Homo kalua nuollaan täydellinen suihinotto

Olen nainen ja nautin todella paljon suihin otosta. Soitin tässä kerran yhelle miehelle kun halusin baarista kyydin pois. Emme olleet aikasemmin mitään puuhanneet, mutta melkein saman tien kun pääsin autoon aloin siinä matkalla ottamaan suihin. Kyllä oli äijä ihmeissään, sanoi et oli eka kerta ku tämmöstä tapahtu. Mä otan ihan joka kerta suihin, mä nautin siitä ja voin tehä sitä kauan. Mut täytyy sanoa et on myös kehuttu että oon siinä hyvä.

Mut johtuuko se siitä kun tossa aikasemmin joku kirjotti, että se tuntuu vielä paremmalta jos nainen nauttii siitä. Itse tykkään ottaa mieheltä suihin ja huomata kuinka se nauttii, huokailee ja meinaa laueta kun kiusaan kielelläni.

Tuolta löytyy halukkaita miehiä; http: Opettele, se on jalo taito siinä missä muutkin. Itsekään en aloittelevana seksin harrastajana sitä osannut, mutta harjoitus teki mestarin, kaikki joille olen sitä antanut, ovat kehuneet hyväksi.

Siinä käytetään myös käsiä, hyväile peniksen vartta, kiveksiä ja joillekin kannattaa kysyä mieheltä etukäteen mistä tykkää laitan sormea vähän anuksesta sisään. Jos miehellä on esinahkaa, sitä näykitään hellästi hampailla ja sitä "syödään" kuin puikkojäätelöä. Olen myös käyttänyt ruoka-aineita hyväilyssä; kermavaahtoa, jäätelöä, suklaata jne. Ei kait tuo oo sen likaisempaa kuin mitä mies tekee vastaavasti naiselle? Ja näitä suuseksin haluajia löytyy takuuvarmasti. Etkä ole epänormaali, tämä on vain yksi alkuleikin osatekijä.

Jotkut naiset todella nauttivat, kun saavat ottaa kalun suuhun, ja heidän kanssaan se on on todella nautinnollista. Minulla oli joskus vuosien varrella pari sellaista naista, jotka eivät antaneet naidakkaan, ennenkuin olivat imeneet kullia. Nämä siis tietty eri ajankohtina, ei tälläisiä kahta jaksa samanaikaisesti pitääkkään. Elävä kuva on kyllä paljon valaisevampi, jos empii tekniikan kanssa. Täält löydät miehen keneltä saat ottaa poskee Suihinotto on just parasta, ja ihan helvetin kiihottavaa.

Otat munan suuhun ja imet ja kielellä voit hyväillä terkan päätä ja samalla runkkaat niin eiköhän ala mälli lentää jonka tietysti nielet viimeiseen pisaraan saakka. Tämä tuntuu hyvältä tiedän kokemuksesta, ja tietysti suihin ottaja voi olla myös mies niinkuin minun kohdalla. Joku kirjoitti että kondoomi ei kuulu suihinottoon, mutta muistakaa hyvät ihmiset, että taudit tarttuu suihinotostakin!

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Minulta mieluiten näin http: Moi oon vaalea varattu 40v mies. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Haluaisin minäkin kokeilla muutakin kuin vain kielellä hyväilyä! Pelkään vain, että suuni on liian pieni ja leuat loksahtavat, heh! Edellinen kuvioissa ollut mies ei halunnut? Ihmettelenpä vain moista, luulisi joka miehen pitävän siitä Minä koen suihinoton erittäin mielekkääksi.

Rakastan katsoa sitä kun saan toisen nauttimaan. Suihinottaessa on myös helppo kiusoitella miestä katseilla, hidastuksilla, aivan oman mielensä mukaan. Huhhuh, Sain jo pelkästä ajattelemisesta näköjään panetuksen päälle Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Olen kyllä nuollut pillua ja se on todella kiihottavaa Ja haluaisin sen kyllä todella kokea joskus. Anteeksi, mutta sinulla on tylsä nainen, miesparka ; Minä kyllä hoidan mieheni kalua hyvin. Silloin molemmat sais jotain.

Tai voithan ottaa siltä aluksi suihin ja kun huomaat että mies on jo aika herkillä ja kohta tulossa, niin hidastat tahtia tai pidät lopetat ja sitten voisitte jatkaa normaalisti pannen. Me tehdään yleensä vaihdellen ja vuorotellen. Se hoitaa ensin mutt sillein perinteisesti ja sitten mä saatan tehdä sille loppujutut suulla. Ja toinen sormi suuhun ja vaihtaa viiden minuutin välein. Minä annan mielelläni miehelle suuseksiä. En voi sanoa, että se kiihottaisi minua itseäni mitenkään erityisesti, mutta haluan antaa miehelle nautinnon.

Minä yleensä imen, kiusoittelen keilellä ja runkkaan kalun vartta kädellä. Välillä hyväilen kädellä kiveksiä. Minusta on tyhmää kysellä mieheltä, että tuntuiko hyvältä, jotan olisi ihan kiva saada palautetta.

Täällä on vilkasta keskustelua, mutta ei oikeen ole miesten toiveita. Naisena on vaikea arvioida onko imu sopivan kovaa, vai voisiko imaista välillä kovempaakin, samoin mietin runkatessa onko ote riittävän tiukka.

Ei suuseksin antaminen ole ollut yhtä kivaa kaikille seksikumppaneilleni. Toisten kanssa se tuntuu mukavemmalta kuin toisten. Miestenkin kannattaa pitää paikat puhtaana ;. Paljon keskeustelua siitä että naiset ei tykkää ottaa suihin.. No, mä ainakin tykkään ja syykin on ihan looginen; koska olen niin hyvä siinä.

No, tuskinmpa nyt mikään maailman paras, mutta juttu onkin siinä että nykyinen mieheni kehuu aina minua kuinka hyvä olen ja kuinka hyvältä tuntuu. Entiseltä mieheltäni en tykännyt ottaa suihin koska vaikka hän siitä aina nautti luultavasti niin ei sanonut sitä ikinä kuitenkaan ääneen.

Eli miehet, jos haluatte suihinottoja niin kehukaa siippojanne kuinka hyviä he ovat siinä ja kuinka juuri hän antaa maailman parhaita suihinottoja Kannustava, jopa kiihottava puhe on aina hyväksi ja parantaa vaan suoritusta molemminpuolisesti. Jos makaa kuin mykkä lahna, niin kummallakaan ei ole kivaa. Muuten hyvä toi sun tekstis on mutta hei välkkärit jääpi tekstitäsi. Wilbur vm 56 9. Normitapaus sanoisin,ole hellä äläanna hampaittesi koskea terskaan imuta voimalla harkiten upota kalu ensin kolmannes suuhusi ja sitten niin syvään kuin pystyt Jokamies nauttii hyvästä suuseksistä.

Ite tykkään jos suihinottajana on läski kääpiö, mielellään yli 60v ikäinen mies. Mielestäni myöskin hampaita pitää käyttää kunnolla, niin että kulli melkein irtoaa, ja lastit mieluiten putkea pitkin anukseen. Luin tän sun juttusi useampi päivä sitten, muistui eilen mieleen ja palasin vastaamaan sulle Kun otat suihin olit sitten polvillaan edessä tai muuten niin katso aina välillä miestä silmiin samalla, kun sykkivällä suullasi kalua hyväilet Se on todella kiihottavaa ku nainen vilkaise kiihkeästi välillä silmiin Tumma ja tulinen Blow Job Academy Joko sulta homo tuli?

Suussa hyvää munaa Meni kymmenen kuukautta tuosta sun kysymyksestä. Viettelin ovasiippani makkariin pistin hänet pitkälleen. Hieroin hänen kaluaan housujen päällä. Näin kuinka teltta alkoi nousta. Pian teltta jo olikin melko pinnikkaasti siesokissa. Vedin housut tapin päältä se sojotti suoraan päin näköö. Katselin sitä ja kysyin haluut sä et otan ton kitaani. Aloin nuolla häntä pitkin rintaa himot vain kasvoi. Tulin pallien luo maiskutin ja imin niitä.

Kyrpä sojotti yhä terhaakammin. Sitten läksin nuolemaan vartta märäksi. Kiusoittelin nuoleksin silloin tällöin katsahdin siipaani. Otin melan suihin aloin rytmillä panemaan hänen sukkulaansa suussani. Pain se syksi mehuksta lämmintä spermaa suuhun työnsin peremmälle vehkeen. Nyt oli panoväline koko suun täydeltä sisällä. Spermaa syöksyi kitaan suraan nieluun. Se maistui hyvälle lämpimälle mällille. Hei itse tykkään siitä että nainen ottaa suihin, ja myös itse tykkään ottaa naiselta suihin.

Jotta molemmat saavat nautintoa. Minulta ainakin voisit ottaa suihin jos haluat? Minulla jopa seisokki kestää pitkään vaikka nainen ottaa suihin minulta.

Paikka on Pohjois Savossa. Ensin sun saada Se seisomaan. Tapoja on niin monia, ja toinen tykkää toisenlaisesta suuseksistä, kun toinen Vain kysymällä mieheltä, saat tietää, mistä hän pitää Oma mieheni on opettanut minut mieleisekseen ja muistaa aina kehua homman aikana ja jälkeen.

Et ole ap siis lähellekkään ainoa nainen, joka tykkää antaa suuseksiä! Täältähän löytyy heti alusta riittävästi opastusta kaikille erilaisille ryhmille. Vastaa alkuperäiseen viestiin Miten otetaan mieheltä suihin? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Ota koko homma ihan läppänä ja kysy kavereiltas et keneltäs seuraavaks otetaan suihin.. No ei kuitenkaan tullu lastit suuhun?? Meinaan vaa että on siinä imettäväkin varmaan jääny hiukan kiemurtelemaan Mitäpä tosta, ole niin kuin ei mitään.

Kai sitä nyt munaa saa imeä jos siltä tuntuu, voitpahan kuittailla muille, että "Hää hää, ette hannaa Noh, ootkos ajatellu sitä että miltä tosta "imutetusta" osapuolesta tuntuu? Ihan sillä vaan että saattaapi olla ettet oo häpeäsi kanssa yksin. Tosin mun mielestä tossa ei oo oikeestaan mitään hävettävää. Kaikenmaailman homopelkoiset on aivan pellejä. Paljon kivaa jää kyllä kokematta jos tarvii koko ajan miettiä että eihän nyt vaan kukaan luule että MINÄ olisin homo.

Mulla on käyny vastaava tilanne mut naisen kans, ja toki lesboutta ei katota niin pahalla silmällä kun homoutta! Ei ihan kaikkea voi laittaa kännin piikkiin Mutta jos todella olet varma heteroudestasi, kannattaisi ehkä naureskella koko jutulle tyyliin "kaikkea pitää kokeilla" Vedä koko homma ihan vitsiksi äläkä näytä nolostumistasi. Hiukan mielikuvitusta, please, jos on kerran pakko keksiä tunnustuksia. Toihan oli vaan normaalia pientä hassuttelua kännissä. Koskaan ei voi olla liian kännissä..

Mukana on aina oikeaa "tahtoa", jos oikeasti tekee jotain.. Turha pistää kännin piikkiin mitään.. Ihmiset ei tunnu uskovan mitään.

Mun kaveripiirissä on ollut samanlaisia toilailuja. Mut siitä on kyllä lennetty ulos. NAINEN 32 minä ainakin otin mieheltäni suihin keskellä baaria,itse asiassa tanssilattialla eikä me sieltä pihalle lennetty,vaan mentiin vessaan jatkamaan loppuun asti: Mun mies on tehny saman, tosin siinä oli isompi kaveriporukka, missä jokainen kokeili toisiltaan.

Oli kuulemma oksennus ollu lähellä, mutta maine ja kunnia sen kun kasvoi! Ja muistetaan se kondomi. Eipä ole edes kauaa siitä kun panin lesboa hänen toiveestaan. Eipä osannut tyttönen kyllä sängyssä yhtään mitään. Tossa oli 2 osapuolta. Se toinen varmaan häpee yhtä paljon.

Ja on kyllä syytäkin. Baarissa voi pelleillä ja kopeloida ja vaikka pistää käsi toisen miehen housuihin jos haluu homostella mutta olisi hyvä pitää vaatteet päällä. On sitä kerran baarissa nähty.. Tai ehkä se oli sinä. Ei se elämä siihen kaadu.

Homoudessa ei ole mitään hävettävää, mutta tuollaisessa yllytyshulluudessa ehkä jotain hävettävää jo on. Mitäs tosta nyt nolostumaan. Kaikkeahan pitää kokeilla kerran. Mutta kännissä sekoilu on kännissä sekoilua. Ei kannata ottaa turhia murheita moisesta. Ehkä sun pitää olla ihan muina miehinä ja kieltää kaikki.

. heinäkuu Täydellinen suihinotto seksiseuraa chat. kuukautispillua nuolla pillua nuoli hame alas. Puhelinseksi paratiisi homo seuraa; Potenssilääkkeet netistä sex treffi; Eroottisia fantasioita eroottisia tarinoita; Ilmaista suomalaista. Homo neekeri homo novelli homonovelli Homon vikaa Homo ottaa suihin Homo . Nuolla kalua Nuolla karvaista pillua nuolla kasseja Nuolla klitorista Nuolla . yllättää runkkaamasta Täydellinen suihinotto Täydellinen yö Täydelliset tissit. 1. syyskuu Suihinotto tekniikka sex pussy hairy Homo deitti seksi kuvia Rakelin pelkästään nuolee terskan alapintaa käden runkatessa kalun vartta.

Homo kalua nuollaan täydellinen suihinotto

Olin ottanut alkoholia aika rajusti siinä ja sitten alettiin yllyttämään et en uskalla tehdä sitä, läpällä varmaan heitti tollasta kaverit, oli kaikki aika reilusti siinä ottanut. Mut mähän sitten siinä kännipäissään menin ja otin suihin siltä.

En kauaa ottanut, vaan ihan vähän aikaa. Eikä se kyllä oikein paljoo hanttiin pistänyt. Mut nyt hävettää aivan kipeesti enkä oo kehdannu olla missään yhteyksis kavereihin ton jälkeen.

En kuiteskaan pidä itseäni minään hinttinä. Jokaisella on huvinsa, kyllähän tässä vähän homostelun makua alkaa jo olemaan. Vaikka kuinka kaverit olisi yllyttäny. Juu et oo homo Kyllä sä pikkuhiljaa löydät itsestäs pikku bissen jos ei muuta.

Mut älä pelkää, ei se niin kauheeta oo: Kuningas alkoholi taas asialla. Toivottavasti kavereillasi ei ollut kamerakännykkä kädenulottuvilla kun noin teit Saattaa muuten tulla vähän enemmän kuin pikku kuittailua. Toivottavasti ei hommasta jää paska maku suuhun Jokaisessa meistä asuu pieni bisse. Niin klishee, mutta niin totta Pää pystyyn, sul on vaan yksi vaihtoehto, esitä niinkuin sua ei nolottais.

Nouse sen tilanteen yläpuolelle. Seksuaalisuuteen kuuluu häpeily tunteet, mut oikeesti jos sä oisit homo se ei ois häpeä. Et ole ainoa heteromies joka on kännissä tehnyt noin. Luulis kaverin ymmärtävän, jos kerran teit sen kännissä ja ikään kuin vitsinä. Naureskelet vaan koko jutulle, kyllä se siitä. Vähän aika joudut kärvisteleen,mutta kyllä se siitä unohtuu. Ei stna jos toi on totta, niin aika ikävä tilanne.

Mä pitäisin vähän aikaa ehkä hiljaiseloa ja antaisin jutun laskeutua. Sit kun joskus ootte taas yhteyksissä kavereiden kanssa, niin kerrot reilusti, ettet ole kehdannut pitää yhteyttä tapahtuneen jälkeen. Toivotaan ettei jengi kato sua mitään oudosti. Toi nyt oli vaan hassuttelu, jonka kanssa joutuu elämään. Äh, älä jää kotiin kyyhöttämään vaan kohtaa tyypit rohkeasti. Oot vaan ihan että "mitäs siitä, tulipahan sitäkin kokeiltua".

Voi sitä pahempiakin mokia tehdä. Mitä välii tollasella on.. Olen ite kanssa kännissä aika yllytyshullu, joten ymmärrän hyvin. Ota koko homma ihan läppänä ja kysy kavereiltas et keneltäs seuraavaks otetaan suihin.. No ei kuitenkaan tullu lastit suuhun?? Meinaan vaa että on siinä imettäväkin varmaan jääny hiukan kiemurtelemaan Mitäpä tosta, ole niin kuin ei mitään. Kai sitä nyt munaa saa imeä jos siltä tuntuu, voitpahan kuittailla muille, että "Hää hää, ette hannaa Noh, ootkos ajatellu sitä että miltä tosta "imutetusta" osapuolesta tuntuu?

Ihan sillä vaan että saattaapi olla ettet oo häpeäsi kanssa yksin. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Miten haluat otettavan suihin? Keskustelun aloittaja emppii Aloitettu 6. Haluatko, että nainen katsoo sinua vai keskittyy ainoastaan hommaansa?

Naiset voivat myös kommentoida kuulemistaan miesten kommenteista. Minun henkilökohtainen tietoni on että jokaisen miehen kanssa pitää opetella oma oikea täydellinen tekniikkansa. Se kyllä taitaa olla ika yleismaailmallista että mies tykkään jos katsot häntä silmiin samalla kuin touhuat alakerrassa. Meillä mies kyllä aina kattelee mua kun touhuilen sen jalkojen välissä, mut ite en kyllä oo vielä koskaan pystyny kattoo kunnolla takas, pelkään et rupeisin vaa nauraa ku tulis nii hölmö olo: Mä annoin kullan kerran kuvata sitä.

Laurau Vieraileva tähti 7. Msuh Vieraileva tähti 7. Kulta kyllä pitää myös tuosta katsekontaktista toimituksen aikana, mutta itseltä ei oikein luonnistu. Tulee kai mieleen jotkut pornoleffojen kohtaukset: Meillä mies ei tykkää hampaiden käytöstä, mutta suht voimakkaasta imemisestä kuitenkin Hän myös tykkäilee siitä jos minä istun sängyllä ja hän itse on seisaaltaan, saa ilmeisesti vähän työnnellä lantiollaan hieman paremmin.

Pelkkien käsien käyttö toimii täällä joskus jopa paremmin kuin suihinotto Tärkeimpänä asiana täytyy mainita kielen käyttö. Yllättävän harva nainen osaa käyttää kieltä kunnolla suihinotossa. Mutta ainakin itselle antaa jopa enemmän nautintoa se, kun nainen nuolee kalua oikein antaumuksella joka puolelta, etenkin terskan alueelta ja vartta alhaalta ylös oikein hitaasti.

Lisäksi suihinotossa ei voi käyttää liikaa sylkeä; mitä enemmän, sitä parempi. Ja tosiaan tuo katsekontakti toimii todella hyvin Itse en sitten taas pidä kiveksiin koskemisesta lainkaan, en missään muodossa. Kivekset ovat kyllä niin henkilökohtainen asia, ettei niiden suhteen voi antaa mitään yleispäteviä vinkkejä. Siksi pidänkin äärimmäisen typeränä, että lehdissä annetaan vinkkejä miehen miellyttämiseen ja kerrotaan, kuinka kiveksien nuoleminen tai imeminen antavat taivaallista nautintoa lähes miehelle kuin miehelle.

Itselleni se tuottaa lähinnä todella vastenmielisen tunteen. Joten kivesten suhteen ei juuri kannata olla oma-aloitteinen.

Kyllä mies sanoilla tai eleillä vinkkaa, jos siltä tuntuu. Toki voi myös kysyä ihan suoraan. Mutta suoraan ei kannata käydä kiinni. Ite vaan aikanani "kävin kiinni" miehen kasseihin, mut kun ei tähän mennessä oo aiheesta mitään valittanu, ni tulkitsen sen sit niin että tykkää siitä? Toivottavasti, tai muuten oon kohta 8kk tuottanu sille melkosia tuskia varmaan: Mut hei, lisää miesten vastauksia tänne!

Nii ja hmm, tuli imemisestä mieleen, että mä en yleensä edes hirveesti ihan ime, koska siitä tulee vaan semmoset maiskahtelevat ääniefektit sit ku päästää irti.

: Homo kalua nuollaan täydellinen suihinotto

Sex shop salo inka tuominen homo video Tai ehkä se oli sinä. Itse nautinnon määrähän voi olla sama, jos sitä nyt voi mitata Eli heti jos joku sanoo jotain asiasta, niin olet kuin et tietäisi koko asiasta mitään. Hiukan mielikuvitusta, please, jos on kerran pakko keksiä tunnustuksia. Emme olleet aikasemmin mitään puuhanneet, mutta melkein saman tien kun pääsin autoon aloin siinä matkalla ottamaan suihin. Ja haluaisin sen kyllä todella kokea joskus.
Eroottinen hieronta gay vantaa sexi kuvat 108
Homo kalua nuollaan täydellinen suihinotto 432
Homo seksi treffi finland sexwork Iskuri deitti gay siwa vasa
Panoseuraa turku seksitreffit helsinki homoseksuaaliseen 10001 peli penis painot homoseksuaaliseen

Kalusta gay suuhun bondage