Kiimaisia homo miehet vaimo nai vierasta

kiimaisia homo miehet vaimo nai vierasta

Lauettuani kaveri oli jo valmis uuteen erään. Kaveri kävi meillä muutaman vuoden, mutta sitten kipinä vaimoni ja kaverin välillä hiipui ha jouduimme hankkimaan uuden panijan. Ainakaan ei tuputtamalla kannata yrittää houkutella toista jos hän ei kerran ole asian kanssa sinut. Myöskin miehelle tilanne kun tulee yllättäen voi olla hankala. Minulle kyseinen yllätys tuli eteen kun kaveri soitti että olisinko innokas lähteen heille mökille.

No en nyt ikinä olisi ajatellut että tämä pari ajattelisikaan jostain kolmannesta pyörästä. Siinä kun iltaa istuttiin viiniä maistellen huomasin miten hänen vaimonsa lähenteli siihen malliin et aloin olemaan aika kiihottuneessa tilassa, mutta katselin kaveria et hei mitä tää on. Kaverin vaimo alkoi kumminkin jo menee pitemmälle ja lopuks sitten siinä kaverin katsoessa huomasin kaikkien nauttivan tilanteesta.

Eli näin miehenä se kun houkutellaan tavallaan mukaan niin on se mikä vie. Olen aina miettinyt miksi vaimon lainailu muille kiihoittaa minua.

Minä miehenä alan jo kiihottumaan siinä vaiheessa kun valmistaudutaan iltaan ja vaimo pukee itsensä houkuttelevaan kuntoon. Onhan se ilta kun saa katsoa miten vaimo houkuttelee vieraan miehen niin sanotusti iholle ja miten vieras mies ottaa kiihkeästi vimon.

On se tietysti kiihottavaa kun näkee naisen saaneen toisen miehen kullia, tai itse jopa näkee paikan päällä. Se tilanne ei ainakaan sovi mustasukkaisille puolin eikä toisin. En sellaista kannata, fantasiana menee. Meillä oli aluksi fantasiana ja nyt on toteutettu muutaman kerran vuoden sisällä.

Nautin katsella vaimoa, kun laittautuu vierasta varten ja on selvästi jänmnittynyt ja kiihottunut. Kun vieras siten tulee on kiihottavaa katsella heidän suutelemista ja miten vaimo avaa vieraan housut ja alkaa imemään vierasta. Välillä olemme vaimoni kimpussa molemmat, mutta "vieras" saa laueta aina ensin Vaimo haluaa rakastella usein takaapäin. Kun vieras on laueenut sisään, o helppo tunkeutua valmiiksi lämmitettyyn pillunmehulla ja spermalla kostutettuun pilluun.

Samalla katsella, miten mehut valuvat työntöjen tahdissa pitkin reisiä. No se vain kiihottaa ja jopa siinä määrin että itsellä vieraat naiset ei niin kiihota vaikka vaimon luvalla saisin käydä vapaasti! On niin pirun ihanaa panna pantua vaimoa että ei oikein ehdi sisälle panna kun jo tulee ja usein vaimo on jo siinä vaiheessa sen verran paljon pantu jonkun muun tai muiden toimesta että toista kertaa ei ota minua pukille ennen seuraavaa päivää!

Varsinkin kesän jälkeen hän on käynyt kahden aika nuoren kaverin luona viikottain panettamassa itseään muiden ex panojensa lisäksi ja aika uskomatonta kuinka nuoret miehet jaksavat painaa liki viisikymppistä naista , no hän on seksikäs ja osaa pukeutua eikä ole juuri ylimääräistä kertynyt! Vaimon pillu on kyllä näiden vuosien aikana aika tavalla venynyt, mutta eipä se ainakaan minua ole hidastanut, aina noiden sessioiden jälkeen on herkässä kuin mikä!

Meillä alkoi vaimo kulkemaan itse noin 10 vuotta sitten ja kerran hän soitti yöllä yhden aikaan ja kysyi ihan noin vain että voiko mennä yöksi jonkin baari tutun luokse ja että tulee aamulla ja sitten saan kunnolla seksiä, no arvatkaapa olinko koko yön kuin tulisilla hiilillä ja unta en saanut hetkeäkään vaan tappi oli kovana kun asia kiersi mielessä koko ajan!

No niinhän vaimo tuli aamulla kymmenen jälkeen jollain kyydillä ja sanoi heti että häntä on naitu kahden kaverin toimesta koko yö ja haluanko erota kun on näin tehnyt? No en tosiaankaan halua ja kävin kiinni kuin ensimmäistä kertaa pääsisin naisen päälle ja siitä se alkoi ja on jatkunut nyt kymmenisen vuotta ja vaimolla on ollut tosiaan miehiä ja on kait saanut aikamoisen maineenkin tietyissä porukoissa mutta ei ole haitannut ja toivottavasti jatkuu vielä pitkään!

Olihan se kun perjantaina sai katsoa miten vaimo pukeutui pikkujouluihin stringit, stay upit, kohottavat rintsikat ja tietysti musta pitsinen paitapusero lyhyellä minihameella sekä korkeat korkkarit. Eilen aamulla tultiin sitten kotiin taksilla ja huulipunat oli pitkin poskia sekä stay upissa oli pikkasen valumaläikkiä.

No ensin sain kertomuksen mitä oli tapahtunut ja et jos haluun niin joka paikas oli liukkautta valmiina. No ei siinä kauvaa mennyt kun nautin suuseksin antamisesta käytettyyn pilluun ja lopuksi laueta sinne kakkoseen. Syntiä harrastatte ja vielä kerskailette.

Kyllä avioseksiä harrastan, mutta siinä pitää olla kunnioitus sekä jumalan siunaus. Turhan useasti seksin harrastaminen on pakanallista ja kunniatonta. Masturbointi on myös tuomittavaa ja siitä voi joutua helvettiin. Elkää nyt hyvät ihmiset pilatko elämäänne antamalla halujanne saatanan valtaan. Onhan se myös kokemus kun käy vaikka risteilyllä Tukholmassa pyytämässä tehtyjä syntejä anteeksi.

Risteilyllä onnistuu nämä jutut. Porauslautta on irti maasta ja sen kyllä huomaa. Aina mukana muutama halukas, puolin ja toisin. Niin, juuri tuo naisen syntinen olemus, se on se asia, joka laittaa veret kiertämään. Risteilyt on hienoja kun ihmiset on uusia ja irti arkiympyröistä. Vaimoni esittelee minut monesti ystävänsä miehenä tai työkaverina. Pääsen sitten mukaan tavallaan vaitiolon varmistamiseksi.

En tiedä mikä siinä on mutta hyvältä tuntuu kun saa vaimon liukasta pillua jota on juuri naitu oikein kunnolla. Joskus vaimo tuli "töistä" kotiin ja oli heti aika himokkaana ja halusi seksiä, alettiin touhuaan ja pian häneltä tuli pimppipieru kun saatiin vaatteita pois, no hän oli ilmeisemmin juuri hiljan ollut jonkun kanssa harrastamassa seksiä ei kai niitä muuten tule? Joskus olisin mielenkiinnosta halunnut koittaa 2m voimin panna mutta ei ole vielä tullut mahdollisuutta, vain näille liukkaille on päässyt ja nytemmin olen saanut nuollakkin en osin ole huomannut eroa maussa.

Vaimon lainauksessa on jotain psykologista joka antaa sen nautinnon. Se voimakas kontrasti, kun kiltti, siveä ja hyvämaineinen perheenäiti muuttu hetkessä ja menee vieraan kanssa sänkyyn yhtäkkiä. Vähän sama jos täältä pimeän ja pakkasen keskeltä pääsisi hetkessä Tyynenmeren paratiisisaarelle.

Meidän rva laulaa kirkkokuorossa, on mukana hyväntekeväisyydessä ja pojan urheilutiimissä muitten vanhempien kanssa eikä kukaan voisi uskoa sitä muutosta.

Lomamatkalla tai vieraan kanssa hotellihuoneen kätkössä muuttu seksivampiksi korsetteineen yms asuineen. Siinä vaiheessa kun vieras imee kaulaan fritsua ja käsi hameen alla pyhimmässä johon yleensä vain aviomiehellä lupa niin oma kalu nousee väkisin. Sitten kun vieraskalu alkaa tunkea häpyhuulten läpi ja alkaa nainnin niin tunnen aina ettei kyseessä ole sama nainen.

Kyse on seikkalusta joka murtaa arjenkurimuksen ja antaa lisäenergiaa kaikkiin elämän haasteisiin. Lopuksi, kun saan työntyä naituun naiseeni ja tunnun hänestä lemmentuoksun niin se antaa räjähtävän orkun ja lakeamisen ennestään märkään tavaraan. Se on mielen stimulointia, vähän kuin suolaa ja sokeria.

Vähän mustasukkaisuutta mutta myös nautintoa siitä kun kaunis aviovaimo heittää hetkeksi nurkaan oman kiltinvaimon rooliasun. Paremmin en osaa selittää. Myös kiihottaa hänen valmistautumisensa baarireissulle ja kun ilmoittaa möhemmin menevänsä jonkun miehen luo aamuyöksi ja tulee viimein naituna kotiin.

Homot ei itseäni kiinnosta eivätkä nekään naisesta, joukkueurheilussakin miehet yhdessä alasti pukuhuoneessa ja saunassa muttei kukaan väitä sitä homojenhommaksi. Kyse vain erilaisesta nautinnosta ja avarakatseisuudesta. Juuri samoin koen meidän suhteessa. Sinä jotain valtavan psygedeelistä, energistä ja niin totaalista.

Kaipaan jotenkin sitä fiilistä ja suon sen vapauden vaimolle ja myös itselleni. Olemme avoimia ja vilpittömiä toisiamme kohtaan. Meillä on rakkaus- suhde eikä kysymyksessä ole uuden suhteen hakeminen vaan laajennettu rakkaus aina joskus. Kaipaisin vain miehiltä enemmän rohkeutta esittää asiansa kun aistivat haluttavan vaimon.

Tällaista kivaa ja kosteaa on luvassa! Monesti mietin mitä muut tutut ajattelisi kun tietäisi miten mun kiltti vaimo suostuu tähän. Nyt ollaan taas suunniteltu laivamatkaa ja hän käy ostamassa seksikkäät vaatteet ja on innoissaan miten saa valita hyvän tanssittajan ja houkutella hyttiin. Minä siis kiihotun ja nautin kun saan katsella miten hän lähtee vieraan kanssa. Loppu illasta näen miten hän palaa syyllisen näköisenä takaisin ja vietämme tanssien loppuillan ja miten oma penis uppoaa hytissä hänen liukkaaseen vakoon sisään ja ne suudelmat samaoille huulille joita vieras on suudellut kiihkeästi nauttiessaan mun kilttiä kiihkeää vaimoa.

Miesten fantasioita nämä onkin ja taas useimmiten ne kiltinvaimon fantasiat on kahestaan salaa miehenkaa joka on lihaksikas ja ottaa vähän väkisin. Aika hyvä parisuhde pitää olla et mies ensinnäkin uskaltaa ehdottaa ja useinhan siinä käy et se kiltti vaimo on mykkäkoulussa pariviikkoa ja syyttää jo miestä et haluuko se luvalla pettää. Tosin se kiltti vaimo kun lähtee tyttöjenkanssa vaikka risteilylle niiin on sulaa vahaa kun se oikea osuu kohalle. Nainenhan ei mielellään jaa vaan haluu pitää omanaan.

Mitä tulee kokemuksiin niin se kun on osaavat miehet tuntuu hyvälle kun saa olla monen haluttavana ja huomionkohteena, enkä puhu nyt mistään väkisinpanijoista. Myöskin se fiilis sen luominen on osa nautintoa ei siis heti suoraan sänkyyn tyyliin. Myöskin naiselle mustasukkaisuus tulee helpommin, onhan se kun tulee katsottua miten se mies nauttii siitä vieraasta kahen naisen huomionkohteena ja kun hän ottaa sen orgasmin vieraankanssa ja on niinsanotusti halukkaan näköinen.

Mitä tulee meihin "käytettyihin" vaimoihin niitä on muutamia ja niistä ei yleensä sit kans ole lupa puhua kylillä vaan kuuluu myös kollmannen pitäää omana tietona et siinä on yks miksi naiset ei puhu ja siks on turvallisempaa nauttia salaa kahestaan.

Meilläkin on ollut puhetta vieraasta, lainasta ja ryhmästä. Onhan noita koitetukkin vuosia sitten. Molempia kiihottaa ja sitä kohti mennään, mutta niin vain kävi, että vaikka asian olisi voinut tehdä salailemattakin niin vaimo otti ja kehitti itselleen salasuhteen. Mikä vaikutti niin en tiedä.. Sen sopivan löytäminen on vaikeaa ja vaimolle meillä ainakin se vieras on yhtä kuin uusi ihastus, jota ei jaeta. Tuntuu se kiihottavan miehiä yleisesti. Tai laittaa miehet arvostamaan naisiaan entistä enemmän.

Siksi teenkin sitä salaa. Oon pitkään epäilly että vaimo antaa myös muille. Ihme flirttiä heittää miesten kans vaikka oon paikalla. Nyt sit yhden ravintola illan jälkeen jäi kiinni. Oli tyttöjen kanssa viihteellä. Yöllä kömpi kotiin, tuli sänkyyn viereen ja kun aloin hiplata niin esteli. Jatkoin kun panetti, muija kiihottuu aika helposti pelkästä rintojen puristelusta ja kun nuoleeja imee nännejä.

Sit laitoin käden haaroihin niin muija aivan märkä. En heti tajunnut, aattelin vaan että onpa kiimanen. Menin jalkoväliin aikomus alkaa nuolla vittua, kunnsormetin ensin huomasin että sieltähän valuu spermaa. Jumalauta että sapetti muuta kun panetti niin homma jatku.

Läpsäsin muijaa poskelle ja sanoin että saatanan huora. Sit käänsin sen mahalleen ja käskin pyllistää kunnolla. Hieroin pakaroita ja välillä läpsäsin kovaa. Älä vikise huora sanoin ja jatkoin läpsimistä. Sit sormeti vittua ja jostain syystä kumminkin halusin nuolla sitä. Nuolin tota märkää ja spermasta vittua hetken, sitten survasin kyrvän sisään, panin, läpsin, vedin hiuksista ja huorittelin. Muija tykkäs tästä, sai semmosen orkun että oksat pois.

Rajahti petille makaamaan ja mä käänsin sen selälleen, nyt huora ota suihin. Muija lutkutti kyrpää ja mä annoin sperman tulla suuhun. Asia on puhuttu ja käsitelty. Hyvääkin tästä seuras, meidän seksi on nykyään paljon rajumpaa, sitomista, läpsimistä ja muutenkin rajummat otteet tullu mukaan.

Kumpikin tykkää tästä muutoksesta. Luottoo ei kyllä vielä oo jos muija lähtee ilman mua mukaan. On me siitäkin puhuttu että jos kolmenneks otettais joku mies mukaan. Jää nähtäväks toteutetaanko tämä. Sain kesällä kuulla että vaimo käy vieraissa.

Tuttu kerto sen kavein kertoneen sille kuinka oli pannut mun vaimoo. Tämä oli tapahtunut vielä melko julkisella paikalla erään rantaravintolan läheisyydessä. Vaimo kuulemma riisunu pikkuhousut hameen alta ja alkanut ratsastaa miehen päällä.

Pari sivullista oli kuulemma nähnyt heidät täydessä touhussa. Olen myös itse alkanut pettämään vaimoa. Vaimo ei myönnä että olisi koskaan pettänyt niinpä ajattelin että olkoot, minä toimin sitten samalla tavalla. Vaimo harrastaa seksiä naapurimiehen kanssa aina kun meillä on ns kotibileet. Naapurilla on melkoinen hevoskulli ja omani on pieni nakki. Ei ole mukavaa kun muija on niin saaneen näköinen aina kun tulen töistä ja pikkuhousut täysin sperman tahrimat. Luin internetistä cuckold juttuja "Vaimo vallassa" huomasin kiihottuvani ihmisten tarinoista, kun vaimo on käynnyt panemamassa eri miehiä, päätin ehdottaa cuckold kuvioita.

Meni viikonpäivät kunnes olin kaverin kanssa kaljottelemassa, kaverille ehdotin että kysyttäisiin naiseltani kiinostusta kimppaseksiin, soitettiin puolihuumorilla kuinkas ollakkaan hetken päästä tuli kotia pienessä huppelissa, otti meidän käsistä kiinni et nyt saatte antaa munaa kun kerran ehdottelitte. Panivat seuraavaan aamupäivään asti melkein tauotta.. Silloin tajusin tulleeni aisuriksi, pakko oli panna heti aamusta kuinka se märkä, liukas ja punainen pillu tuntuikin niin taivaallisen hyvälle Naiset johdatelkaa miehenne rohkeasti kokeilemaan , alkuun kun pääsette jäätte molemmat koukkuun.

Meille tuli kyllä myöhemmin ero muista syistä. Tänään menen auttamaan asunto asioissa jospa exäänsä muistaisi taas liukkaalla pillulansa, kehuskeli puhelimessa nussineensa kahden eri kundin kanssa lähiaikoina. Vaikea kieltäytyä tietää sen et ei tarvi mulle kun vihjata panemisistaan, että kelpaako nussitu pimppi? Rakastan kyllä häntä omalla tavallani kyllä vieläkin.. Halu ois löytää joku tuhma nainen kumppaniksi jonka kanssa saisi cuckold leikkejä jatkettua T: Rouva oli uudenvuoden juhlissa yksin liikkeellä koska olen matkatöissä.

Oli lähtenyt baarista erään miehen mukaan ja aamulla kotiin. Oli kiihottavaa kuulla hänen reissustaan. Harmittaa vain kun en päässyt liukkaille.

..

ILMAISET HIERONTA VIDEOT TREFFI GAY SEKSI

ETSITÄÄN SEKSISEURAA HOMO SEKSITREFFIT MOBIILI

: Kiimaisia homo miehet vaimo nai vierasta

Kiimaisia homo miehet vaimo nai vierasta 281
GAY SHEMALE LATEX EROOTTINEN HIEROJA Myöskin naiselle mustasukkaisuus tulee helpommin, onhan se kun tulee katsottua miten se mies nauttii siitä vieraasta kahen naisen huomionkohteena ja kun hän ottaa sen orgasmin vieraankanssa ja on niinsanotusti halukkaan näköinen. Kyllä vaan Arvelin vielä että ukko saa sydärin, jos vaimo alkaa liiaksi esitellä paikkoja. Kun vieras siten tulee on kiihottavaa katsella heidän suutelemista ja miten vaimo avaa vieraan housut ja alkaa imemään vierasta. Saunasta palasi saaneen näköinen pari.
KATSASTUSASEMA HOMO IISALMI ILMAISVIDEO Energiahalli lahti mansen sexshop gay
Homoseksuaaliseen kallaveden jäätilanne suomen pornotähdet On me siitäkin puhuttu että jos kolmenneks otettais joku mies mukaan. Kysyin että mitä helvetiä tämä on kun itselläni oli farkut. Vastaa alkuperäiseen viestiin Miltä miehet tuntuu? Panivat seuraavaan aamupäivään asti melkein tauotta. Sanoin Hilkalle poikien kuullen, että mene vaan poikien kanssa saunaan, he varmaan auttavat sinulta nuo vaatteet pois.

Kiimaisia homo miehet vaimo nai vierasta

1. marraskuu Kiihottava pelkkä ajatuskin, että vaimo on sekstaillut vieraan miehen kanssa, . Koskaan ei vaimoni ole yhtä kiimainen kuin vieraan orgasmin jälkeen On aivan käsittämätön logiikka, että mies on homo, jos lainaa vaimoaan. joulukuu Kiimainen vaimo ja vieras mees - milf Ilmaiset Porno Videot, Suomi Ilmaisia musta vieras mies - Porno Videot Kuuma vaimo imee ja nussii vieras Seksi Filippiiniläinen penis homo porns malli ja alaston eebenpuu twinks. Kiimainen vaimo ja vieras mees. Kiimainen kotiäiti imee kyrpä. Kuuma Saksan milf ja vieras mies kadulta. Kaunis kotiäiti saa keitiössä sisän. Kaunis tyttö ja. Homma lähti siitä kun oltiin tanssimassa ja ite kävin välissä tupakalla, niin toinen miehistä oli hakenu vaimoa tanssimaan ja kysynyt et minkä väriset alkkarit hänellä on. Tätä ei parane paljastaa. Viesti on mainos tai massapostitus. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Vaikka olen 51 niin tekee mitä haluan. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Toivottavasti en tapaa tuollaisia tyyppejä ikinä!