaltion rapauttamisen tarkoituksena on luoda sellainen tilanne, että missään maissa ei olisi enää sisäistä moraalia, kansallishenkeä ja tahtoa itsenäisyyteen, vaan kaikki maailman maat ja valtiot ovat valmiit luopumaan suvereniteetistaan ja liittymään yhteen maailman valtioon, Maailman unioniin MU. Paitsi Raamattuun perustan käsitykseni kansallisvaltion paremmuudesta monikulttuuriseen tai ylikansalliseen valtioon verrattuna myös arkitason kokemuksiin.

Uskon, että kaikilla ihmisillä on kokemuksia siitä, että vanha jo koulussa oppimamme sanonta "Lika barn leka bäst" Samanlaiset lapset leikkivät parhaiten keskenään pitää paikkansa.

Suurin piirtein samankaltainen historian ja kulttuurin perintö pitää kansakunnan yhtenäisenä. Mutta jos kansan keskuuteen alkaa tulla liikaa täysin erilaisia uskonnollisia lakeja ja kulttuurikäsityksiä, puhumattakaan avoimien ovien aiheuttamasta rikollistulvasta, niin sellainen liika toisenlaisuus aiheuttaa hyvin pian turvattomuutta kantasuomalaisissa, ristiriitoja eri väestöryhmien välillä sekä aiheellista närää suomalaisissa uusien tulokkaiden runsaiden sosiaalitukien takia.

Tämän päivän monikulttuurisuuden ja varsinkin islamin puolestapuhujat eivät joko ymmärrä mitä he tekevät, tai sitten he ymmärtävät ja ovat tietoisesti hajottamassa Suomen kansallisvaltiota osaksi ylikansallista ja kansainvälistä maailman uutta liittovaltiota, jossa Suomi on vain yksi pohjoinen maakunta ilman omaa lainsäädäntöä ja ilman omaa identiteettiä.

Minä haluan vaikuttaa kansallisen ja yhtenäisen Suomen puolesta. Suomen ei ole pakko mennä mukaan rakentumassa olevaan uuteen diktatuuriseen imperiumiin.

Ensimmäinen askel on erota Euroopan unionista, johon liittyminen oli suuri virhe. M ainos USAn hallituksen tuhlailua ja velkaantumista vastaan. Katso mainos tästä linkistä: See the Ad — Go Here Now.

Aaro Mikkosen kirjoitus synnistä ongelmajätteenä. Raamatusta ilmenee miten kristittyjen Jumala suhtautuu kaikenlaiseen syntiin. Jumala vihaa syntiä, koska synti kaikissa sen muodoissa estää hyvän toteutumisen ihmisten keskuudessa, yhteiskunnassa, luonnossa  ja kansojen välillä.

Synnin jätteistä  aiheutuu kaikenlaista pahuutta, erilaatuista  kärsimystä, rikollisuutta, huumeita, kuolemaa ja lisäharmia poliisille. Ihmisen perisynnin, pahuuden, moraalittomuuden ja huonojen taipumusten myötä synti aiheuttaa erilaisia sairauksia, alkoholismia, työn vieroksuntaa, laiskuutta, vankilalaitoksen ja koko oikeusministeriön haaralle paisuneita jutturuuhkia.

Synnin paha hedelmä siis aiheuttaa kaikenlaisia lisäkustannuksia rehellisille ihmisille ja yhteiskunnalle. Valtava on lasku myös kansojen asevarustelusta ja varuillaanolosta. Tämä kaikki  on myös pois tuottavasta työstä ja oikeasta maailman ja kansojen onnen rakentamisesta. Synnin ongelmajätteestä aiheutuu meille kaikille murhetta, mutta myös odottava tuhon uhka ympäristön pilaantumisena ja  henkisen pahoinvoinnin lisääntymisenä.

Lisäksi odotettavissa on talouden ristiriitoja, lakkoja, talouskriisejä ja sotia. Olemme tulleet aikakauteen, jolloin koko  maapallo on myös ydinaseiden varjon maa!

Ilmeisesti Johanneksen ilmestyskirjan mukaiset tapahtumat ovat edessä ja samalla Jumalan tuomiot! Kokonaan, ellei Jumala estäisi. Nämä tuhoutuneet kaupungit todennäköisesti sijaitsevat Kuolleenmeren pohjassa. Miehen yksinäisyyden ongelmaan  Jumala irrotti miehestä yhden kylkiluun. Tämän voi todeta itse kukin mies, laskemalla kylkiluunsa, joita on yksi vähemmän vasemmalla. Jumala loi sopivan avun naisen ja he, mies ja nainen tulevat yhdynnässä yhdeksi lihaksi.

Näin ihmiskunta sai alkunsa ja syntyy lapsia. Onnistuessaan, kun perustus liitosopimukselle on kunnossa, avioliitto on onnellisin, perhe tervein, lapset kasvavat tasapainoisiksi ja vaikutus yhteiskuntaan rakentava ja positiivinen.

Onni on olla Jumalaa lähellä koko perheenä, jossa rakastetaan lapsia jumalallisella rakkaudella ja lapset ovat kuuliaisia ja kunnioittavat vanhempiaan.

Kaikki nämä edellä mainitut ovat elämää ylläpitäviä ja parantavia voimia ihmiselle ja yhteiskunnalle. Jeesus opettaa, että suurin rakkaus on antaa henkensä ystävien edestä. Tämän tekivät Suomen puolustussodan sankarivainajat ja veteraanit. Mutta näihin ei sisälly sukupuolinen kanssakäyminen, kuten homo- ja lesbosuhteissa. Raamatullisesti, jota pappien ja piispojen tulee virkansa lupausten ja valansa puolestakin oikein opettaa.

Raamatusta  ei löydy miltään osin puolustettavaa homoudesta. Jumala ei siunaa syntiä. Homous - Raamatun - Jumalan sanan mukaisesti on todennettavissa synniksi ja luomistyön vastaiseksi! Homoudesta ei ole löydettävissä yhteiskuntaa rakentavaa vaikutusta. Päinvastoin raunioittaa perusarvoja, lasten kykyä erottaa oikea ja väärä.

Sekoittaa lainkäytännön, perhemallit, kouluelämän ja levitessään syövän lailla yhteiskunnan eri sektoreille ja armeijaankin tekee sotilaista oikeassa sodassa hirviöitä ilman tunteita. Jumala sallisi kaiken tämän. Homouden takana on hengellisesti katsottuna riivaajat.

Homo- ja lesbosuhteessa, joka sisältää sukupuolisen kanssakäymisen, alkuperäinen Jumalan luomistyö täysin rikkoutuu, koska homoudessa sukupuolisuhde on epänormaalia, ei synnytä suvun jatkumista ja on täysin alkuperäisen luomistyön  ja Raamatun vastaista.

Näin homo- ja lesboparisuhde antaisi avioliittoon vihittyinä väärän kuvan ihmisestä Jumalansa kuvana. Kristittyjen Raamattu, jota on pidettävä Jumalan Sanana yksiselitteisesti myös kieltää sukupuolisen kanssakäymisen eläimiin, toisen miehen vaimon kanssa, sukulaisen, kuukautistilassa olevan vaimon kanssa - ilmeisesti terveyssyistä ja miestä miehen kanssa.

Homous ja abortti ovat todella vakavaa syntilajia Jumalan Pyhien kasvojen edessä! Piispoja ja pappeja on vielä kerran muistutettava myös valastaan, lupauksestaan palvella Jumalaa ja olla Jeesuksen seuraaja, hyvä ja oikea opettaja virassaan. Jumalan ja lain edessä ei riskiä homokysymyksessä kannata ottaa ihmisenä, pappina eikä myöskään oman sielunpelastumisen edessä. Synnistä on myös kansainväliset seuraukset. Erityisesti naapurivaltioihin, suhteisiin heidän kanssaan ja käsityksiinsä ihmisestä ja Jumalasta.

Suhde syntiin myös vaikuttaa kirkkojen välillä. Kansan ei verovaroin pidä huonoja ja ainakaan valheopettajia palkata ja kustantaa. Vakava paikka teillä edessä marraskuun Kirkolliskokouksessa: Homouden leviäminen liittyy tähän aikakauteen ja on ns. Jos tätä synnin syöpää ei ymmärretä pysäyttää, hyvää ei Suomen kansalle ole odotettavissa!

Kaikkivaltias Jumala ei voi toimia oman sanansa vastaisesti! Suomen kirkoissa ja kouluissa opetettiin luvulla ja vielä luvun alussa selkeästi Raamatulliset siveyssäännöt ja kansa osasi siten elää moraalisesti. Moraalittomat kansat ovat aina tuhon omia! Esimerkkinä Rooman     imperiumin tuhoutuminen. Jumalan Sana ja historia todistavat homouden seurauksista. Lue miten kauhistuksetekijöille lopulta kävi ja koko kansa nousi aseisiin!

Raamatusta voit itse etsiä  Jeesuksen sanoja ja kohdat: Jeesus Kristus ei tullut kumoamaan lakia, vaan täyttämään lain. Ilman  pyhitystä ei kukaan ole näkevä Herraa. Joka on tullut tuntemaan Totuuden ja tekee edelleen syntiä, ei tiedä milloin hänen Herransa tulee.

Minä olen se joka Minä olen Olen. Siunaisiko Jeesus Kristus syntiä ja laskisiko kätensä synnin päälle? Miehimyksillä tarkoittaa Raamattu homoja ja lesboja. Selvää tekstiä, kun ei itse lukija, sinä, minä, ihminen ja pappi ja piispa kiemurtele! Suurin synti on, jos ihminen ei tahdo kuunnella, käänny, parantuakseen perisynnin vallasta ja ota vastaan  Jumalan Rakkautta Jeesuksessa Kristuksessa.

Ihmiselle Jumala antoi niinkin paljon kuin vapauden omasta tahdosta - itsenäisyyden ja samalla vastuun valinnoistansa. Ehkä juuri tätä Jumala on ainut mitä on katunut.

Mutta Hän ei halunnut meistä robotteja! Tutki kuka Jeesus on, mitä Hän opettaa ja toimiiko hän konkreettisesti arkielämässämme ja lue Matteuksen evankeliumi Täten Suomen kaikille piispoille, papeille, Suomen kristillisille seurakunnille ja heidän jäsenilleen ketjukirjeenä tärkeäksi rukousaiheeksi kiiruusti ja muuttelematta toimitettakoon!

Suomen kansankirkko vaikuttaa koko yhteiskunnan terveyteen ja siten koskettaa koko yhteiskuntaa ja sen lainsäädäntöä. Nämä asiat on täten jaettava. Myös Suomen esivallan edustajille hallitukselle, Eduskunnalle ja presidentille ja naapurivaltioille ja suurena huolena, varoituksena, mutta myös valtavana armona ja tarjouksena ja mahdollisuutena tiedoksi saatettakoon. Synti on turvallisuusriski naapurillekin!

Ystävällisesti ja rakastaen Aaro Mikkonen metsämies ja Herran pienin palvelija. Leipivaarantie 56a Puolanka. Aaro Mikkonen mukana TV7: Jouko Pihon ehdotus Suomen suurimmaksi puolueeksi.

Jos Perussuomalaiset ja Kristillisdemokraatit yhdistyisivät yhdeksi puolueeksi, uudesta puolueesta voisi hyvinkin tulla Suomen suurin puolue. Tätä ykkössijaa ylläpitäisi se, että koko ajan tulisi lisää vanhoihin puolueisiin pettyneitä äänestäjiä Kokoomuksesta, Keskustasta ja Sosiaalidemokraateista ja jossain määrin muistakin puolueista. Myös jotkin pienet sirpalepuolueet, kuten Itsenäisyyspuolue, Suomen konservatiivit, Köyhien asialla ja Muutos , saattaisivat lopettaa toimintansa ja niiden kannattajat voisivat siirtyä uuden puolueen riveihin.

Tällainen uuden puolueen syntyminen ei ole ajankohtainen juuri nyt puoli vuotta ennen eduskuntavaaleja, mutta niiden jälkeen ehdotukseni voisi hyvinkin saada laajaa kannatusta sekä PS: Uusi puolue voisi koota kannattajikseen niitä suomalaisia, jotka uskovat vielä suomalaiseen isänmaallisuuteen, oikeutettuun kansallismielisyyteen, perinteisiin arvoihin, kristinuskoon, heikompien auttamiseen, sosiaaliseen omaantuntoon, järkevään taloudenpitoon, vastuuntuntoon, oikeudenmukaisuuteen, rehellisyyteen ja Suomen itsenäisyyteen.

Kyseessä olisi aidosti kristillissosiaalinen ja kansallismielinen liike. Tässä uudessakaan puolueessa ei tietenkään kaikki olisi samaa mieltä kaikesta. Mukana voisi olla esim. Tärkeintä on olla samaa mieltä suurista päälinjoista, jotka ovat Suomen itsenäisyyden korostaminen eli käytännössä EU: Jouko Pihon kannanotto talousdemokratiasta.

Rahan liikkeelle laskemisen oikeus kuuluu valtiolle, ei yksityispankeille. Suomen valtiokin on turhaan velkaa kansainvälisille pankkiireille, koska Suomen valtio voisi laskea liikkeelle tarvittavan rahan itsekin joutumatta velkavankeuteen maailman rahaeliitille. Kyse on Suomen itsenäisyydestä. Bilderberg-Katainen haluaa luopua Suomen itsenäisyydestä globalismin nimissä.

Kohta globaali kehitys vie kuitenkin Suomen yhä enemmän kohti täydellistä itsenäisyyden menetystä ja kohti maailmanlaajuista diktatuuria. Minä en halua sellaista yhden maailmanhallinnon ja yhden superimperiumin syntyä. Globaali maailmanvalta ei voi tuottaa muuta kuin tiukkaa fasismia ja toisinajattelijoiden armotonta likvidoimista, koska ilman ankaraa poliisivaltaa niin suuri kolossi ei yksinkertaisesti voi pysyä pystyssä.

Jos et ole samaa mieltä keskushallinnon kanssa, joudut vankilaan. Kuitenkin Jyrki Katainen on johdattamassa Suomea kohti maailmanlaajuista rahaeliitin hallitsemaa diktatuuria. Onko Jyrki Katainen maanpetturi? Milloin minä joudun vankilaan mielipiteitteni takia?

U utinen Kiinan, Iranin, Syyrian ja Turkin sotilaallisesta lähentymisestä. Kiina vahvistaa sotilasliittonsa Iranin kanssa Uuden sodan akselivallat Lähi-Idässä. Kiina on nyt vahvistanut Iranin kanssa solmimansa Shanghain sotilasliiton. Uuden pelaajan saapuminen Lähi-Itään on pelästyttänyt perinpohjaisesti Washingtonin ja Jerusalemin. Sotilaslähteemme paljastavat, että kun Turkin pääministeri Tayyep Erdogan tapasi Syyrian presidentin Bashar Assadin Damaskoksessa maanantaina, Erdogan otti kunnian Kiinan nyt paljastuneesta liittymisestä allianssiin suurvaltatakaajan roolissa.

Kaksi äskettäistä tapahtumaa kuvailevat Pekingin aikomuksia: Israelia ei kutsuttu ja Amerikka jättäytyi pois.

Heidän paikkansa ottivat kuitenkin kiinalaiset Suhoi Su ja Mig sotakoneet tehden ensiesiintymisen Turkin taivaalla. Sotilaslähteemme raportoivat, että kiinalaiset sotakoneet laskeutuivat suureen Konyan lentotukikohtaan Keski-Turkissa syyskuun puolivälissä tehden näin debyyttinsä l.

Lähteemme lisäävät, että kiinalaiset koneet tankkasivat vain kerran niiden matkalla Turkkiin… Iranissa. Kun ne laskeutuivat Gayem al-Mohammadin lentotukikohtaan Keski-Iranissa, niiden miehistöt toivotti tervetulleeksi Iranin Ilmavoimien komentaja kenraali Ahmad Migani. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kiinalaisten hävittäjä-pommikoneiden tiedetään vierailleen Islamilaisessa Tasavallassa.

Gayem al-Mohammadin tukikohta sijaitsee lähellä Birjandin kaupunkia Etelä-Khorasanissa. Se on suoraan vastapäätä Itä-Afganistanissa olevaa suurta amerikkalaista tukikohtaa lähellä Iranin ja Afganistanin rajalla olevaa Heratin kaupunkia.

Turkin pääministeri maalasi Teheranin, Ankaran ja Damaskoksen välisen sotilasliiton ruusuisin värein Assadin hyväksi keskeisempänä alueelle ja voimakkaampana kuin Israelin armeijan voimat voitettuaan IDF: U utinen Barack Obaman viraltapanosuunnitelmista. PressTV kertoi perjantaina Spannauksen mukaan Obaman kohdalla on kyse siitä, että Obama on henkisesti mentally kyvytön hoitamaan presidentinvirkaa. Obama laitettiin presidentiksi vain sen takia, että hän toimisi Wall Streetin ja Lontoon rahamiesten sätkynukkena.

Viimeisimmän Gallup-kyselyn mukaan yli puolet amerikkalaisista ei äänestäisi Barack Obamaa uudestaan presidentiksi. Olen tiennyt jo pitkään, että Obama pääsi presidentiksi vain sen takia, että kansainvälinen rahaeliitti halusi hänet presidentiksi.

Samalla tilanne on se, että rikkaat pankkiirit voivat koska tahansa niin halutessaan myös erottaa Obaman virastaan. Obamaa käytetään hyväksi vain niin kauan aikaa, kun hänestä on hyötyä. Kun hyötyä ei enää ole, Obama saa mennä. Obaman syrjäyttäminen tapahtuu joko niin kuten Spannaus sanoi, eli Obama julistetaan henkisesti kyvyttömäksi presidentinviran hoitamiseen tai sitten Obama joutuu kokemaan John F.

Kennedyn kohtalon ja hänet salamurhataan tai Obama kuolee mystisissä olosuhteissa jossakin onnettomuudessa. Lähes kaikki USAn presidentit ovat olleet läheisessä yhteistyössä raha- ja valtaeliitin kanssa. Kennedy oli yksi poikkeuksista. Kennedy sanoi Columbian Yliopistossa pitämässä puheessaan Olemme kansana perinteisesti ja historiallisesti vastustaneet salaisia järjestöjä, salaisia valoja ja salaisia menoja.

Mutta maailmalla meitä vastustetaan suureellisena ja häikäilemättömänä salaliittona, joka käyttää lähinnä kyseenalaisia keinoja vaikutuspiirinsä laajentamiseen; soluttautumista, ennemmin kuin maihinnousua. Se on järjestelmä, joka on laittanut suuret määrät ihmisiä ja luonnonvaroja erittäin tehokkaan koneen rakentamiseen, joka yhdistää armeijan, diplomatian, tiedustelun, talouden, tieteen ja politiikan käyttöönsä. Sen suunnitelmat piilotetaan, eikä julkisteta. Sen virheet haudataan, eikä otsikoida.

Sen seurauksista vaietaan, eikä riemuita. Ei vastattua kysymystä, ei paljastettua salaisuutta. Meidät saadaan tuntemaan itsemme niin mitättömiksi, luomalla rikos, jonka rinnalla jokainen kalpenee.

Pyydän teiltä apua suunnattomassa urakassa tiedottaa ja varoittaa amerikkalaisia ihmisiä. Luottavaisena, että teidän avullanne me vielä olemme sitä, mitä ihminen on syntynyt olemaan: Kuukausi ja kymmenen päivää puheensa jälkeen Kennedy murhattiin.

Murhasuunnitelman teki illuminaattien korkea-arvoiset miehet, koska he pelkäsivät, että John F. Kennedy olisi saanut kansan heitä vastaan ja lopulta paljastettua koko illuminaattien maailmanhistorian suurimman huijauksen ja salaliiton.

USAn presidentti on olevinaan maailman mahtavin mies. Obama on vain marionettinukke maailman mahtavien hyppysissä. Kun maailman todelliset valtaa pitävät tahot niin päättävät, sätkynukke saa mennä. Ralph Giordanon kirjoitus "Ongelma ei ole maahanmuutossa vaan islamissa. Natsien keskitysleiriltä selvinnyt kirjailija varoittaa Die Welt -lehdessä julkaistussa avoimessa kirjeessään Saksaa ja Eurooppaa uhkaavasta islamin leviämisestä ja sen seurauksista.

Suomennos on julkaistu alunperin Hommaforumilla nimimerkki aprelinan toimesta. Nuo lausumanne sanat Saksojen yhdistymisen vuotisjuhlallisuuksissa 3. En ryhdy antamaan teille historian yksityistuntia, mutta sen verran sinisilmäinen ja vastuuton on todellisen, olemassa olevan islamin rinnastus toiveiden mukaiseen islamiin, joka olisi sovitettavissa eurooppalaisiin arvoihin, että se vaatii voimallista protestointia.

Ennen kaikkea sen vuoksi että poliittisen ja militanttisen islamin on mahdotonta integroitua mihinkään ja mitenkään, kun arkinenkin islam on varsin ongelmallinen.

Ettekö tiedä ettei kukaan ole tähän asti pystynyt vastaamaan edes hieman vakuuttavasti kysymykseen islamin yhteensopivuudesta sanan ja omantunnon vapauteen, naisten tasa-arvoon, moniarvoisuuteen, uskonnon erottamiseen valtiosta, lyhyesti sanottuna demokratiaan? Islam on musta pilvi, joka peittää 21 vuosisadan kirkkaan taivaan ja leijuu uhkaavasti Saksan yllä täysin suunnittelemattoman ja virheellisen maahanmuuttopolitiikan seurauksena.

Kysymys on kahden täysin erilaisen ja kehitysvaiheessaan eri tasolla olevan kulttuurin yhteensovittamisesta. Kun juutalais-kristillinen kulttuuri nousi historiansa synkimmistä ajoista renessanssin, valistuksen ja porvarillisten vallankumousten kautta liberaalien arvojen tasolle, se teki valtavan harppauksen yhteiskunnan kehityksessä.

Kun taas islamilainen kulttuuri, jonka kukoistuskausi sai lännen häpeämään itseään, vaipui ja on sitä tänäkin päivänä, muinaiseen patriarkaaliseen pysähtyneisyyteen jolle on ominaista alistuneisuus, totalitaarinen uskonto, sukupuolten epätasa-arvo, paternalismi sekä  uskonnollisten auktoriteettien vastaansanomaton kunnioittaminen.

Se on syvästi yksilönvapauksia rajoittavan, traditionaalisesti ja uskonnollisesti ehdollistuneen kulttuurin yhteentörmäys kulttuuriin joka on vuosisatojen etsinnän ja virheiden kautta kehittynyt yksilöllisyyden ja kristillisyyden valtaisasta vaikutuksesta ja siitä huolimatta sekulaariksi. Nykyisessä yhteiskuntamuotojen kamppailussa on valtavia rakenteellisia ongelmia ja itse muslimit osoittavat niihin.

Kuuluisa turkkilainen kirjailija Zafer Senocak, leikkaa kirurgin veitsen tarkkuudella yhtä näkyvintä epäkohtaa: Niissä muslimi istuttaa häpeäpaaluun islamilaisen maailman kyvyttömyyden itsensä rehelliseen tutkiskeluun. Niissä nimetään syylliset islamilaisen maailman kauheaan asiantilaan — oman eliitin.

Ja sanotaan ääneen se, mitä ei-muslimi uskaltaisi tuskin koskaan sanoa ääneen: Se tukehtuu uskontonsa erityispiirteisiin ja niiden luoman kulttuurin jälkeenjääneisyyteen ja pysähtyneisyyteen. Sen lisäksi on huutomerkin tavoin kiljuva uhka: Likainen, mielikuvituksellisilla rikkauksilla ruokittu rajattoman kyynisyyden läikkä. Mutta myös Saksassa, herra presidentti, kuulee muslimien ääniä jotka tarkastelevat hyvinkin skeptisesti tulevaisuuden näkymiä islamilaiseen diskurssiin juutalais-kristillisessä sivilisaatiossa.

Esimerkiksi iranilaistaustainen teologi Hamideh Mohagheghi on varoittanut: Kaikenhalaajat ja sosiaaliromantikot Toinen ääni joka kutsuu kuuntelemaan Saksan kansan mielipidettä ja suhtautumaan kriittisesti muslimien yhteiskunnallisiin ja uskonnollisiin toimijoihin on tohtori Ezhar Cezairlin ääni Saksan islamilaisesta konferenssista: Jopa Thilo Sarazzinin pehmeän läksytyksen jälkeen he vielä kuvittelevat voivansa sosiaaliterapian avulla herättää henkiin monikulttuurisen idyllin, joka oli olemassa vain heidän omissa kuvitelmissaan.

Älkää käsittäkö minua väärin, herra presidentti. Kansakunnalle on kunniaksi puolustaa jokaista maahanmuuttajaa, muukalaista ja ulkomaalaista rasismin ja sen rikoskumppaneiden vitsaukselta. Samaan aikaan kansallinen velvollisuutemme on puolustautua niiltä virtauksilta, joita turkkilais-arabialaisen vähemmistön traditiot ja tavat tuovat mukanaan, kaksinaamaisuuteen verhotun pahantahtoisuuden, jopa vihamielisyyden tunnustaessaan demokratiassa saavuttamamme vapauden ja vannoessaan uskollisuuden valoja sen perustuslaillisille rakenteille.

Suurimmat integroitumista vaikeuttavat esteet ovat muslimeissa itsessään. Vaikka lähtökohtaisesti olettaisimme enemmistön olevan kuinka rauhanomaisia tahansa, on pelottavaa miten nopeasti ja laajasti valtavien protestien aallot nousevat islamilaisessa maailmassa kun muslimit kokevat tulleensa uhatuksi tai loukatuksi. Ja toisaalta, kuinka täydellisen hiljaisuuden lamaannuttamia paikallisten moskeijoiden muslimiyhdistykset ja seurat ovatkaan jos esimerkiksi turkkilaisessa Malatayan kaupungissa pilkotaan palasiksi raamattukustantamon työntekijät tai kun Somaliassa teloitetaan nunnia tai Pakistanissa kaivetaan kristittyjä maahan odottamaan kuolemantuomiota jumalanpilkasta.

Maahanmuutto- ja integraatiokysymykset edellyttävät rehellistä, rohkeaa ja mielistelemätöntä keskustelua. Mihin me lopulta päädymme jos petämme omat arvomme muukalaisvihamieliseksi leimautumisen pelossa?

Mihin me joudumme jos meidän pitää hävetä sanoessamme integraatiokyvyttömäksi paternalistista ja patriarkaalista kulttuuria jolle yksilö ei merkitse mitään, mutta oikeauskoisten suku ja yhteisö kaikkea? Mitä väärää on faktan toteamisessa kun myönnämme että lukemattomissa tapauksissa maahanmuuton tarkoituksena ei ole työnhaku vaan houkuttimena on saksalainen sosiaaliturva?

Olkaa hyvä ja ottakaa huomioon ettei epäilyn julkituominen asiasta ole hengen kannalta vaaratonta! Juuri siksi mikä tahansa kritiikki mielletään loukkaukseksi. Se ei tarkoita ettei kriittisesti ajattelevia muslimeja olisi. Olen kokonaan heidän puolellaan, kuten rohkeiden naisten Necla Kelekin, Seytan Atesin, Minah Ahdan, Ayyan Hirsi Alin ja kaikkien muiden maailman tervejärkisten muslimien puolella. Natsivainot kokeneena tunnen hyvin Hitlerin Saksan ja nyky-Saksan eron. Sen demokratia on minulle pyhä ja vain siinä tunnen oloni turvalliseksi.

Joka on sen vihollinen, olkoon ateisti, kristitty tai muslimi, on minun viholliseni. Syvästi kunnioittaen, Ralph Giordano Welt Online Venäjännös on julkaistu Davidov antanut luvan tekstinsä vapaaseen levitykseen medioissa. Jouko Pihon tarkennus homolausunnostaan. Oheinen kirjoitukseni julkaistiin Uudessa Suomessa Ohessa oleva vastaukseni on synnyttänyt väärinkäsityksiä, joita haluan tässä oikoa.

Uuden Suomen keskustelussa Ja tässä on antamani vastaus. Homoseksuaalisuus on synti Jumalan luomisjärjestystä kohtaan. Maallinen esivalta, joka ei hae ensi sijassa oikeutta Jumalan ilmoituksesta, ei voi perustaa rikosmäärittelyä Jumalan sanaan vaan johonkin muuhun perusteeseen. Tällä hetkellä tilanne on se, että maallistuneessa yhteiskunnassa on mahdotonta palata siihen, että homoseksuaalisuus määriteltäisiin uudestaan rikokseksi, vaikka rikosmäärittelystä ei ole aikaa kuin n. Sitä ennen ja pitkään Suomen laki määritteli homoseksuaalisuuden rikokseksi.

Olivatko silloiset sukupolvet asian suhteen täysin tyhmiä? Nykyiset sukupolvet ovat sen sijaan maailmanlaajuisen homopropagandan saastuttamia. Tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivätkö homot ja homopariskunnat voi olla ihania ihmisiä.

Totta kai he voivat olla sitä. Mutta ei se todista mitään. Yhtä hyvin psykopaatit, pedofiilit ja massamurhaajat voivat olla erittäin mukavia ja ihania ihmisiä, kun heitä tapaa satunnaisesti kahvikupposen äärellä. Mutta ei se todista mitään, varsinkaan heidän salassa tekemiensä rikosten puolesta. Edellä olevan perusteella jotkut ovat ymmärtäneet minun niputtavan homoseksuaalit samaan kategoriaan psykopaattien, pedofiilien ja massamurhaajien kanssa.

En todellakaan tee niin. En rinnasta homoseksuaaleja em. Kirjoitukseni pointti oli jotain aivan muuta. Tarkoitukseni oli vain sanoa, että vaikka olenkin homoseksuaalisuutta vastaan ja pidän sitä rikkomuksena Jumalan lakia vastaan, niin minulla ei ole mitään homoja vastaan ihmisinä.

Tiedän varsin hyvin, että he ovat mukavia ihmisiä, monesti paljon parempia ihmisinä kuin jotkut heterot. Yritin myös sanoa sitä, että tämä homojen mukavuus ei kuitenkaan todista mitään heidän homoutensa hyväksymisen puolesta. Sitten mainitsin nuo kolme ihmisryhmää, jotka voivat olla myös arjessa aivan OK, ja ihmiset saavat heistä miellyttävän kuvan. Viittaukseni näihin muihin ihmisryhmiin oli ilmeisen epäonnistunut, koska jotkut ovat tulkinneet lauseeni merkitsevän jotakin sellaista, mitä en tarkoittanut.

K ehotus liittyä Kristillisdemokraatteihin. Viime päivien homokeskustelukohu on vaikuttanut kirkosta eroamisen lisäksi myös niin, että Kristillisdemokraatteihin on liittynyt nyt jo n. Jos myös sinä haluat antaa tukesi KD: Veli-Pekka Kortelaisen kirjoitus kirkon hajoamisesta.

Kirkko hajoaa, ja se on tervettä se. On mielenkiintoista seurata käsiin räjähtävää Suomen Evankelis-luterilaisen kirkon hajoamista. Tie, jossa tasapainoillaan liberalisaatiopaineiden ja konservatiivisen, Raamattu-uskovaisuuden välillä on, loppumassa. Kirkolla on kaksi vaihtoehtoa: A Kirkko hyväksyy homoliitot, jolloin konservatiivit hylkäävät kirkon. Jäljelle jää ultra-liberaali, deismiin kallistuva valtiokirkko, eräänlainen maallistunut mutta hengellistä teeskentelevä uskonnollinen "KELA".

Kirkon saama osuus yhteisöverosta pienenee, sillä siitä aletaan jakaa muillekin uskontokunnille. B Kirkko ei hyväksy homoliittoja, jolloin liberaalit ja maallistuneet hylkäävät kirkon.

Jäseniksi jäävät vain ne, joita motivoi henkilökohtainen, konservatiivispainotteinen kristillinen usko. Tulee luultavasti kirkon ja valtion totaaliero, ja yhteisövero-osuuden menetys, jolloin kirkko joutuu alkaa perimään jäsenmaksuja tai palvelumaksuja. Kirkon yhteiskunnallinen aktiivisuus vähenee, palkallisen henkilöstön määrä tippuu rajusti ja toiminta jää enemmän vapaaehtoistyövoiman varaan. Nimittäin kirkko nykyisellään raskaana laitoksena ei enää toimi Pyhällä Hengellä, vaan rahalla, ja se on mieluummin valmis huoraamaan periaatteistaan eli myymään oman sielunsa osuudesta yhteisöverosta kuin pitäisi kiinni uskostaan.

Seuraus on, että viiden vuoden sisällä Suomeen syntyy joukko uusia luterilaisia kirkkoja, Luther-säätiön lisäksi ja Nokia-mission lisäksi, herätysliikkeiden perustaessa uusia omia kirkkojaan.

Luther-säätiö ja Nokia-missio ovat kuitenkin määrällisesti pikkupuro, valtiokirkko menettänee heidän myötä vain parituhatta jäsentä. Toiminnallisesti helpointa lähtö lienee Vanhoillis-lestadiolaisille, koska herätysliike on käytännössä oikeastaan jo pitempään toiminut puoli-itsenäisenä.

Muihin lestadiolaisiin liikkeisiin, Esikoisiin, Rauhan Sanaan ja Uusheräykseen kuuluu yhteensä noin 50 jäsentä. Sekin noin tuplasti se määrä, joka tähän mennessä on eronnut homoilta-kohun myötä. Herännäiset ovat olleet perinteisesti hyvin uskollisia kirkolle, mutta sieltäkin suunnalta on kuulunut äänenpainoja, joiden mukaan lähtö on edessä.

Veikkaan, että lähtijöitä on kuitenkin suhteellisen vähän, alle 10 Uskollisimmin kirkossa pysynee SLEY. On vaikea kuvitella evankelisten lähtevän joukolla ulos. Luultavasti SLEY pysyy mukana liberalisoituvassa kirkossa, ehkä yksittäisjäseniä lukuun ottamatta. Kansanlähetyksen osalta olen kuullut jo pari vuotta sitten huhun, että johto olisi päättänyt jo aikaisemmin, että koko herätysliike lähtee kirkosta, jos kirkko hyväksyy homoliitot. Samanlaista ääntä on kuulunut muualtakin ns.

Tämä tarkoittaisi valtiokirkolle noin 20 - 30 On myös oletettavaa, että valtiokirkko liittyy takaisin Roomalais-katolisen kirkon helmaan. Seuraus on joka tapauksessa isot skismat ja oppiriidat liberalistisen valtiokirkon ja siitä lähteneiden kristillisten kirkkojen välillä.

Toteutuva vaihtoehto A on hyväksi todelliselle kirkolle, jonka muodostavat ja ovat tähänkin asti muodostaneet vain ne ihmiset, joilla on henkilökohtainen usko Jeesukseen Kristukseen. Pelkkä nimi instituution jäsenluettelossa ei tee kenestäkään kristittyä.

Kristuksen seurakunta on uskovien yhteisö. Kristittyjen uloslähtö kirkko-babylonista on tervehdyttävä vaihtoehto. Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on noussut viimeaikaisen homokeskustelun keskipisteeksi ja kirkon joukkopaon suurimmaksi syypääksi. Puolueessa tämä näkyy hieman yllättävällä tavalla: Viikko sitten lähetetyn Ylen Homoillan jälkeen puolue on rekisteröinyt vajaa sata uutta jäsentä, kertoo puoluesihteeri Peter Östman Uudelle Suomelle.

Määrä on merkittävä, sillä normaalisti jäsenilmoituksia tulee viikossa noin kolme. Räsäsen mielipiteet ovat suututtaneet ulkomaailman, mutta ei puolueen jäseniä. Eroilmoituksia on tullut vain kuusi viime tiistain jälkeen. Östmanin mukaan tuki-ilmiö alkoi näkyä KD-johdon sähköposteissa loppuviikosta. Osa palautteesta on ollut juuri puolueen jäseneksi ilmoittautumisia, osa taas on toivottanut puoluejohdon kuumaan paikkaan. Samaan aikaan kirkosta on eronnut yli 25 ihmistä.

Kristillisdemokraattien jäsenlisäyksestä kertoi Kotimaa Mutta tämä on vasta alkua. Suomen kansan konservatiiviset uskovat, joista osa on pitkään äänestänyt vain Kokoomusta ja Keskustaa, tulevat suurin määrin siirtymään KD: Nettikeskustelujen perusteella, kuten täällä Usarissakin, voisi kuvitella, että vapaamielisiä on enemmistö.

Mutta näin ei ole. Suomessa on paljon vanhempaa väestöä, jotka eivät netissä kirjoittele, mutta he käyvät äänestämässä. U utisia Jouko Pihon mediamylläkästä ja Pihon vastaus.

Eilen alkoi jo tulla monenlaista viestiä lauantaisen homokannanottoni jälkeen, mutta tänään Minusta ja käsityksistäni on ollut juttua sekä Helsingin Sanomissa sivulla A6, Ilta-Sanomissa sivulla 3 että Uuden Suomen verkkolehdessä.

Ohessa Teppo Ovaskaisen juttu, joka oli jonkin aikaa Uuden Suomen etusivulla. Sen jälkeen on minun vastaukseni. Kirkon joukkopaosta syytetty Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen on saanut homokeskustelussa rinnalleen kirittäjän. Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi pyrkivän loviisalaisen Jouko Pihon rajusta blogikirjoituksesta on tullut nettihitti, jota kauhistellaan ympäri verkkoa. Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Peter Östman toteaa Uudelle Suomelle aikovansa keskustella Pihon kanssa tämän purkauksesta.

Hän kieltäytyy kuitenkin kommentoimasta, onko Pihon vielä mahdollista pyrkiä eduskuntaan puolueen listoilta. Piho ei ole vielä virallinen eduskuntavaaliehdokas, vaan hänelle on vasta myönnetty lupa kampanjoida. Östmanin mukaan ehdokkuudesta päättää lopulta piirin syyskokous, eikä puoluejohdolla ole juridista oikeutta kieltää valitsemasta tiettyä ehdokasta. Mutta totta kai puoluejohtoa kuunnellaan tällaisessa asiassa.

Östman ja puheenjohtaja Räsänen sanoutuvat jo maanantain Ilta-Sanomissa irti Pihon väitteestä, että homous olisi rikos. Siitä luovuttiin laissa jo luvulla, perustelee Östman Uudelle Suomelle.

Seisooko puolue tämän väitteen takana? Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin puheenjohtaja Jouko Jääskeläinen kertoo Uudelle Suomelle, että Pihon ehdokkuudesta päättää kollektiivisesti marraskuun piirikokous.

Ilta-Sanomissa ja Uudessa Suomessa on tuotu esiin Uuden Suomen blogikirjoitukseni Miksi ja keiden tahdosta maailmassa on homomyönteinen buumi? Olen pahoillani epätarkasti muotoillusta lauseesta. On käynyt ilmi, että kun tuo yksi lause on irrotettu kokonaisuudesta, on mielipiteistäni syntynyt väärä käsitys. Pahoittelen myös mahdollista KD: Kirjoitin nimittäin heti tuon mainitun lauseen jälkeen seuraavasti: En siis kirjoittanut maallisesta rikoksesta, vaan rikoksesta Jumalan lakia ja luomisjärjestystä vastaan.

Kirjoitin myöhemmin blogini kommenttiosiossa asiasta vielä selvemmin: Tämä johtuu siitä, että maallinen esivalta, joka ei hae ensi sijassa oikeutta Jumalan ilmoituksesta, ei voi perustaa rikosmäärittelyä Jumalan sanaan vaan johonkin muuhun perusteeseen. Mitä tulee sairauteen, niin vaikka Suomen laista poistettiin homoseksuaalisuuden sairausluokitus v. On myös huomattava, että itselle vahinkoa aiheuttava homoseksuaalisuus on edelleen sairausluokiteltu Suomessa. Kaikella edellä sanotulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivätkö homot ja homopariskunnat voi olla ihania ja mukavia ihmisiä.

Ei pidä sekoittaa asioita ja ihmisiä keskenään. Minä en tuomitse yhtäkään homoa. Minä tuomitsen vain homoseksuaalisuuden, koska Raamattu tuomitsee sen ja koska en näe homoseksuaalisuutta yhteiskuntaa rakentavana voimana.

Jouko Pihon kannanotto homoseksuaalisuuteen. Olen miettinyt tässä useiden päivien ajan, laitanko minäkin lusikkani tähän homokeskustelusoppaan, joka alkoi TV2: Olen kirjoittanut asiasta joillekin foorumeille, mutta laitan nyt viimein jotakin myös tänne omille sivuilleni. En aio nyt referoida kyseistä keskustelua sen lähemmin.

Sen verran voin todeta, että kun ohjelman jälkeen kirkosta eroamiset lisääntyivät tuhatmäärin, niin näyttää siltä, että suurin osa ihmisistä ajattelee, että kyseessä on protesti niitä vastaan, jotka ovat kirkossa homoseksuaalisuutta vastaan. Erityisesti on osoiteltu Päivi Räsästä. On kuitenkin käynyt ilmi, että myös monet kirkon homomyönteisyyteen kyllästyneet ihmiset ovat eronneet kirkosta protestina kirkon liialliselle liberaalisuudelle ja maailmanmielisyydelle.

Kuinka paljon on kumpiakin, niin sitä ei tiedä kai kukaan. Haluan sen sijaan tuoda tähän homokeskusteluun uuden näkökulman.

Kyse on koko homobuumin taustoista. Ainahan maailmassa on ollut homoutta. Aina luvun alkuun asti homous oli kuitenkin Suomessa sairaus ja rikos.

Mistä johtuu, että homoseksuaalisuus on tullut 40 vuodessa yhä enemmän hyväksytyksi? Homoseksuaalisuus ei ole enää sairaus eikä rikos Suomen lainsäädännön mukaan. Mutta sekään ei riitä. Nyt homoille pitää antaa kaikki samat oikeudet kuin heteroillekin, kuten pyhän avioliiton status ja oikeus adoptoida lapsia. Minä haluan kiinnittää huomiota siihen, että tämä homomyönteisyys ei ole sattuma.

Kyseessä on suunniteltu operaatio, jossa ihmisten mielipiteitä muokataan pikku hiljaa homomyönteisimmiksi. Suurinta osaa tässä homouden saattamisessa hovikelpoiseksi on esittänyt viihdeteollisuus, ennen kaikkea elokuvat, TV-ohjelmat ja musiikkimaailma.

Ensin homot esitettiin huvittavina, joille voitiin hyväntahtoisesti nauraa. Se propaganda loi mielikuvaa siitä, että eiväthän tuollaiset naurettavat ressukat ole mitään vaarallisia tyyppejä.

Seuraava askel oli esittää homoutta romanttisena rakkaustarinana, johon oli ympätty mukaan kaikki Hollywoodin tehokeinot kyynelkanavien avaamiseksi. Se propaganda loi käsitystä siitä, että homoudessa on kyse vain kahden ihmisen välisestä rakkaudesta. Seuraava askel onkin ollut sitten homojen vaatimukset tasa-arvosta ikään kuin heille kuuluisi samat oikeudet kuin heteroille.

Minun mielestäni homoille ei kuulu samat oikeudet kuin heteroille. Homoille riittää rekisteröity parisuhde. Avioliitto ei kuulu homoille eikä adoptio. Lapsella on oikeus syntymänsä jälkeen elää kodissa, jossa on sekä isän että äidin malli. Mistä ihmeestä tämä kaikkialla maailmassa riehuva homomyönteisyys on sitten saanut alkunsa? Vai ovatko viihdeohjelmien homo-ohjelmat vain sattumaa? Sattumasta ei ole kysymys.

Ei myöskään siitä, että ihmiset olisivat vain nyt 40 vuoden aikana yhtäkkiä tulleet viisaammiksi ja suvaitsevammiksi. Kyse on suunnitellusta globaalista aivopesusta ja yleisen mielipiteen tietoisesta muuttamisesta. Miksi ihmeessä sitten tällaiseen ihmisten käsitysten muuttamiseen on pyritty?

Onko sillä ollut jokin syy? Nimenomaan on ollut ja on edelleen syy. Mitään ei tapahdu ilman syytä ja motivaatiota. Maailman muuttamiseen homomyönteiseksi on ollut kaksi tärkeää syytä. Kaiken homopropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri sukupuolten välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen miehen ja naisen välisen yhteyden kautta syntynyt perheyhteys. Suunnitelmaan kuuluu hävittää sukupuolierot ja heikentää perinteisen perheen asemaa, jotta sen kautta yhteiskuntaan saataisiin luotua mahdollisimman paljon heikkoutta ja epävakautta.

Perinteinen perhe on nimittäin aina ollut yhteiskunnan perussolu, ja jos uuden yhteiskunnan suunnittelijat haluavat luoda uutta, heidän pitää ensiksi horjuttaa nykyisen järjestyksen vahvinta elementtiä eli miehen ja naisen perhettä.

Tämä ei koske yksittäisiä homoja. Hehän eivät edes tiedä näistä pahoista taustasuunnitelmista. Kaiken kirjoittamani jälkeen on jäljellä yksi, ehkä se kaikkein suurin kysymys: Niin, keitä nämä ihmiskunnan tuhoajat ovat? Kyseessä on joukko maailman vaikutusvaltaisimpia rahan tai vallan takia ihmisiä, jotka haluavat tuhota nykyisen maailmanjärjestyksen.

He haluavat hävittää perinteiset uskonnot, perinteiset kansallisvaltiot ja perinteiset perhearvot. Miksi he haluavat sellaista tuhoa? Nämä tahot haluavat nykyisen systeemin tuhoa, koska he haluavat pystyttää sen tilalle uuden maailmanjärjestyksen, joka on enemmän heidän mielensä ja tahtonsa mukainen, yhden maailmanvaltion, jossa ei ole enää kansallisvaltioita eikä eri uskontoja.

EU on ollut vain ensikokeilu sillä tiellä. Tavoitteena on MU eli Maailman unioni. He ovat niitä, jotka puhuvat Uuden maailmanjärjestyksen puolesta. He ovat niitä, joilla on todellinen valta kaikkien hallitusten yli, mukaan lukien USA. He ovat maailman todellinen valta, mitä ei siis ole eri valtioiden hallituksilla. He ovat maailman rahavalta. Tämän maailman jumala on raha. Nämä pahat ihmiset manipuloivat maailmaa rahan avulla.

Siksi sieltä päin on tullut homoviestejä jatkuvasti, koska se toiminta on suurella rahalla sponsoroitua tietoista propagandaa. Samasta syystä media muutoinkin on homomyönteinen, koska tämä taustalla oleva homoutta edistävä rahaeliitti omistaa kaikki maailman tärkeimmät mediat, TV: Myös Suomen media on mukana samassa kytköksessä. Siitä syystä johtuen media, kuten Helsingin Sanomat, ei myöskään kerro kriittisesti tämän maailman rahaeliitin suunnitelmista, koska he ovat osallisina saman suunnitelman toteuttamisessa ja ovat sitoutuneet vaitioloon.

Sen takia HS ei julkaise mitään tutkivia raportteja esim. Bilderberg-kokouksista, vaan ollaan hiljaa, koska Bilderberg on käskenyt tiedotusvälineitä olemaan hiljaa. No, ehkä tämä riittää. Asiaan perehtymättömät eivät ymmärrä tästä mitään, mutta asioita tutkineet tietävät tarkalleen, mistä minä kirjoitan.

Tässäkin suhteessa Suomi jakautuu kahtia. Loppulause on se, että tiettyjen hyvin vaikutusvaltaisten tahojen agendaan sopii erinomaisesti homoseksuaalisuuden rohkaiseminen, koska se rikkoo perinteistä yhteiskuntamallia, kun heidän suunnitelmissaan on luoda täysin uusi yhteiskuntamalli, jotta sen tilalle voitaisiin rakentaa uusi diktatuurinen maailmanhallinto.

On valitettavaa, että jotkut kirkon edustajatkin ovat menneet tähän petkutukseen mukaan, joten he edistävät omilla kannanotoillaan uuden antikristillisen hallinnon syntymistä - muka rakkauden nimissä. Mutta hehän eivät toimikaan tiedon mukaan, vaan sisäisen tunteensa mukaan. Tämä asia on kuitenkin liian vakava pohdittavaksi vain tunteellisen intuition pohjalta. Kyseessä on koko maailman muuttaminen pahaan suuntaan. Yksi käytetyistä keinoista on homoseksuaalisuus, joka on kapinaa Jumalan alkuperäistä luomissuunnitelmaa vastaan.

Suomessa on luterilaisen kirkon seurakuntavaalit Olen ehdolla sekä kirkkovaltuustoon numerolla 11 että seurakuntaneuvostoon numerolla Loviisassa on aika kiehuva tilanne sikäli, että täällä on syntynyt rintamalinjoja kirkkoherra Veli-Matti Hynnisen puolesta ja häntä vastaan ja sitten on siltä väliltä olevia henkilöitä.

Paikallisen lehden, Loviisan Sanomien , yleisönosasto on alkanut täyttyä seurakuntavaaleihin liittyvistä kirjoituksista, joista osa on melkoisen ärhäköitä, ellei jopa aggressiivisia. Jos minä tulen valituksi, haluan olla omalta osaltani yhteyttä luova sillanrakentaja. Olen mukana ryhmässä, jonka nimi viittaa samaan eli "Yhdentyvä kirkko".

I lmoitus Jouko Pihon mukanaolosta Radio Dein ohjelmassa. Minulle soitettiin tänään ja pyydettiin mukaan Radio Dein nuorten ohjelmaan, jossa pohditaan teologisesti kärsimyksen ongelmaa.

Olen mukana tänään Esille tulee ilmeisesti myös yhteiskunnallinen näkökulma, eli mitä poliitikko voi tehdä lievittääkseen ihmisten kärsimyksiä. Ohjelma kuullaan uusintana lauantaina O te Markus Lehtipuun lopunaikaa koskevasta kirjoituksesta ja vastaukseni hänelle. Markus Lehtipuu kirjoitti Uudessa Suomessa mielenkiintoisen artikkelin, joka oli otsikoitu "10 hätkähdyttävää uutista". Poimin kirjoituksesta seuraavan kohdan. Kun kaikki kasvaa koko ajan, jossakin on pakko olla raja, jolloin jokin jossakin poksahtaa, ja tulee stoppi.

Se voi olla hallittu jarruttelu, mutta kun yhä vähemmän asioista näyttää olevan kenenkään hallinnassa, se on todennäköisesti raju stoppi. Stoppi tulee kun pahuuden määrä saavuttaa maksiminsa. Silloin Ylin Johtaja sanoo: On aika sulkea Telluksen konttori maailmankaikkeuden yksi sivuhaaraosasto. Sen jälkeen kaikki laitetaan uusiksi. Siinä uudessa maailmassa ei ole enää rahanahneutta ja mammonan palvontaa, ei sotia, ei väkivaltaa, ei murhia, ei varkauksia eikä ryöstöjä, ei huoruuksia eikä haureuksia, ei kateutta, ei vihaa, ei mafiaa, ei lahjontaa, ei petoksia, ei valehtelua, ei ylpeyttä, ei panettelua, ei diktaattoreita, ei jumalanpilkkaa, ei saatananpalvontaa, ei epäjumalanpalvelusta, ei vääriä uskontoja, ei epäoikeudenmukaisuutta, ei sortoa, ei taikauskoa, ei noituutta, ei tietämättömyyttä, ei ennakkoluuloisuutta, ei tieteen tulosten vääristelyä, ei alistamista, ei halveksuntaa, ei eläinten huonosti kohtelua, ei ympäristön tuhoamista ja saastuttamista, eli ei mitään pahaa.

Tällainen aika on tulossa. Ennen kuin se oikea rauhan ja hyvyyden aika tulee, maailma joutuu kuitenkin kokemaan sitä ennen maailmanhistorian suurimman petoksen, kun maailmaan ilmestyy karismaattinen johtaja, joka väittää olevansa Kristus, vaikka hän ei sitä olekaan, vaan Antikristus.

Antikristuksen hallinto vaikuttaa aluksi hyvältä vrt. Hitler , mutta pian diktaattorin pahuus tulee ilmi. Edellä kuvaamani uusi maailma, jossa hyvyys, vanhurskaus ja Jumalan kunnioitus hallitsevat, tulee toteutumaan sen jälkeen, kun takaisin maan päälle kuninkaana saapuva Jeesus Kristus tulee kukistamaan Pedon eli Antikristuksen, jonka 3½ vuotta kestänyt väliaikainen hallinto loppuu kuin seinään Harmageddonin taisteluun, jonka jälkeen maailman suurin petohallitsija miljoona kertaa pahempi kuin Hitler heitetään helvetin tulijärveen.

Onhan nämä lukuyhteenosumat hauskoja, mutta en usko, että niillä on sen kummempaa merkitystä, paitsi niille, jotka antavat niille oman merkityksensä. Liu Xiaobo, Nobelin rauhanpalkinnon saaja v. Kiinalainen toisinajattelija, vuotias Liu Xiaobo on saanut Nobelin rauhanpalkinnon. Liu palkittiin työstään ihmisoikeuksien ja rauhan hyväksi sekä pitkästä ja väkivallattomasta taistelustaan kiinalaisten ihmisten perusoikeuksien puolesta. Liu istuu parhaillaan 11 vuoden tuomiota kiinalaisessa vankilassa.

Hänet tuomittiin joulukuussa vankeuteen, koska hän osallistui sananvapautta ja monipuoluevaaleja vaativan manifestin, Peruskirja 08, kirjoittamiseen. Peruskirja 08 vaatii Kiinan kommunistista puoluetta ihmisoikeuksien uudistuksiin. Peruskirjassa vaaditaan ihmisille muun muassa sanan-, uskonnon ja kokoontumisenvapautta. Puolue ja hallitus ottivat tämän suorana haasteena.

Rauhanpalkinnon kerrottiin jo etukäteen olevan kiistanalainen. Kiina varoitti palkitsemasta vankilassa olevaa toisinajattelijaa, joka on osallistunut kiinalaisen vapausliikkeen toimintaan aktiivisesti viime vuosikymmeninä.

On luonnollista, että suurvalta joutuu kestämään myös arvostelua, Nobel-komitean puheenjohtaja Thorbjörn Jagland sanoi julkistustilaisuudessa Oslossa.

Presidentti Tarja Halosen mukaan Nobelin rauhanpalkinto meni oikealle henkilölle. Halonen luonnehtii palkittua Liu Xiaobota klassiseksi ihmisoikeustaistelijaksi. Kiina on tuominnut Nobel-komitean päätöksen. Kiinan valtiollinen media arvosteli lauantaina ankarasti Nobelin rauhanpalkinnon myöntämistä Liu Xiaobolle.

Englanninkielinen Global Times sanoi palkintokomitean saattaneen itsensä häpeään. Lehden pääkirjoituksen mukaan komitea osoitti röyhkeytensä ja ennakkoluulonsa Kiinaa kohtaan. Kiinan ulkoministeriön mukaan palkinnon myöntäminen toisinajattelijalle on rauhannobelin periaatteiden vastaista. Valintaa luonnehditaan törkeäksi ja säädyttömäksi, koska Kiinan ulkoministeriön mukaan Liu on tuomittu rikollinen.

Onnitteluni Liu Xiaobolle Nobelin rauhanpalkinnon saamisesta ja Norjan nobelkomitealle rohkeudesta palkita aito ihmisoikeuksien puolestapuhuja Kiinan valtion painostuksesta huolimatta. Monille kiinalaisille Liun palkitseminen tuo toivoa elämään. Tosin monet kiinalaiset eivät tiedä hänestä mitään, mutta sana leviää nopeasti. Kiinan ulkoministeriön väite, että Liun palkitseminen on törkeää, koska Liu on tuomittu rikollinen, herättää minussa lähinnä halveksuntaa.

Liu ei ole tehnyt mitään, mistä hän olisi ansainnut 11 vuoden tuomion. Liu vaatii aivan oikein sananvapautta ja monipuoluejärjestelmää Kiinaan. Liun palkitseminen ei ollut törkeää, mutta Kiinan kommunistisen puolueen takertuminen yksinvaltaiseen diktatuuriin ja haluun olla ikuisesti vallassa Kiinassa, on törkeää hirmuvaltaa.

Palkintokomitea ei ole saattanut itseään häpeään, mutta Kiinan vallanhimoiset puoluebyrokraatit ovat saattaneet Kiinan häpeään koko maailman silmissä. Matti Happolan kirjoitus islamin vaarasta.

Tahdoin lähettää tämän viestin, koska islamin usko on todellinen uhka maailmalle ja etenkin kristityille sekä juutalaisille. Islamin johtajilla on suunnitelmana soluttaa islamisteja länsimaihin. Kyseessä on saatanallinen suunnitelma tuhota kristinusko. Odotettavissa on, kunhan muslimien määrä EU-maissa lisääntyy, kristittyjen vainot, jolloin kaikki jotka tunnustavat Jeesuksen Kristukseen herrakseen, tuhotaan tai laitetaan vankeuteen.

Tähän päämäärään tähtäävät myös Suomen hallituksen valtaapitävät. Nyt on alkamassa tai hyvällä alulla antikristillinen ahdistuksen aika, joka tästä vain syvenee, kunnes saavuttaa päämääränsä. Samaa tapahtuu kaikkialla länsimaissa, Suomi mukaan lukien. Heidi Swanderin kirjoitus "Massojen valmistaminen". Red Alertin artikkeli maailmanhallinnosta vuoteen mennessä. Jerome Corsi on kirjoittanut nettisivuillaan Red Alertissa artikkelin, joka on otsikoitu Maailmanhallinto vuoteen mennessä Global governance by Tärkeä yhdistymisen ajankohta Global Governance At a Critical Jucntion.

Raportin julkaisivat USAn kansallinen tiedusteluneuvosto U. Luettuaan sivuisen dokumentin Corsi toteaa: Asiakirjan mukaan vapaan kaupan globalismia ei voida pysäyttää eikä USAlla ole muuta mahdollisuutta kuin tehdä myönnytyksiä suvereniteettinsa suhteen ja mukautua globalismin vaatimuksiin.

Asiat menevät juuri tuohon suuntaan kuin Jerome Corsin referoimassa asiakirjassa tuodaan esille. Maailman mahtavimmat raha- ja valtakeskukset ovat kansallisvaltioita vastaan ja haluavat sen sijaan tilalle maailmanhistorian suurimman ja laajimman imperiumin, jossa olisi tiukka yhdenmukaisuuden paine ja yhden johtajan palvomisen pakko. Toisinajattelijat passitetaan keskistysleireille, joissa useimmat ihmiset teloitetaan uudestaan käyttöön otettavan giljotiinin avulla.

Tämä sama asia on ennustettu jo Ilmestyskirjan luvussa 13, jossa maailman superhallitsijaa kutsutaan nimellä Peto alias Antikristus. Haluan itse toimia siihen suuntaan, että Suomi voisi olla tuon tulevan diktatuurivaltakunnan ulkopuolella.

Ensimmäiseksi Suomen tulee erota EU: Mitä tulee ajankohtaan , jolloin petovaltio alkaisi olla valmis ottamaan kaiken vallan maailmassa, niin pidän vuotta hyvin todennäköisenä. Sitä ennen maailmassa tapahtuu kaikenlaisia mullistuksia, esim. Ennen nykyistä työtään Pelkonen on toiminut sotarikostutkijana ja ryhmänjohtajana siviilikriisinhallintaorganisaatio Eulexissa Kosovossa. Vuoden naisen valinta julkistettiin Suomen liike- ja virkanaisten liiton kevätkokouksessa Lappeenrannassa lauantaina.

Suomen liike- ja virkanaisten liitto on valinnut Vuoden naisen vuodesta lähtien. Valinnallaan liitto haluaa tuoda esiin naisten osaamista sekä rohkaista tyttöjä ja naisia käyttämään kykyjään. Enemmän työtä, isommat ansiot, näin on Suomessakin Blogi Pauli Sumanen Jos 25 vuotias mies olisi lähettänyt alusvaatekuvan alle vuotiaiden naisjääkiekkoilijoiden joukkueelle, hän istuisi häkissä odottamassa pedofiilisyytettä Ex-missi 25 v Pia Lamberg.

Jos tyttöjä on koulussa enemmän kuin poikia, syömishäiriöt voivat levitä kuin tauti, ja nyt tutkijat yrittävät selvittää, miksi - Tiede - Nyt. Kesä ja kukkaset, kevät ja koirankakkaset: Taas raiskausepäily ruotsinlaivalla — kolmas lyhyen ajan sisällä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat Sydneyssä pidätettiin vuotias poika terrori-iskuaikeista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat.

Teinityttö yritettiin raiskata sunnuntai-iltana Aurassa. Seksin ostamisen lakiuudistuksesta ei ole ollut mitään hyötyä Yle Uutiset yle. Pikkupojan kiusaamisvideosta somemyrsky ja koulun kriisipalaveri IS: Suomessa piilevä terrorismin uhka.

Isot miehet jakavat kalsarikuvia Pikkuleijonille, koska mallin onnittelukuva alusvaatteissa suututtaa netissä — tästä on kyse Mitä on tapahtunut? Suomi voitti Ruotsin alle vuotiaiden miesten jääkiekon MM-kisoissa. Loppuottelu pelattiin viime yönä Suomen aikaa Yhdysvalloissa ja Suomi voitti maalein Suomalainen ex-missi Pia Lamberg julkaisi Instagramissaan kuvan itsestään alusvaatteissa. Kuka on Pia Lamberg? Vuoden Miss Suomi nimellä Pia Pakarinen , joka luopui kruunusta kesken missivuoden, nykyinen malli ja Los Angelesissa näyttelijänuraa aloitteleva suomalainen nainen.

Ainakin siitä, että nyt kultaa voittaneet pikkuleijonat ovat, no, pieniä. Kyseessä olivat alle vuotiaiden MM-kisat, joissa useimmat pelaajista ovat vuotiaita. Kuten esimerkiksi veronkierron yhteydessä on tapana sanoa, seksissä tässä iässä ei ole varsinaisesti mitään laitonta. Suojaikä Suomessa on 16 vuotta. Somessa ihmeteltiin kuitenkin, onko nuorten houkuttelu alusvaatekuvalla kuitenkin jossakin määrin creepyä eli kuumottavaa eli epäilyttävää.

Entä jos aikuinen mies lähettäisi herutuskuvan alaikäisten tyttöjen joukkueelle mukavana pikku onnitteluna? Ruotsin ympäristöpuolue peruu hätäkokouksen salakuuntelun pelossa MV!!?? Stupid girl deserved to get punched - YouTube Saksan piraattipuolueen johtohahmo pidätettiin Turkin presidentin kritisoinnista MV!!?? Nainen kieltäytyi siivoamasta koiransa jätöksiä, näin kävi video MV!!??

Seksin ostamisen lakiuudistuksesta ei ole ollut mitään hyötyä Viime kesänä kiristettiin lakia seksin ostamisen rangaistavuuden osalta. Vajaan vuoden voimassa olleen lain mukaan ostajaa voidaan rangaista, vaikka hän ei tietäisi osallistuvansa ihmiskauppaan tai parittamiseen. Asiantuntijan ja poliisin mukaan laista ei ole ollut mitään hyötyä.

Viime kesänä tehdyn lain tiukennuksen myötä seksinostajan vastuulle on jäänyt tietää, onko kaupankäynnin toinen osapuoli parituksen kohde tai ihmiskaupan uhri.

Mikäli näin on, on seksin ostaminen rangaistava teko. Ennen viime kesää seksin ostaja syyllistyi rikokseen, jos hän tiesi, että oli ostanut palveluja parituksen tai ihmiskaupan uhrilta. Seksi- ja erotiikka-alalla toimivien oikeuksia edistävän Pro-tukipisteen toiminnanjohtaja Jaana Kauppinen pitää lakiuudistusta epäonnistuneena. Siinä kontaktinottovaiheessa sillä ostajalla ei ole mahdollisuuksia havaita merkkejä ihmiskaupasta. Se selviää vasta paikan päällä. Lähes kaksikymmentä vuotta seksityöläisten parissa työskennelleen rikosylikonstaapeli Kenneth Erikssonin mukaan ostajilla riittää moraalia ilmoittaa ihmiskaupasta.

Ilmoittajan rankaiseminen olisi hänen mukaansa typerää. Joidenkin osalta voi olla, että jättävät kertomatta, mutta kyllä niitä asiakkaita välillä soittelee meillekin ja ilmoittaa. Hänen mukaansa seksiä ostava asiakas voi vastaisuudessakin ilmoittaa poliisille, mikäli havaitsee hyväksikäyttöä. Hänhän on silloin tuonut viranomaisille sen tiedon tällaisesta ongelmasta, Eriksson toteaa. Hänen mukaansa asiakkaan hälytyskellojen tulisi soida esimerkiksi siinä tapauksessa, jos seksityöläinen ei osaa mitään muuta kieltä kuin oman äidinkielensä.

Mutta jos tämä seksityöläinen esimerkiksi puhuu englantia tai suomea ja näyttää, että toimii omillaan, niin silloin asiakkaan on vaikea tehdä päätelmiä, Eriksson sanoo.

Tätä on vaikea selittää muulla kuin tyhmyydellä tai sitten sokealla raivolla, joka pitää seksin ostajia aina saatanasta seuraavina pahantekijöinä. Naisten kohtalo on lainsäätäjällä selkeästi toisarvoinen asia. Nyt kun meillä on typerysten tekemä laki, niin voisiko poliisi vaikka auttaa sen verran, että laatii listat lain kirjaimen täyttävistä prostituoiduista? Listan voisi julkaista poliisin web-sivuilla. Silloin ihmiskaupasta mahdollisimman kaukana pysyvät ostajat tietäisivät aina ostavansa vapaan prostituoidun palveluja.

Henry hei, tuliko feministiryhmältä jo kysymykseen vastausta? Mistä tällaisia kognitiiviesti haasteellisia oikein onnistutaan löytämäänkin Onnistuuko sinulta tämä suomalaisille vaikea päässälasku? Ruotsalaisten oma vika, kun selvästikään eivät ole kotouttaneet tarpeeksi: Mamu lyö suomalaismiestä video MV!!??

Muslimiterroristit leikkasi Kanadalaisturistin pään irti — videot kidnapatuista MV!!?? Huumeet virtaavat vapaasti Malmöhön MV!!?? Suomessa piilevä terrorismin uhka Virtuaalibordellien nousu? Las Vegasin hotellikävijöille suunnataan immersiivistä VR-pornoa. Femakkojen punavihreä unelma rantautunut jo Suomeenkin: Ääri-islamistit ovat soluttautuneet Suomen politiikkaan MV!!??

Salehzadeh mielestä kyseiset puolueet ovat sinisilmäisiä. Miksi vihreät eivät kritisoi islamia ja Lähi-idän politiikkaa? Islamistien machete-iskut jatkuvat Bangladeshissa: Ylioppilaslehden tuoreimman numeron vakiopalstalla ilmestynyt lyhyt artikkeli on herättänyt voimakasta kummastusta.

Humoristiseksi tarkoitetussa artikkelissa kerrotaan, että Ylioppilaslehden toimitus on lähettänyt Helsingin Sanomien sivuilla blogia kirjoittavalle psykoterapeutti Maaret Kalliolle hierontasauvan käyttöohjeineen kiitokseksi tämän Lujasti lempeä -blogista. Olemme saaneet siitä paljon, kohdanneet vajavaisuutemme, päässeet yli syyllisyyksistämme. Ymmärtäneet, että olemme kaikki ihmisiä omine puutteinemme, ja että sinäkin, Maaret, olet.

Siksi haluamme vuorostamme lähettää sinullekin Lujasti lempeä. Ohessa on kimaltavan violetti, moninopeusvärisevä Pearlescent Rabbit —hierontasauva. Sen lisäksi, että blogisi opettaa elämää sinänsä, sieltä voi löytää mitä parhaimpia neuvoja myös sauvan käyttöön, erityisesti niille pärjääville naisille, joiden rinnassa kuitenkin sykkii yksinäinen sydän, kuuluu ote Ylioppilaslehden artikkelista.

Reilusti yli puolet vastaajista oli sitä mieltä, ettei niitä ole. Oppilaat teetättivät kyselyn, johon vastasi yhteensä Kajaanin lyseon oppilasta. Heistä 50 oli poikia ja 53 tyttöjä. Noin 66 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että ei ole erikseen tyttöjen ja poikien lajeja. Riippuu miten tulkitsee, mutta on sellaisia lajeja jota harrastaa enimmäkseen vain toinen sukupuoli. Syyksi tähän kerrottiin muun muassa se, että jotkut lajit eivät sovi kaikille. Eniten eroavaisuuksia nuorten vastauksissa oli kuitenkin joissakin tietyissä lajeissa.

Poikien lajeiksi valikoituivat jääkiekko, golf, itsepuolustuslajit, paini, nyrkkeily, kehonrakennus ja mäkihyppy. Tyttöjen lajeiksi puolestaan mainittiin tanssi, aerobic, voimistelu ja ratsastus. Mitä kuuluu Satuhäät-Istolle ja -Hannelle nyt?

Eilen maanantaina Satuhäät-jaksossa olleet Hanne, 36, ja Isto Aitokari, 38, kertovat tuoreella Youtube-videolla kulumisiaan. Isto yrittää kertoa kameralle, miten hääjuhlat jatkuivat sen jälkeen, kun kameraryhmä oli lähtenyt pois. Kuvauksesta ei kuitenkaan tahtonut tulla mitään, sillä Hanne oli eri mielestä lähes kaikesta, mitä Isto yritti kertoa.

Muutamat lähti, Hanne korjasi. Enivei, joo, olin väärässä, vastaa sä sitten, Isto sanoo Hannelle. Järjestön mukaan tavoitteena tulee olla vanhempainvapaiden tasaisempi ja perheiden tarpeet huomioiva jakaminen. Nytkis arvioi, että SAK: SAK esitti viime viikolla mallia, jossa muun muassa 6 kuukauden hoitoraha jaettaisiin tasan vanhempien kesken.

Miehet käyttävät nyt pääasiassa vain niitä vapaita, jotka on nimetty heille, eivätkä juurikaan käytä mahdollisuutta jakaa vanhempainvapaata äidin kanssa. Nytkis huomauttaa kuitenkin, että SAK ehdottaa huomattavasti nykyistä lyhyempiä perhevapaita.

Kehitystä selittää osin töiden vähentyminen miesvaltaisilla toimialoilla. Suomessa ero 20—vuotiaiden naisten ja miesten työllisyysasteessa oli vain 2,1 prosenttiyksikköä vuonna , kun EU-maiden keskiarvo oli 11,6 prosenttiyksikköä. Sukupuolten väliset erot työllistymisessä ovat Suomen lisäksi pieniä Liettuassa, Latviassa ja Ruotsissa. Toisessa ääripäässä on Malta, jossa ero on 27,8 prosenttiyksikköä. Naiset käyvät töissä huomattavasti miehiä harvemmin myös Italiassa, Kreikassa ja Romaniassa.

Ei pelkästään hyviä uutisia Suomessa erot ovat kaventuneet viime vuosina, mutta kehityksen taustalla vaikuttavat uutiset ovat osin huonoja, kertoo Palkansaajien tutkimuslaitoksen tutkimuskoordinaattori Merja Kauhanen.

Eroja pienentää ennen kaikkea miesten naisia nopeampi työllisyysasteen lasku. Miehet työskentelevät naisia useammin vientialoilla, jotka ovat kärsineet taantumasta enemmän. Kauhasen mukaan miesten työpaikkoja hävittää taantuman lisäksi myös tuotantorakenteen muutos, joka osuu miesvaltaiseen teollisuuteen.

Naisia enemmän työllistävät palvelualat taas ovat selvinneet pienemmillä kolhuilla. Ikääntyneiden naisten työllisyys paranee Suurimmat muutokset luvulla ovat tapahtuneet nuorimmissa ja vanhimmissa ikäryhmissä. Kauhasen mukaan 20—vuotiailla miehillä työllisyysaste on laskenut selvästi saman ikäluokan naisia enemmän.

Ikääntyneemmissä ryhmissä taas 55—vuotiaiden naisten työllisyysaste on kasvanut enemmän kuin miehillä. Pohjoismaissa naisten työllisyyttä tukee kahden ansaitsijan malli, jossa molemmat vanhemmat ovat työelämässä.

Suomen muista Pohjoismaista erottaa Kauhasen mukaan suuri kokoaikatyöllisten naisten joukko. Pienimmät työllisyysasteet naisilla ovat niissä maissa, joissa naiset jäävät hoitamaan kotia, eikä päivähoitojärjestelmä tue naisten osallistumista työelämään.

Joukkomurhaaja Breivikin lapsuuden karmivat yksityiskohdat paljastuivat - Ulkomaat - Ilta-Sanomat Norjan tv2 kertoo karun tarinan siitä, miten Anders Behring Breivikista kasvoi Norjan historian pahin joukkosurmaaja. Breivikia lapsena arvioinut psykologi kritisoi voimakkaasti heinäkuun terrori-iskujen jälkeen sitä, miksi lastensuojeluviranomaiset eivät puuttuneet aikanaan pojan huoltajuustilanteeseen.

Psykologi väittää, että epäpätevät lastensuojeluviranomaiset ja äidin määrätietoinen asianajaja onnistuivat pysäyttämään huostaanoton. Psykologisessa arviossa vuodelta sanotaan: Samalle vuodelle päivätyn potilaspäiväkirjan mukaan äiti oli niin uupunut, ettei kokenut jaksavansa enää hoitaa lapsiaan. Äidin hakemus väliaikaisesta hoidosta myönnettiin ja Anders siirrettiin nuoren parin luo. Lisäksi hän kertoi Andersin käyttäytyvän kuin yksivuotias. Neljän viikon hoitojakson jälkeen Behringin perheestä tehtiin kuitenkin aivan päinvastainen päätelmä.

Anders vietiin täynnä kiinnostavia leluja olevaan leikkihuoneeseen, minkä tarjoamien mahdollisuuksien edessä suurin osa lapsista häkeltyisi asiantuntijoiden mukaan. Asiantuntijat kuitenkin huomasivat, että nelivuotiaalta Andersilta puuttui täysin elämänilo: Hän oli täysi vastakohta äidin kuvailemalle äärimmäisen vaativalle lapselle.

Muutaman päivän tarkkailujakson jälkeen Andersista todettiin, että tämä on neuvokas lapsi, jonka ongelma piilee kotioloissa. Hänestä oli tullut äitinsä turhautumisen sijaiskärsijä, raportissa todettiin. Äiti diagnosoitiin rajatilapersoonaksi Kun perhettä tarkasteltiin keskuksessa, asiantuntijat keskustelivat runsaasti myös Andersin äidistä, jonka arvioitiin olevan rajatilapersoona.

Diagnoosin mukaan hän oli neuroottisen ja psykoottisen tilan välillä. Äiti oli sanonut pojalleen avoimesti: Kun perhe oli ollut kuukauden tarkkailun alla, moniammatillinen asiantuntijaryhmä teki päätöksen: Anders oli joutunut äitinsä vakavan laiminlyönnin kohteeksi ja hänet täytyi ottaa kiireellisesti huostaan. Lastensuojelussa kuitenkin uskottiin, että huostaanotto olisi liian dramaattista hänen äidilleen.

Kompromissiratkaisun mukaan Anders laitettiin sijaiskotiin viikonlopuiksi. Suunnitelma sotkeentui, kun Andersin isä Jens Breivik sai kuulla psykologien raportista ja vaati pojan huoltajuutta itselleen. Äiti torjui huoltajuuden myöntämisen Andersin isälle, mistä alkoi pitkä oikeustaistelu, jonka yhteydessä katsottiin, että tapaus ei vaadi kiireellistä käsittelyä.

Breivik was 'already damaged by the age of two' Kaksi homoaktivistia hakattiin kuoliaaksi veitsillä Bangladeshissa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat. Uusi ahdistelunvastainen kampanja on naiiviuden ja tekopyhyyden huippu MV!!?? Naisviha ja rasismi johtuvat valkoisen heteromiehen kriisistä - Podcast Radio Helsinki. Radical feminist Sheila Jeffreys retires after 24 years at the University of Melbourne. Kyllä tämä feminismi on sairasta. Ensin islamistien hyysäämistä ja sitten tämäkin: Feministit ylpeilevät sukupuolitaudeilla Twitterissä MV!!??

Myytti palkkakuilusta on taas ministerien puuhalistalla MV!!?? Algerialaismatu saapui Englantiin- kahdeksan ahdistelua 10 päivän aikana! Terroristit valmistelevat iskua Ruotsinlaivalle MV!!?? Her admirers ignore reality, dream of worshipping a queen - Salon. Lapsimorsiamia vastaanottokeskuksissa — Suomi ei tilastoi Helsingin Uutiset Ruotsi: Osa kunnista majoittaa lapsivaimot ukkojensa kanssa.

Hänen oma kollegansa todistamaan häntä vastaan. Hän oli alun perin epäiltiin kaksi murhaa ja yksi murhayrityksestä samana päivänä, Tutkimuksen aikana lisäsi vielä toinen murhasta epäiltyä - on vanhempi mies maaliskuu Hän on myös syytetään antanut nyt kahdeksan vuotias tytär reseptiä nukkuva lääkitystä, joka ei saa antaa lapsille. Kuinka feministin saa sekoamaan muutamassa sekunnissa video MV!!?? Trump tölväisi taas naiskommentin: Trump iski Clintonia vastaan väittämällä, että tämä pärjää vain, koska on nainen.

Trumpin mukaan hän on suosittu naisten keskuudessa, ei Clinton. Numeroiden valossa naiset suorastaan vihaavat Trumpia. Hän on kaikkein epäsuosituin ehdokas verrattuna kahteen muuhun republikaaniin ja demokraattiin. Presidentinvaalissa Trump häviäisi naisten äänet Clintonille Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Donald Trump päätti voittopuheensa tiistai-iltana hyökkäämällä demokraattien Hillary Clintonia vastaan puhumalla sukupuolesta.

Clintonin vetovoima perustuu Trumpin mielestä siihen, että tämä on nainen. Ainoa kortti mikä hänellä on, on naiskortti. Trump lisäsi vielä - jälleen kerran - väitteen, että naiset pitävät hänestä itsestään. Tosiasiassa naisten parissa miljardööri on vielä epäsuositumpi kuin miesten.

Miehissä vastaava prosentti oli Sukupuolten välinen ero on Trumpin kohdalla suurempi kuin yhdenkään muun presidenttiehdokkaaksi pyrkivällä. Ja naisten inho Trumpia kohtaan on vain kasvanut sitten viime heinäkuun. Nousua epäsuosioluvuissa on 12 prosenttiyksikköä. Samana aikana miesten mielipide on heikentynyt neljällä prosenttiyksiköllä.

Ilmoitukset seksuaalisesta ahdistelusta lisääntyneet — Poliisi aloitti kampanjan Seksuaalisen ahdistelun vastainen kampanja alkoi Suomessa tänään keskiviikkona. Poliisi kertoo ilmoitusten seksuaalisesta ahdistelusta lisääntyneen tammi-maaliskuun aikana merkittävästi verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Koko Suomessa seksuaalisia ahdisteluja on ilmoitettu kappaletta alkuvuodesta , kun viime vuonna vastaavaan aikaan niitä oli 44 kappaletta. Helsingissä seksuaalisia ahdisteluja ilmoitettiin alkuvuoden aikana 46, kun vuotta aiemmin vastaava luku oli 5. Rikosnimikkeenä seksuaalinen ahdistelu tuli lakiin syyskuussa Asiallinen keskustelu ja oikean tiedon lisääminen on hyvä asia.

Poliisi on viestinnässään painottanut, että on tärkeää, että rikoksista ilmoitetaan poliisille mahdollisimman nopeasti, rikosylikomisario Jonna Turunen Helsingin poliisista toteaa tiedotteessa. Kenenkään ei tarvitse sietää puristelua, lääppimistä, kourimista, vihjailuja tai yksityisyyteen meneviä kommentteja.

Vain murto-osa seksuaalisesta häirinnästä on sellaista, että siitä tehdään ilmoitus poliisille. Kaikki häirintä ei täytä rikoksen tunnusmerkkejä, mutta minkäänlaista seksuaalista kaltoinkohtelua ei tarvitse sietää, toteaa komisario Johanna Guessous Helsingin poliisilaitoksen Ennalta estävästä toiminnosta.

Jokainen voi ottaa osaa tämän tärkeän asian puolesta laittamalla sosiaaliseen mediaan itsestään kuvan, jossa käteen on kirjoitettu RESPECT. Haluamme herätellä ihmisiä ajattelemaan niin omaa kuin muidenkin käyttäytymistä ja sitä, että epäasialliseen käytökseen voi ja pitää puuttua, Guessous sanoo.

Niillä usein alkaa kertomus omista työsaavutuksista tai luonteenpiirteistä. Menestynyt-sanaa voi kierrellä, mutta kyllä Rakelin toimittaja-cv ihan vaikuttavalta näyttää. Menestynyt-sanaa voi kierrellä, mutta kyllä Rakelin toimittaja-cv ihan vaikuttavalta näyttää, ja hän tietää sen itsekin: Ehkä joukkoon voi laskea myös Pornostara-ohjelman, jota hän teki luvun alussa suositulla MoonTV-kanavalla, jossa tehtiin kaikki toisin kuin perinteisessä televisiossa oli aiemmin tehty.

Wallu Valpio juonsi festareilla kännissä, nykyään kokkina tunnettu Meri-Tuuli Lindström poltti häpykarvojaan sytkärillä — ja Rakel Liekki kokeili dildoja ja muita seksivälineitä Rakelin ja Lassin panokoulussa. Materiaali on sellaista, ettei sitä löydä Youtubesta. Siitä kansa oppi Rakelin tuntemaan.

Kiimako sekoittaa SPR-naisten päät? Pitävät feikkiprofiileilla yhteyttä tp-hakijoihin! Yhteiseksi sukunimekseen he ovat valinneet Vokkilaisen. Facebookissa nimihaulla Vokkilainen löytyy liuta naisia, joiden yhteinen nimittäjä — nimen lisäksi — on yhteys vastaanottokeskukseen ja sen asukkeihin. Tuhoavatko naiset Euroopan Turvapaikanhakijat vääristävät jo Ruotsin väestöä: Vuosi — Ruotsissa poliisi ohjeistaa naisia välttämään iltaisin yksin liikkumista!

Matujen rikollisuus karkaa hallinnasta kesällä MV!!?? Mistä tällaisia rasistineuvolantätejä oikein sikiää? Check your privilege, hähähää!: Musta opiskelija hakkaa valkoisen toverinsa ja solvaa tätä rasistisesti Video MV!!?? Tässä jutussa käsitellään myös naistutkimuksen epätieteellisyyttä, kuinka miesten asema romahtaa, naiset valitsevat alfauroksia jne: Eräs naispuolinen ystäväni joutui omalla työpaikallaan syrjityksi ja kiusatuksi, koska muut naiset olivat Tarot-korteista katsoneet, että tuttuni on ei ole mukava ihminen.

I blame feminism, this is why - YouTube. Malmön poliisi ei selviä enää katunuorten kanssa MV!!?? Suvi myy seksiä ja nauttii siitä Pinnalla Iltalehti. Nainen iski miestään saksilla sydämeen - hätäleikkaus pelasti hengen Järkyttävä tapaus USA: Poliisi löysi kaksi pienokaista sidottuina takapihalle Teko julkaistiin Periscopessa - tekijät edelleen vapaana: Tyttöjoukko pahoinpiteli vuotiaan tytön Vain kauneimmat teinitytöt valitaan Kimin viihdytysjoukkoihin - Pohjois-Korean eliitillä salaisia seksijuhlia.

Jako miesten ja naisten töihin jarruttaa työllisyyttä — "Miehet eivät hahmota mahdollisuuksia" Taantuma on runnellut teollisuusalojen työllisyyttä perinteisiä naisaloja kovemmin. Tilastollisesti Suomen naiset ovat viime vuosina kirineet miesten työpanoksen kiinni. Miehiä kannustetaan "naisten töihin", mutta asenteet istuvat lujassa. Diakonia-ammattikorkeakoulu Diak on maan suurin sosiaali- ja terveysalan koulutuksia tarjova oppilaitos.

Luentosalit täyttyvät enimmäkseen naisista. Muun muassa sairaanhoitajan, sosionomin, terveydenhoitajan ja kirkonalan tutkintoja tarjoavassa Diakissa miesopiskelijoiden osuus on vajaat 15 prosenttia.

Sosionomiopiskelija Niko Vilén arvelee useimpien poikien kaipaavan "äijämäisempää menoa". Mutta Viléniä alan naisvaltaisuus tai suhteellisen vaatimaton palkkaus ei haittaa. Tämä on kuitenkin semmoinen ala, että töitä riittää, Vilén perustelee. Johtaja Jari Helminen Diakista harmittelee, että miesten osuus opiskelijoista on edelleen pienentynyt.

Miehet eivät ehkä hahmota alan tarjoamia mahdollisuuksia tai uskalla tarttua niihin, Helminen sanoo. Naisvaltaisilla aloilla olisi tilaa miehille Diakilaisten huomiot saavat tukea työmarkkinatilastoista. Suomea pitkään vaivannut taantuma niitti miehisiä teollisuustyöpaikkoja, mutta monilla naisvaltaisilla aloilla työntekijöistä on jopa pulaa. Työvoiman kysyntää ja tarjontaa kuvaavan ammattibarometrin mukaan esimerkiksi sosiaalityön asiantuntijoita sekä sairaanhoitajia tarvittaisiin lisää, kun taas elektroniikka- ja viestintäteknologian asentajia on rutkasti liikaa.

Tilanne näkyy myös naisten ja miesten työllisyysasteita vertaamalla. Naisten työpanos on taantumavuosina kirinyt miehet lähes kiinni, mikä on poikkeuksellista Euroopassa. Naisten työllisyysaste on Euroopassa huippua, miesten korkeintaan keskitasoa. Naisten työssäkäynti on ollut pitkään normi ja sitä tukemaan on luotu palveluita, kuten päivähoito ja lapsille tarjottava lämmin kouluruoka.

Mutta kulttuuritekijät ja sukupuoliroolit myös jäykistävät työmarkkinoita. Työntekijät ja työpaikat kohtaisivat paremmin, jos enemmän miehiä hakeutuisi sosiaali-, terveys-, ja palvelualan töihin. Työ- ja elinkeinoministeriön mukaan patistamisen mahdollisuuden ovat kuitenkin rajalliset.

Sukupuoleen sidottujen työtehtävien murtuminen on kyllä hyvin hidasta, toteaa työmarkkinaneuvos Jarmo Palm. Palmin mukaan tilanne otetaan työllisyyspolitiikassa huomioon esimerkiksi nuorten uraohjauksessa ja laajoissa irtisanomistilanteissa, jolloin työttömäksi jääviä miehiä informoidaan paremmin työllistävistä aloista. Talouden kannalta pulmallisinta on, että Suomen kokonaistyöllisyysaste — reilut 68 prosenttia — jää tärkeimmistä verrokkimaista selvästi jälkeen.

Lauran, 19, ja Ykän, 49, liitto herättää vastustusta: Olen menettänyt osan läheisistäni. Learns Women are more Privileged than Men.

MensRights Self Made Man: I have something to say about this. I'm a lesbian, and I am financially responsible for two households: When I lost my job, all the burden fell on me and It was terrifying. I think this is what men get all the time. Didn't clean house, didn't cook, didn't raise kids. And they're both "feminists. Not privilege for women, or a society that thinks it's funny to keep saying how dumb men are compared to women.

All these decades we fought for equal rights, and now it's not good enough, no, men are idiots and they're ruining everything. I didn't plan on becoming the asshole privileged person who devalues the other gender. Just like men had to step in to help the women's movement, it's my job to constantly remind people that "different" isn't "less than.

Hoh-hoijaa, äly älä jätä! Omistushaluista miestä paennut Siru Okwunwannen: Sirun ja lasten elämä muuttui sarjaksi äärimmäisiä sääntöjä ja pahoinpitelyitä. Miksi suvaitsevaisto on niin naisvaltainen? Miehen epäillään pahoinpidelleen kahta tyttöä Salossa, kun nämä olivat kieltäytyneet myymästä seksiä Väkivaltarikokset HS.

Teinitytöille elinkautinen järjettömästä murhasta Britanniassa — kuvasivat veritekoa Snapchatiin ja nauroivat - Ulkomaat - Ilta-Sanomat. Alastonsuomen perustaja yllättyi sivuston valtavasta suosiosta — kävijäluvuissa notkahdus aina Salkkareiden aikaan Alastonsuomi-sivustolle käyttäjät lisäävät itsestään rohkeita valokuvia.

Perustaja kertoo Radio Rockin haastattelussa yllättyneensä sivuston suosiosta. Jokinen kavereineen oli pyöritellyt mielessään IRC-gallerian ja vastaavien kuvagallerioiden kaltaista sivua, jonne ihmiset voisivat lisätä bikinikuvia ja hieman rohkeampiakin kuvia. Avattiin sivusto ja kaikki räjähti käsiin, Jokinen muistelee. Ensimmäiset kuvat tulivat sivuston perustajilta itseltään.

Se taisi olla naamakuva pelkästään, hän sanoo. Sivustolla on nykyään yli 2 miljoonaa kävijää kuukaudessa, mutta sivuston suosio tuli alunperin täytenä yllätyksenä sen perustajille.

Kohta alkaa rottien savustus? Älkää unohtako sitä emärottaa!: Meanwhile, in an average German City - YouTube. Milo Yiannopoulos on why we should abolish Gender Studies in all publicly funded universities - YouTube. Teinitytöt murhasivat parhaan ystävänsä "Laskimme kolmeen ja puukotimme hänet kuoliaaksi" Rachel kertoi poliisille, että he olivat ajaneet Skylarin kanssa kaupungin ulkopuolella olevaan metsään.

Perillä he olivat suunnitelmansa mukaan laskeneet kolmeen ja alkaneet puukottaa Skylaria. Skylar taisteli vastaan ja yritti paeta, mutta ylivoima oli mahdoton. Skylarin viimeinen sana oli "miksi". Oikeuslääkärin mukaan Skylaria oli puukotettu kertaa. Tytöt olivat yrittäneet kätkeä Skylarin kuoppaan, mutta maa liian kovaa kaivaa. Niinpä he heittivät vain oksia ja kiviä ruumiin päälle, ajoivat kotiin, vaihtoivat puhtaat vaatteet ja jatkoivat elämäänsä.

Why Feminists Hate Men: What They Won't Tell You! Mistä tahansa muusta ihmisryhmästä kun esittäisi vastaavaa, niin potkut ja tuomio kiihotuksesta kansanryhmää vastaan olisivat selviö.

Pettäjävaimo yritti lavastaa Uber-kuskimiehensä murhan Isisin piikkiin — vaati palkkatappajalta kurkun leikkaamista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat Haluan, että hänen ruumiinsa löydetään, jotta voin viedä sen Turkkiin haudattavaksi ja itkeä hautajaisissa näyttäen surulliselta. Haluan hänet pois elämästäni. Vakavasti sairastuneesta Jyrki Nurmesta tuli naapurustonsa yleismies: Nyt hän hoitaa lapset, kierrättää vaatteet ja välittää asunnot Kaupunki HS.

Näitä kysymyksiä pohditaan Marita Husson ja Risto Heiskalan toimittamassa artikkelikokoelmassa Sukupuolikysymys Gaudeamus Teos tarjoaa kuvan siitä, minkälaisia kysymyksiä luvulla pohditaan pohdittaessa sukupuolikysymystä Me kun jatkuvasti valistamme, että naiset ja miehet ovat lain edessä yhdenvertaisia ja heillä on samat oikeudet ja velvollisuudet.

Siihen haluavat uskoa myös nuoret. Sitten märkänä rättinä silmille lävähtävät jokasyksyiset kutsunnat. Puolustusvoimat osoittaa kädestä pitäen, että naisille ja miehille kuuluu eri velvollisuudet, eri tehtävät, eri laki. Se on kaamea viesti, joka vie pohjan koko tasa-arvokasvatukselta, Kotro kirjoittaa. Ällistyttävä unohdus — ArnoKotro Pallo on myös opettajilla. Jos Suomessa olisi käytössä rotulait — tummaihoisia tuomittaisiin vankilaan kun eivät täytä velvollisuuksiaan joita valkoisille ei ole määrätty — silloin vastuullinen, rohkea ja moraalinen opettaja kertoisi, että laki on väärä, älkää uskoko, älkää totelko!

Kun Suomessa on käytössä vastaava sukupuoli-apartheid, vastuullinen, rohkea ja moraalinen opettaja sanoo ihan saman.

Missäs tuota turkulaisten raamattua myydään? Se on valtava loukkaus. Yhteiseksi sukunimekseen he ovat valinneet Vokkilaisen. Työväenliikkeessäkin monet naiset marginalisoitiin naisjärjestöihin. Henkka - Maaliskuu 22, En halaile oikeastaan ketään, en omista kukkahattua, ja olen yrittäjyyden vankka puolestapuhuja, Rehn kirjoittaa.

Gay sivut homoseksuaaliseen uber teksti tv

Nimittäin kirkko nykyisellään raskaana laitoksena ei enää toimi Pyhällä Hengellä, vaan rahalla, ja se on mieluummin valmis huoraamaan periaatteistaan eli myymään oman sielunsa osuudesta yhteisöverosta kuin pitäisi kiinni uskostaan. Kerjäläinen tuli shoppailemassa olevan, hyvin pukeutuneen naisen luo ja sanoi: Näläkkäänkö tässä pittää kuolla?! Khan on syntynyt Tukholmassa ja asunut Ruotsissa koko ikänsä. Kaikesta kaupanteosta huolimatta valtion ja kuntien velka kasvaa ja kasvaa. Vihreä talo on valkoisen talon vasemmalla puolella. Piti siihen muistaakseni muutoksia tehdä että kelpas.

SEX POIKA VIDEO SEX IN HOMOSEKSUAALISEEN TURKU

: Gay sivut homoseksuaaliseen uber teksti tv

Gay sivut homoseksuaaliseen uber teksti tv Simojoki oli vilpittömän aatteellisesti isänmaallinen suomalainen, joka näki eri Suomen sukulaisheimojen kokoamisen yhden valtion alle elämänsä visiona ja tehtävänä. Lisäksi odotettavissa on talouden ristiriitoja, lakkoja, talouskriisejä ja sotia. Taksiautoilija pelkää katastrofia Kela-kyydeissä — Kela kertoo, kuka vastaa, jos kyytiä ei pian saakaan Olen tiennyt jo pitkään, että Obama pääsi presidentiksi vain sen takia, että kansainvälinen rahaeliitti halusi hänet presidentiksi. In these days women like man with softer edges to grab on to. Eihän tuota tuollaisenaan saanut alkaa myymään euroopassa. Pallo on myös opettajilla.
Free homo hd sex alastisuomi Eiköhän kimpassa järjestetä Samulle yksi lohko kun kerta vaan neljää lekaa aikoo siinä säilyttää kun mallissahan oli V8-lohko ;D. Ympäristöpuolueen johtokaan ei heti ymmärtänyt, mikä Khanin asenteessa muita loukkasi. Halonen luonnehtii palkittua Liu Xiaobota klassiseksi ihmisoikeustaistelijaksi. Kommentit Näytä lisää Kirjoita kommentti. Postia haikaillaan pörssiin — nimikin on hienosti Itella. Ilmoitukset seksuaalisesta ahdistelusta lisääntyneet — Poliisi aloitti kampanjan Seksuaalisen ahdistelun vastainen kampanja alkoi Suomessa tänään keskiviikkona.
JALLULEHTI GAY AVIOMIES ORGASMI Tällä hetkellähän tilanne lienee se, että naisten pukeutumiskoodi on sallivampi kuin miesten pukeutumiskoodi. Obamaa käytetään hyväksi vain niin kauan aikaa, kun hänestä on hyötyä. Tamperelainen painoi käsivarttaan ja piippaus loppui. ON jalkoineen oven väliin, mutta kansalaisaktivismin avulla tämä lahjoitus torpattiin. Ruma sana "aiheutti koiralle kärsimystä". Milo Yiannopoulos on why we should abolish Gender Studies in all publicly funded universities - YouTube. Tasa-arvo palkoissa yhä tavoitteena Sosiaali- ja terveysministeriö tiedotti, että hallitus ja työmarkkinajärjestöt jatkavat työtään naisten ja miesten palkkaeron kaventamiseksi.
Paras kalu rakastelu kuvat gay Vältä häntä - ellet sitten halua olla hänen "leikkikalunsa" In March, a woman called Farkhunda Malikzada was savagely beaten and set ablaze in central Kabul after being falsely accused of burning a copy of the Koran. Seuraus on joka tapauksessa isot skismat ja oppiriidat liberalistisen valtiokirkon ja siitä lähteneiden kristillisten kirkkojen välillä. Eliitin vallan tuntien on mielenkiintoista, että aina kun joku puhuu työväen etujen ja kansallisvaltion etujen yhteydestä, jostain lehahtaa esiin se kuuluisa fasismi-kortti Kaikenhalaajat ja sosiaaliromantikot Toinen ääni joka kutsuu kuuntelemaan Saksan kansan mielipidettä ja suhtautumaan kriittisesti muslimien yhteiskunnallisiin ja uskonnollisiin gay sex shemale kamasutra asennot on tohtori Ezhar Cezairlin ääni Saksan islamilaisesta konferenssista: Hetken gay sivut homoseksuaaliseen uber teksti tv hän tulee ulos pala WC-paperia takamuksestaan roikkuen.
Gay sivut homoseksuaaliseen uber teksti tv Haluan hänet pois elämästäni. Tämä kaikki  on myös pois tuottavasta työstä ja oikeasta maailman ja kansojen onnen rakentamisesta. Homma parani vielä tosta kun se oli menossa uudelleen vetämään, muttei päässyt kun aika loppui, niin sitten siinä burnis alueella toi gikseri mies kevitti mopon perään ja se poika poltti kumia siinä ;D. Olen mukana ryhmässä, jonka nimi viittaa samaan eli "Yhdentyvä kirkko". Siksi sieltä päin on tullut homoviestejä jatkuvasti, koska se toiminta on suurella rahalla sponsoroitua tietoista propagandaa. Liun palkitseminen ei ollut törkeää, mutta Kiinan kommunistisen puolueen takertuminen yksinvaltaiseen diktatuuriin ja haluun olla ikuisesti vallassa Kiinassa, on törkeää hirmuvaltaa. Aivan kuin pelkäisivät että se räjähtää.