Homoseksuaaliseen seksikkäitä miehet kireä kalu

homoseksuaaliseen seksikkäitä miehet kireä kalu

..

Ainakin minä niin seksissä kuin tappelussa – tai meikäläisen tapauksessahan kyse on samasta asiasta – tunnen olevani niin miestä, niin miestä. Muun muassa tällaisia on tullut pohdiskeltua. Muitakin näkökulmia on, mutta minusta – ja taistelukaveristani Esasta – on selvää, että mikään ei yksin selitä meidän halujamme, ei edes meidän yksilöpsykologiamme eikä kasvatuksemme.

Ja olen kyllä valmis uskomaan, että hellyys ja rakkaus yhdistettynä seksiin toimivat varmasti myös, vaikkeivät ne meitä innostakaan. Mää löysin tämän seksin ja väkivallan yhdistelmän armeijassa. Niin siis tämäkin vielä, kautta aikojen ja kulttuurien seksikkäin mies on aina ollut hieman aggressiivinen ja lihaksikas sotilas saappaineen.

Ennen armeijaa mulla oli vain kaksi homoseksuaalista kokemusta. Ne eivät tosin olleet erityisen väkivaltaisia. Eka kerralla vein yhden luokkatoverini, ilmiselvä homo, metsään ja nylkytin hänen päällään itseltäni mällit housuihini. Kaveri väitti olevansa ihastunut minuun, mutta jatkoa ei seurannut. Toisella kertaa menin syyspimeällä yhtenä viikonloppuna baarissa tapaamani kaverin kanssa – ei ollut yhtään homoklisee, päinvastoin kova jätkä – puiston perälle pusikkoon, jossa runkkailimme toisiamme ja otimme lopuksi suihin toisiltamme.

Tästäkään ei seurannut sen kummempaa suhdetta. En epäillyt sitä vähääkään, mutta en ottanut siitä pulttejakaan. En tietenkään kulkenut ympäriinsä sitä kuuluttamassakaan, vaikken pitänyt itseäni yhtään heterojätkiä kehnompana miehenä.

Kavereitten joukossa olin ihan samanlainen itsetehostuksellinen nuori testosteronipaskiainen kuin muutkin. Eikä sellaista jätkää ollut, jota olisin pelännyt.

Vähän luulen, että asia oli jopa päinvastainen. En ollut kovin kiltin tyypin maineessa. Siihen tietysti vaikutti sekin, että olen aika iso ja jo varhain isäni tapaan aika kirveellä veistetyn näköinen.

En siis mikään kaunis näky. Sinne armeijaan menin kaksikymppisenä. Olin päässyt kyllä yliopistoon, mutta siirsin aloitusta vuodella, kun ajattelin, että parasta hoitaa intti pois alta. Siellä samassa tuvassa tutustuin nopeasti Esaan. Olemme kotoisin tältä samalta seudulta, minä Tampereelta ja hän tuosta Lempäälästä, maatalon poika. Päinvastoin kuin minä hän on kaunis poika – nyt tuli turpaan, kun se lukee tuon.

Olemme saman mittaisia eikä hänkään totisesti ole mikään heinänkorsi. Huvittavaa ehkä, mutta meidän kalutkin ovat tasan samanmittaiset, 16 senttiä tiukkana. Tämä selvisi tosin huomattavasti myöhemmin. Tuvassa olivat myös Kari ja Hessu, kaksi korstoa, jotka olivat kotoisin ihan eri puolelta Suomea. Jonkin ajan kuluttua vähän kuin itsestään meidän neljän kesken syntyi jumalattoman mahtava harrastus, painiminen. Muistelen, että se alkoi leikkimielisellä yhteenotolla Esan ja Karin kesken.

Se oli niin hauskan näköistä puuhaa, että tuota pikaa Hessu ja mää yhdyttiin kisailuun. Siitä se sitten alkoi. Aina kun oli vähänkin joutoaikaa, oltiin sitten tuvassa kasarmilla tai metsäleirillä, me neljä sotilasta ruvettiin vääntämään. Ottelut olivat tietenkin kovia taistoja, joissa ei periksi annettu, mutta muuten asenne oli leppoisa ja kaverillinen.

Se oli hauskanpitoa tylsistymisen karkottamiseksi. Meistä neljästä tuli parhaat kaverit. Niin ja matsien aikana kukaan ei takuulla ajatellut mitään seksuaalista. Jälkeenpäin mää kyllä herkuttelin ajatuksella. Koska Esalla oli käytössään auto ja asuimme samalla suunnalla, kuljin yhteiset lomamatkat hänen kyydissään. Sitten kerran toukokuussa, kun armeijan loppu välkkyi jo kutsuvana, lähdimme taas lomille. Kaksi muutakin kaveria – ei Kari ja Hessu – olivat kyydissä, mutta he jäivät pois aikaisemmin.

Yhdellä metsätaipaleella pysähdyimme Esan kanssa levarille pitämään kusitaukoa. Syrjäsilmästä näin, että Esalla oli vaikeuksia saada kaluaan esiin. En voinut olla vittuilematta: Aivan helvetillinen, kun päässä pyörii vain kiimaiset panot. Eihän miehen tartte avuttomaksi heittäytyä. Ota sää mun kyrpä perseeseen. Kun kiskoin turvavyötä ympärilleni, huomasin, että Esa oli jähmettynyt tuijottamaan tuulilasista harittavin silmin. Käsi oli pysähtynyt virta-avaimelle, muttei näyttänyt aikovan kieräyttää sitä.

Odotin hetken, että mitä nyt. Kun mitään ei tapahtunut, kuulutin nyrkki suun edessä: Kullia huuhtomassa kylmässä joessa? Ja jumalauta, jos nyt rupeat vittuilemaan, niin mää vedän sua turpaan!

Hakkaan siis ihan oikeasti! Tiedäthän sää sen, yritin olla vitsikäs, mutta Esan ilme oli sellainen, että peruutin nopeasti. Tuota… tuosta äskeisestä läpästä. Olisitko sää ihan oikeasti valmis tunkemaan sun kyrpäs mun perseeseen? Kai mää voisin sitä ainakin kokeilla.

Esa huusi täyttä kurkkua ja hakkasi nyrkillä rattia. Me tuijotimme toisiamme silmiin riemukkaan pöllämystyneinä, että mitä vittua tämä oikein on, onko tällainen tottakaan. Kiskoin turvavyöni irti ja me kaappasimme toisemme tiukkaan rutistukseen. Mun paras painikaverini ja umpihomo!

Siis meinaan kunnolla niin kuin me? Mennään tonne metsään ja katotaan sun peräs. Jaa, paitsi että meillä ei ole kortsuja ja sitä semmoista liukujuttua. Siis kun voitasihan me tehdä niinkin, että matsin hävinnyt joutuu ottamaan toiselta suihin.

Siis tehdä tätä jatkossakin? Petri, tuota, mää siis tykkään susta ihan oikeasti. Oon tykänny alusta asti. Kiskaisin hänet tiukkaan halaukseen, etten olisi turskahtanut itkuun. Elämässä on harvoin niin suuria onnen hetkiä kuin silloin. Esakin rutisti mua niin kuin olisi halunnut ottaa minut hengiltä. Sitten hän tönäisi mut irti, ja me noustiin autosta. Hymyillen mutta helvetisti julmalla turpaan mätöllä uhoten loikimme metsän puolelle siitä levarilta.

Jo parinkymmenen metrin päästä löytyi sen verran leveä alue, että siinä saattoi tapella ilman, että joutava pusikko olisi piiskannut meitä. Siinä sitten kaksi lomapukuista nuorta sotilasta, silmät ilosta ja kiimasta kiiluen, kävi vastakkain etukumaraan jalat ja kädet haarallaan. Tulihan siinä ensin kiroiltuakin ja herjattua kaiken maailman vittumaisuuksia toisesta ennen kuin hurjasti karjahtaen kävimme toistemme kimppuun. Hitto, koskaan ennen painiminen ei ollut ollut niin villiä ja hurmoksellista.

Ensi kertaa kulli pystyssä tappelemassa. Ja se on vain niin mieletöntä, kun kaveri kaikilla voimillaan lihakset räjähtämäisillään ottaa susta kiinni ja yrittää pakottaa sut nurin.

Ja itse taistelee samoin raivoisasti. Aivot oli ihan pimeinä ja ainoa tunne – sen lisäksi että kyrpä oli repiä housut – oli, että vittu tuon jätkän mää murskaan alleni. Emme kumpikaan osaa sanoa edes näin jälkeenpäin, kuinka kauan me kamppailtiin. Siinä mustikan ja puolukan varvut saivat kunnolla kyytiä. Julmetun tiukasti toisiimme kietoutuneina möyrimme sinne tänne pitkin metsänpohjaa. Hiki ja kirousten karjahdukset vain lensivät.

Mutta helvetti niin vain kävi, että lopulta Esa selätti mut. En yksinkertaisesti jaksanut enää. Ja raivoissani, kun en oikein kestä häviämistä – paitsi joskus pitkin hampain tuolle parhaimmalle ja rakkaimmalle tappelukavereilleni.

Esa istui rintani päälle ja läpsi avokämmenellä naamaani. Hän vain kähisi voitonriemuisena jotain vitun hinttarista ja kaivoi kyrpäänsä esiin housuista. Se oli niin hemmetin komean näköinen seisokissaan siinä silmieni edessä. Mää nappasin sen huohottavaan suuhuni ja imin ihan hulluna.

Esa kiljui sekona riemusta ja lykki sitä syvälle nieluuni. Munkin pää sumeni täysin himosta, vaikka olin välillä tukehtua, ja suorastaan ahmin sitä kovaa kalua. Ähkyvä ja korahteleva Esa-parka ei kauaa kestänyt, kun laukesi. Vähän siitä mällistä pääsi suuhuni, mutta suurimman osan otin naamalleni.

Esa rojahti kyljelleen siihen viereeni ja höpisi sekavana jotain ’vittu ku mahtavaa’ –tyylistä. Mää spegut naamalla valuen kiepsahdin nopeasti hänen päälleen.

Ensin hieroin ja nylkytin haarojani hänen lantioonsa. Sitten nousin polvilleni ja revin kaluni esiin. Pelkkää jumalauta saatana perkelettä kähisten runkkasin innoissani. Esa yritti voimattomana repiä ja huitoa mua nyrkeillä. Ja mää ammuin elämäni ihanimmat liemet hänen päälleen, tarkkaan ottaen silmien väliin. Mää putosin vinosti Esan päälle ja hänen kätensä ampaisivat ympärilleni ja yrittivät puristaa multa luut kasaan.

Me hieroimme spermaisia naamojamme toisiinsa. Lopulta me vain hihitimme aivan hervottomina ja suukottelimme toisen pärstää. Helvetti, että mää sillä hetkellä rakastin sitä jätkää – ja teen sitä edelleen, vaikkei meillä ole useinkaan tapana tällaisia lässyttää, me tappelijat. Ihme kyllä pääsimme siitä ylöskin ja siistimme toisemme. Autossa kaivoin repusta paperinenäliinoja ja pyyhimme toistemme naamat.

Esa kyllä meinasi, etten saisi koskaan enää pestä naamaani vaan antaa hänen spermojensa olla ikuisina merkkeinä hänen voitostaan.

Siitähän seurasi lyhyt käsikähmä turvavöihin sidottuna ja uusintaottelulla uhkaillen. Hitto, että oli hienoa olla olemassa.

Ja että Esa oli siinä. Matkalla piti tietenkin pohtia tulevaisuutta. Kun asiaa tarkemmin ajateltiin, niin eihän meidän kahden hinttisotilaan jatko ihan yksinkertaista ollut. Enkä aio jättää tätä tähän. Sää saatana saat vielä ottaa mun kyrpäni perseeseen. Mistä tulikin mieleen, mitä me tehdään Karin ja Hessun kanssa. Ei kai tästä kenenkään muun tarvitse tietää, vai mitä. Enemmän mua mietityttää, missä ja milloin me voidaan ottaa uusiksi. Lähdetään ylihuomenna takaisin niin hyvissä ajoin, että ehditään ottaa matsi siellä.

Ja mää voin hankkia niitä kortsuja ja muuta. Vaikka vähän kyllä jännittää. Miltä se perseeseen paneminen tuntuu? Pornojuttujen mukaan aluksi tuskallista ja tiukkaa, mutta sitten kuulemma taivas aukeaa. Mutta enemmän sää tulet kärsiin, kun mää pieksän sut. Mutta sää tulet itkemään, kun mää vähän käsittelen sua.

Mitä sulla on ohjelmassa huomenna? Panopaikkaa ei kyllä ole tiedossa, mutta voit tulla meille yöksi. Ja takuulla saat, saatanan jätkä, turpaan sillä matkalla. En kehtaa kertoa, miten mitä kaikkea me uhottiin toisillemme, aika rajua. Esa heitti mut kotiin ja jatkoi sitten Lempäälään. Seuraavana päivänä me tosiaan tavattiin ryyppäämisen merkeissä. Esa tuli meille ja lähdimme kiertämään Tampereen kuppiloita. Siis siviilit päällä, molemmilla nahkatakit ja farkut.

Kauheasti emme päässeet toisiamme kourimaan, kunnes saimme kiihottavan idean. Keksimme lähteä Mixeihin, siihen homobaariin. Kyllähän me kokemattomat nuoret hinttarit olimme aivan ihmeissämme.

Valtava lauma äijiä ja joka ainut homo. Sitähän olisi ollut ihan taivaassa, mutta emmehän me hermostuksissamme osanneet ottaa rennosti. Leikimme helvetin koviksia ja supatimme toisillemme, kuinka pystyisimme vetämään turpaan jokaista niistä tyypeistä pelkällä vasemmalla kädellä. Homot kun on mamiksia, luultiin. Alhaalla vessassa aiheutimme pientä hämminkiä. Me tietysti kävimme kiimoissamme toistemme rinnuksiin.

Se taisi olla muista vähän pelottavaa, kaksi isoa jätkää riuhtoi toisiaan ärräpäitä päästellen. Yksi kaveri hermostuksissaan käski meidän lopettaa tai muuten hän käy valittamassa portsarille. Esa naurahti sille, että ei turhaan hätäilisi, että tämä kuului meidän seksileikkeihimme. Vähän se katseli meitä pitkään. Otimme sen jälkeen kylläkin rauhallisemmin.

Kotimatka kesti tolkuttoman kauan, kun kiehnäsimme koko ajan toistemme kimpussa. Koukkasimme Sorsapuiston kautta ja otimme kiihkeän painimatsin nurmikolla. Nahkatakit vain natisivat vastakkain, mutta kuumasta tunteesta huolimatta emme kehdanneet mennä nussimisen puolelle.

Kotona mun huoneessakaan emme kehdanneet edes runkata. Muuten oli aivan mahtavaa kuunnella toisen hengitystä siinä lähellä. Ja aamulla ennen kuin kävimme kusella, vaihdoimme nopeasti rajun suudelman. Aamupalalla äiti huseerasi innoissaan, ja mää ajattelin, että voi mutsi-kulta kun tietäisit, mikä onni poikaasi on kohdannut. Paluumatkalle inttiin pääsimme krapulan takia niin myöhään, että kaikista kortsuista ja liukkarista huolimatta emme uskaltaneet jäädä telmimään sinne metsään.

Halut oli kyllä jumalattomat. Jouduimme säästelemään persepanoja, kunnes olimme taas siviilissä. Karin ja Hessun kanssa jatkoimme edelleen painimista aina kun aikaa oli. Aika jännä, että kokemuksestamme huolimatta me Esan kanssa otettiin ne matsit ihan vain miehekkäänä urheiluna, siis ilman kyrvän turvotusta.

Pari kertaa onnistuimme pääsemään kahdestaan vessaan niin, että saimme hetken aikaa puristautua syleilyyn ja suudella hulluna kaipuusta. Tilaisuutta naimiseen ei tullut yli kuukauteen. Me ryyppäsimme Tampereella rankimman mukaan – emme sillä kertaa käyneet homobaarissa. Muutenkin olimme niin riemuissamme, ettemme ehtineet seksiä tai tappelemista ajatellakaan. Seuraavana päivänä äiti roudasi kärsivällisesti pesuvateja patjojemme viereen, kun me yrjösimme suoletkin ulos.

Isä naureskeli ja intoutui rasittavuuteen asti jaarittelemaan omia inttimuistojaan. Tarjosi paukutkin konjakkipullostaan, vaikka eihän ne sisällä pysyneet. Mutta oli hemmetin hienoa olla taas kotona ja siviilissä.

Illansuussa Esan vanhemmat soittivat ja pyysivät meitä heille saunomaan. Ja siellä se sitten tapahtui. Jo matkalla krapulan tähteistä huolimatta intouduimme kiihkoilemaan tulevilla panoilla, joihin aioimme ruveta, jos meidän annettaisiin mennä saunaan kahdestaan.

Siitä Esa varoitteli, että painista ei varmaan tulisi mitään, kun saunassa ei mahdu eikä pihalla kehtaa kotiväen silmien edessä peuhata kyrvät pystyssä. Esan kotitalo on vanha, iso ja komea maalaistalo.

Sauna on vähän syrjässä muista piharakennuksista ja oli jo lämpiämässä. Hieno savun tuoksu leijaili pihalla. Esan perhe on tosi mukavaa porukkaa. Paikalla olivat kaikki, vanhemmat sekä isosisko ja –isoveli perheineen. Olivat halunneet kokoontua toivottamaan kuopuksen tervetulleeksi siviiliin. Alkuun siinä kahviteltiin ja lörpöteltiin kaikenlaista hilpeää – minä tietysti koetin pysytellä hieman taustalla, kun Esahan se siinä perheensä keskellä oli tärkein.

Kun Pekka-isä kertoi saunan olevan valmis, sisarukset keräsivät perheensä ja lähtivät omiin koteihinsa. Vanhemmat kävivät Esan vaatimuksesta kylpemässä ensin, jotta me saisimme kiireettä ja häiritsemättä sitten uppoutua nauttimaan siviilin lämmöstä. Kun he tulivat tupaan, isä kuiskasi Esalle hoitaneensa saunalle kaljaa ja Kossu-pullon lantrinkijuomineen. Hän kehotti meitä nautiskelemaan vapaudesta pohjia myöten ja iski silmää, etteivät hän ja äiti tulisi häiritsemään.

Reilut vanhemmat, niin kuin omanikin. Kun menimme saunalle, korkkasimme ekaksi kaljatölkit ja skoolasimme virnuillen tälle erityiselle illalle. Kaivoin repustani pöydälle kortsut ja liukuöljyn. En voinut kiimoissani olla vittuilematta: Hoipertelimme hetken pystypainissa siinä ahtaassa saunan eteisessä ja törmäilimme kalusteisiin.

Kumpikaan ei uskaltanut kampata toista mattopainiin, kun lattialla ei olisi mahtunut pyörimään rikkomatta raheja ja vastaavia. Niinpä maltoimme rauhoittua riisuuntumaan.

Olimme tietenkin nähneet toisemme alastomina intissä monestikin, mutta tämä oli vain kertakaikkisen erilaista. Me pullistelimme toisillemme lihaksiamme ja jänteviä vartaloitamme. Vertailimme toisiamme ison peilin edessä ja minusta olimme vähän hemmetin upean näköisiä jätkiä. Teimme ensi kertaa mielettömän kiihottavan jutun, hyväilimme, puristelimme toisiamme ja viimein kietouduimme halaukseen. Toisen kuuma iho tuntui helvetin hyvältä omaa ihoa vasten.

Ja se vasta oli kuumaa, aluksi hämillistä ja epävarmaa tunnustelua huulilla ja kielellä, sitten kiihkeää toisen syömistä. Kummallakin seisoi jo täysillä ja hieroimme kaluja toisiimme. Mää haluan jo panna sua, Esa höpötti sekavana.

Mää räjähdän tähän paikkaan. Hän riemuitsi niin vittumaisesti, että oli ihan pakko painaa häntä tiukasti seinään ja tökkiä kalulla. Alistuin kuitenkin reiluun peliin ja aloitimme tosi huvittavan toheloinnin anaaliseksin parissa. Meinaan, mistä pirusta me olisimme tienneet, miten ne hommat oikeasti ja sujuvasti hoidetaan.

Vaikka jo liukastaminen sujui kömpelösti, suhtauduimme siihen hekottelusta huolimatta kiihottuneen uteliaasti. Sitä paitsi se tuntui minusta tosi hyvältä, nautin siitä. Varsinkin Esan kumitetun kalun hinkkaamisesta liukasteella, se kova patukka oli kourassa järkyttävän kiimaisen tuntuinen, ja jätkä oli tulla jo siinä vaiheessa. Hän kuitenkin töni mut saunan puolelle ja pakotti nojaamaan keskilauteeseen perse pitkällä. Hän tökki ja sohi kaluaan persevaossani, muttei tuntunut edes löytävän aukkoani.

Ja hei - jos vuodessa piti olla yksi paska kuukausi, niin hyvä sitten, että se oli se lyhyin! Väkisin positiivinen, tekohymy sattuu jo poskiin. Ja sit se on lusittu. Mä odotin koko tammikuun, että voisin karhun lailla vaipua talviuneen, koska oli niin prkl tiukka kuukausi, ja joku herättäis mut sitten kauniiseen kevätaamuun ja lintujen lauluun. Helmikuussa tajusin, että not gonna happen, joten hammasta purren helmikuuta kahlaamaan. Ja tosiaan - enää huominen! We have made it!!

Sä nouset sieltä vielä! Tsemppiä, aurinko onneksi nousee joka aamu ja joka päivä sitä pitäisi olla muutama minuutti edellistä enemmän. Itse kärvistelen kanssa mennyttä kuuta ja mietin kauhulla ensikuussa odottavaa työmäärää.

Aina pitäisi kuitenkin muistaa että duuni on loppujen lopuksi vain duunia, eikä kukaan pysty sitä tekemään tietyn rajan taakse. Pystyn myös fiilaamaan tota sun raivoavaa asiakasta, viimeksi tänään mietin että miksi asiakkaina täytyy olla välillä niin vitun tyhmiä ihmisiä joille yksinkertaisetkin asiat tulee vääntää rautalangasta. Tsemppiä sinne, "välillä on pakko olla paskaa jotta voi olla myös hauskaa" sanoi kaverini joskus. Mutta onneksi vaikutatte ykkösmiehen kanssa ihmisiltä, jotka putoavat aina jaloilleen.

Tehän voitte kahdestaan muuttaa vaikka jonnekin lämpimään hetkeksi tekemällä hanttihommia sen verran että elätte tai kuka estää aloittamasta alusta eri asunnossa tai eri ammatissa.. Toi on itseasiassa tosi hyvä sanonta: Itse viljelen tuon variaatiota, kun ihmiset valittaa sateesta ja kylmästä: Pitäisi vaan itse muistaa nämä "opit" kanssa! Heh, just puhuttiin eilen, että jos talo menee alta, niin muutetaan vaikka Espanjaan tai vaikka Etelä-Afrikkaan!

World is our oyster! Ikava kuulla, etta menee huonosti talla hetkella. Miksi kaiken huonon taytyy tapahtua samaan aikaan? Jos tama olisi teidan koettelemus Ykkosen kanssa ja sitten koittaisi taas lepposat ajat.

Ykkonen kuulostaa varsin patevalta henkilolta, uskon vakaasti hanen loytavan uuden tyon piakkoin. Taitaa olla ensimmainen kerta, kun kommentoin blogiisi ja olen tyotietokoneella, jossa ei ole suomalaista nappaimistoa: Kyllähän tuosta ihan hyvin selvän sai - kiitos kommentista! Pardon my french, mutta mikä vittu tota helmikuuta ja itseasiassa koko alkuvuotta vaivasi? Miksi kaikilla on menny enemmän ja vähemmän päin vittua?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Viimeisen postauksen jälkeen tapahtunutta: Että josko maaliskuusta tulisi edes vähän, inasen parempi jookosta joo?

Homoseksuaaliseen seksikkäitä miehet kireä kalu

II2.ORG SEURAA JOENSUU GAY Ei asiat ole noin mustavalkoisia. Enemmän mua mietityttää, missä ja milloin me voidaan ottaa uusiksi. Enkä muutenkaan ymmärrä miksi kukaan pilailisi tästä asiasta. Se on minun valintani, ja ainoa valinta, jonka kanssa pystyn jatkamaan lähes seksittömässä liitossa. Eikä sellaista jätkää ollut, jota olisin pelännyt. Vastaa alkuperäiseen viestiin Onko pepun kehuminen sponttaanisti soveliasta?

SEKSILIIKKEET KALUN GAY KOSTUMINEN