Lahti seksi homoseksuaaliseen seksikäs yöasu

Siinä, missä minä vinguin pihasaunan ja paljun mahdollista menetystä - mikä tietysti on edelleen mahdollisuus; ihmettä ei ole tapahtunut sitten maanantain, ja Ykkönen on edelleen virallisesti kohta työtön - oli CC: Raskas taakka on painanut koko helmikuun ajan.

Viisikymmentäkuusi paikan päälle jätettyä, itse henkilökohtaisesti toimitettua työhakemusta tekee aika tasan tarkkaan kaksi työnhakuvisiittiä päivässä, mikäli perjantaipyhät lasketaan mukaan. Joka ilta raskain mielin nukkumaan, kun kukaan ei soita edes kutsuakseen haastatteluun.

Viime perjantaina totaalimurtuminen; kuukaudesta jäljellä vain muutama surkea päivä, eikä vieläkään värähdystäkään puhelimessa. Kun CC avautui itkuisena, minä istuin ulkona tupakalla. Puhelun päätyttyä suljin silmäni ja — koska en rukoile — pyysin universumilta, että CC saisi töitä.

Kuvittelin mielessäni käveleväni tyynen lammen rannalle, katsoin hiljaista vettä ja heitin mielessäni lampeen kuvitteellisen kolikon samalla, kun lausuin toiveeni hitaasti ja rauhallisesti mielessäni. Kun avasin silmäni, huomasin, etten ole enää yksin. Minua napitti jänis kiinalaisen horoskooppini sieluneläin, heh , joka seisoi tyynesti paljun vieressä.

Siinä se katseli minua aikansa, ja lähti lopulta rauhallisesti hyppelehtien pois. En ole koskaan ennen nähnyt jänistä noin läheltä ; yleensä arkoja elukoita, jotka eivät mielellään tule kovin lähelle ihmistä. Minä kaivoin kännykkäni esille, ja kerroin CC: Kerroin, että jänis kertoi juuri, että soittoa sopii odotella lähipäivinä naurattaa jopa tätä kirjoittaessa, joten ihan huoleti voitte nauraa myös tätä lukiessa.

Eilen, helmikuun viimeisenä päivänä, CC viestitti, että oli saanut töitä ja aloittaa huomenna. Voiko näin helmikuun toiseksi viimeisen päivän kunniaksi pyytää vielä uusintaa kuluneesta kuukaudesta?

Ykkösmies sai tietää, ettei hänen työsopimustaan jatketa samana päivänä, kun meillä oli date night. Kyllä muuten nosti treffitunnelmaa ja kovasti.

Ellei Ykkönen löydä uutta työtä ensi kuun puolella, pitää varovasti alkaa huolestua siitä, että talo menee alta. Mehän heinäsirkkoina eikä muurahaisina kun ei olla pistetty mitään säästöön pahan päivän varalle. Ulkona vaan soitellaan viulua nih, kunnes palellutaan hengiltä.

Tämä on vähän verrattavissa siihen orkesterin loppuun asti soittoon Titanicilla, mutta menköön perkele sitten kaikki kerralla. En tiedä miten muilla, mutta silloin, kun itse saan vatsaflunssan mitä ei onneksi tapahdu kovin usein , menee posliinin halimisen loputtua vielä useampi päivä, ennen kuin olen täysin kunnossa.

Ja niinä päivinä keskitytään ensin työhön ja siihen, että ruoka pysyy sisällä, ja sitten vasta blogin päivittämiseen. Itseasiassa kaipaan seksiä niin, että olisin varmaan ottanut Amirin vastaan vaikka yrjöä pidätellen ja Imodiumien voimalla. Mutta itseasiassa treffit Amirin kanssa olisivat peruuntuneet joka tapauksessa, sillä Ykkösen suunniteltu kymmenen päivän ulkomaanreissu katkesi kuin kanan lento, kun viisumin kanssa oli jotain häikkää ja Ykkönen oli kymmenen päivän asemesta jo alle kahden päivän päästä taas kotona.

Kunhan kävi kaukomailla lentokenttiä ihailemassa karanteenissa, sillä maahantulo siis evättiin. Töissä kusee sen verran pahasti, että edes sadetakki, sydvesti ja sateenvarjo eivät pidä pisaroita poissa iholta. Lempiasiakkaalla on nyt itsestään johtuvia ongelmia; tämä ei kuitenkaan estä heitä syyttämästä meitä minua asioiden nykyisestä kulusta.

Tämä siis, vaikka varoittelin heitä tämän päivän ongelmista ensi kertaa jo viime vuoden lokakuussa, ja jatkoin varovaista varoittelua kuukausittain siitä eteenpäin. Erityismaininta sissiydestä ja suomalaisesta kärsimysmentaliteetistä, että olin kotikoneella joka päivä sairasloman aikana — kävin vaan välillä vähän oksentelemassa ja varpusparvistelemassa. Viime viikonlopun vietin palloksi käpertyneenä sohvalla.

Netflix oli näön vuoksi taustalla, mutta lähinnä vain söin ja nukuin. Kaikki ne, jotka ovat koskaan olleet kiusattuja koulussa tietävät, että olemalla näkymätön sinua ei voida kiusata: Jotkut ihmiset voivat muuttua kesken keskustelun väkivaltaisiksi, tai olla väkivaltaisia ihan muuten vaan.

Täysin satunnaista sellainen toiminta kuitenkaan ei juuri koskaan ole, eli kyllä siihen jokin heräte aina tarvitaan. On tunnistettava ne herätteet. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pään aukominen tai minihameilu olisi jotenkin tuomittavaa moraalisesti. Kyllä ihmiset saavat näyttää miltä tykkäävät ja puhua mitä tykkäävät. Siitä huolimatta muita ihmisiä ei pysty hallitsemaan, ja aika usein on vain paras leikkiä mukana tai olla näkymätön, ellei sitten todella tiedä, mitä tekee.

Dirty Harry sen sanoi: Miehenä kun pitää kaikki aloitteet tehdä, ja varsinkin kun itse puhun paljon ja hölmöjä, niin baarissa voi tulla vettä päälle. Olen myös kuullut litsareista, mutta onneksi en ole niin väkivaltaisiin ihmisiin törmännyt.

Tulisiko minun nyt marssia sen puolesta, että vaikka puhunkin hölmöjä, niin minä en ole antanut kenellekään lupaa aloittaa väkivaltaa? Vai hyväksyisinkö vain hiljaa sen, että osa ihmisistä on auttamattomasti pösilöitä, joten parempi vain vaihtaa seuraa? En oikein usko, että ihmiset, jotka alunperinkin siirtyivät keskustelusta väkivaltaan, tai menivät suoraan väkivaltaan, olisivat kovinkaan vastaanottavaisia jollekin lisäneuvoille.

Minulla olisi tietenkin laaja kirjo spekulaatiota siitä, mitä asialle tehdä, mutta en nyt viitsi tässä alkaa sellaisia asioita tuumailemaan ja selostamaan. Ultimaalisesti asialle ei kuitenkaan voi tehdä mitään, joten unohda koko juttu. Mitä sä luulet voittavas jatkuvilla ad hominem onelinereilla? Ja miten niin kylmää suhtautumista tyttöihin? Kyllä kuule sitä tyytyväisenä menisi vaikka samana iltana saunaan jonkun nätin tytön kanssa ja palvoisi sitä koko loppuelämän, mutta kun se ei toimi niin.

Naisia ei sellainen kiinnosta. Naisia kiinnostaa miehessä aina eri asiat kuin mies itse. Naisia syntyy myös vähemmän ja heillä on tarjontaa siis yllin kyllin miehistä.

Kyllä sitä on oltu 25 vuotta ihan yksin, jolloin ajatteleva mies ei voi tehdä muuta kuin kokeilla uusia teorioita. Ja kattavimmat tulevat pelimiesteorioista, joiden mukaan nainen hakee joitain tiettyjä ominaisuuksia ja käyttäytymismalleja, sekä myös sosiaalista asemaa ja varallisuutta. Niihin on päästävä, niillä on mentävä. Ei siinä oo mitään magic bullettia yli eikä ympäri, koska ne on koodattu entropian toteutumiseen ja siis koko evoluution ydin.

Siksi meillä on kasvava talous ja kaikki on kilpailua. Ihan sama kilpailu se on, mikä kirahvin kaulankin on kasvattanut. Evoluutio ei ota koskaan kantaa siihen, onko suunta järkevä, vaan pyrkii maksimoimaan energiankeräyksen ja lisääntymisen, mikä tässä maailmassa tarkoittaa kilpailua ehtyvien fossiilisten resurssien hyödyntämisestä.

Sivilisaatiot, jotka eivät hyödynnä, jäävät jalkoihin, esmes intiaanit ja muut alkuasukkaat. Mutta sama on myös totta sivilisaation sisällä. Mies, joka ei aja maasturia, ja tee yli euroa kuukaudessa, on todennäköisemmin neitsyt, kuin mies, joka niin tekee.

Lue vähän lisää archdruid reporttia. Kyllä niihin druideihin voi luottaa. Ja, mosaiikkisen maailmankuvan kannalta pelimiesteoriat menee ihan kivasti limittäin. Samaan syssyyn on helppo tunkea öljyhuipputeoria ja predator-prey analogia.

Pidän talousdemokratiasta ideana, että kansa saa itse päättää rahasta ja saa järjestelmän korot itselleen, eivätkä ne mene pankeille ja maailman omistaville sijoittajille. Tämä tarkoittaisi kuitenkin yhtä asiaa: Ihmiset olisivat tasavertaisempia maiden sisäisesti, mutta vähemmän tasavertaisia maiden kesken, koska öljymaista tulisi rikkaimpia, ja USA: Mutta mekin hyödymme dollari-imperiumista.

Me länsimaisina olemme edelleen plutokraattisten juutalaispankkiirien kyhäämässä maailmantaloudessa saamapuolella. Reilusti kansainvälisessä kultakannassa, jossa fyysinen ratkaisee, olisimme kehitysmaita öljyvaltioiden rinnalla.

Evoluutiokin kokee, että se saa maailman väkiluvun ja energiankulutuksen nopeimmin kasvamaan, jos öljyn hyödyt leviävät tehokkaammille sivilisaatioille imperiumin kautta, eli länsimaille. Se mitä olen pitänyt oikeana onkin aika huono vaihtoehto kaiken kaikkiaan. Eikä ole siis ihme, miten Urpilainen ja Katainen myy Suomea, minkä kerkeävät, ja yrittävät fuusioitua tähän imperiumiin, koska he tietävät, että ulkopuolella ERVV: Imperiumin on kaaduttava, ennenkuin siitä voi poistua.

Sitä odotellessa ehkä minäkin siirryn hiljalleen imperialistiksi. Torikokouksessa tuumasin, että liityn mihin tahansa aatteeseen, josta saa eniten naista. En sitä silloin tajunnut, mutta sehän on kuin suoraan maailmankuvastani: Minun tulee olla fluidi ja yrittää suuntautua siten, kuin minun halutaan suuntautuvan, mutta huijaisin itseäni ja huijaisin evoluutiota. Silti baarissa samana päivänä eräs nainen tästä keskusteltuaan kanssani oli sitä mieltä, että on parempi olla varakas imperiumin kätyri kuin köyhä kapinallinen, ja että minun ei kannata edes näyttäytyä moisessa porukassa.

En ole koskaan ollut kovin kiinnostunut maineestani, mutta jos se tulee todella kauniin vanhemman naisen suusta, sen on pakko olla totta. Ok, voi kuulostaa vähän kylmälle, mutta tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku.

Vasta kun tiedän kaiken elämästä, voin yrittää aktiivisemmin parantaa sitä. Koska maailmankuva on lohduton, etsin aina ulospääsyjä siitä. Siksi väittelyjen käyminen on minulle tärkeää, koska jos alan häviämään, en joko ymmärrä asiaa tai olen väärällä polulla.

Hävitessäni minun on pakko vaihtaa polkua. Joskus ei ole oikeaa polkua ollenkaan. Ehkä se on merkki sosiaalisen tilauksen lähestymisestä, yhteiskunnalliselle muutokselle siis. Ymmärtääkseni, kun öljyhuipun vaikutukset kolahtavat pöydälle, niin tilaus on tullut.

Tällöin vähän vaihtoehtoinenkin mies voisi olla käypä ratkaisu, kun ei tiedä mitä tulee. Pienenä toiveena lopulta häviän rankasti jonkun väittelyn, ja voin vihdoinkin antaa ajatuksilleni paremman alustan. Aktiivinen oman maailmankuvan testaus on siis paikallaan.

En usko, että paskat onelinerit sitä tuhoavat. Enemmän pelkään E-catin julkistusta, sillä jos energiasta oikeasti tulee ylimitoin runsasta, niin rajaton kasvu voi jatkua loputtomiin kohti star trekkiä ja sen yli. Tällä hetkellä kuitenkin intuitioni, pohjautuen maailmankuvaani ja myös koulutukseeni, sanoo, että E-cat ei tule menestymään. Kerro ihmeessä onko sinun tarvinnut tällaisia miettiä vielä?

Itse asiassa tämäkin on sellainen kohta, että minun olisi paras vaan leikkiä mukana ja olla hiljaa, kun ei näistä kukaan muu mitään ymmärrä kuitenkaan. Sini, olet hieno nainen. No vaikuttavan pitkä on sun kommenttisi ja vaikuttava myös omaperäisyydessään, et toistele mitään mantroja vaan kehittelet omia juttuja.

Jotenkin huvittaa, jotenkin kummastuttaa, että kirjoitukseesi on tullut noinkin paljon naisvastaisia mielipiteitä. Asia lyödään läskiksi ja naureskellaan. Sitten kuitenkin nämä samaiset miehet kauhistelevat sitä, miten muslimimiehet naisia kohtelevat.

Li Anderssonin plokikirjoituksesta huokuu kokemattomuus ja valikoiduista kirjoista ja pamfleteista opittu ns.

Olinhan minäkin joskus nuori ja idealistinen. Nyt olen hieman vanhempi ja uskon lähinnä lainsäädäntöön ja poliisiin näissä asioissa. Ehkäpä olen oppinut jotain minäkin. Vaikka me suomalaiset olisimmekin rasisteja, näyttäisimme junteilta tai puhuisimme p Vaikka me miehet näytämme uhkaavilta, katselemme naisia tai puhumme tuhmia, se ei tarkoita sitä, että koskaan lähtisimme väkivaltaisesti raiskaamaan suomalaista naista.

Haluan kuitenkin sanoa, että miehetkään eivät ole aivan sitä, miltä vaikuttavat. Miehet luontaisesti katsovat naisia. Ja mitä vähäpukeisempi, sen pidempään katsotaan. Eihän se miehestä huonoa tee. Raiskaaminen on sitten toinen juttu ja naisen pukeutuminen ei voi olla koskaan syy. Kuitenkin jos nainen haluaa pukeutua tietyllä tavoin, on hänen mietittävä, mitä viestittää. Vaatteet eivät ole aivan täysin neutraali asia, mitä tulee viestittämiseen. Lutkan näköinen ei viestitä, että "Ota minut tässä ja nyt!

Minä en edes tohdi vaivautua vastaamaan tähän. No noin yleiskantaan sanoisin, että "kirppistyyliin", eli siististi, mutta vaatimattomasti. Farkut, kengät, t-paita, paita, j. Jos miehet eivät luontaisesti katselisi naisia sillä silmällä ja tekisi tuttavuutta, flirttailisi jne, niin ihmiskunta olisi kuollut sukupuuttoon.

Miehet joutuvat melkeinpä aina tekemään aloitteen ja koska mies ei ole ajatustenlukija, niin väärinkäsityksiltä on joskus vaikea välttyä. Enpä usko, että naiset tulevat tulevaisuudessa aloitteita tekemään yhtään sen enempää, vallitseva tilanne sopii naisille vallan mainiosti.

Mutta, koska mies joutuu aloitteet tekemään ja lähestymään naisia lähes aina, niin toivoisi että naiset voisivat ottaa vähän rennommin jos halutunlainen mies ei sinua lähestynyt. Ei mies ole perverssi, sika vaan hän ei osaa lukea ajatuksiasi ja monilla on vaikeuksia tulkita myös kehonkieltä.

Kaikilla on oikeus koskemattomuuteen, miehillä on myös oikeus olla leimautumatta pervoksi ääliösiaksi, jos hän vain viattomasti lähestyy naista tai katsoo häntä sillä silmällä. Teemu, kyllä me naisetkin visuaalisia olentoja olemme, itse nautin vähäpukeisten hyväkroppaisten miesten katselemisesta. Siihen oli paljonkin mahdollisuuksia ollessani nuorena kilpauimari, vedellä on muuten lihaksia siloittava vaikutus, uimareiden kropat ovat kuin marmorista veistettyjä.

No perinteisesti se on viestittänyt kyseessä olevan seksin ammattilaisen. Lutkapukeutuminen on siis suojavaatetus "tavismiehen" tutustumispyrkimyksiä vastaan. Mutta tajuan kyllä tämän Lutkamarssin sanoman, termi vaan on hieman provosoiva ja harhaanjohtavakin, sillä tuskin tällä marssilla on tarkoitus puolustaa vapaata seksikauppaa.

Muutoin voisin kuvitella vasemmistonaisten siirtyneen edistyksen aikakauteen ja sallivan naisten määrätä oman ruumiin käytöstä ilman valtion pakkovaltaa.

En jaksa lähteä kaivamaan sitä netistä, mutta vähän aikaa sitten oli tästä aiheesta juttu jossa oltiin piilokameran avulla selvitetty miten naisten katseet vaeltelee milloin missäkin kun he kohtasivat miehiä. Eli ei ne naiset mitään viattomia enkeleitä tässä suhteessa ole, eikä asiasta kannata tehdä sen isompaa numeroa. Tottakai naiset katselevat miehiä sillä silmällä ja miehet naisia, homma on täysin luonnollista. Tahdoin sanoa sitä, että eihän tietenkään kukaan viestitä, että "Tule tänne ja ota minut väkisin!

Mutta kun ajattelet, että pukeudut vaikkapa. Jos nainen haluaa olla olematta huomion kohde ja inhoaa "hikisten miehien katseita", niin hänellä on vaihtoehtoja pukeutumisen suhteen. Ei voi olla niin, kuin seksiä ei olisi. Lutkakävely on silti sellainen asia, jota minä ymmärrän. Pitäisi kuitenkin tämän jatkoksi ymmärtää, että miehet katsovat kauneutta - aina.

Ja niin tekee käsittääkseni naisetkin. Homma on härskiä, kun toisaalta miehet syyllistävät naisia "oma vika", jos raiskataan ja toisaalla taas naureskellen sanotaan, että onhan niitä "lutkia" kiva katsoa. Olen ollut kuskina kavereille, jotka kännipäissään huutelivat ikkunasta teinitytöille hävyttömyyksiä ja ehdottivat naimista. Sanoin että saatana äijät, nuo voisi olla teidän tyttäriänne, ja jos tuo ei lopu, niin te jäätte seuraavissa valoissa autosta pois.

Ääliöt on ääliöitä ja sekopäät sekopäitä. En kirjoittele nyt näistä tyypeistä vaan ihan normimenosta mitä tapahtuu miesten ja naisten välillä. Voisitko vastata, etkä sysätä vastaamista muille. Lutkamarssi on täysin roskaa. Elämäni aikana olen vahvistanut käsitystäni siitä, että maamme noin naistelehteä, tai elämäni aikana tapaamani tuhannet naiset kaikilla mantereilla viestittävät vaatteillaan, ja meikeillään kaikenlaista, tarkoituksellisesti ja kovan vaivan, työnteon ja rahallisen uhrauksen seurauksena.

Me miehet emme viestitä vaatteillamme juuri mitään, mutta meille koko ajan viestitetään, että vaattemme osoittavat, että olemme "juntteja" tai "keikareita" tai jotakin siltä väliltä. Tuon kun sanoisit tyttärelleni, joka on kahden lapsen äiti ja pukeutuu minihameeseen, koska kroppa sen sallii, niin saisit ympäri korvia niin että paukkuu. Kun on kroppa kuosissa, niin se sallii myös minihameen käytön. Älä viitsi saatana puhua tyttärestäni tuolla tavalla. Hän on naimisissa ja kahden lapsen äiti, mutta kun juhliin mennään, niin hän pukeutuu kuten haluaa ja kuten hänestä hyvältä tuntuu.

Lol, kuka vielä jaksaa kirjoittaa näin ysäri-blogeja. Entä ymmärtääkö vasemmisto yhtään miksi lutkamarssin kaltaiset mielenilmaukset ovat Suomessa niin suosittuja? No, tästä pääsee vähän jyvälle:. Jospa vasemmistokin rikkoisi nyt sen tabun ja alkaisi puhua asioista niiden oikeilla nimillä: Toivossa on hyvä elää.

Lutkamarssi ei ole ollenkaan huono idea videoituna ja pakolaiskeskuksissa esitettynä totuttaa patriarkat kohtaamaan länsinainen livenä. Itse asiassa vapautuminen yllä mainituista koodeista ja normeista pitäisi sisältyä kotouttamisohjelmaan. Helpottaisi sopeutumista maan tapoihin. Venakot ja eestittäret voi kyseisestä koulutuksesta vapauttaa, he ovat yleensä suomalaisia kanssasisariaan vapaampia kyseisistä normeista ja koodeista. Eikä tuo ollut mikään vitsi, ainakin Norjassa ja Hollannissa on käytetty eräänä kotouttamisen keinona elokuvia alastomista naisista ja homoseksuaalisesta rakkaudesta, tutustuttaen maahanmuuttajat uuden kotimaansa kulttuuriin ja samalla homojen vainon ja raiskausten ennaltaehkäisemiseksi.

Lutkamarssin perusidea on OK, eli jos nainen pukeutuu seksikkäästi, niin se ei ole minkäänlainen oikeutus hänen raiskaamiseensa. Toisaalta on todettava käytännön elämän kautta, että jos nainen pukeutuu houkuttelevan seksikkäästi, niin se voi kiihoittaa joitakin miehiä raiskaukseen. Joten kun nainen haluaa pukeutua seksikkäästi, niin hänen on syytä varoa sellaisia tilanteita julkisuudessa, joissa hän voisi tulla raiskatuksi. Eli ei kannata mennä minne tahansa provosoivasti itseään tyrkyllä esiin tuovana.

Joidenkin kulttuurien edustajat pitävät nimittäin sellaista itsensä paljastamista avoimena kutsuna seksiaktiin. Eli minun mielestäni nainen voi olla seksikäs ja vaikka minihameessa, mutta on syytä kuitenkin miettiä, missä ja milloin sellaisena esiintyy. Joissain paikoissa ja joissain tilanteissa liian seksikäs pukeutuminen voi johtaa vääjäämättömään raiskaukseen.

Raiskauksesta ja seksuaalisesta kiihottumisesta puhuminen ei oikein mahdu samaan lauseeseen. Raiskaus ei ole seksiä. Raiskaus on alistamista ilman suostumusta. Raiskaus on väkivaltaa ilman lupaa. Raiskaus on rikos, josta esimerkiksi Turkissa saa vankeutta vuotta, Suomessakin joskus.

Miespuolisella raiskaajalla on useimmiten erektio, luulisin - mikä kertonee seksuaalisesti kiihottuneesta tilasta. Raiskaaja ei aina ole se metsätien varrella kyttäävä sairas stereotyyppi, vaan usein kovassa kiimassa oleva karju, jolla lähtee homma lapasesta.

Terve ihminen ei nauti luvattomasta alistamisesta ja väkivallan tekemisestä toiselle, mutta koska kaikki eivät ole terveitä, joukkoomme mahtuu myös niitä, jotka nauttivat moisesta: Sinulla ei kovin hienoa käsitystä miehistä ole. Jos peto sinussa herääkin, kun näet kauniin naisen, niin voin vakuuttaa, että minä olen erilainen.

Tajuan täysin mistä lutkakävelyssä on kyse. Siinä ei ole kyse fasismin, rasismin, homofobian, ydinvoiman, euron tai arvokonservatismin vastustamisesta, vaan naisen seksuaalisen itsemääräämisoikeuden puolustamisesta. Nyt Li Anderssonkin yrittää hukuttaa raiskauskeskustelun johonkin ihan muuhun omaa poliittista tavoitettaan puolustavaan.

Raiskauksilla ratsasti aiemmin perussuomalaisten Olli Immonen ja nyt vasemmistoliiton Li Andersson puolueet näiden ihmisten kohdalla tarkoituksellisesti pienellä kirjoitettu. Sanonpa, että nyt Li ja Olli nurkkaan miettimään. Kirjoitin jokin aika sitten siitä, ettei naisen seksuaalinen itsemääräämisoikeus ole laissa riittävästi suojattu "Raiskaajan ensikokemus". Siitä voi saada vähän käsitystä mistä lutkakävelyssä on kyse.

Riippuu vähän mihin vertaa Suomea maana -esim. Vaikenemisen kulttuurista ja parisuhdeväkivallan yleisyydestä EUssa: Raportoidut raiskaukset, muut rikokset ja vankilarangaistusten yleisyys suhteessa tuomioihin OECD maissa: Esitin aiemmin puheenvuorossani, että raiskauksen ilmoittamatta jättämisten yksi syy on se, ettei raiskaus ole rikoksena kovin tuomittava, ja että siihen nähden oikeusprosessi uhrin näkökulmasta on liian raskas.

Naiset ovat ottaneet tämän asian vähän kuin selviönä, kuten Li Anderssonkin tässä. Se vähän surettaakin, kun ajatellaan että tämä asia nyt vain on näin, vaikkei sen tarvitsisi olla.

Veikkaan että Li ei tulevaisuudessa tule ajamaan mitään aloitetta raiskaustuomioiden koventamiseksi. Hänestä lutkailu on vain cool tapa näyttää keskisormea. Koko tämä kirjoituksen ideahan on avata tätä keskustelua ja tehdä tälle asialle jotain. Naisten syyllistäminen on varmasti yksi iso syy siihen, että monet jättää tekemättä ilmoituksen. Pelätään ja ajatellaan, että itse on osasyyllisenä, että on tehnyt jotain "väärin". Tähän on ehdottomasti saatava muutosta. Uhrien syyllistämisen lopettaminen ja naisen koskemattomuuden puolustaminen on lutkamarssin viesti, ja se on erittäin tärkeä.

Todella mielenkiintoista dataa naisiin kohdistuvasta, erityisesti kuolemaan johtavasta väkivallasta maittain. Venäjän johtoasema ei ollut yllätys, mutta Viron ja Latvian yli kolminkertaiset luvut Suomeen nähden yllättivät. Tosin olen aina ihmetellyt suomalaisessa mediassa esitettyjä väitteitä suomalaisten miesten erityisestä väkivaltaisuudesta, mikä ei vastaa todellisuutta ainakaan omien havaintojeni perusteella.

Vähättelemättä perheväkivaltaa, selittäisin mielikuvan Suomesta väkivaltamaana kulttuurieroilla, täällä fyysinen koskemattomuus kuuluu kulttuuriin, jopa julkiset rakkaudenosoitukset ovat enemmän sanallisia kuin fyysisiä, muualla, esim Ranskassa lapsillekin vedetään litsareita pitkin poskia ihan vieraiden nähden. Siksi suomalaiset mieltävät väkivallaksi sellaista mikä ei tulisi tempperamenttisimissa kulttuureissa edes mieleen ilmoittaa tai kokea väkivallaksi, kuten vaikkapa uhkailu saatetaan mieltää ihan eri tavoin kulttuurista riipuen.

Tonyn aspekti ettei raiskauksista ilmoiteta vähäpätöisen rangaistavuuden vuoksi sen aiheuttamaan vaivaan nähden on hyvinkin todennäköinen syy. Ei taida löytyä toista maata maailmassa jossa raiskaaja selviää ehdonalaisella, vai onko? Ja tuo on kyllä tätä liberaalia vihervasemmistolaista väkivaltarikollisten hyysäyspolitiikkaa, joten aika ristiriitaista on samojen tahojen kauhistelu korkeista raiskausluvuista kun pelote on poistettu lähes tyystin.

Monilla seuduilla, joissa burkan käyttö on periaatteessa vapaaehtoista, sitä on kuitenkin käytännössä pakko käyttää välttääkseen huonon naisen maineen, joka on erittäin raskas leima ja vahingoittaa sosiaalisia suhteita ja asemaa. En ymmärrä kirjoittajan pointtia: Jokainen näistä asioista on oman kirjoituksensa arvoinen: Parisuhteessa on voitava olla tulematta pahoinpidellyksi eikö homoseksuaalisessa parisuhteessa tätä oikeutta muuten tarvitse korostaa? Muista mainitsemistasi arvokonservatiivisista kysymyksistä voinemme kaikki ollakin sitten jo eri mieltä: Tuskinpa kaikki lutkamarssille osallistuneet jakavat mielipiteesi homoseksuaalien avioliitto-oikeudesta tai abortin käyttämisestä ehkäisymuotona.

Emme me kaikki Vihreiden kannattajatkaan näissä kysymyksissä samaa mieltä ole. Naisluontoa olennainen osa on haluta näyttää kauniilta. Nainen haluaa liehitellä, tuntea itsensä halutuksi, katsein. Se on naiseutta naiseimmillaan. Filosofi Esa saarinen ilmaisi asian joskus jossakin keskustelussa jotenkin näin: Kun kaunis nainen kävelee kadulla miesten tulisi taputtaa, viheltää ja hurrata. Niin hyvältä se tuntuu. Hyvä, kun otat rohkeasti esiin naisen omat kokemukset elämästään tämän päivän yhteiskunnassa.

Voidaan sanoa, että naisen seksuaalisuuden kontrolli on nostettu uudelleen luupin alle ilman, että pukeutumiskoodin merkitystä tässä yhteydessä, olisi tulkittu itse koodin edellyttämällä tavalla. Miksi kirjoittaja joka vastustaa väkivallan käyttöä käyttää kuvaa joka huokuu väkivallan hyväksymistä. Näissä asioissa joista kirjaittaja ja muut keskustelevat tuntuu unohtuvan se seikka että vaikka me kaikki ihmiset olemme ihmisinä samanarvoisia olemme me kaikki erillaisia. Erillaisuuden hyväksyminen pitää lähteä ihan kotikasvatuksesta liikkeelle.

Ihminen kuuluu eläinkuntaan samalla tavalla kuin kissat, koirat, karhut, apinat ja muut. Vaikka ihminen on kehittynyt tiedostavaksi olennoksi on meillä edelleen luontaiset eläimelliset vietit tallella, tiedostamattomina.

Niille ei vain voi mitään - ja jos ne yrittää täysin tukahduttaa - tukahduttaa silloin myös sen perimän jolle ihmisyys on rakennettu. Se että ihmisillä on vietit olemassa ei kuitenkaan oikeuta eläimellistä käyttäytymistä vaikka ne kuitenkin taustalla käyttäytymistä ohjaavatkin.

Joillain ihmisillä vietit ovat enemmän pinnalla kuin toisilla jolloin myös provokatiivinen pukeutuminen saattaa laukaista toisessa ihmisessä jotain.

Jokainen ihminen tekee valintojaan joka päivä ja niiden valintojen keskellä pitää itse ja muiden pystyä elämään. Fiksu ihminen ottaa valinnoissaan huomioon myös toiset ihmiset.

Lutkamarssi on mielestäni täysin turha tapahtuma. Tunne-elämältään normaali mies ei raiskaa vaikka nainen kävelisi keskellä yötä alasti ja selkään tatuoituna "raiskaa mut" Turun Puolalanpuistossa. Raiskaajat raiskaavat vaikka lutkamarssi järjestettäisiin vuoden jokaisena päivänä maailman tappiin asti.

Lutkamarssi ei siis mielestäni muuta kenenkään asenteita. Se on tapa vapautua varsinkin naisiin kohdistuvista pukeutumiskoodeista ja moralistisista käyttäytymisnormeista, jotka rajaavat ihmisten seksuaalisuutta ja itsemääräämisoikeutta".

Ei terveet miehet naisille mitään pukeutumiskoodeja aseta. Naiset niitä itselleen ja kanssasisarilleen asettavat. Samaa pätee naisten käyttäytymisnormeihin. Ihan itsestään selvyys jota näissä keskusteluissa jankutetaan, mutta eihän se perille mene kun tahallisesti ymmärretään väärin. En usko, että kukaan todellisuudessa on niin typerä, että ei ymmärtäisi selvää sanomaa.

On vaan olemassa ihmisiä, jotka paskat välittää sun oikeuksistasi henkilökohtaiseen turvallisuuteen tai koskemattomuuteen. Sama juttu miehillä kuin naisillakin. Mutta sitten muita kommentteja: Ei mikään asenne ole toista "nykyaikaisempi". Asenneympäristö on joka suhteessa vaihtunut historian mukana suuntaan jos toiseenkin -radikaalistikin. Uusi Suomi on muuttunut tyhjänpäiväiseksi aikuisten kirjoituskerhoksi, jossa kirjoitellaan tyhjänpäiväisistä aiheista, joilla ei ole mitään käytännön merkitystä keskivertosuomalaisen elämään.

Aiemmin Suomen ongelma oli stalinistiänkyrät. Nyt on ongelmana feministiänkyrät. Osa feministiänkyröistä on evp stalinisteja. Vihreitä päältä ja punaisia sisältä. Vaikka liikennevalot näyttäisivät vihreää, ei kytkintä kannata nostaa jos vasemmalta tulee ylinopeutta ajava kuorma-auto.

Mikseivät feministit ymmärrä tuon poliisin sanomaa? Raiskauksen jälkeen ei yksilöä enää lohduta raiskaajan saamat tuomiot, vaikka kyseessä olisi kuolemanrangaistus. Lutkamarssit eivät varmasti ole koskaan auttaneet ainuttakaan raiskauksen uhria tai vähentäneet raiskausten lukumäärää. Toisaalta nykyisellään Suomessa raiskaajia ei haeta tuomiolle kun näistä rikoksista ei ilmoiteta. Jos tuomio olisi kuitenkin ehdotonta vankeutta, johtaisi se raiskausten vähenemiseen sitä kautta, että tämän tuomion ajan raiskaaja on lukkojen takana.

Tässä piilee olettamus, jonka todenperäisyyttä en osaa todistaa, että raiskaaja on taparikollinen ja rikoksenuusija. Seksi on politiikkaa, sanoi vasemmisto, niinkin vähän aikaa sitten kuin luvulla.

Mutta niin sanoi myös USAlainen media silloin. Mikään pukeutuminen ei tietenkään saisi olla lupaus väkivallalle. Mutta käsitykseni mukaan marssit alkoivat siitä, kun eräs poliisi varoitti naisia käyttäytymästä tyhmästi. Se nyt vaan on niin ikävä tosiasia, että yöllä kännissä puistossa voi tulla sekopää vastaan.

Omaa harkintaa kaupunkilaisjärkeä kannattaa käyttää. Myöskin ikävä tosiasia on, että yöllä nakkikioskin jonossa ei kannata käyttää perustuslakiin kuuluvaa sananvapauttaan harkitsemattomasti. Lapsillekin on syytä opettaa, että vieraan "sedän" autokyytiin ei pidä mennä, ei sittenkään, vaikka hän kuinka tarjoaisi "namia". Kannattaa miettiä minkälaista signaalia antaa itsestään ulospäin. Vasemmistoliiton feministit ja kommarit ansaitsevat toisensa.

Koskahan onnistuvat sulauttamaan rasistit vielä samaan porukkaan, että saisivat koko suoran. Suunnittelen, muuten, ensi kesäksi miesten lutkamarssia. Idea on sama kuin tässä naisten vastaavassa: Eli kaikki itsensäpaljastajat mukaan rohkeasti mukaan taistelemaan oikeudenmukaisemman maailman puolesta! Ja toivon sitten, että Jukka Johansson ei vastaa tähän viestiin, ennen kuin on hankkinut apua dysleksiaan ja heikkoon impulssikontrolliin eli suomeksi sanottuna opettelee ymmärtämän lukemansa eikä ala raivoamaan pienimmästäkin syystä.

Tiedoksi Tarulle että autolla ajaminen ei ole yksi ihmisen vahvimpia viettejä. Jos ihmisellä on helvetinmoinen nälkä ja pihassa on tuo edellä mainittu audi ja makkarat grillissä tirisemässä, niin mitä nälkäinen ihminen tekee?

Pöllii audin vai makkarat? Meidän aikuisten tehtävä lienee kaiken muun muassa kertoa tai ainakin välittää kasvaville pojillemme toisen sukupuolen ehostamisen ja flirtin tärkeyttä omaan seksuaali-identetiittiin kasvamisena. Näin se on useimpien kantasuomalaisten ymmärryksen mukaan, mutta lähes kaikki maahanmuuttajat ovat toista mieltä Kannatatko myös uskonsa vuoksi kasvonsa peittävien naisien oikeutta peittää kasvonsa? Mitäpä jos joku haluaa peittää kasvonsa muuten vain, ilman uskonnollista syytä?

Mieheltä muka lähtee mopo keulimaan kun naisella on lyhyt hame tai vähän vaatetusta. Jos nainen pukeutuu jollain paljastavalla tavalla tai esittelee paikkojaan julkisesti, normaali miehellä katoaa kaikki halut saman tien, vaatii todella sairaan mielen kiihottuakseen jostain minihameesta.

Kun ja jos mies kiihottuu minihameista tai vähäpukeisista naisista niin ettei kykene hallitsemaan halujaan, osoittaa se sen, ettei mies ole koskaan päässyt eroon äidistään ja joutaisi kaatopaikalle. Aivan sama kuin väittäisi, ettei voi olla tappamatta kun siihen on tilaisuus ja sen pitäisi olla joku lieventävä seikka kun uhri ei ollut betonibunkkerissa.

Kirurginen elimen poisto kaikilta jotka ei hallitse halujaan, piste. Kaikki asiaan liittyvä viisaus on jo varmaankin näin pitkässä ketjussa huomioitu. Minä en viisastele, minä vaan kommentoin. Tai, mitä minä selittelen. Tuossa se minihameen funktio näkyy, mutta lintumaailmassa suunnattuna naaraaseen päin.

Ihmisten maailmassa sama ilmiö suuntautuu koiraaseen. Niin - eihän se mitään muuta ole. Olisi järjetöntä alkaa antamaan minihameelle muuta merkitystä, kuin mikä sillä on. Minihame naisella on kaunista katsottavaa. Ja niiden käyttöä säännelläään aika paljon muotivirtauksilla, jotka kertovat, pitääkö tänä syksynä laittaa huulipunaa ja käyttää korostettua vai luonnollista meikkiä näyttääkseen tyylikkäältä.

Trenditietoiset naiset eivät käytä myöskään minihameita, jos ne eivät ole muotiesksperttien mielestä cool. Kyllä kaikki asusteet voivat viestittää naisen näkemistä seksiobjektina. Myös liian peittävä asuste voi kertoa ihmisen seksistisestä maailmankuvasta.

Toisaalta minihameeseen voi pukeutua käytännön syistä ja siksi, että vaateliikkeessä nyt satutaan myymään sillä hetkellä ihan kivan näköisiä minihameita. Sellaisen voi vetäistä päälleen ihan vain siksi, kun muutkin näyttävät niin tekevän.

Nainen joka siihen pukeutuu ei välttämättä koe itseään sen seksuaalisemmaksi olennoksi kuin burkhaan pukeutunut musliminainen. Jos eläisit maassa jossa lämpötila keikkuisi jatkuvasti jossakin 30 asteen tuntumilla, niin sinulle tuskin tulisi yhtä seksistisiä kuvitelmia minihameen funktiosta. Tyttöjen asuna se ajaa hyvin usein saman funktion kuin lyhyet shortsit kesällä. Tietenkin vaatetuksella halutaan ilmaista normeja ja ihanteita, mutta ne tulevat pitkälti ulkoapäin eikä naisista itsestään.

Olen tänä vuonna käynyt 3 kertaa kapakassa, kerran jopa selvinpäin. Jokaisella kerralla on -anteeksi vaan arvon naiset- lutkahtavasti pukeutunut humalainen nainen alkanut ahdistelemaan seksuaalisesti ja selitystäni parisuhteesta ei olla otettu huomioon. Oletpa ollut pahassa pinteessä!! Tänään viimeksi paikallisessa paarissa tunti sitten nelikymppinen lihava ämmä, liian lyhyessä paidassa vatsamakkarat pullottaen, näyttää kuusikymppiseltä ja käyttäytyy kuin teini, halailee ja vinkuu huomiota kaikilta kilometrin säteellä.

En välttämättä toivu siitä ikinä, oksentaminen vaan jatkuu, jatkuu.. Jokaisella ihmisellä on oikeus yksityisyyteen ja koskemattomuuteen! Hmjaa, nykyään miehenä ei edes uskalla ehdottaa naiselle mitään, koska sehän voidaan tulkita seksuaaliseksi häirinnäksi, puhumattakaan minkäänlaisesta kanssakäymisestä, josta toinen osapuoli voi halutessaan nostaa raiskaussyytteen, jos ottaa herneen nenäänsä jostakin asiasta.

Olet kyllä ihan oikeassa ns. Tätä samaa virttä on kuitenkin veisattu tauotta viimeiset 10 vuotta, joten se alkaa olla vähän hoh-hoijaa.

Olisin kuitenkin vähän eri mieltä siitä, onko Suomi mikään naisiin kohdistuvan väkivallan luvattu maa. Sikäläisessä kulttuurissa on ilmeisesti tapana, että kun vasemmistopoliitikko saapuu hotelliin New Yorkissa, hän ensiksi raiskaa hotellisiivoojan ja vasta sitten purkaa matkalaukut.

Ja miten tähän suhtaudutaan kotimaan julkisuudessa? Suomessa ministereitä on lynkattu julkisesti jo siitä, että he lähettävät tekstiviestejä jollekin tanssitytölle, joten minusta ei voida sanoa, että Suomessa suhtauduttaisiin mitenkään lepsusti ihmisten seksuaalikäyttäytymiseen.

Tässä pitäisi kuitenkin ajatella, että jokainen on syytön kunnes toisin todistetaan. Saattaa vielä ongelmat Merkelin johtaman hallituksen sisällä jatkua, sillä myös SPD on saksalaisen uutisoinnin mukaan ryhtymässä tarkistamaan Eurooppa. Jyväskylän yliopiston taannoisen selvityksen mukaan IT-alalla olisi tarve jopa työntekijälle. Pulaa on niin koodareista ja tekoälyosaajista kuin järjestelmäarkkitehdeista ja Ayahuasca-rituaaliin osallistuminen Perussa ei ole huumeidenkäyttöä, ja siitä opettaminen ei ole väärin: Vallitseva mieskuva on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Miehistä voi näemmä viljellä mitä hyvänsä kliseitä ja päättömyyksiä eikä se juuri näytä kummastuttavan. Viime päivinä on somekommenteissa ja puoluetoimijoiden puheenvuoroissa kritisoitu sitä, miten Helsingin Sanomien Nyt-liite vertasi Yhdysvaltain presidenttiä sikaan satiirikuvassaan. Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun! Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian.

Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta. Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje. Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun! Lutkamarssit eivät ole karnevaali vaan politiikkaa.

Ai niin, niitähän ei ilmoiteta.. Ja kyllä, suomalaisetkin raiskaavat: Taulukon tiedot palautunevat tähän Piispa et al. Ja niin, kiitos linkistä. Näin ristiinnaulittu ja kuolleista herätetty Jeesus opettaa myös sokeita sokeiden taluttajia.

Joten ei ihme että lutkamarssit näyttävät lähinnä surkuhupaisilta lihakarnevaaleilta. Nimenomaan he edustavat taantumusta, eivät kehitystä. Ja me kaikki tiedämme, kuinka luotettavia näiden tutkimukset ja mielipiteet ovat Mutta pitääkö se henkilökohtaistaa?

Liityikö teksti jotenkin abortteihin? Mikko Ahola "Ei tyttöjen tai naisten aseman parantaminen auta, koska kyse on siitä, että tyttäret eivät tuota mitään taloudellista hyötyä vanhemmilleen, ja siksi tyttösikiöitä abortoidaan. Abortin kohde sikiö ei ole osa äidin kehoa. Voin melkein tuntea tuon nyrkin naamassani.. Onko vaittisen lukutaito hukassa? Lue ensimmäisen kommenttini ensimmäinen kappale, kiitos!

Väännetään siis vielä kerran paksummasta rautalangasta: Meillä on kolme tekijää 1. Järki Ihannemaailmassa kohdasta 3 ei tarvitsisi välittää. Herkullista ja helepompata saattaa olla siis pohjoisemmassa nipottamati. Muilla perillä on erilaiset vaateet. Vai toisiaanko varten ne paljastavat itseään? No suoraan sanoa, mieluummin bikini kuin burkiini.

Oikeasti en ymmärrä mitä vastaan lutkaksi pukeutuminen protestoi. Protestoivat toisia naisia vastaan, päiviräsäsiä vastaan. Mikko Ahola Veikkaanpa, että sinunlaisiasi vastaan, joka tiirailet ostarilla teinityttöjä ja koko ajan näissä kirjoituksissasi puhut naisista halveksivasti.

Jukka Johansson Älä syytä perustelematta. Siis anna yksilöity esimerkki, mikä ja miksi. Palviainen Enhän minä syyttänyt, kommentoin vain. Jokaisella on vapaus olla idiootti, niinkös tämä menee: Juho Salo Olen todella onnellinen, että molemmat tyttäreni ovat valinneet kunnon miehen, eikä tuollaista, joka ajattelee naista tavarana. Kuten Maukka aikoinaan lauloi, "vaatteet on mun aatteet". Myös puskaraiskauksen riskiin voi vaikuttaa ennaltaehkäisevästi.

Taru Jousia "Koskaan en ole kuullut, että mies olisi aiheuttanut väkivallan uhriksi joutumisensa oman vaatetuksensa vuoksi esim. Jorma Laine "Tässä asiayhteydessä juuri se minhame saattaa olla juurikin se mikä ajaa tekijän reunan yli.

Jukka Johansson "Tässä asiayhteydessä juuri se minhame saattaa olla juurikin se mikä ajaa tekijän reunan yli. No tuo kommenttisi vaikutti aika islamistiselta. Tarkoitukseni ei ollut esitellä moraaliani, vaan pyyhkiä lattiaa väittelyssä. Juho Salo aliarvio naisten tilanteentulkintakykyä ja osoittaa kylmää suhtautumista tyttöihin. Kahden tyttären isänä en voi kuin ihmetellä. Kaipa sitten elämän opettamana Li Anderssonilekin valkenee, kuinka käytännössä asiat ovat.

Ei näitä juttuja muuteta marssimalla ja plakaatia kantamalla. Vaikka me suomalaiset kirjoitamme ja puhumme näin, se ei tarkoita, että olisimme rasisteja. No kerro nyt ihmeessä mitä nainen pukeutumisellaan viestittää! Mitä tarkoitat lutkan näköisellä? Jos näin ei olisi, ei olisi myöskään muotia. Teemu Roni Miten itse pukeudut? Mutta kun ajattelet, että pukeudut vaikkapa sellaiseen "ranta-asuun", jossa rinnat suorastaan pursuavat ulos ja suorastaan alimittaisen minihameen alta vilkkuu stringit häpykukkulan edessä - niin jotainhan se tahtoo sanoa.

Timo Härtsi Homma on härskiä, kun toisaalta miehet syyllistävät naisia "oma vika", jos raiskataan ja toisaalla taas naureskellen sanotaan, että onhan niitä "lutkia" kiva katsoa. Teemu Roni "Mutta kun ajattelet, että pukeudut vaikkapa sellaiseen "ranta-asuun", jossa rinnat suorastaan pursuavat ulos ja suorastaan alimittaisen minihameen alta vilkkuu stringit häpykukkulan edessä - niin jotainhan se tahtoo sanoa. Miten sinä "pukeudut" rannalle? Tällaiseenko, ei niin paljastavaan? Teemu Roni Itsepä sinä pursuavista rinnoista ja stringeistä meuhkasit.

Teemu Roni "Lutkan näköinen ei viestitä, että "Ota minut tässä ja nyt! Onhan niiltä lutkamarsseilta kuvia ja videota. Mikä on siis ongelman nimi? Todellisuudessa minihame yllä tarkoittaa, että on tyrkyllä. Jukka Ryhänen Kun on kroppa kuosissa, niin se sallii myös minihameen käytön. Jukka Ryhänen "Ihmettelen tarvetta tuoda tyttäresi seksielämä esille.

No, tästä pääsee vähän jyvälle: Ai niin, itsekin kirjoitin aiheesta näin http: Silloin jos milloin on totta se, että sitä saa mitä tilaa. Jos haluaa tehdä "kutsun" pukeutumisellaan ei taatusti halua kutsua väkivaltaa vaan seksiä. Jaa mutta se ei nyt sitten liity yhtään tähän. Ja sekös muista naisista tuntuisi pahalta!

Nykyisellä pornoteollisuudella on silläkin ollut "esimuotoja": Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ja miten niin kylmää suhtautumista tyttöihin? Koska maailmankuva on lohduton, etsin aina ulospääsyjä siitä. Mun mielestä kun "feminismillä" laaja käsite tuo tietysi. Kirjoituksellani en hae mitään sympatiaa tai selityksiä raiskaajille. En puhunut miehistä yleensä, vaan raiskareista. homoseksuaalinen homoseksuaalisuus homoseksualismi homoseksualisti lahous lahoutua lahovika lahovikainen lahovikaisuus lahtari lahti lahtipenkki sekopäinen sekopää sekovarsi sekovartinen seksi seksiaddikti seksiaddiktio seksikkyys seksikkäästi seksikokemus seksikumppani seksikäs seksileffa. 2. maaliskuu Oma elämä Seksi kanssa, mutta kappas; T ei halunnut seksileluja, koska koki ne uhkaaviksi (? . Ja mukaanhan sieltä lähti sitten juurikin se "ehdan näköinen" suristin .. Puuman väliaikainen äijäytyminen · Seksikkään tyypin kolme .. historia (1), home alone (1), homeland (1), homoseksuaalisuus (1). 9. helmikuu Ketään ei kiinnosta tuikitavallinen "kiltti tyttö" vaan mediaseksikäs (paino sanalla Kyllä jo vuosisadan alussa oli seksiin perustuvaa liiketoimintaa, millä en Näissä maissa homoseksuaalisuus rehottaa (siitä ei vaan pidetä isoa ääntä) ja on . Jätkää ei oo näkynyt sen jälkeen,kun se lähti tiskaamaam;).

SUOMI24 TREFFIT KIRJAUTUMINEN NAAPURIN GAY KALU

Lahti seksi homoseksuaaliseen seksikäs yöasu