Kalua velilta gay mies kalu

Pääkaupunkiseudun Autouutiset Lue ilmaiseksi! Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Metsästys, kalastus, aseet 7. Ruoka ja juoma Talouselämä ja yritystoiminta Pistäispä ny aijaan valokuvaa hyönteisen näköisestään ja kaikesta mahdollisesta niin taas saa kippuranauraa ihan vääränä.

Ja lisäksi persläpilerpat ovat hanakalla kirjoittelupäällä, omia valheitaan trollaamassa Voisitko ystävällisesti vaikka ihan luettelon muodossa mainita valheita? Niitä on aivan liikaa, en ala luetteloita laatimaan, lue omt juttusi, niin löydät luettelollisen niitä. Juuri näinhän sinä toimit tuubaa ja bablagagaa kun et kykene "logiikkaa Jos et kykene, niin vedä lapasees, sun juttus Maija alkaa pahasti rakoileen. Mielelläni autan tuossa tärkeässä asiassa: Lerppa kertoo pääsmurffista, niitä ole olemassa ja lerppa toisella nimimerkillä resuperseistä, näkemättä edes heitä.

Siis todellisia valheita, joita vain lerpat voivat julkituoda. Kyllä pääsmurffi on olemassa. Sininen on jo kuukauden verran selitellyt tulevansa tänne tänään kaverinsa luokse tai tykö niin kuin juntti itse kirjoittaa. Tullut siis tänään tänne valon juhlaviikonlopuksi joka on yksi suurimpia Thaimaan juhlia.

No mutta hupsista, kaikesta kaikki tietävälle Urpolle taksikuski sanoi, että kannattaa olla pelipaikalla, jonka johdosta yli kilsaa tunnissa vääntänyt Alpeillakin ajanut motoristimestarismurffi muutikin ajokalenteriaan. Kenet sinä olet nähnyt? Jos olet alahuuli lerpallasi kokiessasi smusrffijutun todelliseksi valheeksi,niin mene beerbaariin ottamaan vähän smurffilimonaadia,se helpottaa.

Voit toki ottaa polvellesi yhden typykän joka aina, aina ja aina on kiinnostuneempi puhelimestaan kuin sinusta. Siten voit auttaa itseäsi ja typykkä ei paa puhelintaan edes yöksi pois niin rakastele romanttisesti itse itsesi kanssa ja lataa tälle palstalle terveisiä TAASEN. Ahaa, sitä on ruokailusta palattu, mitäpä hoitajat tarjosivat tänään, silakkapihviä vai, ai nythän on torstai, taisi olla hernekeittoa ja lettuja vai peräti pannaria, hillolla tietysti?

Erittäin mielelläni menisin beerbaariin ottamaan limsaa ja väkevämpääkin, enkä pitäisi pahana, vaikka typykkä istuisi polvelleni, yli parikymmenvuotisen avioliiton thaivaimoni kanssa viettäneenä, niin tuntuisihan tuo mukavalta idealta, mutta nelikymppinen vaimoni on edelleen mustasukkainen eikä millään salli minun yksin lähteä toteuttamaan tuota ajatustasi ja hänen kanssaan lähtiessä, siitä voisi kehittyä paha draama, viimeistään neitokaisen tullessa polvelleni.

Sanoit sen Thaimaan kellonajankin väärin, joten kyse ei ollut ajatusvirheestä vaan siitä että olet Google-Lerppa. Kawasaki- miehenä pyörävalintani Kawan CC Versys. Otin tarkoituksella hieman köyköisemmän mutta korkeamman pelin. Jaa sulla on nyt sitten liittouma etelän Lerpan kanssa, kun Lerppa puhui sinusta ja itsestään sanamuodolla "me".

Hienoa ja onnea matkaan! Monella on lapsena mielikuvitusystäviä, mutta aikuisena niitä ei katsella hyvällä. Sinulla on outoja ihmettelyn aiheita. Jaa että ystävät odottelevat lentokentällä tuossa muutaman kilometrin päässä että viisikymppinen mies pääsee hotellille?

Kuule kun me ei olla mitään homppeleita ja oletko kuullut sellaisesta asiasta kuin työ? Jotkut ihmiset nimittäin tekevät päivällä töitä, eikä he ehdi päivystää lentokentällä. Lento oli kolme varttia myöhässäkin. Toiseksi ihmettelet miksi en mene kaverille yökylään. En menisi ikinä häiritsemään kenenkään perherauhaa enkä viihdy vieraissa nurkissa. Haluan omaa rauhaa minäkin. Olen jo iso poika ja osaan varata hotellinkin.

Huomenna mennään viihteelle kavereiden kanssa eikä jäädä kenenkään nurkkiin norkoilemaan. Sinun vierashuoneesi on yhtä todellinen kuin Phuketin huvilasikin, äläkä luule että kenelläkään epäilijällä olisi kyseessä kateus, vaan pieni lapsikin näkee että olet täysiverinen nettiluuseri ja valehtelija. Ei ole pienintäkään todistetta että olisit koskaan edes käynyt Thaimaassa. Puheesi HD ravintolasta ja drinkkejä juovista jengiläisistä sekä Mopareista ovat superlapsellisia.

Joten voisitko ystävällisesti lopettaa höpinät ja keskittyä otsikon aiheisiin. Jaha että Pattayan rakkaisiin on hurahtanu myös jopa Thailadyn kanssa aviossa olevia. Pidä vaimostas hyvää huolta. Sinun tarinasi on kaatunu jo vuosia sitten, oletko oireillut ehkä noin 10 vuotta. Joo hyvä pyörä nauti siitä. Ai nytkö Hua Hin onkin etelässä? On huomattu että olet iso poika. Ei ole pienintäkään todistetta Kävit todistamassa 40x hotelliasumisen, joo ihan todistetusti, täys Urpo oot.

Ei miehen suusta, voi hupsu sua, aattele vähä mitä oot tälle palstalle kirjoitellu. Sinä kaikki tietävänä kaikesta sait tänään tietää taksikuskilta että kannattaa jäädä juhlimaan valonjuhlaa, kun olet tullut tänne missä juhlan laajuuden vuoksi jopa lentoja perutaan.

Ajattele jos taksikuski ei olisi sinua ohjeistanu, olisit jääny paitsi juhlaa kaupungissa joka sinulle entuudestaan varsin tuttu huojarikaupunki mutta et ollut googlettanu juhlaa. Nauti poika nauti, kun pääsit 21 sijalla olevasta ykköskohteesta vihdoin tänne kohteeseen Chiang Mai ei ole neljännestäkään miljoonakaupungista.

Varsin paskainen ja tunkkainen kaupunki on Chiang Mai. Ruuhkat on pahempia kuin Pattayalla ja auto- sekä mopokanta reilusti huonompi ja tiet surkeassa kunnossa. Kujilla on törkyä ja katuja ei lakaista. Tiesin valojuhlasta, mutten muistanut sitä kolmipäiväiseksi. Tänään en jaksa innostua.

Laadi sinä vammapoika vaan uusi sittariraportti tai kaiva esiin good old "otahanuriinpoju". Se oli kovin hahmosi uhoamaan. Nämä muut hahmosi ovat tuollaisia kukkaislapsia joissa on aimo annos homoa mutta vain ripaus miestä.

Onhan Hua toki etelämpänä kuin Chiang Mai. Molemmat köyhiä ja paskaisia. Onneksi täällä Chiang Maissa on myös tasokkaita hotelleja koin syömien hotellien lisäksi.

Siinäkin kohtaan paljastuit Lerpaksi. Voin laittaa muutaman kuitin ja foton sulle huomenna, niin näet millaista meno on Chiang Maissa todellisuudessa, eikä unissasi. Pahoittelen että en ole onnistunut rakentamaan asuinkaupunkiani sinua miellyttäväksi. On se kolmipäiväinen mutta sinähän vedät viskiä nyt ja pian katselet valokukkasia, joten viski lienee tekevän sinulle pidemmän valojuhlaputken. Kyllä tiedän sinun olevan pilkunnussijaoikeinkirjoituspoliisi, mutta en voi vaikuttaa toisten kirjoittajien yhdyssanoihin.

Laita ihmeessä valokuvia ihan oikeesti Urpo. Katsoppa kelloasi, koska aloitat nauttimaan matkastasi muutenkin kuin ryypäten hotellissa, no selväksihän on käynyt että oot täys doku.

Aviomieslerpalla tuota mielikuvitusta riittää, muista kuitenkin, pian on iltapalan aika, kyllä tädit kutsuvat onneksi, niin ei tarvitse illemmalla nälässä nukahtaa, yhteishuoneessa toisten kaltaistesi kanssa ja vaipanvaihto on vielä ennen nukkumista, miellyttävää nukahtaa kuivissa.

Miten matkasta aletaan nauttimaan oikeoppisesti? En harrasta tuppukylien kälyisiä tyttöbaareja ja kaverit tapaan sovitusti huomenna. Pitäisikö minun mennä ulos ja haistella Hiluxin pakokaasuja ja jakaa kukkia ohikulkijoille?

Minä huilaan tänään hyvin ja menen pehkuihin tuossa tunnin päästä. Aamulla hotelliaamiaista ennen pikku kävelylenkki joella ja kanavan toisella puolella. Käyn tsiikaa onko vuosien takaa vielä tuttuja toimijoita.

Chiang Mai ei merkitse minulle muuta kuin prätkäilyä ja kaverien tapaamista. Hyvä tukikohta prätkäilyyn, mutta olisin kaivannut alle esim R1 Suzukin, mutta niitä ei Chiangista löydy. Ettei sekoitu Yamahaan, jonka soundi kuulostaa siltä kuin se hajoaisi justiinsa. Mee kattoon niitä kukkasia joelle, joudut vaan odottamaan jonkin aikaa.

Kyllä löytyy Busaan asti, mutta kun et tunne oikeaa porukkaa ja siltasi oot polttanu muhun, joten aja mopollas. Huili nyt poju, mutta muista Suomen kylmyydessä tarvitaan lapasta ja Hiekkaharjussa on ollut tosi kylmää, viimeaikoina.

Ei ihme, että lapasta tekee mieli lerpalla, sillä ei kuitenkaan, kuten nimi lerrpa jo kertoo, mitään muuta tehdä, ei voi vetää käteen edes hoitsujen jo poistuttua iltatouhuista. Unta tietysti näkee joka yö ja juuri kun sen lihavan hoitsun kanssa on sänkyyn kipuamassa, niin herää kylmään todellisuuteen, viisari ei värähdäkkään.

Ei ole aviomiehen elo helppoa, ei todellakaan. No tulihan se sieltä, löysitkö Maija montakin vittuilunimimerkkipersoonaasi vessan peilistä? Anna lisää Maija täällä on hauskaa kun virellä nauraa pari suomenkieltä opettelevaa thaikkua.

Meitä Maijoja on paljon, yksi mikäli Thaimaassa lopettaa kirjoitukset, niin toinen jatkaa ja tietysti Suomessa meitä aviomiehelle nauravia on vielä isompi joukko. Tiedetään, teitä idiootteja on paljon. Miten sattuikaan taas tuo sanankäyttö olla tuttua, siis vähän käänteinen Mitä jos pistäisit vähän laulaen lurittaen.

Mukavaa että nauratte, sehän tarkoittaa että kiukuttelun välissä on myös hauskaa. Täällä on suomen juhannusaattoon verrattavat juhlat käynnissä ja ainakin meidän ravintolat auki aamutunneille. Maijukka oireilee palstalla ja menee nukkumaan pelipaikalla ja Rakkaat jatkaa suomesta.

Hienoa pojut, just noin ja Maija kaikesta kaikki tietävä sai juhlainfon vasta taksikuskilta, joo jatkakaa vaan Kuka mahtaa nauraa makeammin? Lerppa harrastaa naisten sukupuolielinten kirjoittelua, syy on selkeä, ei raasukka niiden päälle muuta pysty. Se on sitä lerpan eloa, se. Eivät taida oppia mitään, on kovin outoja sanoja: Entäpä virellä, sitä raatimme ei pystynyt lainkaan käsittelemään, liian outoa suomenkieltä naikkosille opetat, eivät taida aamulla iloiten lähteä luotasi, maksatko edes b yöstä heille, että suostuvat olemaan opetettavanasi ja vielä ilman mitään miehistä palkkiota, jota lerppana et tietysti voi tarjota.

Joo ei kukaan halua tunteakaan hoitajiasi. Hayabusa on moottoritien nielijä. Koko Thaimaassa ei ole latua Busan kaltaiselle pyörälle. Miksi kutsut drinkkibaaria ravintolaksi? Sinähän olet monasti sanonut ettei niissä myydä ruokaa. Sitäpaitsi kesällä kerroit olevasi jokaikinen yö kahteen tai kolmeen saakka loadaamassa juomia kylmiöön. Nytkö "ne ravintolanne" ovatkin sitten vasta auki yöllä ja lastaus on suoritettu "juhannusta" varten?

Voi sinua resuperseistä reppanaa. No hei siloposki, mitä lenkillä havaitsit, 5 roskaa kadulla ja 3 joessa,miten rottatilanne? Kyllä minä ravintoloittemme juomapuolen hoidan päiväaikaan ja lataamisen suorittaa lataajat. Minä kutsun liiketoimintaamme miksi tahdon, kutsuthan sinäkin itseäsi liikemieheksi, tosin liiketoimintasi arvoitus. Kyllä ravintolamme avaataan aamupäivällä, enkä ole sanaakaan koskaan niiden avaamiskellonajasta lausunut, mutta sinun ajatuksen kulkusihan toimii noin.

Katsotaan hieman omia kesäsanomisia Kaupunki on sinulle tuttu, olet tehnyt aikoinaan häämatkankin tänne. Olet seutustellut paikallisen poliisin kanssa. Sinulla on täällä asuvia ystäviä. Ystäväsi on tehnyt pyynnöstäsi kartoituksen hammaslääkärivastaanotoista ja niiden omistajista, sekä minkä merkkisillä moottoripyörillä hammaslääkärit ajaa. Ystäväsi on tehnyt kartoituksen paikallisten Harrikoilla ajavien henkilöiden osalta ja kenen vaimon nimissä aviomiehen ajama pyörä on.

Erityisesti ystäväsi on kartoittanut onko Thaimaalaisten omistamissa ravintolakokonaisuuksissa rahoittajana suomalainen ilman omistusoikeutta.

Sinulle ja eritoten ystävillesi tuttu kaupunki on täynnä toinen toistaan korkeatasoisempia ja persoonallisia sinun lompakollesi sopivia hotelleja, joissa esimerkiksi aamulenkin jälkeen voi astua omalta terassilta mukavaan uima-altaaseen. Toki myös olisi voinut illalla siemailla viskiä 8 senttiä omalla suojaisalla terassilla ja siitä pulahtaa. Mutta mitä sinä teet Majoitut paikallisen sokoshotellin 15 kerroksen luukkuun ja lienet tänään ottavan valokuvia avaimesta ja kuiteista.

Pieni vinkki nyt kuten huomasit, lomallasi ennen aamulenkkiä taas ajattelit minua koska noudatat ajatuspakkomääräystäni, jatkat lomakartoitustasi minusta. Ravintoloita on sen verran paljon verrattuna Thaimaan toiseksi suurimman kaupungin hammaslääkäripalveluihin, että suosittelen paneutumista ystäviesi avustuksella terveydenhuollon kartoittamiseen.

Kun käytte kaikissa hammaslääkäri- ja valkaisupalveluita tuottavissa yrityksissä kyselemässä kuka omistaa, kenen kanssa omistaja on naimisissa ja eritoten minkä merkkisellä moottoripyörällä omistaja ajaa, muistakaa käydä myös sairaaloissa tarkistamassa, onko niiden ohessa tarjolla etsimäänne.

Jassoo että nyt ei ole latua Busalle, jollainen sinulle oli lempipyörä Suomessa ja ajoit sillä huikeat yli No missä mahtoi olla Suomen ladut? Kuitenkin eilen kerroit kaivanneesi allesi Suzukin R Onko sillä eri ladut?

Huomaatko että sun juttus on pelkkää paskaa. Juttu on niin että koska omasta mielestäsi olet pro ja kun et kyennyt vuokraamaan edes tahtomaasi pyörää, niin tahtomasi pyörät on vääriä, kun ei ole latua. Kuules tissiposki, lataappa nyt valokuvia ja oireile taas palstalle yksinäisenä, ajattele minua ja nauti lomastasi, mutta kirjoita tälle matkailupalstalle oksennuksiasi kun olet huolissasi matkailupalstan tasosta. Että muutkin jotka ei ole siloposken kaltaisia moottoripyörävirtuooseja, laitan oheen linkin läskikäden tahtomaan moottoripyörään, jolle hänen mielestään olisi ollut latua, mutta ei sen "velille" joka enemmänkin käytössä myös matkapyöränä kolmella laukulla.

Lerppaaviomiehellä on itsellään todella paha pakkomielle jatkuvasti ajatella aamuista iltoihin Vuodesta Äärimmäisen vaikeaksi on päässyt tuo addiktio kehittymään, nopea hoitoonsaattaminen on tarpeen pikaisesti. Näin ulkopuolisena tarkkailijana on helppoa havaita asioiden todellinen laatu. Anteeksi, mutta kyllä minä ymmärsin siloposken osoittaneen kirjoituksensa minulle ennen aamulenkille lähtöään.

Vein kaverin pojan Mahidolin mäkkäriin, kun se oli sitä odottanut, samoin kuin viime kerralla. Jaksat lässyttää ja lässyttää kuin vanha akka.

Ainoa vaan että sun juttusi on pelkkää lässytystä eikä niitä jaksa kukaan lukea. Minä ajelin Busalla kilometrini alpeilla. Olen kiertänyt Eurooppaa 11 kesää aikoinaan neljällä eri pyörällä. Nopeusajot Suomessa järjestettiin teeseitse- suljetulla pätkällä.

Vaati yhteensä 4 kilometrin vauhdinoton että sai kelattua maksimit busasta. Virityksenä vain Akrapovicin putki ja Dynojetin ruiskuboxi. Niin palataas taas aiheeseen. Minua askarruttaa, että kun olet tarinoissasi tuollainen hurjaluonteinen sensei, HD- kovis ja kivinyrkki, ja kutsut minua tissiposkeksi ja läskinyrkiksi, niin miksi ihmeessä et tule esittelemään niitä nyrkkejäsi, nyt kun olen täällä viikon verran?? Tulen ihan mihin vaan ja voit ottaa kavereita mukaan jos pelottaa.

Minä nääs kun en ole arkalasta kotoisin. Et vastannut missä R ladut. Tuossa sinulle mieluisia paikkoja illaksi. Olis muuten syytä leikata kynnet ja putsata mattoliimat vex,liikemies kun olet. Sinä niitä nyrkkejäsi olet esittänyt en minä, enkä ole sanallakaan koskaan sanonut sinua päihittäväni fyysisesti, olen sanonut että sinulla ei ole itsehillintää joka on meille senseille ainakin taistelulajien perusta.

Et ole arkalasta kotoisin NÄÄS, vaan rohkeasti uhoat pistäväsi huoneen lämpöiseksi Vaasalaisista mummoista lähtien kenet tahansa. Nauti olostas kun olet noin rohkea. Käy muuten siinä hotellis lähettyvillä kysymssä onko falleja käynyt ostamassa pikkusikaareja. Sensei Lerpan taistelulajin perusta onkin mielenkiintoista luettavaa. Lerppa, tuo sumuisten vuorten notkea näätä hallitsee niin vartalonsa kuin mielensäkin.

Hyvin harmoninen sensei ja hillitty sekä hienostunut luonne. Kyllä huomaa että vuosikymmenet eivät ole menneet hukkaan tavoitellessa onnea, ymmärrystä ja kehittymistä, jotka ovat buddhalaisuuden kolme ydintä. Otat kyllä valokuvia Mäkkärikuiteistas, mutta ei tuu valokuvaa 15 metrisestä kolmikerroksisesta vuokrapaatista, jossa kolmen hengen miehistö. No se tosin tiedetään, että teet sinä mitä tahansa, niin kaiken teet kaasu pohjassa, eli Busalla ei voi ajaa esimerkiksi kuten Suomessa, mutta se ei puolusta selitystäsi että olisit tahtonut R tonnisen, joka lienee tottelevan oikeaa kättä vieläkin rivakammin.

Etkös sinä pyörämiehenä itse tiedä siitäkään mitään? Annas kun setä kertoo. Entisenä sporttimotoristina nykyisenä satunnaisena ajelijana kerron sinulle aviomiehelle, mikä ero on Hayabusalla ja GSXRR pyörillä. Ensimmäinen on pitkien matkojen tehokas matkapyörä, raskas ja kömpelö, mutta miellyttävä isoilla eurooppalaisilla autobahnoilla. Busa oli myös ensimmäinen sarjavalmisteinen moottoripyörä, joka kiihtyi alle kolmessa sekunnissa sataseen.

.

Salaista seksi seuraa gay lintukirppu ihottuma

Pattayalainen on tiedottanut ystävällisesti matkustavansa tänne Chiang Maihin tarkkailu- ja selvityskäynnille kiinnostuneena ravintoloista, jonka johdosta ystävällisesti seuravaa, että matka tänne Thaimaan toiseksi suurimpaan kaupunkiin onnistuisi täydellisesti. Nytkö "ne ravintolanne" ovatkin sitten vasta auki yöllä ja lastaus on suoritettu "juhannusta" varten? No se on teille tärkeää, ei minulle. Toiseksi ihmettelet miksi en mene kaverille yökylään. Busa oli myös ensimmäinen sarjavalmisteinen moottoripyörä, joka kiihtyi alle kolmessa sekunnissa sataseen. Olen ymmärtänyt lerpatustarpeenne olevan krooninen, joten toimin sen mukaan mutta vastaan muutamaan. Toki myös olisi voinut illalla siemailla viskiä 8 senttiä omalla suojaisalla terassilla ja siitä pulahtaa.

Hairy kalu vantaa gym homo club

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Ainoa vaan että sun juttusi on pelkkää lässytystä eikä niitä jaksa kukaan lukea. Jaksat lässyttää ja lässyttää kuin vanha akka. Lento oli kolme varttia myöhässäkin. Kyllä ravintolamme avaataan aamupäivällä, enkä ole sanaakaan koskaan niiden avaamiskellonajasta lausunut, mutta sinun ajatuksen kulkusihan toimii noin. Kun käytte kaikissa hammaslääkäri- ja valkaisupalveluita tuottavissa yrityksissä kyselemässä kuka omistaa, kenen kanssa omistaja on naimisissa ja eritoten minkä merkkisellä moottoripyörällä omistaja ajaa, muistakaa käydä myös sairaaloissa tarkistamassa, onko niiden ohessa tarjolla etsimäänne.