Kalu homoseksuaaliseen karvainen eroottisia tekstejä

You can subscribe via RSS 2. You can comment below , or link to this permanent URL from your own site. Tietyllä tavalla tuo julkeuteen liittyvä mahdollisuus seksin muuttumisesta hyväksikäytöksi tukisi sitä, että Haavistonkin parisuhde olisi syytä jättää hänen yksityisasiakseen. Toisaalta suhde on kuitenkin pakostakin julkinen. Julkisuus, jotka mielellään kutsuisi jo julkeudeksi, on eräs nykymaailman ongelmia.

Missään julkisessa virassa toimiva ihminen ei oikein pysty edes halutessaan häveliäästi pitämään ihmissuhteitaan yksityisasiana vaan vaihtoehtoina ovat avoin julkisuus tai jatkuva pelko julkisesta paljastumisesta. En tiedä, mutta pidän kyllä täysin mahdollisena. Sen kummemmin ottamatta kantaa Haaviston suhteeseen, hakuaisin esittää Sinulle kysymyksen! Oletko koskaan ajatellut, että avioliitto voidaan solmia, ilman, että on koskaan tarkoitustakaan harrastaa sukupuoliyhdyntää keskenään?

Sielujen rakkaus voi yhdistää ihmiset kauniisti yhteen, ilman tarvetta seksuaaliseen kanssakäymiseen. Syvä lähimmäisenrakkaus, halu auttaa ja tulla autetuksi, halu jakaa tunne-elämä, ilot ja surut, samoin kuin halu turvata rakkaimpansa tulevaisuus, esim.

Eivätkö nämä nuoret miehet ole mielestäsi oikeutettuja solmimaan avioliittoa? Vaikka media kuinka haluaisi kieltää asian, sensaationälkäisenä, ei rekisteröidylläkään parisuhteella tarvitse olla mitään yhteyttä seksuaalisen kanssakäymisen kanssa, sekin parisuhde voi pohjautua aivan toisenlaisille arvoille!

Kahden ihmisen keskenään solmima sopimus, avioliitto tai rekisteröity parisuhde, on vain näiden ihmisten asia, eikä heidän tarvitse julkisesti kertoa sopimuksensa yksityiskohdista, sen tulisi riittää, että liitto on jollain lailla virallisesti rekisteröity, rakkauden osoitus,. Omasta puolestani olen vakuuttunut siitä, että suurin osa edes kovaan ääneen omaa avarakatseisuuttaan julistavista oikeinajattelijoista ei syvällä sisimmässään pidä homoseksiä luonnollisena.

Mutta lauman mukana on pakko hymistellä. Ja kun etelän kaupunkien nuoret hipsterit vastaavasti aktivoituvat tämän kutkuttavan tilanteen innoittamina äänestämään tavallista runsaslukuisemmin, voi olla, että pian on alettava totutella ajatukseen homo-presidentistä. Paljon riippuu siitä, kuinka Niinistö pärjää tulevissa face to face -koitoksissa Haaviston kanssa.

Juuri tällaista, rauhallisen analyyttistä — ja konkreettisia henkilöitä kunnioittavaa — keskustelua tästä aiheesta kipeästi tarvitaan. Hieno ja tärkeä puheenvuoro! Kiitos, että laitoit hienon kirjoituksesi tänne. Ihmettelin, miksi tämä oli poistettu Kotimaasivustolta. Presidentti joutuu puolisonsa kanssa edustamaan maatamme kaikenlaisissa kulttuureissa. Homosuhteet ovat hyvin monessa maassa täysin kiellettyjä, kuten meilläkin vielä jokin aikaa sitten. Suuri osa kansastamme ei myöskään niitä hyväksy yhteiskunnan painostuksesta huolimatta.

Nostamalla homoseksuaalisessa suhteessa elävä pari presidentinlinnaan olisimme vielä lisää hajottamassa terveitä perhearvoja ja antamassa lapsille ja nuorille esimerkin siitä, että kaikki käy.

Tähän on luterilainen kirkkokin jo ollut Suomea johtamassa. Emil, Kiitos hienosta kirjoituksesta. Harmi, että sensuuri ei sitä voi hyväksyä. Perusteet poistolle olivat mielivaltaiset ja on täysin käsittämätöntä, että siinä siteerataan kommentti sua vastaan, eikä yksikään sun sanoja! Ylläpito poisti kirjoituksen Siinä puhuttiin luontaisesta moraalitajusta ja tunteista, joiden heräämistä esim. Anton viittasi pohdinnoissaan Karol Wojtylaan eli edellisen paaviin.

Mutta ikävä kyllä esimerkit ja suorat kytkennät Pekka Haavistoon ja presidentinvaaleihin herättivät epätoivottavia mielleyhtymiä, minkä lisäksi kommenttiketjusta uhkasi tulla levoton ja asiaton. Kommenteissa oli myös paljon hyvä ja arvokkaita oivalluksia joten harmi, että nekin katoavat kuten tämä Pauli Lindebergin vastaus:. Ihmisyyden perusasioihin kuuluu ymmärrys siitä, millä tavalla toisia ihmisiä kohdellaan. Se tapa ei ole se, että sanotaan ääneen se, mikä toisessa ihmisessä inhottaa. Mitä, jos jotain ihmistä inhottaa musta iho tai vaikka karvainen selkä?

Jos sitä että jokin aiheuttaa etovan olon jollekkin ei saisi sanoa ääneen. Mietin vain millaisia lapsia meillä on tulevaisuudessa kun kaiken etovaksi koetun sanominen on kiellettyä. Myös terveellä maalaisjärjellä varustettu ihminen osaa erottaa sen milloin voi toista ihmistä nolaamatta, tai hieno varaisesti kertoa miten jokin asia yksin kertaisesti etoo vaikka kuinka tahtoisi muuta ajatella. Kiitos sinulle Emil Anton! Minua kuitenkin hieman hämmästyttää se miten paljon painoarvoa annat ihmisten tunnereaktioille.

Varmasti suuri osa heteroseksuaaleista tuntee vastenmielisyyttä ajatellessaan homoseksuaalista aktia. Se ei kuitenkaan voi olla argumenttina jos haluamme arvioida homoseksuaalisen aktin moraalista oikeutta. Me tunnemme usein vastenmielisyyttä myös ajatellessamme omia vanhempiamme, muita lähisukulaisiamme tai esimerkiksi hyvin iäkkäitä tai vammaisia ihmisiä harrastamassa seksiä. Samanlaista vastenmielisyyttä voi aiheuttaa ajatus synnyttävästä naisesta tai vaikkapa vaikean sairauden oireista.

Meidän moraalin- ja häpeäntajumme on aina enemmän tai vähemmän vaurioitunut ja usein meidän tehtävämme on jopa taistella väärää häpeäntunnetta vastaan jotta voisimme rakastaa läheisiämme ja ymmärtää heidän tarpeitaan.

Mitenkäs sitten sellainen, kun monet avioliitossa elävät miehet ja naiset harrastavat anaaliyhdyntää ja molemmat siitä pitävät, pitäisikö heidän pidättäytyä siitä luonnottomana?

Jos, niin mikä muu seksin alueella on luonnotonta heteroavioliitossa? Vastaava keskustelu on käynnissä Kotimaa-blogilla tämän artikkelin jatko-osan kommenttiruudussa, siteeraan sieltä:.

Eli kyllä, tarkoitus on, että miehen ja naisen akti päättyy siemensyöksyyn naisen sisällä [lisäys: Siitä olen nähnyt eettistä debattia, onko anaaliyhdyntä oikeutettua, jos se on vain osa esileikkiä.

Tietysti usein miehiä vaivaa myös ennenaikaisen siemensyöksyn ongelma eikä kaikki aina mene ideaalin mukaan. Intentio on kuitenkin tärkein, tahdosta riippumattomia asioita ei voi laskea synniksi. Jos kirjoittaja yrittää keskustella siitä, mikä on suomalaisten mielestä hyväksyttävää seksuaalipoliittikkaa niin en kyllä pitäisi Karol Wojtyłaa kummoisenakaan auktoriteettina, ottaen huomioon kuinka paljon kärsimystä hän aiheutti lukemattomille ihmisille pitämällä paavina jääräpäisesti kiinni kondomien käytön ja abortin kieltämisestä kuten myös homoseksuaalisuuden tuomittavuudesta.

Tämä kondomien keskustelu on mennyt jo liian pitkälle. Ok, on totta että kirkko sanoo, ettei kondomia saa käyttää, mutta se sanookin, ettei voi makaa joka päivä eri tyypin kanssa.

Jos ihmiset tottelisivat kirkkoa, eivät käyttäisi kondomeja, mutteivät yhtyisikään muihin kuin yhteen ihmiseen elämänsä aikana. Jos sekä mies että nainen käyttäytyvät näin on hyvin epätodennäköistä, että kumpikaan saisi Aidsia ennen avioliittoa, ja kolmessa sukupolvessa Aidsin ongelma loppuisi….

Onko idea, että Afrikassa ihmiset todella tottelevat paavia kun puhuu kondomeista, mutta sulkevat korvansa kun puhuu seksuaalimoraalista? Anteeksi, muttei mene läpi! Eräs miespappi meillä päin, joka lähti toisen naisen matkaan ja jätti vaimonsa, sanoi seuraavan saarnansa alussa, että se on yksityisasia.

Mistä te tiedätte harrastaako Haavisto miehensä kanssa tuota tunkeutumista? Kummallista että toisten sukupuolielämä kiinnostaa noin paljon. Kyllä luvulla jo pitäisi ymmärtää, että homous on luonnollinen asia. Monien eläinlajien on myös todettu olevan homoja. Vaikka eihän minun auta kirjoitaa kirkon sivuille tämmöisiä….

Tämä on jännä juttu: Jos Antonio Flores on nyt 33 v. Minä kyllä tiedän, tiedätkö sinä? Miksi faktat ovat väärin? Kaikki mikä eläimille on luonnollista, ei ole luonnollista ihmisille. Esimerkiksi rukoilijasirkkanaaras syö parittelun jälkeen urosrukoilijasirkan. Pitäisikö tästä vetää johtopäätös että on ihmisillekkin normaalia syödä petipartneri hellän hetken jälkeen? Pyydän saada huomauttaa, että kyseessä ovat katolisen kirkon aktiivijäsenen sivut ja kirjoitus.

Tämä on hyvin eri asia, kuin Suomen ev. Jälkimmäisen pappina työskentelevänä en jaottele ihmisiä suuntautumisen perusteella, enkä tuomitse homoseksuaalisuutta, tai pidä sitä sairautena. Tällaiset keskustelut ovat mielestäni täysi asiattomia ja ymmärrän täysin, miksi aloittajan kirjoitus poistettiin suomi Nyt ei ole enä epäselvä mitä tarkoittaa tämän blogin iskulause: Mä en vielä ymmärrä, että kotimaa poisti, poistetaanko nyt myös Paavalin kirjeet kirjoituksista?

Siellä hän tuomitsee homoseksuaallisuutta…. Pastori Ossin kirjoitus todistaa vain luterilaisen kirkon pohjattomasta rappiosta Suomessa. Kannattaisiko joskus miettiä, mitä universaali kristillinen kirkko esimerkiksi teitä jonkun prosentin uskottavampi ortodoksinen kirkko on aina asiasta opettanut ja mitä siinä palvomassanne Raamatussa aivan selkeästi lukee? Olen sitä mieltä, että katolisen kirkon tulisi ehdottomasti katkaista kaikenlainen ekumeeninen yhteydenpito luterilaiseen yhteisöön ja käydä keskusteluja vain ja ainoastaan Luthersäätiön sekä joiden herätysliikkeiden kanssa, koska heillä on sentään vielä jotain tekemistä kristinuskon kanssa.

HeikkkoMikko, veit sanat suustani. Olen hiljaisuudessa miettinyt aivan samaa. Miksi veljeillä niiden kanssa, joiden agendassa on yhä suurempi sallivuus, perinteisen kristillisen moraalin rapauttaminen ja Jumalan selkeän ilmoituksen kieltäminen ja muuttaminen jokaisen ihmisen omalle ajalleen valikoiden parhaiten sopivaksi.

Uskovaisethan löytyvät Luthersäätiöstä, Kansanlähetyksestä, evankeelisten vanhakantaisesta siivestä ja Raamattuopistolta. Monien eläinlajien homous voi johtua ihmisten aiheuttamista luontoon päästetyistä kemikaaleista, jotka vaikuuttavat hormonitasapainoon. Yksi on Bisfenoli-A kemikaali käyttäytyy naishormoni tavoin , joka käytetään yhä muovituotteissa, ja jotka hajoaa luontoon auringon valossa eläinten iloksi.

Väkisin rupesi naurattamaan, että ihmiset tekee eläimistä homoja, mutta se on hyvinki mahdollista. Tämä kirjoitus ei loukkaa pelkästään homoja vaan myös homouteen suvaitseisesti suhtautuvia. Jos homous on luontaisen moraalin vastaista, niin silloinhan ihmisessä on oltava joku vika jos hän homouden hyväksyy. Ja mikä edes on tämä luontainen moraali? Se lienee joku asia jonka katolinen kirkko on meidän muidenkin puolesta päättänyt.

On kovin surullista että vuonna ihmisen seksuaalinen suuntautuminen on tärkeämpää kuin hänen kyvykkyytensä hoitaa tehtävää. Ja todellakin, rekisteröity asia on määritelmällisesti julkinen. Kun Haavisto lisäksi käyttää Floresia kampanjatilaisuuksissa itse, on vaikea ymmärtää mihin epäjulkisuuteen Haavisto enää vetoaa.

Haavisto saattaa elää täysin laillisesti, mutta se ei tarkoita sitä, että se tapahtuu moraalisesti oikein. Laki ja moraali ovat kaksi enenevässä määrin eri asiaa. Suosittelen tutustumista alan klassikoihin, vaikkapa Aristoteleen, Tuomas Akvinolaisen ja Elizabeth Anscomben kirjoituksiin. Käsittämätöntä jos Suomessa ei saa puolustaa perinteisiä perhearvoja. En hyväksy tuhkaluukkujen tutinaa enkä nahkahuilujen natinaa.

On kovasti hupaisaa, että erityisesti katoliset kirkonmiehet tuomitsevat homoseksuaalisuden. Miehet jotka eivät tiedä heterosuhteistakaan mitää, tai siis ei pitäisi tietää. Kyllä Luther sentään oli viisas mies. Jos eläisi nykyiakana hyväksyisi varmasti hoimosuhteetkin, presidentillekin.

Niin, nämä katoliset kirkonmiehet, he ovatkin olleet kovasti esillä viime vuosina, ja juuri näihin asioihin liittyen. He jotka määräilevät toisten ihmisten seksuaalisuutta ja vaativat itseltään selibaattia, mutta mikä onkaan ollut tulos? Minkälainen on moraali näillä hyväksikäyttäjillä, eikö se ole tuhat kertaa ala-arvoisempaa verrattuna vaikka tasavertaisiin ja avoimiin homosuhteisiin? Koko katolisen kirkon moraali taitaa olla hukassa, kakku päältä kaunis….

Sini, valitettavasti ihmisluonto on sellainen, että pettureita on joka joukossa, jopa yksi Jeesuksen valitsemien opetuslasten ryhmässä. Meillä ei kuitenkaan määritellä moraalia heikoimman lenkin mukaan vaan moraali pohjautuu Raamattuun ja kirkkoisien tulkintaan. On epärehellistä leimata koko katolisen kirkon valtavaa, koko maailman kattavaa pappislaumaa joidenkin pettureiden mukaan.

Valtaosa heistä on esikuvallisia paimenia. Esimerkiksi Suomessa ei ole löytynyt yhtään hyväksikäyttötapausta. Kuten sanottua, kirkko ei mitenkään mielivaltaisesti määrittele kantojaan moraalisiin kysymyksiin, vaan ne ovat muotoutuneet vuosisatojen mittaan filosofisen ja teologisen pohdinnan tuloksena. Kuvastaa hyvin nykyihmisten sivistyneisyyttä, että tällainen katolismyönteinen luterilainen joutuu valistamaan muita aiheesta.

Tomismi oli ehkä katolisen kirkon virallinen filosofia luvulla, muttei enää, Johannes Paavali II: On järkyttävää, että sinunlaisesi äkkipikaiset ja asioista piittaamattomat henkilöt ovat voineet päästä opettajan toimiin.

Ei ihme ettei teidän suomalaisten koulut menesty tieteen filosofian tai logiikan testeissä. Saisit hävetä lasten harhauttaja! Hyvät naiset ja herrat! Mitäs jos TE olisitte syntyneet sellaisiksi, että rakastaisitte samaa sukupuolta olevaa henkilöä? Koettakaa asettautua toisten asemaan ja lopettakaa arvostelu. Meidän tulee hyväksyä toinen toisemme sellaisena kuin olemme. Jumala on sanonut, ettei meidän tarvitse kuin rakastaa toinen toisiamme. Ei kukaan synny sellaiseksi, että rakastaa sitä tai tätä, rakastaminen on vapaan tahdon päätös, joten korkeintaan voisi olla synnynnäinen taipumus tuntea vetoa samaan sukupuoleen tämäkin on kiistanalaista , jolloin ideaalina olisi se, että Jumalan rakkaus voittaisi kiusaukset ryhtyä epämoraalisiin seksisuhteisiin.

Raamattu sen sijaan sanoo, että meidän tulee rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistämme kuten itseämme. Rakkauden kohteemme on siis ensisijaisesti Jumala. Jumalan tahto on, että me myös rakastamme kaikkia lähimmäisiämme.

Raamattu ei siis tässä puhu sukupuolisesta rakkaudesta, vaan hyvästä tahdosta toisia ihmisiä kohtaan. Kuuliaisuus Jumalan tahdolle on korkeinta rakkautta. Jumalan tahto löytyy kaikesta, mitä hän sanoo. Raamatun rakkaus on epäitsekästä ja palvelevaa. Jos häkki on tyhjä, tietää se sidoksia ja alistumista.

Jos häkissä on eläin tai lintu, tietää se vapautta. Valkoinen hämähäkki unessa on hyvä enne, musta puolestaan huono. Elävä hämähäkki unessa viittaa oikeudellisiin-, tai lakiasioihin, ja kuollut hämähäkki kertoo että joku elämäsi ikävä ihminen lopettaa vaivaamasta sinua. Hämähäkkinseitti symboloi arvoituksia ja pulmia. Se myös varoittaa vahingosta tai ansasta. Jokin on sinulle eduksi. Kuohittu sonni eli härkä miehen unessa voi kieliä epävarmuudesta.

Naisen unessa härkä on itsevarmuuden ja saavutuksen vertauskuva, etenkin, jos nainen ratsastaa härällä. Auran eteen kytketty, tai kyntävä härkä povaa perheonnea, ja vankkureita tai kärryjä vetävä härkä miellyttävää matkaa.

Jos taistelet härkää vastaan, pyrit alitajuisesti voittamaan esteesi, tai pääsemään yli vaikeasta tilanteesta. Uhrihärkä kertoo että ongelmaasi löytyy ratkaisu. Jos olet unessasi härkätaistelija, uni neuvoo, ettei sijaiskärsijöille tuittuilu auta mitään.

Pohdi siis, mikä sinua oikeasti kismittää. Jos seuraat härkätaistelua esim. Mitä suurempi hätä unessa on, sitä parempi enne se on. Hääpuku voi tietää hyvää tai huonoa, riippuen vähän minkä värinen se on. Valkoinen on kuoleman väri, ja valkoiset unisymbolit yleensä ovat kuoleman tai onnettomuuden enteitä. Naisten hääpuku nyt on muutenkin valkoinen, eikä esim. Unessa nähdyn hääpuvun väriin kannattaakin kiinnittää huomiota, jos se on muu kuin valkoinen, ennustus piilee todennäköisemmin värissä.

Hääjuhlat unessa ovat yleensä huonoja enteitä, ja voivat povailla jopa kuolemantapausta lähipiirissä. Yleensä sen, kenen häät ovat kyseessä. Katso myös "Juhlat" ja "Naimisiin meno". Valkoinen höyhen tietää ystävyyttä, ja musta varoittaa vaarasta. Jos härät vetävät iestä, enteile se avioliittoa. Iloiset ihmiset povaavat hyvää, surulliset murheita.

Makuullaan olevat ihmiset enteilevät vieraita. Tuntemattomat ihmiset voivat enteillä voittoja, etenkin, jos he ovat syömässä. Unissa esiintyvistä ihmisistä kiinnostuneille suosittelen myös vanhaa postaustani Unientulkinnasta.

Ihmiseläin unessa on yleensä sinun eläimellisen puolesi heijastuma. Jos muutut unessa ihmiseläimeksi, voi se viestiä muutoksen tarpeesta ja kyllästymisestä rutiineihin. Huomioitko, btw, sielueläintäsi tarpeeksi? Jos koet unessa olevasi ihmissusi, kuvastaa se yleensä eläinyhteyttä, mutta myös tukahdettuja, negatiivisia tunteita, turhautumista ja nälkää sielussa. Jos ihmissusi puree sinua unessa, uni muistuttaa, ettei asioiden ja omien tunteiden hautaaminen tai teeskentely ole hyvästä.

Tarvitset kanavan jota kautta pääset ilmaisemaan itseäsi. Kaunis iho on hyvä enne. Tatuoitu iho kehoittaa puhumaan ihmisille tunteistasi, ja käsittelemään asioita suoraan. Haavainen, tulehtunut tai arpinen iho puolestaan povaa ikäviä tapahtumia.

Sairaalle terveyttä ja terveelle sairautta, etenkin, jos iili on unessa kiinni unennäkijän ihossa. Avoin ikkuna on yleensä hyvä enne, suljettu taas povaa vastoinkäymisiä. Rikkinäinen ikkuna povaa vaikeuksia ja turhaa luottamuspulaa, ja ikkunan kautta poistuminen häpeää. Kaunis ilma tietää menestystä, sumuinen pikkuharmeja, sadekeli kyyneleitä, ja aurinkoinen rakkautta.

Hetkellistä menestystä joka ei ole pysyvää. Jos ilmapallo karkaa sinulta unessa, ystäväsi hylkää sinut. Jos itse olet unessa imettäjä, tietää se vaikeuksia töissä. Imettävä nainen unessa enteilee menestystä ja perheonnea.

Inkiväärin juuri unessa kehottaa panostamaan uusiin projekteihin, kasvuun ja kehitykseen. Varoittaa sairaudesta tai onnettomuudesta, vähän instrumentista riippuen. Kaikki suulla soitettavat instrumentit kuvaavat juoruja ja pahoja puheita.

Muunlaiset instrumentit ovat hyviä enteitä. Jos joku lyö sinua unessa povailee se pieniä vastoinkäymisiä. Mikäli lyöjä on sukulainen, enteilee se sairautta. Omat isovanhemmat unessa ovat kannustava ja menestyksekäs enne. Jonkun toisen isovanhemmat kehottavat miettimään asenteitasi. Puutarhatyöt yleensäkin ovat positiivisia unisymboleja ja hyviä enteitä.

Jos näet isäsi kuolevan unessasi, tietää se isälle pitkää ikää. Jos taas näet isäsi kuolleena, povaa se pikkuharmeja katso myös "Vainaja" , mutta kehottaa myös ottamaan vastuuta omasta elämästäsi. Unessa sairastava isä on hänelle onnen ja menestyksen enne. Jos isäsi on oikeasti kuollut, ja näet hänet elossa, povaa se jotain positiivista yllätystä. Jos itse itket unessasi, tietää se kyynelten verran iloja.

Jos muut itkevät, tulet saamaan lohdutusta odottamattomalta taholta. Jos aktuaalisti itkit "unen läpi", eli huomaat herätessäsi että olet oikeasti itkenyt unissasi, kyse on yleensä vain koskettavan, tai surullisen muiston kertaamisesta.

Jos itse suunnittelet unessasi itsemurhaa, kertoo se huoliesi helpottavan. Jos teet itsemurhan unessa, varoittaa se hulluudesta. Jos joku toinen tekee itsemurhan unessasi, varoittaa se tapahtumista joista sinä voit olla vastuussa. Niiden seuraukset ovat yleensä sitä vakavampia, mitä läheisempi k. Jos joku ivaa sinua unessasi, pelkäät epäonnistuvasi tulevassa hankkeessa.

Jos taas itse ivaat jotakuta, kertoo se ettei häneen voi luottaa. Isot jalat povaavat ylennystä, ja likaiset sairautta. Jos peset jalkojasi, se on hyvä enne. Jos katkaiset jalkasi, kehoittaa se varovaisuuteen.

Kipeät jalat varoittavat hankaluuksista, ja halvaantuneet enteilevät terveydellisiä ongelmia. Unessa nähty jalavapuu heijastaa sisäisiä vahvuuksiamme ja henkistä kanttia. Jos syöt unessa jalavan silmuja, kehottaa se tutkailemaan tulevaisuutta. Hetkellistä vaurautta, mutta myös huolta ja mielipahaa. Jos unessa työskentelet jalokivien parissa, kehottaa se panostamaan hoitamisesi asioiden pikku yksityiskohtiin parhaan tuloksen saamiseksi.

Feikkijalokivet taas varoittavat petoksesta. Jos saat unessa sammutettua janosi, povaa se rahaa. Uni voi myös kehottaa ottamaan vesilasillisen yöpöydälle ennen nukkumaanmenoa ; J auhot: Joku onnistuu huijaamaan sinua. Kirkas joki tietää onnea, ja samea vahinkoa. Kalaisa joki enteilee perintöä. Vuolas joki povaa onnellista matkaa.

Jos putoat jokeen, enteilee se yllätystä. Jos saat joululahjan, povaa se riitoja lahjan antajan kanssa. Jos annat joululahjan, yrität rikastua epäilyttävillä keinoilla. Valkea joutsen povaa myös rikkautta, ja musta joutsen riitoja. J os joutsen laulavat, povaa se kuolemantapausta lähipiirissä. Jos olet juhlissa, joku yrittää huijata sinulta rahaa. Täsmällisemmän tulkinnan saadaksesi muista kiinnittää huomiota myös juhlissa esiintyviin yksityiskohtiin, kuten koristeisiin, tarjoiluun, tai juhliin unessasi osallistuneisiin henkilöihin.

Hae kyseistä unisymbolia etenkin, jos jokin asia jäi aivan erityisesti mieleesi. Jos juna seisoo pysäkillään, unohdat lupauksesi, ja liikkuva juna kertoo vellovista intohimoista. Tavaravaunu symboloi koti-ikävää, ja matkustajavaunu povaa uutta ystävää. Jos matkustat junassa, puolisosi on uskollinen. Kylmä juoma povaa onnea, ja kuuma sairautta. Jos läikytät juomasi, jokin yllättävää tulee tapahtumaan. Mitä kauniimpi lasi unessa on, sitä suositumpi olet.

Täydet lasit edustavat vaurautta, ja tyhjät köyhyyttä. Tyhjä lasi ennustaa myös, että siellä, missä sinulla oli unessa tyhjä lasi, tulet oikeassa elämässä saamaan huonoa kohtelua. Vedellä täytetty lasi tietää hyvää terveyttä, oluella täytetty iloja, ja viinillä täytetty otollisia tilaisuuksia.

Särkyneet lasit ennustavat kyyneleitä. Jos juot lasista unessa, saat menestystä. J uominen ja J uopottelu: Jos olet humalassa unessa, tietää se yleensä hyvää.

Jos joku toinen on juovuksissa, tietää se huolia hänen taholtaan. Kiinnitä erityisesti huomiota henkilöön, joka juo seurassasi. Jos juopottelet ystäviesi kanssa, he puhuvat sinusta pahaa selkäsi takana. Tuntemattomien kanssa juopottelu kertoo sinun saavan uusia ystäviä.

Jos tuntemattomat juottavat sinua väkisin, uni kehottaa varomaan ventovieraita. Jos juopottelet vainajan kanssa, hän ehkä henkilöstä riippuen jättää sinulle hyvästit, tai hänellä voi olla sinulle viesti. Jälkimmäisessä tapauksessa uni voi toistua uudelleen. Kuuntele häntä tällöin tarkasti. Jos uneksit juovasi vettä, olet todennäköisesti vain oikeasti janoinen, ja kehosi kaipaa nesteitä. Hörppää herättyäsi pari lasillista vettä.

Jos juokset jotain pakoon, varoittaa se vaarasta. Jos juokset huviksesi, on se hyvä enne. Jos näet muiden juoksevan, kertoo se että saavutat nopeasti tavoitteesi. Kertoo, että sinua kadehtitaan. Sitä enemmän, mitä isompia juureksia. Juuston syöminen unessa enteilee rahantuloa. Homejuusto kehottaa miettimään asenteitasi. Hyvät jyvät ovat rahaenne, kun taas homeiset povaavat vastoinkäymisiä.

Jänis unessa ei ole kovinkaan hyvä enne, vaan kertoo äkillisestä pelästymisestä. Jos jänis juoksee sinusta poispäin, varoittaa sinua tekemästä huonoja päätöksiä. Jos jänis on piiloutunut, kertoo se, että joku pettää sinulle antamansa lupauksen. Kuollut jänis povaa menetyksiä. Tyyni järvi kuvaa levollisuutta, ja myrskyinen huolia.

Kirkasvetinen järvi enteilee vaurautta, ja samea sairastumista, etenkin vilustumista. Jos itse koet olevasi unessa jättiläinen, enteilee se murheita. Kaunis, tasainen jääpeite on hyvä enne. Jos liukastelet sillä, olet heikoilla jäillä. Jäällä käveleminen symboloi vaaraan antautumista.

Jos putoat jäihin, povaa se pitkää ikää. Jos uneksit syöväsi jäätelöä, varoittaa se uusista ystävistä jotka voivat olla petollisia. Pieni kaali povaa pitkää ikää, suuri yllätyksiä.

Kaappi kuvastaa tuntemattoman tai tulevaisuuden pelkoa, etenkin, jos et tiedä mitä kaapissa on tai se on tyhjä. Lukittu kaappi kuvaa muutosta, jonka luonteesta ei ole tietoa. Jos joudut unessa kaappiin, koet todennäköisesti epävarmuutta tekemistäsi valinnoista.

Jos itse kaadut, on se huono enne. Jos et pääse enää ylös, sinun täytyy ponnistella enemmän saavuttaaksei tavoitteesi.

Jos kaadut likaan enteilee se, että joku saattaa sinut hankalaan tilanteeseen tai vaaraan. Jos näet toisen kaatuvan, enteilee se että pääset hyötymään toisen vahingosta. Jos kahlaat vedessä, varoittaa se piilevästä vaarasta. Jos kahlaat syvemmälle, ongelmasi pahenemisesta, jos taas pääset rannalle, ne helpottuvat. Jos ystäväsi kahlaa, hän tulee vielä tarvitsemaan apuasi. Kiinnitä myös huomiota kahluupaikkaan, ja katso esim. Järvi, Lampi ja Joki. Jos kahlaat jossain muussa kuin vedessä, esim.

Jos uneksit olevasi kahleissa, varoittaa se sekaantumasta epäilyttäviin asioihin. Jos näet jonkun toisen kahlehdittuna, kertoo se helpotusta huolistasi. Jos näet unta, että juot kahviaa jonkun kanssa, tietää se riitoja hänen kanssaan oikeassa elämässä.

Jos tilaat kahvia, sinun pitäisi saattaa keskeneräinen työsi loppuun. Uni voi myös enteilä pientä toraa sen henkilön kanssa joka on seurassasi kahvilassa. Jos käytät unessa kainalosauvoja, enteilee se huonoja aikoja. Jos kaivat kaivoa, enteilee se vaikeuksia töissä. Jos nostat vettä omasta kaivosta, tietää se onnea. Jos nostat vettä jonkun toisen kaivosta, povaa se häitä. Jos kaivo pursuaa yli äyräidensä, enteilee se tulipaloa tai muuta tuleen liittyvää onnettomuutta.

Kuivunut kaivo povailee köyhyyttä. Jos leivot kakkua, povaa se onnellisuutta. Jos syöt kakkua, saat hyviä uutisia. Riitoja ja epäsopua sen henkilön kanssa jota vastaan taistelet. Jos saat unessa kaksoset, on se vaurauden merkki. Jos sinulla on unessa kaksonen, muttei oikeasti, varoittaa se selkäänpuukottajista. Jos näet unessa kaksoset, tietää se kaksinverroin huolia. Yleensä veteen tai sateeseen liitetty symboli.

Isot kalat enteilevät vaurautta, ja pienet kalat kuvaavat köyhyyttä. Eksoottiset kalat kielivät seikkailunhalusta. Lemmikkikala taas enteilee rakkautta. Jos syöt kalaa varoittaa se virhesijoituksista. Kuolleet kalat kertovat ettei toiveesi toteudu. Katso myös "Hauki", ja "Kalastaminen". Jos kalastat verkoilla povailee se säänmuutosta. Jos kalastat ongella, povaa se köyhyyttä. Jos saat ison kalansaaliin unessa, povaa se vaurautta. Jos näet jonkun toisen henkilön onkivan, sinun ei pitäisi lainata hänelle rahaa.

Jos joku tuntemasi henkilö saa ison kalansaaliin unessa, enteilee se hänelle rahaa. Saaliina pienet kalat povaavat köyhyyttä, ja kuolleet onnettomuutta. Jos humallut unessa kaljasta, povaa se menetyksiä. Jos kynit kalkkunaa, tietää se yltäkylläisyyttä. Jos syöt juhlakalkkunaa unessa, kehottaa se miettimään asenteitasi. K alkki eli pikari: Terveelle hyvää ja sairaalle paranemista. Jos juot kalkista, toiveesi toteutuu, sitä paremmin, mitä prameampi kalkki on. Ehtoolliskalkki voi kuvata huonoa omaatuntoa.

Jos kiipeilet kalliolla, voitat vaikeutesi. Jos putoat, enteilee se odottamattomia sattumia. Kalliolla oleskelu povaa suruja. Jos uneksit olevasi kampaaja, enteilee se pahaa.

Jos kampaat tai harjaat hiuksiasi unessa, tietää se kuolemaa lähipiirissä. Jos kampaat peilin edessä, tietää se kuolemaa perhepiirissä K ameli: Jos ratsastat kamelilla, tietää se hankalaa matkaa. Hiusten kampaaminen unessa povaa urakehitystä. Jos kammassa ei ole piikkejä, povaa se köyhyyttä. Katso myös "Hiusharja" ja "Hiukset".

Jos asioit unessa kampaamossa, varoittaa uni turhamaisuudesta. Jos itse unelsit olevasi kampaaja, kehottaa uni sinua tarttumaan toimeen saadaksesi tuloksia. Jos kampaaja on joku tuttusi, saat häneltä tarvittaessa neuvoja ja tukea. Naispuolinen kampaaja ennustaa, ettet onnistu suunnitelmissasi. Miespuolinen kampaaja taas varoittaa, että sinua yritetään hämätä. Kaikenlainen hiusten käsittely unessa taas on yleensä negatiivinen enne.

Jos kanalla on poikasia ympärillään, sinun tulisi olla varovainen erään ystäväsi suhteen. Kotkottava kana povaa iloisia sattumuksia. Jos kana munii, koet iloisia yllätyksiä. Höyhenetön, mutta elävä kana varoittaa sinua varkaista. Kanapaistin syöminen unessa kertoo että joku ei ole sinulle ihan rehellinen. Jos tiput piipittävät, ole kehuttaessa vaatimaton. Jos lintusi karkaa, tietää se sinulle vahinkoa.

Kaneli unessa enteilee uutisia. Jos nainen syö unessaan kanelia, kertoo se seksuaalisesta turhautumisesta. Jos mies syö unessaan kanelia, kielii se suurista unelmista ehkä liian suurista. Jos saat kanelia lahjaksi, enteilee se menestystä yrityksissäsi. Hieno, kallis kangas enteilee vaurautta, ja huonokuntoinen tai paikattu kangas vaikeuksia. Vaalea kangas tietää huonoja uutisia, tumma kangas taas hyviä. Muutenkin kankaan väriin on hyvä kiinnittää huomiota.

Valkea kani povaa, että onnistut yrityksissäsi, mutta musta on vastoinkäymisten enne. Taikurin kaniini enteilee jotain odottamatonta. Juokseva kani povaa pettymyksiä. Jos ajat kania takaa, kertoo se jostain äkillisestä tapahtumasta. Jos syöt unessa kaniinia, enteilee se terveyttä. Mitä isommat, sitä enemmän.

Jos olet siellä ystävien seurassa, tulet saamaan iloa ja lohtua. Jos juot yksin, maineesi on vaarassa. Jos uneksit syöväsi kardemummaa, kehoittaa se kiinnittämään huomiota ihmissuhteisiisi. Karhu voi olla myönteinen symboli Yliseen suuntautuneille, mutta petollinen symboli Aliseen suuntautuneille. Jos tappelet karhun kanssa, varoittaa se vihollisesta. Tanssiva karhu varoittaa huijareista, ja pakeneva karhu povaa iloisia yllätyksiä.

Karhusta uneksimisen on mainittu merkitsevän naimattomalle tytölle myös rikasta sulhasta. Jos ajat karille unessa, ei keinottelusi tule onnistumaan. Vastasyntynyt karitsa kehottaa myös varovaisuuteen.

Vaurautta ja onnea, etenkin, jos eläimet ovat hyvässä lihassa. Laihat eläimet enteilevät rahanmenoa. Laiduntava karja tietää ikävyyksiä. Jos paimennat karjaa, tietää se onnea. Jos lyöt eläimiä, tulet saamaan jotain. Pedon raatelema karja varoittaa petollisuudesta. Jos karkuri jää kiinni, kuulet kaukaisesta ystävästäsi.

Jos itse olet unessa karkuri, povaa se onnettomuutta. Et tule onnistumaan yrityksissäsi. Jos sinut kastetaan unessa aikuisena, uni kehottaa sinua hoitamaan loppuun keskeneräiset asiasi. Jos uneksit olevasi kastettava lapsi, sinulle yritetään sysätä liikaa vastuuta, josta voit hyvin kieltäytyä; Sinun ei tarvitse hoitaa kaikkien töitä. Jos näet toisen henkilön kasteen, valmistaudu antamaan apua sitä tarvitsevalle läheisellesi.

Jos itse suoritat unessa kasteen, enteilee se yllätyksiä. Jos kastettava on mies, iloisia yllätyksiä, ja jos nainen, pikkuharmeja. Kuitenkin sitä varmemmin, mitä tutumpi unessa kastamasi henkilö on. Aamukaste on onnen ja ilon enne, kun taas yökaste kehoittaa varovaisuuteen. Jos kaste kastelee sinut, tietää se sairautta. Jos peset itsesi kasteella, uni enteilee rakastumista tai kosintaa. Jos näit unta samannimisestä kirkollisesta toimituksesta, katso edellinen kohta; "Kastaminen". Sinulla on salainen vihamies.

Povaa myös viivästystä asioissasi. Ystävälliset kasvot unessa ovat hyvä enne. Vihaiset kasvot kielivät vaikeuksista, ja sairaalloiset kärsimyksistä. Kalpeat kasvot tietävät odottamatonta iloa.

Luurankomaiset kasvot voivat olla jopa kuolinenne. Katajan näkeminen unessa kertoo myös vaikeuksien väistyvän elämästäsi. Jos syöt katajanmarjoja, povaa se terveyttä ja menestystä. Sen isompaa, mitä suurempi kattila.

Katon rakennus on naimattomille hääenne, ja naineille lapsienne. Jos katto palaa, menetät suosiotasi. Jos putoat katolta, saat huonoja uutisia. Mitä pidempi katu, sitä enemmän iloja. Kivetty katu povaa muutoksia.

Pitkä kaula povaa rakkautta. Jos peset unessa kaulaasi, tietää se terveyttä. Jos itse uneksit olevasi kauppias, povaa se yllätyksiä. Jos kauppa on kiinni, tietää se köyhyyttä.

Kauran puiminen enteilee, että tulet toimimaan oikein. Lyhteiden sitominen povaa hyvää, ja kauran oraat sisukkuutta. Jos kehräät unessa lankoja, on se vaurauden enne. Sitä enemmän, mitä enemmän lankoja. Jos kehräät pellavia, tietää se naiselle onnellista avioliittoa, mutta miehelle pilkkaa. Jos kehdossa on puhtaan valkeat vaatteet,enteulee se lapsikuolemaa. Jos itse uneksit olevasi kehdossa, tietää se pitkää ikää.

Jos laitat ruokaa keittiössä, tietää se palkintoa hyvin tehdystä työstä. Jos tiskaat, varoittaa se ottamasta liikaa töitä. Jos menet kellariin, tulet kokemaan kutsun johdosta mielipahaa.

Jos putoat kellariin, tietää se pettymyksiä. Uudet kengät enteilevät apua ystävältä, vanhat menetyksiä. Eripariset kengät kehottavat pysymään valppaana, ahtaat kengät povaavat kiusaa ja harmeja, ja puukengät köyhyyttä. Kenkien pukeminen tietää huonoja uutisia, ja kenkien riisuminen huonoa terveyttä.

Lahjoja ja antimia, etenkin, jos lyöt jotakuta unessasi kepillä. Lampaan keritseminen kerto, ettei palkinto ole vaivan arvoinen. Jos annat kerjäläiselle almun, saat palkinnon.

Jos ajat kerjäläisen pois, povaa se ongelmia lain kanssa. Jos itse olet unessasi kerjäläinen, tulet saamaan rahaa odottamattomalta taholta. Keskosen saaminen unessa varoittaa sinuun kohdistuvista, perättömistä syytöksistä. Hyvä enne, etenkin, jos keto on kukkiva. Varoittaa petollisesta kumppanista tai ystävästä. Jos tapat ketun, pelastut nolatuksi tulemiselta. Älä kerro salaisuuksiasi muille.

Toiveesi toteutuu, yleensä niin pitkän ajan sisään kuin mitä pylväässä sanotaan. Aika voi tosin olla niin tunteja, päiviä kuin vuosiakin.. Päset määränpäähäsi vähän kerrallaan. Uiva kilpikonna povaa, että onnesi on kääntymässä. Sitä parempia uutisia, mitä rasvaisempi kinkku on. Kejoitus etsiä hyviä neuvoja. Köyhyyttä ja vaikauksia, sitä suurempia, mitä vanhempia ja likaisempia kirjat ovat.

Painotuore kirja enteilee hyvää terveyttä. Kirjan ostaminen taas enteilee yllättävää hyötyä. Jos itse kirjoitat, tietää se hyvää. Jos näet jonkun toisen kirjoittavan, saat vastenmielistä tekemistä. Kirkkoon meneminen tietää pikkukiusaa. Palava kirkko tietää onnettomuutta. Kellon soitto voi enteillä hautajaisia.

Jos itse soitat kelloja, joudut häpeään. Jos joku unessa kiroaa sinua, tietää se onnea. Jos itse kiroat jotakuta,  tietää se sinulle pahaa.

Jos kirsikat ovat happamia, tietää se kyyneleitä. Toiveesi ja odotuksesi eivät toteudu. Naukuva kissa kertoo että sinusta juoruillaan. Raapiva povaa pahoinvointia, agressiivinen varoittaa varkaista, ja tappeleva kissa povaa sairautta.

Jos kissa on makuulla, kertoo se että melkein onnistut yrityksissäsi. Takkuinen kissa kertoo, että sinun olisi ehkä syytä karsia ystäväpiiriäsi. Musta kissa on onnen enne, ja valkea kuvaa hengellisyyttä, tosin voi olla myös kuoleman enne. Tabbykissa enteilee hyvää perheellesi, kilpikonnakuvioinen tietää onnea rakkaudessa, ja värikäs povaa uusia ystäviä. Harmaa varoittaa uskomasta liikaa uniin, ja mustavalkea puolestaan on vauvaenne, samoin kuin kissanpentu.

Jos näet unessa oman lemmikkikissasi kahtena, tulet piakkoin kokemaan jotain jännittävää. Myös onnea rakkaudessa sille joka sitä unessa soittaa. Jos itse soitat unessa kitaraa, kertoo se huoliesi helpottuvan. Hankala tilanne päättyy onnellisesti. Jos ystäväsi kiukuttelee sinulle unessa, on ystävyytenne valvemaailmassa sitä paremmalla mallilla. Ihmisen kiusaaminen kertoo hyvästä työmahdollisuudesta, ja eläimen kiusaaminen povaa murheita ystävillesi.

Pikkuharmeja, sitä enemmän, mitä enemmän kiviä. Jos kivimuuri sortuu, sinulle paljastuu salaisuus. Kivekset symboloivat miehistä energiaa ja maskuliinista luomisvoimaa.

Miehen unessa kiveksillä on yleensä merkitystä vaan jos kivekset ovat jotenkin poikkeavat. Ylisuuret kivekset kertovat turvallisuuden tunteesta, ja pienet kivekset riittämättömyyden peloista. Jos mies uneksii toisen miehen kiveksistä, hänen pelkonsa ovat turhia. Miehelle kiveksen menettäminen unessa povaa menetyksiä.

Jos nainen uneksii kiveksistä, hänen pitää hoitaa keskeneräiset työt loppuun, että asiat pääsevät etenemään. Jos naisella on unessaan kivekset enteilee se perheenlisäystä, usein kaksosia. Jos unessa nähdyt kivekset ovat lävistetyt, tuntemasi henkilö aikoo pettää luottamuksesi.

Jos näet unessa joltakulta poistettavan kivekset, kertoo se tulevista rahahuolista. Jos itse ammut kiväärillä, tietää se onnistumista yrityksissäsi. Knalli viestii miehen unessa hienostelun tarpeesta.

Jos naisen unessa on knallipäinen mies, voi se symboloida sekä salaista ihailijaa, että petollista kosijaa. Koiran haukku varoittaa, että sinut aiotaan pettää. Hyvinkäyttäytyvä koira kertoo, että perheessäsi on kaikki hyvin. Musta, tai liehakoiva koira varoittaa petollisista ystävistä. Ärhäkkä, sinua puolustava koira sitä vastoin symboloi uskollista ystävää. Agressiiviset tai haukkuvat koirat enteilevät vakavia ongelmia, mutta parittelevat koirat kertovat että toiveesi toteutuvat.

Pieni koira voi kieliä huonosta itsetunnosta, ja sairas työhönliittyvistä ongelmista, sitä suuremmista mitä isompi sairas koira unessa on. Jos koirasi puree sinua, menetät ystävän. Metsästyskoira ennustaa, että saat etuja ystäviltäsi. Katso myös "Bulldoggi", ja "Vinttikoira". Koivun näkeminen unessa symboloi terveyttä ja kertoi iloisista uutisista. Kokko on positiivinen symboli, joka enteilee hyvää, etenkin Juhannuskokko. Talviset kokot kertovat että vaikeudet helpottavat. Jos sytytät kokon, toiveesi toteutuu.

Surua neulan osoittamasta suunnasta. Seksuaalissävytteinen uni joka ilmaisee usein toiveen yhdynnästä. Uni kuvastaa myös terveitä, luonnollisia pelkotiloja paitsi pöpöjä, myös uusia ihmiskontakteja kohtaan. Jos löydät kondomin unessa, sinulla on salainen ihailija.

Jos käytät kondomia unessa jossa harrastat seksiä, kertoo se vastuuntuntoisesta luonteesta. Jos kondomissa on unessasi reikä, pelkäät turhaan pahinta, eikä vastuun pakoilu auta sinua ongelmissasi. Uni rikkinäisestä kondomista voi enteillä myös vauvauutisia. Katso myös "Penis" ja "Seksi". Jos koralli on punaista, luvassa on yllätyksiä. Kultainen koralli povaa rahantuloa, ja valkoinen koralli voi enteillä suru-uutisia.

Tyhjä kori povailee ettet saa vastarakkautta. Jos korissa on kukkia, tietää se onnea rakkaudessa. Jos korissa on herkkuja, tuleva rakkaasi on syöppö. Jos korissa on risuja, hän on köyhä.

Jos rahaa, hän on rikas. Uteliaat ihmiset aiheuttavat sinulle vastoinkäymisiä. Jos saat korpin kiinni, saatat vihollisesi häpeään. Korpin ääni unessa tietää ikävyyksiä.

Katso "Kaulakoru", "'Korvakorut", tai "Rannerengas". Jos kadotat korvakorun, menetät ystävän. Jos uneksit, että korvasi ovat hillittömän suuret, kertoo se että sinua tullaan ivaamaan jostakin. Kehottaa myös kiinnittämään huomiota kuulopuheisiin. Kodin rakentaminen kertoo menestyksestä naima-asioissa. Palava koti enteilee eripuraa ja kateutta. Jos kotisi on unessa valvemaailman vastaavaa hienompi, tai omia toiveitasi vastaava, jotain suotuisaa, lähipiiriisi liittyvää tulee tapahtumaan lyhyen ajan sisällä.

Nolatuksi tulemista niukkien tietojesi vuoksi. Omassa päässäsi kruunu varoittaa, että turhamielisuus tuo sinulle kyyneleitä. Jonkun toisen päässä kruunu kertoo, että ystäväsi ilahduttaa sinua.

Jos putoat kuiluun, varoittaa uni sinua onnettomuudesta. Riita tulee ratkaistuksi osapuolia tyydytttävällä tavalla. Valkoiset kukat voivat povata kuolemaa, ja punaiset rakkautta. Siniset kertovat että kohtaat vastoinkäymisiä töissäsi, ja keltaiset vastoinkäymisiä rakkaudessa. Kukkien poimiminen povailee iloa ja riemuja, ja kukkien kastelu perheonnea. Tuoreet kukat enteilevät hyvää, ja kuihtuneet murheita. Jos kukissa on kirvoja, tietää se sairautta. Kukkaron kadottaminen tietää kuitenkin onnea liikeasioissa.

Kukon kiekuminen kertoo, että olet turhan epäluuloinen. Jos kulho särkyy, tiedossa on perheriitoja. Kullan kaivaminen kertoo ettet vaurastu. Kullan löytäminen taas kertoo onnesta, ja on joskus jopa perintöenne. Kullan takominen kertoo, että vauraus tulee kovalla työllä. Jos kadotat kultasi, menetät kunniasi. Povaa naiselle, että hänen toiveensa toteutuu, ja miehelle, että hän pääsee naimisiin lesken kanssa.

Muistuttaa, ettei juoruja pitäisi kuunnella. Naisen unessa menestystä, etenkin, jos hän uneksii olevansa kuningatar. Miehen unessa kuningatar povaa menestystä työssä. Jos vihollisesi kuolee unessa, povaa se menestystä. Tutun henkilön kuoleminen voi taas olla vauvaenne.

Kuolema henkilönä, katso "Viikatemies". Jos putoat kuoppaan, ystäväsi pettää sinua. Jos kurki tulee luoksesi, vaivannäkö kannattaa. Kurjen äänen kuuleminen tietää apua sairaalle.

Avomaankurkku tietää onnellista liittoa miehelle, ja kasvihuonekurkku onnelllista liittoa naiselle. Jos leikkaat toisen kurkun, toiveesi toteutuvat. Jos joku leikkaa sinun kurkkusi, tietää se onnea rakkaudessa. Kankaan kutominen tietää menestystä.

Täysikuu enteilee uusia tuttavuuksia, ja on etenkin Aliseenpäin suuntautuneille yleensä hyvä enne. Uusikuu tietää muutosta, ja neljännekset viestivät miellyttävistä uutisista. Jos kuu on punertava, tietää se hyötyä, mutta pilvien ympäröimä kuu tietää puolestaan huolia ja vaivoja. Mikäli kuu on luonnottoman suuri tai ylimaallisen kelmeä, voi vastaus löytyäkin sisältäsi, alitajuntasi sopukoista. Kuukautiset unessa kuvaavat haavoittuvaisuutta ja alitajuisia pelkoja, etenkin, jos vuodat unessasi epänormaalin runsaasti.

Uni kuukautisista kehottaa myös suorittamaan loppuun aloittamasi asiat. Jos mies näkee unta että hän saa kuukautiset, kannattaa hänen keskittyä paikkaamaan tunne-elämänsä aukkoja, ja käsittelemään tunteitaan avoimemmin. Kurkuman syöminen unessa kehottaa sinua kuuntelemaan piilotajuntasi viestejä. Kurkumamaustepurkki taas neuvoo tarkkailemaan terveyttäsi.

Jos matkustat kuumailmapallolla, varoittaa se itsekkyydestä. Kuusen näkeminen unessa on yhtälailla suojeleva symboli, joka enteilee hyvää. Povaa myös sairaalle paranemista. Havut kotosalla enteilevät hääuutisia Talon sisätiloissa unennäkijän omia, tai ulkotiloissa, esim.

Jos itse käsittelet havuja unessa, varoittaa se sairaudesta. Joulukuusi unessa taas enteilee perheenlisäystä, joko omassa perheessä, tai lähipiirissä. Kuusenkävyt unessa povaavat rahantuloa. Kirkas kuutamo viestii vilpittömästä rakkaudesta. Himmeä kuutamo taas povaa vaikeuksia, jotka ovat voitettavissa rakkaudella ja sopuisuudella. Jos kylvet yksin, tietää se rauhoittumista. Jos kylvet jonkun toisen kanssa, povaa se perheonnea. Kirkas vesi enteilee terveyttä, ja likainen sairautta.

Jos vesi on haaleaa, tulevaisuudessa odottaa yllätys. Jos vesi on kylmää, symboloi se hyvinvointia. Jos kylvet vaatteet päällä, tietää se surua.

Jos vaatteesi ovat valkeat, povaa se hukkumisuutisia. Saat hyvän palkan tehdystä työstä. Jos kyntesi ovat unessa pitkät, enteilee se sairautta. Jos lakkaat kynsiäsi, varoittaa se turhista imartelijoista. Jos leikkaat kynsiäsi, povaa se häpeää. Jos leikkaat jonkun toisen kynsiä, riitaannut hänen kanssaan. Jos sytytät kynttilän, tietää se iloja. Jos sytytät punaisen kynttilän, tietää se rakkautta, jos keltaisen, uusia ystäviä, jos vihreän, terveyttä, jos sinisen, toiveesi täyttyy, jos mustan, kyyneleitä, ja jos valkoisen, voi se olla hautakynttilä, eli kuolemanenne.

Jos sytytät vahakynttilän, enteilee se juhlia. Jos sammutat kynttilän, enteilee se huolia. Jos kynttilä palaa kirkkaasti, povaa se riemukkaita menoja, mutta jos himmeästi, enteilee se masennusta tai lamakautta.

Mustekynä tietää iloja, lyijykynä pikkuharmeja, ja sulkakynä hyvää mielikuvitusta. Kyyhkysten metsästäminen povaa unennäkijälle vahinkoa, mutta kyyhkysten ruokkiminen taas on hääenne.

Jos syöt kyyhkystä, menetät rakkaan. Klassinen, käänteisenne joka tietää iloa. Sitä enemmän, mitä enemmän kyyneleitä. Puhtaat kädet povaavat menestystä, ja likaiset menetystä. Isot kädet enteilevät rahaa, ja pienet vähemmän rahaa. Jos sinulla ei ole unessa oikeaa kättä, kehottaa se ottamaan itseäsi niskasta kiinni.

Voi povata naisille myös leskeyttä. Jos sinulla ei ole vasenta kättä, menetät ystävän. Jos sinulla ei ole unessa käsiä, tietää se suuria ikävyyksiä. Käsien laihtuminen varoittaa perhettäsi vastoinkäymisistä, ja käsien peseminen kertoo että vapaudut suuresta taakasta. Käen kukkuminen unessa taas tietää varallisuutta. Kävyt ovat yleensä positiivisia unisymboleja, jotka kuvastavat hedelmällisyyttä ja vairautta.

Uni kehoittaa myös pitämään huolen omaisuudestasi. Kuusenkävyt povaavat rahantuloa, ja männynk ävyt enteilevät uutisia. Lehtikuusen kävyt unessa enteilevät usein rakkautta, mutta lepänkävyt voivat enteillä surua.

Varoittaa onnettomasta, yksipuolisesta rakastumisesta. Jos kärppä on kuollut, joku kokee samoin sinua kohtaan. Älä turhaan menetä hermojasi. Jos käräjien yleistunnelma on rento ja lupsakka, saat asiasi pian päätökseen.

Jos taas kireä ja negatiivinen, edessä on viivytyksiä ennen päämäärään pääsemistäsi. Vaalea, siro käsi lupaa menestystä työssä. Likaiset kädet kehottavat ryhdistäytymään. Jos kätesi ovat unessa huomattavan pienet, varoittaa se vaarasta perheen taholta. Jos uneksit olevasi monikätinen, luvassa on menestystä. Jos kätenne irtoavat, luvassa on hyviä töitä.

On oikeastaan sama minkälaiset käsineesi unessa ovat, lapaset, sormikkaat, kynsikkäät, jne, sillä käsineet unessa kehottavat sinua yleensä huolehtimaan terveydestäsi. Jos käsineet ovat rikki, kannattaa uneen suhtautua erityisellä varovaisuudella, ja jemmata varoiksi flunsarohtoja kaappiin..

Jos olet itse unessa kätilönä, varoittaa uni kivuista. Jos kävelet takaperin, tilasi huononee. Jos kävelet niityllä, ystäväsi pettää sinua. Käärme unessa on moniselitteinen symboli, joka edustaa seksuaalisuutta, viisautta, terveyttä, petollista ystävää, tai vaanivaa vaaraa, riippuen pitkälti siitä millainen merkitys käärmeellä on unennäkijälle itselleen. Hieman fallistisen muotonsa vuoksi käärme liitetään etenkin miehiseen seksuaalisuuteen, ja kristittyjen mytologian valossa houkutuksiin ja petollisuuteen.

Käärme unessa herättääkin usein epäluuloja, ja tulisi tulkita muiden, samassa unessa esiintyneiden, selkeiden unisymbolien rinnalla. Käärmeen tappaminen unessa  povaa köyhyyttä, mutta sen ruokkiminen vaurautta. Jos käärme puree jotakuta unessa, hän jää häviölle. Jos käärme puree sinua, menetät luottamuksesi ystävään. Valkea käärme povaa terveyttä, ja musta käärme enteilee sairautta. Jos käärme ajaa sinua takaa, sinua panetellaan. Matopäivän yönä käärmeet unessa tietävät hyvää onnea. Lahjan antaminen unessa ennustaa, että tulet tekemään jonkin tyhmyyden.

Lahjan saaminen puolestaan povaa vastoinkäymisiä. Hyvä enne, etenkin, jos laitumella on karjaa. Jos laihdut unessa, on se usein merkki alitajuisista huolista tai peloista, mutta voi enteillä myös terveysongelmia.

Jos taas olet valve-elämässä ylipainoinen laihduttaja, laihtuminen unessa voi kuvastaa tulevia saavutuksia ja voittoa vastuksesta, mutta myös vakavamielistä suhtautumista terveempään elämään. Huomioi siis, onko laihtuminen unessa piinavaa riutumista vai toivottu päämäärä. Yleensä hyvä enne, joka povaa matkoja tai menestystä.

Jos laivaa rakennetaan tai lastataan, on se onnen enne. Jos matkustat laivalla kertoo se aikeidesi onnistumisesta. Laiva täysissä purjeissa symboloi menestystä, ja satamassa odottava laiva kertoo mielenrauhasta.

Uppoava laiva kertoo huolista ja ahdingosta. Jos ohjaat laivaa, povailee se yllätysvieraita. Jos näet kuolleen, tutun ihmisen laivalla, voi se povata kuolemaa lähipiirissä. Määränpääsi on tavoitettavissa vakavalla asenteella. Jos lakaiset katua luvassa on positiivisia muutoksia työelämässä. Jos taas kotiasi, arkielämässä, jne. Jos omistat tai hoidat unessa lampaita, tietää se onnea. Teurastettavat lampaat povaavat, että saat osaksesi kiittämättömyyttä.

...

: Kalu homoseksuaaliseen karvainen eroottisia tekstejä

Deitti homoseksuaaliseen viro anime porn Haetaan seksiseuraa thai hieronta homoseksuaaliseen seinäjoki
Kalu homoseksuaaliseen karvainen eroottisia tekstejä 559
HOMOSEKSUAALISEEN ALASTOM SUOMI HD SEX Nussi vaimoani johanna seksiseuraa gay
Homo citysauna jyväskylä aasialaista seksiä Vaimo homoseksuaaliseen sai vierasta treffit.suomi24.f
GAY HIERONTAA JA SEKSIÄ NYRKKIPANO 896

HOMOSEKSUAALISEEN HYVÄ KALU SIWA VASA

Kummallista että toisten sukupuolielämä kiinnostaa noin paljon. Kyllä luvulla jo pitäisi ymmärtää, että homous on luonnollinen asia. Monien eläinlajien on myös todettu olevan homoja. Vaikka eihän minun auta kirjoitaa kirkon sivuille tämmöisiä….

Tämä on jännä juttu: Jos Antonio Flores on nyt 33 v. Minä kyllä tiedän, tiedätkö sinä? Miksi faktat ovat väärin? Kaikki mikä eläimille on luonnollista, ei ole luonnollista ihmisille. Esimerkiksi rukoilijasirkkanaaras syö parittelun jälkeen urosrukoilijasirkan. Pitäisikö tästä vetää johtopäätös että on ihmisillekkin normaalia syödä petipartneri hellän hetken jälkeen? Pyydän saada huomauttaa, että kyseessä ovat katolisen kirkon aktiivijäsenen sivut ja kirjoitus. Tämä on hyvin eri asia, kuin Suomen ev.

Jälkimmäisen pappina työskentelevänä en jaottele ihmisiä suuntautumisen perusteella, enkä tuomitse homoseksuaalisuutta, tai pidä sitä sairautena. Tällaiset keskustelut ovat mielestäni täysi asiattomia ja ymmärrän täysin, miksi aloittajan kirjoitus poistettiin suomi Nyt ei ole enä epäselvä mitä tarkoittaa tämän blogin iskulause: Mä en vielä ymmärrä, että kotimaa poisti, poistetaanko nyt myös Paavalin kirjeet kirjoituksista? Siellä hän tuomitsee homoseksuaallisuutta…. Pastori Ossin kirjoitus todistaa vain luterilaisen kirkon pohjattomasta rappiosta Suomessa.

Kannattaisiko joskus miettiä, mitä universaali kristillinen kirkko esimerkiksi teitä jonkun prosentin uskottavampi ortodoksinen kirkko on aina asiasta opettanut ja mitä siinä palvomassanne Raamatussa aivan selkeästi lukee? Olen sitä mieltä, että katolisen kirkon tulisi ehdottomasti katkaista kaikenlainen ekumeeninen yhteydenpito luterilaiseen yhteisöön ja käydä keskusteluja vain ja ainoastaan Luthersäätiön sekä joiden herätysliikkeiden kanssa, koska heillä on sentään vielä jotain tekemistä kristinuskon kanssa.

HeikkkoMikko, veit sanat suustani. Olen hiljaisuudessa miettinyt aivan samaa. Miksi veljeillä niiden kanssa, joiden agendassa on yhä suurempi sallivuus, perinteisen kristillisen moraalin rapauttaminen ja Jumalan selkeän ilmoituksen kieltäminen ja muuttaminen jokaisen ihmisen omalle ajalleen valikoiden parhaiten sopivaksi. Uskovaisethan löytyvät Luthersäätiöstä, Kansanlähetyksestä, evankeelisten vanhakantaisesta siivestä ja Raamattuopistolta.

Monien eläinlajien homous voi johtua ihmisten aiheuttamista luontoon päästetyistä kemikaaleista, jotka vaikuuttavat hormonitasapainoon.

Yksi on Bisfenoli-A kemikaali käyttäytyy naishormoni tavoin , joka käytetään yhä muovituotteissa, ja jotka hajoaa luontoon auringon valossa eläinten iloksi.

Väkisin rupesi naurattamaan, että ihmiset tekee eläimistä homoja, mutta se on hyvinki mahdollista. Tämä kirjoitus ei loukkaa pelkästään homoja vaan myös homouteen suvaitseisesti suhtautuvia.

Jos homous on luontaisen moraalin vastaista, niin silloinhan ihmisessä on oltava joku vika jos hän homouden hyväksyy. Ja mikä edes on tämä luontainen moraali? Se lienee joku asia jonka katolinen kirkko on meidän muidenkin puolesta päättänyt. On kovin surullista että vuonna ihmisen seksuaalinen suuntautuminen on tärkeämpää kuin hänen kyvykkyytensä hoitaa tehtävää. Ja todellakin, rekisteröity asia on määritelmällisesti julkinen. Kun Haavisto lisäksi käyttää Floresia kampanjatilaisuuksissa itse, on vaikea ymmärtää mihin epäjulkisuuteen Haavisto enää vetoaa.

Haavisto saattaa elää täysin laillisesti, mutta se ei tarkoita sitä, että se tapahtuu moraalisesti oikein. Laki ja moraali ovat kaksi enenevässä määrin eri asiaa. Suosittelen tutustumista alan klassikoihin, vaikkapa Aristoteleen, Tuomas Akvinolaisen ja Elizabeth Anscomben kirjoituksiin.

Käsittämätöntä jos Suomessa ei saa puolustaa perinteisiä perhearvoja. En hyväksy tuhkaluukkujen tutinaa enkä nahkahuilujen natinaa. On kovasti hupaisaa, että erityisesti katoliset kirkonmiehet tuomitsevat homoseksuaalisuden. Miehet jotka eivät tiedä heterosuhteistakaan mitää, tai siis ei pitäisi tietää.

Kyllä Luther sentään oli viisas mies. Jos eläisi nykyiakana hyväksyisi varmasti hoimosuhteetkin, presidentillekin. Niin, nämä katoliset kirkonmiehet, he ovatkin olleet kovasti esillä viime vuosina, ja juuri näihin asioihin liittyen.

He jotka määräilevät toisten ihmisten seksuaalisuutta ja vaativat itseltään selibaattia, mutta mikä onkaan ollut tulos? Minkälainen on moraali näillä hyväksikäyttäjillä, eikö se ole tuhat kertaa ala-arvoisempaa verrattuna vaikka tasavertaisiin ja avoimiin homosuhteisiin? Koko katolisen kirkon moraali taitaa olla hukassa, kakku päältä kaunis….

Sini, valitettavasti ihmisluonto on sellainen, että pettureita on joka joukossa, jopa yksi Jeesuksen valitsemien opetuslasten ryhmässä. Meillä ei kuitenkaan määritellä moraalia heikoimman lenkin mukaan vaan moraali pohjautuu Raamattuun ja kirkkoisien tulkintaan.

On epärehellistä leimata koko katolisen kirkon valtavaa, koko maailman kattavaa pappislaumaa joidenkin pettureiden mukaan. Valtaosa heistä on esikuvallisia paimenia.

Esimerkiksi Suomessa ei ole löytynyt yhtään hyväksikäyttötapausta. Kuten sanottua, kirkko ei mitenkään mielivaltaisesti määrittele kantojaan moraalisiin kysymyksiin, vaan ne ovat muotoutuneet vuosisatojen mittaan filosofisen ja teologisen pohdinnan tuloksena. Kuvastaa hyvin nykyihmisten sivistyneisyyttä, että tällainen katolismyönteinen luterilainen joutuu valistamaan muita aiheesta.

Tomismi oli ehkä katolisen kirkon virallinen filosofia luvulla, muttei enää, Johannes Paavali II: On järkyttävää, että sinunlaisesi äkkipikaiset ja asioista piittaamattomat henkilöt ovat voineet päästä opettajan toimiin. Ei ihme ettei teidän suomalaisten koulut menesty tieteen filosofian tai logiikan testeissä.

Saisit hävetä lasten harhauttaja! Hyvät naiset ja herrat! Mitäs jos TE olisitte syntyneet sellaisiksi, että rakastaisitte samaa sukupuolta olevaa henkilöä? Koettakaa asettautua toisten asemaan ja lopettakaa arvostelu. Meidän tulee hyväksyä toinen toisemme sellaisena kuin olemme. Jumala on sanonut, ettei meidän tarvitse kuin rakastaa toinen toisiamme. Ei kukaan synny sellaiseksi, että rakastaa sitä tai tätä, rakastaminen on vapaan tahdon päätös, joten korkeintaan voisi olla synnynnäinen taipumus tuntea vetoa samaan sukupuoleen tämäkin on kiistanalaista , jolloin ideaalina olisi se, että Jumalan rakkaus voittaisi kiusaukset ryhtyä epämoraalisiin seksisuhteisiin.

Raamattu sen sijaan sanoo, että meidän tulee rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistämme kuten itseämme. Rakkauden kohteemme on siis ensisijaisesti Jumala. Jumalan tahto on, että me myös rakastamme kaikkia lähimmäisiämme. Raamattu ei siis tässä puhu sukupuolisesta rakkaudesta, vaan hyvästä tahdosta toisia ihmisiä kohtaan. Kuuliaisuus Jumalan tahdolle on korkeinta rakkautta. Jumalan tahto löytyy kaikesta, mitä hän sanoo. Raamatun rakkaus on epäitsekästä ja palvelevaa.

Se haluaa ohjata kohteensa ikuiseen elämään Jumalan luo. Se luopuu sellaisesta eroottisen rakkauden kohteesta, joka on vastoin Jumalan tahtoa. Eroottinen rakkaus on Raamatun mukaan tarkoitettu vain vapaan miehen ja naisen välille, avioliitossa. Toisaalta se voi olla niinkin, että olet luullut lähteeksi Jumalan ja se onkin ollut joku toinen — esim.

Se on totta, että meidän tulee hyväksyä toisemme sellaisina kuin olemme. Onneksi Jumalalla on tässä asiassa ns. Homoseksualismia on suvaittu länsimaisessa kulttuurissakin. Sivarikeskustelujen aikana muistettakoon mm.

Tämä aikansa kovin iskujoukko koostui homopareista, ja kaatui lopulta viimeiseen mieheen. Ja homoseksualismia on löytynyt monilta eläinlajeiltakin.

Äänestämään menijän kannattaisi heti miettiä mitä tehtäviä presindentillä olikaan jäljellä ja pohtia valintojaan sen mukaan. Mikään pakko tällainen analyyttinen pohdinta ei toki ole, vaan saa sitä demokratialla äänestää ihan tunteellakin.

Theban pyhä joukko oli pederastinen. Nykyään se kuuluisi pedofilia nimikkeen alle, sillä kyse on teini-ikäisen ja vanhemman suhteesta. Homoseksuaalisuutta vastaan argumentointi on valtaosan mielestä niin loukkavaa, kun taas katolilaista kirkkoa saa haukkua minkä ehtii.

Mikäs oikeus teillä on arvostella joidenkin henkilökohtaista uskoa sen enempää kuin sitä ah-niin-pyhää-ja-koskematonta seksuaalista suuntaustakaan? Aamenen paikka… Surullista, että ns. Ns kansankirkko on ollut usein ja opportunistisesti liitossa pahuuden voimien, kuten natsismin ja kommunismin, kanssa, ja kapitalistisen rahavallan, kulloistenkin suhdanteiden ja vallanpitäjien mukaan.

Kotimaakin tuki aikanaan Hitleriä! Raha ratkaisee, raha ja liberaalipiispojen valta…Uskon, että tämän Suomenkin kirouksen olevan ja ns. Onneksi Jeesus on suurempi kuin paha!!! Eikö Raamatussa sanota homoudesta tarpeeksi selvästi, että se on syntiä. Näin sekä Vanhassa Testamentissä että Uudessa Testamentisä.

Eikö Jumalan Sana olekaan enää uskottavaa. Eikö se olkaan enää elävän Jumalan Sanaa, josta tulee totella sekä kunnioittaa? Kovin valitettavaa, mutta niin tavallista kirjoitella tällainen vuodatus nimettömänä, ikään kuin tarvitsisi häpeillä omia mielipiteitään. Koska sinä et ilmaise itseäsi en ilmaise minäkään, mutta sen sanon, että kaikenlainen erilaisuuden pelkääminen kertoo huonoa yksilön käsityskyvystä ja tunne-elämästä.

Se kertoo pelkuruudesta ja ahtaudesta korvien välissä. Seksuaalisuus on jokaisessa meissä, se on totta, mutta onko sitä tarpeen esitellä ja rääpiä mediassa ja vaikuttaako se negatiivisesti muiden kuin Ilkka Kanervan kohdalla viran hoitoon, onkin eri asia. Mielestäni politiikkaa ei tehdä jalkovälillä, ei edes kirkon politiikkaa. Jos sillä jotain julkisesti tehdään, homman nimi on porno tai prostituutio.

Magneettikuvauksessa nähdään, miten tämä alue toimii jokaisella eri tavalla, eli sukupuolen käsite on liukuva kuten hiusten väri.

Kaikkien ei todellakaan tarvitse lisääntyä, meitä on jo tarpeeksi, joten tästä lähes viimeisestä tabusta voitaisiin jo luopua vanhanaikaisena taikauskona.

Maa ei ole litteä, vaikka kirkko niin väitti, eikä aurinko kierrä maata. Kumma kyllä miehellä ja naisella on yhtä monta kylkiluutakin, vaikka mieheltä pitäisi puuttua yksi. Jumalalle taisi sitten tulla laskuvirhe, kun miestä muovasi, vai mitä. Totta maar, kaikkien ei tarvitse lisääntyä. Kirkko ei koskaan väittänyt maan olevan litteä, geosentrismistä voit väitellä Robert Sungenisin kanssa. Sukupuolisuudesta ja sen liukuvuudesta kuten hiusten väri — tänään sattui Zenitissä olemaan tällainen artikkeli, joka sivuaa aihetta yhdestä kat.

They may have ovaries, a partial or whole uterus and a penis, or an abnormally large clitoris that appears like a penis. The discrepancy between the external genitals penis, vagina and the internal genitals the testes and ovaries may be coupled with chromosomal anomalies.

The condition is quite rare; conservative estimates put the number at about 1 in 4, births others say as many as 1 in 2, , roughly as prevalent as cystic fibrosis.

In the past, doctors routinely responded to an intersex birth by recommending genital surgery, more often than not, the construction of female genitals since vaginas were easier to make than penises.

This was the case whether or not the sex of the child was a settled fact. The vicious experiment was a total failure. The brazen sexologist was celebrated as a far-sighted harbinger of sexual liberation including open marriages, pornography and consensual pedophilia until Milton Diamond exposed the truth about the Reimer case in the late s. In the last 10 years, clinical overconfidence on how best to respond to intersex births has moderated. Most doctors reject the Money thesis that gender is malleable enough to erase and reassign at will.

The ISNA points to numerous cases where individuals have suffered severe psychological and physical damage as a result of gender rush-to-judgments and subsequent treatments by doctors. Unfortunately, the ISNA simultaneously advocates a pangenderist view of sex and gender. Its members seem to believe that if we admit that intersex is a genuine disorder of sex development, we necessarily endorse the view that intersex individuals have less value than those without the condition and that concealment and manipulation are justified.

To my knowledge, no official Catholic teaching has addressed the problem of the intersex condition. My comments therefore should not be taken as settled Church teaching. Yet the following points seem to me to be consistent with what the Catholic faith does hold and teach. It may be difficult, even effectively impossible to determine with certitude; but our lack of certitude should not be taken as an indication of a factual ambiguity about the nature of the intersex person, only ambiguity in our measure of knowledge.

And clear evidence may be elusive. Moral certitude is reached when all reasonable doubts to the contrary have been dispelled. But they avoid going to the extent of genital assignment surgery. The parents and doctors then carefully observe the child over time. If serious reasons arise for reassessing their original judgment, then a careful reassessment with the assistance of trustworthy experts should be undertaken.

If the child adjusts well, then they should continue confidently to raise him consistent with their original decision. They should always tell the child the truth about his or her condition as appropriate to his or her age.

Later, when the child is more mature, perhaps after puberty, they assist the child, without undue pressure, to make the best decision possible about further interventions.

The goal throughout is to identify and then support the child in knowing and embracing the sex that God made him or her. Miehen unessa etikka voi enteillä riidanhaastamista, tai kuolemaa lähipiirissä. Jos juot unessa etikkaa povaa se ikävyyksiä. Jos kylvet etikassa, mieti, mitä todella haluat, ja valitse sinulle paras vaihtoehto. Faarao on usein heijastuma isähahmosta. Jos itse koet olevasi faarao, povaa se hyviä aikoja.

Katso "Penis" F asaani: Jos syöt fenkolinsiemeniä, povaa se terveyttä. Jos kasvatat fenkolia, sinulla on salainen ihailija.

Salaattifenkolin syöminen kielii seksuaalisesta turhautumisesta. Naisille ennen Karkauspäivää nähtynä se taas kertoo, että taidat saada kosiessasi ukon sijaan sen hamekankaan.

Jos kadotat unessa sormustimesi, kadotat jonkin tärkeän esineen. Jos soitat flyygeliä, kertoo se, että haluat ihailua osaksesi. Jos näet jonkun toisen soittavan, voi odotettavissa olla kutsu juhlallisuuksiin.

Jos pelaat golfia, joudut valinnan eteen. Jos joku toinen pelaa, kohtaat ongelman. Hole-in-one kertoo, että ongelmasi ratkeaa. Kehottaa välttämään turhaa hienostelua. Symboloi erotiiikkaa ja voimaa.

Naimattomien unessa granaattiomena voi lupailla suhdetta, ja varattujen, etenkin naisten unessa voi enteillä myös vauvauutisia. Jos itse grillaat, saat hyvää palautetta. Jos joku toinen grillaa,sinua ylenkatsotaan. Jos omistat grillin, sinulla on uusia mahdollisuuksia. Jos päädyt maan alle maahisten seuraan, kehottaa se tekemään itse omat valintasi. Jos kohtaat gufin unessa, tulet kadottamaan jotain. Jos vierailet gurun luona, kehottaa se kuuntelemaan intuitiotasi.

Jos itse uneksit olevasi guru, ratkaisu ongelmaasi on helpompi kuin uskotkaan. Enteilee ikävää tilannetta josta selviytyäksesi tarvitset ulkopuolista apua. Haapapuun näkeminen unessa varoittaa säikähdyksestä ja turhista peloista. Jos puu on luminen, kertoo se että saat pian ratkaisun ongelmaasi. Syksyn kultaama haapapuu taas enteilee aarretta. Hopeinen tai kultainen haarukka taas povaa rikkautta, ja särkynyt tai vääntynyt haarukka enteilee riitoja.

Kaksipiikkinen haarukka varoittaa uskomasta imartelua. Jos haarukka särkyy unessa, tietää se köyhtymistä. Ikäviä asioita, yleensä sitä pahempia, mitä isompia tai vakavampia haavat unessa ovat. Jos joku sitoo haavasi, saat apua ystävältä. Jos haava tulehtuu, saatat riitautua ystäväsi kanssa.

Naisen unessa hajuvesi on positiivinen symboli, kun taas miestä se varoittaa petollisista naisista. Oven hakanen merkitsee onnen kääntymistä. Jos tyttö unessa avaa aittansa hakasen, varoittaa se kevytkenkäisyydestä.

Halkojen hakkaaminen kertoo että ansioiden eteen on tehtävä työtä. Jos naimaton nainen kantaa halkoja unessaan, on hänellä vaara jäädä vanhaksipiiaksi.

Halkojen palaminen tietää riitoja ja epäsuosiota. Jos itse olet unessa hallitsija, saat osaksesi kunniaa. Sitä enemmän, mitä korkea-arvoisempi hallitsija unessa olet. Naisille hyvä, ja miehille huono enne. Enne on naisille sitä parempi, mitä koreampi hame unessa on. Povaa naisille vanhaapiikuutta, etenkin, jos siitä uneksii Karkauspäivänä.

Kehottaa ennen kaikkea huomioimaan terveellisemmät elämäntavat. Yleensä terveyden merkki, etenkin, jos hampaasi ovat unessa terveet ja hyväkuntoiset.

Hampaiden harjaaminen tietää vahinkoa, ja hampaiden irtoaminen taas enteilee kuolemantapausta perheessä. Jos poskihammas irtoaa unessa, povaa se aikuisen kuolemaa, ja jos etuhammas, niin lapsen. Jos kaikki hampaat lähtevät, tietää vanhempien kuolemaa. Reikä hampaassa enteilee välirikkoa ystävän kanssa. Jos sinulle kasvaa unessa uusia hampaita, tietää se toiveiden täyttymistä.

Jos sinulla on unessa tekohampaat, joku pitää sinua pilkkanaan. Eläimelliset hampaat taas voivat kuvastaa tukahdutettuja, sisäisiä tunteita ja mielitekoja. Pikkukiusaa, kuten huonoja säitä. Hanhipoikue kertoo lasten aiheuttamista huolista. Kaakattavat hanhet varoittavat suulaista vieraista. Hanhen teurastaminen enteilee lahjaa, hanhipaisti taas vieraita. Jos pakkosyötät maksahanhea, varoittaa uni harkitsemasta tarkasti tulevaisuuden isoa päätöstäsi.

Jos kynit hanhea, kertoo se että teet turhaa työtä. Katu-, ja lattiaharjat ovat etenkin miehen unessa positiivisia työn ja ansion symboleja. Lakaisuun tarkoitetut harjat symboloivat myös muutoksia joihin et välttämättä pysty itse vaikuttamaan. Katso tarkennukseksi myös "Hammasharja", "Hiusharja", "Lakaiseminen" ja "Luuta". Unessa käyttämäsi hattu kuvaa arvoa ja kunniaa, sitä enemmän, mitä hienompi ja isompi hattusi on unessa.

Mustat hatut puolestaan tietävät yleensä huolta ja surua, sitä enemmän, mitä isompi hattu on. Jos itse käytät mustaa hattua, suru tapahtuu sinulle, jos tuttusi käyttää hattua, niin hänelle, jne.. Keltaiset hatut kertovat ilosta ja metallinväriset rahasta.

Jos hattusi on kulunut, joku puhuu sinusta pahaa selkäsi takana, ja jos hattusi on paikattu, sinun ei pitäisi lainata rahaa. Höyhenet hatussa kertovat arvostuksesta. Katso myös "Baskeri", "Knalli", ja "Päähine". Usein hauki edustaa unessa uhkaa tai vihollista, koska vesielementti tekee haukiunesta petollisen, ja uni sisältää usein varoituksen. Useampi hauki unessa voi kuvata vaihtoehtojesi runsautta.

Jos pyydystät hauen elävänä, on se hyvä enne. Jos hauki puree, uni kehoittaa varovaisuuteen. Kuollut hauki povaa toivon menetystä. Haukiateria kertoo, että vältät vaaran. Voi povata kuolemantapausta tai onnettomuutta. Jos itse olet haudassa, on se naimattomille hääenne, ja naineille vauvaenne. Jos kaivat hautaa, huolesi helpottuvat. Terveyttä ja pitkää ikää.

Yleensä positiivinen enne, mutta jos itse unessa sytytät hautakynttilän, povaa se suru-uutisia. Jos menet hautausmaalle, povaa se kuolemantapausta ystäväpiirissäsi. Jos olet unessa hautausmaan portilla, varoittaa se sairauksista. Jos syöt hedelmiä unessa, yllätyt iloisesti. Hedelmäpuu jossa on hedelmiä voi olla hääenne. Hedelmätarha taas voi enteillä perintöä.

Muutoin rahanmenoa, sitä enemmän mitä enemmän unessa näkyy sirkkoja. Tuoreet heinät varoittavat vaarasta. Kuivat enteilevät hankalia selkkauksia joilla on kauaskantoiset vaikutukset. Sitä enemmän kyyneleitä, mitä enemmän helmiä.

Vaaleanpunainen helmi enteilee ystävyyttä. Voi myös varoittaa hermoilemasta turhia. Jos kadotat tai heität ne pois, se enteilee pahaa. Jos syöt herneitä varoittaa se sairauksista. Hevonen unessa on monipuolinen symboli; Hyväkuntoinen hevonen enteilee hyvää, mutta sairas, tai laiha kaakki, tai kuollut hevonen enteilevät huonoa.

Ruskea hevonen povaa onnea, Laikukas yllätyksiä, Musta murhetta ja Valkoinen voi olla jopa kuoleman enne. Jos putoat hevosen selästä, et menesty yrityksissäsi. Karanneet hevoset, tai jos hevosesi karkaa unessa, kuvastaa tukahdutettua seksuaalisuutta, ja kehottaa sinua vapaasti olemaan oma itsesi niin vapaudut ahdistuksista.

Jos hevonen puree sinua unessa varoittaa se että sinusta juorutaan. Jos hevonen potkaisee, enteilee se jotain odottamatonta tapahtumaa, joka ei välttämättä ole mieluinen.

Laiduntava hevonen enteilee hyviä perheuutisia, satuloitu hevonen yllätysvieraita, ja hevosen kengittäminen urakehitystä. Voi povata onnenpotkua sakarat ylössuin tai epäonnea sakarat alassuin. Jos leikit unessa hiekkalaatikolla, kaipaat vaihtelua. Jos itse hiihdät, teoillasi on hyvät seuraukset. Jos näet toisen hiihtävän, suunnitelmasi vaikeutuvat. Jos saat hiiren kiinni, herjaajasi ei onnistu aikeissaan. Jos näet hiiret syömässä, vaatii se sinulta raskasta työpanosta.

Leivinhiiva varoittaa, että asiat uhkaavat paisua liikaa jos et käsittele niitä ajoissa. Jos näet unta että hikoilet, kielii se alitajuisista peloista. Jos unessa on hikoileva eläin, se voi povata rahaa. Jos itse olet hirtettynä, povaa se urakehitystä ja kunniaa. Jos joku toinen on hirressä, kertoo se että rakkaussuhteesi päättyy.

Jos hirressä roikkuja on tuttusi, suhde päättyy turhaan. Jos hirvellä on sarvet, enteilee se voittoa. Sarveton hirvi taas enteilee häviötä. Hirvisaalis enteilee perintöä, ja metsästäjälle se voi olla enne riistaonnesta.

Povaa sadekelejä tai vaaraa. Ylöspäin matkaava hissi tietää rahantuloa, ja alaspäin menevä sen menetystä. Jos hissi on epäkunnossa tiedossa on harmeja liikeasioissa.

Yleensä vaaleat hiukset enteilevät iloa, mustat onnea, ja punaiset vaaraa. Takut povailevat sairauksia, ja hiustenlähtö symboloi köyhyyttä tai menetyksiä ystäväpiirissä. Omien hiusten käsittely unessa on usein varoitus lähipiirissä tapahtuvista ikävyyksistä, toisen hiusten käsittely yleensä varoittaa riidoista sen henkilön kanssa jonka hiuksia unessa käpälöit.

Jos leikkaat hiuksia, omiasi tai muiden, on se yleensä huono enne, joka liittyy menetyksiin ja häviöön. Hiusten peseminen taas kertoo että olet huolestunut. Mikäli omat hiukset ovat unessa erikoisemman väriset, kuten vaikka siniset tai vihreät, kannattaa kiinnittää huomiota k.

Hiusten harjaaminen unessa voi enteillä kuolemantapausta perheessä, etenkin, jos harjaat hiuksiasi peilin edessä. Jos hiusharja särkyy, luvassa on hyviä uutisia. Katso myös "Kampa" ja "Peili".

Selitän tämän lähinnä heteroille, koska muutoin, katso "Seksi". Heteroille uni seksuaalisesta kanssakäymisestä oman sukupuolensa kanssa kuvastaa paitsi matkaa omaan itseen, myös tuntemattoman pelkoa.

Uni ei siis välttämättä tarkoita että olisit kaapissa, mutta se kehottaa kuuntelemaan intuitiotasi, ja tarkastelemaan ympärilläsi olevia ihmisiä avarakatseisemmin.

Uni voi myös kuvastaa epävarmuuttasi vastakkaista sukupuolta kohtaan, etenkin, jos unennäkijä on seksuaalisesti kokematon. Jos partnerisi unessa on joku tuttusi tai ystäväsi, tulisi sinun suhtautua ystäviisi samalla arvostuksella millä he suhtautuvat sinuun, niin saavutat paljon; Ole ystävä hädässä. Jos vastakkaista sukupuolta oleva kumppanisi on unessa samaa sukupuolta kanssasi, älä anna pelkojen hidastaa itseilmaisuasi, vaan kerro rehellisesti partnerillesi, mistä pidät, ja mistä et.

Mikäli hetero-ystäväsi on unessa homoseksuaali, pidä varasi; joku menneisyyden mokasi tulee muistuttamaan sinua itsestään. Hopeaesineet kertovat paremmista ajoista. Jos ostat hopeaa, povaa se suuria muutoksia. Lahjaksi saadut hopeaesineet kehottavat hyviin tekoihin. Hopearahat ovat merkki onnistumisesta. Mustat housut ylläsi enteilevät surua, ja valkeat kertovat että saat apua pulmaasi. Rikkonaiset housut varoittavat nolatuksi tulemisesta. Jos joku toinen hukkuu, joudut hankalaan tilanteeseen.

Jos uneksit kuolevasi hukkumalla, sinua vaivaava tekijä poistuu elämästäsi. Symboloi yleensä ylellisyyden kaipuuta. Tosin hunajasta uneksiva mies saattaa olla epävarma maskuliinisuudestaan, samoin hunajasta uneksiva nainen feminiinisyydestään. Valkoinen huntu tietää suhdetta tai avioliittoa, musta eroa. Rikkinäinen huntu on huono enne. Naisille huoran näkeminen unessa enteilee häpeää. Jos nainen itse uneksii olevansa huora, voi se varoittaa aviottomista lapsista.

Jos juttelet unessa huoran kanssa, povaa se hyvää. Jos mies on huoran kanssa unessaan, tietää se hänelle menestystä. Huuhkaja unessa huhuilee kuolemaa, tai sairautta perheessä. Varoittaa myös petollisista ystävistä.

Ilmassa tanssivat hyttyset tietävät väliaikaisia iloja. Hyttysenpistot kertovat että joku yrittää vahingoittaa sinua. Kun joku hyvästelee sinut unessasi, kertoo se että jokin huolistasi tulee hellittämään. Jos itse hyvästelet jonkun unessasi, ilosi muuttuu murheeksi. Sitä vaikeampia huolia, mitä rakkaampi unessa hyvästelemäsi henkilö oikeasti on. Jos ystäväsi hyvästelee sinut unessa, kertoo se että menetät hänet. Jos kimppuusi hyökätään, pelkosi ovat aiheettomia. Jos hyökkääjiä on lauma, et koe hallitsevasi tilannetta.

Jos itse hyökkäät jonkun kimppuun, aika on otollinen jostakin pahasta tavasta luopimiselle. Lintuhäkki kuvaa ahdistusta, eläimen häkki taas varoittaa vankilasta. Jos häkki on tyhjä, tietää se sidoksia ja alistumista.

Jos häkissä on eläin tai lintu, tietää se vapautta. Valkoinen hämähäkki unessa on hyvä enne, musta puolestaan huono. Elävä hämähäkki unessa viittaa oikeudellisiin-, tai lakiasioihin, ja kuollut hämähäkki kertoo että joku elämäsi ikävä ihminen lopettaa vaivaamasta sinua.

Hämähäkkinseitti symboloi arvoituksia ja pulmia. Se myös varoittaa vahingosta tai ansasta. Jokin on sinulle eduksi. Kuohittu sonni eli härkä miehen unessa voi kieliä epävarmuudesta. Naisen unessa härkä on itsevarmuuden ja saavutuksen vertauskuva, etenkin, jos nainen ratsastaa härällä.

Auran eteen kytketty, tai kyntävä härkä povaa perheonnea, ja vankkureita tai kärryjä vetävä härkä miellyttävää matkaa. Jos taistelet härkää vastaan, pyrit alitajuisesti voittamaan esteesi, tai pääsemään yli vaikeasta tilanteesta. Uhrihärkä kertoo että ongelmaasi löytyy ratkaisu. Jos olet unessasi härkätaistelija, uni neuvoo, ettei sijaiskärsijöille tuittuilu auta mitään.

Pohdi siis, mikä sinua oikeasti kismittää. Jos seuraat härkätaistelua esim. Mitä suurempi hätä unessa on, sitä parempi enne se on. Hääpuku voi tietää hyvää tai huonoa, riippuen vähän minkä värinen se on.

Valkoinen on kuoleman väri, ja valkoiset unisymbolit yleensä ovat kuoleman tai onnettomuuden enteitä. Naisten hääpuku nyt on muutenkin valkoinen, eikä esim. Unessa nähdyn hääpuvun väriin kannattaakin kiinnittää huomiota, jos se on muu kuin valkoinen, ennustus piilee todennäköisemmin värissä.

Hääjuhlat unessa ovat yleensä huonoja enteitä, ja voivat povailla jopa kuolemantapausta lähipiirissä. Yleensä sen, kenen häät ovat kyseessä. Katso myös "Juhlat" ja "Naimisiin meno". Valkoinen höyhen tietää ystävyyttä, ja musta varoittaa vaarasta. Jos härät vetävät iestä, enteile se avioliittoa. Iloiset ihmiset povaavat hyvää, surulliset murheita. Makuullaan olevat ihmiset enteilevät vieraita. Tuntemattomat ihmiset voivat enteillä voittoja, etenkin, jos he ovat syömässä.

Unissa esiintyvistä ihmisistä kiinnostuneille suosittelen myös vanhaa postaustani Unientulkinnasta. Ihmiseläin unessa on yleensä sinun eläimellisen puolesi heijastuma. Jos muutut unessa ihmiseläimeksi, voi se viestiä muutoksen tarpeesta ja kyllästymisestä rutiineihin. Huomioitko, btw, sielueläintäsi tarpeeksi? Jos koet unessa olevasi ihmissusi, kuvastaa se yleensä eläinyhteyttä, mutta myös tukahdettuja, negatiivisia tunteita, turhautumista ja nälkää sielussa.

Jos ihmissusi puree sinua unessa, uni muistuttaa, ettei asioiden ja omien tunteiden hautaaminen tai teeskentely ole hyvästä. Tarvitset kanavan jota kautta pääset ilmaisemaan itseäsi. Kaunis iho on hyvä enne. Tatuoitu iho kehoittaa puhumaan ihmisille tunteistasi, ja käsittelemään asioita suoraan. Haavainen, tulehtunut tai arpinen iho puolestaan povaa ikäviä tapahtumia. Sairaalle terveyttä ja terveelle sairautta, etenkin, jos iili on unessa kiinni unennäkijän ihossa.

Avoin ikkuna on yleensä hyvä enne, suljettu taas povaa vastoinkäymisiä. Rikkinäinen ikkuna povaa vaikeuksia ja turhaa luottamuspulaa, ja ikkunan kautta poistuminen häpeää. Kaunis ilma tietää menestystä, sumuinen pikkuharmeja, sadekeli kyyneleitä, ja aurinkoinen rakkautta. Hetkellistä menestystä joka ei ole pysyvää. Jos ilmapallo karkaa sinulta unessa, ystäväsi hylkää sinut.

Jos itse olet unessa imettäjä, tietää se vaikeuksia töissä. Imettävä nainen unessa enteilee menestystä ja perheonnea. Inkiväärin juuri unessa kehottaa panostamaan uusiin projekteihin, kasvuun ja kehitykseen. Varoittaa sairaudesta tai onnettomuudesta, vähän instrumentista riippuen. Kaikki suulla soitettavat instrumentit kuvaavat juoruja ja pahoja puheita.

Muunlaiset instrumentit ovat hyviä enteitä. Jos joku lyö sinua unessa povailee se pieniä vastoinkäymisiä. Mikäli lyöjä on sukulainen, enteilee se sairautta. Omat isovanhemmat unessa ovat kannustava ja menestyksekäs enne. Jonkun toisen isovanhemmat kehottavat miettimään asenteitasi. Puutarhatyöt yleensäkin ovat positiivisia unisymboleja ja hyviä enteitä.

Jos näet isäsi kuolevan unessasi, tietää se isälle pitkää ikää. Jos taas näet isäsi kuolleena, povaa se pikkuharmeja katso myös "Vainaja" , mutta kehottaa myös ottamaan vastuuta omasta elämästäsi. Unessa sairastava isä on hänelle onnen ja menestyksen enne. Jos isäsi on oikeasti kuollut, ja näet hänet elossa, povaa se jotain positiivista yllätystä. Jos itse itket unessasi, tietää se kyynelten verran iloja.

Jos muut itkevät, tulet saamaan lohdutusta odottamattomalta taholta. Jos aktuaalisti itkit "unen läpi", eli huomaat herätessäsi että olet oikeasti itkenyt unissasi, kyse on yleensä vain koskettavan, tai surullisen muiston kertaamisesta.

Jos itse suunnittelet unessasi itsemurhaa, kertoo se huoliesi helpottavan. Jos teet itsemurhan unessa, varoittaa se hulluudesta. Jos joku toinen tekee itsemurhan unessasi, varoittaa se tapahtumista joista sinä voit olla vastuussa. Niiden seuraukset ovat yleensä sitä vakavampia, mitä läheisempi k. Jos joku ivaa sinua unessasi, pelkäät epäonnistuvasi tulevassa hankkeessa. Jos taas itse ivaat jotakuta, kertoo se ettei häneen voi luottaa. Isot jalat povaavat ylennystä, ja likaiset sairautta.

Jos peset jalkojasi, se on hyvä enne. Jos katkaiset jalkasi, kehoittaa se varovaisuuteen. Kipeät jalat varoittavat hankaluuksista, ja halvaantuneet enteilevät terveydellisiä ongelmia. Unessa nähty jalavapuu heijastaa sisäisiä vahvuuksiamme ja henkistä kanttia. Jos syöt unessa jalavan silmuja, kehottaa se tutkailemaan tulevaisuutta. Hetkellistä vaurautta, mutta myös huolta ja mielipahaa. Jos unessa työskentelet jalokivien parissa, kehottaa se panostamaan hoitamisesi asioiden pikku yksityiskohtiin parhaan tuloksen saamiseksi.

Feikkijalokivet taas varoittavat petoksesta. Jos saat unessa sammutettua janosi, povaa se rahaa. Uni voi myös kehottaa ottamaan vesilasillisen yöpöydälle ennen nukkumaanmenoa ; J auhot: Joku onnistuu huijaamaan sinua.

Kirkas joki tietää onnea, ja samea vahinkoa. Kalaisa joki enteilee perintöä. Vuolas joki povaa onnellista matkaa. Jos putoat jokeen, enteilee se yllätystä. Jos saat joululahjan, povaa se riitoja lahjan antajan kanssa. Jos annat joululahjan, yrität rikastua epäilyttävillä keinoilla. Valkea joutsen povaa myös rikkautta, ja musta joutsen riitoja.

J os joutsen laulavat, povaa se kuolemantapausta lähipiirissä. Jos olet juhlissa, joku yrittää huijata sinulta rahaa. Täsmällisemmän tulkinnan saadaksesi muista kiinnittää huomiota myös juhlissa esiintyviin yksityiskohtiin, kuten koristeisiin, tarjoiluun, tai juhliin unessasi osallistuneisiin henkilöihin.

Hae kyseistä unisymbolia etenkin, jos jokin asia jäi aivan erityisesti mieleesi. Jos juna seisoo pysäkillään, unohdat lupauksesi, ja liikkuva juna kertoo vellovista intohimoista. Tavaravaunu symboloi koti-ikävää, ja matkustajavaunu povaa uutta ystävää. Jos matkustat junassa, puolisosi on uskollinen. Kylmä juoma povaa onnea, ja kuuma sairautta. Jos läikytät juomasi, jokin yllättävää tulee tapahtumaan. Mitä kauniimpi lasi unessa on, sitä suositumpi olet. Täydet lasit edustavat vaurautta, ja tyhjät köyhyyttä.

Tyhjä lasi ennustaa myös, että siellä, missä sinulla oli unessa tyhjä lasi, tulet oikeassa elämässä saamaan huonoa kohtelua. Vedellä täytetty lasi tietää hyvää terveyttä, oluella täytetty iloja, ja viinillä täytetty otollisia tilaisuuksia.

Särkyneet lasit ennustavat kyyneleitä. Jos juot lasista unessa, saat menestystä. J uominen ja J uopottelu: Jos olet humalassa unessa, tietää se yleensä hyvää. Jos joku toinen on juovuksissa, tietää se huolia hänen taholtaan. Kiinnitä erityisesti huomiota henkilöön, joka juo seurassasi. Jos juopottelet ystäviesi kanssa, he puhuvat sinusta pahaa selkäsi takana. Tuntemattomien kanssa juopottelu kertoo sinun saavan uusia ystäviä.

Jos tuntemattomat juottavat sinua väkisin, uni kehottaa varomaan ventovieraita. Jos juopottelet vainajan kanssa, hän ehkä henkilöstä riippuen jättää sinulle hyvästit, tai hänellä voi olla sinulle viesti.

Jälkimmäisessä tapauksessa uni voi toistua uudelleen. Kuuntele häntä tällöin tarkasti. Jos uneksit juovasi vettä, olet todennäköisesti vain oikeasti janoinen, ja kehosi kaipaa nesteitä. Hörppää herättyäsi pari lasillista vettä. Jos juokset jotain pakoon, varoittaa se vaarasta. Jos juokset huviksesi, on se hyvä enne. Jos näet muiden juoksevan, kertoo se että saavutat nopeasti tavoitteesi.

Kertoo, että sinua kadehtitaan. Sitä enemmän, mitä isompia juureksia. Juuston syöminen unessa enteilee rahantuloa. Homejuusto kehottaa miettimään asenteitasi. Hyvät jyvät ovat rahaenne, kun taas homeiset povaavat vastoinkäymisiä. Jänis unessa ei ole kovinkaan hyvä enne, vaan kertoo äkillisestä pelästymisestä.

Jos jänis juoksee sinusta poispäin, varoittaa sinua tekemästä huonoja päätöksiä. Jos jänis on piiloutunut, kertoo se, että joku pettää sinulle antamansa lupauksen.

Kuollut jänis povaa menetyksiä. Tyyni järvi kuvaa levollisuutta, ja myrskyinen huolia. Kirkasvetinen järvi enteilee vaurautta, ja samea sairastumista, etenkin vilustumista.

Jos itse koet olevasi unessa jättiläinen, enteilee se murheita. Kaunis, tasainen jääpeite on hyvä enne. Jos liukastelet sillä, olet heikoilla jäillä.

Jäällä käveleminen symboloi vaaraan antautumista. Jos putoat jäihin, povaa se pitkää ikää. Jos uneksit syöväsi jäätelöä, varoittaa se uusista ystävistä jotka voivat olla petollisia. Pieni kaali povaa pitkää ikää, suuri yllätyksiä. Kaappi kuvastaa tuntemattoman tai tulevaisuuden pelkoa, etenkin, jos et tiedä mitä kaapissa on tai se on tyhjä.

Lukittu kaappi kuvaa muutosta, jonka luonteesta ei ole tietoa. Jos joudut unessa kaappiin, koet todennäköisesti epävarmuutta tekemistäsi valinnoista. Jos itse kaadut, on se huono enne. Jos et pääse enää ylös, sinun täytyy ponnistella enemmän saavuttaaksei tavoitteesi. Jos kaadut likaan enteilee se, että joku saattaa sinut hankalaan tilanteeseen tai vaaraan.

Jos näet toisen kaatuvan, enteilee se että pääset hyötymään toisen vahingosta. Jos kahlaat vedessä, varoittaa se piilevästä vaarasta. Jos kahlaat syvemmälle, ongelmasi pahenemisesta, jos taas pääset rannalle, ne helpottuvat. Jos ystäväsi kahlaa, hän tulee vielä tarvitsemaan apuasi. Kiinnitä myös huomiota kahluupaikkaan, ja katso esim. Järvi, Lampi ja Joki. Jos kahlaat jossain muussa kuin vedessä, esim.

Jos uneksit olevasi kahleissa, varoittaa se sekaantumasta epäilyttäviin asioihin. Jos näet jonkun toisen kahlehdittuna, kertoo se helpotusta huolistasi. Jos näet unta, että juot kahviaa jonkun kanssa, tietää se riitoja hänen kanssaan oikeassa elämässä. Jos tilaat kahvia, sinun pitäisi saattaa keskeneräinen työsi loppuun. Uni voi myös enteilä pientä toraa sen henkilön kanssa joka on seurassasi kahvilassa. Jos käytät unessa kainalosauvoja, enteilee se huonoja aikoja.

Jos kaivat kaivoa, enteilee se vaikeuksia töissä. Jos nostat vettä omasta kaivosta, tietää se onnea. Jos nostat vettä jonkun toisen kaivosta, povaa se häitä. Jos kaivo pursuaa yli äyräidensä, enteilee se tulipaloa tai muuta tuleen liittyvää onnettomuutta. Kuivunut kaivo povailee köyhyyttä.

Jos leivot kakkua, povaa se onnellisuutta. Jos syöt kakkua, saat hyviä uutisia. Riitoja ja epäsopua sen henkilön kanssa jota vastaan taistelet. Jos saat unessa kaksoset, on se vaurauden merkki. Jos sinulla on unessa kaksonen, muttei oikeasti, varoittaa se selkäänpuukottajista.

Jos näet unessa kaksoset, tietää se kaksinverroin huolia. Yleensä veteen tai sateeseen liitetty symboli. Isot kalat enteilevät vaurautta, ja pienet kalat kuvaavat köyhyyttä. Eksoottiset kalat kielivät seikkailunhalusta. Lemmikkikala taas enteilee rakkautta. Jos syöt kalaa varoittaa se virhesijoituksista. Kuolleet kalat kertovat ettei toiveesi toteudu.

Katso myös "Hauki", ja "Kalastaminen". Jos kalastat verkoilla povailee se säänmuutosta. Jos kalastat ongella, povaa se köyhyyttä. Jos saat ison kalansaaliin unessa, povaa se vaurautta. Jos näet jonkun toisen henkilön onkivan, sinun ei pitäisi lainata hänelle rahaa. Jos joku tuntemasi henkilö saa ison kalansaaliin unessa, enteilee se hänelle rahaa.

Saaliina pienet kalat povaavat köyhyyttä, ja kuolleet onnettomuutta. Jos humallut unessa kaljasta, povaa se menetyksiä. Jos kynit kalkkunaa, tietää se yltäkylläisyyttä. Jos syöt juhlakalkkunaa unessa, kehottaa se miettimään asenteitasi.

K alkki eli pikari: Terveelle hyvää ja sairaalle paranemista. Jos juot kalkista, toiveesi toteutuu, sitä paremmin, mitä prameampi kalkki on. Ehtoolliskalkki voi kuvata huonoa omaatuntoa. Jos kiipeilet kalliolla, voitat vaikeutesi. Jos putoat, enteilee se odottamattomia sattumia. Kalliolla oleskelu povaa suruja. Jos uneksit olevasi kampaaja, enteilee se pahaa.

Jos kampaat tai harjaat hiuksiasi unessa, tietää se kuolemaa lähipiirissä. Jos kampaat peilin edessä, tietää se kuolemaa perhepiirissä K ameli: Jos ratsastat kamelilla, tietää se hankalaa matkaa.

Hiusten kampaaminen unessa povaa urakehitystä. Jos kammassa ei ole piikkejä, povaa se köyhyyttä. Katso myös "Hiusharja" ja "Hiukset". Jos asioit unessa kampaamossa, varoittaa uni turhamaisuudesta. Jos itse unelsit olevasi kampaaja, kehottaa uni sinua tarttumaan toimeen saadaksesi tuloksia. Jos kampaaja on joku tuttusi, saat häneltä tarvittaessa neuvoja ja tukea. Naispuolinen kampaaja ennustaa, ettet onnistu suunnitelmissasi. Miespuolinen kampaaja taas varoittaa, että sinua yritetään hämätä.

Kaikenlainen hiusten käsittely unessa taas on yleensä negatiivinen enne. Jos kanalla on poikasia ympärillään, sinun tulisi olla varovainen erään ystäväsi suhteen. Kotkottava kana povaa iloisia sattumuksia.

Jos kana munii, koet iloisia yllätyksiä. Höyhenetön, mutta elävä kana varoittaa sinua varkaista. Kanapaistin syöminen unessa kertoo että joku ei ole sinulle ihan rehellinen.

Jos tiput piipittävät, ole kehuttaessa vaatimaton. Jos lintusi karkaa, tietää se sinulle vahinkoa. Kaneli unessa enteilee uutisia. Jos nainen syö unessaan kanelia, kertoo se seksuaalisesta turhautumisesta. Jos mies syö unessaan kanelia, kielii se suurista unelmista ehkä liian suurista. Jos saat kanelia lahjaksi, enteilee se menestystä yrityksissäsi.

Hieno, kallis kangas enteilee vaurautta, ja huonokuntoinen tai paikattu kangas vaikeuksia. Vaalea kangas tietää huonoja uutisia, tumma kangas taas hyviä. Muutenkin kankaan väriin on hyvä kiinnittää huomiota. Valkea kani povaa, että onnistut yrityksissäsi, mutta musta on vastoinkäymisten enne. Taikurin kaniini enteilee jotain odottamatonta. Juokseva kani povaa pettymyksiä.

Jos ajat kania takaa, kertoo se jostain äkillisestä tapahtumasta. Jos syöt unessa kaniinia, enteilee se terveyttä. Mitä isommat, sitä enemmän. Jos olet siellä ystävien seurassa, tulet saamaan iloa ja lohtua. Jos juot yksin, maineesi on vaarassa. Jos uneksit syöväsi kardemummaa, kehoittaa se kiinnittämään huomiota ihmissuhteisiisi. Karhu voi olla myönteinen symboli Yliseen suuntautuneille, mutta petollinen symboli Aliseen suuntautuneille.

Jos tappelet karhun kanssa, varoittaa se vihollisesta. Tanssiva karhu varoittaa huijareista, ja pakeneva karhu povaa iloisia yllätyksiä. Karhusta uneksimisen on mainittu merkitsevän naimattomalle tytölle myös rikasta sulhasta. Jos ajat karille unessa, ei keinottelusi tule onnistumaan. Vastasyntynyt karitsa kehottaa myös varovaisuuteen. Vaurautta ja onnea, etenkin, jos eläimet ovat hyvässä lihassa. Laihat eläimet enteilevät rahanmenoa.

Laiduntava karja tietää ikävyyksiä. Jos paimennat karjaa, tietää se onnea. Jos lyöt eläimiä, tulet saamaan jotain. Pedon raatelema karja varoittaa petollisuudesta. Jos karkuri jää kiinni, kuulet kaukaisesta ystävästäsi. Jos itse olet unessa karkuri, povaa se onnettomuutta. Et tule onnistumaan yrityksissäsi. Jos sinut kastetaan unessa aikuisena, uni kehottaa sinua hoitamaan loppuun keskeneräiset asiasi.

Jos uneksit olevasi kastettava lapsi, sinulle yritetään sysätä liikaa vastuuta, josta voit hyvin kieltäytyä; Sinun ei tarvitse hoitaa kaikkien töitä. Jos näet toisen henkilön kasteen, valmistaudu antamaan apua sitä tarvitsevalle läheisellesi. Jos itse suoritat unessa kasteen, enteilee se yllätyksiä. Jos kastettava on mies, iloisia yllätyksiä, ja jos nainen, pikkuharmeja. Kuitenkin sitä varmemmin, mitä tutumpi unessa kastamasi henkilö on. Aamukaste on onnen ja ilon enne, kun taas yökaste kehoittaa varovaisuuteen.

Jos kaste kastelee sinut, tietää se sairautta. Jos peset itsesi kasteella, uni enteilee rakastumista tai kosintaa. Jos näit unta samannimisestä kirkollisesta toimituksesta, katso edellinen kohta; "Kastaminen".

Sinulla on salainen vihamies. Povaa myös viivästystä asioissasi. Ystävälliset kasvot unessa ovat hyvä enne. Vihaiset kasvot kielivät vaikeuksista, ja sairaalloiset kärsimyksistä.

Kalpeat kasvot tietävät odottamatonta iloa. Luurankomaiset kasvot voivat olla jopa kuolinenne. Katajan näkeminen unessa kertoo myös vaikeuksien väistyvän elämästäsi. Jos syöt katajanmarjoja, povaa se terveyttä ja menestystä. Sen isompaa, mitä suurempi kattila. Katon rakennus on naimattomille hääenne, ja naineille lapsienne. Jos katto palaa, menetät suosiotasi.

Jos putoat katolta, saat huonoja uutisia. Mitä pidempi katu, sitä enemmän iloja. Kivetty katu povaa muutoksia. Pitkä kaula povaa rakkautta. Jos peset unessa kaulaasi, tietää se terveyttä. Jos itse uneksit olevasi kauppias, povaa se yllätyksiä.

Jos kauppa on kiinni, tietää se köyhyyttä. Kauran puiminen enteilee, että tulet toimimaan oikein. Lyhteiden sitominen povaa hyvää, ja kauran oraat sisukkuutta. Jos kehräät unessa lankoja, on se vaurauden enne. Sitä enemmän, mitä enemmän lankoja. Jos kehräät pellavia, tietää se naiselle onnellista avioliittoa, mutta miehelle pilkkaa.

Jos kehdossa on puhtaan valkeat vaatteet,enteulee se lapsikuolemaa. Jos itse uneksit olevasi kehdossa, tietää se pitkää ikää. Jos laitat ruokaa keittiössä, tietää se palkintoa hyvin tehdystä työstä. Jos tiskaat, varoittaa se ottamasta liikaa töitä.

Jos menet kellariin, tulet kokemaan kutsun johdosta mielipahaa. Jos putoat kellariin, tietää se pettymyksiä. Uudet kengät enteilevät apua ystävältä, vanhat menetyksiä. Eripariset kengät kehottavat pysymään valppaana, ahtaat kengät povaavat kiusaa ja harmeja, ja puukengät köyhyyttä. Kenkien pukeminen tietää huonoja uutisia, ja kenkien riisuminen huonoa terveyttä.

Lahjoja ja antimia, etenkin, jos lyöt jotakuta unessasi kepillä. Lampaan keritseminen kerto, ettei palkinto ole vaivan arvoinen. Jos annat kerjäläiselle almun, saat palkinnon. Jos ajat kerjäläisen pois, povaa se ongelmia lain kanssa. Jos itse olet unessasi kerjäläinen, tulet saamaan rahaa odottamattomalta taholta.

Keskosen saaminen unessa varoittaa sinuun kohdistuvista, perättömistä syytöksistä. Hyvä enne, etenkin, jos keto on kukkiva. Varoittaa petollisesta kumppanista tai ystävästä.

Jos tapat ketun, pelastut nolatuksi tulemiselta. Älä kerro salaisuuksiasi muille. Toiveesi toteutuu, yleensä niin pitkän ajan sisään kuin mitä pylväässä sanotaan. Aika voi tosin olla niin tunteja, päiviä kuin vuosiakin.. Päset määränpäähäsi vähän kerrallaan. Uiva kilpikonna povaa, että onnesi on kääntymässä. Sitä parempia uutisia, mitä rasvaisempi kinkku on.

Kejoitus etsiä hyviä neuvoja. Köyhyyttä ja vaikauksia, sitä suurempia, mitä vanhempia ja likaisempia kirjat ovat. Painotuore kirja enteilee hyvää terveyttä. Kirjan ostaminen taas enteilee yllättävää hyötyä. Jos itse kirjoitat, tietää se hyvää.

Jos näet jonkun toisen kirjoittavan, saat vastenmielistä tekemistä. Kirkkoon meneminen tietää pikkukiusaa. Palava kirkko tietää onnettomuutta. Kellon soitto voi enteillä hautajaisia.

Jos itse soitat kelloja, joudut häpeään. Jos joku unessa kiroaa sinua, tietää se onnea. Jos itse kiroat jotakuta,  tietää se sinulle pahaa. Jos kirsikat ovat happamia, tietää se kyyneleitä. Toiveesi ja odotuksesi eivät toteudu.

Naukuva kissa kertoo että sinusta juoruillaan. Raapiva povaa pahoinvointia, agressiivinen varoittaa varkaista, ja tappeleva kissa povaa sairautta. Jos kissa on makuulla, kertoo se että melkein onnistut yrityksissäsi. Takkuinen kissa kertoo, että sinun olisi ehkä syytä karsia ystäväpiiriäsi. Musta kissa on onnen enne, ja valkea kuvaa hengellisyyttä, tosin voi olla myös kuoleman enne. Tabbykissa enteilee hyvää perheellesi, kilpikonnakuvioinen tietää onnea rakkaudessa, ja värikäs povaa uusia ystäviä.

Harmaa varoittaa uskomasta liikaa uniin, ja mustavalkea puolestaan on vauvaenne, samoin kuin kissanpentu. Jos näet unessa oman lemmikkikissasi kahtena, tulet piakkoin kokemaan jotain jännittävää.

Myös onnea rakkaudessa sille joka sitä unessa soittaa. Jos itse soitat unessa kitaraa, kertoo se huoliesi helpottuvan. Hankala tilanne päättyy onnellisesti. Jos ystäväsi kiukuttelee sinulle unessa, on ystävyytenne valvemaailmassa sitä paremmalla mallilla. Ihmisen kiusaaminen kertoo hyvästä työmahdollisuudesta, ja eläimen kiusaaminen povaa murheita ystävillesi.

Pikkuharmeja, sitä enemmän, mitä enemmän kiviä. Jos kivimuuri sortuu, sinulle paljastuu salaisuus. Kivekset symboloivat miehistä energiaa ja maskuliinista luomisvoimaa. Miehen unessa kiveksillä on yleensä merkitystä vaan jos kivekset ovat jotenkin poikkeavat. Ylisuuret kivekset kertovat turvallisuuden tunteesta, ja pienet kivekset riittämättömyyden peloista. Jos mies uneksii toisen miehen kiveksistä, hänen pelkonsa ovat turhia.

Miehelle kiveksen menettäminen unessa povaa menetyksiä. Jos nainen uneksii kiveksistä, hänen pitää hoitaa keskeneräiset työt loppuun, että asiat pääsevät etenemään. Jos naisella on unessaan kivekset enteilee se perheenlisäystä, usein kaksosia. Jos unessa nähdyt kivekset ovat lävistetyt, tuntemasi henkilö aikoo pettää luottamuksesi.

Jos näet unessa joltakulta poistettavan kivekset, kertoo se tulevista rahahuolista. Jos itse ammut kiväärillä, tietää se onnistumista yrityksissäsi.

marraskuu Jos kirurgi veistää siitä palan, niin tuota eroottisesti tuntevaa paikkaa ei sitten enää ole.” .. tunteva humanistis-yhteiskuntatieteellisen alan tutkija lupaa lukea tekstin. .. Liioittelematta voin sanoa, että Mikkelillä on komein kalu, mitä Karvainen olemus tuo mieleen sekä Johnny Deppin eksentrisimmät. toukokuu Lukiessani koneelle kirjoittamaani tekstiä huomasin, että kahden kappaleen olisi parempi .. homo, homous, homoseksuaali, homoseksuaalinen, homoseksuaalisuus; (halventavassa Kissa oli karvat pörhöllään raivosta. tavara, esine, kalu (leikkikalu, työkalu); (arkikielessä:) kapine, kapistus, kama;. kesäkuu Kritiikin kohteita: eroottiset epigrammit ja keisarin ylistys. .. Homoseksuaalit. Joskus kokonaisia tekstejä voidaan nähdä metaforana, jolloin on kysymys Sen lähistöltä tavattiin erityisen karvaisia vuohia.

Adult sex video seksivälinekaupat homo