Meis homoseksuaaliseen kiinostaa nuolen kalua

Kokoelma koostuu miltei kokonaan suomalaisista teoksista ja sisältää paljon myös modernia taidetta. Kirpilä testamenttasi kotinsa, kokoelmansa ja omaisuutensa Suomen Kulttuurirahastolle, jotta kaikki pääsisivät nauttimaan hänen keräämästään taiteesta ilmaiseksi. Kirpilän kuoltua kodista vietiin paljon huonekaluja pois, ripustusta karsittiin hieman Kirpilän aikana taidetta roikkui jopa ovenkarmien yli ja paikkaa muokattiin yleisölle sopivaksi.

Taidekoti avattiin kesäkuussa , minkä jälkeen siellä on käynyt tuhansia ihmisiä vuosittain. Kirpilä ja Rosenqvist, eli Jussi ja Kalle elivät kiehtovaa elämää. Minua viehättää erityisesti se, että he järjestivät keväisin ystävilleen kaksipäiväiset Kastanjankukkajuhlat, ja olivat muutenkin vieraanvaraisia ja sosiaalisesti aktiivisia ihmisiä. Kirpilä ei kuitenkaan halunnut viettää aikaa erityisemmin taiteilijoiden kanssa, hän vain halusi ostaa taidetta heiltä.

Kuvaavaa on, että hän ei esimerkiksi erityisesti halunnut, että Kulttuurirahasto jakaisi hänen nimissään stipendejä taiteilijoille, sillä "ei heidän ryyppäämistään tarvitse tukea".

Mieluummin varoilla ostettaisiin lisää taidetta, ja tällä tavalla tuettaisiin taiteilijoita. Kotona ollessaan Kirpilä kuulemma vain istuskeli huoneissaan ja tuijotti hankkimaansa taidetta ihastuneena. On kiinnostavaa, että Taidekodissa vaiettiin pitkään Juhani Kirpilän homoseksuaalisuudesta.

Taidekodin avaamisen aikaan tästä ei ollut vielä täysin neutraalia puhua, olihan homoseksuaalisuus poistettu sairausluokituksistakin vasta kymmenisen vuotta aiemmin, vuonna Nyt ajat ovat kuitenkin muuttuneet, ja tämä näkyy upealla tavalla muun muassa siinä, että viime vuodesta lähtien Kirpilässä on alettu pitää kerran kuussa queer-opastuksia.

Niissä opas Karoliina Arola avaa taiteeseen näkökulmia, joita ei perinteisessä taidehistoriassa ole huomioitu. Mukana on myös kiinnostavaa taustoitusta kulttuurihistoriasta. Arola oli muutenkin ilmiömäinen opas.

Siskoni Sofia jonka kanssa kävin Kirpilässä sanoi, että Arola oli itsekin kuin taideteos - tähän on helppo yhtyä. Hän kertoi mielettömällä intohimolla ja asiantuntemuksella eri teoksista. Niitä on tosiaan yli , joista noin on näytillä, joten Kirpilä on paikka, johon on pakko palata - yhdellä kertaa sitä ei kykene sulattamaan.

Siellä on myös muita teemaopastuksia , esimerkiksi tänä keväänä muotia maalauksissa, kuolemaa teoksissa ja erilaisia muotokuvaopastuksia. Lisäksi siellä järjestetään konsertteja sekä Lasten sunnuntai, seuraava aivan pian, eli 8. Kannattaa katsoa tapahtumakalenterista  tai fb-sivuilta. Ja kuten sanottu, tämän kaiken herkun pääsee nauttimaan maksutta. Kiitos Juhani Kirpilä tästä lahjastasi maailmalle!

Etu-Töölössä, Eliten talon ylimmässä kuudennessa kerroksessa on niin ikään salattu helmi, jonka tunnelmaan voi uppoutua täysin. Reitzin museo  on kuuluisan rakennuttajan Lauri Reitzin — perintö maailmalle.

Hän oli menestynyt suurgrynderi, joka loi omaisuutensa tyhjästä rakennuttamalla Helsinkiin, etenkin Töölöön laadukkaita kivitaloja niitä, joiden neliöhinnat huitelevat nykyään jossain eurossa. Reitz oli myös innokas taidekerääjä, ja maalaustaiteen lisäksi kokoelmasta löytyy posliini- ja hopeaesinekokoelma sekä asehuone , jossa on tietenkin aito haarniska. Kyllä ihmisellä nyt oma asehuone on oltava. Museo on ollut avoinna yleisölle aina vuodesta , ja siitä lähtien myös kodin taidekokoelmaa on kartutettu vuosittain.

Perheen varat nimittäin säätiöitiin, ja omaisuuden tuotoilla voidaan tehdä hienoja taidehankintoja. Paikalla on aina oppaita, jotka pitävät intohimoisia kierroksia, ja joilta voi kysyä ihan mitä tahansa teoksista. Olin haltioissani siitä, miten paljon hienoa suomalaista taidetta on saatu kerättyä näiden seinien sisään.

Kun monet Kirpilän teoksista ovat moderneja, niin Reitz keskittyy vahvasti kultakauteen. Vielä enemmän haltioissani olin siitä, miten paljon naisten tekemää taidetta kokoelmassa on näytillä. Lauri Reitz osti vain sellaista taidetta, josta hän aidosti piti, joskin hän piti taidetta hyvänä sijoituskohteena. Hänen onnekseen hän piti sellaisten maalareiden teoksista kuin Maria Wiik, Amélie Lundhal ja Hanna Frosterus-Segerstråhle, jotka olivat pidettyjä taiteilijoita, mutta yllättävää!

Nykyään nämä ovat mittaamattoman arvokkaita. Monista teoksista löytyy hienoista yhteiskuntakritiikkiä: Maria Wiikin Yksin kotona kuvaa sydäntäsärkevästi, miten pieni torpparinpoika odottaa kotona yksin, että perhe tulisi kotiin. Erityisen sydäntä särkevän tästä teoksesta alla tekee se, että se näyttää hieman vanhemmalta Alpulta.

Erityisen ilahtunut olin Helene Schjerfbeckin teoksista. Ne ovat niin kauniita ja monipuolisia, kuten tiedätte Schjerfbeckin teokset muuttuivat tyylillisesti, mitä vanhemmaksi maalari tuli. Esillä on esimerkiksi Ingrid Bergmanin aiemmin omistama Kalifornialainen sekä Tyttö punaisella sohvalla alla , joka näyttää siltä kuin tyttö lööbaisi ja katsoisi padilta Netflixiä.

Se on maalattu Hopeaesineistä on mainittava Suomen ensimmäinen tunnettu kakkulapio vuodelta upeaa!

Tämän lisäksi kokoelmassa on Agricolan satoja vuosia vanha Se Wsi Testamentti, josta tiedän, että historianopettajasiskoni on syvästi vaikuttunut. Erityisen viehättävää mielestäni on se, että huoneet on nimetty sen mukaan, mitä niissä on: Kustavilainen huone, Biedermeier-huone, sali, musiikkihuone. Aloin hekumoida ajatuksella, että nimeäisin oman asuntoni huoneita samalla metodilla. No, tällä hetkellä mulla voisi olla saarahelkalalainen huone, sillä hänen taidettaan mulla on seinällä. Ja vaikka tänne tultiin katsomaan taidetta, niin yhtä paljon ihastuin huoneiden upeisiin tapetteihin, katon mielettömään kuviointiin sekä kauniisiin lattioihin ja mattoihin.

Tällainen pieteetillä rakentaminen on toki vähintä, mitä kulttuurikodilta voi odottaa, mutta kyllä se silti ihastuttaa. Reitzin museojohtaja Jaana Cawén tiesi kertoa hauskan yksityiskohdan: Reitzillä oli tapana asennuttaa tällaisten isojen asuntojen ruokasalin pöydän alle nappula, jota jalalla painamalla rouva saattoi kutsua keittiöstä palveluskuntaa.

Sellainen on yhä tämänkin asunnon entisen ruokasalin kohdalla, joskin nyt maton alla. Verratkaa, sama malli, eri tekijä: Molemmat taidekodit ovat auki sunnuntaisin ja keskiviikkoisin.

Lisäksi ilahduttava tieto on, että Reitzin museosta voi tilata veloituksetta! Aloin heti suunnitella sellaista, että kutsuisi hyvän ja kulturellin jengin kokoon, käivisi tuolla opastuksella ja menisi siitä hissillä alas Eliteen lounaalle. Tämä toimisi muuten nerokkaasti myös jonkun sivistyksen ihmisen polttariohjelmistona. Kirpilään pääsee myös opastetulle kierrokselle aukioloaikojen ulkopuolella, maksua vastaan.

Joka tapauksessa, kuten sanoin: Voin koko sydämestäni suositella vierailemaan molemmissa, ei kuitenkaan samana päivänä, vaikka ovatkin alle puolen kilometrin päässä toisistaan. Niissä on niin paljon sulateltavaa, ettei sydän tai mieli kestä enempää yhteen päivään. Pohjoinen Hesperiankatu 7, 6. Apollonkatu 23 B 64, 6. Pääsiäinen, ihmisen parasta aikaa. Vietin alkuviikon Rukalla ja Sallassa, ja sieltä takaisin tultuani matkattiin koko perheen voimin Tampereelle Tikin äidin luo sukuleeraamaan.

Loman kantavaksi teemaksi muodostui empiirinen tutkimus siitä, missä menee pienen ellotuksen ja peruuttamattoman kuvotuksen raja-arvo. Ilokseni huomasin, että toleranssini on lattemamalifen myötä kasvanut, ja sanoisin että seikkailtiin siinä kahden sahrampullan, kinder-munan puolikkaan ja suklaakakkupalasen tietämillä.

Huonoa oloa ylläpidin ansiokkaasti syömällä pieniä suklaamunia aina, kun tavallinen tunne alkoi vallata kehoani. Pitkäperjantaina Tampereen Pyhäjärven jäällä paistoi aurinko, ja lapseni astui koiran kakkaan. Ehdotan keskuskuoppaan siirtymistä kaikille koiranomistajille, jotka eivät kerää otuksiensa jätöksiä. Lauantaina matkattiin ilahduttavan tyhjässä lastenvaunussa Turkuun nauttimaan lisää elämästä äitini luona. Sunnuntaiaamuna pääsiäispupu oli käynyt piilottamassa 15 suklaamunaa pitkin pihaa.

Alpun vanhempi serkku uhosi kovasti löytävänsä kaikki suklaamunat , mikä herätti minussa pienen kilpailuvietin, mutta en sitten kuitenkaan viitsinyt rökittää itseäni 26 vuotta nuorempaa ihmistä sata nolla.

Oma lapseni löysi yhden munan, avustettuna. Oma kohokohtani oli pääsiäisen kello kahdentoista kuohuva, brunssi sekä tietenkin pääsiäisillallinen. Sama toistui maanantaina, kuten myös jatkuva pieni äklötys.

Makean syöminen on ihanaa! Olin myös ylpeä kaksivuotiaastani, joka näytti hauskalta suorissa vihreissä housuissaan ja valkoisessa kauluspaidassaan. Kauas on tultu kahden vuoden takaisesta perussuomalainen taksikuski -lookista. Hän sai myös elämänsä ensimmäisen Kinder-munan, josta paljastui iki-ihana lelu: Pyölä ajeli ympäri asuntoa loppupääsiäisen.

Sunnuntai-iltapäivänä suuntasimme kolmen lapsen ja kahden naisen voimin Turun Seikkailupuistoon, jota olen ennenkin ylistänyt monisanaisesti.

Tällä kertaa siellä oli noitien kokoontumisajot. Alppu kieltäytyi kohteliaasti kasvomaalauksesta: Eniten hän innostui muovisesta dinosauruksesta, eikä luultavasti kellekään rakennuksessa jäänyt epäselväksi, että hänen kädessään oli: Pääsiäinen on ollut ihana! Aion antautua vielä kerran pääsiäisaterian rääppeille ja sitten ottaa junan kohti Helsinkiä ja arkea, joka niin ikään tuntuu nyt oikein mainiolta.

Toki kolmas kahden tunnin jakso junassa kaksivuotiaan kanssa neljän päivän sisällä ei nyt suoranaisesti innosta, mutta mutta. Naisen on tehtävä mitä naisen on tehtävä. Ehkä otan pari suklaamunaa matkaevääksi. Tässä pari inspiraatioesimerkkiä, jotka on tehty korkoa korolle -laskurilla: Jos säästätte tai sijoitatte lapsellenne, niin millaisilla summilla ja mihin?

Hetken he runkkailivat ja hieroivat toistensa vartaloita sohvalla ja sitten he katsahtivat toisiaan silmiin ja suutelivat kiihkeästi toistensa märkiä huulia. Petri nousi Peten eteen ja alkoi nopeasti riisua vaatteitaan ja samoin teki Petekin sohvalla istuessaan, he molemmat riisuivat lähes yhtä nopeasti. Pete ja Petri molemmat olivat alasti toistensa edessä ja molempien kullit seisoivat komeasti toistensa edessänsä, Petri asteli lähemmäs ja Pete nojautui kohti Petrin kullia ja hellästi tarttui siihen sitten ja veti tämän esinahan taakse jolloin Pete nuolaisi paljasta terskaa sen päästä ja hyväili toisella kädellään tämän kiveksiä hellästi Pete nuoli Petrin terskaa ja hyväili kiveksiä.

Hetken Pete suuteli terskaa ja nuoli sitä kunnes sitten päätti suudella ja samalla imaista koko kullin suuhunsa niin pitkälle kuin vain olisi mahdollista saada Petrin kullia.

Syvä kurkki oli tuo liike minkä Pete teki Petrille ja siitäkös Petri nauttikin todella kovasti mutta ei viitsinyt hirveän kauaa antaa Peten nauttia tästä vaan veit kullinsa ulos ja nousi Peten kullin päälle ja varovasti ujutti Peten kullia sisälleen tiukka oli Petrin suoli ja tämän Petekin ilmoitti hiukan voivottelevalla äänen sävyllään ja samoin teki myös Petrikin hän halusi antaa neitsyytensä Petelle ja alkoi sitten ratsastaa hitain ottein sohvalla, kun ilman mitään liukuvoidetta Petri ratsasti Peten kullin päällä oli loppu tulos jo arvattavissa, Pete ei kestänyt näin kovaa kiihkoa kauaa ja hieroen samalla Petrin kullia hän laukesi kovaa huudahtaen ja Petrin kullia puristellen.

Huokaus ja Pete laski Petrin sisään suojaamattomasti spermaa mojovan annoksen. Petrillä alkoi halut myöskin nousta jälleen ja hänenkin kätensä harhaili Peten kovettuneelle kullille. He menivät 69 asentoon ja alkoivat imeä toisiaan erittäinkin kiihkeästi, molemmat nauttivat toistensa imemisestä todella paljon ja välillä he hieroivat toistensa anusta ja imivät kullia samalla. Pete lopetti imemisen ja käski Petrinkin lopettaa, Pete käännätti Petrin makaamaan mahalleen ja työntyi sitten kokonaan Petrin sisään tällä kertaa se meni hyvin koska olihan Petrin suoli jo hyvin spermattu ja siksi se luistikin erittäinkin hyvin.

Pete alkoi naida rajummin ja rajummin kiimassaan Petriä ja Petrikin alkoi jo nauttia tästä erittäinkin paljon, Pete nai voimakkain vedoin ja vetäytyi sitten hiljaa pois ja taas vetäisi voimalla sisään. Tätä hän jatkoi erittäinkin kauan ja voihki sitäkin enemmän nautinnosta, Petri voihaisi kova äänisesti muutaman kerran ja se laukaisikin Peten refleksin ja niin Pete laukesi Petrin ihanaan ja lämpimään suoleen jälleen kerran.

Petri nousi ja imi Peten kullin puhtaaksi ja kehui tämän sperman makua todella hyvän makuiseksi, Petri halusi Peten ratsastavan tämän kullilla ja niin Petekin halusi sitä erittäinkin paljon ja asettui sitten kullin päälle ja alkoi ohjata terskaa sisälle, terska hivuttui sisään vaivatta ja samoin koko kullikin, Pete alkoi ratsastamaan kiimaisesti ja nopea tempoisesti Petri puolestaan yritti pidätellä laukeamistaan parhaansa mukaan ja nauttia niin pitkään kun olisi vain mahdollista.

Pete alkoi koko ajan kiristämään tahtiaan ja alkoi ratsastamaan voimakkaammin ja nopammin Petri alkoi myös voihkimaan kovemmin ja kovemmin, sitten Petri tarttui Peten tiukoista pakaroista kiinni ja laukesi kovaa huutaen Peten sisään.

Kaksi erittäinkin rakastunutta ja onnellista ja myöskin tyydyttynyttä miestä makasivat lattialla ja rakastelivat vielä useita kertoja. Tarinapalaute ei ole käytössä.

Meis homoseksuaaliseen kiinostaa nuolen kalua

BB SUOMI HOMOSEKSUAALISEEN SEX SEKSISIVUT

: Meis homoseksuaaliseen kiinostaa nuolen kalua

Meis homoseksuaaliseen kiinostaa nuolen kalua 570
Thai hieronta savonlinna hegreart homo 300
ESCORTS IN TURKU HOMOSEKSUAALISEEN ASS AND KALU No kyllä tämä ennemminkin on harvinaista kuin yleistä. Taidanpa tunnustaa tässä, että käsitykseni omasta miehuudestani on muutenkin sekava. Nuolet ja imet porn bondage homo aisuri. Pois voikin jäädä monenlaista keskustelua, mutta en aio olla vastuussa keskustelujen valikoimisesta, joten siksi vain tiedotukset menevät nyt läpi. Esimerkiksi kukaan pokeria osaava tuskin ottaa miljoonalainaa pankista, sitten pistää kaiken peliin huonolla kädellä toivoen, että bluffi menee läpi. Tosin joku B-luokan musta miesnäyttelijä, jonka aikoinaan satuin näkemään kerran jossain tv-sarjassa jota en yleensä seuraa, oli kyllä harvinaisen hyvännäköinen näyttelijä.
Se, mikä sitten suorituspaineita aiheuttaa, on oma asiansa. Pointtini on se,että myös miehen ulkonäkö vaikuttaa,ja jotta vähemmän viehättävä mies pääsisi sänkyyn megabeiben kanssa,on hänen kompensoitava ulkonäkönsä puutteita hyvällä taloudellisella asemalla. Ja kuin huomaamatta mää olin siinä Tuomaksen kyljessä alkanut hyväillä sen lihaksia, käsivarsia, hauiksia, pyöreitä olkapäitä, rintalihaksia, vatsaa, valtavia reisiä. Seuraavaksi tyttö tulee haara-asentoon mun syliin ja alkaa vatkaamaan lannetta ja nuolemaan mun kaulaa. Jotkut taas elävät kaapissa, osa peloissaan ja osa ihan tyytyväisinä ja sanovat, ettei heidän homoutensa kuulu kellekään, että seksuaalisuus on jokaisen yksityisasia. Tällaista huuhaata ei pidä kuitenkaan uskoa kritiikittömästi. Tuijotti vain kauniilla tummanruskeilla silmillään hellittämättä. Sen siitä saa kun yrittää kirjoittaa samalla kun palvelee asiakkaita Oli se syksy, jolloin satoi vettä joka päivä. Ei ne niitä tasoja terveyskeskuksessa kuitenkaan huvikseen mittaa, pitäis jotain "oireita" olla. Sean Conneryn tai George Clooneyn tai Kevin Spaceyn kaltaisia tummia äijiä kohtaan, mutta yleisesti pystyn mielestäni kohtalaisen hyvin arvioimaan miesten ulkonäköä.