Märkä kalu nuole mun homoseksuaaliseen kalua

.

: Märkä kalu nuole mun homoseksuaaliseen kalua

Märkä kalu nuole mun homoseksuaaliseen kalua Sex homo shop lappeenranta pojat in helsinki
Manse homoseksuaaliseen sexshop takaapäin seksi Homoseksuaaliseen seksiliike seksideitti
Seksiseuraa homoseksuaaliseen mikkeli picture porn Homo h-kuppi suomi live chat

Onhan se kömpelöä kirjoittaa täällä varsinkaan mitään pidempää jos vertaa vaikka ihan openofficeen, mutta silti tulee kirjoitettua täältä käsin.

Huomaatko muuten mielenkiintoisen "ristiriidan" tuossa kin. Ei tää forkkasofta mikään täydellinen ole, ja gmailiin sentään mahtuu 5 tavua privaattiviestejä. Siinä ei paljoa dekoraatiot paina, tilaa riittää. Ei todellakaan ole, mutta siihen liittyy tottumuksen lisäksi niin paljon muuta latausta mukaan.

Kyllähän sitä halutessaan pystyisi sopeutumaan siihen, että kävisi vain tuolta kautta lukaisemassa, mutta juttu onkin siinä haluaako sitä. Noissa kummassakin esimerkissä se oli vain selvä tekosyy.

Vanha suola janottaa, ei kissa karvoistaan pääse, ja forkalta ei poistuta! Ihan sen halusin kääriä sulle ja samulille pikkuvittuilun kiiltopaperiin: Onhan siinä jotain täytyy kyllä myöntää. Ottaen huomioon senkin vielä, että olen viettänyt tässä leppoista oksikodonista sunnuntaipäivää ja aina laskujen tullessa olen tullut "tarkkailemaan". Ehkä se vain kertoo alati kasvavan toleranssin kasvusta, joka on toki korjattavissa. Ja mitä ownaukseen tulee, niin meinasin vaan, että sulla selvästi on faneja.

Mun 'varjokuvalle' ilmoittautui juuri yksi lisää, mutta et säkään oo privalla persettäsi mulle tarjonnut. Vähän, ihan snadisti olen kateellinen D Tiedä nyt sitten "faneista".

Muutenkin se tuntuu jotenkin koomiselta ajatukselta, että maksullisissa naisissa "pakollisista" syistä käyvällä päihderiippuvaisella skitsofreenikolla olisi "faneja". En minä sellaista ainakaan "fanittaisi" ja minulla viiraa sentään ihan virallisesti. Uskoisin, että siinä pitkälti se sama teema mikä oikeassakin elämässä on. Ihmiset saavat tuntea itsensä ja kokea oman "surkean" elämänsä onnistuneemmaksi kauttani.

Veikkaan, että et päässyt täyteen loistoosi sen vuoksi, että se eräs "personal trainer" ja Lifti tiukassa kuosissaan tuli sinne pullistelemaan kanssa.

Loppujen lopuksi mitä väliä sillä on osoittaako joku täällä "mielenkiintoa" sitä kohtaan, kun oikeassa maailmassa ne pienet misut tulevat kihertämään ympärillesi kuola ja pillunesteet valuen. Noin snadisti pers e pektiiviä tarjottuna. Fani on vähän hassu käsite. Mun mielestä on kiva lukea Pömpsyn juttuja, oli se sitten kuinka viripäinen hyvänsä. Ehkä mäkin sit oon fani. Sigu voisi lukea selässä! Itse ottaisin ne mieluusti sidottuna versiona kansien välissä, en niinkään T-paidan selkämykseen painettuna.

Quottaan sua tänne ettei hyvä ketju mene pilalle aiheen ohi menevästä lässytyksestä. No jos oli jo kahdeksas kerta lyhyen ajan sisällä, niin suosittelen kyllä minäkin mestan vaihtoa: Ihan jo sen vuoksi, että Saksassa on paljon muitakin hienoja kaupunkeja ja kaikista isoista kaupungeista löytyy vastaavia mestoja kuin Artemis. Itse voisin suositella Munchenia, todella hieno kaupunki ihan muutenkin ja sieltähän löytyy myös ihan tuoretta rapsaa täältä foorumilta.

Tai jos Saksa kyllästyttää, niin käypäs Madridissa tai Barcelonassa seuraavaksi. Molemmissa riittää nähtävää yllin kyllin ja prostituutti tarjonta on myös hyvää, eikä hintatasokaan ole paha.

Matkailu avartaa, vai mitä sanoisit Tampereen Poika: Saksassa on tosiaan paljon noita paikkoja ja täytyyhän niissä jossain vaiheessa elämää käydä. Täällä niistä ei pahemmin puhuta, mutta esim. Hassua sillä amerikkalainen kaveri väitti että Barcelonassa on pillu paljon kalliimpaa. Ei sitten varmaan tiennyt oikeita paikkoja? Jos saksasta kuitenkin pitäisi vaihtaa niin menisin mieluiten Thaimaan Pattayalle, syitä tuskin tarvitsee kertoa.

Toinen vaihtoehto olisi Tsekkien Praha. Norwegianilta sais vieläpä suorat lennot samaan hintaan kuin Berliiniin. Nämä on makukysymyksiä mut itse pidän paljon enemmän prahalaisista paikoista kun Saksan panomestoista.

Sitä paitsi tämä forkka tekee homman helpoksi. Granadon ja viime aikoina parin muun raporteista näkee kaiken tarpeellisen. Taustaksi sen verran että ikäni johdosta yli 30v tai ylipainoiset naiset ovat mulle lähtökohtaisesti turn off, toki poikkeus vahvistaa säännön, sillä jotkut naiset voivat vanheta ja rasvoittua tyylikkäästi; Mä ja Munaa taidetaan olla samanikäisiä.

Mulla on ihan sama juttu. Jos mä oon ihan rehellinen niin musta osa keskustelijoista tässä ketjussa on syönyt liikaa sieniä Mitähän sieniä osa palstan pojista vetää. I never meant to give you mushrooms, folks I never meant to bring you to my world Now you sitting in the corner crying And now it's my fault, my fault http: Mistäköhän minulla on puute?

Tuodaan tuolta hinnat nousussa ketjusta. Etkös sinä nyt tiedä et huorat muuttuu neitsyiksi vapaa-aikanaan ja ne ei kännää, riehu tai harrasta yhden yön suhteita. Olen aina luullut, että maksulliset muuttuvat öisin kurpitsoiksi.

Mulla ei seksin myyminen ole muuttanut baarikäyttäytymistä, siellä ei vuosiin ennen huoraamistakaan oltu vietetty aikaa miehet mielessä. Mutta, baarista on ihan hakemalla haettu joskus miesseuraa, ja ei se nyt toimi ihan aina naisillakaan vaikka oltaisiinkin selvinpäin yms. Tuo baari käyttäytyminen ei ollut nyt se olennainen seikka eikä se mahdollinen irtosuhteidenkaan harrastaminen.

Vaan enemmänkin se, että miten sitä naisena ei palveluntarjoajana suhtautuisi siihen jos joku mies tulisi kysymään suoraan esittelemättä itseään, että lähdetkö panemaan. Siitä me lprmanin kanssa hieman turistiin tuolla luonnollisesti ihan ketjun aiheen sisällä. Siitäkin saisi muuten hyvän ketjun jo itsessään, että miten seksinmyynti on muuttanut suhtautumistasi miehiin ja irtosuhteisiin. Joillain tuntuu jo ihan foorumipostaustenkin perusteella olevan jo sellainen lähtökohta, että ilmaiseksi ei enää anneta.

Mikä on omalla tavallaan hirveän surullista, mutta samalla ymmärrettävää. Enkä nyt usko tuohon etteikö naiset saisi aina halutessaan baarista kulliseuraa. Poikkeuksena ehkä silloin jos siellä on joku tyttöjen teemailta ja miehiä ei ole laskettu sisälle.

Tai kysyä saako samaan pöytään istua, ja sitten voi aloittaa juttelun ihan siitä että oletteko juhlistamassa jotain vai muuten vain rentoutumassa duunien jälkeen.

Yksin olevia miehiä voi lähestyä ihan vain kysäisemällä ovatko yksin liikenteessä, ja jos häntä kiinnostaisi liittyä seuraan. Ihan kivahan se on kuulla tuollaisesta. En kyllä muista milloin olisin nähnyt tuollaista sitten käytännössä tai olenko ylipäätään edes nähnyt poikkeuksena ne umpikännissä olevat.

Ehkä niiden malleilta näyttävien söpöjen poikien ollessa kyseessä. Noin sivumainintana; Eikö yksin liikkeellä olevat miehet nähdä yksin liikkeellä olevaan naiseen verrattaessa edelleen yleisen näkemyksen mukaisesti jotenkin viallisina ja surkeina. Mun mielestä olisi kannatettavaa että miehet sekä naiset voisivat lähestyä toisiaan baareissa reippaammin kuin miten se näyttää menevän.

Tuossa on vain kaksi ongelmaa. Minkä pohjalta on sinällään ihan ymmärrettävää ettei niitä lähestymisiä heidän toimesta paljon tapahdu. Jos tavis miehilläkin olisi samanlainen optio, niin tuskin monikaan lähestyisi ja ottaisi jatkuvasti turpaansa.

Jos on kiinnostunut jostain henkilöstä, niin olisi hienoa jos sitä uskallettaisiin mennä jututtamaan. Ja jos sitten on se henkilö josta joku on kiinnostunut, niin vaikka itseään asia ei nappaisikaan, niin sen voi esittää toiselle kohteliaasti. Ollaan kavereiden kanssa tuosta puhuttu jonkin verran, ja harmittaa just kun näkee sellaisia torjuntoja joissa oikein ns.

Kun oikeasti voisi vain olla ystävällinen, kiittää kiinnostuksesta eikö se nyt kuitenkin ole imartelevaa jos joku on kiinnostunut? Ja toivottaa toiselle oikein mukavaa illan jatkoa siitä huolimatta. Sehän on tietenkin ihan yksilöllistä, mutta monien uskaltautuminen lähestymiseen kyllä rapisee siinä jos tulee vaan jatkuvasti pakkeja ja paskaa vielä sen päälle niskaan.

Se tuntuu olevan vielä joku "trendi" naisilla nykyään pyrkiä nolaamaan se lähestynyt mies ja tuhoamaan hänen itseluottamuksen viimeisetkin rippeet ja varsinkin silloin jos siinä on vielä oma kaveriporukka kuulo- ja näköetäisyydellä. Kivaa hupiahan se varmaan tuo heille iltaan. Saavat naureskella sitten sille surkimukselle, joka uskaltautui lähestyä.

Se taitaa olla muuten ainoastaan imartelevaa silloin jos se lähestyjä on sellainen, joka täyttää ne omat odotukset. Muuten se koetaan vain loukkaavana ja vastenmielisenä. Monesti miehiä parjataan ties mistä ja käytöstapojen sekä kohteliaisuuden puutteesta varsinkin. Naiset kyllä ovat viime vuosina alkaneet kiriä tuossa kiitettävästi miehiä. Sehän on tietenkin puhdasta spekulaatiota, mutta uskoisin miesten kykenevän antaa suhteutettuna paremmin pakit verrattaessa tähän suurempaan osaan naisista.

Poikkeuksiakin tietenkin löytyy tuossa suhteessa puolin ja toisin. Ikävä juttu siinä on, että ne kohteliaat pakit saattavat unohtua nopeasti jos saat räkäistä naurua ja vittuilua kerta toisensa perään. Omalta osaltani syy siihen miksi en oikeastaan lähesty enää ketään on suurimmaksi osaksi se kokemuksen mukaisesti realistinen tiedostaminen itsensä, nykytilanteen ja onnistumisen suhteen. Varsinkaan jos näistä reilusti päälle sata on vielä niitä missä saa vaan turhaa paskaa niskaan. Enemmän tuossa vituttaa kuitenkin niiden pakkien sijasta on se asenne mitä kohtaa.

Jos joku ei ole kiinnostunut, niin sillehän ei voi mitään. Eikä siinä ole mitään. Helpommaksi vaihtoehdoksi tulee tällöin käyttää maksullisia, mutta se tuo taas oman sivuilmiönsä. Sen ettei se pohjaudu koskaan aitouteen tai haluun mistä on jo puhuttu aiemmin. Mutta, kaikki lähestymiset tulisi tehdä niiden ekan muutaman drinkin aikana, sen jälkeen kannattaa sitten joko lähteä kotiin, tai päättää ihan vain vetää perseet ja unohtaa se seuranhakeminen siltä illalta.

Miehet ja naiset ovat molemmat ihan yhtä epäviehättäviä kahden promillen kännissä. Se on totta, että alkoholi harvemmin tekee sitä nauttinutta kovinkaan edustavan näköiseksi.

Itsellä tuo kaksi promillea ei vielä näkyisi edes, mutta toisaalta taas olen epäviehättävä jo vesiselvänäkin, että se tasapainottuu siinä sitten. Mitä sinä selität nyt. Ainahan nämä liittyvät vain aiheeseen. Ikinä ei tule mentyä sen vierestä. Ai se on totta. Yks maksullinen väitti mulle tuota kun poistui ennen keskiyötä. Mulla on kaveri joka tekee tuota. Se saa aika usein. Se on vaan noloo kulkee sen kans kaupungilla kun tietää et se on kysynyt pillua joka toiselta vastaantulijalta.

Pitääks gynekologit pillua kiihottavana? Ehkä ammatti ja privaattijutut on eri asia. Sitten on ne, jotka tekee rahaa harrastuksella.

Ne ei tosin ime kymmentä ukkoa. Naiset saa aina halutessaan kullia mut ei välttämättä sellasta kun haluaa. Hjalliksella ja Teemulla on niin kiire. Eikö yksin liikkeellä olevat miehet nähdä yksin liikkeellä olevaan naiseen verrattaessa edelleen yleisen näkemyksen mukaisesti jotenkin viallisina ja surkeina. Jos mä saan siviiliä, mä saan sitä ollessani yksin liikkeellä. Kun on porukkaa, ne häiritsee keskittymistä asiaan.

No tää on huorapalsta. Legendat siviileistä on legendoja. Miestä joka ei tee aloitetta kutsutaan runkkariksi. Se on vaan niin. Sehän on tietenkin puhdasta spekulaatiota, mutta uskoisin miesten kykenevän antaa suhteutettuna paremmin pakit verrattaessa tähän suurempaan osaan naisia Nykyään menee sekä naisilla et miehillä huonosti. Sit ne kokoontuu omiin piireihinsä itkemään sukupuolisortoa.

Mä sanon nyt tuhmasti mut en kohdista pömppöön. Itkevät miehet on aika rasittavia enkä ihmettele et ne ei saa pillua. Sä oot ollut tosi kaataja aikoinaan. Ei mulla ole koskaan ollu noin hyvää suhdelukua. Silti oon pannu vähän väliä. Mä en allekirjoita tätä. Nyt tiedät sen kin. Onhan tuossa varmaan saumaa. Minkälainen se kaverisi on ulkoisesti?

Jos on ulkonäköä, niin se varmaan onkin tehokkain ja aikaa säästävin tapa. Toisaalta taas sellaiset joilla on sitä ei välttämättä tarvitse edes tuollaista.

Kyllä ne varmaan, mutta tuskin työpäivän jälkeen. Eikö suurin osa gyneistä ole kuitenkin naisia. No en tiedä, kun ei tule käytettyä näitä terveyspalveluita. Siivoajilla ainakin jää oma kämppä usein siivoamatta. Kymmenen kullia päivässä on vakio.

Tästä on ihan turha jauhaa. Kai tuo on heidän mielestä rinnastettavissa siihen, että ei saa ollenkaan. Se on kyllä totta jos tarkastelee tuota sen miehen näkökulmasta. Pahimmillaan porukassa on itseä paremman näköinen mies matkassa, joka torppaa koko jutun jo pelkällä seisomisellaan lähistöllä. Toisaalta tuota voi taas käyttää edukseen jos ottaa itseään vähemmän seksikkäitä miehiä matkaan, mutta se taas tuo sellaisen asetelman missä joutuisit alkamaan rankkaamaan niitä kavereitasi seksuaalisesti ja se on hieman homoa.

Puhumattakaan siitä, että se tuo vain turhaa lisävaivaa verrattaessa siihen, että lähtee vaan yksin liikkeelle. Haha, no sellainenhan hän on viimeistään loppuillasta yksin kotonaan. Nykyään menee sekä naisilla et miehillä huonosti. Miehillä tuo ei vain ole kummankaan näkökulmasta kovinkaan toivottua, koska se osoittaa jos ei muuta niin heikkoutta.

Missä menee se raja, että onko se luonnollista avautumista vai taas itkemistä on täysin katsojasta kiinni. Itsehän pohdiskelen asioita monista näkökulmista varsinkin sukupuolirooleihin liittyen ja postailenkin useimmiten asettautuneena niihin. Välillä on vaikeuksia määritellä sitä, että missä se on näkökulma menee taas tai palata siihen. Ehkä se idea onkin juuri siinä. Tiedä nyt siitä, ehkä mulla oli vain alhaisemmat kriteerit. Enemmänhän tuossa oli taustalla orastava psyykkinen häiriö, jonka puitteissa toteutin itseäni kyltymättömänä.

Viikonloppuisin toisinaan arkisinkin ei ollut poikkeavaa, että pokasin naisen baarista. Kävin panemassa ja menin samantien takaisin baariin missä pokasin taas uuden ja jos vielä ehti niin kolmannen. Olin silloin täysin toinen ihminen sekä henkisesti, että ulkoisestikin ja se mahdollisti sen.

Ehkä kaikkein vittumaisinta on kuitenkin muistaa se mitä oli ja sitten olla kykenemätön saavuttamaan sitä samaa. Vaikka ei sillä, että haluaisinkaan olla enää täysin se sama henkilö. No toisaalta onhan tuossa jotain mitä työstää jos vielä jaksaa. En minäkään olisi aikoinaan allekirjoittanut. Näyttää aivan liikaa multa. Mä luulen että ulkonäöllisesti A1 porukka ei tartte tuollaista.

Ymmärtääkseni gynejä on aika paljon miehiä. Liikaa monen naisen mielestä. Tää on taas joku huoramafian juttu. Näiden takia mä liikun mieluiten yksin jos haluun pilluu siviileiltä. Toki tää keskustelu on akateemista. En mäkään tiedä häntä. Jollet olisi pömppö jolla ymmärtääkseni on paperit hulluudesta väittäisin sua maanisdepressiiviseksi.

Mä olen vaan maaninen mitä tulee pilluun. On myös synonyymi liian kiltille miehelle. Ei se varmaan selitäkään sitä pelkästään, mutta epäilemättä sellaisen omaaminen auttaa siinä. Sinullako tuo ei sitten tuota yhtä tehokasta tulosta vaikka olettekin melkein kuin veljekset ilvekset?

Luulen kanssa vähän samaa, että se marginaalinen "A1" ei tarvitse oikeasti yhtään mitään keinoja tai jippoja saavuttaakseen parittelemista. Onhan niitä kohtalaisen paljon, mutta kumpaa sukupuolta on sitten enemmän jää varmaan ainakin tältä illalta mysteeriksi.

Melkein voisi ajatella, että lekurit valitessaan erikoistumisalaansa ovat kanssa tietoisia siitä, että suuri osa naisista ei oikein pidä heidän rakkauden tunnelin ronkkimisesta miesgynen toimesta ja eivät välttämättä erikoistuisi siihen sen vuoksi. Ainakaan jos tarkoituksena on sijoittua yksityiselle sektorille missä palkka juoksee.

Toisaalta taas jos ajattelee vaikka, että Stadissa olisi kahdeksan miesgyneä alakanttiin joilla jokaisella käy se vakio kymmenen rööriä ronkittavana päivässä viitenä päivänä viikossa. Jos näistä rööreistä puolet eivät pitäisi siitä ronkkimisesta miehen toimesta se antaisi jo viikolle epätyytyväistä rööriä suhteessa kahdeksaan miesgyneen.

Se ei vielä ole niin paha, mutta jos kelaa jo kuukauden tai puolen vuoden kertymiä, niin aletaan mennä jo isommissa luvuissa. Miten tämä liittyi sitten tuohon. Halusin vain ajatella niitä kaikkia mahdollisia ronkittavia röörejä. Ei se kuitenkaan kerro totuutta tuosta, kun se on salaisuus.

Muistat varmaan sen kurpitsankin. Sekin yksi näistä varjelluista salaisuuksista, joka lipsahti siltä yhdeltä kohtaamaltasi ihan vahingossa. Niin vaihdoin näkemyskantaa takaisin miehen rooliin. Itse havaitsin todella hyviä tuloksia aikoinaan jos olin liikkeellä pienehkön naisporukan kanssa.

Siinäkin oli tosin omat haasteensa, jotka omalla tavallaan kumosivat sen mukana tulleen tehostuneen onnistumisen. Eli se kännisten naisten juttujen kuunteleminen, joka saa testot väkisinkin laskemaan alas.

Jos kuunteli oikein tarkkaan, niin sen pystyi kuulemaan kuinka ne putosivat kohisten alas. Melkein kaikkea muuta minulla onkin diagnosoitu vuosien saatossa paitsi kaksisuuntainen. Pääpiirteet kuitenkin viimeisimmän hoitokartoituksen mukaisesti keväällä muun muassa kroonisesti skitsofreniassa, dystymiassa, ahdistuneisuus-, persoonallisuus- ja dissosiaatiohäiriössä yhdistettynä pienemmillä variaatioilla.

Niistä muodostuu toiminnaltaan äärimmäisen kykenevä ja hartaasti elämästä nauttiva sekä yleisesti iloinen Pömppö. Siis minä en kysy suoraan pillua ensimmäiseltä vastaatulevalta naiselta. Sen sijaan höpötän "mut tunnetaan täällä", "noi on tuttuja, älä" ja "onks aulla muovipussii et laitan päähän" lauseita kun kaveri menee suoraan asiaan.

Niillä en saa iskettyä ketään. Onhan niitä kohtalaisen paljon, mutta kumpaa sukupuolta on sitten enemmän jää varmaan ainakin tältä illalta. Katsoin Terveystalon Kampin toimipisteen tatjonnan tältä viikolta. Kolme ämmää, yksi mies. Se mies oli titteliltään myös Kuopion yksikön johtaja. Miksi se päivystää Helsingissä? Mul on epäilykseni mut en sano ääneen. Ei muokaan tää gynejuttu muuten kiinnosta. Tos välis Doug huutelee et kurpitsajuttu ei pitäis paikkaansa.

Mä tuun vaikka oikeuteen todistamaan sun puolesta. Toi kuulostaa ihan telkkarin sisustusohjelmalta. Sellaselta missä eukot menee hihittelemään baariin homosisustajan kanssa. Voihan tuollaisen kanssa liikkeellä oleminen olla aika kiusallista. Eikö sen mukana tule kuitenkin toisinaan hyviä nauruja.

Ne miesgynet taitaa olla enemmän julkisella sektorilla, jossa naisilla ei ole samalla tavalla sitä valtaa olla käyttämättä heidän röörin ronkkimispalveluita. Yksityisellähän miesgynellä tuskin on paljon niitä asiakkaita potilaita , kun naiset valitsevat suoraan sen naisgynen jos se on mahdollista. Mikä on ihan ymmärrettävää. Itselläkin on parempia kokemuksia mieslääkäreistä mitä tulee kulliin ja sen ongelmiin. Kerran eräs nuori kettutyttölekuri ei ollut edes varma siitä, että onko minut ympärileikattu vai ei tosin hän taisi olla lesbo ja ainoat vehkeet mitä oli nähnyt oli anatomiankirjoissa.

Tuollaisesta ei tule oikein kovin vakuuttunut olo liittyen hänen ammattitaitoihin. Tuosta tulikin mieleen kuinka aikoinaan yhdeksännellä luokalla naispuolinen opinto-ohjaaja kysyi kaikilta, että miksi he haluavat tulla isona. Eräs luokalla ollut kundi sanoi, että hän haluaa tulla gynekologiksi. Kaikki luokan tytöt päästivät yhteen ääneen "hyiii, yök.. Hänestä ei tullut sitten tyttöjen onneksi gynekologia vaan alkoholisti, joka joi itsensä hengiltä. Doug on luonteeltaan sellainen romantikko ja selkeästi vielä kieltovaiheessa asian suhteen.

Ei se ole helppoa hyväksyä sitä tosiseikkaa, että käyttäessään maksullisia palveluita tulee pantua kurpitsaa. Ajan kanssa hänkin varmaan oppii hyväksymään sen. En tiedä kyllä, kun ei tule katsottua televisioita. Se edistää kummasti sitä prosessia. Varsinkin jos ne naiset ovat vielä helvetin hyvännäköisiä. Ajattele sitä sellaisena eräänlaisena variaationa siitä, että heilut sormus nimettömässä. Sitä sattuu ihan ammattilaistenkin keskuudessa toisinaan. Psykiatrian diagnoosit ovat omalla tavallaan muutenkin lentäviä.

Jos yksi poistuu, niin toinen tulee tilalle kuten remissioitunut vaikea masennus muuttuu dystymiaksi jne. Nuo ovat pysyneet aikalailla vakioina läpi kolmen psykiatrin. Sen enempää noita koodeja luettelematta tällä hetkellä on yhteensä yhdeksän leimaa psykiatrian puolelta ja sitten kaksi päihdepuolelta. Kaksisuuntainenhan on helvetin rampauttava sairaus kanssa, mutta jos omaisi sen voisi ainakin nauttia siitä tiedosta, että toisinaan pääsisi nousuun sen pelkän tasapaksun paskan sijasta.

Kai sillä voi sentään lohduttautua, että somaattisella puolella ei ole mitään. Saako tänne postata, kun ei ole löytänyt aihetta, josta voisi eksyä. Minulla on nyt vähän sellainen tunne. Mut mitäpäs se mulle kuuluu, mitä mä teen. Hyviä nauruja kyllä mutta myös vittuuntunut olo kun lopulta kaveri lähtee Itse on koko illan yrittäny esittää oon mä ihan fiksu vaikka mulla on tuollainen kaveri -roolia ja lopputulos omas hanska. En minäkään siltikään tiedä häntäkään.

Mulla itse asiassa oli "tyttöystävä", joka on tuleva lääkäri ja bi. Tai siis ei hän ole tuleva bi vaan nykyinen. Kyselin tästä gyneksi erikoistumisesta. Sanoi että suurin ongelma on röörit joita ei haluaisi rassata.

Meillä muuten oli samanlainen naismaku. Niin kauan kuin ei yritä kastraatiota en välitä sukupuolesta. Tai no kun minulla oli tämä tilapäinen potenssiongelma menin mieslekurille. Ainakin hän ymmärsi heti. Aloitin et "ei aina ota Ei tarvinnut kertoa mitä tai mikä ei ota.

Sitä en tiedä kirjoittaako jokaiselle potilaalle riippumatta vaivasta. Tähän Viagraan muuten liittyy sellainen et otin viagran ennen kuin "tyttöystävä" saapui. Hänen tultuaan huomasin vaatteet jo pois otettuani et kondomit on loppu. Kysyin et pitääkö mennä ostamaan ja tuleeko hän tulkiksi kauppaan. Ne ymmärtää muutenkin mitä mä olen vailla. Lääkärit on juopompia kun muissa ammateissa olevat. Tästä oli oikeen tutkimus.

Mä luin sen Turun Sanomista. Sitä minä vaan et millaista olis panna kurpitsaa? En ole koskaan kokeillu. Mä oon heilunut sormus nimettömässä. Jäin kerran ilman sen takia. Se ei ollut "tyttöystävä" vaan ihan aito amatööri. Joka tapauksessa viisi sekuntia ennen pöksyjen poisottoa ilmotti ettei voi tehdä sitä.

Mä kysyin et mitä ja miksei. No ajattelin tietenkin et se ei voi juoda olutta loppuun mis mä olisin voinut auttaa. No se tarkoittanut sitä vaan panemista. Mä lupasin soittaa silloiselle vaimolleni ja kysyä lupaa. En mä olis soittanu kun tiesin et vaimolla oli tapaaminen uuden rakastajan kans. Niin mä sitten vaan vedin käteen mut pääsin eroon vaimosta.

Ei ollut turha reissu. Anteeks hotelli Ilveksen seuraava asiakas et vähän roiskahti päiväpeitolle. Tää muuten tapahtui Tampereella. Mä en ole koskaan saanut pillua Tampereella. Siinä kaupungissa on jotain vikaa. Jotkut kisaa siitä monessako maassa ne on käynyt. Onko psykopuolella kisaa montako koodia onnistuu saamaan? Lukaisinpa tuossa Sonia - Tampere narusta alla olevan rapsan: Kovasti on hehkutettu tätä naista. Olin varannut jo ajoissa ajan sunnuntaille mutta jouduin sen suureksi harmikseni perumaan, joten tällä kertaa jäänee kokemus väliin.

Yllä oleva ei siihen vaikuttanut, lähinnä huvittuneena sen luin. Uskoisin, että olisin kuitenkin kunnioittanut palveluntarjoajan ehtoja tässäkin tapauksessa ja muodossa, koittanut löytää toista mieleistä asentoa seuraavaksi.

Tälläinen Mr Nice Guy kun olen niin vänkäämään en olisi ruvennut, väkisin ei noista hommista ole mitään iloa kenellekkään Koska rapsa, niinkuin hyvien rapsojen kuuluu, herätti mielikuvitukseni, eikä minulla ole muutakaan tekemistä, niin laitan mielikuvani sanamuotoon; " Kevyin ottein typy otti kiinni Pikku Juhanistani Juuso vaan ja aloitti kielellä kutittelemaan Juuson kaljua päätä, samalla pallejani hieroen.

Nuo ihanat samettisilmät olivat lukittautuneet minun silmiini ja vähä vähältä Juuson pää hävisi noiden punaisten huulten lämpöön. Edelleen kiusoittelevasti katsoen hän upotti kokoajan enemmän kaluani suuhunsa. Ei juma, ajattelin, hänhän ottaa sen pohjia myöten. Hyvä olo valtasi mieleni ja suljin silmäni odottaen sitä tunnetta selkäpiissä, sitä kun nainen ottaa Juuson pohjanmaan kautta, tiedättehän.

Huulet käyvät vielä kerran hyväilemässä päätä ja palaavat viivytel BLING Hölmistyneenä avaan silmäni ja ihmettelen outoa viileyttä jalkovälissäni, no, typyhän se siellä kuminuttua Juusolle heittämässä. Eikä aikaakaan kun hän jo sängyssä seljällään saarnamiestä odottamassa. Pikaisesti pari rohkaisevaa menttaalista viestiä Juusolle joka ymmärrettävästi ei ollut oikein edellisestä mielissään ja laskeuduin hänen lämpimään syleilyynsä. Hetken vaihdoimme kiihkeitä kieliä keskenämme ja johan Juusokin alkoi olla tehtäviensä tasalla.

Ohjasin hänet posliinisen simpukan syövereihin ja annoin totutusti ohjakset hänelle. Hitaasti työnnyin tuohon tiukkaan ja kosteaan naiseen, käyttäen samaa tekniikkaa kuin hänkin, jokaisella työnnöllä aina hieman syvemmälle.

Lopulta pohjalle päästyäni nautin hetken vartalon lämmöstä ja typyn kiihkeästä kielestä. Aloitin hitaasti kiihdyttäen pumpaamaan Juusoa vauhtiin ja kohta olimmekin sopivassa matkavauhdissa. Lopetin hetkeksi suutelomme ja hamusin huulillani typyn rintaa. Kädelläni puristin hellästi tisua saadakseni nännin suuhuni paremmin, samalla varoen etten satuta silmääni, sen verran tykisti se törrötti. BLING Ennekuin tajuankaan niin typy kierähtää sulavasti alta pois ja jättää Juuson räpistelemään silmäänsä äkillisen päivänvalon edessä.

Onnekseni ensimmäinen asia mitä Juuso näkee on typyn hervottoman iso takalisto juurikin hänen silmän korkeudella. No, ei pidä jäädä tuleen makaamaan, ajattelin, joten kaksin käsin kupeista kiinni ja päätä uppeluksiin. Jotenkin takaraivossa jyskyttää, että nyt tai ei koskaan, loppuun asti. Aloitan heti armottoman laukkaamisen ja typy työntää hullun lailla samassa rytmissä takaisin.

Ilmaan leviävä lievä tallinhaju saa mielikuvitukseni myös laukalle, olen kuin kuumaverinen ori loppusuoran häämöttäessä. Vauhti kiihtyy, mikäli mahdollista ja silmälappujeni välistä näen vain maalilinjan edessäni. Voimiani pinnistäen tunnen kuinka se lähenee BLING Epätoivoinen ilme naamallani katselen haarojani kun kumipussukka täyttyy valkoisesta, Juuson voiton kunniaksi purskauttamasta nesteestä.

Hammasta purren käännyn ja poistun suihkun puolelle. Lämpimän suihkun turvassa voin itkeä rauhassa Lopettaisitko seksin oston jos se kriminalisoitaisiin? Luuleeko todellakin joku nainen että moni mies edes käyttäisi paljon aikaa, energiaa tai rahaa naiseen jos hän tietää että nainen haluaa hänestä vain seuraa tai "vain ystävän"?

Olihan tuossa vissiin joskus aikaisemmin joku sihteeri joka antoi ymmärtää että korvausta vastaan hänet olisi voinut viedä ulos syömään ja tanssimaan. Tulikohan edes paljon vastauksia, sillä suurin osa miehistä näkee taatusti kyllä illastamisen ja tanssimisen vain pitkästyttävänä ja ikävänä pakkopullana mitä on pakko kärsiä jos haluaa panna. Sitten ei saakaan panna, ja sitten siitä pitäisi vielä maksaakin?

Suurin osa miehistä tuskin on kiinnostunut tuollaisista. Sellaiset joilta löytyy omasta takaa nurkista nainen vielä vähemmän. Itsestä se taas saattaisi olla hyvinkin antoisaa vaihtelua käydä syömässä olettaen, että pystyisin syömään julkisissa paikoissa muiden seurassa ja tanssimassa olettaen, että osaisin tanssia minkä jälkeen menisi sitten hotelliin viettämään loppuyön panemisen merkeissä.

Itsestä se pelkkä paneminen on taas jo aikoja sitten alkanut tuntua pakkopullalta. Minä taidan olla tässä kin poikkeus, sillä minusta on ainakin mukavampaa syödä seurassa kuin yksin. Eikä se nyt ole mitenkään erityisesti maksanutkaan, ihan kuin samaa sukupuolta olevien ystävienkin kanssa.

Mutta minulta ei löydykään "nurkista" naista, joten ehkä se johtuu vain siitä. Ja siitä olen Bananan kanssa samaa mieltä, että en lähtisi ostamaan tuollaista palvelua sihteerien hinnoilla. Jos ei tavallinen seuraa kelpaa muuten, niin sitten syön yksin. Niihin tuollaisen pystyisi sisällyttämään hyvin mukaan vaihteluna. En kyllä erikseen lähtisi tuollaista hakemaan ja maksamaan siitä. Ongelmanahan tuossa on se mistä mainitsin jo, että en pysty syömään muiden ihmisten seurassa tai jos ihmisiä on ympärillä, kuten julkisilla paikoilla.

Tanssinut olen tasan yhden kerran aikuisiällä ja silloinkin naisen vedettyä minut väkisin parketille. Toiste en kyllä mene. Mikä juttu tää nyt on Mulla on enää 15 min. Olennainen seikka ei ollut irtosuhteiden harrastaminen vaan miten nainen suhtautuisi siihen jos joku mies tulisi kysymään lähdetkö panemaan???

Eikös tuolloin juuri irtosuhteiden harrastaminen ole se olennainen seikka? Siis varmaan suhtauminen on ihan suoraan verrattavissa siihen mikä on naisen mielenkiinto a irtosuhteita kohtaan b irtosuhdetta juuri sen miehen kanssa kohtaan Siitäkin saisi muuten hyvän ketjun jo itsessään, että miten seksinmyynti on muuttanut suhtautumistasi miehiin ja irtosuhteisiin. No kullin imeminen ei kyllä tuo mitään fyysistä tyydytystä naiselle. Tunge omaan suuhusi nyt vaikka jotain Tai vaikka jonkun toisen miehen kullia.

Masturboivatkohan naiset niin että imevät dildoja? Sitä tehdään siviilissä sen takia, että välitetään siitä että toinen saa nautintoa.

Miksi olisin muuta kuin itsekäs? Kullia imetään vain parisuhteessa ja rahasta: Mutta mulla nyt ei ole ollut mitään mielenkiintoä irtosuhteisiin aikoihin. Ja toinen kysymys olisi sitten uskallus. Helposti tapahtuu tappoja jos naimisissa olevat naiset lähtee pelehtimään.

Palaan teemaan ehkä joskus myöhemmin ja kerron sulle sitten. Toisaalta, mä olen aina uskonut siihen ettei ennen kolmansia treffejä pidä antaa: D Ihan kivahan se on kuulla tuollaisesta. No mutta, ei se mua ja mun frendiä haitannut. Mä olen aina uskonut aktiiviseen lähestymiseen enemmän, ja hei, kun aina sanotaan että nainen voi valkata. Niin juu-u, meillä on tavallaan se etu.

Mutta jos seisoo passiivisena nurkassa ja odottaa lähestyjiä, niin ei se mitään valkkaamista ole. Tuosta etuoikeudesta pääsee nauttimaan paljon paljon paremmin, kun oikeasti aktiivisesti valkkaa itse: Ja sitten huoh osio, miehillä ei tunnu olevan ihan käsitystä siitä millä perusteella naiset sen valkkaamisen sitten tekee. Ei, se ei ole niin yksinkertaista että kaivettaisiin vain se mittanauha esille.

Miehetkin tosin osaavat tuon nolaamisen taidon. Ja siis juuri laumassa ei ne sitä yksinään koskaan tee. Ja sitten miehet valittaa kun naiset ei koskaan tee aloitteita Musta tuntuu että se Reiska joka on metsästänyt pillua baarista viimeisen 10 vuotta saamatta koskaan mitään , muuttuu kuitenkin miehille tyypillisen laumapaineen alla joukossa. Eli silloin pitää sitten esittää. Parhaimmissa tapauksissa juostaan kymmenen minuuttia lähestymisestä perään, ja ollaan sitten kuitenkin kiinnostuneita.

Saatetaan jopa sanoa "ettei siinä kehdattu kun kaverit oli No, jokainen joka ajattelee muilla kuin sen lauman aivoilla voi jo arvata milloin on liian myöhäistä. No jos me perustettaisiin jokin ryhmä "kohteliaiden pakkien annon puolesta": D Muistui mieleen äitini opetus ja miksi en koskaan mene mihinkään missä soi perinteinen tanssimusiikki.

Naisen ei ole ok kieltäytyä tanssiinkutsusta, paitsi jos mies on kännissä. Muussa tapauksessa tulee aina lähteä tanssimaan jos joku tulee pyytämään. OT, mä en tykkää tanssia, enkä pitkällisistä tietyistä harrastuksistani huolimatta osaa yhtään olla vietävänä.

Tykkäsin tykkäisin kuitenkin vanhojen tanssipaikkojen fiiliksestä olen ollut kuskina. Mutta en mä voi mennä mihinkään sellaiseen paikkaan. Koitin jossain vaiheessa kuskina pukeutua farkkuihin jne. Nykyisin naiset voi olla tanssilavoillakin housuissa tms.

Ja silti haetaan tanssimaan. Ja mun mutsi ja tädit ei todellakaan olleet armollisia. Ne pysyi aina mun anoavista katseista huolimatta tiukkoina. Toi sua 50 vuotta vanhempi mies on selvinpäin, ja vielä kohtuu hyvä tanssija - ole tyttö onnellinen että tullaan hakemaan! Ja työnsivät mut ylös penkistä jos muuten en suostunut liikahtamaan. Olisiko niissä pakkien antamisessakin se kotikasvatus avainasemassa?

Äidiltä tyttärelle, isältä pojalle. Onko jotain narkkaria joskus auttanut sellainen pään silittely, halihali, pusipusi, ja kyllä se siitä Sympatia on kauhean mukava juttu, ja saa ihmiset tuntemaan itsensä hyviksi. Mutta onko se joskus auttanut ketään, jos sun kirjoitukset oli totta? Mutta ei siinä, toinen kun kertoo että vetelee kaikenlaista kamaa missä vaan, niin onhan se ihan normaalia vaan postailla siihen että "tsemppiä!

Meinaatko että se "ota ittees niskasta kiinni, luuseri, älä oo tollanen vässykkä" on sitten parempi vaihtoehto? Ei nimittäin todellakaan ole. Sitä on terveen ja onnellisen ihmisen vaikea käsittää, mutta sellainen painostaminen ja negatiivinen, aggressiivinen asenne vain ajaa entistä syvemmälle kuoppaan.

Jos ihmisen itsetunto on jo valmiiksi siinä pisteessä että tekisi melkein mieli päättää oma elämänsä, siinä ei kauheasti auta se että joku kertoo hänen olevan epäonnistunut paskakasa joka ei tee mitään oikein. Mikäs sitten auttaisi jos kyse on addiktiosta? Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu, enkä mä ole tuominnut ketään epäonnistuneeksi paskakasaksi sen takia.

Kyllä mun sympatia riittää kun jotain kurjaa jollekin on tapahtunut, vaikka se olisi ns. Mutta aikansa kutakin, oli se soppa sitten kenen keittämä tahansa, niin sitten siitä on selvittävä.

Mutta ollaan jo hieman pitemmällä jos omaa tilannettaan omilla valinnoilla tietoisesti huonontaa pitkän ajan ja toistuvasti. Varsinkin jos henkilöllä on kokemusta aikaisemminkin itsensä keräilystä, niin mä uskon että jonkun kannattaa sanoa ääneen että "nyt olisi taas aika lopettaa noi bileet".

Myös liiallinen hyväksyntä on mielestäni joskus välittämisen puutetta. Varmaankin se paras tapa löytyy jostakin sieltä välistä. Tarkoitin vain, että sellainen syyllistävä ja aggressiivinen lähestymistapa ainoastaan pahentaa tilannetta, koska se henkilö kyllä varmasti kokee jo valmiiksi todella paljon syyllisyyttä ja huonoa oloa siitä. Nyt rohkenen esittää eriävän mielipiteen.

Kullin imeminen, kyrvän lutkutus, suihinotto eli kielipeli kalun kanssa on erittäin nautinnollista omasta mielestäni. Varma keino saada mut märäksi on lyödä kalu suuhun. Jopa kumitettuna tulee tuo fiilis, vaikka parasta herkkua on nautiskella tatista paljaaltaan Omalla kohdalla vain parisuhteessa, ei maksuseksissä. Ylä huulten alue on erogeeninen, joten kalun nuoleskelu ja imeminen on itselleni nannaa.

Mikäli en siitä pitäisi en sitä tekisi- edes maksusta. Tunnustetaan tässä nyt sekin, että masturboidessa mä tykkään nuolla ja imeskellä omia sormiani, varsinkin kun ne on oikein märät omista mehuista. Minä pidän näistä asioista, mutta en väitä että kaikki toimisivat samoin.

Kiva, että tatista nautiskelu on kivaa. Kai tuo nautinto voi tulla ehdollistumisen kautta. Eikö Ivan Pavlovin alkanut tehdä mieli soittaa kelloa, kun hän näki kuolaavan koiran vai miten se koeasetelma meni? Hupakko oli hukassa http: Ongelmana on selvästi se, että et pysty kaikesta huolimatta vetoamaan siihen naisille luonnollisesti ominaiseen ja korostuneeseen hoivaviettiin. Se on kyllä korjattavissa ja voin auttaa sinua sen rajan ylittämisessä, mutta haluaisin muistuttaa sinua siitä, että se tulee olemaan haasteellista, kivuliasta ja eikä sitä tulisi ylittää huojentunein mielin, koska sieltä ei välttämättä pääse enää takaisin.

Mitään en lupaa, mutta kaikki apu on tarpeen. Haluaisin kysyä myös ennen kuin jatkamme, että kumpi on sinulle tärkeämpää; 1 Nähdessäsi sinut naiset repivät sinulta vaatteet päältäsi ja ratsastavat intohimoisesti ilotikullasi kunnes savu nousee haaroistasi. Vähän rohkenen epäillä sitä, että et halua kyllä luopua tuon ensimmäisen kohdan tuomista iloista.

Kummastakaan ei oikein ole kokemusta, joten kumpi vain olisi edistystä. Niin kauan, kun he jaksavat yllättää ihminen ei tule kuolemaan sukupuuttoon. Eli hyvin olennaista, että he pystyvät tuohon.

Siinä mielessä tulisi olla ylpeä ja iloinen siitä, että foorumin tytöt tekevät kaikkensa auttaakseen ihmisen säilymistä. Minun kohdallani se johtanut pikemminkin sukupuuttoon kuin sen estämiseen. Mulla soittaa kelloa vaan kyrvät ja kuola, paha sanoa Pavlovista, kun ei olla silleen tuttuja ;.

Mulla kyllä on ihan omakohtaista kokemusta siitä kun nainen laukeaa hyvinkin voimakkaasti ilman minkäänlaista kosketusta ihan pelkästään mun munaa imiessä.

Nojasin taaksepäin käsiini sängyn reunalla istuessani ja nainen oli polvillaan lattialla, kädet sängyn reunalla, eli tosiaan mitään muuta stimulaatiota hän ei tilanteessa saanut muihin osiin vartalossaan, kuin sen mitä mun nakkini hänen suussaan aiheutti. Ehkä sitä sitten ei lasketa fyysiseksi henkistäkö se sitten on? Ja niin nautin minäkin.

Kyllä toi kullin imemisestä kiksien saaminen täytyy kuitenkin olla melko harvinaista. Itsellä ei ole koskaan tullut vastaan tuollasta tapausta.

Tai sitten on tullu vaan vierailtua liian vähän hupakoilla. Nyt löyty yks hupakko joka pitää tavata: Kunnian Miehen raportoinnille ei kannate antaa minkäänlaista painoarvoa, kaikki kommentit naisista on niin yliampuvan kehuvia ylistyksiä ettei mitään järkeä.

Ukko suoltaa niin siirappia ku olla ja voi etten tiedä miten tän myötähäpeän kanssa enää pärjää. Jopa kumitettuna tulee tuo fiilis, vaikka parasta herkkua on nautiskella tatista paljaaltaan Omalla kohdalla vain parisuhteessa, ei maksuseksissä En anna minäkään frekvenssejä mut erityisesti puoliamatööripuolella vaatimus ottaa suihin owona ei tule multa. Oon joskus kysynyt et onko ihan välttämätöntä.

Sen sijaan se että mä leikkisin Lassieta ei ole ollut listalla kuin muutamalla. Heh heh heh heh pessis ai kun naurattaa tosin en ymmärrä tuota sinun kommenttia että yliampuvia ja siirappisia eikös näissä rapsoissa ole tarkoitus juuri kirjoittaa omista kokemuksista sihteerin kanssa koetusta hetkestä: En anna minäkään frekvenssejä mut erityisesti puoliamatööripuolella vaatimus ottaa suihin owona ei tule multa.

Tää ei nyt varmaan liity siihen että nainen saisi jonkin kivan söpön ja fiksun lemmikin jota paijata. No eräänlaisen lemmikin kyllä mut ei ehkä söpöä eikä fiksua. Täällä joka ukko suoltaa niin täyttä paskaa ja siirrappista lässynlässyn ihana misu soopaa, kuin olla ja voi, onhan sentään kyseessä maksullisesta palvelusta, mutta ehei jätkät ihan innoissaan sydän lääpällään.

Kohtuuden rajoissa rapsat on ok, mutta kun menee ylistämisen puolelle ja rapsoissa lähes aina ainut negatiivinen seikka on sää tai oma sinisilmäisyys, niin onko se enään edes tarpeellista rapsottamista.. En saanut kyselyä muotoiltua järkevämmäksi tilan puutteen vuoksi, mutta se on lähinnä tarkoitettu palveluntarjoajille, yrittäjille, eikä kiusallaan äänestäville provosoijille, Letsmenoks.

Vastasin tuossa ohimennen Mike the Bodyguard kyselyyn, oli tarkoitettu vain hupsuille. Mutta kysymys kuuluu, mistä näkee mitä kukin on äänestänyt? Vai onko se vain kyselyn tekijän nähtävissä? Ei päivää etteikö jotain opi Mä en ole ikinä ollut Thaikkulafani vaikka sitä koskeva naru on yksi forkan parhaista.

Vaan luvulla kaverit kävivät ja kertoivat ihmeellisiä tarinoita. Siihen aikaan Thaimaa oli oikeasti köyhä maa. Nyt se on keskituloinen. Thaitytöt oli nähnyt liian usein Pretty Womanin vaik sitä ei oltu edes filmattu silloin. Ne halus naimisiin länteen. Suomalaismiehet nai niitä minkä kerkesi. Siis ihan kirkkoon asti. Joo, näinhän se silloin oli, tosin ei se valitettavasti köyhyys ole poistunut, pohjoisesta lähetetään näemmä vieläkin tyttöjä etelään tienaamaan perheelle rahoja tai jopa myydään Siinä backpackers-läpikulkumatkallani kävin useita maita lävitse ja Thaimaa sekä Filippiinit oli jo panoturistien suosiossa, Laos, Vietnam ja Kamputshea silloin aikas neitseellisiä.

Ja kyllähän naimapuuhissa oli länsipojat aktiivisia: Australian aikamiespojat olivat myös löytäneet Thaimaan ja Indonesian vapaat tyttäret D Paljon oli tapahtumaa, muunmuassa kaksi kertaa tarjottiin minulle seksistä rahaa.

Pääasiassa siitä syystä että tarjoajat samaa sukupuolta Ja olin vielä suhteellisen selvinpäin tarjoushetkinä. Jälkeenpäin on tullut harmiteltua että tyrmäsin ajatuksen, kohteliaasti toki, heti kättelyssä, olis pitänyt piruuttaan testata oma markkinatilanne, paljonko perseestäni olisi maksettu. Multa kysyi eräs henkilö tänään että onko mulla jotain henkilökohtaista häntä vastaan.

Kerroin "ei tässä ole mitään henkilökohtaista, minä en vain pidä sinusta". Paljon oli tapahtumaa, muunmuassa kaksi kertaa tarjottiin minulle seksistä rahaa.

Multakin on yritetty ostaa persettä reppumatkailijoiden suosimassa paikassa. Ne taitaa olla alan harrastajien suosiossa. No mulla on laatuvaatimukset noista ajoista noussut. Hej, Vill gärna träffa dig, hur tar jag kontakt med dig??

Kram Robert Laita joey: Du skulle skicka priva till joey. Korjatkaa joku jos meni puihin, mä oon ruotsinsuomalainen joka ei oo snakannut svenskaa viiteentoista vuoteen ja viimeksikin olin jurrissa. No ei ihme ettet saanut ;. No ei ihme ettet saanut ; Englantia mainly ja ihan muutaman sanan ruotsia, mutta mä olinkin jurrissa. Täällähän jää näköjään helposti kiinni, vaikka valehtelisi vain ihan vähän; Ja olisin mä saanut, jos siis olisin viettänyt siellä vielä päivän tai ihan maksimissaan viikon, mut ei ollut oikein aikaa ja motivaatiota: Voiskohan nää muuten siirtää eksyin ulos aiheesta -ketjuun, ei ollut tarkoitus sotkea AE: Vastaisuuden varalta muiden kuin Transloverin osalta , toivoisin suoraa palautetta kasvotusten asioiden selvittämiseksi ja palvelun parantamiseksi.

Palaute paikanpäällä mahdollistaa myös hyvityksen antamisen tyytymättömälle asiakkaalle. Hyvitys koskee huonoa palvelua, jos joltain osin koet sellaista saaneesi, ei kemioiden yhteensopimattomuutta, eikä ulkoista olemustani jonka olen täällä erittäin totuudenmukaisesti kuvaillut.

Kivahan tää ketju oli lukea.. Monta sivua hehkutusta tavallisen näköisestä naisesta? Antaa pesää ja on ystävällinen ja mukava hintaan e puolituntia?? Ovatko Suomalaiset miehet jotenkin pimeitä?? Sitten katotaan murhaavasti autonasentajaa joka pyytää 52e tunti siittä että saat taas vuoden ajella autollasi? Eiköhän se ole noilla hinnoilla vähän syytäkin paneutua asiaansa?? Palveluammateissa olen kohdannut hymyileviä ja ystävällisiä ihmisiä, jotka tienaavat 9e tunti, ja maksavat siittä vielä verot.

Tämä ketju on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat antaa risuja tai ruusuja palvelustani. Tulen poistattamaan joka ikisen OT-kommentin. Tämä ketju on tarkoitettu niille asiakkaille, jotka ovat minut tavanneet ja haluavat antaa risuja tai ruusuja palvelustani. Tulen poistattamaan joka ikisen OT-kommentin, käykää väittelynne muualla. Hyvin karjaistu, Vipsu, pidä tyylisi: Olen testannut tasan kerran.

Siksi ihmettelenkin monen sivun ylistys postauksia, oli mielestäni erittäin tavallinen kokemus. Ja tuo tyyli olisi ollut ainakin minun mielestäni parempi tapa ilmaista mielipiteesi. Antaa pesää ja on ystävällinen ja mukava hintaan e puolituntia Olen testannut tasan kerran. Mun puoli tuntinen ei ole ikinä kustantanut euroa, ei edes sitä yhtä kertaa..

Olen tavallisen näköinen ja tarjoan tavallista seksiä, siksi hintakin on se tavallinen. Mitäs täällä oikein mellastetaan?? Viveca on yksi niistä harvoista hottis neideistä joita kannattaa edes hehkuttaa!! Mutta oli toki muutama muukin mutta ne onkin tällä hetkellä historiaa ainakin täältä.. Muuten teetkö kimppa juttuja? Taisipa antamani palaute tapaamisestamme osua arkaan kohtaan kun rouva alkoi pommittamaan viesteillä oikein urakalla. Halusin vain varmistua siitä, että olemme tavanneet..

Ihan niinkuin Miikkunkin kohdalla. Olin jo sen verran kiimoissani, joten kävelin hänen luokseen ja kouraisin ohuiden adidas-verkkareiden läpi haarovälistä. Lasse lopetti änkyttämisen heti ja katsahti minuun. Hän alkoi hymyilemään, aivan kuin arvelinkin. Minulle tuli yllätyksenä Lassen homoseksuaalisuus. Hän alkoi avaamaan farkkujeni vyötä ahnaasti, aivan kuin tämä ei olisi hänen ensimmäinen kertansa. Jarruttelin häntä hieman ensin, ja kysyin oliko hän ennen puuhannut tälläisiä?

Lasse alkoi taas punastella, vastasi runkanneensa kerran kaveriaan, ja vannoi ettei ole koskaan tehnyt muuta. Hyväksyin tämän, ja aloin laskemaan housujani. Lasse halusi pysähtyä tähän, ja ihastella hieman tummansinisiä boksereitani. Hetken kuluttua hän laski nekin. Penikseni oli yhä puolikova, mutta jo siinä vaiheessa noin 15 senttimetrinen. Kivekseni roikkuivat alhaalla, ja ne olivat tummanruskean karvan peitossa. Lasse ihasteli tätäkin näkyä hieman, kunnes runkkasi munani täysin kovaksi minun nauttiessani täysin rinnoin.

Lasse ryntäsi tässä vaiheessa lukitsemaan luokan oven, ja palasi luokseni. Kuin kokenutkin konkari, hän otti kyrvän ahnaasti suuhunsa. Imeskeli ensin terskaa, kunnes koko tavara oli pohjia myöten hänen suussaan.

Lasse alkoi tekemään päällään edestakaista liikettä, ja kiiman vallassa otin hänen ruskeista hiuksistaan kiinni ja työnsin hänet aivan loppuun asti.

Kuola valui vain, kun hän laski munan suustaan. Se oli hyvä, sillä en olisi halunnutkaan laueta vielä. Katselin kun tuo sinisilmäinen murrosikäinen poika nuoleskeli kassejani, ja olin jo laueta siihen. En kuitenkaan haluunut vielä, joten potkin housut nilkoistani ja nostin kevyen teinipojan makaamaan pitkälle pöydälle.

Lasse katseli kun aloin laskemaan hänen housujaan alas, ja nostin hänen laihat jalkansa kohti kattoa. Ihastelin itsekin hänen vaaleanvihreän värisiä boksereitaan. En kuitenkaan malttanut odottaa enenpää, vaan kiskoin nekin pois. Lassen muna oli kivenkova, ja silloinkin noin 12cm pitkä. Pienehköt kassit jotka olivat hennon tumman karvan peitossa.

Aloin nuolemaan hänen munansa vartta, ylös ja alas. Kuuntelin samalla kun nuori poika ynähteli ja huohotti nautinnosta, joka lisäsi kiimaani entisestään. Pikkuhiljaa siirryin alas, kiveksiin, ja siitä alas nuollakseni nuorta peräreikää.

Lasse alkoi kiemurrella nautinnosta ja jännityksestä, ja jatkoin nuolemista yhä enemmän. Ymmärsin yskän, ja kävin hakemassa käsivoiteen repustani, jota pidin aina liikuntatunneilla mukana. Levitin sitä hieman sormelleni, ja voitelin sillä pyllyreiän. Lasse huokaili yhä enemmän mitä syvemmälle sormeni työnsin. En malttanut enää olla survaisematta munaani tuonne, joten voitelin munani ja sovitin terskan päätä reiälle.

Hiljaa kokeilin työntää sitä yhä syvemmälle ja syvemmälle, Lassen valittaen nautinnosta. Lopulta olin aivan pohjaa myöten sisällä ja tunsin kuinka kivekseni hyväilivät pehmeitä pakaroita.

Pidin munaani hetken paikoillaan, ja katselin vain kun nuori poika huohotti silmät kiinni nautinnosta. Aloin vetää munaa takaisin, ja työntelin sitä hiljaa edestakaisin. Kiihdytin tahtia hiljalleen, ja Lassen huokauksien tahti koveni.

Euforian vallassa kiihdytin tahdin aivan tappiin ja kuuntelin kuinka kassini läpsyivät vasten Lassen pientä pyllyä. Lassen huokaukset muuttuivat kovaääniseksi voihkinnaksi. Pöytä rämisi ja kolisi kirnutessani tuota pientä poikaa oikein olan takaa. Tunsin orgasmin lähenevän, ja uskon että niin tunsi Lassekin.

Aluksi nuolin klittaa sitten melaa systerin poskeen ja lopuksi kumi päälle ja nautinto kaakkoon. Molemmat siis halusivat tätä. Systeri tosin olis halunnu jatkaa täysikäsenäkin mutta mua ei enää kiinnostanu, ei vaikka tarjosi mahkuja työntyä sen pebaan. Mut siis mun pointti on et aikansa kutaki.

Tää lapsiajan seksileikit ja häpeä on aivan käsittämätön. Joskus jutellut asiasta ja kuullut ettei ole ollut aivan ainutlaatuista.

Toisilla se on ollut oma sisarus ja toisella naapurintyttö Joskus se pussaaminen johtaa vaikka nuolemiseen Tietenkin asia muuttuu erilaiseksi jos niillä lapsilla on ikäeroa ja se toinen ei ymmärrä asiasta mitää ja toinen käyttää valtaa Sillo ku kumpikin ymmärtää asian eikä toisen tarvi vannottaa toiselle vaitioloa, niin asiat on ok!

Me ollaan mun broidin kaa oltu silleen, ja se tuntu kyllä aivan mukavalta ja luontevalta. Eka kerta me tehtiin se kun mä olin 14v ja broidi 15v. Morkkista ei oo kyllä jääny varmaanki sen vuoksi että ollaan jutskattu näistä asioista kunnolla. Kaikki kiva loppuu kyllä aikanaan ja aikuisuuden kynnyksellä lopetimme sekstailun yhteisellä päätöksellä. Muutaman kerran kyllä lipsahti mutta näin kai varmaan kun tällaisesta päätöksestä on kyse. Eikö ole tehnyt mieli ottaa uusintaa veljen kanssa näin aikuisina?

Pitää olla pienet piirit, jos "kakarane" tekee jotain ja sitten vielä aikuisena pitää sitä miettiä tai alkaa painamaan toista sillä asialla. Joskus nimittäin voi olla, että se "kakarana" tehty on ollut hölmöä! Ja puhun muustakin kuin sisarusten välisestä sekoilusta! Hauska lukea naistenkin kokemuksia, sillä pitkään pelkäsin olevani niitä ainoita jotka ovat kokeneet tämän "kielletyn" nautinnon. Meillä kaikki alkoi myös lapsena näillä lääkäri leikeillä ja anatomian oppimäärillä.

Alkuun tässä ei ollut mitään sen ihmeellisempää, mutta halut alkoivat heräillä siinä 13 ikävuoden paikkeilla. Veljeni on minua kaksi vuotta vanhempi ja hänellä haluja oli ollut jo pidempään. Käytin jopa veljeni haluja hyväkseni ja sain hänet tyydyttämään minun tarpeeni jo kauan ennen varsinaista yhdyntää. Koin veljeni kanssa kaiken, suuseksin, rakastelun eri asennoissa ja paikoissa, ja lopulta 16 vuotiaana myös anaaliyhdynnän mikä ei ollutkaan niin kivuliasta kuin luulin.

Tämä yhteinen harrastuksemme väheni veljeni muuttaessa opiskelemaan ja loppui täysin kun muutin opiskeluiden perässä toiselle paikkakunnalle. Antaisinko siis enää veljelleni? Kyllä mikäli tähän tulisi tilaisuus ja yhteinen halu kokea menneitä olisi meidän molempien tahto. Itse olin 8 vuotias pikkutyttö kun olin löytänyt pimppini.

Usein sitä hieroskelin ja suihkulla suihkuttelin. Lemppari oli ammeessa vaahtokylvyssä,ottaa suihkun kädensija pois ja nojata selkä rentona ammeen reunaan, jalat leväällä suihkutella vesisuihkua pimppiini ja klitorikseen.

Sen paine aiheutti kivoja orkkuja. Isäni oli kuollut ja hain läheisyyttä isoveljeltäni 4v vanhempi jonka sylissä ja kainalossa usein kiehnäsin. Kun olin 10v niin huomasin että veljellä kovettui usein kun sen syliin änkesin. Se oli ihan jännää.

Saunan jälkeen usein istuin hänen sylissään pelkkä kylpytakki päällä ja hänellä pyyhe. Pyyhkeet aukeaa helposti ja kerran niin kavi ja istuimme sylikkäin paljaat ihomme toisiamme vasten. Veljeni oli ihan kovana ja itse aloin pomppia jonkun kivan kappaleen tahdissa hänen sylissään ja pelästyin kun hän alkoi huokailemaan. Veli selitti mitä oli käynyt ja oli hiukka hämillään itse sanoin että kivaahan se oli ja minustakin tuntui kivalta.

Hän oli yllättynyt asiasta mutta seuraavan kerran saunan jälkeen kun äiti ei ollut kotona hän kysyi halusinko hinkkailla. Halusinhan minä ja siitä meidän leikit alkoi. Ei niissä ikinä ollut mitään pahaa tai ikävää ja pikku hiljaa ne kehitty. Loppuivat sitten kun hän alkoi seurustella 18v ja minullakin oli jo silloin poikakavereita.

Kivat ja hyvät muistot niistä jäi ja yhdessä ollaan joskus niille naureskeltu. Naisten kokemuksista voisi kahdella sanalla ilmaista, että ne olivat herttaisia ja luonnollisia. Miehistä osa oli hiukan varautuneempia, mutta useimpien kannanotot olivat positiivisia.

Sisarusseksi harvoin johtaa avoliittoon. On luonnollista, että seksiä harjoitellaan sisarusten kesken, jos siihen on mahdollisuus.

Voi kuvitella, että seksiä harjoittavien välillä on myös hyvät suhteet, mikä ei suinkaan ole itsestäänselvyys sisaruksien välillä.

On ihanaa, että jotkut ovat vapautuneet kulttuuriperinnön pakkopaidasta. Tekisi mieli rakastella oman siskon kanssa aivan älyttömästi, ampua lasti oman siskon kiimaiseen pilluun Sairaan isot ryhmät ryhmäseksissä ja aikuisten sisarusten välinen seksi ja sen pohtiminen. Siis totaa vinetossa joku lapsen mielinen kokeilu on ok, mutta jos vielä "aikuisena" se painaa mieltä, nii ei oo kyllä penalissa teräviä kyniä! Tässä on eräs englanninkielinen kysely joka pyrkii kartoittamaan sitä millaiset ulkoiset tekijät voivat mielestäsi vaikuttaa seksisuhteen syntymiseen sisarusten välille.

Päästäkseen äänestämään pitää ensiksi valita "Do not use safe mode" vaihtoehto ja sen jälkeen painaa "Save" näppäintä.

Tämä on vastaava varotoimi kuin esimerkiksi googlen ja muiden hakukoneiden lapsilukot jotka estävät aikuisille tarkoitetun sisällön näyttämisen. Safe moden ollessa päällä Misterpoll sivustossa ei voi äänestää, eikä edes etsiä, aikuisille tarkoitettuja kyselyitä. Siksi se täytyy ensin ottaa pois päältä. Sen jälkeen se vie suoraan kyselyyn. Kunpa mulla olis veli jolle vois antaa.. Oletteko te siskonnussijat kenties maalta kotoisin? Eikö ihmisillä ole enää mitään moraalikäsitystä, mikä on normaalia ja mikä ei.

Seksi ei todellakaan kuulu sisarusten väliseen suhteeseen. Mielestäni serkutkin ovat liian läheisiä tällaiseen. Siitä ei vain uskalleta puhua. Kävin sen läpi, vaikka se oli aika puuduttavaa lukemista. Aloittajasiskokset kysyivät, tietääkö joku kuinka yleistä sisarusseksi on. Kyllä vähät tiedot ja arviot tulivat myös esille, mutta pahoin keskustelua sotkivat uskovaiset, jotka selittivät sen olevan syntiä ja Raamatun vastaista ja johtavan helvettiin.

Toisaalta tekisi mieli ymmärtää heitäkin, mutta on se vaikeaa. Heitä on hyvin pieni osuus väestöstä, mutta netissä he esittävät runsaasti mielipiteitänsä. On ihan selvä, mistä se johtuu. Tuollaisella "julistuksella" on aikaa sitten normaalit ihmissuhteet katkenneet. Netissä voi jatkaa kenenkään estämättä.

Mutta ei se perille mene. Plussia oli kertynyt runsaasti ymmärtäville, miinuksia uskoville ja muillekin moralisteille. Ehkä se kertoo parhaiten, mitä mieltä nykyisin ihmiset ovat. Näyttää, että kansa olisi kypsä lainsäädännönkin muutokseen. Täällä ilmoittautuu sisko 19 ja veli 22 , jotka ovat aina olleet läheisiä ja kymmenen ikävuoden kieppeillä leikkineet lääkäriä kuten ikäkauteen kuuluu.

Osaamme olla helliä toisillemme ja aina välillä on otettu puolivakavissamme esille että mitä jos kokeiltaisiin aivan oikeasti seksiä. Kummallakin on kokemusta muista, ja nyt kun kumpikin on vapaana, on lähempänä kuin koskaan että rauhallisen hetken tullessa ottaisimme toisemme hellästi syliin, suutelisimme ja hyväilisimme ja alkaisimme kenties varovasti riisua ja katsoisimme mihin tilanne johtaa.

Ajatus ei tunnu meistä luonnottomalta. Missä yhteydessä olette ottaneet esille tuon seksin harrastamisen? Huvittaisi tietää miten voisi oman pikkusiskon kanssa "viattomasti" tuosta jutella, ja ehkä saada kiinnostumaankin. Periaatteessahan seksi ja parisuhde on laitonta lähisukulaisen kesken. Serkun kanssa tuli vehdttua teninä ja kivaa oli: Insesti nyt on yleisempää ku luullaan. Johtuu siitä että se on tabu. Itse olen insestiasiaa pohtinut eettisiltä kannoilta ja tulin tulokseen että hyväksyn insestin: Lapsiin sekaantuminen on tietysti oma asiansa mutta näin muuten: Serkun kanssa olen kans ite pyöriskelly sängyssä ilman seksiä kun oltiin about 9v mutta en usko koskaan vaikka se veli olisikin ollut että oisin hänen kanssa sekstaillu.

On se niin väärin, sillä yleensä se velikin on sellainen suojelija. Velipuolen kans leikittiin joskus vähän lähemminkin mutta sekin johtui silkasta kiinnostuksesta toiseen sukupuoleen. Murkkuina luvun lopulla sekstailimme siskon kanssa eräänä kesänä useita kertoja.

Jotenkin se karkasi käsistä Juhannuksena saunan jälkeen. Meillä oli aitta, jossa nukuimme yläkerrassa ja alakerrassa sekä ulkosauna. Juhannuksena aikuiset oli riennoissa, ei mitään ollut missään lähimaastoissa. Ei silloin vielä mukaan päässyt. Aitassa riisuimme itseltämme housut. Itse vastavuoroisesti liu´utin sormea hänen jalkovälissä, minkä osasin.

Saunoimme vielä kahdestaan, kun ketään ei ollut paikalla. Puristelimme ja kähmimme ja pussailimme toisiamme estoitta. Sattui vielä silloin, että aikuiset tulivat naapuriparin kanssa -pelti kiinni- Juhannustansseista.

Olimme vielä valveilla aitan yläkerrassa. Menon rauhottua talossa aamuyöstä, ulko-ovi aukeni. Seurasimme, kun naapurimökin raamikas ukkomies talutti ja kantoi puolivelttoa äitiämme kainalossaan, aittaamme kohti. Menimme yläkertaan ja laitoimme luukun kiinni.

Kuuntelimme, kun hän pyöräytti äitimme siskon sohvasängyn päälle. Aitan ovi kolahti säppiin. Kurkimme luukun rakosesta, näkyi jotenkuten sängylle.

Mies kouri selällään makaavaa äitiämme hameen alta ja veti sitten pikkuhousut pois. Hameen hän nosti ylös pullukkavatsalle. Sitten hän avasi vyönsoljen ja laski housunsa lattialle. Kanki pystyssä, hän nosti äidin reidet koukkuun sivulle ja alkoi sovittelemaan melaansa sisään. Sitten hän laskeutui äitimme päälle ja alkoi jyystämään hulluna. Äiti käänteli päätä sivuille ja parahteli vaimeasti työntöjen tahdissa.

Miehen lihaksikas vartalo teki aaltoliikettä äitin päällä ja hän puuskutti kuin veturi. Sänky notkui ja kitisi kuuluvasti koko ajan. Viimein hän kiristi tahtia ennestään hetkeksi laukesi ähkäisten sisään — rojahtaen veltoksi.

Toivuttuaan hän nousi ylös ja veti housunsa jalkaan ja pisti tupakaksi naama loistaen. Äiti makasi vielä jalat levällään. Mies sovitteli pikkuhousuja takaisin ja nosti äidin pystyyn. Yhdessä he laahustivat takaisin taloon. Minulla seisoi taas ja sisko otti kulllistani kiinni ja alkoi runkkkaamaan. Käännyin nelinkontin ja hän vatkasi, laukesin uudelleen alushousuille. Toivuttuani, sormeilin hänen pillluaan ja käytin sormea sisällä.

Sen Juhannus-illan jälkeen hän runkkkasi minua useana iltana peräkkäin eri asennoissa ollessani. Olin yleensä loppuhetkillä nelinkontin, kun hän sivulleni kumartuneena vatkasi kullliani - kunnes ruikkasin sanomalehdelle. Myöhemmin sain hommattua kortsupaketin ja aloimme nusssimisen aitassa. Sain jyystää monena yönä siskon tiukkaa pilllua, samaisella sohvasängyllä. Kertailimme naapurin ukon ja äitin aktia useasti. Olen minäkin nuorena runkannut siskon kanssa.

Pillu oli aina aivan märkänä. Odotin muutaman viikon ,mitään ei tapahtunu. Senverran pidin jöötä et sain toisen "uuden" tietokoneen tilalle. Kotona kun aloin käyttämään sitä niin kovalevyltä löytyi kaikenmaailman albanialaisia kansioita ,eli kone oli käytetty. Eiku lisää jöötä ja taas uus kone. Tämä sentään oli käyttämätön.

Toisaalta poikkeus vahvistaa säännön, kuten mun faijan setä opetti. Nää voi pätee kodinkoneisiin ja pilluun tai ihan mihin vaan. Tämä olisi erittäin ikävää etenkin jos käyttää sellaisia n.

Totta, mutta vain parasta niille toisille huulille. Onhan se toki siistimpi ja käytännöllisempi ratkaisu noin. Muut ihmisetkään ei paheksu välttämättä niin paljon tällöin.

Kiusallasi jätit kertomatta sen, että miten. Onneksi voin kuitenkin etanan kanssa yhdessä pohdiskella tuota. Ideaalista olisi varmaan muuttaa jonnekin Alaskaan tai ehkä jopa Siperiaan etanan vankasta protestoinnista huolimatta. Olla siellä sitten täysin erossa muista ihmisistä ja heidän heijastamista epärealistisista haaveista tyydyttävän elämän suhteen. Jonkun ajan kuluttua muun muassa lääkkeiden loppumisen jälkeen demoneiden ja harhojen saavuttua tulisi taas "vapautunut" olo.

Olisihan tuokin ehdottamasi ihan hyvä vaihtoehto, mutta siellä olisi sitten vastaavasti myös niitä suloisia "porohuoria", jotka ylläpitäisivät tuota syytä seurauksen takana. Kiitti, vähän sama juttu kuin antaisi jalkansa menettäneelle ne tarralenkkarit, mutta arvostaisihan hänkin varmasti sitä elettä. Melkein jokainen nainen on hulluna siihen. Uskon sen, kun Pömppö riisuu housunsa, niin Vaan jos suklaata tarkoitit, niin minä en kyllä tykkää yhtään.

Jos ei ole jäykkänä, niin "odota, käyn hakemassa mikroskoopin" jne. Eihän tietenkään kaikki siitä pidä itsekään en pidä, se kuvottaa lähinnä , mutta tuo suklaan himoitseminen on paljon yleisempää naisilla varsinkin kuukautisten aikana. Liittyy pitkälti aivojen kemiallisiin tasapainoihin serotoniin varsinkin joita tuo korostaa jostain syystä naisilla myöskin enemmän.

Mäkään en ole suklaan perään, mutta ei niinkään liity vain suklaaseen, vaan mitkään makeiset yms. Ja jos ei syö paljoa makeita tuotteita, niin sokerin maku on sellainen joka aika nopsaan ns. Eli sanoisin mitä vähemmän makeaa syö, sitä vähemmän sitä pystyy syömään.

Mutta eksyisin ulos aiheesta jos olisin uskaltanut kirjoittaa OT toiseen ketjuun. Siis Pömpsy sitä sun juttua että ei kai kukaan antaisi esim. Eiks toi nyt oo vähän liian jenkkiläistä alkaa epäilemään tuollaista?

Mä sanoisin että mä oon todella terveen varovainen tässä duunissa, hitto, muahan on täälläkin tosin aikoja sitten ivattu siitä että maalailen liikaa piruja seinille kun oon varoitellut tyttöjä. Mahtaako noi suositut tsekkihupakot raahata kaik pullonsa mukaan lennolla kotiin. Itse toimisin noin varsinkin lapsen ollessa kyseessä , kerran poikkesin tavoistani ja join hupakon tarjoamaa vettä ei käynyt mitään onneksi sillä kertaa Toisaalta eihän siitäkään ole mitään takuuta etteikö joku olisi voinut jo kaupassa tunkea niihin jotain ylimääräistä tai muussa osassa prosessia.

Tähän on vaikeampi vaikuttaa omalla käytöksellään muuten kuin olla ostamatta tuotetta, mutta tuohon on helppo vaikuttaa olemalla nauttimatta niitä ventovieraan tuomisia. En nyt ala luettelemaan kohtuullisen helposti hankittavia aineita joita nuo saattaisivat sisältää, ettei joku saa niistä "ideoita", mutta sekään ei ole mikään takuu jos toleranssin omaava miehen kokoinen vetää itse sitä "käsiteltyä" tuotetta hupakon seurassa monillä hupakoille tämä on ok.

Se mahdollinen reaktio siihen "ylimääräiseen" on täysin erillainen verrattaessa pienikokoiseen naiseen jolla ei ole edes sitä toleranssia. Puhumattakaan pienestä lapsesta ja miten ne saattaa vaikuttaa häneen. Olen itse havainnut, että kohtalaisen suuri osa hupakoista on äärimmäisen varovaisia tämän kanssa joskin se johtuu varmaan pitkälti ihan minusta.

Jos asiakas vie ravintolaan syömään, niin silloin saattaa olla turhan varovaista ja epäkohteliasta olla syömättä sitä mitä on tarjottu. Jos sitten taas ajattelee ihan oikeasti realistisesti, niin on paljon helpompiakin ja luotettavampia tapoja "altistaa" se hupakko kuin joku konvehti tai viini.

Voi olla että heille tuodaan sitten enemmän viinipulloja kuin esim. Siis, vaikka mä olen jo pitkään avoimesti tuonut esille viehtymystäni proseccoon, niin ei se silti ole yleisin lahja: Mä sanoisin että lahjoja saa varsinkin keikoilla usein josta voisin kuvitella että suositut tytöt saavat niitä erittäin paljon , mutta viinipulloja kyllä kohtuullisen harvoin.

Janoissani olen sitten useimmiten juonut viinistä suurimman osan. Ei siitä ole jäänyt muualle vietäväksi. Itse toimisin noin varsinkin lapsen ollessa kyseessä , kerran poikkesin tavoistani ja join hupakon tarjoamaa vettä ei käynyt mitään onneksi sillä kertaa Oho, täytyykin lopettaa veden tarjoilu ettei anna epäilyttävää kuvaa vainoharhaisille!

No en nyt ota sua tosissaan tossa veden juomisjutussa, mutta haluan leikkiä ajatuksella Päälle miesten noista piirteistä riippumaton luontainen "latautuneisuus" panetuksessa, ja aina niin ihana mahdollinen hieman kieroutunut suhtautuminen juuri huoriin vaikka muita naisia kunnioitettaisiinkin ihan eri tavalla.

Niin me ollaan kuitenkin niitä jotka ottavat tuossa tilassa ja noilla faktoilla olevan ihmisen omaan asuntoomme ihan vaivihkaa. Joten anteeksi jos mua naurattaa jos joku sitten pelkää juoda kaiken tuon jälkeen vettä jonka mä tarjoan: D b No ajatellaan sitten sitä jos joku haluaisikin ottaa jonkun asiakkaan hengiltä.

Sen täytyisi olla todellakin sen arvoista jos nyt ei olisi psykoottinen sarjamurhaaja joka saa kiksinsä pelkästään teosta.

Koska, miettii nyt tilannetta että omassa kämpässä on se miehen ruumis. Ihan hirveä duuni hävittää kaikki vaivihkaa, ja kuitenkin iso riski jäädä kiinni. Ihmishenki Suomessa maksaa ns. Mä näkisin että sen täytyisi olla jotain todella pahaa mitä asiakas on tehnyt tytölle jotta olisi kaiken sen sotkun arvoista , ja siis, eihän kukaan suunnittele tuollaisia juttuja etukäteen, että siltä varalta olisi se tavaralla täytetty cokis-pullo aina jääkaapissa.

Mutta, ei voi elää peläten ihan kaikkea pahaa jonka itse tietäisi miten tehdä. Täytyy luottaa siihen että jos ei itsekään ole tehnyt, niin ei kaikki muutkaan ole käyttämässä saatavilla olevaa tietoa. Poistin muun lainauksesta, mutta ainoa kerta jolloin mieleen on tullut epäilys jostain tuollaisesta on uran alkuajoilta, jolloin toisen siiderin jälkeen siis tapaaminen oli baarissa aloin miettimään että olenpahan väsynyt kun tuntuu että olisi juonut jo paljon paljon enemmän.

Kun asiaa mietti jälkikäteen, niin epäilytti enemmän, koska kun koitin hidastaa juomista niin toinen osapuoli kehoitti aika suoraan antamaan vaan mennä, ja joi itse samaan aikaan useamman oluen. Kolmannen siiderin jälkeen ajatus ei todellakaan enää kulkenut, mutta vahvasti mietin että olen aivan liian väsynyt ajattelin että liian herkkä reagointi alkoholiin johtui tuosta ja aivan liian sekaisin ottamaan enää yhtään.

Mies vastapäätä kiskoi oluita hyvää tahtia. Ennen kolmannen siiderin lopettamista neljäs oli jo kannettu eteeni, johon en koskenut vaan ilmoitin lähteväni.

Tähän väliin huomautuksena, että olen siviilissä alalla jolla asiakkaiden kanssa juominen on tietyssä määrin perinteistä, ja pärjään hemmetin hyvin pitkän illan Itä-Euroopassakin. Joten kaikki ei ollut ok ajatellen että olin juonut vain muutaman siiderin, mutta silloin ajatus oli sen verran hämärtynyt etten osannut ajatella asiaa. Pääsin kotiin asti ihan kohtuu hyvin, mutta seuraava muistikuva onkin kun mieheni herätteli ei niin hellästi.

Meidän oli pitänyt nähdä asiakkaan jälkeen, mutta kun en ollut vastannut puheluihin sen jälkeen kun kerrotun tapaamisen olisi pitänyt olla jo ohi hän oli tullut asuntooni ja löysi minut aika tajuttomasta tilasta sängyltä. Hauskinta oli, että kun virkosin, niin mitään krapulaa ei ollut. No, mene ja tiedä mitä tapahtui, mutta jotain outoa. Silti ihan älytön ajatus mieheltä jos jotain oli juonittu.

Miten helvetissä se kuvitteli ettei tyttö tajua ennen kuin on liian myöhäistä. Oltiin kuitenkin julkisella paikalla. Ja mitä hemmetin iloa olisi tajuttomasta huorasta? Eikös meille makseta juuri siitä ettei olla lahnoja: Ajatelkaa vaikka jos äidin harrastukset tulee koulukavereiden tietoon niin lapsen elämä voi mennä pilalle jopa loppuelämäksi koulukiusaamisen takia.

Juuri tuon kiusaamisen takia ei saa antaa homopareillekaan lapsia. Meinasin saada paskahalvauksen tuosta viimeisestä lauseesta. Ja perkele ei ole he-ma-pa-pussiakaan pakastimessa että voisin snortata ne. En mä jaksa edes vastata tuohon mitään järkevää, oli vain pakko päästä purkamaan tää turhautuminen johonkin.

Ei mulla muuta, jatkakaa. Mutta - ei ole eka kerta kun mä yllätyn - tosin, sitä tapahtuu harvoin joten pointsit sulle. Milloinkas moista on tapahtunut? Minusta on vaikuttanut, että kyseinen LQ lyö lähinnä itseänsä usein vahvasti humaltuneena. Kyllä, nyt olet saanut juuri oikean vaikutelman. Näistä 12 vuodesta total posts ei kohdallani ole likimainkaan kokonainen lainkaan koska kertaalleen poistatin itseni täältä viimeisten muutamien aikana olen käyttänyt foorumia vänkyröintialustana, melko usein kännissä.

En ole ylpeä siitä mutta en ikimaailmassa olisi kukaan muu foorumihahmo eikä onneksi tarvi: Saan lyödä tseäni rajattomasti jos niin haluan. Heti fanitan hiukan enemmän. Mutta tuo on vanha juttu joka on jo aikoinaan kaveriporukassa sovittu että kaverin muijaa, ei nykyistä eikä entistä panna. Eikös tuollaisilla päätöksillä lopu pillut kesken? Tuli myös pieneen mieleeni, että onko kalevikukon ystäväpiirin naisten yleisin ammatti prostituutti. Ei lopu sillä miehellä on n. Luin joskus jonkun tutkimuksen ja tajusin heti että olen panomies Jumalan armosta.

Kiitos Lifti, mä olen aina tiennyt olevani keskiverto miestä kovempi kaikessa, mutta että noinkin ylivoimaisesti tässä pillunsaannissa. Mun panot tossa ylhäällä ei oo muuten päivitetty ja noikin on vain maksullisista;. Mutta, mihin jatkaa sitten jos eksyy aiheesta täälläkin? Nyt ei jaksa siirtyä mitä ihmettelen ketjuun, mutta Mun panot tossa ylhäällä ei oo muuten päivitetty ja noikin on vain maksullisista; Voi vittu, olen vähän pettynyt nyt kyllä.

Kelasin aina, että nuo olisi ollut muista kuvioista. Mä en arvosta keskivertoja, mieluummin sitten vaikka rimanalittaja. Tekipä hyvää taas ja olokin on hitusen parempi. Voi vittu, olen vähän pettynyt nyt kyllä. Ilmaisia on enemmän, oletko vieläkin pettynyt? En ole ihan varma. Riippuu siitä, että annatko nahkabyysasankarille vastusta.

Katsoin soittolistani kokonaismäärää ja olen vähän kyllä "kateellinen" ainakin. No ehkä noi voi rehellisyyden nimissä jakaa about kolmella, ihan tarkkaa kirjaa en ole sentään pitänyt. Tätä ei sitten tarvitse levitellä muualle, ainakaan mihinkään huorafoorumille missä mulla on kova maine. Meinaan, että, onkohan tää mennyt niin että ne on löytäneet sen ennen muakin.

Mikä tekee saavutuksesta ehkä hieman Vaikka itsellä onkin sekä ilmaisten, että maksullisten tarkka lukumäärä tiedossa tuon kappalemäärän kautta, niin alkujaan se laskeminen ei ollut syy tuohon. Aloin vain omistaa jo teininä kaikille tytöille joilta sain pillua kappaleen, joka kuvasi sitä kertaa ja tunnetilaa jollain tavalla. Se on enemmänkin eräänlainen muistojen pankki jos sanoisin. Ensin se siirtyi kasetille ja sieltä minidiscille josta taas cd-levylle ja lopulta mp3-muotoon täysin erilliselle soittimelle, jonne siirrän aina uuden kappaleen uuden naisen kanssa oltuani.

En ole koskaan kokenut tarvetta avautua omista lukumääristäni sen tarkemmin, joten tuskin avaudun sinunkaan. Tuosta G - pisteestä ei ole kuin n. Hän sanoi "vähän hellemmin klitan kanssa".

Osuin siihen vahingossa pimeässä. Kerran olin erään hupakon kanssa sängyssä ja koskettelin häntä sieltä. Parhaimmat löydöt tapahtuukin vahingossa ja mistä me oltais moisesta tiedetty kun tutkijatkaan eivät tienneet. Itse löysin tuon kun nuolin pillua ja mun mielestä sitä "näppylää" oli kiva pyöritellä kielelläni.

Sit se neito sanoi "ime sitä klittaa hellästi" ja sen jälkeen olenkin rinta kaarella puhunut klitoriksesta. Kerran pimeässä laskin housut ja tökin kolme kertaa. Pyllyreikään, jolloin kuului "Ei". Mahdollisesti klitorikseen, koska kuului "Ai". Sekä sukkahousujen haarakiilaan, koska kuului "Sä maksat sit nää". Spekulointia, mutta otamme tuon tietenkin vastaan. Jatka vielä kuitenkin tutkimuksiasi ja muista raportoida heti jos havaitset jotain tavanomaisesta poikkeavaa. Hui tuo olikin jännä paikka.

Näit siis sen ja maistoit sitä. Miltä se näytti ja miltä se maistui? Kerro heti paikalla, nyt heti!

Itse en muista mitään mistä olisi apua sen tuomisessa yleiseen tietoon. Tunsin vain pillusormissa jotain kosteata epämääräistä ja kuulin sellaista vaimeata uikutusta sellaista mitä sorsa päästää kuollessaan. Säikähdin tietenkin tuota outoa tilanteenkäännettä ja juoksin vessaan piiloon, kuten jokainen tuossa tilanteessa olisi luonnollisesti tehnyt.

En nähnyt tuolloin klitorista tunsin vain kielelläni että täällä "simpukan" sisällä on pieni "helmi". Se oli sellainen pehmeän kova näppylä joka ei oikeastaan maistunut miltään. Pyörittelin kieltäni sen ympärillä ja huomasin neidin hengityksen muuttuvan raskaaksi ja sitten alkoi se uikutus. Kysyin säikähtäneenä "en kai satuttanut sinua" Sain vastaukseksi epäileväisen katseen ja sanan eeeeeeeeeet Huomasin että klitoriksesta hieman alaspäin oli kosteutta ja päätin maistaa. Se maistui hieman makealta ja oli koostumukselta snadisti tahmean limaista.

Rupesin ronkkimaan kahdella sormella tuota limaista koloa ja nuoleskelin klitorista kunnes sain pyynnön "ime mun klittaa hellästi" Neito nappasi takaraivostani kiinni ja painoi lantiotaan kasvojani vasten. Tilanne oli pelottavan outo sillä neidon kiljahtelut olivat mielestäni tuskallisia mutta hänen vartalonsa puhui toista kieltä.

Sitten hän sanoi "ei enää, se on nyt arka" Tiedustelin että mitä juuri tapahtui? Sain vastaukseksi epäileväisen katseen ja neiti sanoi "sain orkun" Mulle jäi fiilis että se piti mua vähän tyhmänä Eräs eurooppalainen seikkailijaluonne lähti etsimään merireittiä Intiaan, mutta päätyikin Bahamasaarille.

Lasketaanko tuo uuden mantereen löytämiseksi? Tulkintakysymys, kuten historiankirjoitus tuppaa olemaan. Voisitteko, ihmiset, kirjoittaa vähemmän tänne foorumille? Mulle on nyt kasautunut joka päivä kymmeniä sivuja tekstiä luettavaksi, ja harmittaa etten nyt pysy mukana tässä SO: Lapsena harrastin paljonkin rivien välissä lukemista.

Siinä kotipihalla viinimarjapuskarivien välissä oli rauhallista lukea Akuja kauniina kesäpäivänä. Tää on muuten hyvä ketju Ups tais mennä OT: D Ajatuksilla on kiva leikkiä, kuten myös kikkelillä. Tiedätkin sen varmasti jo ilman, että kerron sen. Pätkäisin tuon viestisi kun tämäkin on jo niin pitkä. Se löytyy linkin takaata. Jopa pienikokoinen mies pystyy keskittämään huomattavasti enemmän "latausta" iskuun kuin vastaavasti tyypillinen nainen.

Ei pelkästään sen vuoksi, että miehellä riippumatta koosta on lihaksia enemmän oikeilla alueilla siihen, vaan myös ajan saatossa harjaantuneen tekniikan vuoksi. Muistan kuinka pienenä poikana tytöt leikkivät nukeilla ja ties millä leikkiuuneillaan, niin me pojat löimme nyrkillä seinistä läpi.

Olet siinäkin oikeassa toki, että miehillä on luonnostaan sellainen valmiustila tuohon, mutta ei se silti tarkoita sitä etteikö mies voisi olla konkreettisessa vaarassa hupakon luona. Palaamme tuohon hetken kuluttua alempana, kuten myös veden juontiin. Kysymys onkin, että miksi päästätte näitä miehiä vaivihkaa asuntoonne. Kannattaisiko ensin soittaa vaikka sen asiakkaan vaimolle, työnantajalle, lapsille tai vaikka sosiaalityöntekijälle psykologille ei kannata soittaa sitten , että nyt se Pertti olisi tulossa taas tänne panemaan?

Jos lähtee ihan realistisesti tarkkailemaan sitä, niin tietyissä paikoissa varsinkin ulkomailla ei ole kovinkaan järkevää asiakkaalle juoda avonaisena tarjottua ehkei suljettuakaan juomaa, kuten tuota vesilasia. Todennäköisyydet joutua ryöstetyksi ja heitetyksi jonnekin tien laitaan ovat melkoisen suuret.

Tässä vaiheessa tietenkin ajattelet, että miten se liittyy siihen jos kotimainen hupakko tarjoaa luonaan vettä. Ei kai meillä nyt asiakasta aleta ryöstämään? Ei varmaan, mutta sekään ei tarkoita sitä etteikö sellainen olisi mahdollista. Suurimmaksi riskiksi muodostuukin kuitenkin se, että hupakko saattaa olla esimerkiksi kuin se nainen Piinasta. Ehkä hänellä ei olekaan tarkoitusta edes tappaa sitä asiakasta vaan ottaa hänet vangikseen tehdäkseen ties mitä kauheuksia sille miesparalle.

Eniten tuossa vastauksessasi paljasti tuo b-kappale, jossa tiedät pelottavan yksityiskohtaisesti miten asiakas kannattaa pistää hengiltä ja miten paljon se tulee maksamaan, miten siitä ei jää kiinni. Tajusin tässä vaiheessa mihin tähtäät. Kuinka a-kappaleessa yritit naamioida teidät täysin avuttomiksi "ison pahan" miehen edessä. Sekä kuinka yritit ovelasti kätkeä ne todelliset kasvosi tuollaisten ympäripyöreiden kysymysten taakse.

Mistä minä tietäisin sitä, että miten pahasti teillä viiraa oikein päässä. Puhumattakaan siitä miksi toimitte noin. Siitä tulikin mieleen kuinka mainitsit joku aika sitten kuinka haette Tuholaisen kanssa sahaa ja pressua taisitte lipsauttaakin vähän vahingossa suunnitelmistanne.

Mainitsit tuossa kappaleen lopussa jääkaapissa säilytettävästä pullosta merkkiä myöten. Se viestii siitä, että sieltä löytyy todellakin sellainen pullo. Muuten olisit käyttänyt vain yleistä määritystä pullosta ilman tarkennusta erikseen brändiin.

Mielenkiintoista oli myöskin kuinka kirjoittaessasi tuota rikoskumppanisi Tuholainen yritti tarjota minulle harmitonta "vesilasiansa". Tuo oli selvästi epätoivoinen yritys myrkyttää minut, jonka lävitse näin kirkkain silmin. Aloin tuossa miettimään, että miten sarjamurhaaja sopii yhteen hupakoinnin kanssa ja sitten se aukeni selvästi eteeni. Sehän on täydellinen valerooli, jonka kautta saa helposti loputtoman määrän sopivia uhreja sairaisiin leikkeihinne te olette muuten sairaita, hyi helvetti.

Yksinäisiä miehiä joita kukaan ei edes kaipaa. Vai onko asia näin? Ei välttämättä; aloin miettimään sitä, että mihin ne "kaikki hyvät kirjoittajat" ovat kadonneet foorumilta ja vastaushan on ollut koko ajan kaikkien nenän edessä.

Kukaan ei ole vielä tähän mennessä vaan osannut yhdistää palasia. Tosin teidän kahden jäljiltä se ruumiin palasten kokoonpaneminen voikin olla haastavaa puuhaa. En halua kuulla yksityiskohtaisesti siitä mitä teit jonkun miesparan ruumiille. Olet sen verran isokokoinen nainen ihan noin pituuden tuoman massan myötä , että uskoisin sinulla olevan jo sitä kautta melkoisen hyvä toleranssi alkoholille. Yhdistettynä tuohon tuputtamiseen ja kuvailemiisi tuntemuksiin tulee kyllä väistämättä heti mieleen se, että kaveri tarjosi jotain ylimääräistä.

Se on niin helppo lisätä tuoppiin ylimääräistä matkalla baaritiskiltä pöytään. Miksei ihan siinä pöydässäkin. Eihän se vaadi kuin pari sekuntia minkä aikana katseesi on kiinnittynyt muualle.

En tiedä sitten mikä tuolla sankarilla oli lopullisena ideana. Onneksi se ei selvinnyt sinullekaan vaan kieltäydyit juomasta lisää ja lähdit pois. Oliko teidän tarkoitus mennä sinun luoksesi vai hänen luokse? Ilmeisesti hän ei ollut autolla liikkeessä, kun nautti reippaasti itsekin sen aikana olutta? Teoriassa se olisi ollut melkoisen helppoa liikutella sinua puolitajuttomanakin pitkin kaupunkia julkisilla paikoilla kunhan olisit ollut tarpeeksi sekava ilmaistaksesi itseäsi selkeästi.

Suurin osa ihmisistä olisi todennäköisesti luullut vain sinun nauttineen liikaa alkoholia ja miehen saattavan sinua "turvallisesti" kotiin. Tuo kysymys, että mitä iloa tajuttomasta huorasta on vähän haastavampi, koska se vaatisi asennoitumista samanlaiseen parafiliaan. Onhan niitä sellaisia, jotka saavat kiksinsä nimenomaan siitä, että se "partneri" on täysin paikallaan ja eloton.

Vitustako näitä tietää ja sen takia pitäisikin olla äärimmäisen varovainen. Olen itsekin kerran saanut erään homon luona vieraillessa ketamiinia drinkkiini. Ehdin lähteä sieltä kanssa pois ajoissa. Silloin kun se täydellinen aivojen sammuminen tapahtui, niin olin läheisessä parkkihallissa ja tipuin suorana "lankkuna" alas ja löin pääni betoniin. Siitä oli kuulunut kuulemma sellainen pojoing kopsahdus ja olin ponnahtanut vielä siitä iskusta vajaan metrin verran takaisin ilmaan.

Idiootit kaverini eivät tajunneet soittaa ambulanssia runsaasta verenvuodosta huolimatta. Ne kuskasi sitten mua ympäriinsä koko illan, jonka ajan olin tajuttomana. Lopulta tullessani hieman tajuihini ne vei himaan ja pyörähdin vielä siellä kerroksen verran rappusia alas portaissa. Seuraava havainto oli herätä himassa kauttaaltaan veren peitossa sohvalta jonne muija oli raahannut portaista. Kävin seuraava päivänä päivystyksessä ja pääsin samantien osastolle.

Diagnoosina nenänmurtuma ja lievä aivovamma, jonka jälkeen muun muassa suunnistamisen, lähimuistin ja etäisyyksien kanssa on ollut toisinaan paikoitellen vaikeuksia. Joten ymmärtänet miksi en välttämättä halua nauttia mitään mitä minulle tarjotaan avoimena tuntemattoman toimesta.

Mutta muuten mä kierin täällä naurusta. Se mitä poistettiin oli osa sun viestistä siinä lainauksessa, ja kyllä mä olen lähtökohtaisesti sitä mieltä että asiakas kannattaa aina pitää hengissä tapaamisilla. D Trampas, ei kai nyt tässä ketjussa enää voi vetää OT Sait mut uskomaan, että olet tosissasi. Ei mikään trolli, mitään sanomisiani et ole pystynyt kumoamaan.

Pieniä kevennyksiä pitää tietysti olla mukana silloin tällöin, kun sä tunnut olevan niin tramaattisen tosissaan. Kumosit sanomisesi itse ja paljastit olevasi trolololololi: En nyt oikein tiedä nais- tai miesvihasta mutta saattaahan joku ottaa henkilökohtaisesti "et ole summan x arvoinen!

Koen tämän sekä omalta, että hänen kannaltani täysin epätyydyttäväksi ja näin olllen maksan itse vapaaehtoisesti käypän hinnan. Hieno Pönä, kunnioitan sinua suuresti. En saanut yhtään vastausta. Ja raportoida tulokset tänne. Ihan kotimaisten keskimääräisen taksan mukaan tuolle kyseiselle ajalle. Mahdolliset tipit sitten erikseen jälkikäteen. En tosin saanut siltä jolle sinäkin aivan varmasti laitoit. Transuilla on muuten kovemmat hinnat. Pitäähän se pippelipiikin hinta lisätä mukaan summaan.

Mulla on seisonut sille "super-stringi-herkkuperseelle" jo varmaan 6 tuntia yhteensä. Miksi se neiti kiduttaa Liftiä näin pahasti. Minun mielestä sellaisesta pitäisi tulla 3kk yhdyskuntapalvelua ja sellainen keltainen liivi pitäisi olla päälle jossa lukee "oon naisten hyväksikäyttäjä". Minun mielestä sellaisesta pitäisi tulla 3kk yhdyskuntapalvelua ja sellainen keltainen liivi pitäisi olla päälle jossa lukee "oon naisten hyväksikäyttäjä" Höpö höpö, sitä paitsi voisin antaa 20e tippiä.

No eihän ne odottelemalla laskekaan, vaan omilla toimilla. Kuten sanottu, viimeistään siinä vaiheessa kun porukka lakkaa maksamasta ylihintoja ja vaikka matkustaa Keski-Eurooppaan paremman laadun perään. Tietysti jos kuvittelee asuvansa Neuvostoliitossa jossa kaikki on ylhäältä annettua eikä omalla toimillaan voi vaikuttaa mihinkään, niin se on sitten voi voi.

Yllättävän paljon tällaisiakin avuttomia tuntuu olevan vielä nykypäivänäkin. Hikoileviin käsiin suosittelen talkkia. No jos ottaa niin sitten tietää että on väärällä alalla. En mä jaksa sun kans enää,,, mee trollaileen jotakuta muuta.. Repukkapyssy on ekaa kertaa jumissa: Mä annan aina siwan kassalla tippiä. Niin, ei kai kukaan hullu noin paljoa maksaisi. Ei tietenkää maksa, kun voi kököttää kotonakin ja paistaa alennusmakkaraa.

Voi kököttää kotona ja runkkailla yksinään samalla kun trollailee forkalla. Tosin nyt menen kurkkaamaan löytyykö siiviilimaailmasta Liftille sitä yhdenyön tähdenlentoa. Mitäs jos Ekkemondi onkin vegetaristi: Kyllä Eggmond lihaa kaipaa, kunhan kilohinta on riittävän alhainen: Koskeeko tuo toimintatapa vain hupakoita? Yksi tuttu hieroja piti alennuskampanjan, kun tavoitteena oli laajentaa asiakaskuntaa. Olisitko sinä maksanut normihinnan? Jos tuo koskee vain hupakoita, niin mikä tekee prostituutiosta noin poikkeuksellisen ammatin?

Mulle tuli ihan sama mileen, mutta eiköhän noi jutut ole vaan trollausta. Ei niitä kannata vakavasti ottaa. Kukas tämän ketjun aloittikaan, ei ainenkaan Ekku-setä ja silti välistä poistuu kirjoituksia: Poistetut osiot siirretty eksyin aiheesta jatkan täällä - treadiin. Niinpäs onkin, sorry Ekku-setä että epäilin suo.

Meikän makkarajuttu on vaan jätetty välikevennykseksi: Ei olekaan sen takia, että en suostunut siihen. Se olisi voinut kuitenkin olla. Käytät itsekin paljon näitä amatöörejä ja tiedät vallan hyvin sen, että heillä ei ole aina välttämättä tiedossa "käypä" hinta.

Eksyn ulos aiheesta ja luen vain n. Olen välillä maksanut ylimääräistä esimerkiksi joidenkin muusikoiden omakustanteista. Viimeksi näin kävi pari kuukautta sitten kun eksyin eräässä pubissa väärään pöytään. Tai tarkemmin ajatellen, juuri oikeaan pöytään. Hintapyyntö oli 5 euroa, sanoin että maksan 10 euroa enkä senttiäkään vähemmän. Aion tehdä näin jatkossakin eli sekä eksyä vääriin pöytiin että maksaa ylimääräistä.

Scarlet, mä tulin tänne ihan vaan sun perässä sun perääsi notkumaan. Sä saat mut iloiseksi niin ja hämmästelemään, piereekö tuo lentävä humma sateenkaaren? Olen yrittänyt vakuuttaa paikalliset kryptozoologit sateenkaaria pierevien hevoseläinten olemassaolosta, toistaiseksi turhaan koska useimmiten näistä eläimistä on vaikeata saada kuvamateriaalia: Omista havainnoistani yleisin on ollut yksisarvinen, ponit ja hevoset ovat täällä päin hieman harvinaisempia.

Onneksi toisilla on varaa matkustella ja pitää hauskaa. Huutelin perään, kun kävelit ohi. Vai olikse sittenki joku teenakepunkkaritytsä. Onko sulla vielä nenärengas? Jalkapallon MM-kisat alkavat Brasiliassa Huutelin perään, kun kävelit ohi.

Taisit sekoittaa mut teenagepunkkaritytsään. Meidät usein sekoitetaan kun meillä on yhtä hyvät perseet. Mullahan on nykyään silmäkulmat, nenä, korvat, nännit, kieli ja kyrpä lävistetty.

Suunnittelen orjantappura tatskaa otsaani ja halua lävistää rautatangon pääni läpi. Oli tappelun tauttua pyytänyt poikaansa sahaamaan kirveen varren poikki, että sai hatun päähänsä. Kirves olisi minusta kyllä komeampi lävistys päässä kuin rautatanko, ellei se sitten olisi painonnostotanko vähintään kilon painoilla.

Mä teen lävistäjän töitä, että jos haluat sen rautatangon niin tänne vaan! Mulla tosin ei oo välineitä ihan niin isoihin, että tuo mukanas. Iski nälkä kun luin tämän: Mä taas väittäisin,että kun on taitava suustaan, niin saa marianne karkin paperi päällä maistumaan melkeinpä yhtä hyvältä, kuin ilman paperia. Himohupakoitsija Pitäisikö käyttää karkkien esim. Paperi- tai muovikääreet päällä säästyy varmaan ylimääräiseltä siivoamiselta, mutta onko tässä vaarana se että paperia tai muovia päätyy kakkuun?

Valmiiksi rouhittua en halua kaupasta ostaa, haluan hoitaa rouhimiset itse. Lisää joukkoon kananmunat yksitellen. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Laita taikina vuokaan ja paista asteessa n. Tästä voisi tehdä sellaisen suolaisenkin version, taikinan pitäisi olla eri ja karkkien tilalle jotain hyvää lihaa Musta tuntuu, että joku tarkkailee: D Pitäisi varmaan kirjoittaa tämä notepädillä etukäteen, mutta sieltä siirtyisivät rivilyönnit kiusallisesti vääriin kohtiin En nyt oikeastaan erityisemmin tarkkaile ainakaan en tunnusta.

Joskin Pasi kyttäsi tänään melkein kaksikymmentä minuuttia kuvaani mitäköhän se teki sillä välin. Kirjautuessani ulos selaimeni siirtää minut "Who's Online" sivulle.

Huomasin sen sieltä vain sattumalta. Onhan se kömpelöä kirjoittaa täällä varsinkaan mitään pidempää jos vertaa vaikka ihan openofficeen, mutta silti tulee kirjoitettua täältä käsin. Huomaatko muuten mielenkiintoisen "ristiriidan" tuossa kin. Ei tää forkkasofta mikään täydellinen ole, ja gmailiin sentään mahtuu 5 tavua privaattiviestejä.

Siinä ei paljoa dekoraatiot paina, tilaa riittää. Ei todellakaan ole, mutta siihen liittyy tottumuksen lisäksi niin paljon muuta latausta mukaan. Kyllähän sitä halutessaan pystyisi sopeutumaan siihen, että kävisi vain tuolta kautta lukaisemassa, mutta juttu onkin siinä haluaako sitä. Noissa kummassakin esimerkissä se oli vain selvä tekosyy. Vanha suola janottaa, ei kissa karvoistaan pääse, ja forkalta ei poistuta!

Ihan sen halusin kääriä sulle ja samulille pikkuvittuilun kiiltopaperiin: Onhan siinä jotain täytyy kyllä myöntää. Ottaen huomioon senkin vielä, että olen viettänyt tässä leppoista oksikodonista sunnuntaipäivää ja aina laskujen tullessa olen tullut "tarkkailemaan". Ehkä se vain kertoo alati kasvavan toleranssin kasvusta, joka on toki korjattavissa. Ja mitä ownaukseen tulee, niin meinasin vaan, että sulla selvästi on faneja.

Mun 'varjokuvalle' ilmoittautui juuri yksi lisää, mutta et säkään oo privalla persettäsi mulle tarjonnut. Vähän, ihan snadisti olen kateellinen D Tiedä nyt sitten "faneista". Muutenkin se tuntuu jotenkin koomiselta ajatukselta, että maksullisissa naisissa "pakollisista" syistä käyvällä päihderiippuvaisella skitsofreenikolla olisi "faneja".

En minä sellaista ainakaan "fanittaisi" ja minulla viiraa sentään ihan virallisesti. Uskoisin, että siinä pitkälti se sama teema mikä oikeassakin elämässä on. Ihmiset saavat tuntea itsensä ja kokea oman "surkean" elämänsä onnistuneemmaksi kauttani. Veikkaan, että et päässyt täyteen loistoosi sen vuoksi, että se eräs "personal trainer" ja Lifti tiukassa kuosissaan tuli sinne pullistelemaan kanssa. Loppujen lopuksi mitä väliä sillä on osoittaako joku täällä "mielenkiintoa" sitä kohtaan, kun oikeassa maailmassa ne pienet misut tulevat kihertämään ympärillesi kuola ja pillunesteet valuen.

Noin snadisti pers e pektiiviä tarjottuna. Fani on vähän hassu käsite. Mun mielestä on kiva lukea Pömpsyn juttuja, oli se sitten kuinka viripäinen hyvänsä. Ehkä mäkin sit oon fani. Sigu voisi lukea selässä! Itse ottaisin ne mieluusti sidottuna versiona kansien välissä, en niinkään T-paidan selkämykseen painettuna. Quottaan sua tänne ettei hyvä ketju mene pilalle aiheen ohi menevästä lässytyksestä. No jos oli jo kahdeksas kerta lyhyen ajan sisällä, niin suosittelen kyllä minäkin mestan vaihtoa: Ihan jo sen vuoksi, että Saksassa on paljon muitakin hienoja kaupunkeja ja kaikista isoista kaupungeista löytyy vastaavia mestoja kuin Artemis.

Itse voisin suositella Munchenia, todella hieno kaupunki ihan muutenkin ja sieltähän löytyy myös ihan tuoretta rapsaa täältä foorumilta. Tai jos Saksa kyllästyttää, niin käypäs Madridissa tai Barcelonassa seuraavaksi. Molemmissa riittää nähtävää yllin kyllin ja prostituutti tarjonta on myös hyvää, eikä hintatasokaan ole paha. Matkailu avartaa, vai mitä sanoisit Tampereen Poika: Saksassa on tosiaan paljon noita paikkoja ja täytyyhän niissä jossain vaiheessa elämää käydä.

Täällä niistä ei pahemmin puhuta, mutta esim. Hassua sillä amerikkalainen kaveri väitti että Barcelonassa on pillu paljon kalliimpaa. Ei sitten varmaan tiennyt oikeita paikkoja? Jos saksasta kuitenkin pitäisi vaihtaa niin menisin mieluiten Thaimaan Pattayalle, syitä tuskin tarvitsee kertoa. Toinen vaihtoehto olisi Tsekkien Praha. Norwegianilta sais vieläpä suorat lennot samaan hintaan kuin Berliiniin.

Nämä on makukysymyksiä mut itse pidän paljon enemmän prahalaisista paikoista kun Saksan panomestoista. Sitä paitsi tämä forkka tekee homman helpoksi. Granadon ja viime aikoina parin muun raporteista näkee kaiken tarpeellisen. Taustaksi sen verran että ikäni johdosta yli 30v tai ylipainoiset naiset ovat mulle lähtökohtaisesti turn off, toki poikkeus vahvistaa säännön, sillä jotkut naiset voivat vanheta ja rasvoittua tyylikkäästi; Mä ja Munaa taidetaan olla samanikäisiä. Mulla on ihan sama juttu.

Jos mä oon ihan rehellinen niin musta osa keskustelijoista tässä ketjussa on syönyt liikaa sieniä Mitähän sieniä osa palstan pojista vetää. I never meant to give you mushrooms, folks I never meant to bring you to my world Now you sitting in the corner crying And now it's my fault, my fault http: Mistäköhän minulla on puute?

Tuodaan tuolta hinnat nousussa ketjusta. Etkös sinä nyt tiedä et huorat muuttuu neitsyiksi vapaa-aikanaan ja ne ei kännää, riehu tai harrasta yhden yön suhteita. Olen aina luullut, että maksulliset muuttuvat öisin kurpitsoiksi. Mulla ei seksin myyminen ole muuttanut baarikäyttäytymistä, siellä ei vuosiin ennen huoraamistakaan oltu vietetty aikaa miehet mielessä.

Mutta, baarista on ihan hakemalla haettu joskus miesseuraa, ja ei se nyt toimi ihan aina naisillakaan vaikka oltaisiinkin selvinpäin yms. Tuo baari käyttäytyminen ei ollut nyt se olennainen seikka eikä se mahdollinen irtosuhteidenkaan harrastaminen. Vaan enemmänkin se, että miten sitä naisena ei palveluntarjoajana suhtautuisi siihen jos joku mies tulisi kysymään suoraan esittelemättä itseään, että lähdetkö panemaan.

Siitä me lprmanin kanssa hieman turistiin tuolla luonnollisesti ihan ketjun aiheen sisällä. Siitäkin saisi muuten hyvän ketjun jo itsessään, että miten seksinmyynti on muuttanut suhtautumistasi miehiin ja irtosuhteisiin. Joillain tuntuu jo ihan foorumipostaustenkin perusteella olevan jo sellainen lähtökohta, että ilmaiseksi ei enää anneta.

Mikä on omalla tavallaan hirveän surullista, mutta samalla ymmärrettävää. Enkä nyt usko tuohon etteikö naiset saisi aina halutessaan baarista kulliseuraa.

Poikkeuksena ehkä silloin jos siellä on joku tyttöjen teemailta ja miehiä ei ole laskettu sisälle. Tai kysyä saako samaan pöytään istua, ja sitten voi aloittaa juttelun ihan siitä että oletteko juhlistamassa jotain vai muuten vain rentoutumassa duunien jälkeen.

Yksin olevia miehiä voi lähestyä ihan vain kysäisemällä ovatko yksin liikenteessä, ja jos häntä kiinnostaisi liittyä seuraan. Ihan kivahan se on kuulla tuollaisesta. En kyllä muista milloin olisin nähnyt tuollaista sitten käytännössä tai olenko ylipäätään edes nähnyt poikkeuksena ne umpikännissä olevat.

Ehkä niiden malleilta näyttävien söpöjen poikien ollessa kyseessä. Noin sivumainintana; Eikö yksin liikkeellä olevat miehet nähdä yksin liikkeellä olevaan naiseen verrattaessa edelleen yleisen näkemyksen mukaisesti jotenkin viallisina ja surkeina. Mun mielestä olisi kannatettavaa että miehet sekä naiset voisivat lähestyä toisiaan baareissa reippaammin kuin miten se näyttää menevän. Tuossa on vain kaksi ongelmaa. Minkä pohjalta on sinällään ihan ymmärrettävää ettei niitä lähestymisiä heidän toimesta paljon tapahdu.

Jos tavis miehilläkin olisi samanlainen optio, niin tuskin monikaan lähestyisi ja ottaisi jatkuvasti turpaansa. Jos on kiinnostunut jostain henkilöstä, niin olisi hienoa jos sitä uskallettaisiin mennä jututtamaan. Ja jos sitten on se henkilö josta joku on kiinnostunut, niin vaikka itseään asia ei nappaisikaan, niin sen voi esittää toiselle kohteliaasti.

Ollaan kavereiden kanssa tuosta puhuttu jonkin verran, ja harmittaa just kun näkee sellaisia torjuntoja joissa oikein ns. Kun oikeasti voisi vain olla ystävällinen, kiittää kiinnostuksesta eikö se nyt kuitenkin ole imartelevaa jos joku on kiinnostunut?

Ja toivottaa toiselle oikein mukavaa illan jatkoa siitä huolimatta. Sehän on tietenkin ihan yksilöllistä, mutta monien uskaltautuminen lähestymiseen kyllä rapisee siinä jos tulee vaan jatkuvasti pakkeja ja paskaa vielä sen päälle niskaan.

Se tuntuu olevan vielä joku "trendi" naisilla nykyään pyrkiä nolaamaan se lähestynyt mies ja tuhoamaan hänen itseluottamuksen viimeisetkin rippeet ja varsinkin silloin jos siinä on vielä oma kaveriporukka kuulo- ja näköetäisyydellä. Kivaa hupiahan se varmaan tuo heille iltaan. Saavat naureskella sitten sille surkimukselle, joka uskaltautui lähestyä. Se taitaa olla muuten ainoastaan imartelevaa silloin jos se lähestyjä on sellainen, joka täyttää ne omat odotukset. Muuten se koetaan vain loukkaavana ja vastenmielisenä.

Monesti miehiä parjataan ties mistä ja käytöstapojen sekä kohteliaisuuden puutteesta varsinkin. Naiset kyllä ovat viime vuosina alkaneet kiriä tuossa kiitettävästi miehiä.

Sehän on tietenkin puhdasta spekulaatiota, mutta uskoisin miesten kykenevän antaa suhteutettuna paremmin pakit verrattaessa tähän suurempaan osaan naisista. Poikkeuksiakin tietenkin löytyy tuossa suhteessa puolin ja toisin. Ikävä juttu siinä on, että ne kohteliaat pakit saattavat unohtua nopeasti jos saat räkäistä naurua ja vittuilua kerta toisensa perään. Omalta osaltani syy siihen miksi en oikeastaan lähesty enää ketään on suurimmaksi osaksi se kokemuksen mukaisesti realistinen tiedostaminen itsensä, nykytilanteen ja onnistumisen suhteen.

Varsinkaan jos näistä reilusti päälle sata on vielä niitä missä saa vaan turhaa paskaa niskaan. Enemmän tuossa vituttaa kuitenkin niiden pakkien sijasta on se asenne mitä kohtaa. Jos joku ei ole kiinnostunut, niin sillehän ei voi mitään. Eikä siinä ole mitään. Helpommaksi vaihtoehdoksi tulee tällöin käyttää maksullisia, mutta se tuo taas oman sivuilmiönsä. Sen ettei se pohjaudu koskaan aitouteen tai haluun mistä on jo puhuttu aiemmin. Mutta, kaikki lähestymiset tulisi tehdä niiden ekan muutaman drinkin aikana, sen jälkeen kannattaa sitten joko lähteä kotiin, tai päättää ihan vain vetää perseet ja unohtaa se seuranhakeminen siltä illalta.

Miehet ja naiset ovat molemmat ihan yhtä epäviehättäviä kahden promillen kännissä. Se on totta, että alkoholi harvemmin tekee sitä nauttinutta kovinkaan edustavan näköiseksi. Itsellä tuo kaksi promillea ei vielä näkyisi edes, mutta toisaalta taas olen epäviehättävä jo vesiselvänäkin, että se tasapainottuu siinä sitten. Mitä sinä selität nyt. Ainahan nämä liittyvät vain aiheeseen. Ikinä ei tule mentyä sen vierestä. Ai se on totta.

Yks maksullinen väitti mulle tuota kun poistui ennen keskiyötä. Mulla on kaveri joka tekee tuota. Se saa aika usein. Se on vaan noloo kulkee sen kans kaupungilla kun tietää et se on kysynyt pillua joka toiselta vastaantulijalta. Pitääks gynekologit pillua kiihottavana?

Ehkä ammatti ja privaattijutut on eri asia. Sitten on ne, jotka tekee rahaa harrastuksella. Ne ei tosin ime kymmentä ukkoa.

Naiset saa aina halutessaan kullia mut ei välttämättä sellasta kun haluaa. Hjalliksella ja Teemulla on niin kiire. Eikö yksin liikkeellä olevat miehet nähdä yksin liikkeellä olevaan naiseen verrattaessa edelleen yleisen näkemyksen mukaisesti jotenkin viallisina ja surkeina. Jos mä saan siviiliä, mä saan sitä ollessani yksin liikkeellä. Kun on porukkaa, ne häiritsee keskittymistä asiaan. No tää on huorapalsta. Legendat siviileistä on legendoja. Miestä joka ei tee aloitetta kutsutaan runkkariksi.

Se on vaan niin. Sehän on tietenkin puhdasta spekulaatiota, mutta uskoisin miesten kykenevän antaa suhteutettuna paremmin pakit verrattaessa tähän suurempaan osaan naisia Nykyään menee sekä naisilla et miehillä huonosti.

Sit ne kokoontuu omiin piireihinsä itkemään sukupuolisortoa. Mä sanon nyt tuhmasti mut en kohdista pömppöön. Itkevät miehet on aika rasittavia enkä ihmettele et ne ei saa pillua. Sä oot ollut tosi kaataja aikoinaan. Ei mulla ole koskaan ollu noin hyvää suhdelukua. Silti oon pannu vähän väliä. Mä en allekirjoita tätä. Nyt tiedät sen kin. Onhan tuossa varmaan saumaa.

Minkälainen se kaverisi on ulkoisesti? Jos on ulkonäköä, niin se varmaan onkin tehokkain ja aikaa säästävin tapa. Toisaalta taas sellaiset joilla on sitä ei välttämättä tarvitse edes tuollaista. Kyllä ne varmaan, mutta tuskin työpäivän jälkeen. Eikö suurin osa gyneistä ole kuitenkin naisia. No en tiedä, kun ei tule käytettyä näitä terveyspalveluita. Siivoajilla ainakin jää oma kämppä usein siivoamatta. Kymmenen kullia päivässä on vakio. Tästä on ihan turha jauhaa.

Kai tuo on heidän mielestä rinnastettavissa siihen, että ei saa ollenkaan. Se on kyllä totta jos tarkastelee tuota sen miehen näkökulmasta. Pahimmillaan porukassa on itseä paremman näköinen mies matkassa, joka torppaa koko jutun jo pelkällä seisomisellaan lähistöllä.

Toisaalta tuota voi taas käyttää edukseen jos ottaa itseään vähemmän seksikkäitä miehiä matkaan, mutta se taas tuo sellaisen asetelman missä joutuisit alkamaan rankkaamaan niitä kavereitasi seksuaalisesti ja se on hieman homoa. Puhumattakaan siitä, että se tuo vain turhaa lisävaivaa verrattaessa siihen, että lähtee vaan yksin liikkeelle. Haha, no sellainenhan hän on viimeistään loppuillasta yksin kotonaan.

Nykyään menee sekä naisilla et miehillä huonosti. Miehillä tuo ei vain ole kummankaan näkökulmasta kovinkaan toivottua, koska se osoittaa jos ei muuta niin heikkoutta. Missä menee se raja, että onko se luonnollista avautumista vai taas itkemistä on täysin katsojasta kiinni. Itsehän pohdiskelen asioita monista näkökulmista varsinkin sukupuolirooleihin liittyen ja postailenkin useimmiten asettautuneena niihin.

Välillä on vaikeuksia määritellä sitä, että missä se on näkökulma menee taas tai palata siihen. Ehkä se idea onkin juuri siinä. Tiedä nyt siitä, ehkä mulla oli vain alhaisemmat kriteerit. Enemmänhän tuossa oli taustalla orastava psyykkinen häiriö, jonka puitteissa toteutin itseäni kyltymättömänä. Viikonloppuisin toisinaan arkisinkin ei ollut poikkeavaa, että pokasin naisen baarista. Kävin panemassa ja menin samantien takaisin baariin missä pokasin taas uuden ja jos vielä ehti niin kolmannen.

Olin silloin täysin toinen ihminen sekä henkisesti, että ulkoisestikin ja se mahdollisti sen. Ehkä kaikkein vittumaisinta on kuitenkin muistaa se mitä oli ja sitten olla kykenemätön saavuttamaan sitä samaa.

Vaikka ei sillä, että haluaisinkaan olla enää täysin se sama henkilö. No toisaalta onhan tuossa jotain mitä työstää jos vielä jaksaa. En minäkään olisi aikoinaan allekirjoittanut. Näyttää aivan liikaa multa. Mä luulen että ulkonäöllisesti A1 porukka ei tartte tuollaista. Ymmärtääkseni gynejä on aika paljon miehiä. Liikaa monen naisen mielestä. Tää on taas joku huoramafian juttu. Näiden takia mä liikun mieluiten yksin jos haluun pilluu siviileiltä. Toki tää keskustelu on akateemista. En mäkään tiedä häntä.

Jollet olisi pömppö jolla ymmärtääkseni on paperit hulluudesta väittäisin sua maanisdepressiiviseksi. Mä olen vaan maaninen mitä tulee pilluun. On myös synonyymi liian kiltille miehelle. Ei se varmaan selitäkään sitä pelkästään, mutta epäilemättä sellaisen omaaminen auttaa siinä. Sinullako tuo ei sitten tuota yhtä tehokasta tulosta vaikka olettekin melkein kuin veljekset ilvekset? Luulen kanssa vähän samaa, että se marginaalinen "A1" ei tarvitse oikeasti yhtään mitään keinoja tai jippoja saavuttaakseen parittelemista.

Onhan niitä kohtalaisen paljon, mutta kumpaa sukupuolta on sitten enemmän jää varmaan ainakin tältä illalta mysteeriksi. Melkein voisi ajatella, että lekurit valitessaan erikoistumisalaansa ovat kanssa tietoisia siitä, että suuri osa naisista ei oikein pidä heidän rakkauden tunnelin ronkkimisesta miesgynen toimesta ja eivät välttämättä erikoistuisi siihen sen vuoksi. Ainakaan jos tarkoituksena on sijoittua yksityiselle sektorille missä palkka juoksee.

Toisaalta taas jos ajattelee vaikka, että Stadissa olisi kahdeksan miesgyneä alakanttiin joilla jokaisella käy se vakio kymmenen rööriä ronkittavana päivässä viitenä päivänä viikossa. Jos näistä rööreistä puolet eivät pitäisi siitä ronkkimisesta miehen toimesta se antaisi jo viikolle epätyytyväistä rööriä suhteessa kahdeksaan miesgyneen.

Se ei vielä ole niin paha, mutta jos kelaa jo kuukauden tai puolen vuoden kertymiä, niin aletaan mennä jo isommissa luvuissa. Miten tämä liittyi sitten tuohon. Halusin vain ajatella niitä kaikkia mahdollisia ronkittavia röörejä.

Ei se kuitenkaan kerro totuutta tuosta, kun se on salaisuus. Muistat varmaan sen kurpitsankin. Sekin yksi näistä varjelluista salaisuuksista, joka lipsahti siltä yhdeltä kohtaamaltasi ihan vahingossa. Niin vaihdoin näkemyskantaa takaisin miehen rooliin. Itse havaitsin todella hyviä tuloksia aikoinaan jos olin liikkeellä pienehkön naisporukan kanssa. Siinäkin oli tosin omat haasteensa, jotka omalla tavallaan kumosivat sen mukana tulleen tehostuneen onnistumisen.

Eli se kännisten naisten juttujen kuunteleminen, joka saa testot väkisinkin laskemaan alas. Jos kuunteli oikein tarkkaan, niin sen pystyi kuulemaan kuinka ne putosivat kohisten alas. Melkein kaikkea muuta minulla onkin diagnosoitu vuosien saatossa paitsi kaksisuuntainen. Pääpiirteet kuitenkin viimeisimmän hoitokartoituksen mukaisesti keväällä muun muassa kroonisesti skitsofreniassa, dystymiassa, ahdistuneisuus-, persoonallisuus- ja dissosiaatiohäiriössä yhdistettynä pienemmillä variaatioilla.

Niistä muodostuu toiminnaltaan äärimmäisen kykenevä ja hartaasti elämästä nauttiva sekä yleisesti iloinen Pömppö. Siis minä en kysy suoraan pillua ensimmäiseltä vastaatulevalta naiselta.

Märkä kalu nuole mun homoseksuaaliseen kalua

Kalun hyväily sexi tarinoita gay