Kalun nuoleminen homoseksuaaliseen miehelle orgasmi

..

Parrankasvusta lopullisesti eroon hankkiutuminen kai on jonkinlainen etappi kohti mahdollisimman kattavaa feminiinisyyttä menemättä kuitenkaan niin pitkälle, että leikkauttaisi pois siittimensä.

Homothan ei juuri halua naista, joten miksi kukaan homo haluaisi naisellista miestä? Ainiin, aikamoni mies ajaa aprran kokonaan pois, onko nekin homoja? Ihminen-sanan käytöstä saa sellaisen käsityksen, että miehet eivät ole ihmisiä. Hygienia ei ole syy miksi pidän jalkovälin karvattomana.

Tottahan kielimiehen työ tuntuu paremmalta kun ei ole karvat välissä. Ja toki myös "itse asia" luistaa sujuvammin ilman väliin tunkevia haivenia. Pehko ei ole kovin kaunista katseltavaakaan. Silloin tällöin yllätän oman rakkaani ja annan sängen ajelun hänen huolekseen. Parturoidaan pieni sievä kolmio, karvat pois vain kriittisiltä paikoilta. Posliinit ovat siistejä ja tuntevat itsensä siistimmäksi karvattomana Ja olen posliini ja erittäin hygieeninen..

Niin kun olen kuullut että muutkin posliinit pitävät puhtaudesta,erityisen tärkeänä.. Eli pesu on on hyvän olon jatke! Ei ne mitään parkoja ole. Vaan niitten värkki vasta haiseekin, epämiellyttävällä kuoleelle raadolle.. Jos ne ei pese. Kukaan ei kuvittele voivansa jättää pesuja väliin ajelemalla karvansa.. Puhtaus on puoli ruokaa! Karvoihin tarttuu hajut paremmin. Kyrpä tai Vittu hajua kummankin karvoissa.. Maku asia sano koira kun muniaan nuoli: Käyn itse brasilialaisessa vahauksessa, koska viihdyn paremmin niin.

En yhdenkään miehen takia, vain itseni. Terveydenhoitajaopiskelijana tiedän kuitenkin, että lapsilla karvoitusta ei ole, koska heidän alapäänsä limakalvot ovat vielä tavallista ihoa, samoin kuin vanhuksilla menopaussin jälkeen. Naisilla on karvat hygieniasyistä, karvat estävät lian pääsemistä herkille limakalvoille. Terveydenhoitoharjoittelija kertoo lääketietellisenä faktana karvojen estävän lian pääsyä limakalvoille.

Itse kuitenkin kertoo käyvänsä brasilialaisessa vahauksessa,mikä opiskelijan pillun limakalvojen lian pääsyn estää kun se vahataan posliiniksi. Itse olen pitänyt pilluni posliinina jo vuosia ihan hygieenisyyssyistä. Posliini on helpompi pestä eikä ole karvoja, joihin hajut voisivat pinttyä.

Yritän myös pestä pilluni ennen seksin harrastamista, tosin ainahan se ei tietenkään onnistu ;D Eipä ole naiselta paljoa vaadittu käydä alasuihkussa, jos aikoo saada suuseksiä! Kyllä miehillä hajuaistit ovat yleensä kunnossa! Pidän myös siitä, että mies on hoitanut alapääkarvoituksensa kuntoon. On todellakin paljon mukavampaa imeä kalua, kun rehottavat kullikarvat eivät tunge koko ajan suuhun!

Myös pallien nuoleminen ja suussa pitäminen on miellyttävämpää, kun niitä ei ympäröi tuoksahtava naava: D Mutta siitäkin huolimatta puhtaus on valttia miehelläkin, asia kannattaisi jokaisen tarkastaa kohdaltaan! Vastaa alkuperäiseen viestiin Hygienia Minua alkaa oksettaa, kun kuulen karvattomuutta perusteltavan hygienisillä syillä.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

So what,oli ja on ammitiltaan lääkäri,ihan tunnettu. Ei varmaankaan kannata työntää sormea sinne yhtäkkiä ja varoittamatta. Mutta ympäristön hyväily tuntuu myös erittäin kiihottavalta. Että kun minä otan suihin rakkaaltani, niin hän mielellään työntää sormensa minun pyyllyyn.

Mutta hyvältähän se tuntuu. Kerran yritin vihjata poikaystävälleni että tahtoisin mielelläni kokeilla laittaa suihinoton aikana sormeni hänen pyllyynsä, mutta takaisin tuli kommentti "en minä sinne mitään halua" sekä "ei ole tarvetta kokeilla". Ehkä hän nolostelee tai pitää sitä "epänormaalina" tai jotain. Tottakai arvostan hänen mielipiteitään!

Mutta tahtoisin niin kokeilla, sillä jos se tuntuisikin hyvältä hänestä, niin se olisi ihanaa. Miten muut naiset ovat päässeet tässä asiassa eteenpäin? Puhuitteko asiasta, vai hiplailitteko ensin vain reijän läheltä ja lopulta pikku hiljaa aloitte laittamaan sormea sisälle? Mitkä olivat miesten ensireaktiot? Myös miehet saa toki mielellään kertoa mielipiteitä tästä: Elikkäs hiukan varovasti alatte tunnustelemaan siinä samalla kun otatte suukkiin, että mitä mieltä jätkä on anuksen hyväilystä ja sit vaa hivuttaudutte sisään jos se ei aivan älyttömän vastenmieliseltä jätkästä tunnu.

Tosin kaiken laiset homofobiset eivät välttämättä pidä ideasta, että perseeseen jotain sujahtaisi: Saattaa ehkä alkaa aktin jälkeen miettimään tota suuntaumustaan, mutta kyllä se heteroudessa pysyy! Ei tuollaista g-pistettä ole olemassakaan. Ja sitäpaitsi mulla on herkin kohta peniksen varressa, terskan reunasta 1 cm taaksepäin. Aiheeseen liittyen, kokeilen kerran - ratsastusasento väärinpäin ja sormi miehen pepussa samaan aikaan - aika nami yhdistelmä!!!

Jotenkin miehellä stondasi vielä kovemmin. Vaimoni työntää usein sormensa anukseeni suihinoton aikana ja se todellakin saa lastin irtoamaan ja tuntuu aivan mielettömän hyvälle. Kyllä se g-piste siellä jossain on. Luulen, että tällä g-pisteellä tarkoitetaan eturauhasta, jonka voi tuntea sormella pienenä kohoumana.

Mitä rentoutuneempi mies on, sitä parempi, älä työnnä sormea rajusti tai ns "kylmiltään" sisään, itse pidän jopa mieheni peräaukon seudun nuolemisesta joka toimii hyvänä lämmittimenä asialle, sitten sivelen runsaasti liukkaria sekä peppuun että sormeeni, ja vien sen hitaasti sisään, tarkkaillen kumppanini tuntemuksia ja ihan kysymällä suoraankin, että miltä tuntuu.

Ei välttämättä ekalla kerralla miltään, vaatii tosiaan totuttelua, mutta voin sanoa että hän on saanut valtavan intensiivisiä, hyviä orgasmeja kun olen sormella hieronut hänen eturauhastaan samalla kun olen hyväillyt häntä joko käsin tai suulla.

Monilla miehellä on tosiaan vähän outojakin mielipiteitä anuksen käsittelystä, mutta ei se kyllä todellakaan viittaa mitenkään homoseksuaalisuuteen. Nautinhan minäkin naisena peräukon hyväilystä ja jopa anaaliseksistä! Vastaa alkuperäiseen viestiin Suihinotto ja samaan aikaan Onko se miehistä todellakin kiihottavaa jos nainen työntää sormensa meihen anukseen ottaessa suihin?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

: Kalun nuoleminen homoseksuaaliseen miehelle orgasmi

Lingam hieronta meislle vierasta luvalla homo Rintojen väliin paneminen seksiliike homoseksuaaliseen helsinki
Ts dating makea kalu homo Miehet, kommentoikaa ja korjatkaa ihmeessä, mikäli on tarvetta! Että kun minä otan suihin rakkaaltani, niin hän mielellään työntää sormensa minun pyyllyyn. Etsi Toggle navigation Valikko. Sama vierailija täällä siis, joka oli vielä kesäkuussa aika kokematon. Niin pornoa kuin polvillaan miehen edessä oleminen onkin, on parempi jos mies makaa sängyllä jalat levällään ja antava osapuoli on polvillaan jalkojensa välissä. Ehkä hän nolostelee tai pitää sitä "epänormaalina" tai jotain.
Kalun nuoleminen homoseksuaaliseen miehelle orgasmi Kaksi viikkoa, kuukausi, kaksi kuukautta, puoli vuotta, vuosi, useampi vuosi? Tarkoitus oli painella hänen välilihaansa vai mikä nyt onkaan. Suulla ja kielellä on suotavaa huomioida myös kiveksiä — ja nyt erityisen varovasti sen imuvoiman kanssa. Mitkä olivat miesten ensireaktiot? Ehkä mä tästä vielä rohkaistun Ei välttämättä ekalla kerralla miltään, vaatii tosiaan totuttelua, mutta voin sanoa että hän on saanut valtavan intensiivisiä, hyviä orgasmeja kun olen sormella hieronut hänen eturauhastaan samalla kun olen hyväillyt häntä joko käsin tai suulla.

GAY FEMDOM HANDJOB BB INKA

Kalun nuoleminen homoseksuaaliseen miehelle orgasmi