Homoseksuaaliseen rakastelu kuvia vaimo luvalla vieraissa

Suomessa on se metsäkulttuuri vieläkin jotenkin niin arvostettua että näitä "ihminen on eläin" tarinoita tulee ihan terveiltäkin Suomen terveysstandardilla henkilöiltä. Ihmisen kehitys-suunta ei ole sinne metsäänpäin. Koittakaapas hulluimmat päästä yli siitä "olen mies, eli olen siis metsäkarhu" filosofiasta. On sitä samaa eräillä naisillakin. Se niin miesten kun naistenkin jurotus hävettää.

Sen kuulkaas huomaa kaupunkilaisempien ulkomaalaisten seurassa. En kyllä tiedä mikä tuossa voi kiihottaa? Siinähän se vitsi piileekin. Kun mustasukkaisuutta ei ole voi nauttia elämästä ihan eri tavalla. Vaikeaahan se varmasti on aina miettiä mihin ihmeeseen se tyttökaveri tai poikakaveri taas jäi. Eikai vaan ole eksynyt vääriin vällyihin. Siitä kun pääsee yli tai pikemminkin tajuaa miten turhaa sellainen on helpottuu omakin olemisesi ja voit keskittää ajatuksesi ihan muualle paljon tärkeämpiin asioihin.

Asiahan on niin ettet kuitenkaan omista ketään ja jos toinen on vieraisiin mennäkseen hän sinne myöskin menee. Aika onnekas on se ihminen, joka siitä vielä kiihottuukin. Noihin Homosyytöksiin, joita näkee sitten ihan joka jutussa mikä ei ihan kaavaan mahdu, oletteko miettineet sitä kumpaan osapuoleen tuo halu tässä tapauksessa kohdistuu? Kuinka iso halko oikeen pitäisi hankkia, että tämä ajatus saataisiin mahtumaan omaa homouttaan pelkäävän ja homosyytöksiä jakelevien päähän!

Olipas oikein asiantutijan komenntti. Mistä teitä uskovaisia oikein riittää joka palstalle neuvomaan ja tyrkyttämään niitä teidän "oikeita" totuuksia Ainahan se on mielessä, mutta pidä housut luukussa niin ei ole tulevia murheita!

Ihmisen mieli on kovin muuttuva. Kun puolisosi jossain vaiheessa ihastuukin toiseen, niin olet sairaan mustasukkainen. Seksillä ja kiintymyksellä on korrelaatio keskenään. Kokonaisuutena varmasti miehet pystyvät paremmin erottamaan seksin ja tunteet toisistaan. Seksin harrastamisessa on aina se riski, että rakastuu. Ja sängyssä voi vuodattaa muutenkin tunteitaan, pettymystään parisuhteeseen jne. Ei seksiä voi 'harrastaa' kuten lentopalloa, golfia, tennistä jne.

Kannattaa uittaa matoa välillä muissakin vesissä niin saattaa napata isokin kala? Höpsis seksi oli ennen maalla vapaampaa,asioista ei vaan kerrottu julkisesti,meidänkin kylällä oli monta jo edesmennyttä jotka anto myös naapurille. Mistä voit tietää kuinka vapaata, kun ei kerrottu julkisesti? Taitaa olla aika kullannut sinunkin luulosi. Tai oikeammin, olet niitä juoruilijoita, jotka "tietävät" kaikki ja kaikkien asiat.

Kyllä minäkin olen kuullut vaikka mitä, mutta olenpa pitänyt turpani tukossa kertomatta eteenpäin, kun näitä "tietäjiä" on tullut juoruilemaan.. Ajattele nyt, kuinka paljon juorut saa pahaa aikaiseksi. Joku puhuu jonkun kanssa, ja saattaa jopa hipaistakin, niin heti "niillä on suhde" jutut alkaa kiertämään ja kaikkihan sen tietää kuinka juttu muuttuu..

Taitaapa olla enemmänkin totta se, että ketkä harrastavat näitä parin vaihtoja, pitävät turpansa tukossa ja vain sen pienen piirin tiedossa..

Mutta sitten siihen asiaan. Ihan asianharrastajien kertomana ja lopputulos oli ero vaikka kuinka olivatkin alussa vapaamielisiä. Tää ei oo mitään luuloa kun meijänkin vaarilla oli poijat myös naapurin emäntien kanssa ja kaikki olivat aviossa,no eipä niistä senkummemmin murehdittu,kaikki sen ties ja osalliset myöns asian. Ja kaikki meni oikein hienosti myös perintöä jakaessa vai mitä? Kyllä se on ihan okei että ihanasta vaimosta saa muutkin miehet nauttia.

Tavara on hyvää kun se muillekin kelpaa. Näitä kierrätettäviä ihania vaimoja yhdistää ylipainoisuus, leveäperäisyys , löyhä moraali ja vika päässä? Suomeen pitäs saada se ohjelma rysän päältä mikä pyörii jenkeissä parhaillaan niin suomenkielisenä ja suomessa kuvattavaksi kaikille pariskunnille niin aijai, kun oisi hauskaa ja kattoa kuinka moni pariskunta oikeen narahtais kiinni siitä pettämisestä ja kuinka monen kantti ei kestä sitä haha: D Kyllä meinaa olisi hauskaa, koska siihen päättyisi monenkin suomalaisen parin yhteiselo ja se leikkiminen ja kauhee säätäminen saakeli soikoon, kun ei voi suoraan mennä vaimolleen kertomaan, että on pettäjä sika mies tai vaimo haha: Aloittaja siihen ohjelmaan pitäis saada.

Tulis mietittävää ohjelman tekijöille ja katsojille ettei maailma ole aina ihan niin mustavalkoinen. Ei joka ainoa ihminen elä saman kaavan mukaan. Jne jne jne, 1. Eipä ne nykyrouvat lupia tarvitse. Ennen kun miehet kulki reissuhommissa ja oli viikkoja pois ei vaimot kotona kintut ristissä odottanu,nykysin vaikeampaa jos salassa haluaa touhuta kun ukotkin luuraa kotinurkissa. Joo se oli vanhaan aikaan ihan normaalia että kun isäntä oli savotassa ja reissusälli poikkesi torpassa niin kyllä se emäntää pani.

Jos ei heti niin viimeistään yöllä kun yösijaahan ne kulkurit yleensä vailla olivat. Sen tiesi se savotassa oleva isäntäkin että näin käy jos kulkumies pirttiin piipahtaa eikä sitä mitenkään merkillisenä asiana pidetty. Tauteja tai jälkikasvua ei saa tulla. Ei kai parisuhde mikään vakila ole, saa tulla ja mennä. Itekin kävyn pubissa kaljalla kun huvittaa. Vieraat naiset ei sillain kiinnosta. Kokeileppa joskus mennä mukaan ja touhua miehenkin kanssa. Jos vaimosikin innostuu niin ottakaa hänellekin nainen mukaan touhuiluihin.

Nyt ollaan jo 60v. Kun Hän oli 44v. Kyllähän Nainen itse tietää mitä haluu, ja olis tylsää jops ei muitakin uroita kinnostaisi Hän????!!! Kyl varmaan asia kiihottaa lähes joka miestä. Käytännössä hyvin harva haluaa naitattaa vaimoaan vieraalla miehellä. Itse kirjoitat kuin muinainen apukoululainen. Et liene järjen jättiläinen. Eli vaimosi myös aika rajoittunut älyn suhteen Sinä Teemu ET ole pumpannut muuta kuin polkupyöräsi kumia.

Sovimme, että vaimolla olisi vapaus harrastaa seksiä muiden kanssa opintomatkoillaan. Ajatus vieraista ei tehnytkään mustasukkaiseksi, vaan kiihottaa. Onko muilla vastaavia kokemuksia? Hieno homma jos tuossa vaiheessa oot. Itellä sama juttu ja täytyy sanoa että se vapautti kaikenlaisista peikoista. Se on vaan miehelle niin vaikea pala antaa naisen nauttia muistakin.

Sillähän ei menetä vaan saa vielä enemmän ja suhde syvenee. Eipä tuo juuri syvene kun pitää koko ajan pelätä että pojat Max ja Pax saavat selville että jalkapallojoukkeellinen pumppaa omaa äitiä Dille dulle doff 1.

Vai että sopimuksesta vaimolla oikeus käydä vieraissa Sinä ressukka se vaan varmaan uskollisesti odottelet kotona vaimon paluuta ja hänen herkullisia juttujaan vieraspanoista. Oot tainnut vedättää vaan itelles myös "luvan" käydä vieraissa puhtaalla omallatunnolla Kun kerran vaimokin käy vieraissa. Pah, oot vähän tyhmä!

AP on aivan sairas. Itselläni silti tavallaan vastaavanlainen tilanne. Tyttöystäväni on biseksuaali ja olen käytännössä katsottuna antanut hänelle vapauden tuon toisen sukupuolen suhteen. Puheiden mukaan ei kiinnosta, mutta evvvk.. On kokemusta noista bi-tytöistä: Oli miten oli, siis mulla ei ole mitään kiihottunutta perverssiä juttuja tässä taustalla.

Jo pelkkä ajatus naistenvälisestä seksistä saa oksentamaan ja pikkuveitikka nukahtaa viikoksi pariksi.. Senpä vuoksi sanoinkin, etten tahdo tietää jos käy lipittämässä jotain ämmää. Ja vannotin, että ero tulee välittömästi jos joudun joskus näkemään sellaista, että kannattaa varmaan jossain muualla sitten..

Vähän kinkkistä tämä tämmöinen.. Tämä on sitä nykyaikaa, heterotyttöjä ei enää ole. Kahden "heterotytön" kanssa olleena voin näin todeta: Kumpikin nykyään lepakkolaakson klaanissa: Kaipa se on parempi että seurustelee jo lähtöjään sen lepakonsiivillä varustetun tytön kanssa, kuin sellaisen joka sitten vuosien päästä havaitsee omaavansa tälläisiä taipumuksia.. Kannattaa kääntyä parisuhdeterapiaan, ennenkuin ajaudutte toisistanne lopullisesti eroon.

Parisuhteen pitää olla terapiaa sellaisenaan. Muuten se vaihtuu parempaan parisuhteeseen Kyllä maailma on muuttunut. Täytyy vain sanoa, että kyllä Jumalan kosto tulee olemaan hirvittävä, kun ihmiset näin syntisiä, siis joka suhteen. Kyllä, itsekin olen syntinen, mutta pelkään Jumalan kostoa.

Olen nähnyt lapsena joulupukin, mutta en usko siihen. Hyvä ystäväni on nähnyt kaivossaan näkin, joka syö pieniä lapsia. Hän ei enää usko siihen. Monet ovat nähneet ofoja ja uskovat niihin. Oletko nähnyt joskus jumalan? Onko joku lähipiirissäsi nähnyt sellaisen? Tiedätkö maailmassa nyt olevan yhtään ihmistä näiden seitsemän miljardin joukossa, joka oli sellaisen nähnyt?

Jumalaan uskominen jos mikään on täysin uskomususkontoa, joka perustuu tarinoihin, joiden todenperäisyyttä eivät tiedemiehet edes kuvittele haluavansa selvittää, tiedät kyllä miksi. Jumalia ja tarinoita löytyy jo ekr, mutta niitä uskotaan kirjoitetun jo tuhansia vuosia. Jumalia on ainakin kpl erilaista.

Yhteistä näille on että kaikki ovat kuviitteellisia. Ei kannata normaalissa tosielämässä uskomususkontojen synti -käsitteitä viljellä mihinkään rakoon, sillä niiden huomioiminen saattaa johtaa mielettömiin päätöksiin, jotka ovat järkeä vailla. Näin meille opetetaan yliopstossa. Päätökset tulisi tehdä vain todettujen tosiasioiden pohjalta. Ei kuvitelmien, eli luulojen.

Niinhän sitä luulis mutta ack miten väärässä olet, "oikeustieteen tyttö "! Lainsäädäntö perustuu Jumalan 10 käskyyn!!!!!!!!!!!!

Tosin laissa pitää mainita nykyään muutama muukin pikku sivuseikka. Laithan on kirjoitettu niin, että kunnollinen kansalainen pystyy niitä noudattamaan järkevällä tavalla. Lisäksi laissa mainitaan muutama muukin pikku sivuseikka lähinnä niiden vuoksi, jotka eivät haluakaan kaikkia lakeja noudattaa, kun ei ole heidän oma keksintönsä eikä edes Jumalansa keksimä.

Toivotetaan onnea ja laillista elämää. Jumalan kera taikka ilman. Kyllä tätä seksin täytteistä kirjoittelua on sitten hauska seurata,niin lehdissä kuin palstoilla ja täälä. Tehkää jumalauta tahoillanne mitä haluatte,vaikka nussitte pakoputkea tai seipään kärkeä.

Jos teidän elämänne on nin saatanan vaikeaa ja tyhjää,että ette osaa elää muuten kuin julkisesti ja esilletuoden,niin huonosti kuulkaa menee. Kaikista täyteläisin ja tasapainoisin elämä löytyy itsestä,ei muiden hyväksynnästä tai opeista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joulupukki ja Aku Ankka ovat vahvempia kuin jumala.

Kyllä ne pistävät jumalan olemaan kostamatta. Ei helvetti sama ku pelkäis joulupukin kostoa. Mieti nyt oikeesti haiskahtaako vähän kusetukselta. Elä täällä maan päällä esivallan nuhteessa ja jumalan pelossa.

Älä juo,nai,pelaa tai ylipäätään tee mitää kivaa,käyt vaan töissä ja maksat veroja niin sitte pääset taivaaseen ja siellä viini virtaa ja elämä hymyilee. Kaikki toi on aikoinaa keksitty kansojen hallitsemiseksi ja pelotteluks että ei uskalleta elää nii ku herrat haluaa.

Sääli että joku vielä jaksaa jauhaa. Eiks sulle tuu yhtää lapsuus mielee ku äiti sano että pitää olla vuosi kiltisti nii jouluna sit saa lahjoja. Mutta jos homma kusee eikä paratiisin portit aukea. Itse huomasin saman asian n. Tapasin myöhemmin naisia jotka kertoivat samanlaisista tunteista, jos kuvittelevat miehensä harrastavan seksiä vieraan naisen kanssa. Minusta tässä ei ole mitään outoa, ihmisillä on erilaisia fantasioita ja jotkut toteuttavat niitä, toiset eivät.

Finsvingers on täynnä tällaisia pariskuntia. Ei minun naiseni siitä mihinkään kulu, vaikka hän harrastaisikin seksiä jonkun muun kanssa. Olen vain onnellinen hänen puolestaan, jos hän saa sillä tavalla elämäänsä enemmän iloa ja nautintoa.

Arvostelijat ja moralisoijat näissä asioissa ovat yleensä sairaalloisen mustasukkaisia ja viittaukset homoseksuaalisuuteen voi jättää omaan arvoonsa. Tunnen sinulaisesi henkilön, ja hän on pahasti tunnevammainen. Se näkyy kaikessa kanssakäymisessä ihmisten kanssa. Kaikki sinunlaisesi ovat tunnevammaisia.

Et te ole normaaleja vaikka sitä niin mielellänne huudattekin näillä keskustelupalstoilla. Mutta kuka sen kissan hännän nostaa ellei kissa itse. Suosittelen lämpimästi psykiatrilla käyntiä sinulle ja teille kaikille.

Säälittäviä häntäheikkejä ja lumpppuja. Toivottavasti teillekin on omat senssipalstat, että saatte myllertää keskenänne, mutta pysykää normaali-ihmisten ulottumattomissa ja mitä eniten toivon, on se ettei teillä toivottavasti ole lapsia.

Onhan se jännittävää minkä taudin puoliso tuo kotiin. Eikä HIV edes ole pahin mahdollinen sukupuolitauti, koska tehokkaat ja toimivat hoidot on jo keksitty. Hivin ja ebolan se tuo! Ihmisen perimmäinen sairaus näkyy niin monella tavalla,, osanottoni. Nykymaailma on tällainen että ei edes tajuta että ollaan sairaita. Pakkohoitoon sut pitäisi laittaa ja vaimo myös. Koettakaa keksiä elämäänne jotain muuta sisältöä kuin naiminen. Olette ihan eläimiä vailla sivistystä.

Auton joku aina omistaa mutta naista ei voi kukaan omistaa vaan se on vapaa menemään ja tekemään mitä itse haluaa.

Mielestäni homma toimii hyvin ainakin meillä , kun yhteiset pelisäännöt selviä. Elikkä kun vieraissa käy niin kumia käytetään. Ja yhteisellä sopimuksella myöskään kotiimme emme irtokumppaneita tuo. Ei mulla ole mitään tarvetta jälkiliukkaille päästä, niihin voi järjestään mahdollisuuden kimpanmuodossa. Tuossa teidän jutussa lähinnä kummastelin tuota yhtä asiaasi. Miksi vain vaimolla on lupa käydä vieraissa?

Siis kun hän on poissa kotona niin etkö itse saa myös käydä samalla vieraissa? Mutta kuten sanottu, yhteiset sopimukset ja niistä kun molemmat pitää kiinni niin on aivan toimiva vaihtoehto tuo vapaasuhde.

Itse luulen ettei musta ole enää ns. Länsimainen yhteiskunta vaan on saanut sellaisen ajatusmallin ihmisiin tarttumaan. Tuo sinun sekava ajatusmaailmasi kuvaa hyvin sitä, ettei sinulla ja sinunlaisillasi ole kaikki kotona. Olette tunnevammaisia ja vain teillä on hajua siitä, missä on vinksahtanut noin pahasti.

Teidänlaisenne ihmiset ovat niitä pahimpia narsisteja joka elämän alueella. Miksi raivoat minun ajatusmaailmasta? Eikö se ole jokaisen oma-asia minkälaisessa suhteessa haluaa ja pystyy elämään? Jos tiedän etten tule toimeen yksiavioisessa suhteessa niin miksen voi hyvällä omallatunolla jatkaa tätä nykyistä mallia? En myöskään ymmärrä mitä faktoja sinulla on esittää väitteisiisi, että olen tunnevammainen, millätavalla minulla tai kaltaisillani on "väärä tai sekava ajatusmaailma" ja eniten kummastuttaa mikä minusta tekee narsistin?

Lisäksi en lähtenyt korostamaan missään vaiheessa olevani parisuhteessa, vaan puhuin pelkästään avoimesta ja vapaasta suhteesta.. Pitäisiköhän kukkahattutädin tarkastella lukemaansa tekstiä ja keskittyä luetunymmärtämiseen? Lupa on toki kummallakin mutta minua ei kiinnosta tai kiihota. Se vaimon vierailut on joka sytyttää. Kirjoituksistasi tulee selkeästi ilmi se, että kaikki ei ole sinulla kotona.

Sinunlaisesi hyökkäävät sanalla "kukkahattutäti" kun eivät muuta keksi. Sinulle ei tosiaankaan tee pahaa se, että alkaisit valmentamaan lukemaan vaikka psykologian kirjallisuutta , voisikohan sitä sanoa vaikka henkiseksi koulutukseksi. Omapa on kuitenkin asiasi, mutta muistahan se, että minkä taakseen jättää, sen eestään löytää.

Älä itke sitten täällä palstalla, kun vituiikss meni. Tässä näkyy oikein kauniisti, miten torjuttu homous jalostetaan kulissiliitoksi ja "kaverien väliseksi luottamukseksi". Minä ns unohdan vaimoni alastonkuvat muiden valokuvien sekaan kun näytän valokuvat kavereileni. On mahtava tunne kun näen että ne näkevät vaimoni alastomana kuvissa,. Onneksi meillä tuhottiin ne kuvat jo aikoja sitten, ettei ne joudu vahingossakaan vääriin käsiin Eikö näitä asioita voisi pitää luottamuksen alaisena.

Kait tämmösestä jotain kiksejä saa?! Kerroppa nyt 30wmuija miltä tuntui, kun kuvia otettiin ja mihin tarkoitukseen ja entä se luottamuksellisuus? Nimittäin pari aviossa olevaa naista on itse näytellyt minulle miehensä ottamia alastonkuvia, eikä heitä hävettänyt yhtään, kun laittelin niitä paremmuusjärjestykseen. Jotain jännittävää ja pikkutuhmaa siinä alastonkuvaamisessa varmaan naisten omasta mielestäänkin on: Alastonkuvat jos on kuvattu "nätisti" eivät ole muutakuin taidetta Niin väitätte, ette kuitenkaan uskalla laittaa niitä näytille.

Tuhmaa valehdella lukijoille ja puolisoille. Mun mieheni naispuolinen ystävä näytteli kavereilleen miehestäni aiemmin otettuja alastonkuvia, luuli niillä saavuttaneensa jotain. Ilmeisesti yritti päästä pukille ja mut pois kuvioista, mutta ei sitten onnistunut: Ettet vain olisi kiinnostuneempi kaveristasi kuin tyttöystävästä?

Tuollaisia kuvia ei kannata ottaa ollenkaan, ne voivat joutua vaikka vahingossakin ulkopuolisten silmiin. Alastonkuvia ei tule koskaan näyttää kenellekkään ilman kuvassa olevan lupaa, se on vähintäänkin kunnianloukkausta. Se on väärin, vaikka kuvissa olisi exäsi, jolle olet katkerana. Esittelen kavereilleni kuvia mieheni alimittaisesta pilistä ja kumma kyllä kiihottuvat nähdessään mokoman pikkupilin.

Pieni pippeli on kuulemma "söpö". Sitten sormetetaan porukalla ja käytetään XXL kokoisia dildoja. Jos jonkun kaverin kunnolla varustettu mies sattuu tulemaan kotiin kesken session niin välillä annetaan sille kaikki. Ei se siitä kulu. Tiedän että vaimotkin tekevät tota vähintään yhtä paljon kuin aviomiehetkin Olisipa kiva yllättää vaimo kesken touhun naisen kaa. Tää on uh ah paras! Tälle antasin peukkua vaikka sata kertaa!!! Sori Rebekka, mutta kuulostat mieheltä.

Ja pienet pippelit ei ole koskaan hauskoja. Niin onhan näitä bi-seksuaaleja olemassa. Taitaa sulle olla uusi asia..? Siis runkkaat kaverisi kanssa ja kiiihotutte sun naises kuvista?

No mä heivaisin sut saman tien jos tietäisin touhuistasi. Todella alentavaa ja loukkaavaa sun naistasi kohtaan.. Toi oli niin oksettava juttu, että ei se ole totta. I am The Man Ja pilloinen~~silloinen, ne raiskaamani naiset? Edellä esitettyjä kirjallisia oikaisisin käskyllä, älä ryhdy muuhun sukupuolin elämään kuin valvottun harjoitteluun ja siinä yhtä monta sorvia kuin klitoristakin, varoista. Mä oon näyttäny alastonkuvia mun isästä kavereilleni, ja sitten samalla runkataan.

Oon 35v mies ja mun isä vähän päälle Kaverit tykkää vanhemmasta miehestä kun silläkin niissä meidän yhdessäottamissa kuvissa vielä seisoo. Joissain kuvissa se laukeaa ja on jopa kuva, jossa laukeaa mun naamalle. Yleensä noita kuvie kattoessa meillä ei kavereiden kanssa mene kuin pari minuuttia niin kaikki laukeaa. Joskus sekotetaan sperman sitten kaljaan ja juodaan se vaahdon seassa. Jatkoa edelliseen, piti lisäämäni ollaan kaikki isä lukuun ottaen ihan tavallisia heteromiehiä, joilla perheet ja vaimot.

Jos vaimot ei tiedä niin ei loukkaa niitä. Ihan normaalia ja hyväksyttävää. Itsekkin tehny pariin otteeseen samaa ja ystävyyssuhteet ovat säilyneet samoina. Pari kertaa olen myös lähettänyt itsestäni alastonkuvia ulkomaille tuntemattomiin osoitteisiin, on siinä ollut ihmisillä ihmettelemistä! Naisesi odottaa että olet kotona pitämässä sitä hyvänään, niin sinä limainen runkkari tykkäät ennemmin runkkailla kilpaa kaveristi kans! Kuka haluaisi nähdä ne kuvat? Kylla te oottee hauskoja!

Eipä ollut miehelläni minusta alastonkuvia vaikka 30 vuotta oltiin parisuhteessa ja kaksi lastakin saatiin. Minä itse olen joskus ottanut alastonkuvia itsestäni, ja niitä katsellessa juon siemennestettäni. Minä olen laittanut pakastimeen noin puoli litraa omaa siemennestettä, tätä aina välillä tykkään läträtä päälleni ja maistella. Haluaisin kyllä että joku miekkailisi alapäänsä kanssa minun naamalleni.. Itse otin alastonkuvia miehestäni ja näytin tyttöjen illassa.

Ihan hyvännäköinen mies kyseessä, mutta oikeasti meitä kyllä vain nauratti ihan älyttömästi. Ei tullut mieleenkään vetää käteen Mulla ja mu kaverilla on moottoripyörät ja nahkapuvut. Tehdään kesäisin sellasii päiväretkiä. Kerran retken jälkeen kaverini pyysi kahville. Kahvi vaihtui sitten kossucolaan. Hän pyysi jäämään yökylään. Heitin nahkapuvun pois ja olin alusvaatteissa. Jossakin vaiheessa hän kysyi "onko nahkapuku sinusta sexikäs?

Sitten hän näytti kuvia nahkapukuun pukeutuneista miehistä. Ne oli niissä jotenkin eroottisissa asennoissa. Joillakin edestä vetoketju auki ja paljas vartalo tuli esiin. Hän huomasi sen ja alkoi koskettelemaan minun reisiäni.

Hän pyysi riisuuntumaan ja laittamaan pelkän nahkapuvun päälleni. Niin hyvälle se tuntui. Hän hieroi minua nahkapuvun päältä. Mä hieroin myös häntä nahkapuvun päältä. Hitaasti hän avasi pukuni vetoketjun ja kosketteli paljasta vartaloani. Olin kiimasta aivan sekaisin. Teimme vuoronperään toisemme tosi onnelliseksi illan ja yön aikana. Vaimoni oli viikon lomamatkalla ystävättärensä kanssa ja minä sähläsin yksin kotona.

Sitten puhelin soi ja kaverini kysyi, että jos kaipasin seuraa. Hänellä olisi juomat tullessaan. Ilahduin ja pian hän oliki ovellani. Minulla oli kuva-albumi auki pöydällä.

Ei silleen ihan, mutta parin sivun kääntänällä esiin tulisivat vaimon irstaat kuvat. Oltiin jo vähän pöhkässä, kun menin vessaan ja soitin toisella kannykällä pöydällä olevaan kännykkääni.

Vastasin ja juttelin olemattoman henkilön kanssa, joka "kysyi apuani" telkkarin kanssa samassa talossa. Kaverilleni hiukasin, että kattelee vaikka videota, en viipyisi kauan aikaa. Menin pihalle tupakalle ja parin kymmenen minuutin perästä hiivin hyvin varovasti sisään, niin ettein kaveri kuullut. Päydällä oli albumi auki missä vaimo levitteli jalkojaan. Hiivin takaisin käytävään ja tulin äänekkäämin takaisin, mutta niin nopeesti, että hän ei ehtinyt sulkea videota.

Vähän oli mies hämillään, mutta minä iloisesti luikkasin, vaan, että katellaan yhdessä, kun olet kerran aloittanut. Siinä sitten yhdessä runkattiin ja myöhemmin vielä saunassakin. Kaveri nukkui sen yön vieressäni ja aamulla siinä kävi, että vedettiin toisitamme ja vähän imaistiinkin. Joo,siis ensinnäkin,mikä helvetin juttu tää porukkassa runkkaaminen on. Vai ootteko te jotenkin vähän eksyksissä,ei tiedä onko hetero,homo,vai bi.

Ja sitten nämä kuvat,toivon että tyttöystäväsi saa tietää asiasta. Ihan sitä varten että jos se kuvittelee että ne on ovat pelkästään sinua varten,petät tyttösi luottamuksen. Eriasia on jos se tietäisi tai laittaa itse julkisesti esille. Sillonhan tietää että kuka vaan kiima pelle voi kattella ja runkata. Nää aika pientä vielä mutta mie vein lomalta inttiin vaimosta otetut pornokuvat ja koko rykmentti alkoi tumputtaa futiskentällä.

Kapiaisetkin innostu touhusta mutta se oli jo vähän liikaa kun joukkoeenjohtaja halus alkaa hinttailee mun kanssa. Siemensyöksyn tapahtuessa, henkilön on syöksyttävä välittömästi maahan.

Tästä muodosta muodostuu siemennestettä. Minun lapseni ovat nykyään jo melkein kolmekymppisiä. Heillä on niin rajut seksuaalisetfantasiaorgiat, että niistä en halua kuullakkaan.

Sen tiedän ainoastaan, että jos näitä ihmisiä yllättää tositouhuissa, niin voi ihan haistaa sen ulosteen, mikä syntyy sen seurauksena kun yhdyntää suoritetaan peräaukkoon! Kaikki Perwo-Jormat kerääntyvät tänne kertomaan fantasioitaan ja rytkyttelemään pikku-bibbelillään: D Hauskaa lukea tosiaan. Kuka hullu muija nyt eees antaisi kuvata itseään, kun nehän on kuitenkin netissä ne kuvat lopulta. Enemmän kyse on kunnioituksesta ja sitä ajattelee että toiselta pitäisi olla kuitenkin lupa tuollaisille kuvien näyttämiselle.

Mikset samantien laita tyttöystävääs nettiin myyntiin?! Ottamatta kantaa asian moraaliseen puoleen vaikea tosiaan sanoa mitä tuo oletettu tyttöystäväsi tykkäisi asiasta, jos saisi kuulla.

Mutta siis kiihotut, kun kaverisi runkkaa? Oletko ihan varma seksuaalisesta suuntautumisestasi? Minusta tuo kuulostaa melko homoseksuaaliselle toiminnalle. Ehkä tämä on oma tapasi hieman raottaa kaapin ovea.

Tule rohkeasti ulos vain, ei siinä ole mitään pahaa. Osallistukaa runkkauksen Sm kisaan kaverisi kanssa ja taustakankaassa tyttöystäväsi alastonkuvat,kattokaa mitä on tyttöystäväsi mieltä. Joo, herää unestas satusetä: Ei niiden homoja tarvitse olla, jos kimpparunkuttelevat.

Hauskoja, hiukan teinityylisiä juttuja ovat. Joko fantasiaa tai totta. Siinäpä mittaavat omansa ulkoisia ulottuvuuksia, sitähän se on; kelvata kaverienkin silmissä. Me jääkiekkojoukkuuen poikien kanssa aina katsellaan kuvia toistemme veljistä ja runkataan pukuhuoneessa. Lisään vielä, että kaikki ollaan ihan heteroita eikä meitä kiinnosta mitkään kieroutuneet seksileikit. Ja näille pitäis viel pyykit pestä ja ruuat laittaa, oikein ovat miehiä.

Juttu sitten kyl lentää ,muutkin tietää ja juorut kiertää,eipä kyl ittellä kiinnosta tuollaiset jutut,mikäli ei kumppani mukana juonittelussa. Surkeeta ja väärin naisystävää kohtaan liekö ihan laillistakaan kun luvat oltava toisten kuvien levittelyyn. Vaikkakin vain kaverin kesken. Samahan se on panna naista kimpassa jos kerta haluut ja uskallat heh.

Mä vetäisin turpaan jos musta alastonkuvia leviteltäs!!! Hope so muijas saa tietää tästä!!! Oot kyl oikee kunnon asshole!! Selkääs sietäsit saaha ku teet muijastas halvan lutkan. Kaikkihan me paneudumme luonostamme lakanoitten väliin. Kato vaan ettei sun kuviin ole linkkiä juuri näillä sivuilla. Ei kannata koskaan antaa otattaa itsestään kuvia, ja silti et voi olla varma. Poikaystävä tai kaveri voi iskev vaikka kun olet sammunut tai nukut Avauksen kuvan naisesta siis omistat kuvana "täysversion, termis?

Muista, että toisten kuvien levittäminen avauskessasi on laitonta, ilman lupaa.. Kaapista kannattaa tulla jos on käynyt elo noin ahtaaksi että pitää kumppanin seläntakana kavereiden kanssa tumputtaa ja imeskellä. Vain tyhmät ukot keksii tuollaista. En koskaan antais anteeksi ukolleni jos se näyttäis minun kuviani kavereilleen.. Sitten vielä, kuinka härskiä että ukot runkkaa yhdessä, hyi helkutti yäk Ei vähemmänpä voi kiinnostaa, ei ole muuta ajateltava kun laitaa tyttöystävän kuvia tänne, se on muuten laitonta katsoo itsesi peiliin, jos tyttöystäväsi saisi selville niin hän pitäis jäättää sua!

Kerran sain käsiini kaverin ruohonleikkurin kuvan, saunaillan jälkeen runkkailtiin kaverin kanssa sille kuvalle ja myöhemmin viettelimme naapurin Pirkon petipuuhiin. Vetelimme vuorotellen siinä Pirkkoa. Lopulta paljastui että Pirkko oli kaverini, Kullervon kadonnut serkku. Eihän se meitä estänyt, nussittiin koko yö Pirkkoa. Sitten runkkasimme oman traktorini kuvalle. Kyllä tämä on ihan tervettä puuhaa on. Siinä taas nähdään, että miesten on helpompi katsella kuin ajatella Ainahan eivät ajatukset vastanne tarkoitusta.

On Teitä suuri joukko jolla on väärä lääkitys. Menkkääs kastsomaan peiliin, se apina joka sieltä katsoo Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Toki tuota kuvausta on tullut harrastettua sekä parisuhteessa että sen ulkopuolella. Kuvat on osoitettu minulle ja minulla ne myös pysyy.

Olen koittanut sada niistä mahdollisimman taiteellisia mutta kieltämättä aika irstaiksi ne on mennyt. Nykyinen dikitaalisuus pitää intimiteenin kahdan keskeisenä, ja kieltämättä niistä on ollut iloa. Mutta ajatus siitä että niitä levittelisi muille on kauhea. Rakkaani kuva verkossa se lienee sama kuin pettäminen. Kyllä täytyy olla mielikuvistusta Eli olet sis päättänyt vaarantaa suhteesi tommoisekka tyhmällä tempulla Haluaisin vain nussia tulevaa tyttöystävääni.

Tässä jutussa on niiiiiiiiin paljon pielessä, että ei voi olla kuin oikein Sori, mutta kuulostaa aika sairaalta Pikkupojat voivat runkata kimpassa, eivät aikuiset ihmiset.

Ehkä olet itse enemmän homo kun hetero? Mielestäni pahinta, että loukkaat sinulle rakkaan? Seuraavaksi alat varmaan markkinoimaan vaimosi seksipalveluita??? Ja pikkupoikien runkkaus yhdessä ei ole sairasta?! Pikkupoikien ei pitäis runkata ollenkaan vielä! Sinä tässä sairas taidat olla Murrosikäisillä pojilla on tarve testata seksuaalisuuttaan, vertailla ulottuvuuksiaan keskenään.

Monet pojat, erittäin harvoin aikuiset hetero miehet harrastavat sitä. Ja tiesitkö, että jopa lapset, sukupuolesta riippumatta, osaavat tyydyttää itse itsensä. Siinä ei ole mitään sairasta. Tästä ketjusta irtos kyllä muutamatkin kunnon naurut!! Ja nää on ihan selvästi ihan mielikuvituksen tuotetta, sarkasmia jos niin halutaan. Pitää vaan osata lukea näitä oikealla tavalla. Voiko tyhmempää miestä olla, täysi idiootti Aatella, ei niin kovin kauan sitten se oli aivan mahotonta meininkiä ku oli tää laulu merimiespoikain pesteistä laivoille kiertämään mualimoo.

Eihän tää ole nykyään enää yhtään mittää. Kell´ onni on, se onnen kätkekööt. Kaikenlaista rehentelijää onkin mailmassa. Nyt en enää ihmettele lainkaan miksei esimerkiksi naisten itsetyydytyspalstalla saa keskustella naisten itsetyydytyksestä. Naisethan suorastaan vihaavat toisiaan ja toistensa seksuaalisuutta. Miksi seksikeskustelupalstoille alkaa tunkemaan moralisteja jotka tekevät aloituksia tyyliin "miksi seksiä täytyy haluta?

Mikä suomalaisia, yhtä hyvin naisia kuin miehiäkin, vaivaa kun tässä tuomitaan muiden mukana myös homoseksuaalit ja myös naisten suulla.

Kymmenen vuoden aikana te saatanan moralistipaskaläjät olette pilanneet sekä netin että maailman! Te hurraatte kilpaa kun saatte kieltää ja kun teiltä kielletään ja viedään ihmisoikeudet! Muistakaa tulevaisuudessa että TE olitte ne paskiaiset jotka tekivät tästä maailmasta ahdistuneen, alistuneen ja rajoitetun dikatuurin ja jossa ihminen ei saa olla yksilö!

Te pilasitte tämän maailman - Muistakaa se kun ivallinen naurunne on hyytynyt ja kun tajuatte mihin helvettiin olette itsenne saattaneet. Minä en moralisoi miesten tai naisten itsetyydytystä. Muutenkin suhtaudun suht avoimesi ihmisten fantasioihin. Nykyinen puumailmiökin on mielestäni ihan hieno juttu, niin kauan kuin ketään ei loukata. Siinä minusta menee raja.

Toisten loukkaaminen on vain todella idioottimaista. Sitä tuskin haluaa kukaan. Minulla ei tulisi

Homoseksuaaliseen rakastelu kuvia vaimo luvalla vieraissa

Avauksen kuvan naisesta siis omistat kuvana "täysversion, termis? Näin meille opetetaan yliopstossa. Kaverilleni hiukasin, että kattelee vaikka videota, en viipyisi kauan aikaa. Nauti pesästäsi käytä kumia jos saat vieraalta. Kymmenen vuoden aikana te saatanan moralistipaskaläjät olette pilanneet sekä netin että maailman! Ajattele nyt, kuinka paljon juorut saa pahaa aikaiseksi.

Shemale big homo seksiseuraa kuopio

Valitettavasti tuo tilanne tuskin tulee muuttumaan. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Aihe vapaa 'aloittaja Turhautunut. Tapasin myöhemmin naisia jotka kertoivat samanlaisista tunteista, jos kuvittelevat miehensä harrastavan seksiä vieraan naisen kanssa. Minun fetissi on näyttää oman tyttöystäväni kuvat hyvälle kaverilleni. Haluaisin kuulla naisista jotka tykkäävät istua miehen naamalla, onko heitä? Puhumattakaan alfa uros henkisistä tyypeistä joiden on näyteltävä muijansa römpsäkuvia kavereilleen tunteakseen että elämässä on jotain täytettä.