Homo kalun syvyys orgasmit

.

Sexi kaupat homo kemin kirjadivari

Seksilelut ovat jokaisen henkilökohtaiseen käyttöön sillä seksitaudit voivat levitä niiden yhteiskäytössä. Jos seksileluja käyttää toisen kanssa yhdessä, on käytettävä kondomia tai pestävä lelu hyvin saippualla ja lämpimällä vedellä ennen käyttöä. Dildoja on hyvin monenlaisia ja eri kokoisia. Yleensä dildot on tehty kumista tai silikonista ja ne ovat peniksen muotoisia ja usein niissä on kivekset tai alusta juuressa jotta ne eivät juutu sisään. Dildojen käytössä on syytä aloittaa pienestä ja siirtyä mahdollisesti isompiin malleihin myöhemmin.

Pienikin dildo tuottaa paljon nautintoa sillä peräaukon suulla, sulkijalihaksissa on paljon hermopäätteitä. Erittäin suuret dildot voivat aiheuttaa repeämiä. Dildot joissa on kaksi päätä ovat tarkoitettu samanaikaiseen käyttöön: Anaalitappeja on monen muotoisia ja kokoisia ja ne eivät muistuta muodoltaan penistä.

Anaalitapit ovat yleensä pienempiä kuin dildot ja tarkoituksena on kiihottaa herkkää sulkijalihasten aluetta. Anaalitapeissa toinen pää on litteä ja leveä jotta se ei juutu peräsuolen sisään.

Vibraattorit o vat peniksen tai torbedon muotoisia ja ne toimivat pattereilla tai verkkovirralla ja usein niissä on useita eri nopeusmahdollisuuksia. Vibraattoreissa ei yleensä ole litteää päätä, joten niiden kanssa on oltava tarkkana etteivät ne luiskahda peräsuoleen. Anaalihelmet koostuvat toisiinsa peräkkäin kiinnitetyistä pienistä palloista. Ne asetetaan peräaukon kautta peräsuoleen ja poistetaan sieltä halutulla nopeudella.

Helmet hierovat peräsuolen seinämiä, mikä tuottaa joillakin ihmisillä hyvänolon tunnetta. Anaalihelmet ovat usein muovia, kumia tai silikonia ja niiden päässä on lenkki. Lenkki helpottaa helmien poistamista ja se myös estää niiden uppoutumisen kokonaan peräsuoleen.

Helmiä on saatavilla eri kokoisia riippuen halutusta vaikutuksesta. Myös helmien kanssa on käytettävä liukastetta. Seksileluina ei saa käyttää: Jos seksileluna käytetty esine juuttuu peräsuoleen, ei ole syytä mennä paniikkiin sillä se saa peräsuolen lihakset puristamaan entistä tiukemmin.

Peräsuoleen kannattaa laittaa paljon liukastetta, ottaa rauhallisesti ja  ponnistaa kuin ulostettaessa. Jos esine ei tule ulos, on syytä hakeutua lääkärin vastaanotolle. Esineiden juuttuminen peräsuoleen on melko tavallista ja lääkäriin hakeutumista ei tule hävetä. Jos peräsuoli vuotaa verta vielä tunti anaaliseksin jälkeen, on myös syytä hakeutua lääkäriin.

Nyrkkinainti tarkoittaa käden ja joskus myös käsivarren työntämistä peräsuoleen. Nyrkkinainnissa tärkeintä on kyky rentoutua ja usein rentoutuminen on helpompaa kun voi luottaa kumppaniinsa.

Nyrkkinainti kannattaa aloittaa hitaasti ja siten, että sormi, johon on laitettu liukastetta työnnetään peräaukkoon ja tämän jälkeen toiset sormet. Liukastetta tulee lisätä joka kerta kun sormi työnnetään peräaukkoon.

Eli ei siis suljettu nyrkki. Nyrkin voi sulkea vasta kun käsi on ohittanut sulkijalihakset. Jotkut miehet käyttävät turvasanaa, jotta kumppani tietää milloin hänen tulee lopettaa nyrkkinainti. Paras asento nyrkkinaintiin on konttausasento tai selällään jalat ylhäällä. Nyrkkinaintia on paras harjoitella henkilön kanssa, jolla on asiasta kokemusta. Liukuvoidetta ei voi koskaan käyttää liikaa ja jos peräsuoli kramppaa, on syytä odottaa hetki ennen kuin käden vetää ulos.

Nyrkkinainnissa ei ole hiv-riskiä mutta jos kädessä on siemennestettä tai ulostetta, tilanteeseen saattaa liittyä muiden seksitautien tai infektioiden riski. Nyrkkinaintiin saattaa liittyä sulkijalihaksen löystymisen riski.

Tämä voi aiheuttaa vaikeuksia ulosteen pidätyskyvyssä. Hidas, rauhallinen tahti koko nyrkkinainnin ajan vähentää tätä riskiä huomattavasti. Mitä syvemmälle peräsuoleen käsi menee, sitä isompi on vaurioiden riski. Jos peräsuolen seinämä repeää, sairaalaan on mentävä heti. Repeämän tunnistaa runsaasta, kirkkaasta vuodosta. Miesten välinen seksi Miesten välinen seksi on moninaista, vivahteikaista, vaihtelevaa, hekumallista, kiihkeää, tylsää, puuduttavaa, loisteliasta, runsasta, vähäistä, kiihottavaa, rietasta, irstasta, pidättyväistä, eli aivan samanlaista kuin miehen ja naisen välinenkin.

Ihmeellinen takapuoli Perineum eli väliliha on alue, joka alkaa kiveksistä ja päättyy peräaukkoon. Gluteus maximus on takapuolen lihas eli itse takapuoli. Monenlaisia seksitapoja Sormettaminen t arkoittaa sormen työntämistä peräaukkoon. Vinkkejä anaaliseksiin Jos anaaliseksi sattuu tai tuntuu epämiellyttävältä, tässä muutamia vinkkejä siihen. Perehdy ensin välilihan herkkään alueeseen, älä työnnä sormia suoraan peräaukkoon Masturboinnin aikana voit työntää hyvin liukastetun sormen peräaukkoon.

Sulkijalihakset supistuvat ensin, odota kunnes ne rentoutuvat n. Hengitä syvään ja työnnä sormea hitaasti sisään. Voit työntää sulkijalihasta ulos kuin ulostaisit, tämä helpottaa sormen sisään työntämistä. Erektio saattaa lopahtaa kun työnnät sormea sisään, mutta kun sormi on sisällä, voit yrittää saada erektiota takaisin. Seuraavaksi voit yrittää työntää sisään kahta sormea.

Kun sisälläsi on jotain, saatat tuntea ulostamisen tarvetta. Rentoudu ja yritä unohtaa ulostamisen tunne. Ajan mittaan tulet jättämään tunteen huomiotta. Liikuttele sormiasi sisälläsi ja tunnustele anaalikanavan seinämiä. No mikäs on kun ei homolle kulli kelpaa ja tänne on tullut, hän tivasi.

Kerroin olevani paikalla ensimmäistä kertaa ja saaneeni juuri ensimmäistä kertaa kyrpää suihini. Nyt sulla olis tilaisuus saada kyrpää perseeseeskin. Lupaan olla hellä, hän vakuutti. Okei, vastasin kiimoissani ja kävin nojaamaan kiveä vasten käsilläni sekä levitin vähän jalkojani. Mies laski housut alas kokonaan ja tuli taakseni. Tunsin lämpimien käsien kosketuksen lantiollani. MMmm, sinulla on ihana pylly, hän kehui ja kosketteli sitä. Hänen lämmin kyrpänsä hipaisi pallejani ja pakaraani. Tunsin hänen asettelevan sitä pakaroideni väliin, työntääkseen sen sisääni.

Samassa hän sylkäisi kullileen ja kädellään voiteli myös reikääni. Paine persreiälläni kasvoi ja miehen ihana kyrpä alkoi sukeltaa sisääni. Voihkin kivusta ja tuskailin. Mies ähisi ja sanoi kohta helpottavan. Perseeni oli kuin tulessa. Se levisi hänen kyrpänsä voimasta isommaksi kuin koskaan aiemmin.

Miehen kyrpä oli nyt kokonaan sisälläni. Hän jätti sen vakooni jotta perseeni tottuu siihen. Sulla on oikeasti neitsytperse, mies sanoi iloisella äänellä. Luulin että vitsailit vain kiusataksesi. Sinulla on ihanan tiukka pylly, mies jatkoi kehumistaan. Hän alkoi liikutella kyrpäänsä perseessäni. Kipukin hellitti ja tunsin saavani kullia sisääni. Miehen ote lantioltani kiristyi ja hän veti minua itseensä samalla kun nussi hanuriani takaapäin.

Olet vallan ihana poika kun annat tämmöiselle vanhalle miehelle pyllyäs, hän jatkoi. Aloin voihkia ja nauttia panosta itsekin. Ootkos nainut vielä ketään, mies kyseli. En, en ole vastasin. Etkös edes hameväkeä, mies tivasi. Hyvä poika, niin sitä pitää sanoi mies ja jatkoi nussimistani. Mies ähisi ja puhisi siihen malliin että sanoikin olevansa lähellä tulemista.

Mies sanoi astuvansa minut pian ja sotkevansa pyllyni spermallaan. Minä kiihotuin noista sanoista valtavasti sillä pornoleffoissa olin nähnyt kunnon spermauksia ja siemennyksiä. Samassa perseeni syvyyksiin lensi lasti kuumaa spermaa. Miehen kyrpä sykki perseessäni ihanasti ja hänen vetäytyessään sisältäni, persereiästäni valahti spermavana takareittäni pitkin maahan. Olet mahtava pano, mies kehui ja kehotti minua jatkamaan valitsemallani tiellä.

Hän veti housunsa ylös ja jatkoi matkaansa metsän pimeyteen. Jäin voipuneena, perse avonaisena kontilleni, kiveä vasten nojaamaan ja runkkasin laueten spermat kivelle.

TEEN DILDO VLC HOMO DIEETTI