Kalun syvyys kulli homoseksuaaliseen kalussa

Taitaa olla juuuri päinvastoin. Ei Suomi olisi perheväkivallan kärkimaita, jos naiset valistsisivat oikeat miehet itselleen. Kyllä ulkomailla naurettaisiin partaansa, jos suomalainen nainen rupesi jakelemaan neuvoja avioliittoasioissa. Siellä kysyttäisiin että mitenhän mahtaa olla itselläsi asiat. Suuro osa sinkuista on korkeasti koulutettuja ja erittäin hyväkäytöksisiä ihmisiä, joilla on aika rajoitettua, toiset elävät pitkien välimatkojen päässä, toiset joutuvat muuttamaan jatkuvasti jne Tämä väkivaltatilastokin osoittaa, että jostain syystä suominaisia kiinnostavat vain "henkisesti täysin keskenkasvuiset, itsekkäät ja ylimieliset" ääliöt.

Näillä epäkypsillä on usein monta naista kierroksessa, ja pieksävät heitä kaikkia. Mahdolliseti ujot, henkisesti kypsät mutta ehkä ulkonäöltää "vaatimattomat" miehet olisivat parempia elämänkumppaneita. Mutta, mitä parilla mustasilmällä ja murtuneella kylkiluulla väliä, kunhan ulkonäkö on sänkykumppanilla kohdallaan.

Noissa tapauksissa nainen aina antaa miehelle syyn hakata. Mies ei hakkaisi, jos nainen ei olisi jotenkin provosoinut siihen. Kyllä ne naisenhakkaajat löytyy tuolta ählymaista.

Suomessa sitäpaitsi puolet poliisin tietoon tulleista perheväkivaltatapauksista on sellaisia joissa nainen on lyönyt miestä. Ei pitäisi olla mikään ihme muuten, ihan hulluja nykyajan naiset. Pointti oli siinä että naiset valitsevat hakkaajamiehet ja kiltit jäävät aikamiespojiksi. Vika on edelleen usein kasvatuksessa. Vanhoista malleista ei olla päästy eroon ja vahingon annetaan kiertää. Monet aikuiset ovat edelleenkin sitä mieltä, että ei niistä lapsuuden selkäsaunoista ollut haittaa ja kyllä ne yleensä ihan syystä tulivat.

Äidit hemmottelevat poikiaan ja luovat samalla väärää naisen mallia ja roolimallia ja tytöt kasvatetaan miellyttämään miehiä ja palvelemaan.

Eräskin nainen arvosteli ensin anoppiaan kuinka oli hemmotellut poikansa passaamalla liikaa, mutta oli ihan samanlainen kun sai itse pojan, ja myönsikin sen. Ilokseni olen nähnyt toisenlaisiakin kasvatuksen tuloksia. Noin vuotiaita täynnä positiivista ja vapaata tyttöenergiaa. Eivät jäljittele poikia vaan ovat sitä mitä ovat ja nauttivat siitä. Ja poikia, jotka eivät odota naisilta sitä mitä aikaisempien sukupolvien pojat odottivat, vaan pitävät heitä tasaveroisina kumppaneina.

Vielä luvulla miesten odotettiin kurittavan vaimoaan ja lapsiaan, jos nämä eivät totelleet heitä. Jos eivät kurittaneet, heitä pidettiin lepsuina. Kyllä siitä vielä päästään, kunhan siihen osattaisiin pyrkiä tietoisesti.

Ei miehillä ole mitään kollektiivista vastuuta epäonnistuneista valinnoistanne. Itse olette valinneet juuri ne omanne. Varmaan lähes aina nainen lyö tai heittää jotain ensin. Naisella on paljon pienempi kynnys siihen. Naisia ei opeteta kunnioittamaan toisten koskemattomuutta. Ei kaikki miehet hakkaa, kyllä se on sen naisen vika on kun on valinnut sellaisen miehen joka hakkaa.

Ihan samalla tavalla se on sen naisen vika, kuin jos menee hortoilemaan autotielle ja auto ajaa päin. Kun vaihtoehtona olisi ollut kävellä jalkakäytävällä. Minä ainakin uskon jääneeni yksin nimenomaan henkisten ominaisuuksien vuoksi. En niinkään sen takia että olisin keskenkasvuinen, itsekäs tai ylimielinen, taikka että näkisin kumppanin vain tarpeiden tyydyttäjän. Ei ainakaan sillä perusteella, että joskus pääsen juttuunkin naisten kanssa, ei se nyt niin poikkeuksellista ole, mutta mitään ei koskaan synny, koska jossain vaiheessa sanon kuitenkin jotain typerää, kuten typerän mielipiteen, typerän vitsin tai jotain muuta vastaavaa, joka saa naisen ajattelemaan "ehh Siksi nimimerkkinikin on mikä on ja olen edelleen yksin.

MIkset ole oma itsesi vaan yrität esittää jotain laukomalla niitä typeriä vitsejä, jotka kirjoituksestasi päätellen tiedät itsekin typeriksi? Melkein kaikki yrittävät esittää jotain muuta kuin ovat ja tehdä vaikutuksen. Kuitenkin aitous toimii paremmin. Juuri se esittäminen luo typerän vaikutelman. Kun ei kelvata itselle omana itsenään, kuvitellaan helposti ettei kelvata muillekaan. Melkein kaikki ovat yhtä epävarmoja, varsinkin nuorina, ja yrittävät peittää sen.

Hyväksykää itsenne ja antakaa palaa. No minähän nimenomaan OLEN oma itseni kun heitän niitä typeriä vitsejä. Jokaisella kuitenkin lienee jonkinlainen huumorintaju jota jollain tavalla ilmaisee? Mun on ilmeisesti niin typerä muiden mielestä vaikka omani onkin, että se aiheuttaa tojuntareaktioita, tai ainakin aikaansaa sellaisen mielikuvan että olen dorka mikä voi pitää paikkansakin Joka tapauksessa ainoa tapa millä pystyn välttämään typerältä vaikuttamisen on pitää suuni kiinni, joka taas on erittäin huono keino saada naisia kiinnostumaan.

Suo siellä, vetelä täällä. Sitä paitsi, kysy vaikka ätämihaterilta joka allakin jo kirjoitteli: Minkähän ikäinen olet, nuori veikkaan. Minusta sinä "Dorka" vaikutat jotenkin hauskalta hahah. Minä veikkaan, että jotkut keinotekoiset treffit ovats inulle väärä keino löytää kumppani. Ystävyyden hakemisen kautta voi löytyä joku joka tajuaa huumorintajuasi.

Joo, voi olla että baariympäristö ei todellakaan ole minulle sopiva ympäristö kumppanin löytämiseen. Tähän johtopäätökseen ei ole vaikea päätyä näin pitkäaikaisella yrittämisellä ja nollan onnistumisprosentilla.

Ei mulla kyllä oikein vaihtoehtojakaan ole. Missä sitten voisi ystävystyä naisiin? Joo, onhan mulla työ ja harrastukset mutta olen miesvaltaisella alalla joten naisia on vähemmän, ja harrastusten kanssa on vähän sama juttu joten lähtötilannekin on huononpuoleinen.

Naisia on miehiä vähemmän, suurin osa heistä varattuja, ja niitä sinkkuja nyt yrittää kaikki muutkin porukan poikamiehet ja osa ukkomiehistäkin, joten ne naiset ovat kasvattaneet sellaisen kilven ympärilleen joissa kaikki romanttiset lähestymisyritykset torjutaan oman rauhan suojelemiseksi. Vaikutan monesta ihmisestä hauskalta, tai niin ne ainakin sanovat, mistäs minä tiedän puhuvatko totta. Joka tapauksessa ei hauskuus yksinään saa naisia kiinnostumaan siinä mielessä.

Huumori kun on sellainen elämänalue että siitä voi nauttia ihan ilman seksuaalista kanssakäymistäkin. En oikeasti pysty edes kuvittelemaan tilannetta jossa olisin vain niin hauska että joku nainen kiinnostuisi minusta seurustelumielessä.

Jos se olisi mahdollista niin se olisi jo varmaan tapahtunut. Olen varmaan kymmeniä kertoja saanut mies-nais-sekaporukan jossa on sinkkunaisiakin nauramaan kippurassa.

Meillä kaikilla on ollut hauskaa mutta en kyllä sen seurauksena ole havainnut mitään kasvanutta kiinnostusta minua kohtaan. Huumori varmaan auttaa tutustumisessa, mutta en oikeasti usko että se olisi se syy minkä perusteella toiseen rakastutaan, ihastumisesta nyt puhumattakaan.

Tiedätkös "Dorka" veikkaan, että saatat kuulua niiden lukuisten naisten ja miesten joukkoon jotka eivät ole löytäneet kumppania koska ovat opiskelleet ja työskennelleet senkaltaisissa paikoissa joissa vastakkaista sukupuolta on vähän. Myös monella kaveripiiri on sillätavalla suppea, että ei löydy samalla aaltopituudella olevaa ihmistä. Itselläni on "hullu" huumorintajua joka on herättänyt pahennusta ynnä naisen esittämänä se on otettu usein tosissaan ja olen saanut närkästyneiden ja tuohtuneiden ihmisten tuomiota osakseni.

Joskus ihmisillä leikkaa samantyylisesti ja huomaan monesti, että huumoriani tajuavat sellaiset ihmiset joilla on nopea ajatuksen kulku. Harrastaminen lienee se kuitenkin se paikka mistä voisi löytää kumppanin luontevimmin, tärkeää on suostua ystävystymään.

Ei kannata mennä harrastukseen joka on kaukana omista ajatuksista, mutta jossa on naisia paljon. Kuullostaa feministiseltä panettelulta miehiä vastaan. No, eipä se minua häiritse. Antaa tälläisten naisten olla omissa oloissaan. Itse en hae enää mitään nettisaiteilta eli profiilit on poistettu. Tajusin asianlopullisest silloin kun aloin stadin paikallisjunissa katsomaan eri ihmisiä ja tajusin että jokin heistä täysin tuntemattomista ihmisistä voisi olla jonkinlainen treffi johon en edes haluaisi.

Jos joku tulee kohdalle niin se tulee normaalissa elämässä. Ja jollei sellaista tule vastaan niin olkoon sitten niin. Väkisin yrittämällä ei tule kuin ongelmia. Siis toihan on ihan täyttä paskaa mitä Ap kirjoitti sen sijaan olipas löpöä viestin kirjoittaja ja syy avioeroihin kirjoittaja ovat oikeassa Mikäs siinä sinkkudessa on vikana.

Onkos se joku rikos? Jos joku kärsii sinkkuudesta tai jostain muusta normaalit ihmiset haluavat piristää sellaista ihmistä. Sinä taas meinaat ilmeisesti mennä ja kivittää sen sinkun, koska se on yksin?

Kukahan tässä se ongelma mahtaa olla. Kyynisyys voi ehkä tämän maan ongelma olla. Tosin erittäin harvoissa tapauksissa. Sinä taidat edustaa sitä tapausta!!! Jos mies on sinkku vasten omaa tahtoaan niin se johtuu siitä että se on vastenmielinen. Vastenmielisiä miehiä saa ja pitääkin kivittää. Syy miesten sinkkuuteen on yksinkertaisesti se että naisia ei tapaa missään. Hankala tutustua jos ei saa edes kontaktia. Syy siihen, että mies ei tapaa naisia missään, on se, että mies haluaa olla yksin tai miesten kanssa.

Jos astut sieltä tynnyristä ulkomaailmaan ja lähdet kadulle kävelemään, lähikauppaan, leikkikentälle, sienimetsään, huvipuistoon, ja pidät silmäsi auki ja nostat leukaasi, näet naisia. Mutta jos et tosiaan saa heihin minkäänlaista kontaktia, et pääse tapaamaan heitä. Todellinen syy on se, ettei sinulla ole halua tai kykyä tehdä aloitetta itse, etkä huomaa tai ymmärrä naisten vihjeitä kontaktista. Harvemmin kukaan suoranaisesti tökkää sormella ja sano, että "tämä on kontakti, vastaa minulle".

Täällähän miehet luulee että parizuhde on pelkkää seksiä: Pois pahimmat möläytykset, marinat ja lyhytpinnaisuus niin naiset voi jaksaa teitä. Noi ominaisuudet on naisten yksinoikeutta: En tiedä ainuttakaan pienikalloista karvakasaa, joka ei tuota olisi. Silti heille riittää suomalaisia naisia pilvin pimein. Juuri se ylimielisyys tulkitaan virheellisesti itsevarmuudeksi.

Mikä on suomalainen käytetty tavishuora?? Luonnevikaiset jää lopulta yksin. Silloin kun ne sen tajuaa, on liian myöhäistä. Tunnen kolme sosiopaattia ja kaksi näistä on naimisissa. Hulluja on myös todella paljon suhteessa elävissä. Ainiin siitähän se johtuu, kun lehdissä kirjoitetaan jatkuvasti miehen tappaneen puolisonsa. Mikä sinä luulet olevasi?! Luulen olevani ihminen jolla on luonnevikaisesta kokemusta. Niin et hais' kuule ite.

Jos miehellä paljon rahaa ei jää sinkuksi ,oli se luonne melkein mitä vaan. Minusta tuntuu että usein komeat ja päälle vielä k-päiset miehet saavat kiltin, kivan, kauniin nuoren naisen. Eri asia tietenkin kauanko naiset jaksavat. Kannaltani olisi mukavaa jos komeita ja tasapainoisia sinkkumiehiä 30 olisi vapaana. Ei ole kivaa vanhapiikaantua loppuiäksi, kuten on käynyt. Ihan kuin olis joku mummo. Oman tiensä kulkija 6. On myös olemassa miehiä, jotka elävät yksin omasta tahdostaan. Olen yksi heistä ja vihaan tuota sinkku-nimitystä.

Se antaa kuvan, että koko ajan olisi joku pakonomainen haku päällä. Aikansa sitä sai selitellä ystäville ja sukulaisille, että joo, tämä todellakin on oma valintani. Ulkona käydessä, baareissa, tai muualla ei tarvitse väkisin miettiä mitään pariutumisriittejä. Kyllä se on niin että naiset kiinnostuvat itseskeisistä narsisteista. Sokaistuvat kun kohtaavat yksilön joka tarjoaa tilaisuuden statuksensa ylentämiseen.

Sitten itketään ja haetaan ymmärtäjää kun saavat ensin kunnolla turpaan mutta niin se menee. Tasapainoinen itseään ylentämätön perusturvallinen mies ei kiinnosta koska siinä ei ole mitään viettelystä. Nainen on mieluummin sinkku ja narsistin yksi monista salapanoista kuin tylsässä suhteessa. Mielenkiintoinen saitti, kun tältä saitilta jätetään postaamatta usein asiallinen kirjoitus ja julkaisemisen jättäminen siirtämällä vaikkkapa minun tietokoneeni "off-line" tilaan kun kirjoitan viestä Suomi En jaksa enää uudelleen kirjoittaa sitä samaa empaattista ja minua ja luonnettani kuvaavaa mielipidetekstiä keskustelun aiheeseen liittyen.

Nimetön palsta, en voi käyttää ironiaa tai sarkasmia tai mitään mikä olisi minua, ei tunne. Oikeasti kaikki fiksut, sosiaaliset, korrektit, karismaattiset ja vielä hyvännäköset miehet viedään käsistä jo nuorella iällä. Ne ihmiset ei baareissa pyöri vaan rakentavat elämää hyvissä ajoin eivätkä "harrasta" pettämistä. Sitten on nämä "sosiaaliset" hemmot, jotka juoksee joka hameenhelman perässä, käyttänee päihteitä ainakin viihteellä ja vaihtaa naista kuin sukkaa.

Toki he saavat naisia mutta mitään pysyvää suhdetta ei synny. Korkeintaan vahinkolapsia yhtä "laadukkaiden" naisten kanssa. Kolmanneksi on sisäänpäinkääntyneet, vihaa täynnä olevat, yksinäiset miehet, jotka ei uskalla tehdä mitään alotteita naisten suhteen.

Nämä tyypit voi olla "vaativia" naisen suhteen vaikka itse ovat melko tunnekylmiä ja tunneköyhiä tapauksia. Miehissä on isoja "tasoeroja". Luin tarkkaan rivien välistä, että aloittaja on itse paljastunut liian pinnalliseksi naikkoseksi ja joku kaltaiseni fiksu mies on jättänyt hänet seinäkukkaseksi.

Vain tätä taustaa vasten 'minäminäminä'n vuodatus on ymmärrettävää ; Yritähän aloittaja ulkonäkösi lisäksi saada sisimpääsi jotain sellaista henkistä syvyyttä, joka vetoaa meihin fiksuihin sinkkumiehiin, niin et ehkä jää loppuiäksesi vanhaksi piiaksi No täytyy varmaankin olla kohtuullisen tyhmä, jos luulee aloituksen laatijaksi naispuolista henkilöä. En tiedä mitä "salakieltä" puhutaan: Puurot ja vellit sekaisin, ja anteeks nyt vaan vielä toisen kerran, jos kommenttini on muka loukkaava, koska EN tiedä, ketä tai mitä tai millaista loukkaisin tällaisilla sanomisillani tahatta.

En halua aiheuttaa pahaa mieltä, ainoastaan keskustella. Se mistä suutuin Suomi Kapea tila tässä sanoa. Luulis toisin, koska eikös nimillä toimimisen palstat ole, jos kiinnostaa henkilömielipiteet. Voiko p illu olla ylikypsä? Ei oo hyvä, jos nainen on ylikypsä.. Minua ei vi ttuakaan kiinnosta, ihan itse keitätte soppanne. Teille ämmille miehessä tärkeintä on varallisuus, ei se haittaa vaikka se äijä on täys mulkku kunhan sillä on rahaa, audi ja valtaa. Sellaisista miehistä te vajakit naiset tykkäätte.

Hyvä että kaikki löytävät kaltaisensa. Naiset yleensä ihan itse tekevät huonoja valintoja. Huom, en tarkoita tässä terveitä, sekä itsetunnoltaan ehjiä naisia. Turha siinä on valittaa mistään alistumisesta, jos itse alistuu. Kuulostaa läheisriippuvaisen ihmisen itsesääliltä. Kaikki lähtee kasvatuksesta, toisiin tulee "valuvikoja" jo lapsena, toisiin nuorena ja sitten unohdetaankin jo mitä oli olla ihminen, joka kunnioittaa toista ihmistä ihmisenä.

Moni nainen elää haavekuvissa ja näkee niissä pinnallisissa miehissä "unelmien prinssinsä" Psykologisesti ajateltuna kaikki menee juuri niin kuin pitääkin. Poju katsoo nyt sinne peiliin ja myöntää itselleen, että oma vika kun kuolaa niitä "vajakkinaisia" ; Ne nuoret ja kuumimmat herkkubeibet ovat tuollaisia usein ja sekös teitä miehiä kismittää. Olisko aika katsoa niitä hiljaisia naisia, jotka eivät tuo esiin itseään niin kovasti eikä useinkaan ole syytäkään, kun eivät tunnu kelpaavan kellekään.

Monesta naisesta kuoriutuu se perhonen vasta hyvän miehen tavattuaan.. No voi hellanlettas sentään, perhonen kuoriutuu. Saipa taas hyvät naurut tästäkin.. Todella monet komeat miehet on sinkkuja siks ku komeana miehenä on niin kivaa olla sinkku ;.

Kerrankin aloitusteksti täyttä asiaa ja totta! Naiset joutuvat elämässä aina alistetuksi, jopa hyvän omantunnon omaavat! Älkää päästäkö sikoja elämäänne!! Voidaan vaikka mennä heti ihan mille lääkärille tahansa kysymään ja tutkimaan että en ole keskenkasvuinen , ylimielinen tai muukaan hullu.

Kyllä se on mun ulkonäössä vikaa että olen sinkku. Voidaan myös kysyä joltain kauneus asiantuntijalta että olenko mä rumilus vai en. Se että määrittelet itsesi joksikin ATM: Veikkasin, että osa naisista pitävät sinkkuudesta sen verran paljon, että luonnolllisesti sitten myös miehiä jää sinkuiksi, ja toisin päin.

Läheisriippuvuus voi johtaa huonoon suhteeseen, häiriöt löytävät toisensa. Yksin jää huonolla tuurilla tai hyvin itsenäisellä luonteella. Mikäli naiselle kertoo rehellisesti kaikki alusta alkaen ne kyllästyvät heti ja klassisin kertomus alkaa heti.

Näin naiset saavat ne mukavat, empaattiset ja rehelliset miehet pauloihinsa ja käyttävät tämän auttamis tahtoa hyväkseen. Viimeinen virhe on sanoa, ettei halua lapsia. Tämän lauseen jälkeen nainen ei enää kuuntele eikä sitä kiinnosta mies yhtään ja turha kertoa mitään sen jälkeen. Sinut on leimattu olet itsekäs ja kaikkea muuta.

Olen melko varma, että naiset joutuvat tunnustamaan vielä, että kannattaa kuunnella mitä miehellä on oikeasti sanottavaa. Tämä on se pahamaineinen friendzone jonka syövereistä ei nousta kuin hyppykepillä tai helikopterilla. Sinne joutuvat kaikki "kivat" ja "mukavat" tyypit joilta kysytään "miksei sulla ole tyttöystävää? Jos naisen palaute on tuo, niin ei sulla ollut alun alkaenkaan mitään mahdollisuuksia. Hiljainen lämmittely ei olisi asiaa millään tapaa parantanut, pidentänyt vain kärsimystäsi ja olisit saanut ehkä teeskentelijän maineen naisen silmissä.

Kun sen kiinnostuksen heti alkuun julkistaa, lopullinen totuus tulee ilmi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Ei se nainen sinulle lämpene ajankaan kanssa, jos ei ole heti valmis jonkin sortin intiimiin suhteeseen.

Rakkautta ei kyllä kannata missään tapauksessa heti välittömästi tunnustaa. Miksi edes seurustella jos et halua lapsia, pilaat siinä vain sen toisen ihmisen elämän. Itse olen ollut sinkkumies muutamia vuosia ja voin sanoa, olen nauttinut omasta ajasta. Olen tietoisesti halunnut olla yksin parin hyvin rankan parisuhteen jälkeen. Itse kierrän kyllä nykyisin naiset, jotka etsivät miehestä ulkopuolista arvoa, ovat liian pinnallisia.

Kyllä se on vain niin, että henkinen kypsyys on ihan jotain muuta kuin ulkonäköä. Kypsyyttä sanotaan olevan, mutta kirjoituksesi kertoo kyllä aika ulkojohtoisesta "kypsyydestä", johon en luottaisi päivääkään. Tuo ajattelusi on sangen fyysiseen näkemykseen pohjautuva ja aika haavoittuva pitemmässä parisuhdekuviossa. Itsekkyys on myös ihan muuta kuin itsenäistä elämää ja omaa elämän elämistä.

Yleensä itsekkyys löytyy siitä, joka sitä näkee aina toisissa. Yksin kun on hyvä olla, on se myös hyvä olla kaksin. On turha etsiä vikoja toisista, kyllä se huono itsetunto on ongelma myös parisuhteessa. Alkaa ne omat viat olla toisessa.

Jos joskus pariudun, katson kyllä sydämellä, en silmilläni. Se oikea sen täytyy olla, muuten ei onnistu, päätyy korkeintaan joksikin seksisuhteeksi, joihin ei itsellä riitä kiinnostus. Varmaan moni näkee kypsyyden eri tavoin. Itse olen naisten mielestä komeakin mies, mutta mihin se on riittänyt? Kyllä se on ollut koristeeksi ja esineeksi joutumista, ei muuhun. Oli ulkoinen kauneus sitten naisessa tai miehessä, on hyvin helposti viheltelyn kohteena, eikä se ole mitenkään mukavaa.

Ennemmin olen yksin kuin esine. Valitettava totuus on että naiset eivät iske ujoja miehiä ja ujo mies vetää lärvit rohkaisuksi ja munaa itsensä sitten masentuu ja lihoo sekä alkoholisoituu. Eli köyhäkin mies kyllä kelpaa Ulkonäköön ihastutaan ja sisimpään rakastutaan jos koko paketti tuntuu omalta ja omalle rinnalle sopivalta! Näin itse ainakin näen asian.

Joillain ihmisillä, niin miehillä kuin naisilla, on sosiaalinen puoli vahva, joillain joku muu feature. Se mikä minua ihmetyttää- on nimittäin se että kaikki ihmiset vedetään nippuun jolla verrataan toisiin niin parisuhdemarkkinoilla kuin kapitaalisissa pyrkimyksissä. Palstalla paljon parjattu "jännä mies" toki antaa naiselle tunnesykkyrämykkyrään enemmän vastinetta ja kipinää joka saa yhteiselon tuntumaan paremmalta.

On kiva kun jännä mies kännissä sammuu eteiseen ja joku ilta on ruusu hampaissa soittamassa kitaraa parvekkeen alla. Hommahan päättyy kiihkeään seksiin. Ei tätä kipinää anna Skoda-atm joka "kunnioittaa naista" ja haluaisi viedä elokuviin. Moniko "atm-mies" edes osaa antaa anteeksi itselleen? Mikä esti supliikin ja naisiin tutustumisen harjoittelun parhaana nuoruutenaan?

Ei naamaa voi vaihtaa , mutta koskaan se ei ole este parisuhteen löytymiseen. Se että saa "jonkunlaisen" parisuhteeen jonkun kanssa ei ole kadehdittavaa ja ei liene väärin arvioida että suosittujen ihmisten on epämukavaa olla yksin kun siihen ei ole koskaan kasvanut.

Vice versa, suurimman osan yksin elämästään elänyt ihminen voi tuntea itsensä kuristuvan kun joku Luojan ihme sen parisuhteen taikoisikin. En ole maailman komein mies, mutten ottaisi maailman kauneinta naista vain koska hän on kaunis. Tiedän yhden miehen, joka vaihtoi vuohen naiseen Thaimaassa.

On perustanut perheen em. Jos et saa naista, niin ota postimyyntikatalogi käteen ja valitse. Tämän jälkeen hanki vuohi ja lentoliput Thaimaaseen. Pian sinulla on ikioma nainen. Aivan sama minkä näköinen ja luonteinen olet. Eikä ole väliä onko sanottavaakaan. Ettehän te kuitenkaan ymmärrä toisianne. Aloitetuksessa unohdettiin sanoa että rumat, mielenterveysongelmaiset ja liian ujot miehet jää yksin. Oikeasti asia on niin että väkivaltaiset narsistit saa niitä naisia helpoiten.

Heillä kun on ne hyvät manipulointitaidot ja se jos mikä on hyödyksi naisten iskemisessä. Varför vi män stagnerar i vårt singel liv så kan jag bara svara för min del. Själv har jag valt att ha en bild i min annons. Jag tycker att yta inte är allt. Men lite väl patetiskt blir det om man bara får ett svar efter att man har skrivit till den andra.

Verkar som om folk inte aktivt söker. Frågan borde väll vara: Ja om man är på rätt ställe geografiskt. Så nät ejting har 2 st sidor. Är vi så olika bara beroende på om vi dejtar med dator eller inte?

Mä oon hommannu thaimaalaisen vaimon - en jaksa märehtiä miks mulle Suomessa natsaa. Olen ehkä lyhyt cm, mutta se ei kuulemma naisille ole este. Ja en jaksa märehtiä "miksi sitä ja tätä" Muutan muutenkin lähivuosina Thaimaahan.

Ärsyttää tämä suomalaisten arvomaailma ja mammonan palvonta. Mä olen pelkkä ruma spurgu mutta niin kova ja itsevarma jätkä, että saan naisen kuin naisen! Olipas keskenkasvuista tekstiä arvoisalla ketjun aloittajalta.

Asioiden yleistäminen ei ole muutenkaan kovinkaan fiksua. Osa naisista on pinnallisia idiootteja ja osa miehistä narsistisia pullistelijoita. Vähän välillä harmittaa kun ulkoinen ja sisäinen kauneus eivät usein oikein kohtaa samassa ihmisessä toisiaan. Toisaalta ihmiset pelästyis jos kadulla tuliskin todellinen enkeli vastaan. Parempi vaan, että sisäisesti rumat näyttää usein ulkosesti kauniilta. Ei niillä olis muuten mitään mahdollisuuksia!

Ja että naisista "kitketään" itsekkyys ja ylimielisyys pois jo lapsena? Kuulostaa kyllä lähinnä siltä, että heidän luonteensa pikemminkin kieroutuu lapsena. Naisista tuleekin laskelmoivia opportunisteja, joiden itsetunto ei ole aina kovinkaan terve. Itsetuntohan on siitä jännä juttu, että se voi olla hyvä mutta ei kuitenkaan terve.

Jokainen nainen kai unelmoi vielä olevansa prinsessa? Sekin on jännää miten naapurin poika unelmoi naapurin tytöstä, kun se naapurin tyttö taas unelmoi Leonardo DiCapriosta eli jokin tässä yhtälössä ei oikein toimi. Mutta ei tosiaankaan aleta liikaa yleistämään asioita. Sekä naisissa, että miehissä on hienoja persoonallisuuksia ja aivan mätiäkin tapauksia. Nykyaika muutenkin ruokkii kaikenlaista itsekästä touhua ja muiden tunteilla leikkimistä. Kunhan nopea tyydytys on taattu, niin se onkin sitten siinä!

Olen mies ja uskon että aloittaja on oikeassa. Olen itse jo melko vanha en eläkkeellä nyt läheskään kuitenkaan mutta täysi kersa ajatusmaailmaltani tai no, käyn töissä ja asun omillani mutta elän edelleen menneisyydessä pelaten esimerkiksi samoja videopelejä kuin lapsena.

Tuntuu että viimevuosina ei vain ole tapahtunut mitään merkittävää joten ne siisteimmät asiat löytyy sieltä menneisyydestä. Töissä teen hommani niin ettei pomo valita mutta päivä kuitenkin kuluu ihan kuin ala-asteella, odotan että milloin pääsee pois istumaan koneelle ja pelaamaan vaikkapa pelejä. Vaikka tiedän että olen ihan komea kuultu sanottavan niin tiedän ettei minun elämääni naista mahdu kuvioistani johtuen.. Ongelma vaan on siinä että tällainen minä olen.

Missähän semmoiset naiset oikein oleilevat? Muistakaa että miehet kouliutuvat nuorena sen mukaan miten heidän naiskaverinsa heitä kohtelee. Äiti yrittää kasvattaa heistä miehiä kymmenen vuotta Likat poimii porukasta nuorena jo ne "hyvännäköiset, suuri suisimmat ym.

Vika on kylläkin naisissa kun löytävät tuollaisia aloittajan tekstin kaltaisia miehiä ja kunnon miehet jää huomioimatta.. Ihmiset ovat sairastuneet vaatimuksineen. Kaikki TV-sarjat, mainonta, mediat jotka ovat laittaneet meidät kilpailemaan sosioekonomisesti ja ulkonäöllisesti samojen ehtojen alla, eli luoneet illuusion siitä että jokainen voisi omistaa kolmen maapallon verran omaisuutta tai että jokainen meistä olisi julkkisten ja menestyneiden esikuvia ulkonäöllisesti, aina hymyileviä, mielisteleviä ja sosiaalisesti näppäriä pelureita jotka tietävät mitä sanoa saadakseen toisen lankaan.

Ne jotka elävät tässä menestyjien kuplassa, varmasti saavat sieltä mitä haluavat kun ovat "haluttuja"?. Mitä vastoinkäymisiä tai henkistä kasvamista voi tapahtua sellaiselle jonka elämä on hulabaloota ja matkaa maailmanympäri, Sex and the cityä ja lihatiski standardien tasoista pullamössöä?

Lähinnä käy sääliksi niitä jotka eivät huomioi toisia tai omaa minkäänlaista kykyä asettua toisen asemaan. Ehkä porukka voisi hieman laskeutua sieltä ruusunpunaisesta kuplasta maan tasolle? Ymmärtää se että joillain on enemmän koska joillain on vähemmän, se joka käyttää aikansa mammonaan ja ihmisten ostamiseen on sitten monissa asioissa paljon köyhempi?.

Tuohan on juuri päinvastoin. Psykopaatit, persoonallisuushäiriöiset ja jopa skitsofreenikot kelpaavat. Naisen hakkaajilla, pettäjillä, päihdeongelmaisilla on kaikilla lapsia useiden naisten kanssa. Tuo kertoo mielestäni aivan kaiken naisista. Naiset ovat kylmiä ja koppavia narsistifeministejä tavallisia miehiä kohtaan ja hakevat itselleen narkkarin, tai naisenhakkaajan, jonka edessä mielistellään ja heittäydytään kynnysmatoksi.

Sun viestisi kertoo sitä samaa sadomasokistista maailmaa, missä kaikki muutkin naiset elävät. Mun muija kiihottuu ajatuksesta että olen hänen tarpeiden tyydyttäjä. Ehkä oon joskus itsekäskin, tavallinen ihminen. Naiseni vaan tykkää aitoudestani ja todella tykkään joskus kiusotella,nuuhkia hänen alapäätään ja suukotella varpaitaan..

Joskus hän punastuu,joskus kiihottuu mun jutuista. On rakastunut, kumpikana meistä ei halua kummankan rahoja Kyllä,sanon suoraan usein että haluan phillua ja naiseni vaan nauttii siitä. Olemme siis pariskunta, molemminpuolin 40 ikäävuotta Juu,ja en ikinä satuttais naistani, ei kumpikaan kokeiltu huumeita, matkustellaan ympäri maailmaa, ja meille riittää halpahotellit, ei mikään glamour ole tärkeää Mutta hänen emättimen nuuhkiminen on, ja kyllä hänkin nauttii mun isosta molosta kovin..

Oon vaan rehellinen kun haluan että hetkittäin käytän hänen vartaloaan hyväksi, ja tyydytän tarpeeni Toivottavasti hän myös mun, ainakin siltä tuntuu kun hän orkun saa Sanon yhä, Haluan sua nussia nyt jo nukkumasssa oleva naiseni Unohtakaa näiden sinkku femakkojen ohjeet, kyllä se aito oikea juttu jokaiselle osuu elämässä Happy friday to you too Älkää riidelkö, ihmiseen sattuu: On tainnut unohtua sekin, että kaikki miehet eivät edes halua naista riesakseen.

Minusta pelkkä naisen sukupuolielimen käyttötarve ei ole hyvä syy olla vaivattuna. Myös naisten yleinen neitsyyttömyys vaikuttaa hylkivästi siihen, etten koe naisen seuraa toivottavaksi vaan elän ilman naisseuraa. Seksintarve on pääsyy siihen,miksi pariskuntia muodostuu. Todellinen syy on siis se että ihmiset on niin heikkoja etteivät pärjää ilman seksiä joten on pakko pariutua. Sellaista en ottaisi vaikka saisin, jos haen miestä; olkoon "ruma" mutta tavat omaava, itse en ole mikään huippuyksilö kuten ei kukaan meistä.

Minussa joku vika, vaikka olen sovinisti, niin en ole ikinä saanut viettää kunnon sinkkuaikoja elämässäni. Ja miksi naiset aina väittävät rakastavansa, vaikka tunnettu vain pari päivää? Käsittääkseni rakkaus vaatisi pidemmän ajan tuntea? Kyllä suomalaisten naisten kriteerinä on miehen iso mulkku ja paksu rahalompakko, sekä komea ulkonäkö, hieno auto, kesämökki hiekkaranta,käden taidot tallessa jne.

Siis täydellinen mies,vaikka luonteeltaan olisi täysmulkku, eli psykopaattinen narsisti,väkivaltainen, mustasukkainen ja tupakkia vetävä juoppo. Jonkun ajan kuluttua sillä miehellä ei enää pelaa mikään ja siitä vaan uutta hakemaan. Ei syy sinkkuuteen ole ulkonäöstä johtuvaa miehellä. Yleensä muut asiat kuten rahallisuus, koulutus, sosiaaliset suhteet yms. Miehellä ylimielisyys ja itsekkyys ovat usein vain hyviä piirteitä.

MItä paremmin menee niin sitä todennäköisemmin se nainenkin tulee mukaan. Suurempi ongelma on jos mies on ns.

Sellaiset miehet ovat kaikken suurimmalla vaaravyöhykkeellä. Koeakin mies jää yksin, jos on niin vetelä, ettei halua nähdä asian eteen vaivaa. Äidin peräkammarista ei kukaan tule komeaakaan nyyhkyttäjää hakemaan, ei edes ne palstan pedofiilien hehkuttamat teinineitsyet. Ätämiys on oma valinta, olet minkä näköinen hyvänsä, jäät yksin kun niin päätät. Luuserius, ätämiys ja peräkammarinpoikuus, omia päätöksiä. Ei ole aina oma valinta mutta mitäpä sinä ytm siitä tiedät. Mies on saatanan saita tai pienikasvuinen niin täytyy nainen hakea jostain muista maista kuin suomesta.

Ihan alkeellisiin olosuhteisiin tulee joku pienikasvuinen kun muualta ei saa. Mies jolla on vielä jotain rahavaroja saa naisen köyhistä maista. Näille kaikille keskenkasvuisille miehille on kuitenkin joku ämmä tehnyt kakaroita niin ettei ne nyt ihan ole jotain vailla. Henkisesti keskenkasvuinen on ihan oikea sana kuvailemaan miestä joka ikisinkuksi jää. On näitä naisissakin epäsosiaalisia joidenka ei ole helppoa tulla toimeen kenenkään kanssa mutta lapsia he tekevät itsekkäästi vain itselleen rahastaen yhteiskuntaa ja jonkun epäsosiaalisen äijän joka harvoin ottaa vastuuta vahingostaan.

Ei ole kypsä se nainenkaan joka näillä itsensä paksuksi teetättää. Tiedän uusperheitä joidenka edelliset kakarat ovat laitetut yhteiskunnan maksettaviksi ja uutta kakaraa vaan pukkaa.

On näitä ihmisiä joilla mitään kypsyyttä ei tule koskaan eikä se silti estä lisääntymästä päinvastoin lisäännytään kuin kanit.

Kouluilla ja päiväkodeilla onkin sitten työstettävää oikein olan takaa näiden tapausten takia. Katsokaa mitä näistä yhteiskunnan tulevaisuuden toivoista oikein tulee joilla ei ole ollut vanhempia ohjaamassa vaan se on annettu yhteiskunnalle.

Tarpeiden tyydyttäjä on oikea sana nykyään parisuhteelle sillä muuten ei ns. Jos loppuu tarpeiden tyydyttäminen niin loppuu parisuhdekkiin. Toisen ihmisen tarpeita on vaikeaa tyydyttää nykyään. Lapsia tekevät nuoret ovat keskenkasvuisia, itsekkäitä ja ylimielisiä eivätkä ajattele muita kuin itseään mistä saavat elinkeinonsa mahdollisimman vähällä.

Kusi nousee hattuun helposti ja muuta sinne ei mahdukkaan. Se muuten kypsyys kasvaa vasta eliniän myötä eikä sitä tule välttämättä kaikille ikinä, se on nähty.

Ei sitä tule välttämättä naisellekkaan sen karan synnyttämisen myötä. Itse olen yh ämmästä joka valitti että elämä jäi elämättä niin kuin se oli minun syyni. Missä ihmeen vaiheessa siinä oli mies vastuullinen kun nainen päätti tehdä kakarat. Lapsi ei tee ihmisestä vastuuntuntoista eikä muutenkaan kelpoista sitä kasvattaa, monille se on vain nukke ja jokin syy muka kasvaa aikuiseksi pettämällä itseään.

Ja vain miehiä syytetään kypsymättömyydestä kuin suurin syy on naisissa. Äitini oli sellainen joka piti hengissä meidät kakarat mutta ei koskaan halannut eikä koskaan kiittänyt mistään..

Äijän pisti pihalle kun ei sitä tarvinnut siis rahallisesti. Suurin osa naisistakin on henkisesti kypsymättömiä mutta se kakara on vain saatava. Pakkomielteiltä ei voi välttyä.

Yksinhuoltaja naisen lapsena näin totaalisesti kuinka on elää täysin narsistin kanssa. Meitä lapsia kaksi ja olemme sairastuneita kummatkin. Äidillä vaihtui mieskontatkit jotka eivät olleet lapsien kehitykselle hyväksi. Lasten pahoinvoinnin syynä on se ettei ole enään perheitä.

Koti ei ollut koti enään sinne tultua ulkopuolisen. Miksi mennä ylipäätänsä naimisiin, koska petetään sen minkä ehditään. Sinkkuna voit tehdä mitä haluat, etlä ole kenelekkään selvitysvelvollinen. Sitä kyllä ihmettelen, miksi naiset hankkivat joka suhteen kanssa lapsia Sitte erotaan ja lapset kärsivät. Naisella saattaa olla lapsia, jopa eri miehen kanssa. Onko tässä mitään järkeä? Onko naisista tullutkin vain ns. Komeat mihet ottavat itselleen joskus, jopa hyvin ruman ja lihavan naisen, mutta miksi?

Ilmeisemmin vain sen vuoksi, että kotona on ns. Miettikää miehet kannattako todella laitta rahaa kiinni naiseen ja maksaa hänen elatusmaksujaan? Nainen osaa suveneerisesti hyödyntää miestä myös rahallisesti.

Syy ja seuraus voi 7. Juu kun yksinhuoltajia näkee niin ei kannata halveksia kun ei tiedä syytä yksinhuoltajuuteen. Syy miehen sinkkuuteen kurppaantumiseen Ovat naiset ,jotka antavat panna. Ovat naiset ,jotka eivät anna panna. Ovat naiset ,jotka antavat panna itsensä paksuiksi Ovat,naiset ,jotka eivät anna panna itseään paksuksi.

Kyllä vain on niin, että vaikka on komea ulkonäkö miehellä joka on sinkku niin hän on jotenkin keskenkasvuinen. Ei nainen halua lapsellista miestä tää vaan on tosiasia joten olkoon vain kuinka komea, mut jos on vielä mieleltään lapsellinen niin odottakoon vielä jokunen vuosi, et järki kasvaisi. Mies voi olla sinkku myös omasta halustaan, ihan niin kuin jotkut naisetkin. Ei kaikki miehet halua parisuhdetta ja kaikkea sitä tauhkaa mitä siitä seuraa kuten se että toinen pääsisi edes jossain määrin määräilemään mitä teet, milloin ja missä, tai ylipäätään.

On aivan samantekevää ovatko he mielestäsi keskenkasvuisia vai eivät, koska he eivät edes halua "kasvaa aikuisiksi" sinun mukaasi. Näin on ja jos miehellä on ikääkin, mutta jotenkin etsii itselleen tukihenkilöä naisesta niin siihen suotuvat vain tietynlaiset naiset.

Jos mies alkaa liian nopeasti vaatimaan kaikenlaista niin se karkoittaa itsenäisen naisen. Ihminen käyttäytyy oman henkilökohtaisen kehitystasonsa mukaisesti. Jotkut haluaa vain naimissin. Jotkut haluaa vain seksiä. Jotkut haluaa vain lisää varallisuutta, jotkut haluaa kostaa jollekkin toiselle ja jotkut jopa perheen Niin, ollaan yksin koska toisesta etsitään jotakin jota tämä ei pustu antamaan.

Kun on nääs ihminen vain kuitenkin. Jaahas, taas oikein päätelmien kukkanen! Miten sitten joka 2. Jälkeen jää lukematon määrä erolapsia. Hienoa,että jotkut uskaltavat olla sinkkuja, kyllä maailmassa ihmisiä riittää, ettei senkään vuoksi taas tarvita lisää onnettomia jälkeläisia -sitä nimenomaan avioerolapset pääasiassa ovat.

Juttu on vaan niin, että se on pelkkää kemiaa D Olen aina, lähes lapsesta asti, tiennyt millainen on se "unelmieni" nainen. Meni vain lähes 50v ennenkuin kohdattiin. Suhteita oli ennen tätä liittoa jos jonkinlaista, mutta yksikään ei tuntunut omalta. Lapsiakin tuli hankittua ja erottua kun huomattiin, ettei vaan olla tarkoitettu toisillemme, lapsista huolimatta. Vaimolla sama asia, elämä meni etsiessä. Jos kaikki maallinen merkitsee enemmän kuin rakkaus, ei sellainen ihminen tiedä edes mistä on kysymys kun rakkaudesta puhutaan.

Ei siinä ole kyse ulkonäöstä eikä varallisuudesta. On raskasta elää yhdessä täysin väärän elämänkumppanin kanssa, valheet ei kanna kauaksi. Ei ole kysymys ulkonäöstä eikä varallisuudesta, jos näin ajattelet, et ole kypsä parisuhteeseen.

Mikään uskovainen en ole, mutta lukekaapa se kohta raamatusta, ensimmäinen kirje korinttolaisille, joka aina vihkikaavan yhteydessä luetaan: Ajatuksella, jos siihen kykenette, ja kertokaapa millaisia ajatuksia se herätti? Itse nuorempana ajattelin, että tuo kemia ja rakastumis juttu on hömpötystä, mutta yllättäen tulinkin siihen tulokseen, että ei kannata alkaa suhdetta jossa ei ole kemiaa. Jos sitä ei ole alussa sitä ei ole myöhemminkään, vahva rakastuminen kantaa usein.

Liian usein kuulee orastavien suhteiden loppuneen siihen ettei miehelle ole heti annettu seksiä. Kertoo hyvin paljon miehen arvomaailmasta. Kannattaa kiertää tuollaiset hyvin kaukaa ellei halua löytää itseänsä ruuhkavuosina yh-äippänä. Aloittaja puhuu pelkkaa asiaa. Olen havainnut ihan saman - ja olen sentaan elanyt jo pitkalti yli 50 vuotta! Vanhemmatkaan miehet eivat tajua, etta ovat itse sinkkuutensa syy ja suhteen ristiriidat joihin ne vahaisetkin aloitukset kaatuvat ovat heidan omassa kaytoksessaan.

Se on pitkä aika ja moni asia on sinä aikana muuttunut. Niin se on ja lukujenkin välillä muuttunut. Naiset ovat nyt paljon itsenäisempiä kuin silloin. Ei ainakaan missään tapauksessa seksistä. Nykyään moni niistä lehdistä on jo kuollut, ja tilalle on tullut Cosmopolitanin kaltaisia Lifestyle-lehtiä, jotka toitottavat nimenomaan sitä että naisen ei pidä tyytyä vähempään kun täydellisen elämän tavoitteluun, ja se tietysti lähtee siitä että mihinkään OK-mieheen ei pidä tyytyä vaan tavoitella sitä parasta miestä, ja jos sitä ei voi saada niin kannatta mielummin elää yksin.

Niin, lopulta naiset sitten katkeroituvat, kun eivät löydä unelmiensa prinssiä, eli miestä "hovimestariksi", eli niinsanotusti naisen palvelijana elävää miestä, jolla ei ole omaa tahtoa. Naiset on nykyään niin kylmiä ettei niitä meinaa uskaltaa edes katsoa. Miten se parterin löytäminen voi niin vaikeaa olla? Juttele, ja kuuntele, sekä ole kiinnostunut siitä, mitä kuulet. Sanonnassa "mies valitsee puolisonsa silmillään, nainen korvillaan", ontotuuden siemen.

Emme välttämättä halua viimeisen päälle stailattua urosta, vaan miehen jolla pää ja sydän paikallaan. Positiivinen asenne, tavattaessa, treffeillä ja ylipäätään elämässä 4. Älä ole ylimielinen, mutta älä myöskään vähättele itseäsi, molemmat karkottavat seuralaisen nopeasti. Yritä löytää joku teitä yhdistävä puheenaihe, menneisyydestä, nykyisyydestä tai yhteisestä ; tulevaisuudesta.

Mikäli haluat parisuhteen, se merkitsee myös sitä, että sinun on luovutettava osa itsenäisyydestäsi, -hyväksy se, tai jatka elämääsi yksin. Kuulostat ihan siltä niinkuin ulkonäöllä ei olisi mitään merkitystä parinvalinnassa. Joka ikinen tutkimus kuitenkin todistaa, että fyysinen vetovoima on se tärkein tekijä.

Sinäkin etsit oikeasti hymyilevää, juttelevaa, positiivista miestä, joka viehättää sinua fyysisesti. Pitää paikkansa, että jopa kakkoskierroksella olevissa miehissä on täysin kehittymättömiä ja narsistisia yksilöitä - usein juuri hyvännäköisiä - joita ei kestä katsella tai kuunnella yhtä tapaamista enempää. Hyvin todennäköisesti he ovat kakkoskierroksella juuri siksi että ovat joutuneet parisenkymmentä vuotta olemaan niin kypsää ja epäitsekästä, että se on alkanut maistumaan puulta ja haluavat vaihteeksi olla jotain muuta.

Ja usein he ovat kakkoskierroksella juuri siksi että ovat komeita ja siten saaneet muilta naisilta positiivista huomiota ja siten varmuutta siihen etteivät jäisi ilman naisseuraa eron jälkeenkään. Eivätkä he edellä mainitusta syystä etsikään uutta vakiosuhdetta ainakaan heti edellisen perään.

Epätyydyttäviin suhteisiin jäävät ne vähemmän komeat miehet jotka varattuina eivät herätä mitään mielenkiintoa muissa naisissa ja siten he eivät koskaan päädy kakkoskierrokselle. Narsisti kierrättää ja on itse kierrätettävänä, eikä hän muuta suhteelta kaipaakaan kuin positiivista huomiota, jota haetaan muiltakin vaikka oltaisiinkin parisuhteessa.

Kukaan ei varmasti jää ilman nais tai-mies seuraa, jos luonne on epäitsekäs muutkin huomioonottava ja ulkonäkö normaali. Kyllä se näin on miten aloittaja sen sanoo, miesten pitäisi kasvaa aikuiseksi, eikä jatkuvasti pyrkiä elämään naisten suosiossa ja naristisessa valokeilassa.

Vähemmän komea mies voi olla monenkin naisen tavoittelema aarre, jos hän on hauska, huumorintajuinen, hellä, kiltti ja kaikella muulla tavalla "söpö" ja suloinen. Eivät naistet hae hyvännäköistä miestä kumppanikseen vaan karismaattisen ja hyväluontoisen. Se mitä nainen eniten miehessä arvostaa ja kaiken näiden muiden edelle menee on miehen uskollisuus, uskollinen luonne, joka ei haihattele joka hameen perään, eikä hae itselleen jatkuvasti silmänruokaa muista naisista vaan se oma kulta riittää, jos häneltä saa kaiken sen mitä mies voi naiselta toivoakin.

Narsisti pelimies petturimiehet ovat niitä iänikuisia kierrätettäviä, joihin ikävä kyllä naiset aina vaan lankeavat. Voi lottamari missä pumpulissa elät. Jos naiset hakevat kumppanikseen uskollisia ja hyväluontoisia, niin miksi naisia sitten elää mm. Miksi naiset antavat petturimiehille aina uudestaan anteeksi? Käy vaihteeksi lukemassa vaikka Uskottomuus-palstaa ihan vaan oman näkemyksesi avartamiseksi.

Siellä ykköset ja kakkoset taistelevat siitä samasta ihanasta miehestä joka on taatusti karismaattinen eihän hän muuten siinä tilanteessa olisi mutta ei TAATUSTI ainakaan uskollinen. Koita nyt ymmärtää, että minä en väitä että SINÄ ajattelisit niin, mutta moni moni muu nainen pitää miestä pitämisen arvoisena siitä huolimatta että hän on kaikkea muuta kuin epäitsekäs, huomioonottava, hyväluonteinen jne.

On todellakin joukko naisia, jotka elävät jossain harahaisessa kuvitelmassa, että kyllä se mies minua eniten rakastaa ja kyllä minä olen se kaikkein rakas jne Kyseessä on heikko itsetuntoiset naiset, jotka ovat tämän manipulaation uhreja ja eivät haluakaan avata silmiään, koska pelkäävät menettämistä ja hylätyksi tulemista enemmän kuin kuolemaa. Kyseessä on läheisriippuvuus sairaus, eivät normaalit naiset elä kakkosina tai pettävän ykkösen kanssa. Kun normaali mies hokee pettämälleen naiselle "minä rakastan vain sinua", se ei mene läpi.

Nainen ei usko, että mies rakastaa vain häntä, koska naista ei sumenna mikään järjenvastainen seikka kuten hyvä ulkonäkö. On vaan tavismies, joka on pettänyt. Kun tavalla tai toisella ainakin sen pettämänsä naisen mielestä laadukas mies hokee samaa asiaa, nainen uskoo, koska haluaa uskoa, koska mies on niin laadukas, että nainen ei halua päästää hänetä irti vaikka uskollisuus ei enää olekaan hänen ominaisuutensa.

En usko että sillä pistääkö mies naisen pihalle on niinkään riippuvainen siitä petetystä naisesta kun siitä pettäneestä miehestä. Käytännössä kaikki rocktähdet ja muut vastaavat julkimot pettävät vakikumppaneitaan. Ovatko heidän kaikkien puolisot heikkoitsetuntoisia manipulaation uhreja?

Julkkismaailma on täynnä naristeja, jotka haluavat vain ihailua ja etsivät ihailulleen jatkuvaa lähdettä. Miehen laadukkuus on naisen mielestä juuri tuo uskollisuus, nainen ei mittaa sitä millään ulkoisella mittarilla kuten ulkonäöllä ja kuten mies mittaa naisen.

Syitä pettämiselle on olemassa minun mielestäni kaksi ja ne ovat, toinen tuo narsistinen luonne ja toinen sitten se klassinen rakkauden loppuminen. Edelleen, uskollisuus voi olla tärkeä tekijä sinulle, ja monelle muulle, mutta et voi sanoa mitään kuinka suurelle osalle naisista sillä ei ole merkitystä, tai varsinkaan kuinka monelle se riippuu ihan tapauksesta.

Sopivasti alkoholia lisäämällä kynnys pettämiseen laskee. Viimesimmät tutkimuksetkin osoittavat, että naiset pettävät itse asiassa enemmän kuin miehet. Ja samoin on arveltu, että joka kymmenennen lapsen isä ei ole naisen avio- tai avomies. Ovatko nämä naiset narsisteja vai onko rakkaus loppunut? Vai eikö naisten pettämiseen pädekään samat lainalaisuudet?

Uskollisuus on aika monelle sanoisin suurimmalle osalle meistä oleville ihmisille se tärkein tekijä suhteessa. Ilman uskollisuutta ihmisuhteissa ei mielestäni ole järkeä Jos elän sinkkuna, niin olen tietysti vapaa tekemään mitä tahdon ja olemaan kenen kanssa haluan, enkä silloin ole sidoksissa toisen ihmisen kautta mihinkään uskollisuuslupauksiin tms..

Jos elän parisuhteessa, niin asia on silloin toinen. En voikaan enää elää vaan itsekkäästi itselleni ja loukata mennen tullen teoillani kumppaniani, pettää häntä hänen tietämättään ja uskoa olevani siihen täysin oikeutettu, koska minä nyt satun vaan olemaan niin vastustamaton ja tuo toinen niin kiihottava, että pitäähän se minulle sallia. Silloin omatunto on karannut omille poluilleen, viis veisaa moraalista ja toisen ihmisen tunteista, tärkeintä on vaan omat himot ja halut, joilla on merkitystä.

Eikö tämä sinustakin ole esimerkki narsistisesti käyttäytyvästä ihmisestä, joka esineellistää ihmiset. Pettäjän ajattelumaailmassa on aina jotain pilalla. Alkoholi tosiaan on monen onnettoman jutun takana ja sen vaikutuksen alaisena varmasti suurin osa pettämisestä tapahtuukin se on aina riski, jonka itse ottaa. Mutta sitten on nämä selvin päin olevat tapa pettäjät, jotka eivät tarvitse mitään motiivia pettämiselleen vaan heidän tarpeensa pettämiseen lähtee puhtaasti heidän kehittymättömästä henkisestä kypsymättömyydestä, narsistisesta halusta olla mahdollisimman monen kiinnostuksen kohde ja saada jatkuvasti kokea huumaa intohimoa ja elää jatkuvassa ihastumisen humalassa.

Niin naiset kuin miehetkin pettävät, eikä asiat aina ole niin mustavalkoisia, mutta pettäminen on aina petos, joka on verrattavissa varastamiseen tai muuhun vastaavaan, josta syntyy vahikoa. Pettävän ihmisen arvomaailma on epärehellisyys ja kuka ihminen haluaa olla epärehellisen ihmisen kanssa tekemisissä, ei itse pettäjäkään Mietipä akka ite millasta on elää suhteessa vuodesta toiseen. Niin, söisitkö itse aina samaa ruokaa joka päivä??

Puutoshan siinä tulee ainakin joidenkin vitamiinien osalta jos ei saa monipuolista ravintoa. Sama koskee ihmissuhteitakin, ja seksiä. Jos ei saa vaihtelua niin päähän siinä lahoaa ja alapääkin sammaloituu.

Ei, pettäminen on normaalia, mutta tuo oman kumppanin omistushalu on epänormaalia kuvottavaa ja esineellistävää oksettavaa sosiaalistautspornoa. Ei mies tai nainen ole mikään tavara, jonka voi omistaa. Lisäksi jos rakastaisit siis aikuisten oikeasti kumppaniasi niin varmasti haluaisit hänelle kaikkea hyvää, myös seksin saralla. Mitä pahaa normiseksissä tapahtuu?? Onneksi nykyaika alkaa päästä eroon niistä demoneista, jotka länsimainen kulttuuri on luonut seksin ylle.

Ei pettäminen ole pahasta. Pahasta on meidän länsimainen kapitalistinen kulttuuri, jossa ihmisellä itsellään ei ole mitään arvoa. Ainoastaan välineenä, eli sosiaalisen statuksen pönkittäjänä. Huorakin on moraaliltaan parempi kuin nainen, joka valitsee vain rikkaimman ja sosiaaliselta statukseltaan suurimman miehen.

Rakkaus on sokea, mutta monet naiset ovat kapitalismin ja materialismin uhreja. Surullista, mutta kapitalismissa ahneudelle ei löydy rajaa.

Luontoa ja ihmisiä saadaan raiskata voiton nimissä. Tilkka laadukasta alkoholipitoista juomaa rentouttaa kummasti kaiken kiireen jälkeen, mutta paras lahja on kuitenkin se oma rakas eli SINÄ.

Todisteena tästä on se, että miehet ostavat naisille joululahjaksi erittäin usein jonkin seksikkään alusasun tai rintaliivit. Valitettavasti mies hahmottaa koon lähes aina väärin ja nainen joutuukin sitten joulun jälkeen vaihtamaan tuotteen sopivammaksi. Englantilaisen tutkimuksen mukaan myös kondomit käyvät parhaiten kaupaksi juuri joulun alla ja erotiikkakaupoissa on hurja sesonki.

Anna siis kerrankin miehelle lahjaksi jotain, josta hän varmasti pitää eli sinut seksikkäässä asusteessa. Fantasiaa ja vartalosuklaata Merja Hirvisaari on viisaasti todennut, että seksikäs alusasu on erotiikan lähde niin sen kantajalle kuin sen katsojallekin. Näinhän se on ja asia on ihan tutkimuksissakin todistettu. Eroottinen asu tuo siis molemminpuolista iloa. Esimerkiksi Helmen kaupasta löytyy ihastuttavia asuja, jotka sopivat kaikille S-L -kokoisille naisille.

Väreinä löytyvät punainen, musta ja valkoinen. Väriopin mukaan punainen on rehevä ja seksikäs. Musta taas on naisellinen ja viehkeä. Valkea edustaa puhtautta ja koskemattomuutta. Mieti siis, mitä sinä haluaisit viestiä miehelle ja valitse asun väri sen mukaan. Punainen tietysti sopii jouluun kuin nenä päähän ja viestii aina seksiä.

Kaikki naiset eivät kuitenkaan saa muodokasta vartaloaan mahdutettua edellä mainittuihin kokoihin, mutta ei hätää. Tarjolla on todella syötävän hyvä ratkaisu. Shunga on nimittäin valmistanut vartalosuklaan. Vartalosuklaan ja mukana tulevan siveltimen avulla voit vaikka kirjoittaa vartaloosi herkullisen ja seksikkään hyvän joulun toivotuksen, jonka rakkaasi voi nautiskellen nuolla pois.

Ja viestihän saattaa sijaita ihan missä tahansa vartalon kohdassa. Vartalosuklaa on todellinen sukupuoliviettiä kiihottava keksintö. Ensinnäkin suklaa näyttää vartalolla kiihottavan seksikkäälle. Toiseksi suklaan nauttiminen piristää kehoa ja mieltä. Suklaan maku jo itsessään tuottaa mielihyvää, mutta taustalla ovat myös hormonaaliset tekijät. Suklaa nimittäin sisältää fenyylietyyliamiinia PEA , kofeiinia, teobromiinia ja anandamiidia.

PEA on se samainen hormoni, jota erittyy ihmisen rakastuessa, kofeiinilla ja teobromiinilla on tunnetusti piristävä vaikutus ja anandamiidi aktivoi aivoissa samoja solureseptoreita kuin kannabis. Nämä tekijät pistävät aivoihin todellista vipinää. Lisäksi suklaa vaikuttaa aivojen serotoniiniaineenvaihduntaan.

Serotoniini taas on aivojen välittäjäaine, joka vaikuttaa muun muassa mielialaan ja seksuaalisiin tuntemuksiin. Tumma suklaa parantaa jopa reaktioaikaa, joten seksuaaliset ärsykkeetkin toimivat silloin nopeammin.

Edellisten lisäksi suklaassa on arginiini-nimistä aminohappoa, josta tuotetaan typpioksidia. Typpioksidi mahdollistaa esimerkiksi sen, että klitoriksessa ja peniksessä olevat sileät lihassolut rentoutuvat ja verisuonet laajenevat.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että verenkierto kyseisissä elimissä lisääntyy ja ne kasvavat kokoa eli tapahtuu erektio. Vartalosuklaa edustaa siten eroottisten tuotteiden ehdotonta huippua. Vietä siis kerrankin joulu, josta on hyötyä koko parisuhteelle, sillä saanut mieshän on tunnetusti leppoisa mies.

Muista myös, että tutkimusten mukaan seksi nuorentaa vähintään kymmenen vuotta, eli se on tehokkaampi kuin mikään antioksidanttikuuri. Voitko siis parempaa lahjaa miehellesi antaa?

Seksikästä ja nautinnollista joulua kaikille! Vaikuttaako ympärileikkaus seksuaaliseen nautintoon? Julkisuudessa on välillä kirjoituksia siitä, että miehen ympärileikkaus tulisi sallia uskonnollisista syistä. Asian puolustajien mielestä miehen ympärileikkauksella ei ole mitään merkitystä miehen tai naisen seksuaalisen nautinnon kannalta.

Ympärileikkausta perustellaan myös hygieenisillä ja terveydellisillä tekijöillä. Asian vastustajien mielestä miehen ympärileikkaus ilman lääketieteellistä perustetta on silpomista siinä missä naisenkin ympärileikkaus. Kumpi osapuoli sitten on oikeassa? Arvioidaan, että maailmalla yksi kuudesta miehestä on ympärileikattu. Pohjoismaissa ympärileikkaus on silti suhteellisen harvinainen, sillä vain noin kaksi prosenttia pohjoismaalaisista miehistä on ympärileikattu. Vastaava luku on Yhdysvalloissa arvioiden mukaan peräti 90 prosenttia.

Mitään tarkkaa tietoa siitä, koska ja miksi moisia operaatioita on alettu suorittaa, ei ole. Edes antropologit eivät ole täysin yksimielisiä siitä, milloin ensimmäinen ympärileikkaus on tehty. Englantilainen egyptologi Sir Grafton Elliot Smith esittää, että ympärileikkaus olisi 15 vuotta vanha tapa.

Egyptistä löytyy todisteita ympärileikkauksesta ainakin neoliittiselta ajalta eli noin 6 vuoden takaa. Kairon lähellä olevassa Ankh-Mahorin temppelissä on seinäkuvia ympärileikkauksesta. Ympärileikkauksia on tehty tuhansia vuosia paitsi Egyptissä, myös muualla Afrikassa, kuten Kalaharin busmannien sekä Australian aboriginaalien keskuudessa. Ympärileikkausta perustellaan eri uskonnoissa eri tavoin. Juutalaiset omaksuivat ympärileikkauksen luultavasti egyptiläisiltä.

Egyptiläiset nimittäin alkoivat jossain vaiheessa ympärileikata orjia. Orjien joukossa oli paljon juutalaisia. Juutalaiset omaksuivat ympärileikkauksen Jumalan ja Abrahamin välisen liiton merkiksi.

Abraham itse ympärileikattiin vuotiaana, koska silloin Herra ilmestyi hänelle ja käski miehiä leikkauttamaan esinahkansa. Juutalaisten ympärileikkaus tehdään siis puhtaasti uskonnollisista syistä. Juutalaisessa kulttuurissa pojat ympärileikataan kahdeksan päivää syntymän jälkeen. Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa on tästä selvät ohjeet. Lisäksi Herra käskee poistamaan kansansa parista kaikki ympärileikkaamattomat, koska kyseiset henkilöt ovat rikkoneet liiton.

Ympärileikkauksella on siten huomattava uskonnollinen merkitys juutalaisten parissa. Muslimeilla on kuusi erilaista koulukuntaa, ja niistä vain yksi Shafiite pitää ympärileikkausta pakollisena. Muut koulukunnat vain suosittelevat sitä. Ympärileikkauksesta ei ole mainintaa Koraanissa, mutta se on vanha arabialainen tapa ja perinteikkyytensä vuoksi edelleen voimissaan.

Ympärileikkaus ei kuitenkaan ole muslimin ulkoinen merkki. Osa muslimeista pitää ympärileikkausta itse asiassa merkkinä seksuaalisesta voimasta ja viriliteetistä. Muslimit eivät määrittele tarkasti ajankohtaa, jolloin ympärileikkaus tulisi tehdä. Muhammed kuitenkin suositteli, että se tehdään nuorella iällä. Englanninkielisissä maissa ympärileikkauksen historiaan liittyy terveysajattelu. Esimerkiksi tohtori Remondinon kirjoitti vuonna , että ympärileikkauksella voidaan ehkäistä tai parantaa noin erilaista vaivaa tai sairautta.

Näihin kuului esimerkiksi alkoholismi, kihti, reumatismi, astma, epilepsia ja munuaissairaus. Ympärileikkauksella pyrittiin kuitenkin lopettamaan ennen kaikkea itsetyydytys – tutkimusten perusteella tosin erittäin huonoin tuloksin.

Amerikassa ympärileikataan yhä 60–80 prosenttia miehistä, vaikka sille ei enää ole mitään varsinaista perustetta. Suomessa käytäntönä on se, että ympärileikkaus tehdään sille henkilölle tai tämän poikalapselle, jonka kulttuuriset, sosiaaliset tai uskonnolliset syyt leikkausta edellyttävät.

Selvä lääketieteellinen syy ympärileikkaukseen on liian ahdas esinahka eli fimoosi. Tämä tarkoittaa sitä, että esinahkaa ei pystytä vetämään vapaasti terskan taakse. Muita syitä ovat toistuva terskan tulehdus sekä niin sanottu esinahan kurouma parafimoosi. Tämä tarkoittaa tilannetta, jossa esinahka luiskahtaa terskan taakse eikä sitä saada sieltä ilman leikkausta pois. Kurouma aiheuttaa usein laskimosalpauksen, jonka johdosta sekä terska että esinahka turpoavat. Erilaisia leikkausmenetelmiä esinahan poistamiseksi on kehitetty todella paljon.

Myös erilaisia keinoja esinahan palauttamiseksi on kehitetty jonkin verran. Suomessa ympärileikkaus tehdään siten, että esinahkaa jää terskan reunaan enintään puolisen senttimetriä. Esinahan side jätetään paikoilleen. Leikkauksessa esinahka halkaistaan ensin pituussuunnassa, minkä jälkeen se poistetaan terskan ympäriltä.

Verisuonet joko sidotaan tai poltetaan kiinni. Ympärileikkauksen haitat ja terveysvaikutukset Ympärileikkaus on operaationa yksinkertainen, mutta sisältää yllättävän paljon mahdollisia jälkiseuraamuksia.

Aluksi saattaa esiintyä verenvuotoa, tulehduksia, haavan avautumisia, sekä terskan tai siittimen varren leikkausvaurioita. Ympärileikkauksen jälkiseurauksena voi olla avanne, siittimen ihon kuolio, ihopalan kiinnittyminen terskaan sekä siittimen tunnottomuus. Joissakin tapauksissa siitin on jouduttu jopa amputoimaan.

Kaikki edellä mainitut jälkiseuraukset ovat ympärileikkaajan aiheuttamia. Sen vuoksi eettisetkin ympärileikkaukset tulisi aina suorittaa sairaalassa. Vuonna julkaistiin tutkimus, jossa kerrottiin, että ympärileikkaus vähentää naisten kohdunkaulasyöpäriskiä. Ero oli kuitenkin suhteellisen pieni. Lisäksi seksikumppaneita täytyy olla yli viisi ennen kuin mitään eroa voidaan havaita. Ympärileikkaus vahvistaa terskan epiteelikudosta, jolloin mikrovauriot terskan iholla vähenevät ja tartuntariskit pienenevät.

Tämän vuoksi oletetaan, että ympärileikkaus vähentäisi syfiliksen, penissyövän, virtsainfektioiden ja muiden sukupuolitautien, jopa hiv: On esitetty, että ympärileikkaamattomilla miehillä saattaa olla peräti 3–40 kertaa suurempi riski sairastua penissyöpään kuin ympärileikatuilla miehillä. Hyvä hygienia kuitenkin vähentää penissyövän riskiä myös ympärileikkaamattomilla miehillä. Länsimaissa penissyöpä onkin hyvin harvinainen.

Esiintyvyysprosentti on vain yksi. Afrikassa ja Aasiassa luku on 20 prosenttia. On myös esitetty, että ympärileikkaamattomilla miehillä on 1,5–8,4 kertaa suurempi riski saada hiv kuin ympärileikatuilla miehillä. Afrikan maissa ympärileikkauksen onkin havaittu vähentävän hiv: Ympärileikkaus ja seksi Esinahka sisältää erittäin paljon hermopäätteitä ja verisuonia, joten alueena se on hyvin erogeeninen.

Ympärileikkauksen vaikutuksia seksuaalikäyttäytymiseen on kuitenkin tutkittu suhteellisen vähän. Muutama tutkimus aiheesta kuitenkin on. Osa ympärileikatuista miehistä valittaa, että leikkaus on tehnyt heidän siittimensä tunnottomaksi. Osa miehistä vastaavasti sanoo, että ympärileikkaus herkistää tuntoaistia. Louisianan yliopistossa tehtiin tutkimus, johon osallistui 15 miestä. Kaikki miehet olivat seksuaalisesti aktiivisia ja yli vuotiaita. Heille tehtiin ympärileikkaus, jota ennen he täyttivät seksuaalista nautintoa koskevan kyselylomakkeen.

Tulosten mukaan miesten seksuaalinen nautinto ei muuttunut ympärileikkauksen myötä. Albert Einsteinin yliopistossa tehtiin tutkimus, jossa vertailtiin ympärileikattujen ja ympärileikkaamattomien miesten terskan aistiherkkyyttä kylmälle, kuumalle, paineelle ja värinälle. Tutkimukseen osallistui 79 miestä. Tutkimuksesta saatujen tulosten perusteella urologi Clifford Bleustein toteaa, että ympärileikkauksella ei ole mitään merkittävää vaikutusta siittimen tuntoherkkyyteen.

Saattaa kuitenkin olla, että siittimen tuntoherkkyys on pitkälti kiinni tavasta, jolla ympärileikkaus tehdään. Mikäli mieheltä poistetaan esinahan side Suomessa tehtävissä leikkauksissa se säästetään , hän kadottaa erittäin erogeenisen alueen. Esinahan siteen tehtävänä on myös tukea penistä erektiossa sekä erityisesti terskaan yhdynnän aikana.

Se korvaa eläimillä esiintyvän peniksen luun. Esinahan siteellä on siten tärkeä roolinsa erektiossa ja yhdynnässä. Voi myös olla, että terskan epiteelin vahvistuessa terskan pinta menettää osan tuntoherkkyydestään.

Rottakokeissa on havaittu, että ympärileikatuilla uroksilla on vaikeuksia saada erektio sekä ongelmia ohjata siitin naaraan emättimeen.

Laumann kumppaneineen vertaili ympärileikattujen ja ympärileikkaamattomien miesten seksuaalikäyttäytymistä ja havaitsi, että ympärileikatut miehet harrastavat enemmän itsetyydytystä sekä suu- ja anaaliseksiä. Itsetyydytys ei siis vähenny ympärileikkauksen myötä, kuten luvulla sitkeästi väitettiin.

Homoseksuaalisissa suhteissa ympärileikatuilla on myös enemmän taipumusta harrastaa anaaliseksiä kuin ympärileikkaamattomilla. O’Harat selvittivät naisten mielipiteitä ympärileikatuista sekä leikkaamattomista miehistä seksikumppaneina. Tutkimukseen osallistuneet naiset kertoivat saavansa emätinorgasmeja harvemmin ympärileikatun miehen kanssa. Ympärileikatut miehet kärsivät useimmin ennenaikaisesta siemensyöksystä. Lisäksi naiset ilmoittivat, että heillä oli ympärileikattujen miesten kanssa enemmän epämiellyttäviä tuntemuksia yhdynnän aikana ja heidän emättimensä kuivui yhdynnän edetessä.

Naiset saivat ympärileikattujen miesten kanssa myös harvemmin useita perättäisiä orgasmeja. Kyseisen tutkimuksen mukaan ympärileikatut miehet myös yhtyvät naiseen eri tavalla kuin miehet joilla on esinahka. Tutkimuksen tekijöiden mukaan 73 prosenttia ympärileikatuista miehistä työntyy naiseen rajummin ja syvemmälle kuin ympärileikkaamattomat miehet. Ympärileikatut miehet tekevät myös pidempiä työntöjä. O’Harat havaitsivat saman asian kuin Donald Taves muutama vuosi heitä myöhemmin.

Ympärileikattu penis ei nimittäin luista emättimen pintaa pitkin samalla tavoin kuin ympärileikkaamaton penis. Tavesin tutkimuksen mukaan ympärileikattua penistä täytyy liikuttaa emättimessä 10 kertaa voimallisemmin kuin ympärileikkaamatonta. Tämä johtuu siitä, että esinahka rullaa yhdynnän aikana edestakaisin ja toimii eräänlaisena kuulalaakerina siittimen ja emättimen välillä.

Lisäksi ympärileikatun siittimen terskan korona vetää emättimen nesteet yhdynnän aikana ulos emättimestä. Näin voiteleva väliaine siittimen ja emättimen välillä ehtyy ja kitka suurenee. Vedetään yhteen Ympärileikkauksella näyttää olevan terveydellisiä vaikutuksia kolmannessa maailmassa, mutta meillä sillä ei ole mitään huomattavaa merkitystä. Suomessa yleinen hygienia on niin korkealla tasolla, ettei ympärileikkauksesta ole mitään merkittävää hyötyä tautien ehkäisyssä. Ympärileikkauksella saattaa olla negatiivisia vaikutuksia miehen seksuaalisuuteen.

Ympärileikkaus vaikuttaa kuitenkin selvästi yhdynnän mekaniikkaan. Esinahan ja esinahan siteen olemassaololla on siten ihan biologinen peruste. Joten esinahka on luotu ihmiselle tarkoituksellisesti.

Sen poistaminen muussa kuin lääketieteellisin perustein ei ole järkevää. Ympärileikkaus on kuitenkin niin syvällä joissakin uskonnoissa, että ympärileikkauksen lopettaminen uskonnollisista syistä on todella vaikeaa, jollei jopa aivan mahdotonta. Sattuipa nolosti Keskiviikko Hieromasauva on nykyisin yleinen ja hyväksytty esine. Tuosta alkujaan naisen hysteriaa poistamaan tarkoitetusta apuvälineestä on tullut jopa erittäin suositeltu apuväline naisen orgasmin saannin helpottamiseksi.

Hieromasauvan ostamista tai omistamista ei siis tarvitse häpeillä. On kuitenkin tilanteita, jolloin hieromasauva saattaa asettaa omistajansa hyvin noloon tilanteeseen. Olen koonnut tähän eri maiden uutistoimistoista tapahtumia, joita ihmisille on sattunut hieromasauvan kanssa.

Varkaille tiedossa hekumalliset hetket Israelin poliisi tiedotti vuoden loppupuolella, että vuotiaan seksologi Shelly Pasternakin auton tavaratilasta on varastettu kaksi metallista salkkua. Tämä ikävä tapahtuma sattui Tel Avivissa. Pasternak on Israelissa hyvin kuuluisa ja arvostettu seksologi. Pasternakia haastateltiin tapahtuneen johdosta sikäläisessä mediassa, jossa hän ilmoitti olevansa hyvin näreissään siitä, että hänen kallisarvoiset tavaransa varastettiin.

Mitä salkuissa sitten oikein oli? Arvatenkin jotain hyvin arvokasta, koska metalliseen salkkuun tuskin kannattaa pistää ihan halpaa tavaraa. Näin ainakin varkaat luulivat.

Todellisuudessa salkut sisälsivät 40 hieromasauvaa, hierontaöljyä, emätinkuulia, käsiraudat ja ruoskia. Erityisen harmissaan Pasternak on siitä, että hänen lähes euroa maksava paristokäyttöinen hieromasauvansa katosi.

Sen avulla kun niin monet naiset saivat helposti orgasmin. Kaikkiaan varkaat veivät lähes 2 euron arvosta seksileluja. Varkaiden ilme on ollut varmasti näkemisen arvoinen, kun he ovat murtaneet salkut auki ja havainneet salkkujen sisällöt. Moisella määrällä hieromasauvoja varkailla oli ainakin takuuvarma tyydytys. Upseeri löi alaisiaan hieromasauvalla Pietarilainen kapteeni Sergei Imasov pidätettiin virantoimituksesta kahdeksi vuodeksi, koska hän mukiloi alempia upseereita. Myös hänen sotilasarvonsa alennettiin.

Upseerit yrittivät tuomioistuimessa kyllä sanoa, että Imasov löi heitä vain kevyehkösti. Imasovin ankaraan tuomioon vaikutti osaltaan se, että eräs sotilas ilmoitti joutuneensa juoksemaan jatkuvasti Imasovia pakoon. Ehkäpä sotilastuomioistuimen ankaran päätökseen taustalla oli myös se, että Imasov löi alaisiaan mustalla lateksidildolla. Valitettavasti Pravda ei valaissut lukijoitaan siitä, miksi Sergei Imasov juoksi pitkin kasarmin käytäviä hieromasauva kädessään.

Liekö sitten kyseessä venäläisten uusi lähitaisteluun tarkoitettu salainen ase, jonka toimivuutta hän halusi testata alaisiinsa? Hieromasauva räjähtää pomminvarmasti Australiassa sijaitsevalla Mackayn lentokentällä joku tuntematon matkustaja oli kyllästynyt hieromasauvaansa ja nakannut tuon seksuaalista stimulaatiota tuottavan välineensä roskapönttöön.

Hieromasauva oli jostain kumman syystä mennyt päälle ja surisi iloisesti muiden roskien seassa. Epämääräinen surina herätti lentokenttävirkailijoiden epäilykset terrorista ja ajastetusta pommista. Pommiuhan johdosta lentokenttä suljettiin lähes tunniksi, ja paikalla olleet matkustajat evakuoitiin. Myös useita saapuvia ja lähteviä lentoja viivästyi. Poliisi oli juuri kutsumassa paikalle pommieksperttejä, kun eräs henkilö tunnisti surinan lähteen. Ilman hänen ystävällistä apuaan, lentokenttä olisi ollut suljettuna huomattavasti pidempään.

Tästä tapauksesta opimme sen, että hieromasauvasta kannattaa aina ensin ottaa patterit pois ja heittää sauva sitten vasta menemään. Laukussani oleva tekopenis on todellisuudessa pommi vuotias Madin Azad Amin oli matkalla äitinsä kanssa Turkkiin, kun hän joutui selvittämään lentokenttävirkailijoille matkalaukkunsa sisältöä.

Amin oli pakannut laukkuunsa penistä muistuttavan erektiopumpun, jonka avulla voidaan stimuloida miehen sukupuolielintä mielihyvän saavuttamiseksi. Pumpulla pyritään myös pidentämään peniksen pituutta. Amin ei halunnut kertoa virkailijoille laukkunsa todellista sisältöä, koska hänen rakas äitimuorinsa seisoi vieressä. Terroristina saattaa ehkä olla miehekkäämpi olo kuin penistä pidentävänä nörttinä. Aminin harmiksi laukku tietenkin avattiin ja hänen äitinsä sai tietää laukun todellisen sisällön.

Julkisen häpeän lisäksi Amin sai syytteen virkavallan harhauttamisesta. Moisesta voi turkkilaisen lainsäädännön mukaan saada jopa kolmen vuoden tuomion. Dildoni on ladattu uusilla paristoilla!

Mies oli aseistettu erittäin vaarallisella ja tehokkaalla aseella. Hänellä oli nimittäin käytössään patterikäyttöinen dildo. Hyökkäyksen kohteena ollut vuotias nainen sai aivotärähdyksen. Lisäksi häneltä katkesi kaksi sormea ja hän sai useita haavoja. Tämä ikävä välikohtaus osoittaa, että väärissä käsissä dildo voi olla hengenvaarallinen ase.

Dildo käy tutista Eräs yhdysvaltalainen nainen oli jättänyt filminsä kehitettäväksi Easton Avenuella sijaitsevaan valokuvakehittämöön. Kuvia kehittänyt henkilö oli soittanut paikalle poliisin, koska hän oli havainnut, että kahdessa valokuvassa vauva piteli toisessa kädessään dildoa ja imeskeli sitä tyytyväisenä. Valokuvat ottanut nainen otettiin välittömästi kiinni. Nainen kertoi poliisille olevansa lapsen täti. Tämä täti-ihminen oli juuri ostanut itselleen uuden dildon, kun vauveli nappasi sen hyppysiinsä ja alkoi imeä sitä.

Naisen mielestä tilanne oli hyvin koominen ja hän otti tilanteesta pari valokuvaa. Dildo näyttää pitävän lapset ja aikuiset tyytyväisenä, eli kyseessä on todella monikäyttöinen esine. Katse naisen sääriin ja polviin Fysiognomia on mielenkiintoinen oppi, joka tarjoaa ainakin hauskoja hetkiä, jollei sitten muuta.

Fysiognomiahan on muinainen oppi, joka tutkii ihmisen kasvonpiirteiden ja ruumiinrakenteen vastaavuutta luonteen ominaisuuksiin. Tunnetuin esimerkki fysiognomiasta on varmasti Ernst Kretschmerin – luomat rakennetyypit, joita ovat atleetti, pyknikko ja leptosomi sekä niiden luonnetyypit viskoosi, syklotyymi ja skitsotyymi. Ensimmäinen fysiognomian tutkielma on kuitenkin itsensä Aristoteleen – eKr.

Kreikassa uskottiin fysiognomiaan jopa siinä määrin, että nuoret ohjattiin ammattiin vasta, kun heidän luonteensa oli arvioitu kasvonpiirteiden perusteella.

Kyseessä oli siis aikansa psykotesti. Tässä artikkelissa käyn läpi, mitä naisen sääret ja polvet kertovat naisen persoonasta. Näin vaikkapa maajussi näkee pikasilmäyksellä, onko naisesta morsiameksi.

Lyhyet sääret Saksalaisen Hanns Kurthin mukaan lyhytsäärisiä naisia tulee kohdella erittäin varovaisesti. Heillä kun on taipumusta sekoittaa toisiinsa omavaltaisuus ja luja tahto sekä jääräpäisyys ja tarmo. Lyhytsäärinen nainen on hyvin itsepintainen, eikä myönnä edes selvästi tekemäänsä virhettä. Pyöreäpohkeiset sääret Pyöreäpohkeiset sääret omaava nainen on samalla kertaa sekä joustava että hyökkäyshaluinen.

Tämän naisen luonne on hyvin ailahteleva. Samoin on hänen terveytensä laita. Terveydessä esiintyy kuitenkin enemmän luulosairauksia kuin vakavaksi luokiteltavia sairauksia.

Tälle naiselle maittaa usein ruoka, joten pyöreyttä löytynee ajan mittaan myös muualta kuin sääristä. Hoikat sääret Hoikat sääret kertovat siitä, että naisen luonne on vilkas. Hänellä on useimmiten terävä äly, mutta pinna on suhteellisen lyhyt. Hoikat sääret omaava nainen saattaakin hermostua helposti ihan pienistäkin asioista ja hän tuo näkemyksensä asioista selkeästi julki.

Tällaista naista ei siis kannata hermostuttaa tai kiihdyttää, jollei halua kuunnella räpätystä ja motkotusta seuraavan tunnin ajan. Hoikkasäärisellä naisella on hyvä sairauksien vastustuskyky, joten sairaspäiviä hänelle ei elämänsä aikana kerry kovinkaan paljoa. Hyvin pitkät sääret Kunnianhimoisella naisella on yleensä hyvin pitkät sääret. Pitkäsäärinen nainen pyrkiikin aina saavuttamaan tavoitteensa. Tämä kuluttaa rutkasti energiaa sekä heikentää vastustuskykyä. Pitkäsäärisen naisen onkin syytä huolehtia siitä, että ravintoasiat ovat kunnossa, joten hänen kannattaa seurata tarkkaan esimerkiksi Maikkarilta tutuksi tulleen ravitsemusterapeutti Hanna Partasen ohjeita.

Paksut ja erittäin tukevat sääret Mikäli naisen sääret ovat erittäin tukevat, on kyseessä vallanhaluinen henkilö. Hän saattaa käsitellä hieman karkeasti lähimpiä kanssaihmisiään, mutta luonteeltaan hän ei silti ole pahansuopainen.

Tätä on ehkä joskus hyvin vaikea uskoa. Tämän naisen terveys on erinomainen vääristä ruokatottumuksista huolimatta. Päivittäinen kaloritarve ylittää lähes jatkuvasti, eikä liikuntakaan ole tämän naisen ykkösharrastus.

Sääret saattavat siten paksuuntua entisestään kun vyötärömittakin. Pyöreät polvet Naisellisella, tunteikkaalla ja herkällä naisella on pyöreät polvet. Tämä nainen on kaikin puolin pehmeä ja lempeä. Mikäli esimerkiksi maajussi etsii itselleen hyvää ja hellää emäntää, niin hänen kannattaa valita nainen, jonka polvet ovat pyöreät.

Tämän naisen avulla koti tulee olemaan todella kodikas ja lämmin, eikä suhteesta puutu rakkautta. Terävät polvet Mikäli naisen polvet ovat ylhäältä pain katsottuna terävät, on kyseinen nainen Kurthin mukaan helposti kiihtyvä, hermostunut, taipuvainen hysteerisiin kohtauksiin ja joskus jopa hyökkäyksenhaluinen. Kurthin mielestä tällaisia naisia kannattaa välttää tai heitä tulisi ainakin kohdella pidättyvästi, jos he ryhtyvät haastamaan riitaa. Ja riitaa nämä naiset usein haluavatkin saada aikaiseksi.

Leveät ja neliskulmaiset polvet Tällaiset polvet ovat ominaiset tietyllä tapaa maskuliiniselle naiselle. Tämä nainen tahtoo kunnostautua jokapäiväisessä elämässä kaikilla sen saroilla.

Hyvin usein esimerkiksi kuuluisilla naisurheilijoilla on juuri tällaiset polvet. Onneksi polvet ovat ainoa osoitus tällaisen naisurheilijan maskuliinisuudesta, sillä mitään entisen DDR: Mikäli haussa on voitontahtoinen ja menestystä hakeva nainen, niin miehen valinta on tämä.

Kengistäkin sen näkee Koska talvella on kieltämättä hiukan vaikea tarkastella naisten sääriä ja polvia, tarjoan mahdollisuuden, joka tepsii kelillä kuin kelillä. Naisten käyttämien kenkien kärkien muoto nimittäin viestii myös kantajastaan. Pyöreät kärjet Pyöreät kengänkärjet ovat aina välillä muotia, mutta mikäli nainen käyttää näitä kenkiä jatkuvasti, on hän sensuaalinen, empaattinen, viaton, lapsellinen, materialistinen, marttyyrimainen ja masokistinen.

Teräväkärkiset kengät Näiden kenkien käyttäjä on seksuaalinen, sadistinen, aggressiivinen, riippumaton ja niin sanottu paha tyttö. Neliömäiset kärjet Tällaisia kenkiä käyttävä nainen on omaperäinen, taiteellinen, vetäytyvä, kapinallinen, sitoutumista pelkäävä ja kylmäkiskoinen.

Ovaalimaiset kärjet Ovaalimaiset kengänkärjet kertovat kantajastaan sen, että hän on henkilö, joka saa asiat hoidettua. Tämä nainen on osittain myös konservatiivinen, hän ei ota riskejä tai singahda seikkailuihin. Hän ei myöskään halua harrastaa mitään erikoista vaan pitäytyy ihan tavallisissa ja turvallisissa asioissa. Tarvittaessa hänestä löytyy tiettyä joustavuutta. Hanns Kurth, Oikotie ihmistuntemukseen. Eroottiset enemmistöt Tiistai Ruotsalainen psykologi Jan C. Bouman kokosi luvulla yhteen eroottiset enemmistöt.

Mielestäni idea on hauska, koska yleensä aina puhutaan vain eroottisista vähemmistöistä. Boumanin luettelo on tosin jo vanha ja osa nimikkeistöstäkin on ajan saatossa muuttunut, mutta katsotaan silti, mihin erilaisiin kasteihin enemmistöt on laitettu. Impotentit Boumanin mukaan impotenssi nykyisin erektiohäiriö on järkyttävä murhenäytelmä.

Impotenssi on elämistä ilman valtaa. Impotentit muodostavat Boumanin mukaan yhden suurimmista enemmistöryhmistä. Tämä todellakin pitää paikkansa, mikäli on uskominen kaikkiin niihin tutkimuksiin, joissa erektiohäiriöstä kärsivien miesten lukumäärää on pyritty selvittämään. Boumanin mukaan naiset kulkisivat jatkuvasti lempeä ja lämmin hymy huulillaan, jos he tietäisivät kuinka epävarmoja, turvattomia ja ahdistuneita miehet sukupuolisuuteen liittyvissä asioissa ovat.

Frigidit Frigidi eli kylmä nainen frigidi on terminä nykyisin poistettu ontuu Boumanin mukaan eteenpäin kaikilla elämän aloilla. Kylmyys ja voimattomuus ovat koko ihmisen leimana. Boumanin mukaan on synti ja häpeä, että naisten seksuaalista kylmyyttä esiintyy.

Hän on kyllä tasapuolisuuden nimissä samaa mieltä myös impotenssista. Boumanin mukaan on kauheaa olla yhdessä naisen kanssa, joka vain makaa kuin härski silli eikä ole asiassa millään tavalla mukana. Vaginistit Vaginismi on emätinkouristus, jonka uhreiksi tuhannet naiset ovat joutuneet. Boumanin mukaan nainen pelkää kuollakseen ottaa miehen elimen sisäänsä ja sulkee siksi itsensä niin, että emätin on mennyt takalukkoon. Boumanilla on erittäin hauska idea, jonka avulla vaginismi voitaisiin ennaltaehkäistä.

Jo peruskoulun ala-asteella tulisi esittää sukupuoliyhdyntä siten, että penis on pieni lapsi, joka etsii suojaa varmimmasta ja turvallisimmasta olemassa olevasta tyyssijasta. Moinen ehdotus ei vain taitaisi mennä läpi opetusministeriössä. Itseskelijät Itseskelijät ovat itsetyydytystä harrastavia ihmisiä. Boumanin mukaan kaikista miehistä itseskelijöitä on 99 prosenttia ja naisista valitettavasti vain 96–97 prosenttia. Boumanin mukaan loput pelaavat pasianssia tai ratkaisevat ristisanatehtäviä.

Itseskely on taidekäsityötä eli sovellettua taidetta, jonka vuoksi sitä ei voi verrata yhdyntään. Nykyisin osa eroottisesta enemmistöstä harrastaa myös niin sanottua kaukoitseskelyä eli puhelinseksiä. Kohteistajat Kohteistajiin kuuluvat niin kaupallinen seksi kuin kirkkokin. Boumanin näkemyksen mukaan kumpainenkin ryhmä myrkyttää naisia aliarvioivalla näkemyksellään.

Myös lukemattomat miehet syyllistyvät tähän. Kyse on siis naisen kohtelemisesta toisarvoisena henkilönä. Bouman lataa tässä kohtaa nasevaan tyyliinsä, että mies on vain rassukka, joka yrittää kätkeä tunne-elämänsä köyhyyden kohteistavan naiskäsityksen alle. Näin vaalien alla moni vallankahvaan pyrkivä nainen on Boumanin kanssa varmasti samaa mieltä väitteestä, jonka mukaan yhteiskunta on mätä, jos sekä hallituksessa että eduskunnassa on vähemmän kuin 50 prosenttia naisia.

Puritaanit Bouman korostaa, että puritaaneilla ja pornografian tuottajilla ei ole mitään olennaista eroa. Pornografit tirkistelevät avaimenreiästä ja saavat siitä nautintonsa.

Puritaanitkin kurkkivat, mutta toteavat näyn olevan syntinen ja kamala ja kurkkaavat uudestaan. Boumanin mukaan puritaanit ovat kiihkoilijoita, jotka tuomitsevat asioita, joista heillä ei ole harmaintakaan aavistusta.

Ja jälleen Bouman sivaltaa raskaalla kynällä, sillä hän uskaltaa kirjoittaa, että Herramme olisi pitänyt käydä psykoanalyysissa, jotta hänelle olisi selvinnyt, mitä humaanisuus tarkoittaa. Koska tätä laiminlyöntiä ei pystytä korjaamaan, pitäisi Boumanin mukaan jumaluusoppineiden, moralistien ja heidän kaltaistensa turvautua tähän käsittelyyn. Näin väkevää tekstiä siis tuotettiin luvulla.

Ilonpilaajat Ilonpilaajia voivat olla Boumanin perusteella vaikkapa professoreita, toimistojen johtajia tai viisastelevia päivälehtien toimittajia. Ilonpilaajille emätin on pelkkä elin, johon mies purkaa itsensä ja siitin vastaavasti pelkkä erittämislaite.

Ilonpilaajien mielestä sukupuolielämä ottaa koville, eikä sitä sen vuoksi jaksa tehdä kuin lauantaina, jotta sunnuntaina saa levätä. Välillä kyllä itsestäkin tuntuu, että jotkut ottavat seksiin liittyvät asiat aivan liian tosissaan ja naama kurtussa. Piilohomoseksualistit Bouman väittää, että kaikki ruotsalaisessa kansankodissa olisivat voineet olla homoseksualisteja tai lesbolaisia. Tämänhän me suomalaiset olemme aina tienneet.

Ruotsalaiset eivät toki kaikki kuitenkaan ole homoja, koska Boumanin mukaan yhteiskunnallisten tekijöiden paine, uskonnon antamat vaikutteet ja perinteiden mahti ovat estäneet seksuaalisen suuntautumisen samaa sukupuolta kohtaan.

Boumanin väitteen mukaan piilohomot ovat viileitä, idealistisia, syyllisyydentunteiden rasittamia ja yhteiskunnan painetta pelkääviä henkilöitä, jotka irvailevat julkihomojen kustannuksella. Tirkistelijät Tirkistelijät voidaan Boumanin mukaan jakaa karkeasti kahteen eri ryhmään. Ensimmäisessä ryhmässä ovat tuottajatirkistelijät, jotka tuottavat tirkisteltävää materiaalia kuten esimerkiksi lehtiä tai nykyisin vaikkapa tosi-tv-sarjoja. Sitten on niitä, jotka kuluttavat materiaalia. Bouman vertaa iltapäivälehtien otsikoita prostituoituihin, jotka kuljeskelevat kaduilla ja houkuttelevat asiakkaita.

Boumanin mukaan iltapäivälehtien toimittajat ovat paljon pahempia kuin ikkunoista tirkistelijät, koska kaikki kirjoitukset ja juorut tapahtuvat älyllisen toiminnan verhoon naamioituneina. Kirjoittajat ovat aina loukkaamattomia, mutta uhrit eivät voi puhua puolestaan. Uhrin sanat vääristellään ja hänelle asetetaan röyhkeitä kysymyksiä ja hänet alennetaan pelkäksi kohteeksi.

Tirkistelevää materiaalia kuluttavasta ihmisryhmästä Bouman on sitä mieltä, että mikäli näiden ihmisten sukupuolielämä olisi terveellä pohjalla, jos heillä olisi herkkiä ja reheviä eroottisia suhteita, he lakkaisivat ahmimasta saastuttajien nuuskimistuotteita. Tällöin meidän ei tarvitsisi törmätä Boumanin mukaan siihen surkeaan romantiikkaan, jota epärealistiset ja tunteettomat nyyhkykirjoittajat suoltavat. Epähygieeniset Epähygieeniset ovat valtaisa eroottinen enemmistö.

Boumanin mukaan jokainen fyysisesti epähygieeninen ihminen on samalla sielullisesti epähygieeninen. Ja mitä epähygieeniset ihmiset sitten Boumanin mukaan ovat?

He ovat niitä, jotka eivät peseydy, eivät käytä hienpoistoaineita, eivät vaihda terveyssiteitä riittävän usein, päästelevät vapaasti kaasujaan, röyhtäilevät vasten kanssaihmisen kasvoja, eivät viitsi huolehtia suunsa hygieniasta, kaivelevat nenäänsä, kättelevät tahmealla kädellä ja jättävät sytyttämättä tulitikun käytyään WC: Kömpelykset Tällä Bouman tarkoittaa ylipainoisia ja heikkokuntoisia ihmisiä. Hänen mielestään huonokuntoinen ihminen ei voi ryhtyä sukupuolileikkeihin tekemättä itseään naurettavaksi.

Bouman kirjoittaa jykevästi, että liiallinen syönti johtaa lihavuuteen ja tämä taas aiheuttaa sen, että kuuluu armottomasti kömpelysten ryhmään. Boumanin mukaan lihavat ihmiset ovat aina onnettomia, eivätkä voi käyttää hyväkseen rakkautta rakkaana leikkinä. Toivottavasti joulun aikana mössötetyt kinkut rosolleineen ovat jo haihtuneet energiana ilmaan, ettei vain satu kuulumaan kömpelyksiin.

Mikäli ei, niin silloin kannattaa liittyä esimerkiksi Maikkarin Keventäjiin. Hutiloitsijat Hutiloitsijat ovat niitä, jotka eivät suostu käyttämään mitään ehkäisyä. Boumanin mielestä hutiloitsijat ovat veltto ja vastuuntunnoton eroottinen enemmistö. Luulenpa, että varsinkin Väestöliitossa ollaan asioista vahvasti samaa mieltä. Mielikuvituksettomat Mielikuvituksettomat henkilöt eivät toimi sängyssä lainkaan, vaan toimivat vanhan tutun tavan mukaan.

Boumanin mukaan mielikuvituksettomat henkilöt harrastavat sukupuolisuutta, kuin se olisi urheilua tai kauppaa määrätyllä tavalla. Sukupuolielämän mahdollisuudet nähdään vain yhdellä ainoalla tavalla. Rakkaudettomat Rakkaudettomat henkilöt ovat tuomitut elämään kylmässä ja vetoisessa maailmassa, jossa he törmäävät vain suljettuihin oviin. Rakkaudettomilla Bouman tarkoittaa ihmisiä, jotka asettavat aina itsensä ja materian muiden edelle.

Ja näitähän meillä nykyisin riittää, maailmassa, jossa miljoonaoptiot ovat ainoa tavoiteltu asia. Boumanin mukaan rakkaudettomat ihmiset elävät ihmisiä täynnä olevassa maailmassa, mutta vailla kanssaihmisiä. Ihmiset ovat rakkaudettomille vain välikappaleita saada itselleen kaikki mahdollinen ja mahdoton. Jan Bouman, Eroottiset enemmistöt Sattuipa taas nolosti! Älä aja, jos harrastat seksiä! Tässä ei ole sikäli mitään ihmeellistä, mutta poliisin mukaan nuoripari harrasti ajon aikana seksiä.

Poliisin kertoman perusteella miehellä oli kolarin sattuessa housut kintussa ja naisen housut lojuivat auton takapenkillä. Silminnäkijät osasivat valottaa asiaa sen verran, että kolarin sattuessa nainen oli istunut hajareisin miehen päällä ja ratsastanut tämän sukuelimellä. Poliisi palkitsi mieshenkilöä syytteellä liikenteen vaarantamisesta. Nainen pääsi tilanteesta pälkähästä. Nunna ja munkki jäivät kiinni seksin harrastamisesta vuotias katolinen munkki ja vuotias nunna jäivät kiinni harrastettuaan seksiä pysäköidyssä autossa Lilongwen kansainvälisen lentokentän parkkipaikalla Malawissa.

Pari joutui tekosistaan oikeuden eteen. Kirkonmies pyrki perustelemaan tekosiaan sillä, että itse saatana oli vietellyt hänet. Nunna vastaavasti sanoi katuvansa hetken hairahdustaan. Heppoiset selitykset ja katumukset eivät kuitenkaan menneet oikeudessa läpi ja kumpikin osapuoli tuomittiin puolen vuoden pakkotyöhön. Mikäli pari uusii tekosensa seuraavan 18 kuukauden aikana, joutuvat he vankilaan.

Muista sulkea ikkunat ennen seksiä! Saksalainen pariskunta harrasti naapureiden mielestä liian äänekästä seksiä. Koska oli kuuma ilta, pariskunta oli jättänyt makuuhuoneen ikkunan auki. Illan kääntyessä yöhön, kumppanusten seksuaaliset halut saivat vallan ja he alkoivat rakastella. Ikkuna vai sattui olemaan yhä edelleen avoinna. Pariskunnan lemmenleikit olivat suhteellisen äänekkäitä ja sängyn jousetkin pitivät omaa serenadiaan. Ajan kuluessa naapurit heräsivät moiseen meteliin ja alkoivat kerääntyä pihalle ihmettelemään, että kenen huoneesta tuo hermoja raastava ähinä ja jousten natina oikein tuli.

Paikalle saapui myös virkavallan edustaja, joka lopulta meni kohteliaasti pyytämään, että pari harrastaisi seksiä hiukan hiljempaa tai ainakin sulkisi ikkunan, jotta naapurit saisivat nukkua yönsä rauhassa.

Älä rakastele poliisiasemaan vastapäätä! Romanialaiset teinit pidätettiin harrastamasta seksiä poliisiasemaa vastapäätä olevassa pysäköidyssä autossa. Tuomioistuin vapautti kuitenkin nuoret, koska näyttö heidän rikoksestaan ei ollut riittävä. Silminnäkijänä oli ainoastaan paikallinen poliisi.

Luulisi, että poliisin sana pitää oikeudessa, mutta tällä kertaa se ei kuitenkaan riittänyt. Parin pidättänyt poliisi oli tuomioistuimen kanssa eri mieltä siitä, että nuoret vapautettaisiin syytteistä. Poliisin mukaan tuomioon oli selvä näyttö, koska hän joutui jopa odottamaan, että pari saisi aktinsa loppuun, jotta hän pystyi kiikuttamaan heidät poliisilaitokselle.

Poliisi myös huomautti, että hän oli nähnyt sukupuoliaktin alusta loppuun asti. Pidätyksen tehneen poliisin vastalauseista huolimatta, pari pääsi tilanteesta pelkällä säikähdyksellä. Hätänumeroon soittavat lempiväiset eivät aina ole hädässä Englannin Durhamissa eräs pariskunta soitti kesken lemmenleikkien hätänumeroon.

Parin telmi kiihkeästi, kunnes he sattuivat kierähtämään lattialla olevan puhelimen päälle. Rakastelun aikana nainen naputti jalallaan vahingossa puhelimen valintanäppäimistä hätänumeron. Puhelu yhdistyi hätäkeskukseen, jossa työvuorossa ollut virkailija kuuli puhelimesta pääasiassa naisen kirkunaa ja huohotusta. Taustalla kuului heikosti myös miehen puhetta. Hätäpuhelu jäljitettiin, ja poliisi ryntäsi liikkeelle kuin Mustanaamio yössä.

Rakastelevan pariskunnan ovelle koputettiin kello Ovella oli rehellisen kansan yöunia turvaava virkavalta, joka luuli, että paikalla tapahtui vähintäänkin väkivaltarikos. Nopea tilanneselvitys sai poliisin kuitenkin rauhoittumaan ja lopulta hymyilemään.

Seksi on iloinen asia, koska jopa poliisikin hymyilee silloin. Herrasmies ajattelee aina naisen nautintoa Milanolaisen miehen ja naisen lempi leimahti kesken kuuman kesäpäivän hotellin uima-altaalla. Nuori mies ja nainen olivat muiden tavoin menneet uima-altaalle vilvoittelemaan ja aurinkoa palvomaan. Miehen ja naisen katseet kohtasivat ja samalla ilmassa oli rakkautta ensi silmäyksellä. Parin tunteet toisiaan kohtaan olivat niin voimakkaat, että he päättivät rakastella uima-altaan äärellä muista välittämättä.

Tämä ei tietenkään ollut sopivaa, koska altaalla oli uimassa myös lapsia. Närkästyneet vanhemmat kutsuivatkin paikalle turvamiehet. Kun turvapalvelun edustajat saapuivat paikalle, alaston neitonen seisoi jalat levällään altaan matalassa päässä ja hänen takanaan ollut mies liikutti voimakkaasti lantiotaan. Paikalle saapuneille turvamiehille selvisi hyvin nopeasti, mitä altaassa oikein tapahtui.

Kyse ei todellakaan ollut uima-altaassa tapahtuvasta aerobisen liikunnan harrastamisesta. Turvamiehet pyysivät välittömästi paria lopettamaan toimintansa. Miespuolinen edustaja kuitenkin kieltäytyi keskeyttämästä yhdyntää, koska nainen ei vielä ollut saanut orgasmia.

Niinpä he jatkoivat yhdyntää naisen orgasmiin saakka. Turvamiehet tarkkailivat tilannetta vierestä ja pidättivät parin vasta, kun naisen seksuaalinen huipentuma oli saavutettu. Saako voiteesta tai pilleristä apua? Ennenaikainen eli nopea siemensyöksy on miehen seksuaalihäiriöistä yleisin.

Vuonna julkaistun tutkimusartikkelin mukaan nopeasta siemensyöksystä kärsii yli kaksi kertaa enemmän miehiä kuin erektiohäiriöstä. Nopea siemensyöksy häiritsee miehiä tasapuolisesti nuoresta vaariin. Nopea siemensyöksy voi olla pareille todellinen ongelma. Se aiheuttaa ahdistusta, turhautumista ja jopa avioeroja.

Miehet hakevat kuitenkin hyvin harvoin apua tähän ongelmaan, koska se hävettää heitä. Luonnonmukaiselle ja omatoimiselle hoidolle on siten suuri tarve. Mutta onko erotiikkakaupoissa myytävällä voiteella tai luontaistuotekauppojen hyllyiltä löytyvällä yrttipillerillä sitten mitään tehoa?

Ei sillä, että tutkimusryhmä kärsisi moisesta ongelmasta, vaan tarkoituksena on puhtaasti valistaa lukijoita.

Mitä on nopea laukeaminen? Aluksi on tietysti hyvä tietää, milloin voidaan puhua nopeasta laukeamisesta. Nopean siemensyöksyn määritteleminen tuottaa tutkijoille yhä edelleen tuskaa, vaikka kirjallisia viitteitä miesten liian hätäisestä laukeamisesta löytyy peräti tuhannen vuoden takaa.

Eräs nykyisin käytetyimmistä määritelmistä on American Psychiatric Associationin tekemä, jonka mukaan nopea siemensyöksy tai orgasmivaiheen häiriötila voidaan määrittää kolmella kriteerillä: Ongelmaa määriteltäessä on selvitettävä, onko kyseessä pitkäaikainen ongelma vai tapahtuuko ennenaikainen siemensyöksy kausittain.

Lisäksi on selvitettävä, tapahtuuko ennenaikainen siemensyöksy kaikissa tilanteissa vai onko kyseessä tilannekohtainen ongelma. Mikäli miehen nopeasta laukeamisesta ei aiheudu mitään haittaa, kyseessä ei ole seksuaalihäiriö.

Mitkä tekijät aiheuttavat nopean siemensyöksyn? Miehen pitkäaikainen pidättäytyminen seksistä voi aiheuttaa sen, että ejakulaatiorefleksi on hetkellisesti hyvin herkkä. Tällöin ei kuitenkaan ole kysymys nopean siemensyöksyn kriteerit täyttävästä ongelmasta. Aikaisemmin nopeaa siemensyöksyä pidettiin puhtaasti psyykkisenä. Muutaman viime vuoden aikana nopean siemensyöksyn syytekijöistä on kuitenkin saatu kovasti uutta tietoa. Nopean siemensyöksyn syytekijät jaetaan nykyisin biogeenisiin ja psykogeenisiin päätyyppeihin ja näiden alalajeihin.

Syytekijöiden biogeenisiin tai fysiologisiin alalajeihin kuuluvat: Syytekijöiden psykogeenisiin tai psykologisiin alalajeihin kuuluvat: Neurologiset tekijät Neurologisen eli hermostoperäisen nopean siemensyöksyn katsotaan johtuvan pääasiassa synnynnäisestä taipumuksesta.

Perinnöllisten tekijöiden merkitys ongelman esiintyvyydessä on osoitettu tieteellisin tutkimuksin. Syyksi epäillään häiriötä niin kutsuttujen 5-HT2C-reseptorien toiminnoissa erityisillä aivoalueilla. Tutkijat ovat myös esittäneet, että hermojärjestelmän alaisuudessa oleva biologinen refleksi on herkkä ja saa tilanteesta riippumatta aikaan nopean siemensyöksyn.

Normaalisti parasympaattinen hermosto on hallitseva erektion aikana. Vastaavasti siemensyöksyn aikana hallitsevana säätelijänä on sympaattinen hermosto. Nopeasta siemensyöksystä kärsivällä miehellä sympaattinen hermosto saattaa kuitenkin olla vallitseva jo seksuaalireaktion varhaisvaiheessa.

Sympaattisen hermoston vahva aktivaatio voi heikentää erektiovaihetta ja stimuloida ejakulaatiorefleksiä. On myös havaittu, että joidenkin nopeasta siemensyöksystä kärsivien miesten terskan tuntoaisti saattaa olla yliherkkä.

Fyysinen sairaus Eräät fyysiset sairaudet voivat aiheuttaa nopeaa siemensyöksyä. Tällaisia sairauksia ovat esimerkiksi virtsateiden tulehdukset, epilepsia, eturauhasen liikakasvu, kasvaimet, sukupuolitaudit, diabetes, verisuonisairaudet, neurologiset sairaudet sekä paikallisesti alentunut tuntoherkkyys. Fyysinen loukkaantuminen Toisinaan nopean siemensyöksyn syynä voi olla fyysinen loukkaantuminen. Lääkkeet Lääkeaineista johtuva nopea siemensyöksy on luonteeltaan hankittu ja esiintyy jokaisessa seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Siemensyöksyyn mahdollisesti vaikuttavia lääkeaineita ovat efedriinisulfaatti, fenyylipropanoliamiini, pseudoefedriini ja klomipramiini. Hoitokeinona on lääkityksen vaihtaminen tai lopettaminen, jos se varsinaisen sairauden hoidossa vain on mahdollista.

Seksuaalitoiminta normalisoituu lääkeaineiden poistuttua täysin elimistöstä. Psyyke Vielä kymmenisen vuotta sitten psyykkisiä tekijöitä pidettiin nopean siemensyöksyn pääasiallisena syynä. Nykyisin niiden osuutta pidetään huomattavasti pienempänä, mutta psyykkisten tekijöiden vaikutusta ei suinkaan ole kokonaan kiistetty. Pitkäaikaiset tai jatkuvat psyyken häiriöt kuten voimakas depressio, hermostuneisuus, mielialan vaihtelut tai pakonomainen mielijohteiden noudattaminen saattavat aiheuttaa nopeaa siemensyöksyä.

Hetkelliset mielialan häiriöt Nopea siemensyöksy voi johtua pienissä määrin myös elämäntilanteen muutoksista. Henkinen paine, stressi, taloudelliset vaikeudet, hankaluudet parisuhteessa, suorituspaineet seksissä tai hetkellinen masentuneisuus voivat saada aikaan väliaikaisia muutoksia siemensyöksyä säätelevissä neurologisissa toiminnoissa.

Parisuhdeongelmat Nopean siemensyöksyn syynä voi myös olla ratkaisematon parisuhdeongelma tai epäluottamus kumppania kohtaan. Parisuhdeongelmista aiheutuva nopea siemensyöksy on luonteeltaan tilannekohtainen, liittyy seksikumppaniin ja on todiste siitä, että suhteessa on konflikteja.

Joissakin tapauksissa mies reagoi kumppaniinsa yliherkästi. Mies saattaa pelätä, että hän ei kykene tyydyttämään kumppaniaan tai on tälle pettymys. Tämä aiheuttaa itsesyytöksiä ja nopeita siemensyöksyjä. Toinen ääripää on narsistinen, itsetietoinen mies, joka ei välitä kumppaninsa tarpeista. Jotkut miehet voivat pitää nopeaa laukeamista jopa eräänlaisena miehisyyden merkkinä ja tavoiteltavana asiana.

Magnesium Kliinisissä tutkimuksissa on myös havaittu, että nopeasta siemensyöksystä kärsivillä miehillä on normaalia alhaisemmat magnesiumtasot. Samaisissa tutkimuksissa on tullut myös esille, että hormoneilla tai kehonpainolla ei ole merkitystä nopean siemensyöksyn esiintyvyyteen.

Nopeaa siemensyöksyä ehkäisevässä luontaistuotteessa magnesium pitäisi ehdottomasti löytyä. Inverma V-creme Inverma on saksalainen yritys, joka valmistaa runsaasti erilaisia erotiikkaliikkeissä myytäviä tuotteita. V-cream on voide, jonka pitäisi tuoteselosteen mukaan pidentää yhdyntää jopa puoleen tuntiin saakka.

Tämä on mahtava lupaus, koska suurin osa nopeasta siemensyöksystä kärsivistä miehistä laukeaa muutaman minuutin sisällä yhdynnän alettua. Se on siedettävä hinta siitä, jos tuote tehoaa lupausten mukaan. Tuoteselosteen mukaan voide alentaa siittimen tuntoherkkyyttä ja siten mahdollistaa pidemmän yhdynnän.

Ohjeiden mukaan voidetta tulee hieroa penikseen ja erityisesti terskaan juuri ennen yhdynnän aloittamista. Mikäli näin todellakin toimitaan, niin voide leviää myös naisen sukuelimiin ja turruttaa niitä. Eli silloin yhdynnästä tulee kummallekin osapuolelle vain mekaanista liikehdintään ilman mitään nautintoa. Puuduttavien voiteiden kanssa onkin aina käytettävä kondomia! V-creamin tuoteselosteessa ei mainita asiasta mitään.

No, toimitaan tällä kertaa tieteen nimissä täysin pakkauksessa annettujen ohjeiden mukaan. V-cream tuoksuu ihan miellyttävälle ja on helppo levittää. Voide kuitenkin aiheutti ainakin minulla lievää kirvelyä, jota ei tietenkään olisi pitänyt esiintyä, jos sukuelimen tuntoaisti olisi heikentynyt. Itse testitilanteissa en huomannut mitään eroa entiseen. Tulin siis siihen lopputulokseen, että kyseessä on täysin turha tavara, jonka voi nakata kolmen pisteen heitolla suoraan roskakoriin.

Pakkaus sisältää 60 tablettia ja tuotteen vaikutuksen pitäisi näkyä 3–5 viikon käytön jälkeen. Hintaa yhdellä pakkauksella on noin 32 euroa. Tuoteselosteen mukaan valmiste sisältää niin sanottua MOC-yhdistettä Male Orgasm Control Complex , jonka ainesosat auttavat hillitsemään ennenaikaista siemensyöksyä. Moinen yhdiste vaikuttaa lähinnä keksityltä sanahelinältä, koska vastaavia termejä on käytetty myös muissa kyseisen valmistajan tuotteissa.

Luonnonlääketieteen tohtorin kehittämä KP Control sisältää yrttejä nimeltä tribulus terresteris okarennokki , withania somnifera rohtokoisio , schisandra chinesis sitruunaköynnös sekä griffonia simplicifolia.

Tärkeä magnesium jää kuitenkin listalta puuttumaan, mutta tarkastellaan syvemmin tuotteeseen valikoituja yrttejä. Tribulus terrestris on köynnöskasvi, joka kasvaa lämpimässä ilmastossa. Tribulus sisältää steroidaalisia steroideihin liittyvä saponiineja kuten terrestrosiinia, dioskiinia, gracilliinia, furostanolia, kikuba saponiinia, protodioskiinia ja tribuloosia. Kasvissa on myös flavonoideja ja alkaloideja. Yrtin toimivuuden kannalta on tärkeää, että valmiste on standardoitu protodioskiinien mukaan, koska kliinisten tutkimusten perusteella vain niillä saadaan aikaiseksi toivottuja vaikutuksia.

Ilman protodioskiineja tribulusvalmiste on tehoton. Kliinisissä tutkimuksissa on havaittu, että tribulus lisää testosteronituotantoa henkilöillä, joilla kyseisen hormonin tuotanto on jostakin syytä alentunut.

Tarkka vaikutusmekanismi ei ole vielä tiedossa, mutta epäillään, että tribulus vaikuttaa joko luteinisoivan hormonin tai DHEA: Tribuluksen on havaittu muun muassa lisäävän seksuaalista halukkuutta sekä tehostavan siittiötuotantoa.

Tribulus kohentaa myös mielialaa luultavasti juuri testosteronivaikutuksen kautta. Kiinalaisen lääketieteen mukaan tribulus vaikuttaisi nopeaan siemensyöksyyn, mutta mitään näyttöä tai tutkimuksia tästä ei löydy. Lisääntynyt siittiötuotanto pikemmin toimii täysin päinvastaisesti eli paineet purkautumiseen lisääntyvät. KP Controlin tuoteselosteesta ei selviä, onko valmisteessa protodioskiineja vai ei. Withania on pääasiassa Intiassa ja Sri Lankassa kasvava pensasmainen kasvi, joka voidaan lukea professori Hunzikerin mukaan puolichileihin.

Withaniasta on tehty kliininen tutkimus, jossa osoitetaan, että suun kautta nautittuna se estää siittiöiden tuotantoa. Kyseistä kasvia voidaan käyttää myös emättimen sisäisesti, jolloin se tappaa spermaa. Withania voisi siten olla hyvinkin sopiva yrtti ehkäisyyn tarkoitetussa valmisteessa. Jokunen voisi tietysti ajatella, että kun ei tule siittiöitä, niin ei tule myöskään ejakulaatiota.

Ejakulaatio ei kuitenkaan ole sama kuin siittiöt. Ejakulaatiossa esiintyy keskimäärin kuusi lihassykähdystä, joiden aikana ejakuloitu neste purkautuu virtsaputkesta. Ensimmäisen sykäyksen aikana erittyy siittiöitä, eturauhasen nestettä sekä Littren ja Cowperin rauhasten erittämää nestettä.

Seuraavassa vaiheessa erittyy siemenrakkuloiden erittämää nestettä, joka sisältää siittiöitä ravitsevaa fruktoosia. Siittiöiden vähäisyys ei siis estä ejakulaatiorefleksiä. Schisandra on Kiinassa ja Venäjällä kasvava köynnöskasvi. Kasvin hedelmä ja siemen sisältävät schizandriinia, deoksyschizandriinia, gomisiineja sekä pregomisiinia, joilla on todettu olevan väsymystä ja uupumusta vähentävä vaikutus.

Schisandra parantaa myös keskittymiskykyä. Kiinalaisen lääketieteen mukaan schisandraa on käytetty ehkäisemään yön aikana tapahtuvia siemensyöksyjä, mutta mitään tutkimuksia tästä ei löydy. Griffonia on puu, joka kasvaa Afrikassa erityisesti Ghanassa ja Norsunluurannikolla.

Jo luvulla tehdyissä tutkimuksissa saatiin selville, että griffonian siemenet sisältävät muun muassa LHTP: LHTP saattaa olla avuksi tilanteissa, joissa voi olla kyse serotoniinin vajeesta.

Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi masennus, hermostuneisuus ja uniongelmat. Edellisten perusteella KP Controlin suunnittelussa on selkeästi lähdetty siltä pohjalta, että nopea siemensyöksy johtuu pääasiallisesti ahdistuksesta ja masennuksesta. Nämä tekijät voivat todellakin joissakin tapauksissa aiheuttaa nopeaa laukeamista. Mutta testataan, onko tuotteella vaikutuksia.

Kuukauden kuuri ei vaikuttanut ainakaan minuun millään tavalla. Ehkä tuotetta olisi pitänyt syödä kaksi kuukautta, jotta edes jotain vaikutuksia olisi ollut havaittavissa.

Kenties tuote piristää masentuneita henkilöitä, mutta moiseen ongelmaan on kuitenkin olemassa huomattavasti parempi ja tutkitumpi luontaistuote.

homonyymi homoseksuaali homoseksuaalisuus homoseksualisti homotopia . kalpeus kalsarit kalsedoni kalsiitti kalsium kalsiumlaktaatti kalsiumoksidi kalu . kulkusirkka kullanmuru kullannuppu kulli kullinluikaus kulma kulmaetäisyys sytytyspuola sytytystulppa syväkurkku syväsatama syvyys syvyyspommi syy. NuVid · Homo- iso kalu mustan rough seksi useamman partnerin kanssa Me olimme tyytyväinen saadessaan . drTuber · Aisankannattaja katsoo että syvyyden emäntänsä . amatööri homo homoseksuaalit gay hunks gay. Simolle Z-lehden (homoseksuaalisen lehden) lukeminen julkisesti merkitsee Ne on istutettu aivokuoreen noin millimetrin syvyyteen kohtaan, jossa aivot Sillun jäykistynyt kalu tuli erektion voimasta lannevaatteen välistä paljaana esiin.

: Kalun syvyys kulli homoseksuaaliseen kalussa

SUOMISEKSIÄ VIDEO HOMOSEKSUAALISEEN PORNO PELIT 970
Kalun syvyys kulli homoseksuaaliseen kalussa 297
Posliini homo vai karvat seikkailuseuraa 746
Kalun syvyys kulli homoseksuaaliseen kalussa Mujer del puerto, La NYT-liitteessä siis kerrottiin, että JT LeRoy hankki lapsena tuloja prostituutiolla äitinsä kanssa, ja sitten tällainen kuva kolmesta yläruumiit alastomana olevasta pikkupojasta julkaistiin jutun yhteydessä! Voi voi sentään, kyllä se uskovaisellekin hyvää tekke katsella kaunista naista. Elokuvassa on aivan selvästi noin vuotias tyttönäyttelijä, joka tekee seksiä keski-ikäisen miehen kanssa koko elokuvan läpi. Vartalosuklaa on todellinen sukupuoliviettiä kiihottava keksintö. All-American Girl TV. Something About Amelia TV.
SEX SHOP HOMO JYVÄSKYLÄ HELSINKI SEKSI 823

Kalun syvyys kulli homoseksuaaliseen kalussa

GAY FETISH TUBE KUVAKASA