Keino gay vagina homo

keino gay vagina homo

Miksi hetero olisi sitä salanut. No ensinnäkin täysin heteroja on varmasti enemmistö, sehän on selvä juttu. Jos homous olisi yhtä yleistä, sitä esiintyisi mediassakin yhtä paljon kuin heteroutta. Kuitenkin homoutta ja sen ilmiöitä näkee monissa paoikoissa varsinkin kaupunkikeskuksissa, joten kyseessä on kuitenkin merkittävä vähemmistö.

Näistä suurin osa on kuitenkin heteropainotteisia biseksuaaleja, jotka ajautuvat voimakkaammin kanssakäymiseen vastakkaisen sukupuolen edustajien pariin. Homous saattaakin ilmetä vain fantasiatasolla. Varsinaisia homoseksuaaleja on koko väestöstä varmasti vain pari prosenttia, mutta suurin osa heistä asuu suurissa kaupungeissa, etenkin Helsingissä, mikä vääristää Helsingin väestön seksuaalisuus jakauman.

Kiinnostava kysymys on myös, onko tuo prosentti vakio. On kaksi yleistä teoriaa. Ensimmäinen väittää, että homoja on aina yhtä paljon. Toinen väittää, että homouden todennäköisyys kasvaa, jos on isoveljiä ja siksi perheiden koon pienentyessä homojen määrä laskee. Kumpaa kannatatte ja miksi? Homouden aiheuttaja on hyvin usein surkea lapsuus. Vaikka pridessä on mukana bissejä ja muutama kannattajahetero, pride-tapahtumat antavat jotan osviittaa.

Homoja on Suomessa tuhansia. Qruiser-tunnusten määrä kertoo myös omaa kieltään. Niitä aktiivisia tunnuksia on satoja. Kiinnostavin keino arvioida homopopulaation kokoa on arvioida, monenko homotutun kautta tunnet keskimäärin homoja. No ensinnäkin monille näyttää olevan nämä seksuaaliset suuntautumiset täysin hukassa, niin haluaisin selventää mitä mikäkin suuntautuminen tarkoittaa. Jos olet kiinnostunut vain vastakkaisesta sukupuolesta sekä seksuaalisessa että romanttisessa mielessä, olet hetero.

Jos olet kiinnostunut molemmista sukupuolista joko toisesta seksuaalisessa ja toisesta romanttisessa mielessä tai sitten molemmista sekä että, olet biseksuaali. Jos olet kiinnostunut VAIN samasta sukupuolesta sekä seksuaalisessa että romanttisessa mielessä, olet homo. Ei tämä ole yhtään sen monimutkaisempaa. Mutta nyt itse asiaan. Elikkä sitä on hyvin vaikea tutkia miten paljon suomessa on homoja, koska hyvin moni homoista elää kaapissa. Jos se olisi totta että joka viides meistä olisi homo niin tokihan homouteen olisi totuttu jo ajat sitten eikä sana "homo" olisi nuorison yleisin haukkumasana Nyt nuoret näkevät varsin typeräksi sen että miehet vetelevät toisiaan ulostusaukkoon.

Katsokaa esim Brazilian homojen määrää. Tästä voi jo päätellä, että on meitä homoja melkoisesti. Suurin osa on vain kaapissa edelleen monissa maissa, Suomessa mukaan lukien. On enempi kuin uskottekaan Seksuaalista identiteettiä on Suomessa tutkittu satunnaisotoksiin perustuvilla kysely- ja haastattelututkimuksilla ja Osmo Kontula ja Elina Haavio-Mannila: Lukumäärä sisältää sekä homot että lesbot.

Suomessa on kolme homoyökerhoa ja viisi homobaaria. Homojen määrä siis romahti neljänneksellä kahdessa vuosikymmenessä. Onkohan kehitys jatkunut samaa tahtia? Vielä jokunen vuosi eikä meitä ole enää ollenkaan. Olemmeko me kuin Saimaan norppa tai siilit?

Sopivia ympäristöjä ei homolle enää ole. Mikähän mahtoi olla tutkimuksen virheotanta? Edelleen, jos otanta on suunniteltu siltä pohjalta, että homous on tasaisesti Suomessa jakautunutta, mitä se onkin sikäli, että homot syntyvät kyllä Suomessa tasaisesti Utsjoelta Helsinkiin, mutta hakeutuvat lopulta suurempiin asutuskeskuksiin, niin syntyy pakostakin mittavirheitä. Tutkimuksen pitäisi siis painottua alusta saakka suurempiin asutuskeskuksiin, mikä tietysti nostaisi myös prosentteja.

Tämähän on homopropagandaa, puhutaan todella pienestä vähemmistöstä. Maksimissaan muutama prosentti, vakaumuksellisia hinttejä kuitenkin on todella vähän. Vastauksia tälläiseen on vaikea saada, sillä jokainen meistä on erilainen niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Oli joku sitten homo, bi tai hetero, niin hän on silti ihminen, ainoastaan erilainen ei sen kummempaa. Itse en ainakaan näe mitään yleisesti ottaen erikoista heteroissa, bisseissä tai homoissa, yhtä lailla jokainen elää omaa elämäänsä omalla tavallaan. Ei seksuaalisuudella ole merkitystä tekeekö ihminen väärin, se on ihminen itse joko tahallaan tai tarkoittamattaan.

Mikä taas tekee ihmisestä sairaan ja julman tai hellän ja oikeuden mukaisen ovat heidän tekonsa, eikä ihmistä sovi tuomita siitä millainen hän on, vaan sitä mitä hän tekee. Esimerkiksi Alfred Nobel keksi dynamiitin helpottaakseen kaivostyöläisten työtä, mutta dynamiitti myöskin osoittautui tehokkaaksi aseeksi, siksi juuri Nobel perustikin Nobelin palkinnon.

Albert Einstein tutki atomeja ja havaitsi, että atomeja voidaan hyödyntää energian tuotannossa ja aseteollisuudessa, hänen teoriansa avulla keksittiin mm. Wilhelm Röntgen löysi röntgen säteilyn ja keksi röntgen valokuvauksen, mutta ei tiennyt Röntgen säteilyn vaarasta jonka takia ei älynnyt suojautua siltä tutkiessaan sitä ja kuoli säteilyn aiheuttamaan syöpään. Sähkötuolinkin keksi hammaslääkäri Harold P.

Brown, jonka Thomas Edison oli palkannut tutkimaan sähköšokkia ja kehittämään sähkötuolia. Thomas Edison keksi mm. Volkswagen oli Hitlerin idea, tarkoitus oli kehittää taloudellinen, halpa ja hyvä automerkki johon jokaisella työtäkäyvällä Saksalaisella olisi varaa.

Kaksoisteoria on Joseph Mengelen "Auschwitchin kuoleman enkelin" teoria, jonka hän kokosi lapsi vangeille tehtyjen ihmiskokeista saaduista tuloksista. Homous on ebin t.

Jokainen on vähän ho Biseksuaalien määrää ei tuossa arvioida, ehkä kuuluvat samaan joukkoon. Livenä voi väittää olevansa bisse, jos kaverilla on älytön homofobia. Kyse on puhtaasta turvallisuudesta ja siitä, ettei toisen homofobinen irrationaalinen viha laukea itseen. Voi myöntää olevansa homo vasta sitten kun on otettu jo etäisyyttä. Tai siten, kun toisella ei ole sellaista järjetöntä vihaa.

Kukaan ei myönnä olevansa homo lähitilanteessa edes kysyttäessä jos kyseessä on turvallisuus. Usko tai älä, ääliöihin on törmätty. Heterot kokemuksen mukaan parhaita jätkiä ja hyviä tyyppejä. Bi-ukkomiehet kammoisimpia, koska pettävät vaimoaan. Mä väitän olevani homo vaikken harrasta homoseksiä enkä ole harrastanut sitä moneen vuoteen. Kaikki Joilla on penis ovat enempi tai vähempi homoseksuaalisuuteen suuntautuneita.

Homoja on varmaan jonkin verran enemmän kuin lesboja, naisilla taas biseksuaalisuus on huomattavasti yleisempää kuin miehillä. Ainakin suurin osa naisista joita tunnen ovat enemmän tai vähemmän bissejä. Miehet taas ovat joko tai - homoja tai heteroita. Miesten seksuaalisuus on enemmänkin toistensa ns.

Itekki oon ymmärtäny asian noin. Joskus huvittaa kun tälläkin palstalla ja muualla lukee "Jartsa bi 45" tai vastaavaa. Pyöritään ettimässä miesseuraa, esittäydytään joka paikassa kuitenkin bi: Toisaalta ehkä helpompi joidenkin lähestyä muita bi: Mutta bissehän voi olla kun sattuu kausi että on miehiin "ihan homo".

Juuri sitähän bi-seksuaalisuus tarkoittaa. Bisse voi ymmärtää mitä on olla homo tai lesbo mutta moniko homo ymmärtää mitä on olla bisse. Oikealle homolle heteroseksuaalinen rakkaus on jotain yhtä käsittämätöntä kuin hetero miehelle homosuhde. Aika ranankka väite tuo, että suurin osa naimisissa olevista olisi homoja: D Yritätäkö todistella itsellesi jotain?: Ja keskustelun aloittajalle sanoisin, että uskoisin homon saavan naisen kanssa erektion, mutta se huipun saavuttaminen laukeaminen on sitten varmaan vaikeampaa kun pitäisi olla kuitenkin paljon kiinostuneempi tilanteesta kuin pelkän seisokin saamiseen vaaditaan.

Siis nämä oli vain mun aatoksia ja en ole koskaan kokeillut: Ollessani silloin joskus naisen kanssa vuonna miekka ja kiv.. Naisen kans vaan muna likaantuu.

Tussu on muuten tosi likanen paikka, sieltä löytyy kaikki bakteerit jne SIIS joudut olemaan kuski, kassa jne. Mua ihmetyttää et tälle palstalle ilmestyy jatkuvassa tahdissa aina sama kysymys, jossa udellaan voisiko homo olla naisen kanssa siinä ja siinä tilanteessa, vaikka jos homolla on hyvä naisystävä jne.

Musta tää tuntuu vähän suunnitelmalliselta. Yritetään iskostaa ajatusta et homokin voi olla naisen kanssa. Eiköhän noista naisen kanssa olevista "gay"-miehistä suurin osa ole enemmän tai vähemmän bissejä.

Osa saattaa tietenkin olla pelkkiä kulissiliittoja. Oletko itse miettinyt mitä on "todellinen heterous"? Mietipä sitä ja käännä asia sitten toisin päin. Eli ajattele asiaa homon kannalta.

Tasan kolme kertaa yritetty ja ei seiso. Mulloin saan aina seisomaan ja miesten kanssa pystyn harrastamaan seksiä ja seisoo vaikka 3 promillen humalassa. Meikäläinen ei saanut, vaikka nainen otti suihin. Yritin pitää silmät kiinni ja ajatella että siinä on joku muu, mutta ei auttanut.

Huom, en ole enää mikään koulupoika, jolla seisoo tuulenvireestäkin! Oletan, että homoseksuaali mies ei himoitse naista siksi että tämä on nainen, aivan kuten heteromies ei himoitse miestä siksi että tämä on mies.

Ei se ainakan auttanut. Siis että kyseessä oli nainen. Inhosin varasinkin sitä naisen kosketusta. Inhoan vieläkin naisen kosketusta. Tässä keskustelussa jauhetaan itsestäänselvyyksiä. Ja on se ihan henkilökohtastakin miten seisoo ja kenen kanssa. Tyhmä ei ole se joka kysyy, vaan se joka luulee tietävänsä ja on liian ylpeä kysymään. Tyhmä väittää tiedoksi "itsestään selvyydeksi" jotain mitä hän ei tiedä. Tyhmä ei osaa esittää tarkentavia kysymyksiä. Tyhmä pyrkii ymmärtämään kokonaisuuden kautta yksittäistapauksia, kun taas viisas yksittäistapauksien kautta kokonaisuutta.

Totuus ei löydy yhdestä paikasta, vaan koko todellisuudesta. Olen yli 40 v eikä ole ikinä seisonut naisen kanssa. Naiset ovat kyllä lähennelleet ja jopa pussailleet puoliväkisin, mutta naisessa en näe mitään kiihoittavaa. Jos pitäisi saada seisomaan naisen kanssa niin tarvitsisin jotain potenssilääkettä, muuten se on aivan mahdotonta.

Pimpero on terveellä naisella kylläkin erittäin puhdas paikka. Kun taas pyllynreikä ja suu ovat ihmiskehon bakteeripitoisimmat paikat Ja HIV, no kaikki jo tiedätte mistä se parhaiten tarttuu neulojen jälkeen. Kerrohan, pesetkö kätesi käytyäsi vessassa? Oletko tullut ajatelleeksi kuinka paljon bakteereja joutuu käsiisi kun käyt julkisessa vessassa ja lähdet vessasta koskien ovenkahvoihin, entäpä kun käytät julkisia koneita ja koskettelet vaikkapa kirjastoon tulevia lehtiä?

Kosketteletko kasvojasi kosketeltuasi tuollaisia paikkoja? Tiesit varmaan, että kun käyt suihkussa ja puhdistat paikkojasi, niin kuljetat sieltä pepustasi niitä bakteereja mm. Tartutat peppubakteerejasi muihin ihmisiin ihan tahattomasti, vaikka olisit kuinka hetero.

Bakteereja on kaikkialla, niitä ei voi välttää. Elätkö kenties jonkinlaisessa antiseptisessä kuplassa suojassa ulkomaailman bakteereilta? Desinfioit huoneet aina kun joku käy niissä? Terveeltä mieheltä saa yhtä epätodennäköisesti yhtään mitään vaarallista kuin saa terveeltä naiselta. Ehkäpä sinä teet niin. On oleellista huomata, että on vagina kuinka puhdas tahansa, niin siellä on aina bakteereja ja kaikki eivät ole niin kilttejä.

Naisilla esiintyy hiivasienitulehduksia, sekä muita tulehduksia usein eri asteisina, valkovuotoa ja kuukautisveri sisältää kaikkea mielenkiintoista. Monet sukupuolitaudit ovat oireettomia ja niitä voi saada myös oraaliseksin kautta.

.

Kunnon homolla siis tarkoitan tyyppejä jotka avoimesti seurustelevat toisen samaa sukupuolta olevan kanssa. Noiden lisäksi on vuosien mittaan 'paljastunut' kymmenkunta kaapissa olevaa.

Ja vielä noiden lisäksi muutama bi-seksuaali, joista yhdellä on nykyjään viisi lasta ja vaimo - hän löysi varmaankin sen oikean ihmisen ja samalla teki valintansa. Tuossa ovat mukana siis ne naiset ja miehet joista tiedän. Itse homona en tiedä kuinka monta kaappi-lepakkoa porukassa on yhteensä, ylläolevat luvut sisältävät ne naispuoliset luokkalaiset jotka löytyi kun laitoin qruiseriin ikähaarukan ja paikkakunnan.

Tosin kyse on lukiolaisista, ehkä sinne valikoituu enemmän homoseksuaaleja. Ehkä tässä vuosien mittaan törmää vielä muutamaan 'uuteen' tapaukseenkin. On se jännää että homot jaksavat inttää valehtelemalla lukumääränsä sata kertaa todellisuitta ja reaalielämän kokemusta suuremmaksi. Siis miten nii valehtelee? Näin yleisesti ottaen enemmän kuin luulet.

Tässä yksi esimerkki; http: Kuinka yleistä on homoseksuaalisuus? Noin viisi prosenttia maailman väestöstä on homoja tai lesboja.

Ei kuitenkaan ole yksiseleitteistä määritelmää, kuka on homo ja kuka ei. Suomessa on paljon naisen kanssa avioliitossa eläviä miehiä, jotka hakevat seuraa miehistä. He eivät kuitenkaan koe olevansa homoja, vaan heteroita, joilla on seksiä miesten kanssa. Homoidentiteetin omaksunut mies kokee olevansa homo ja myöntää sen muillekin. Minä olen ikäni tuntenut homoidentiteetin ihan vieraaksi itselleni, vaikka olen aina pitänyt itseäni homona - aina 8. Ehkä olen vain vastarannan kiiski enkä halua mitään lokerointia.

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin korostetusti homouttaan esille tuovat ihmiset. Heitä ei ole paljon, mutta on kuin he kerjäisivät jotain hyväksyntää ympäristöltään ja testaavat sitä tunkemalla homoasiaa joka rakoon.

Tilastoihin ei kannata luottaa, sillä ei kaikki ihmiset välttämättä edes tiedä omaa seksuaalisuuttaan kieltämisen ja muuttumisen halun lisäksi. Jos nyt yleisesti katsotaan, niin joka kerta kun menet kaupungin keskustaan, olit sitten kuinka pienessä kylässä törmäät vähintään 1 homoseksuaaliin. Muistan lukeneeni luvulla Tampereen yliopiston opiskelijoiden keskuudessa tehdystä tutkimuksesta, jossa nimettömästi kysyttiin opiskelijoiden seksuaallisesta suuntautumisesta.

Kysyttiin oliko harrastanut vuoden aikana seksi a vastakkaisen sukupuolen kanssa ja b oman sukupuolen kanssa. Ja tutkija päätteli myös, että luku saattoi olla suurempikin , jos huomioi nämät jotka eivät ilmoittaneet kumman kanssa olivat olleet. Miksi hetero olisi sitä salanut. No ensinnäkin täysin heteroja on varmasti enemmistö, sehän on selvä juttu.

Jos homous olisi yhtä yleistä, sitä esiintyisi mediassakin yhtä paljon kuin heteroutta. Kuitenkin homoutta ja sen ilmiöitä näkee monissa paoikoissa varsinkin kaupunkikeskuksissa, joten kyseessä on kuitenkin merkittävä vähemmistö. Näistä suurin osa on kuitenkin heteropainotteisia biseksuaaleja, jotka ajautuvat voimakkaammin kanssakäymiseen vastakkaisen sukupuolen edustajien pariin.

Homous saattaakin ilmetä vain fantasiatasolla. Varsinaisia homoseksuaaleja on koko väestöstä varmasti vain pari prosenttia, mutta suurin osa heistä asuu suurissa kaupungeissa, etenkin Helsingissä, mikä vääristää Helsingin väestön seksuaalisuus jakauman. Kiinnostava kysymys on myös, onko tuo prosentti vakio. On kaksi yleistä teoriaa. Ensimmäinen väittää, että homoja on aina yhtä paljon.

Toinen väittää, että homouden todennäköisyys kasvaa, jos on isoveljiä ja siksi perheiden koon pienentyessä homojen määrä laskee. Kumpaa kannatatte ja miksi? Homouden aiheuttaja on hyvin usein surkea lapsuus. Vaikka pridessä on mukana bissejä ja muutama kannattajahetero, pride-tapahtumat antavat jotan osviittaa. Homoja on Suomessa tuhansia. Qruiser-tunnusten määrä kertoo myös omaa kieltään.

Niitä aktiivisia tunnuksia on satoja. Kiinnostavin keino arvioida homopopulaation kokoa on arvioida, monenko homotutun kautta tunnet keskimäärin homoja. No ensinnäkin monille näyttää olevan nämä seksuaaliset suuntautumiset täysin hukassa, niin haluaisin selventää mitä mikäkin suuntautuminen tarkoittaa. Jos olet kiinnostunut vain vastakkaisesta sukupuolesta sekä seksuaalisessa että romanttisessa mielessä, olet hetero. Jos olet kiinnostunut molemmista sukupuolista joko toisesta seksuaalisessa ja toisesta romanttisessa mielessä tai sitten molemmista sekä että, olet biseksuaali.

Jos olet kiinnostunut VAIN samasta sukupuolesta sekä seksuaalisessa että romanttisessa mielessä, olet homo. Ei tämä ole yhtään sen monimutkaisempaa. Mutta nyt itse asiaan. Elikkä sitä on hyvin vaikea tutkia miten paljon suomessa on homoja, koska hyvin moni homoista elää kaapissa. Jos se olisi totta että joka viides meistä olisi homo niin tokihan homouteen olisi totuttu jo ajat sitten eikä sana "homo" olisi nuorison yleisin haukkumasana Nyt nuoret näkevät varsin typeräksi sen että miehet vetelevät toisiaan ulostusaukkoon.

Katsokaa esim Brazilian homojen määrää. Tästä voi jo päätellä, että on meitä homoja melkoisesti. Suurin osa on vain kaapissa edelleen monissa maissa, Suomessa mukaan lukien. On enempi kuin uskottekaan Seksuaalista identiteettiä on Suomessa tutkittu satunnaisotoksiin perustuvilla kysely- ja haastattelututkimuksilla ja Osmo Kontula ja Elina Haavio-Mannila: Lukumäärä sisältää sekä homot että lesbot.

Suomessa on kolme homoyökerhoa ja viisi homobaaria. Homojen määrä siis romahti neljänneksellä kahdessa vuosikymmenessä. Onkohan kehitys jatkunut samaa tahtia? Vielä jokunen vuosi eikä meitä ole enää ollenkaan. Olemmeko me kuin Saimaan norppa tai siilit? Sopivia ympäristöjä ei homolle enää ole. Mikähän mahtoi olla tutkimuksen virheotanta? Edelleen, jos otanta on suunniteltu siltä pohjalta, että homous on tasaisesti Suomessa jakautunutta, mitä se onkin sikäli, että homot syntyvät kyllä Suomessa tasaisesti Utsjoelta Helsinkiin, mutta hakeutuvat lopulta suurempiin asutuskeskuksiin, niin syntyy pakostakin mittavirheitä.

Tutkimuksen pitäisi siis painottua alusta saakka suurempiin asutuskeskuksiin, mikä tietysti nostaisi myös prosentteja. Tämähän on homopropagandaa, puhutaan todella pienestä vähemmistöstä. Maksimissaan muutama prosentti, vakaumuksellisia hinttejä kuitenkin on todella vähän.

Vastauksia tälläiseen on vaikea saada, sillä jokainen meistä on erilainen niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Oli joku sitten homo, bi tai hetero, niin hän on silti ihminen, ainoastaan erilainen ei sen kummempaa. Itse en ainakaan näe mitään yleisesti ottaen erikoista heteroissa, bisseissä tai homoissa, yhtä lailla jokainen elää omaa elämäänsä omalla tavallaan.

Ei seksuaalisuudella ole merkitystä tekeekö ihminen väärin, se on ihminen itse joko tahallaan tai tarkoittamattaan. Mikä taas tekee ihmisestä sairaan ja julman tai hellän ja oikeuden mukaisen ovat heidän tekonsa, eikä ihmistä sovi tuomita siitä millainen hän on, vaan sitä mitä hän tekee.

Esimerkiksi Alfred Nobel keksi dynamiitin helpottaakseen kaivostyöläisten työtä, mutta dynamiitti myöskin osoittautui tehokkaaksi aseeksi, siksi juuri Nobel perustikin Nobelin palkinnon. Albert Einstein tutki atomeja ja havaitsi, että atomeja voidaan hyödyntää energian tuotannossa ja aseteollisuudessa, hänen teoriansa avulla keksittiin mm. Wilhelm Röntgen löysi röntgen säteilyn ja keksi röntgen valokuvauksen, mutta ei tiennyt Röntgen säteilyn vaarasta jonka takia ei älynnyt suojautua siltä tutkiessaan sitä ja kuoli säteilyn aiheuttamaan syöpään.

Sähkötuolinkin keksi hammaslääkäri Harold P. Brown, jonka Thomas Edison oli palkannut tutkimaan sähköšokkia ja kehittämään sähkötuolia. Thomas Edison keksi mm.

Volkswagen oli Hitlerin idea, tarkoitus oli kehittää taloudellinen, halpa ja hyvä automerkki johon jokaisella työtäkäyvällä Saksalaisella olisi varaa. Onko "todellinen homous" sitä, ettei kiihotu naisesta, ts. Mitään aavistusta miten iso osa homoseksuaaleista kuuluu tähän ryhmään? Kaikki kommentit asiaan liittyen ovat tarpeen.

Lesbonaisena olen sitä mieltä et pystyy kun käyttää mielikuvitusta Taas nähdään, että homouden ajatellaan olevan pelkkää seksiä. Ennemmin eläisin koko elämäni impotentin homon kanssa jota rakastan, kuin nymfo naisen kanssa jota en pystyisi rakastamaan kuten miestä. Homotkin ovat yksilöitä, ja monet homot ovat naimisissa ja perheenisiä, eikä se muuta heidän homouttaan miksikään.

Mutta miksi kuvittelet heidät homot samanlaisiksi, eiväthän kaikki heteromiehetkään ole samanlaisia? Ja tiedän aivan varmasti, että kaikki heterot eivät kiihotu kaikista naisista, jotkut eivät saa erektiota yhdenkään naisen kanssa. Hyvin monet heteromiehet ovat lisäksi perheettömiä. Mitä siitä sitten pitäisi päätellä?

No mistäs voi päätellä olisiko oma mies homo? Tuskinpa aviomiehesikään miettii, oletko sinä mahdollisesti lesbo, mikä on myös mahdollista ja hyvin todellista monissa avioliitoissa. Etkö sinä tiedä, että kaikki naiset ovat narsisteja, heille olisi maailman loppu, jos mies ajattelee mitän muuta kuin eukkoaan. Miehellä ei voi olla ystäviä, on vain eukon sukuaiset ei muuta. Sillä ei ole seksuallisen mieltymyksen kanssa tekemistä. Onkohan asia todella näin? Tässähän ei ole kyseessä patologinen impotenssi.

Aika ranankka väite tuo, että suurin osa naimisissa olevista olisi homoja: D Yritätäkö todistella itsellesi jotain?: Ja keskustelun aloittajalle sanoisin, että uskoisin homon saavan naisen kanssa erektion, mutta se huipun saavuttaminen laukeaminen on sitten varmaan vaikeampaa kun pitäisi olla kuitenkin paljon kiinostuneempi tilanteesta kuin pelkän seisokin saamiseen vaaditaan.

Siis nämä oli vain mun aatoksia ja en ole koskaan kokeillut: Ollessani silloin joskus naisen kanssa vuonna miekka ja kiv.. Naisen kans vaan muna likaantuu. Tussu on muuten tosi likanen paikka, sieltä löytyy kaikki bakteerit jne SIIS joudut olemaan kuski, kassa jne. Mua ihmetyttää et tälle palstalle ilmestyy jatkuvassa tahdissa aina sama kysymys, jossa udellaan voisiko homo olla naisen kanssa siinä ja siinä tilanteessa, vaikka jos homolla on hyvä naisystävä jne.

Musta tää tuntuu vähän suunnitelmalliselta. Yritetään iskostaa ajatusta et homokin voi olla naisen kanssa. Eiköhän noista naisen kanssa olevista "gay"-miehistä suurin osa ole enemmän tai vähemmän bissejä. Osa saattaa tietenkin olla pelkkiä kulissiliittoja.

Oletko itse miettinyt mitä on "todellinen heterous"? Mietipä sitä ja käännä asia sitten toisin päin. Eli ajattele asiaa homon kannalta. Tasan kolme kertaa yritetty ja ei seiso. Mulloin saan aina seisomaan ja miesten kanssa pystyn harrastamaan seksiä ja seisoo vaikka 3 promillen humalassa. Meikäläinen ei saanut, vaikka nainen otti suihin. Yritin pitää silmät kiinni ja ajatella että siinä on joku muu, mutta ei auttanut. Huom, en ole enää mikään koulupoika, jolla seisoo tuulenvireestäkin!

Oletan, että homoseksuaali mies ei himoitse naista siksi että tämä on nainen, aivan kuten heteromies ei himoitse miestä siksi että tämä on mies. Ei se ainakan auttanut. Siis että kyseessä oli nainen. Inhosin varasinkin sitä naisen kosketusta. Inhoan vieläkin naisen kosketusta. Tässä keskustelussa jauhetaan itsestäänselvyyksiä. Ja on se ihan henkilökohtastakin miten seisoo ja kenen kanssa. Tyhmä ei ole se joka kysyy, vaan se joka luulee tietävänsä ja on liian ylpeä kysymään. Tyhmä väittää tiedoksi "itsestään selvyydeksi" jotain mitä hän ei tiedä.

Tyhmä ei osaa esittää tarkentavia kysymyksiä. Tyhmä pyrkii ymmärtämään kokonaisuuden kautta yksittäistapauksia, kun taas viisas yksittäistapauksien kautta kokonaisuutta.

Totuus ei löydy yhdestä paikasta, vaan koko todellisuudesta. Olen yli 40 v eikä ole ikinä seisonut naisen kanssa.

Keino gay vagina homo

RAKEL LIEKKI XVIDEOS HOMO SEX NUKET Hyvin pieniosa on täysin homoja. Tartutat peppubakteerejasi muihin ihmisiin ihan tahattomasti, vaikka olisit kuinka hetero. Etkö sinä tiedä, että kaikki naiset ovat narsisteja, heille olisi maailman loppu, jos mies ajattelee mitän muuta kuin eukkoaan. Bakteereja on kaikkialla, niitä ei voi välttää. Homouden aiheuttaja on hyvin usein surkea lapsuus. On kaksi yleistä teoriaa. Oletan, että homoseksuaali mies ei himoitse naista siksi että tämä on nainen, aivan kuten heteromies ei himoitse miestä siksi että tämä on mies.

Keino gay vagina homo

: Keino gay vagina homo

THAI HIERONTA SOTKAMO GAY SEKSIÄ TALLINNA Vaimolle vierasta munaa mies ejakulaatio keskustelu gay
Eroottinen hieronta hämeenlinna porno elokuvia gay 438
MIES HOMOSEKSUAALISEEN SAA KYRPÄÄ SEKSITREFFEJÄ 371