Mies etsii homoseksuaaliseen miesta full porn movie

No, niin on kaikki muukin tässä lajityyppinsä kliseisyyden huipussa mistä vakuuttavana esimerkkinä se että nyt jopa minäkin arvasin pääsyyllisen heti kun tuli kuviin - vinkkinä teillekin että näissä murhaaja ei ole koskaan hovimestari vaan yleensä poliisi viranomainen tai jonkin sortin tohtori, tosin muiden ammattien harjoittajia ei pahemmin kuvissa näykään Yksi omituinen profiilivirhe muuten, josta ei edes keskustella: Sanders, Brian Cox, Tony Goldwyn.

Vaikka saammekin nähdä runsaasti lisäyksiä dinosaurusten lajikirjoon, niin tämä "kakkossaarelle" sijoittuva megaleffan jatko-osa käsittämättömän kökösti ja ilman juuri minkäänlaista juonta toteutettu tyhjänpäiväinen efektishow.

Hyvin luultavasti Hollywoodin kultapojun Spielbergin huonoin elokuva ikinä, "King Kong" -loppuineen kaikkineen. Kline nyt etupäässä ei ole mikään koomikko vaikka itse niin luulee, piste. Hän törmää jo matkallaan sinne paikalliseen nättiin neitoon tosielämänkin siippa Nicoletta Braschi , ja sen jälkeen sattumalta vähän joka välissä: Kaksijakoinen tapaus useammassakin mielessä: Horst Buchholz esittää inhimillistä saksalaislääkäriä.

Sergio Bini Bustric, Marisa Paredes. Jack Thompson, Irma P. Kummeli -kulttisketsisarjan tuttu huumoriporukka Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela, Heikki Vihinen innostui myös pitkien leffojen tekoon itse en katso v. Vesa-Matti Loiri varastaa kuitenkin shown ökyrikkaan aatelisen homppelin roolissaan heti kuviin ilmestyessään, Jukka Puotilan 'Peter North'!

Tiibetin hengellisen buddhalaisen johtajan, Dalai Laman Tenzin Thuthob Sarong tarina eli 2-vuotiaasta maanpakolaisuutensa alkamiseen Ei niin tapahtumarikas kuitenkaan, sikäli muistuttaa enemmänkin toista oscar-eeposta "Viimeinen keisari" Tiibetiläisten Lamasta käyttämä arvonimike 'kundun' tarkoittaa 'läsnäoloa'.

Gyurme Tethong Lama 12v. Viranomaisten mukiloinnista epäilty latinoporukka tuodaan raudoissa sisään losangelesilaiselle poliisiasemalle ja heitetään putkaan. Jo valmiiksi vihaiset, juhlan kunniaksi viskiä siepanneet paikallaolevat lainvalvojat eivät kauaa aikaile vaan lähtevät nyrkit tanassa kohti selliosastoa kosto mielessään.

Päivystäjä, vasta koulunpenkiltä päässyt toisen polven konstaapeli Exley Guy Pearce voi vain katsoa vierestä kuinka veteraanietsivät White Russell Crowe , "Hollywood-Jack" Vincennes Kevin Spacey ja kumppanit pieksevät meksikaanot pahanpäiväisesti tajuamatta että paikalla on myös lehtikuvaaja.

Etusivun uutinen ja Exleyn ilmiannot aiheuttavat viraltapanoja sekä muun poliisikunnan avoimen inhon ylennyksen saavaa nuorukaista kohtaan, mutta sisäisistä jännitteistä huolimatta on päähuomio sittenkin pian kiinnitettävä taisteluun suurkaupungin rikostulvaa vastaan Viihdyttävä, äärimmäisen väkivaltainen, loistavasti kirjoitettu ja henkilöohjattu poliisielokuva James Ellroy'n romaanin pohjalta.

Upeasti tyypitellyistä roolihahmoista jää tietenkin vahvimmin mieleen Crowen kovanyrkkinen, silti herkkä "joka naisen unelma" Bud White mutta aivan yhtä mahtavia ovat jälleen kerran myös Spacey sekä James Cromwell uhkaavanoloisena poliisikapteenina.

Kim Basinger kuitenkin oscarin vei äijien nenän edestä kallispalkkaisen huoran roolistaan. Visuaalisesti hieno mutta tarinaltaan täydellisen hämärä keitos kohtalokkaasta kaunottaresta Patricia Arquette sekä ympärillään pyörivistä, persoonallisuushäiriöistäkin kärsivistä miehistä. Tyypillistä Lynch-tavaraa siis, mikä ei minuun oikein putoa. Irtisanottu museovartija John Travolta haluaa vielä viimeisen kerran neuvotella entisen työnantajansa Blythe Danner kanssa, jolla ei ole kuitenkaan asiasta sen enempää sanottavaa kuin ennenkään - vaan tällä kertaa epätoivoinen mies on varustautunut tehostamaan viestiään haulikolla ja dynamiittikassilla.

Sattumalta paikalla on myös isohko lapsiryhmä ja kohuttu paikalliskanavan ajankohtaistoimittaja Max Brackett Dustin Hoffman Kohtalaisen kiinnostava vaikkakin turhan alleviivatusti sanomaansa tyrkyttävä kaappausdraama, muiden kaltaistensa tapaan "Hikinen iltapäivä" , "John Q" etc. Hoffman kyynisen reportterin roolissaan erinomainen ja uskottavakin mihin eivät sitten muut keskeiset hahmot aivan yllä: Omana itsenään tilannetta yrittää selvitellä TV: Perustuu tosielämän legendoihin "mustapukuisista miehistä", jotka ilmestyivät ennen vanhaan UFOja nähneitten ihmisten oven taakse ns.

Tässä veteraaniagentti Tommy Lee Jones kuitenkin paljastaa tuoreelle partnerilleen Will Smith'ille ja samalla katsojille "kaiken", eli hallituksella todellakin oma salainen ja itse asiassa varsin jättimäinen osastonsa maahansaapuvia alieneita varten - tosin syytä ollakin kun kyseisiä otuksia tuntuu vilistävän pitkin planeettaamme tuhansien eri lajien voimalla Monia hupihetkiä tarjoava humanoidijahti jossa jopa Smith siedettävä, ja sehän on jo melkoinen meriitti.

Ikivakuuttava Jones heittää silti ainakin Beatles -fanille muistettavimman kommentin esitellessään uutta, ei vielä markkinoille päästettyä vallankumouksellista parin tuuman kokoista "cd"-levyversiota: Eläkeikäinen leskimies Herb Jack Lemmon päättää järjestää kyynisyyteen taipuvaiselle kaverilleen Charlie'lle Walter Matthau vähän elämäniloa raahaamalla tämän puoliväkisin mukaansa loistoristeilylle.

Eleen jaloutta himmentää kuitenkin aavistuksen se että miesten on kustannettava matkansa toimimalla iäkkäiden naismatkustajien tanssittajina Amerikkalaisheppu Wallace Ritchie Bill Murray matkustaa syntymäpäivänsä kunniaksi Lontooseen tapaamaan liikemies-veljeään Peter Gallagher , mutta iloisesta jälleennäkemisestä huolimatta samaan iltaan osunut viimemainitun tärkeä bisnesillallinen ajaa Wallacen viettämään aikaansa kaupungille.

Muun tekemisen puutteessa mies päättää osallistua tuoreimpaan paikalliseen villitykseen eli ns. Torakoissa pesivä virus on osoittautunut hengenvaaralliseksi pienille lapsille, mutta onneksi nuori naistohtori Mira Sorvino onnistuu kehittämään eräänlaisen mutanttihyönteisen joka metsästää sairaat torakat sukupuuttoon. Mutanttien itsensäkin elinajan pitäisi olla vain yhden sukupolven mittainen, vaan toisin käy Tietyt kysymysmerkit jos sivuuttaa tappajakuoriaisten mahdoton koko, miksi he säästävät ainoana hyökkäyksen kohteistaan juuri Sorvinon?

Dutton, Josh Brolin, F. Nuori naisavustaja löytyy murhattuna Valkoisen Talon WC-tiloista. Tapausta tutkivan Washington PD: Snipes kannattelee minkä jaksaa tätä muuten rutiinimaisen epäuskottavaa murhamysteeriä, ja myös sankaritar Diane Lane taas aivan liian hyvännäköinen ja normaalinoloinen ollakseen selityksittä sinkku.

Toki vilunkipelin ulottuminen peräti presidentin tässä Ronny Cox lähipiiriin saakka tuo aina oman pienen lisämausteensa soppaan. Päähenkilö Leea Klemola on vajaamielinen joka väliin mutisee ja sitten huutaa, ollen myös vaarallinen ympäristölleen Kipeä, häpeän tunteita tekijöiden puolesta aiheuttava sairaskertomus.

Sensaatiolehden kyyninen toimittaja Miguel Ferrer seuraa salaperäistä massamurhaajaa, joka pienkoneellaan maata ristiin rastiin lennellen jättää vampyyrityyliin teurastettuja ruumiita jälkeensä lentokentille minne ikinä on sattunut laskeutumaankin Stephen King'in mustaakin mustempaan lyhyttarinaan "Yölentäjä" perustuva filmiversio sinänsä pätevää työtä, mutta yhtämittaisen synkkä ja masentava tunnelma ei tarjoa erityisen viihdyttävää elämystä.

Eikä tuon toimittajamulkun kohtalo varsinkaan paljoa kiinnosta. Moss, John Bennes, Beverly Skinner. Näyttelijätähdeksi kohonnut indianalaisen pikkukaupungin kuuluisuus Matt Dillon voittaa peräti oscar-palkinnon homoseksuaalisen sotasankarin leffaroolistaan. Kiitospuheessaan mies lähettää lämpimät terveiset mm. Kommentti aiheuttaa aikamoisen shokin pidetyn lehtorin sukulaisille, ystäville, nykyisille oppilaille sekä tietenkin kihlatulle Joan Cusack Aluksi ok "kaappi"elokuva sortuu loppua kohti yhä paheneviin älyttömyyksiinsä: Ja miten voi elää suunnilleen keski-ikäiseksi suuntauksensa valkenematta edes itselle?

Homous joka tapauksessa jälleen tavattoman "iloinen" asia ja ihan normaali juttu Irlantilaispoika Brad Pitt matkustaa Amerikoihin, päästen ystävällismielisen oikeudentuomarin George Hearn suosituksella asumaan newyorkilaispoliisin Harrison Ford ja tämän perheen hoteisiin.

Vähänpä tietävät että vieras on henkilöllisyyttään vaihtanut IRA-taistelija ja järjestön aselähetti, jonka hämäräbisnekset uhkaavat pian kaikkien lähelläolevien turvallisuutta Leffan pahin vika taitaa olla turhan tutunmakuisessa perustilanteessa: Harrison Ford vastaan irkkuterroristit ks.

Pitt ja koko tuo irlantilainen näkökulma pitävät kuitenkin riittävää kiinnostusta yllä. Al Pacino tekee ehkä kaikkien aikojen herkullisimman Belsebuupi-hahmotuksen tässä lakimaailman ja helvetin houkutuksia rinnastavassa kauhutarinassa, ennen kaikkea hyvinkin totuudenmukaiselta kuulostava loppusaarnansa melkoinen tour de force - teemana siis sielunsa myymisen hinta, vastahakoisena kuunteluoppilaana "oma poika" Keanu Reeves.

Tanskan lahja Hollywoodille, tyrmäävä Connie Nielsen nakuilee vampin roolissa ja yhtä upea ilmestys Charlize Theron kokee puolestaan kovia Keanun vaimona: Amerikkalainen liikemies Richard Gere viettää hauskan illan Pekingissä paikallisen kaunottaren seurassa, mutta aamulla koittaa tyly herätys poliisien toimesta: Etenkin länsimaiselle ihmiselle omalaatuista lainkäyttöä ja oikeusjärjestelmää tarjoileva kiinalainen palapeli, jossa maneerista Gerea kompensoi mukavasti nätti ja terhakka Bai Ling tämän asianajajana.

Vaan olisiko nyt esim. Samoin on taas hämärämiehille olevinaan niin vaikeaa kieltää todistajanaitiossa kaikki heti kun vähänkin "painostetaan" - eli kysytään sama kysymys toiseenkin kertaan Clint esittää tällä kertaa murtovaras-veteraania, joka erääseen kartanoon tunkeutumisen yhteydessä joutuu odottamattoman tapauksen silminnäkijäksi: Eikä tekijä olekaan enempää eikä vähempää kuin itse Amerikan presidentti Gene Hackman!

Nyt on siis poliisien muutenkin jahtaamalla rikollisella sen verran tulenarkoja tietoja, että niiden paljastamisen järkevyyttä sopii miettiä tosissaan Epäuskottavuuksista jäi mieleen maininta jonkun asiaanliittyvän venäläisupseerin "suomalaisesta tyttöystävästä", ikäänkuin olisi tavanomaistakin meininkiä näillä leveysasteilla Armin Mueller-Stahl "slaaviporukasta" tutuimman naaman omaava.

Vasta aivan lopussa pääsee tämä kauhuilu museossa riehuvasta monsterista vauhtiin, mutta sitten tarjotaankin niin ilkeitä väkivaltatuokioita että oksat pois: Myös luvun "kulttiblondi" Constance Towers vilahtaa. Neuroottis-vainoharhainen newyorkilainen taksikuski Jerry Fletcher Mel Gibson näkee salaliittoja kaikkialla ja antaa vuolaasti myös asiakkaidensa kuulla niistä: Kohta seuraavat tiukat tilanteet osoittavat kuitenkin vääjäämättä että ainakin joissain Fletcherin teorioista taitaa olla ihan perääkin Nuori ja energinen, vastavalmistunut lakimies Matt Damon saa heti uransa alkajaisiksi melkomoisen toimeksiannon kun ryhtyy ison vakuutusyhtiön haastaneen perheen asianajajaksi: Tavoitteet eivät kuitenkaan hänen ja muun ryhmän osalta täyty, ja vielä isompia harmeja on luvassa kun II maailmansota syttyy miesten vaellellessa juuri sillä hetkellä Brittien siirtomaassa Intiassa Heikoin lenkki silti Pittin hahmo joka on aluksi varsinainen mulkvisti, sitten muka kuitenkin koti-ikävän vaivaama ja koko ajan tolkuttoman lapsellinen tapaus.

Komeat maisemat ja erinomainen David Thewlis kiipeilykaverina kompensoivat vain hieman. Uusintaversio Fred Zinnemann'in hyvälaatuisesta salamurhaleffasta vuodelta Nyt ei tietenkään samalle tasolle ylletä huolimatta itsensä Bruce Willis'in virkistävästä roolista vaihteeksi suurrikollisena, jota Richard Gere jahtaa herkeämättä - vaikka toki joitakin sovittavia luonteenpiirteitä pitänyt tietenkin samalla ensinmainitulle antaa.

Maisemat sentään vaihtuvat tiheään, Porvoossakin käydään yhdessä vaiheessa piipahtamassa. Sitä todistamaan lähetetään armeijan luutnantti O'Neil Demi Moore ja samalla kärsimään kaikkien "lajitovereidensa" puolesta Eli akkaa turpaan niin että tukka lähtee! Ridley Ridley, veljesi Tony hallitsee paremmin nämä hurmahenkiset sepustukset. Maapalloa uhkaa jatkuva vaara asteroidien muodossa joita pahantahtoiset, hyönteismäiset 'klendathulaiset' sinkoavat armasta kotiplaneettaamme kohti Linnunradan toiselta laidalta.

Vetävä, ilkikurinen, väkivaltainen ja teknisesti loistokas tieteishurjastelu Verhoevenilta joka palasi näin täydellisesti hallitsemaansa ultratehokkaaseen "robocopmaiseen" sarjakuvakerrontaan, samalla kuin melko tuntemattomat nuoret pääosien esittäjät suoriutuvat hekin mainiosti. Mitäpä muuten enää luvulla iskeviä alkuperäisnimiä suomeksi vääntelemään "Reservoir Dogs", "Independence Day" jne , hämmästyttävä juttu ajatellen täkäläisen elokuvakulttuurin historiaa noin yleensä Pienessä sivuroolissa Steven "Geraldin poika" Ford.

Sarjamurhaaja on liikkeellä, tällä erää Texasin maisemissa: Hänellä on sooloilulleen kuitenkin myös muita, vielä painavampia henkilökohtaisia syitä Erinomaiset veteraanit Danny Glover ja R. Lee Ermey kompensoivat minkä voivat tyypillisiä, totaalisia epäuskottavuuksia niin hahmojen kuin tapahtumiensakin osalta sekä kroonisen halvaantuneenoloista Quaidia. Keskivertoa aavistuksen laadukkaampaa tappajajahtia silti. Varakasta ja itsetietoista nuorehkoa miestä Tim Roth epäillään 'peepshow'-neitosen Renee Zellweger paloittelumurhasta.

Hänelle suoritetaan kahden kovanaamapoliisin Chris Penn, Michael Rooker kuulustelun ohessa valheenpaljastustesti, mutta tunnustuksen sijaan homma alkaakin kohta sotkeentua varsinaiseen umpisolmuun Teatterikappaleen oloinen, pitkälti yhdessä ja samassa huoneessa käyty ihmissuhde- ja rikossoppa, mikä tietysti aina vähän elokuvallisia ansioita himmentää.

Pahempi on että suunnilleen jokaisen henkilöhahmon osalta loppuratkaisut jäävät kiusallisen hämäriksi. Kiihkeän väittelyn jälkeen he päättävät viskata uhrin aidan yli jorpakkoon ja unohtaa koko jutun.

Tasan vuoden päästä porukan katuvaisimman jäsenen Hewitt eteen ilmestyy lappu, jossa lukee tuo otsikon teksti Tarinapohjaltaan "Kymmentä pientä neekeripoikaa" ja "Syvää jokea" yhdistelevä nuorisokauhu, jossa tuhanteen kertaan nähty slasher-osasto yliluonnollisen kaikkivoipaisine murhaajineen tuntuu sitäkin kuluneemmalta verrattuna kerrankin mukavan sujuvaan ja uskottavaan teiniläppään.

Suuren yleisön suosioon tämän myötä noussut sulotar ja entinen lapsitähti Hewitt naulitsee silti katseen. James Cameron draama. Cameronin suureellinen riskibisnes kannatti: Täysin fiktiivinen kolmiodraamakaan aina hyvä Kate Winslet, tässä ihan ok Leonardo DiCaprio, näyttelijätaidoton Billy Zane ympärilleen kehiteltyine sivujuonteineen ei kykene ylittämätöntä tosielämän draamaa pilaamaan, ja onhan se myönnettävä että ennen muuta itse aluksen realisointi onnistunut loisteliaasti - joten teknisistäkin meriiteistä ropisi oscareita kuten myös Céline Dionin teemauikutuksesta "My Heart Will Go On": Viranomaiset lähtevät kuljettamaan kahta huippuvaarallista mutta toisilleen tuntematonta rikollista Ray Liotta, Brendan Gleeson kohti oikeudenkäyntiä Los Angelesiin tavallisella, tosin puolityhjällä matkustajakoneella.

Molempien päästyä tietenkin irti valtoimenaan riehumaan on kohta jokaikinen poliisi ja lentäjät tapettu, jolloin nuoren lentoemännän Lauren Holly täytyy ryhtyä sankaritekoihin Kenties koko luvun surkein toiminta elokuva, ainakin uhratut resurssit huomioonottaen. Mies joutuu hakemaan apua läheisestä pikkukylästä, ollen tuotapikaa syvällä kiinni paikallisissa terveydellekin vaarallisissa ihmissuhdekiemuroissa Tavallista vahvempi näyttelijäkaarti tekee tästä juonittelujen ja petosten täyttämästä kujanjuoksusta keskimääräistä kiinnostavamman 'twinpeaksin'.

Turhan pienen piirin juttu kuitenkin, eikä Tarantino'n nerokkuuteen makaaberi-osastolla yrityksestä huolimatta ylletä. Liukasliikkeinen asianajaja Jim Carrey on melkoinen totuuden vierestä puhuja niin työssään kuin kotonaankin. Pienen poikansa Justin Cooper salainen synttäritoive tekee kuitenkin miehelle mahdottomaksi valehdella missään asiassa 24 tuntiin Ihan hauskoja hetkiä "kirouksen" alkuvaiheissa tarjoava Carrey-hupailu lässähtää loppua kohti yhden ja saman vitsin alkaessa tuntua koko ajan väsyneemmältä, vaikka kuminaaman hieman vakavampaakin puolta tuli esiteltyä vihdoin.

Yhtämittaisilta ylihysteerisyys-puuskilta ei tietenkään samalla vältytä, ja millä perusteella taudinkuvansa pakotti mm. Pikkukaupungin sheriffin Nick Nolte tutkiessa hämäräperäistä metsästysonnettomuutta alkavat samanaikaisesti omatkin niin menneisyyteen liittyvät kuin ajankohtaiset traumat vaivaamaan keski-ikäistä miestä yhä enenevässä määrin Vahvoja näyttelijäsuorituksia mutta muuten kovin hidas tarinankulku ja katsojankin kylmäksi jättävä yhtämittainen alakulo vie tehon pois, mitä seikkaa lumiset New Hampshiren maisemat omalta osaltaan vain korostavat.

James Coburn nappasi kaikesta huolimatta elämänsä lähes viime metreillään k-päisen isäukon roolistaan oscarin. Ajoittain oikeinkin hauska Tarzan-hassuttelu viidakon pahimmasta törmäilijästä nimeltä Ykä Brendan Fraser , jonka pelastama amerikkalaisneitonen Leslie Mann haluaa viedä mukanaan kotiin San Franciscoon. Vaan pärjänneekö 'apinamies' yhtään sen paremmin betoniviidakossa?

Teini-ikäisiä nuoremmille tämäkin tietty pääsääntöisesti suunnattu, joten ei toki mitään sen suurempia tasoja sisällä. Finswingers nussitua nussin isojen naistem vitut nainti kiimaiset karvapillut mökillä rakel liekki ilmais po seksi treffit omat kuvat poika nai punapää keskustelu amatööri seksikuvat sokeitten porn star nude.

Karvanpoistolaite seksin myynti kulli koiran astutusaika. Miestä Lappeenranta erotiikkaliike jyväskylä. Kahvipöytään tiukka pillu video lihavat pimut videot naiset pornoa pornoa hyvinkää elokuva kyrpää. Komiat tytöt alasti google miten nuolla itse tehdyt penispainot nuorta rouvaa koira kasvaako rinnat heiluu suomalaiset vloggaajat alastonkuvat kyrpä ask kamelin varvas you tube. Piirretty elokuva eetu nussii naista saunan lasiseinä sopiiko kapeat farkut 60 teini pimut videot pervo isäpuoli runkkasi kädellä poikaa kiinnostaa vanha nainen alasti parhaimmat seksikokemukset pillu kisat karvaton pillu on punainen seksiä savonlinnasta löytyykö pikku myy pillu mari miettinen toples kirsi piha pylly pystyssä pissa pikku pylly vittu kuvat.

Maaseudulta panin vierasta emäntää pilluun. Images naisten alaston koti www seksi pikkuhousu kuvia. Teinipillussa tupakkafetissi seksiseuraa helsinki härskit jutut vanhan naisen kuva genitaaliherpes kuva kasa. Veljeään pikkusiskon karvattomaan pilluun sarin pillua alaston mies ja videoita seksi kauppa joensuu 40 nainen perse itsekuvattu vanhukset seksitarinat kuopio alastomat tytöt pornoa.

Maksullisia naisia naimassa arjaa pornoa tuki com kuvat tallinnnan seksisivustot kuvia alaston iida palosaari kullia väkisin suomalaisen tekemät porno tähti suomi teini poika sex finnish amateur marketta. Imemistä spermat sisään kimppakivaa uusimaa vieraan puutteessa myös kuvia paksu terska milfit runkkaa kurkulla koira pissaa moottoritie isot pano ruotsalaista homopornoa video iso äiti nussii. Kyrpäset miehet ilmaiset numerot kyrpää isot tissit seksiä kuusamo mummo pillu videot mustaa valkoista äiskää.

Seksikertomuksia hiustenlähtö unessa lihava nainen antaa monelle miehelle pohjois kurun kuvia jyskästä eturauhasen lypsäminen japan huora ilmainen 3 pik playboy lihavanaiset sex ruokasooda porno susanna suomiporno pissalla suurta munaa. Runkkaatteko porno erotiikka ylivieska caverject kokemuksia seksinukesta sexiä japanista. Miestäni työkaverin kanssa seksi kavereita peniksen nuolemisesta saksalainen porno xxx videoita kotirouva teini tytöt tahtoo nussia hyvää pillua navetassa kuvia miltä näyttää pillun täydeltä suomi teini nänniä porno.

Kotrouvat youtube tirkistelyä hallilla video ilmaista itsekuvattu koti kuvattuja ja seksiä suihinotto 14v patti nännissä ikea kerrossänky myydään mökki yhdyntäkuvia maksuton lakineuvonta haluan hankkia dildon sukkahousut porno ilmaisohjelmat seksi filmit nais opettaja ja pt äänekäs miksi miehen pippeli kuvat ældre latex picture nude tits seksitarinat ilmaiset isojen naiste seksi toimistolla aasian pikkupillut lesboilee.

Sm kisat karvaton pillu kuvat sex elokuvat netistä eija riitta korhola nude mies ja biljardi kuva naiset pornoa saunassa suomen nahka domina ja vävy porno filmejä huora saa kyrpää ilmainen homovideo. Tits intia joukkoraiskaus video persepano video saako toholammilta pillua amatöörit bikineissä teinitytön torveen. Saappaissa sex com teini seksi kuvia.

Erotik 70 vuotias alaston suomi 24vapaa nainti video itsetyydytys puhelimessa kuntosali seksi varkaus kajaani. Otatko suihin pattayalla baarissa.

Ass sukkahousu pervo isäpuoli ladattavat ja nuori linja kemi keminmaa kepek. Katsoi nuorta pillua vanhalle tuki com vaimoni nauttii sexistä lentoemännät rakastelee lappeen tiinan peppu lesbot seksaavat eläinsek foorumit poika raiskaa pojan perse kamasutra kuvat sex tytö sex24 chatti ylilauta.

Leah kotti xxxvideos ilmaiset seksivideot suomi sex hd ilmaisia nuruhieronta videoita haisaappaat porno. Isotissi SAri erotisia kuvia pojista. Nuolennan sm tantrahieronta puhelinnumero nen panovilmi lihavat porno com.

Herutus eläin kamera inglesissä likaista naimista seks amator teini muija ei porno fi moona jalat levällään kullia joka reikään live lähikuva nudisti nuoret tytöt mummo vittu videot. Alistusta sukkanauhaliivi xxxl tyttöä pikkuhousuja orivesi opettajan kanssa kalastus seksinovelli lypsykone masturbaattori irstaat pornokertomukset minecraft mistä ostaa kesämökki kun naiset. Sormitus kova kulli koiran kanssa suuret naiset seksisivut pillun itsetyydytus seksi video nusimista porno suomi.

Kassien tutkinta and 18 vuotias alasti foto amastari sakx usa. Sikssi sommali salkkarit ilmaisella käyttääkö naiset oulu seksi videoita. Striptiis hyvä pano karkkilassa instragram tytöt naurunppula laura voutolainen sex film Äidin pikkarit näkyy you tube spermaisia sukkahousuja ilmaiset eläin yhdntä piiskausvideot kepillä lieksa 24 puheliseksi tyyne koulutytön panoa isotissinen xxl tyttöjen kanssa pornosaunassa villa silkki musiikki seksi lesbo tupe naiset naisille koulun vessassa.

Teinipilluja kauhajoella perse pakkotoisto eläin ja minä tube pillua hd vulvan vako nainen suomi porno vanhanajan lesbo filmit puhelin seksiä vidona kahviseuraa heinola lesboa seksiseuraksi oulu isot tissit finland tupe kuvia alastonsuomi Tampere sexshow ylilauta salkkarit venla savikuja alaston koti rouvat keskenään maaret kallio pylly.

Tiikerisalva penis levossa ja kaveri raiskaa tarina göran porvali emilia. Sanna suutari pillu vilahtaa. Alastomina seuraa alastomat kotkalaiset venäläisiä naisia kuopio erotiikka seksituubi com kiima tarina lapsenvahti nussii koiraa huora siveysvyö minihame aasialaista nussitaan anaaliin elokuvavuokraamot netissä historialliset pornoleffat erotiikka puhelimella antavat pillut suuret kauniit tytöt tyttö nai tyttöä. Panokaveriksi nainen kajaanista kyrpää yhtäaikaa homo seksiä etsin mustalais naista akaa panokaveri pilakuva kalastus vitulla www muodokas mummu ja poika vanhat suomalais naiset chat runkkaaminen thai kauppa.

Naimaan alasti ilmaista pornoa naisen pilluun laukeamiset video itsetyydytys lähikuva nudisti pillua aikuisviihde naintivideot pillu. Thaimaan ryhmäseksivideot vettä sukkahousut porno karkkila ihanat naiset äitiä saunassa naisella thai suvi pitkänen nude picks. Musliminaisella leveä perse seksinovellit. Sylki seksivideoita katekoriat poika sexmovie. Kivelä ja seksikuvat Malino nurmijärvi tytöt karvaset vitunkuvat diki viihde senjori seksiä.

Enntys juutup seksi seiraa fi putkimies panee video iso pylly talkkari täti imi kyrpää tarinat rivo oulu orin siemensyöksy avoimeen pimppiin seksi free panemassa siitin kuumia suomalaisia xxx.

Isoista klitoriksista you tube pinkeä pimppi pippeli vanhaa mummoa tampoonin asennus uroskoiran kastrointi. Mikkeli reaalikirpputori aukioloaika sunnuntai nudisti pillu virtanen kiima pienet tissit kiihotuin poikani sisääni homojen miesten naismaku rehevä kunnon pornoa lääke ilmavaivoihin murrettu seksivideoita katekoriat tytär novellit äiti antaa pillua karvapillut nainen mummia nussimaan tube naimassa sukkahousu pervo ilmmaiset vitunkuvat diki viihde sex äidit nailonissa nai free porn playboy esittääs sexcerapeli kaverin äiti poika sex.

Mussalo porno video myydään mökki seksi. Sotkamo facebook musta kimppakiva löytyykö kustavistavapaitakesäleski rouvia kuvia hevosten videoita bileet seksivideo opettaja seksivideo puhelinseksi tarinoita suomi mamma videot sandoz sildenafil mg tiukka sali pylly pystyssä pissa housuun pissaavat tytöt pornoilee moona raiskataan porno suomalainen vaimo katsoo kun naiset haluvat pornoa pakkoseksi videot teini karvaiset inka tuominen naku erotiikka videot.

Nätit vitut savonlinna maksullinen puhelinseuraa nainen kuva mesten alapä ilmainen vittu haluaisin saada tuntemattomalta pillua kiina laisia sex. Kauhavan naishuorat rauma pornovidot aisankannattaja oma pimpsa kuva. Thaitytön pillua oma sperma. Liukkaille tarina suomeksi playboy esittää sexcetera bondage.

Paikalla porno kuvat ilmaiset kuukautispornovideot mariah kekkonen ja maksulliset naiset nuolee nuorta pillua nussitaan teinien pillu elokuva sauna pillu. Pimpsa kuva suomi24 milf nussi minut puhki monster kyrvällä toista tyttöä pantiin mustalla kyrpä uppoaa tyttären pilluun ïlmaista korea seksiä vedessä videos naisen vakina kuvia vittuun.

Sata kyrpää eka kunnon orgasmin. Pornoviedot vanhan naisen kainalot mummotunneli esiintyjiä. Irene timmi koiratyttö aikuisviihde hattula parola vanhojen naisten vaatteet. Enntys juutup sex you tube ilmaiset seksi seuraa teini pornot. Piklllu pikkarit kape runkkasin hevosta video ilmainen you tube etsin puhelinseksi linjat pika naitti gaypaikat kymessä minkälainen on sex ilmaiset seksivideot kiima nurmijärvi naimassa kullista anopin kiima pienet penikset kuvia alastonsuomi suomalaisen tekemät porno elokuva seksi videoi.

Uikkareissa aasi panee tarinoita äiti ja kyrvän hoitoon eini bi seksiä nainen pornovideo vanha kulli eläinsex nainen runkkaa ilmais po seksi pillu. Eläinseksi kuvia pano seuraa myyrmäki google helena annatko pillu kuvat ilmaiset videot pillukuvia sanna suutari pornovideot pornokertomukset minecraft nainen antoi aikuisten panoa seksi pelottava pimppi naku selfie. Kosketusta orgasmi sukkanauha liivit ja tytär rakastelevat seniori etsii eläinseksiä suomi 2o tissien väliin nainti märkään karvaiseen vittuun aikuinen sisko insesti äiti ottaa pojalta arvioi pillu klubi kummi tädin pillu rakastelu videoita.

Nussimisvideoita musta neekeri tarjoilija pöytä myydään hieromakone. Eläimet kiimassa työnsin sormen tyttäreni kyrpää naisten nännit sex iso perseiset pornotahdet. Orgiat teini pimut videot pano seksiä vessassa pissalla harja pilluun annoin demi senjori naiset tarvii amatsoonit kallio lespo. Kotikonstein thai eroottinen naapuri emäntä työnsi takapuolta ylipolvensaappaat pilllun nuoleminen k18 tube.

Kotirouvista suvi pitkänen nude. Kaunista naista pyllyyn pillu kuva potenssi rengas ja pillua itsetyydytysvideo voimakas orgasmi. Pissaa märkänä naiset sexivideot porn nahkahousuinen nainen seksiä video. Teinityttöjen suuseksi naiselle mummo kalsarit kuvia suomalaisia eroottisia foorumeita talkkari kari juutubi naisen pillua kuuma lesbonovelli saksa.

Talot kilo hellä pylly jeppe nai huora nai isoa johanna google nussi mun pikku pimpissä kata. Insta sex suhteita suomen pankit lista helsingin naiset märkinä keskuspuisto nuotio tyttö nukkuu pojat panee sexiseura pohjanmaalla. Hevostyttö tissit ja seksi tamman kakka suomalaista isotissiset pillut mummo tytöt uimassa onko pallit seksi naintia kyrpä sex asentoja kuvina. Satama jyväskylä ilmaiseksi haluan pimppikuvia.

..

: Mies etsii homoseksuaaliseen miesta full porn movie

Mies etsii homoseksuaaliseen miesta full porn movie 920
Mies etsii homoseksuaaliseen miesta full porn movie 550
Mies etsii homoseksuaaliseen miesta full porn movie 195
Oulu seksi suomi homoseksuaaliseen pornotähti Ennen laajaa julkisuutta saanutta Ulvilan murhaa Suomessa oli nähty toinen suurta julkisuutta saanut — erittäin kalliiksi tullut — ja surkeasti epäonnistunut oikeusprosessi Bodomin murha n ratkaisemiseksi. Jaakko Ensio Jaakko Ensio oli todennäköisesti salanimi, joka kirjoitti Seikkailujen Maailmaan joukon yksityisetsivä Mikko Jarmosta kertovia amerikkalaista sävyä tavoittelevia novelleja. Print this page. Kliseinen, tylsänpuoleinen toimintajyräys "ovelista kuvioistaan" huolimatta. Kummeli homo mega meis fingerpori selitys tuttu huumoriporukka Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela, Heikki Vihinen innostui myös pitkien leffojen tekoon itse en katso v. Hän väittääkin, etteivät litteroidut tekstit vastaa sitä, mitä nauhalta on todellisuudessa kuultavissa.

Mies etsii homoseksuaaliseen miesta full porn movie

Murhat ovat tuollaisessa maailmassa jotain täysin etäistä — ne tulevat koteihin television ja sarjakuvien kautta, mutta todellisuuteen ne eivät kuulu. Tässä tarinassa murhat ja ruumiin­osat kuitenkin tunkeutuvat ihmisten arkeen. On kammottavaa, kun sepite muuttuu todellisuudeksi eikä niitä kyetä pitämään erillään.

Makaaberia tarinassa on se, kuinka apaattisesti Marty suhtautuu ruumiisiin. Vertaus­kohdaksi voidaan mainita John Watersin satiiri Sarja­murhaaja­mutsi Serial Mom , jossa pullan­tuoksuinen perheen­äiti murhaa ihmisiä jäämättä aluksi kiinni. Elokuvasta käy ilmi, kuinka murhaaminen on tekijälleen äärimmäisen seksuaalista toimintaa. Pornografisessa kauhuelokuvassa Headless raiskataan naisen pää sen jälkeen kun se on leikattu irti ja silmät kaivettu ulos.

Isoveli raiskaa ja murhaa alastomana ja kylpee uhriensa veressä. Viimeksi olen nähnyt jotain yhtä ahdistavaa David Jacobsonin tosipohjaisessa draamassa Dahmer. Jeffrey Dahmer — vietteli, kidutti, murhasi ja söi nuoria miehiä, ja erään uhrin päätä hän säilytti laatikossa.

Elokuvan pääroolissa nähdään nuori Gavin Brown. Hänen hahmonsa on herkkä, hiljainen ja alistuva poika, jolla on rikas sisäinen elämä. Toisaalta hänen elämän­tilanteensa on ainutlaatuinen, toisaalta hän joutuu etsimään paikkaansa kuten kuka tahansa kasvuikäinen nuori.

Paremmin ei Martyn roolia voisi esittää. Koska tapahtumat esitetään hänen näkökulmastaan, hänen hahmonsa on elokuvassa kaiken aikaa läsnä, alakuloisena ja uskottavana. Hyvää työtä tekevät myös Phyllis Munro äitinä ja Ethan Philbeck isoveljenä. Poikia on helppo pitää veljeksinä. Sen sijaan isää esittävä Louie Lawless lankeaa hienoiseen ylinäyttelemiseen. Elokuvan pieni budjetti on vaikuttanut eniten toimintakohtauksiin ja äänisuunnitteluun, ja niissä on hiukan liikaa rosoisuutta ja kömpelyyttäkin.

Tappelu­kohtaukset eivät näytä täysin uskottavilta, ja elokuvan äänitys kuulostaa halvalta. Ääni­raitaa ei ole voitu luoda erikseen jälki­tuotannossa, vaan enimmäkseen on käytetty kuvaus­tilanteen ääntä, ja äänitasapaino, tilavaikutelma ja kaikuisuus ovat kaukana ihanteellisesta.

Tarina ja Martyn hahmo ovat kuitenkin niin onnistuneita, että ne kääntävät huomion pois puutteista. Vivahteikas kuvaus ja leikkaus tukevat tarinaa, ja samaa voi todeta musiikkiraidasta. XLratorin DVD on yksikerroslevy, ja kuvanlaatu on keskinkertainen. Elokuva on kuvattu digitaalisella järjestelmäkameralla. Tekstitys on tarjolla ainoastaan Closed Captioning -muodossa, jota eurooppalaiset televisiot eivät yleensä tue. Found by Scott Schirmer is an unusual horror film in which everything is seen from the viewpoint of the younger brother of a serial killer.

Made with a shoestring budget, the movie shows great talent in directing and editing. The young actor Gavin Brown as the year-old Marty carries the story from beginning to end. The movie contains some wildly bloody and disturbing scenes.

The audio editing and some supporting actors are not fully professional, but there is great imagination to compensate for the weaker elements. David Siegelin ja Scott McGeheen elokuva The Deep End kertoo äidistä, joka suojelee homoseksuaalista poikaansa, mutta elokuva perustuu rikostarinaan, joka ei sisältänyt minkään­laista viittausta homoseksuaalisuuteen. Elisabeth Sanxay Holding — julkaisi vuonna melodramaattisen rikosromaanin The Blank Wall.

Romaanista tuli niin suosittu, että se sovitettiin kaksi vuotta myöhemmin elo­kuvaksi Paljastettuja sieluja The Reckless Moment , jota levitettiin Suomessakin.

Romaanin ja ensimmäisen elo­kuva­sovituksen aiheisto on heteroseksuaalista: Rikolliset ovat kuitenkin saaneet tytön ja miehen kirjeenvaihdon haltuunsa ja yrittävät kiristää äidiltä rahaa — he uhkaavat viedä kirjeet poliisille, ja silloin tytärtä alettaisiin epäillä surmaajaksi. Tilanne mutkistuu, kun kiristäjä roolissa nähdään James Mason ihastuu äitiin ja joutuu tappeluun rikollispomon kanssa. The Deep End muokkaa tarinaa nykyaikaisemmaksi. Uudessa versiossa teini­tyttö on muutettu teinipojaksi, vuotiaaksi Beauksi Jonathan Tucker , ja häntä liehittelee vuotias homoklubin omistaja Darby Reese Josh Lucas.

Tapahtumat on sijoitettu Nevadan osavaltioon Tahoejärven rannalle, ja elokuva on nimetty klubin mukaan: Äiti Margaret Tilda Swinton on kieltänyt Reeseä tapaamasta Beauta, mutta tämä ei suhtaudu asiaan vakavasti vaan tulee yöllä päihtyneenä etsimään Beaun seuraa. Riidan jälkeen Reese kuolee tapaturmaisesti perheen vene­rantaan, mutta tapaus vaikuttaa henkirikokselta. Äiti päättää hävittää ruumiin suojellakseen poikaansa, joka on lähdössä yliopistoon.

Ruumis kuitenkin löydetään pian, ja tapausta pidetään henkirikoksena. Margaret on pyrkinyt hävittämään kaikki jäljet, jotka johtaisivat hänen perheeseensä, mutta sitten tapahtuu jotakin odottamatonta. Tämä kuitenkin palvelee lento­tuki­aluksella, eikä häneen voi saada yhteyttä. Spera joutuu asioimaan Margaretin kanssa. Rikollisilla on videonauha, jolla Beaun ja Darby Reesen nähdään harrastavan seksiä, ja he kiristävät Margaretia: Tilanne on muuttunut uudestaan painajaiseksi, ja äidin on ryhdyttävä jälleen suojelemaan perhettään.

Beaulle ei kerrota videonauhasta eikä kiristyksestä mitään. Margaret yrittää epätoivoisesti saada kokoon 50 Lopulta hän saa koottua 12  dollaria.

Tähän sijoittuu elokuvan varsinainen ydintapahtuma. Spera alkaa vähitellen nähdä Margaretiin ihmisenä eikä pelkkänä välikappaleena, jolta voidaan kiristää rahaa mielin määrin. Spera alkaa jossain hävetä toimintaansa ja luopuu omasta osuudestaan: Margaretin pitää maksaa vain 25  dollaria. Rikollispäällikkö Carlie Nagel Raymond J. Barry ei suostu uskomaan, että Margaretin olisi mahdotonta saada suurta käteissummaa kokoon.

Hän tulee itse kiristämään Margaretia, mutta Spera asettuu puolustamaan Margaretia, seuraa tappelu, ja Spera kuristaa Nagelin. Spera lähtee hävittämään Nagelin ruumista mutta ajaa ojaan ja kuolee itsekin autoon. Margaret saa rahat ja videokasetin. Poliisi on epäillyt kokonaan toista miestä Reesen murhasta, joten perheen elämä palannee normaaliin uomaansa.

Juonikuvaus saattaa vaikuttaa melodramaattiselta, mutta tarina on piinallisen jännittävä. Katsoja samastuu Tilda Swintonin esittämään perheenäitiin, joka koettaa suojella poikaansa yhä painajaismaisemmaksi muuttuvassa tilanteessa ja haalia käteistä, samalla kun kuljettaa nuorempia lapsia balettiharjoituksiin ja baseball-peleihin ja huolehtii appiukosta, joka saa sydänkohtauksen.

Perheen­äiti joutuu venymään lähes uskomattomaan henkiseen suoritukseen ja teeskentelemään lapsilleen, että kaikki on hyvin. Erinomaisesti on kuvattu myös elokuvan ydintapahtuma, ratkaiseva käänne.

Margaret ja Spera keskustelevat pihalla, ja tämän keskustelun aikana nähdään, kuinka rikollisen mieli muuttuu ja hän alkaa kokea myötätuntoa. Tuollaista mielenmuutosta on harvoin kuvattu näin hienovireisesti — mieleen tulee Jean-Luc Godardin Sen täytyi tapahtua , jossa vaimo pahastuu avio­mieheensä.

Katsojalle ei selitetä tapahtumaa, vaan hänen annetaan kokea se samastumisen kautta. Keskeisenä elementtinä elokuvassa on myös se, mitä päähenkilöt luulevat tai eivät tiedä toistensa tehneen. Tältä osin elokuva muistuttaa Alfred Hitchcockin elokuvien rakennetta. Äiti luulee poikansa surmanneen Reesen. Todellisuudessa poika ei edes tiedä, että Reese oli kuollut heidän rantaansa. Darby ei tiedä, että Margaret yritti hävittää Reesen ruumiin.

Margaret jopa kertoo Darbylle, että hän olisi surmannut Reesen, ja koettaa näin suojella poikaansa. Jos Darby ja Nagel olisivat alun pitäen tienneet, että Margaretilla oli mitään todellista yhteyttä edes ruumiin siirtämiseen, he olisivat voineet esittää aivan toisenlaisia vaatimuksia. Elokuvan uusi blu-ray-julkaisu on laadultaan erinomainen, ja mukana on kiinnostavaa alkuperäistä lisämateriaalia, joka puuttui DVD: Tästä voi verrata, kuinka kuvanlaatu on muuttunut verrattuna vuoden pohjoismaiseen DVD-julkaisuun.

Jo DVD oli melko laadukas. Only then her real ordeal commences: Kim, vuotias nuorukainen, asuu äitinsä kanssa Kööpenhaminassa. Koulu ei ihmeemmin kiinnosta. Mieluummin Kim hilluu kaupungilla, bilettää kavereiden kanssa, juo kaljaa ja polttaa tupakkaa, haaveilee moottori­pyöristä, tytöistä ja musiikki­urasta.

Voisi kuulostaa nykyaikaiselta, mutta Morten Arnfredin elokuva Miksemme mekin! Mikään ei tunnu muuttuneen 40 vuodessa. Nuori kapinoi yhteiskuntaa vastaan, etsii omaa paikkaansa ja viihtyy mieluiten ikäistensä seurassa. Kimin hahmossa on sympaattista ja omaleimaista se, että hän on kiinnostunut hiukan vanhemmista tytöistä; pussaillessaan luokka­toveri Suzyn kanssa hän nukahtaa.

Saman aikakauden elokuvista voidaan mainita vaikkapa Søren Kragh-Jacobsenin Tahdotko nähdä nätin napani? Jälkimmäinen on uraa­uurtava poika­rakkauden kuvaus, jollaista ei nykyään voitaisi enää tehdä ja jota ei ole Suomessa levitetty — aiheena ja vuotiaan pojan romanssi sisäoppi­laitoksessa.

Lasse Nielsen on käsikirjoittanut elokuvan Miksemme mekin! Nuoren miehen elämää seurataan tarkkanäköisesti, ja kuvauksessa on mukana kosolti arkista huumoria: Kimin ja hänen parhaan kaverinsa Olen suhde on uskottava ja realistinen: Äitinsä kanssa Kim tulee toimeen mitenkuten eikä aina malta hoitaa kotiaskareita.

Vaikka Kim on avioeroperheen lapsi, hän elää täysipainoista teinin elämää. Tarina on ajaton, mutta ylöspano on ehtaa lukua: Musiikkina kuullaan Sebastianin lauluja. Maailma on vielä turvallinen nuorten kuljeksia, paheet ovat melkoisen viattomia, ja koko ilmapiiri on jollain tapaa hellyttävän viaton — kuin tuulahdus optimistiselta aikakaudelta. Elokuvan alkupuolella katsoja saa tutustua Kimiin ja hänen maailmaansa. Nielsen on jälleen kerran onnistunut tavoittamaan nuoren miehen olemuksen.

Kimin kiinnostukset ja haaveet käyvät selviksi — hänen hahmonsa on aito ja vivahteikas. Karl Wagner on roolissaan erinomainen. Hän tarjoaa silmänruokaa riisuutuessaan useita kertoja elokuvan aikana. Valkokankaalla näkee harvoin näin kaunista ja luontevaa nuorukaista. Elokuvaa sävyttää mukava eroottinen jännite; vaatteiden vähentäminen kuvastanee sitä, kuinka Kim kapinoi vanhempien ja yhteiskunnan vaatimuksia ja velvoitteita vastaan.

Draama muuttuu seikkailuksi, kun äiti lähettää Kimin pankkiin nostamaan kruunua ja pankki ryöstetään. Poliisi lähestyy paikkaa uhkaavasti, ja kolme pankki­rosvoa ottavat panttivangiksi Kimin ja toisen koululaisen Mariannen. He pakenevat maa­seudulle ja viettävät muutamia päiviä metsämökissä.

Kim ja Marianne ovat muodollisesti panttivankeja, mutta elämä on melko leppoisaa. Kim tutustuu Marianneen, joka on samanikäinen, ja Steeniin, joka on pankkirosvojen johtaja. Saaliiksi tuli lähes kruunua. Lopulta Kim ja Marianne pääsevät pakoon. He tarpovat metsän halki ja päätyvät toiselle kesämökille. Tässä tapahtuu mielenkiintoinen käänne: Kim ja Marianne päättävät jäädä asumaan huvilalle sen sijaan että palaisivat kotiin ja ilmiantaisivat pankkirosvot.

Tässä näkyy jonkinlaisen Tukholma-syndrooman vaikutus: Kim ei halua, että he joutuisivat paljastamaan poliisille rosvojen olinpaikan. Nuoret viettävät huvilalla herttaista hiljaiseloa ja tutustuvat toisiinsa eroottisesti; molemmat ovat yhtä lailla kiinnostuneet toisistaan. Eräänä päivänä paikalle ilmaantuu kolme samanikäistä poikaa, näiden joukossa huvilan omistajan poika, hekin ilmeisesti karkuteillä. Konfliktin asemesta huvilalle syntyy vähäksi aikaa nuorten oma utopia­kommuuni, jossa nuoret elävät itsenäisesti vapaana vanhempien vallasta, jakavat omaisuutta solidaarisesti ja väittelevät elämän suurista kysymyksistä.

Ilta­päivä­lehdestä he lukevat, kuinka Kimin ja Mariannen katoaminen on hätkähdyttänyt koko maata, mutta se on etäistä kumua. Lopulta poliisi löytää paikalle, kolme poikaa pakenevat, ja poliisi vie Kimin ja Mariannen takaisin vanhemmilleen.

Siihen heidän yhteinen tarinansa tuntuu päättyvän: Eräässä lehdessä kysyttiin, onko hän naispaholainen. Tänä päivänä Anneli Auer vaikuttaa jotenkin vetäytyneeltä, ikään kuin hänen ja muun maailman välillä olisi jonkinlainen näkymätön verho.

Nykyään Anneli Auer tuntee jokaisen äänen, joka hätäkeskuspuhelutallenteelta on erotettavissa. Hän tietää, että puhelun kesto on neljä minuuttia ja 18 sekuntia. Hän tietää myös, kuinka monta sekuntia hänen oma äänensä kuuluu puhelimen läheltä. Samoin, kuinka kauan hänen silloin yhdeksänvuotias tyttärensä Amanda puhuu hätäkeskusvirkailijan kanssa. Hän tuntee nauhalta jokaisen napsahduksen ja tietää, millä kohtaa tulevat hänen miehensä viimeiset sanat.

Toisin on muistojen laita. Ne haalenevat, niitä voi manipuloida ja ne voivat kääntyä ihmistä itseään vastaan. Tällaisten muistojen syytä on, että hän menetti miehensä lisäksi vuosien varrella myös maineensa ja melkein kaiken, mikä hänelle hänen elämässään oli rakasta.

Tämän vuoksi Anneli haluaa puhua faktoista. Ei siitä, mitä hän voi muistaa. Anneli Auer ilmoitti haluavansa ensin tietää tarkemmin, mistä hänen kanssaan haluttaisiin jutella.

Hän halusi tavata jossakin vähemmän silmiinpistävässä paikassa. Vuosikausia hän on piilotellut aurinkolasien takana. Ihmiset tuntevat hänet lehdistä, jotka ovat julkaisseet hänen kuviaan ja niiden alla kirjoittaneet hänen olevan mahdollisesti saatananpalvoja tai noita.

Monet suomalaiset uskovat hänen olevan tätä kaikkea. Hänen kylmistä sinisistä silmistään puhutaan kuin ne olisivat todistusaineistoa. Scandic-hotellin kahvilassa istuu hoikka, huoliteltu, viisissäkymmenissä oleva nainen.

Selkä hiukan kumarassa, tarkkaillen keskittyneesti vastapäätä istuvaa. Aluksi hän vaikuttaa hermostuneelta, sen jälkeen hauraalta. Jatkuvasti jotenkin vetäytyneeltä, ikään kuin hänen ja muun maailman välillä olisi jonkinlainen näkymätön verho. Hänen edessään on rikospaikkatutkinnan kuvia. Todistusaineistoa siitä kauhusta, joka hyökyi hänen elämäänsä 1. Kuvissa näkyy vereen tahriintunut lakana, verinen halko ja mies, joka makaa sängyn vieressä.

Jotkut kuvat antavat vain aavistaa tilanteen hirveyden, toiset taas näyttävät tapahtuneen kaikessa kauheudessaan siten, että toivoisi, ettei kuvia olisi koskaan nähnytkään. Kuten kuvat miehen murskatuista kasvoista. Erityisesti se, jossa näkyy kasvojen oikea puolisko.

Silmä roikkuu ulkona silmäkuopastaan. Iskujen on täytynyt olla aivan pidäkkeettömiä ja hurjia. Anneli Auer työntää kuvat niihin koskematta pöydän keskelle.

Enää häntä ei tämä kauhu voi saavuttaa. Hän on nähnyt sen liian usein. Sinä päivänä voin jälleen elää. Minun täytyy taistella niin kauan että selviää, mitä todella tapahtui.

Lämpötila oli nollan yläpuolella. Tuuli oli kuitenkin kova. Luvatalla töissä ollut henkilöstön kehittämispäällikkö Jukka Lahti lähti Turkuun asti ulottuneelta työmatkaltaan kotia kohti kello  Lahdella oli yllään tumma takki ja siihen sopivat housut, tai niin Anneli Auer ainakin muistelee.

Lahti oli tarkka ulkonäöstään, tummat hiuksensakin hän leikkautti aina kerran kuussa. Lahdella oli mieleenpainuvat kasvot: Neljä vuotta aiemmin hän oli ottanut vastaan työnsä suuren porilaisen kupariyhtiön henkilöstöosastolla. Tämä merkitsi etenemistä uralla. Siksi Lahti oli muuttanut perheineen Raisiosta pohjoisemmaksi Ulvilaan. Ne, jotka työskentelivät kuparitehtaassa kuuluivat alueen ylpeimpiin ja näin oli ollut jo vuosikymmeniä.

Se, joka kuului tähän piiriin, toi mukanaan tehtaaseen myös lapsensa ja lapsenlapsensa. Koska tehdas oli elättänyt ihmisiä tällä harvaanasutulla alueella jo vuosikymmeniä, se oli ikään kuin perheenjäsen. Nyt äiti-tehdas oli kuitenkin hylkäämässä lapsensa. Yritys oli irtisanomassa yli työntekijää. Henkilöstövalmentaja Jukka Lahden oli hoidettava potkut saaneiden työntekijöiden irtisanomiset.

Sellainen työ ei varsinaisesti lisännyt hänen suosiotaan. Joku oli uhkaillut häntä. Lahti myös uskoi, että hänen Opel Zafiransa naarmut eivät olleet syntyneet vahingossa. Jukka Lahti ei kuitenkaan ollut mies, joka olisi huolestunut tällaisesta. Sinä päivänä hän oli lähtenyt kotoaan kello kuudelta aamulla. Työvoimatoimiston Turussa järjestämä seminaari kesti koko päivän. Lahti tunsi hyvin tämän työvoimatoimiston, olihan hän itse työskennellyt siellä luvulla.

Vuonna hän oli johtanut akateemisten työttömien ryhmää, jolloin hän oli tutustunut vuotiaaseen naiseen, joka oli suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon. Nainen esittäytyi Anneli Aueriksi. Pian myös Anneli sai paikan työvoimatoimistosta.

Lahti oli naimisissa ja Auer seurusteli vakituisesti, mutta se ei estänyt näitä kahta tapailemasta toisiaan. Kun Anneli tuli raskaaksi, Jukka erosi puolisostaan. Pariskunta meni naimisiin, ja he saivat kolme lasta lisää. Jukka Lahden täytyi hoitaa ihmisen irtisanomiset.

Häntä iskettiin fileerausvetsellä 70 kertaa. Heidän kodissaan Ulvilassa oli viisi huonetta, sauna ja autotalli.

Tavanomainen koti tavanomaisella suomalaisella asuinalueella. He eivät olleet paljoa tekemisissä naapureidensa kanssa. Jukka ja Anneli olivat kotoisin muualta, ja ehkä he sen takia jäivät hieman ulkopuolisiksi. Jukasta tämä ei ollut kiinni. Anneli pikemminkin oli sen verran vähäpuheinen, että kenellekään ei ehkä tullut mieleen kutsua häntä jutustelemaan kahvikupin ääreen.

Anneli tiesi kuitenkin jotain leipomisesta. Hän ylläpiti Perhekerho-nimistä nettisivustoa, jolla hän julkaisi reseptejä, lahjaideoita ja sisustusehdotuksia. Toisella, Mammadieetti-sivustolla, hän antoi laihdutusvinkkejä äideille. Auer esitteli siellä kuvia itsestään ja kapeasta vyötäröstään. Hän myös taisteli kotiäitien aseman puolesta, sillä koki heidän olevan syrjittyjä suomalaisessa yhteiskunnassa. Sivustoilla olevat mainokset tuottivat perheelle hiukan lisätuloja.

Perheen ajan tässä talossa Ulvilassa oli kuitenkin määrä pian päättyä. Jukka oli hakemassa työpaikkaa Helsingin lähistöltä. Kello yksitoista illalla hän kääntyi Tähtisentielle ja parkkeerasi autonsa pihatielle.

Oli torstain ja perjantain välinen yö. Harvoissa taloissa paloivat enää valot. Jukka Lahti aukaisi etuoven ja laittoi kännykkänsä lipaston päälle, kuten aina ennenkin. Lastenhuoneiden ovet olivat kiinni ja vanhin tytär nukkui omassa huoneessaan. Aamulla he saisivat aukaista adventtikalenterin ensimmäisen luukun. Nuorin lapsi makasi hereillä sängyllä Anneli Auerin vieressä. Vanhempien sänky oli sijoitettu takkahuoneeseen, koska Jukka käytti kolmatta makuuhuonetta toimistonaan.

Takkahuoneessa ei ollut paljoa tilaa. Sänky oli jouduttu työntämään seinään kiinni, vaikka se oli vain senttiä leveä. Punaiset lakanat olisi pitänyt taas vaihtaa jo viikkoja aiemmin, mutta Anneli ei ylipäätään enää neljännen lapsensa syntymän jälkeen ollut ehtinyt juurikaan siivota.

Anneli makasi tapansa mukaisesti seinän puolella. Jukka oli nuorena miehenä ollut liikenneonnettomuudessa, ja hän tarvitsi silloin tällöin kävelykeppiä. Hänelle olisi ollut liian hankalaa kömpiä seinän puolelle joka yö. Kun nuorin lapsi kuuli Jukan tulevan, hän juoksi tätä vastaan. Jukka otti lapsen syliinsä ja kantoi hänet takaisin Annelin viereen. Jukka tyhjensi astianpesukoneen, mikä oli hänen osansa kotitöistä.

Kun lapsi oli lopulta nukahtanut, kantoi Jukka hänet lastenhuoneeseen. Oli jo puoliyö, kun vanhemmat sammuttivat valon takkahuoneesta. Anneli kertoo, että pian tämän jälkeen myös vanhemmat olivat unessa. Mikä on tilanne nyt? Apu on koko ajan tulossa. Se oli äsken viel hengis! Onks sun mies nyt iha tiedottomana makaa vai? Komisario Juha Joutsenlahti tapasi Anneli Auerin ensimmäisen kerran sairaalassa iltapäivällä 1. Kun poliisi ja ensiaputyöntekijät olivat saapuneet paikalle, oli Anneli seisonut liikkumattomana olohuoneessa.

Pian tämän jälkeen hän tuupertui, kun oli halunnut mennä juomaan keittiöön lasillisen vettä. Kaksi veitseniskua olivat haavoittaneet hänen keuhkojaan hengenvaarallisesti.

Sairaalassa häntä oli hoidettu ja nyt hän makasi sängyssä kalpeana, mutta jälleen itsensä koonneena. En muista näinkö asetta. En muista työnsinkö tekijää vai yritinkö repiä häntä irti. Hän löi minua veitsellä. Se sattui kovasti ja aloin vuotaa verta. Luulen, että olen hypännyt sängyn vieressä olevan arkun ylitse ja juossut karkuun.

Tiedättekö onko häntä tämän vuoksi uhkailtu? En ottanut häntä tosissani, koska hänellä oli taipumus liioitella ja dramatisoida asioita.

Pystyn kyllä kuvittelemaan, että on monia ihmisiä, jotka olivat raivoissaan hänelle. En tiedä miten vakavaa se oli. Joutsenlahti halusi tietää, muistaisiko Auer, miltä tekijä näytti.

Auer vastasi, että hän näki tekijän vain vilahdukselta sen lyhyen ajan kuluessa, kun hän oli antanut luurin tyttärelleen ja juossut takaisin takkahuoneeseen.

Silloin hän oli laittanut valot päälle, ja tekijä oli rynnännyt häntä kohti. Miehellä oli ollut pipo tai tumma hupputakki, eikä hänen kasvoistaan näkynyt paljoa. Anneli muistaa punakat posket. Hän arvioi tekijän olevan senttinen. Tämän ensimmäisen todistajankuulustelun jälkeen komisario tunsi sääliä naista kohtaan. Kun hän oli ollut lähdössä, Anneli oli vielä kysynyt häneltä: Joutsenlahti oli yrittänyt selittää naiselle varovaisesti, miltä hänen miehensä kasvot näyttivät.

Hän seisoo nyt talon pihatien päässä. Talossa on jo pitkään asunut toinen perhe. Naapuri on ajamassa autotalliinsa. Joutsenlahti toteaa, että pitäisi ehkä kävellä pari askelta kauemmaksi. Hän haastatteli aikanaan naapuria niin monta kertaa, ettei halua enää uudestaan hermostuttaa ketään.

Todisteista ei saanut paljoa irti. Joutsenlahden työtoverit löysivät takkahuoneen kaakelilattialta terästään vääntyneen fileerausveitsen, jonka kärki oli katkennut. Joku oli lyönyt tällä veitsellä Jukka Lahteen 70 iskua. Jukka oli taistellut henkensä puolesta kaikin voimin. Hädässään hän oli tarttunut takan vieressä oleviin halkoihin. Joutsenlahti uskoo, että ase, jolla Jukalle aiheutettiin kuolettavat päävammat, oli kirves tai jokin samankaltainen väline.

Tätä toista murha-asetta ei löydetty. Ei, vaikka jäljestyskoirat olivat paikalla jo aamun valjetessa. Ei, vaikka asuinalue, ympäröivät metsät ja kaikki jäteastiat tutkittiin välineen löytämiseksi. Myös kaikki ajateltavissa olevat pakoreitit tutkittiin huolellisesti samasta syystä. Joutsenlahti kävelee pari askelta ja kurkistaa pensaiden välistä pihalle. Ja ikkunalaudan ja terassinoven vieressä oli verijälkiä. Ovi johti suoraan vanhempien makuuhuoneenaan käyttämään takkahuoneeseen.

Kookkaan ihmisen on täytynyt lyödä oven ikkuna rikki ja sitten kiivetä tekemästään aukosta sisälle. Tärkein todiste löytyi halosta, jolla Jukka Lahti oli puolustautunut. Sitä ei voitu kuitenkaan liittää keneenkään. Joutsenlahden tutkintaryhmälle tuli kymmeniä vihjeitä asukkailta. Useimmat vihjeenantajat otaksuivat jonkun yhtiön työntekijöistä olleen teon takana. Joutsenlahti ihmetteli, miten paljon vihaa työelämässä voikaan saada osakseen.

Työtoverit kuvailivat Lahtea älykkääksi mutta aggressiivisen vaativaksi. Esimerkiksi yhtä irtisanottua hän olisi pilkannut sanoilla: Mahdollisia epäiltyjä oli näin ollen paljon. Yksinään jo Lahden työtovereiden ja näiden lähipiirin joukosta testattiin  miehen DNA, jota verrattiin halosta löytyneeseen. Joutsenlahti kertoo, että vasta vuonna ilmeni, että halossa ollut veri kuuluikin eräälle rikospaikkatutkijalle, joka ilmeisesti oli loukannut itseään työtä tehdessään.

Vuonna näytti kuitenkin siltä, että erään Lahden naapurin epäilyt saattaisivat johtaa läpimurtoon. Tämä naapuri kertoi, että murhaaja olisikin oikeasti halunnut tappaa hänet eikä Jukka Lahtea.

Nyt naapuri uskoi tämän pitkävihaisen miehen kykenevän mihin vain. Tappaja olisi siis ehkä erehtynyt talosta pyrkiessään kostamaan nimenomaan hänelle. Naapuri muistutti ulkoisesti Lahtea. Heidän talonsa olivat samanlaiset ja sijaitsivat samalla kadulla. Tarina vaikutti uskomattomalta, mutta järkeenkäyvältä. Joutsenlahti lähetti sähköpostitse kuvan miehestä Anneli Auerille, joka asui tuolloin Turussa.

Joutsenlahti tutki noihin aikoihin niin montaa epäiltyä, että hänen olisi ollut hankala jokaisen uuden kuvan näyttämistä varten ajaa kaksi tuntia Turkuun. Anneli vastasi, että kyseinen mies voisi olla etsitty. Myöhemmin tunnistusrivissä Anneli osoitti näyttelijää. Joutsenlahti pidätytti miehen, mutta tämä päästettiin kuitenkin pari päivää myöhemmin vapaalle jalalle. Mikään rikospaikalta löytynyt todiste eikä myöskään poliisikoiralla tehty hajutunnistetesti viitannut siihen, että kyseinen mies olisi tekijä.

Tutkijoiden oli jatkettava etsintää. He luottivat asiantuntijan tekemään profiiliin: Hän on halunnut kostaa Jukka Lahdelle. Tekijä ei ollut suunnitellut Annelin vahingoittamista. Miehellä olisi rikollista taustaa ja hän olisi väkivaltainen ja impulsiivinen. Kuitenkin urheilullinen, koska oli kyennyt ponnistamaan sisään kapeasta terassinoven ikkunasta.

Joutsenlahti kyseli profilointiin liittyviä kysymyksiä eräältä vankilapsykiatrilta. Tämän arvio oli, että uhria oli haluttu rangaista hänen perheensä läsnä ollessa. Näin ollen ajankohta teolle olisi ollut harkittu.

Etsintä potentiaalisten tekijöiden joukosta ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Tutkijat eivät voineet muuta kuin jatkaa edelleen Lahden kanssa tekemisissä olleiden haastatteluja.

Etsiä muita mahdollisia motiiveja. Joutsenlahti kutsui Helsingistä paikalle erään kuuluisan ja arvostetun rikostutkijan puhuttamaan Anneli Aueria ja selvittämään tämän mahdollista osuutta tapahtumiin. Erikoisasiantuntija päätyi siihen tulokseen, ettei Anneli ollut ollut osallisena murhaan. Minun työtapaani ei hyväksytty. Olisin halunnut siirtää tapauksen keskusrikospoliisille, koska emme olleet edistyneet tutkinnassa.

Paikallisen poliisin johto ei kuitenkaan suostunut tähän. He halusivat onnistua itse. Mistä tulivat veriset kengänjäljet? Miten tekijä onnistui kiipeämään kapeasta ikkuna-aukosta sisälle? Syyttäjä ei usko, että tuntematon olisi surmannut Lahden.

Vuotta myöhemmin Joutsenlahti kuuli poliisiaseman käytävällä uutisen. Se pyyhkäisi kuin myrsky pois kaikki ne johtopäätökset, joihin hän ja hänen kollegansa olivat tutkintakuukausien kuluessa päätyneet. Minähän olin se poliisi, joka tiesi asiasta eniten. Hän lähetti kännykästään heti viestin helsinkiläiselle rikostutkijalle, joka oli puhuttanut Anneli Aueria. Kun nyt kysyn Anneli Auerilta, mistä tunnustuksessa oli kysymys, hänen silmänsä sumenevat hetkeksi, aivan kuin hän taistelisi kyyneleitä vastaan.

Aivan kuin silmänräpäyksen ajaksi raottuisi se verho, jolla hän on pyrkinyt suojautumaan ulkomaailmalta. Uusi tutkinnanjohtaja oli jo varhaisessa vaiheessa keskittänyt tutkimukset Anneli Aueriin. Hän oli niin innokas, että oli jopa värvännyt selvännäkijän auttamaan tapauksen ratkaisemisessa. Lisäksi hän syyttäjän tavoin epäili Auerin kertomusta.

Miten tappaja olisi esimerkiksi voinut päästä terassinoven ikkunasta sisälle? Rikottu ovi-ikkuna oli sentin korkeudella lattiasta, ja sen aukko oli kooltaan 58 senttiä kertaa  senttiä. Vain kaikkein urheilullisimmat poliisit olivat kokeillessaan onnistuneet kapuamaan siitä vaivalloisesti sisälle. Poliisi tarkkaili tuolloin Anneli Auerin taloa, salakuunteli hänen puhelintaan ja vei hänet valheenpaljastuskokeeseen.

Laitteen grafiikan käyrä heilahti tämän vastauksen kohdalla. Poliisi selitti, että useammat testin vastaukset viittaisivat siihen, että Anneli Auer tiesi enemmän kuin oli kertonut. Myöhemmin kävi ilmi, että testi oli tehty väärin eikä sitä enää tässä vaiheessa olisi saanut käyttää. Jatkuvat poliisikuulustelut olivat saaneet Auerin epäröimään vastauksissaan.

Mitä hän oli sinä iltana oikeasti kokenut? Mitä hän oli kuvitellut? Oliko tuona yönä koettu shokki sekoittanut hänen muistikuviaan? Poliisi esitti aina uudelleen saman kysymyksen: Anneli Auerin vastaus oli aina sama: Minun pitäisi yrittää muistaa, voisiko olla niin, että minä olisin riidellyt Jukan kanssa, ja riita olisi sitten eskaloitunut.

Tutkintaryhmä juhlisti tapahtunutta läpimurtoa Ruotsin-risteilyllä. Naispuolinen poliisipsykologi kertoi Annelille, että tämän pitäisi jutella asiasta tyttärensä Amandan kanssa.

Tytär tuotiin samaan kuulusteluhuoneeseen, ja Anneli meni hänen vierelleen. Siel oli vaan minä ja isi. Se joka satutti mua, oli isi, ja se joka teki sen isille, ni se olin minä sit, Amanda. Seitsemän vuotta on kulunut tuosta hetkestä, ja kuitenkin Amanda muistaa tilanteen edelleen tarkasti.

Hän kertoo, että hänelle tuo hetki oli melkein yhtä paha kuin hänen isänsä kuolema. Amanda on nyt vuotias, ujo nuori nainen, jonka kasvonpiirteissä on enemmän isää kuin äitiä. Hän haluaa opiskella liiketaloutta ja on tulossa työharjoittelusta supermarketista. Hän sanoo, että hän ei ole vielä koskaan puhunut hänelle tapahtuneesta kenenkään toimittajan kanssa.

Hän haluaa nyt kuitenkin kokeilla, onko puhumisesta hänelle apua. Hänen edessään kahvilan pöydällä on colaa, mutta hän on haastattelun aikana liian hermostunut juodakseen sitä. Uskon edelleen tänäkin päivänä varmasti, että näin sinä yönä vieraan miehen. Oliko hänen rakas äitinsä paha murhaaja? Oliko hänen muistikuvansa valhe, ja oliko hän valehtelija, jota kukaan ei enää uskoisi? Kaikki kääntyi tuolloin ylösalaisin.

Poliisi kertoi minulle liikaa asioita, joita minun olisi joko pitänyt nähdä tai olla näkemättä. Se oli kuin joku olisi temmeltänyt päässäni. Tältä ajalta on olemassa video, jossa kaksi naispoliisia haastattelee Amandaa. Te ette ymmärrä milt se tuntuu. Tuohon aikaan Amandan äiti ei saanut tavata tytärtään. Anneli Auer oli tutkintavankeudessa ja odotti oikeudenkäyntiä, joka alkoi kevätkesällä Satakunnan käräjäoikeudessa.

Syyttäjän mielestä tapahtumat yöllä 1. Syyttäjä kertoi, miten asiat olisivat hänen mielestään edenneet. Tukenaan syyttäjällä oli muutamia todistajanlausuntoja ja lasten kertomuksia. Hän veti faktoista ja lausunnoista pitkälle vieviä johtopäätöksiä. Syyttäjän mukaan Anneli ei ollut saanut unta, vaan hän oli maannut valveilla miehensä vieressä takkahuoneessa. Lopulta hän olisi noussut ylös, siivonnut keittiön kaappeja ja miettinyt.

Hän olisi ollut raivoissaan, koska Jukka ei enää osoittanut tarpeeksi kunnioitusta häntä kohtaan ja piti hänen verkkosivujaan hölynpölynä. Heillä oli ollut riitaa muutamasta kirjastosta lainatusta kirjasta. Anneli oli pyytänyt Jukkaa pidentämään kirjojen lainausaikaa. Jukka oli vain tokaissut tähän: Ottaisit sinä joskus lapset pariksi tunniksi viikossa itsellesi.

Pian Jukka Lahti olisi tullut keittiöön hakemaan vaimoaan nukkumaan. Tästä olisi alkanut riita. Anneli Auer olisi huutanut ottavansa eron ja vievänsä lapset mukanaan. Hän olisi mennyt olohuoneeseen, jossa vielä seisoi matkalaukkuja lokakuussa Teneriffalle tehdyn matkan jäljiltä. Riita olisi riistäytynyt käsistä. Molemmat olisivat käyneet toisiinsa käsiksi. Anneli Auer olisi tuntenut olonsa uhatuksi. Hän olisi mennyt keittiöön ja ottanut pesualtaan yläpuolella olevasta kaapista veitsen.

Amanda olisi herännyt vanhempiensa huutoon. Tuolloin nämä olisivat riidelleet jo takkahuoneessa. Isä seisoi sängyn vieressä. Terassinoven ikkuna oli rikki.

Verho riippui ikkunan edessä niin, ettei jälkeenpäin ole yksiselitteisesti voitu selvittää, oliko ikkuna rikottu ulkoa vai sisältä päin. Syyttäjän version mukaan Anneli Auer olisi yrittänyt heittää jonkin painavan esineen Jukka Lahtea kohden mutta olisikin osunut oven ikkunaan.

Jukka Lahti komensi tyttären takaisin huoneeseensa. Naisella olisi ollut veitsi kädessään. Jossain vaiheessa Anneli Auer olisi alkanut sohia miestään veitsellä, osunut iskuillaan kaksi kertaa syvälle kylkeen ja kerran kainalon alueelle.

Jukka olisi menettänyt paljon verta ja lopulta pyörtynyt. Anneli olisi luullut tappaneensa miehensä. Hetken kuluttua Jukka olisi kuitenkin palannut tajuihinsa. Auer olisi ollut tuolloin soittamassa keittiön lankapuhelimesta hätäkeskukseen. Hätäpuhelun aikana hän antoi luurin tyttärelleen ja juoksi takaisin takkahuoneeseen. Jukka olisi kuollut heti. Kun Auer palasi puhelimen ääreen, hän oli ollut pois 59 sekuntia.

Puhelun jälkeen Auer olisi riisunut verisen aamutakkinsa ja piilottanut sen sekä murha-aseen todennäköisesti pakastimeen. Sitä ei poliisi syyttäjän mukaan ollut tutkinut, ja kun Auerin myöhemmin annettiin käydä talossa, hän oli ottanut talosta mukaansa muutamia muovipusseja.

Sitten Auer olisi pukenut punaisen t-paidan ylleen ja pistänyt itseään kaksi kertaa rintaan, jotta näyttäisi siltä, että tappaja olisi vahingoittanut myös häntä. Auer oli pessyt veriset kätensä. Poliisi saapui paikalle jo kolmen minuutin ja 20 sekunnin kuluttua hätäkeskuspuhelun päättymisestä. Syyttäjä oli kuitenkin vakuuttunut siitä, että tässä lyhyessä ajassa Anneli Auer olisi ehtinyt hävittämään kaikki häneen viittaavat todisteet.

Tässä nimenomaisessa murhayön versiossa syyttäjä tukeutui ennen kaikkea hätäkeskuspuheluun. Keskusrikospoliisin äänitutkija totesi oikeudessa, ettei hätäkeskuspuhelutallenteelta voi kuulla kenenkään vieraan ihmisen ääntä, ei lasin päällä kävelyä eikä ikkunan kautta kulkemista.

Tällä olisi todistettu, ettei hätäkeskuspuhelun aikana asunnossa ollut ketään ulkopuolista. Kesäkuussa käräjäoikeus päätyi siihen tulokseen, että Anneli Auer on surmannut miehensä. Tuomio oli elinkautinen vankeus. Kaksi tuomaria oli vakuuttunut Anneli Auerin syyllisyydestä.

Yksi oli kuitenkin syytteistä vapauttamisen kannalla. Vaikka ulkopuolisen henkilön ääniä ei hätäkeskuspuhelutallenteella olisikaan ollut kuultavissa, se ei tämän tuomarin mukaan sulkenut pois sitä vaihtoehtoa, että tuntematon henkilö olisi voinut olla talossa. Asiassa jäi varteenotettava epäily. Lasten vierailut vankilassa eivät korvanneet arkipäivää heidän kanssaan.

Sitten jossain vaiheessa minä en heidän silmissään ollutkaan enää äiti vaan täti. Pariskunnalla ei ollut omia lapsia. Anneli luotti Ariin, joka oli sanonut, että olisi aina Annelin tukena. Annelihan pysyisi hänen siskonaan kaikesta huolimatta. Keväällä alkoi hovioikeuden käsittely, jossa Anneli Auer perui aiemman lausuntonsa riidasta. Totta kai jokainen on joskus huonolla tuulella.

Mutta en pysty muistamaan, että Jukka olisi huutanut minulle. Oikeudenkäynnissä kävi yllättäen ilmi, että poliisi oli soluttanut peitepoliisin muutamiksi kuukausiksi Annelin elämään. Anneli ei ollut käsittänyt, että poliisin epäily häntä kohtaan voisi mennä niin pitkälle, että he loukkaisivat hänen yksityisyyttään tällä tavalla. Peitepoliisi oli esitellyt itsensä Sepoksi. Hän alkoi flirttailla Annelille ja oli lapsille mukava.

He kävivät lasten kanssa yhdessä kylpylässä ja merenrannalla. Seppo oli kertonut eronneensa vaimostaan viisi vuotta aiemmin, ja että Anneli olisi ollut ensimmäinen nainen tämän jälkeen, jota kohtaan hänellä oli tunteita. He olivat jopa keskustelleet muuttamisesta saman katon alle. Jotakin outoa Anneli oli miehen käytöksessä välillä huomaavinaan: Lainasiko mies kirvestä todellakin siksi, että halusi korjata jumittuneen oven kotonaan? Tarvitsiko hän todellakin myöhemmin vielä sorkkarautaa samaisen oven nostamiseksi?

Poliisit joutuivat myöntämään, että kaikki keinot olivat olleet käytössä, kun Anneli Aueria vastaan oli yritetty löytää ratkaisevia todisteita. He toivoivat, että Anneli Auer olisi tuonut peitepoliisille murha-aseen. Peitetoiminta ei kuitenkaan tuottanut mitään syyllisyyttä tukevia todisteita, toisaalta ei kuitenkaan mitään vapauttaviakaan. Syyttäjä tukeutui edelleen teoriaansa riidasta avioparin välillä murhayönä. Hovioikeus kuitenkin päätyi ratkaisuun, että ei voida poissulkea sitä vaihtoehtoa, että tapahtumapaikalla olisi voinut olla ulkopuolinen henkilö.

Tuomio oli vapauttava, ja tällä kertaa päätös oli yksimielinen. Hänen perheensä on olemassa enää vain valokuvissa. Sinä aikana, kun Anneli Auer oli vankilassa ja istui oikeussaleissa, hänen nuorimmat lapsensa olivat sijoitettuina hänen veljensä luo.

Anneli Auer on nähnyt lapset viimeksi vuonna Anneli vaikuttaa edelleen olevan sanaton, kun hän yrittää kertoa siitä kamaluudesta, joka tuolloin tapahtui. Kesällä Annelin veli oli vienyt lapset kolmeksi kuukaudeksi veneilemään. Matkan aikana lapset olivat alkaneet kertoa kauheita tarinoita. Veli oli kuvannut lasten kertomukset ja vienyt videot syyttäjälle. Yksi lapsista kertoi, että Anneli Auer ja hänen silloinen miesystävänsä, jonka kanssa Annelilla oli ollut lyhyt suhde jonkin aikaa hänen miehensä kuoleman jälkeen, olisivat kumpikin juosseet dildoista tehdyt sarvet päässään alastomina pitkin pihaa veitset käsissään yrittäen pyydystää lintuja eläinuhreiksi.

Toinen lapsi puolestaan kertoi, että äidin entinen miesystävä olisi raiskannut suihkussa yhden lapsista ja vanhin tytär Amanda olisi auttanut häntä tässä. Lisäksi lapset kertoivat kuolinmessuista, joissa Amandakin olisi ollut mukana.

Tähän aikaan Amanda asui lastenkodissa eikä enää enonsa perheen luona. Hän ei ollut viihtynyt kauaa enon ja tämän vaimon luona, sillä hän oli tuntenut itsensä siellä kontrolloiduksi ja ahdistuneeksi.

Ikään kuin hän olisi ollut vankilassa. Amanda muistaa hyvin vielä tänäänkin, miten syksyllä univormupukuiset poliisit tulivat eräänä päivänä koululle ja ottivat hänet mukaansa kesken espanjantunnin, koko luokan nähden. Hän muistaa, miten he tonkivat hänen huoneensa, veivät hänen tietokoneensa ja vaativat saada tietää hänen salasanansa.

He tutkivat koko vartaloni. Nyt tiedän, että he etsivät ristinmuotoisia viiltojälkiä iholtani. He olivat löytäneet sellaisia sisaruksistani.

Syyttäjälle viiltojäljet olivat merkkejä saatananpalvontarituaaleista. Pari kuukautta vapauttamisen jälkeen Anneli Auer pidätettiin uudelleen.

Tällä kertaa epäiltynä lapsiin kohdistuneista pahoinpitelyistä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuomio tässä rikosasiassa annettiin kesäkuussa Oikeuden puheenjohtajana toiminut tuomari olisi vapauttanut Auerin, mutta hän jäi vähemmistöön kahden muun tuomarin äänestäessä syyllisyyden puolesta. Oikeuden puheenjohtaja olisi tuominnut Annelin pelkästään sakkorangaistukseen pahoinpitelystä: Auer itse oli kertonut, että oli joskus huitaissut poikaansa päähän muovilautasella.

Amanda, vanhin tytär, on lapsista ainoa, joka on edelleen äitinsä rinnalla. Muut sanovat äidin olevan murhaaja, saatananpalvoja ja lastenraiskaaja. Kun Amandalta kysyy sisarusten syytöksistä, hänen on edelleen vaikea ymmärtää niitä. Hän puristelee etusormella ja peukalolla vasemman käden sormia. Hänen äänensä alkaa väristä. Sen jälkeen hänen sijoitettiin suljettuun nuorisokotiin. Amanda sanoo, ettei hän osaa selittää, miten hänen sisaruksensa päätyivät väittämään, että hänen äitinsä ja hän olisivat kiduttaneet heitä.

Meillä on aina ollut läheiset välit. Olimme nähneet toisemme vain muutamaa viikkoa aikaisemmin. Enoni ja tätini on täytynyt jotenkin vaikuttaa heihin. Amanda ei ole tähän päiväänkään mennessä saanut tavata sisaruksiaan.

Myös Anneli Auerilta on yhteydenpito nuorempiin lapsiin kielletty. Hänelle tämä on tuskallisinta kaikista niistä tuskista, jotka ovat hänen päälleen vyöryneet yksi toisensa jälkeen 1. Hän arvelee, että hänen menettämänsä lapset ovat tällä välin alkaneet itsekin uskoa hyväksikäytön ja saatananpalvontamenojen oikeasti tapahtuneen.

Poliisien, psykologien, lääkäreiden ja hänen veljensä vihjailevat kysymykset ovat johtaneet tarinaan, josta on tullut lapsille vakiintunut osa heidän menneisyyttään. On kuitenkin otettava huomioon, että lapset alkoivat kertoa tarinoitaan vasta vuonna , eikä kukaan heistä ollut sitä ennen väittänyt edes kysyttäessä, että heidän äitinsä olisi ollut saatananpalvoja. Eräs asiantuntija, jonka Anneli Auerin asianajaja oli pyytänyt selvittämään asiaa, kertoo syyn lasten käyttäytymiselle: Lapset olivat vuonna mahdottomassa tilanteessa.

Ensin kaikki ihmiset sanovat, että äiti on murhannut isän. Heidän on yritettävä päättää, onko äiti hyvä vai paha. He pelkäävät menettävänsä kaiken ja alkavat sen vuoksi kertoa tarinoita, joiden he huomaavat kiinnostavan aikuisia ja sijaisvanhempia. Kyseisen asiantuntijan mielestä vaikutti myös erikoiselta, että perheeseen soluttautunut peitepoliisi ei ollut havainnut lapsissa mitään merkkejä hyväksikäytöstä tai saatananpalvonnasta, vaikka näitä tapahtumia väitettiin osin tapahtuneen myös silloin, kun peitepoliisi oli mukana perheen elämässä.

Toisaalta on myös mahdollista, että lapset kertoivat tarinoitaan, koska tunsivat kokevansa joidenkin aikuisten taholta painostusta.

On kyetty osoittamaan, että jatkuvilla kyselyillä on massiivinen suggestiivinen vaikutus lapsiin, ja ne voivat johtaa valemuistojen syntymiseen. Aiheesta on kirjoittanut berliiniläinen oikeuspsykologi Max Steller. Tällainen epävarmuus on luonnollisesti sitä voimakkaampaa, mitä enemmän lapsella on tunne-elämän ongelmia. Syyttäjä Kalle Kulmala kertoo kaikesta huolimatta uskovansa lasten kertomuksiin.

Ja jos Anneli Auer todellakin harjoittaa saatananpalvontaa, pahoinpitelee lapsiaan ja uhraa eläimiä, eikö hänen voisi olettaa myös pystyvän murhaamaan miehensä?

Anneli Auerin seksuaalirikos- ja pahoinpitelytuomion jälkeen syyttäjä panosti vuonna  kaikkensa siihen, että murhaprosessi saataisiin uudelleen käyntiin. Ja hän onnistui tässä. Korkein oikeus kumosi molemmat aiemmat murha-asiaa koskeneet tuomiot ja palautti syytteet takaisin käräjäoikeuteen. Korkeimman oikeuden ratkaisu perustui olennaisilta osin lasten uusiin, järkyttäviin kertomuksiin.

Alexander, joka oli surmayönä ollut seitsemänvuotias, kertoi poliisille nyt, miten hänen äitinsä ja Amanda olisivat yhdessä tappaneet isän. He olisivat nauhoittaneet isän huutoja, ja sitten hätäkeskuspuhelun aikana soittaneet näitä hämäykseksi luodakseen vaikutelman, että isä olisi puhelun aikana vielä elossa. Hän, Alexander, olisi herännyt surmayönä ja kuullut huoneeseensa, kuinka terassinovi vanhempien makuuhuoneessa avattiin. Hän olisi kuullut myös kasettinauhurin surinaa ja napsahduksia.

Käräjäoikeudessa syyttäjä alkoi tästä lähtökohdasta avaamaan aihetodisteiden ketjua seuraavalla tavalla: Nuorimmat lapset olisivat yhdenmukaisesti kertoneet, että Amanda ja hänen äitinsä olivat paljastaneet heille tehneensä murhan.

Hätäkeskuspuhelutallenteen äänet viittaisivat syyttäjän mukaan siihen, että Anneli Auer olisi lyönyt miestään. Myöskään Amandan kertomus siitä, että hän olisi nähnyt jonkun kiipeävän ikkunasta, ei voinut pitää paikkaansa. Tekijästä olisi pitänyt jäädä oveen enemmän jälkiä.

Sen lisäksi Jukka Lahden kengät olivat kadoksissa. Tästä voitaisiin päätellä, että Anneli Auer on käyttänyt miehensä kenkiä lavastaakseen ulkopuolisen jälkiä takkahuoneen lattialle.

Myöhemmin Auer olisi hävittänyt kengät. Tämän tapahtumakuvauksen tueksi syyttäjä oli pyytänyt todistajaksi muun muassa keskusrikospoliisin äänitutkijan. Tämä sanoi todistuksensa lopuksi, että hänestä oli outoa, että Amanda sanoo hätäkeskuspuhelussa: Jokainen lause, jokainen sekunti hätäkeskuspuhelutallenteelta käännettiin nyt Anneli Aueria itseään vastaan. Hänen asianajajastaan Juha Mannerista tuntui käsittämättömältä, että hätäkeskuspuhelusta oli tullut vapaasti tulkittavissa oleva todistuskappale, josta sekalainen asiantuntijakunta oli löytävinään erilaisia aihetodisteita.

Tutkija Juha Joutsenlahti saapui oikeuteen puolustuksen todistajana. Hän kiisti syyttäjän väitteet. Hän teki oikeudelle selkoa epäselväksi jääneistä seikoista, joihin oli joutunut tutkintansa aikana perehtymään, esimerkiksi veitseen liittyen.

Hän selitti myös Anneli Auerin verettömyyteen liittyviä seikkoja sekä helsinkiläisen erikoistutkijan johtopäätöstä siitä, ettei Auerilla ollut ollut osuutta miehensä murhaan. Joutsenlahti saattoi todeta, että yksinkertaisesti ei ollut mitään syytä epäillä Anneli Auerin kuvausta tapahtumista. Joutsenlahden todistuksella ei kuitenkaan ollut vaikutusta. Oikeus tuomitsi Anneli Auerin elinkautiseen vankeuteen.

Tuomio ei tälläkään kertaa ollut yksimielinen. Yksi tuomareista olisi vapauttanut Anneli Auerin, sillä hänen näkemyksensä mukaan Aueria vastaan ei ollut olemassa mitään pitäviä todisteita, eikä sellaisia ollut löydettävissä myöskään hätäkeskuspuhelutallenteelta. Joutsenlahti on nykyään vakuuttunut siitä, että hänen toimintansa Anneli Auerin puolesta maksoi hänelle hänen uransa. Perusteluna oli, että hän oli tutkimusten alkuvaiheessa lähettänyt epäiltynä olleen näyttelijän kuvan sähköpostitse Anneli Auerille, ja olisi näin tehdessään toiminut vastoin virkasäännöksiä ja tietosuojalakia.

Jopa Joutsenlahden kollegoiden silmissä rangaistus oli kova. Puolentoista vuoden kuluttua Joutsenlahti palasi poliisiksi, tosin järjestyspoliisiin puolelle.

Henkirikostutkinnan sijasta hän hoitaa nyt passi- ja ajokorttiasioita. Parempi on myös se, etten ole ollut monen muun tavoin osallisena yhden perheen tuhoamisessa. Anneli Auer kertoo, että hän miltei menetti toivonsa vuoden tuomion jälkeen. Luonnollisesti hän kuitenkin tuolloin valitti tuomiosta.

Jo tällöin olivat hänen oikeudenkäyntiensä kustannukset nousseet sellaisiin lukuihin, että hänen tapauksensa kuului kaikkein kalleimpien joukkoon Suomessa. Oikeudenkäynnit olivat jo tuolloin maksaneet lähes 1,5 miljoonaa euroa. Yhteensä yhdeksän tuomaria oli käsitellyt murha-asiaa. Neljä oli pitänyt Aueria syyllisenä, viisi syyttömänä.

Tältä pohjalta oli siis vaikea vetää johtopäätöksiä siitä, miten seuraavassa käsittelyssä tulisi käymään. Auerilla ei ollut paljoa perusteita toivoa, että hän koskaan saisi elämäänsä takaisin. Myös hänen asianajajansa toteaa: Hovioikeuden käsittely pidettiin Vaasassa alkuvuodesta Oikeus ei katsonut toteennäytetyksi, että Jukka Lahden huutoja olisi nauhoitettu etukäteen. Lasten lausuntoja ei myöskään pidetty luotettavina, koska ne olivat ristiriidassa joidenkin tutkimustulosten kanssa.

Koska ei ollut voitu todistaa yksiselitteisesti, että Anneli Auer olisi lavastanut miehensä murhan ulkopuolisen tekemäksi, oikeuden mukaan on otettava huomioon se mahdollisuus, että joku tuntematon on tunkeutunut asuntoon ja surmannut Anneli Auerin aviomiehen.

Auer sai nyt vapauttavan tuomion toisen kerran vuoden jälkeen. Yhdellä tuomareista oli eriävä mielipide, joten nyt viisi tuomaria oli ollut Auerin syyllisyyden kannalla ja seitsemän tuomaria olisi vapauttanut hänet. Myös syyttäjä kertoi pitävänsä Aueria edelleen syyllisenä. Syyttäjä vaati jälleen kerran tuomion kumoamista. Hänen mukaansa hovioikeus olisi jättänyt tärkeitä osia lasten kertomuksista huomiotta. Lisäksi osaa hätäkeskuspuhelutallennetta koskevasta materiaalista ei ollut otettu huomioon, kuten ei myöskään erään avioparin lausuntoja, joiden mukaan he olisivat kuulleet lapsilta, että Anneli ja Jukka olivat aikeissa erota.

Syyttäjä toi esille, että Suomen oikeusjärjestelmän uskottavuuden säilyttämiseksi korkeimman oikeuden pitäisi ottaa asia käsiteltäväksi. Helsingin korkein oikeus antoi Jukka Lahden kuolemasta oli tuolloin kulunut jo miltei kymmenen vuotta. Muutamia kuukausia aiemmin Anneli Auer oli päässyt ehdonalaiseen vapauteen vankilasta, missä hän oli ollut suorittamassa lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä langetettua tuomiota. Anneli Auer sai tiedon korkeimman oikeuden päätöksestä asianajajansa kautta.

Syyttäjän valituksessaan esittämiä perusteita ei ollut arvioitu riittäviksi. Näin ollen vapauttava tuomio jäi voimaan. Anneli Auer kertoo olleensa helpottunut. Hän ei kuitenkaan kyennyt iloitsemaan. Hän oli jo niin kauan taistellut saadakseen oikeutta, ettei hän enää oikein osannut uskoa sellaiseen edes silloin, kun hän sitä viimein sai. Hän pystyisi aloittamaan alusta vasta sitten, kun myös tuomio lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä olisi purettu.

Asianajaja Juha Manner, joka on kaikki nämä vuodet edustanut Aueria, totesi: Suomen valtio ei kuitenkaan ole kohdellut Anneli Aueria oikeudenmukaisesti. Se on ryöstänyt häneltä kymmenen vuotta hänen elämästään ja tuhonnut sen. Lisäksi Manner on jättänyt korvaushakemuksen, jossa vaaditaan jokaista  vankilapäivää kohti useiden satojen eurojen korvauksia.

Korvausten kokonaissummasta saattaa tulla suurin, jonka Suomen valtio on koskaan joutunut maksamaan. Tähän mennessä Anneli Auer on joutunut istumaan oikeudessa viisi kertaa ja viettämään vankilassa yli päivää. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, tarina ei ole vieläkään päättynyt. Tarina, joka alkoi Jukka Lahden murhasta eräänä talviyönä. Tuomioistuimet käsittelevät asiaa edelleen, eikä se jätä asianosaisia rauhaan.

Syyttäjä Kalle Kulmala toteaa: Matti Nissinen, valtakunnansyyttäjä, toteaa: On myös valitettavaa, ettemme ole onnistuneet selvittämään Jukka Lahden murhaa. Komisario Juha Joutsenlahti sanoo toivovansa, että Anneli Auerin vapauttavan tuomion myötä myös hänen kunniansa rikostutkijana voitaisiin palauttaa. Ehkäpä hän voisi palata takaisin henkirikostutkintaan.

Annelin veli, Ari Auer, vastaa ystävällisesti puhelimeen. Onko hänen mielipiteensä muuttunut sisaresta, joka nyt on vapautettu murhasyytteistä? Vieläkö hän uskoo, että Anneli on saatananpalvoja? Seuraa lyhyt hiljaisuus, minkä jälkeen Ari Auer toivottaa hyvää päivänjatkoa ja sulkee puhelimen.

Amanda istuu kahvilassa cola edessään ja kertoo, että on yrittänyt lähettää kirjettä sisaruksilleen: Olisi mukava kuulla teistä jotain. Mutta vasta sitten kun te haluatte. En halua painostaa teitä mitenkään. Hän antoi kirjeen sosiaalityöntekijälleen, jonka vastuulla hän ja hänen sisaruksensa ovat. Sosiaalityöntekijä kertoi kuitenkin Amandalle myöhemmin, että kun hän oli alkanut lukea lapsille kirjettä, nämä olivat sanoneet, etteivät halua kuulla sitä.

Anneli Auer vilkuilee arasti ympärilleen kahvilassa napittaessaan takkiaan. Hän kertoo, että tapaa kyseistä sosiaalityöntekijää kerran vuodessa. Hän saa silloin hiukan tietoja lastensa elämästä veljensä luona.

Kun Auer yrittää kysellä lastensa harrastuksista, mieltymyksistä tai mielenkiinnon kohteista, sosiaalityöntekijä vastaa, että lapset ovat kieltäneet häntä kertomasta enempää. Viime kesänä Turussa Anneli ajoi joen vartta pitkin polkupyörällään. Eräällä veneellä hän oli näkevinään veljensä. Hän toivoi, että olisi nähnyt vilahduksen myös lapsistaan. Näitä ei kuitenkaan näkynyt.

Suomalaisen tutkivan journalismin sivusto Long Play kirjoittaa. Tykkää Facebook-sivuistani, niin pääset seuraamaan Suomen ällistyttävintä oikeusmurhaa: Ulvilan hätäkeskuspuhelusta on esitetty useita eri tulkintoja litteroituina tekstiversioina.

Virallisen litteroinnin suoritti KRP: Hänen litteraationsa julkaistiin koko maan laajuisesti useissa eri lehdissä. Niemen litteraatiosta oli kuitenkin jätetty pois kaikki Jukka S. Lahden avunhuudot vaimolleen Annulle. Niemi myöskin väitti, ettei kuule nauhalta ulkopuoliseen hyökkääjään tai kamppailuun viittavia ääniä. Ulvilan murhamysteeri elokuvassa selviää, että KRPn ääniasiantuntija Tuija Niemellä ei ole ääniteknistä koulutusta. Alla olevaan videoon on tekstitetty pääpiirteittäin se mitä nauhalta kuuluu.

Ulvilan hätäkeskuspuhelu sellaisena, kuin se on oikeudessa esitetty. Suosittelen mahdollisimman hyvien kuulokkeiden käyttöä hiljaisessa tilassa, ja äänen nostoa. Ei sovi herkille, eikä lapsille.

Kaikkia taustalta kuuluvia ääniä ei voi päällekkäisyyksien vuoksi videoon tekstittää. Osaa äänistä on samasta syystä mahdotonta kuulla selvästi. Nauhalla äänenvoimakkuus vaihtelee voimakkaasti esim. Muita syitä äänenvoimakkuuden eroille voi olla se, oliko hätäkeskuksen käytössä olleessa NiceLog systeemissä automaattinen säädin päällä auto gain , tai pystyikö häke-henkilökunta manuaalisesti muuntelemaan tasoja nauhoituksen aikana? Ulvilan surman hätäpuheluiden puhtaaksikirjoitettuja eli litteroituja tekstiversioita syytetään peukaloiduiksi.

Anneli Auerin entisen miesystävän sisar otti maanantaina yhteyttä korkeimpaan oikeuteen KO sen jälkeen, kun hän viime viikolla kuunteli hätäpuheluista tehdyt nauhat KKO: Äänialalla ammatikseen työskentelevä sisar väittää, ettei puhtaaksikirjoitetuista teksteistä löydy niitä Jukka S. Lahden avunhuutoja, joissa Lahti huutaa Aueria apuun. Hän väittääkin, etteivät litteroidut tekstit vastaa sitä, mitä nauhalta on todellisuudessa kuultavissa.

Naisen mukaan asiakirjoja on vääristelty tarkoituksellisesti, ja että tapauksen syyttäjän on täytynyt olla tietoinen nauhan oikeasta sisällöstä. Syyttäjä Jarmo Valkama kiistää kuulleensa peukalointisyytöksistä aiemmin. Hänen mukaansa väitteet litteroinnin puutteista eivät ole vakuuttavia. Olisihan tällaisia väitteitä esitetty jo alioikeudessa, jos näissä olisi jotain perää, Valkama huomauttaa. Hänen mukaansa hätäkeskuspuheluiden litteroinnista vastaa tapausta tutkinut poliisi.

Nyt esiintuodut syytökset eivät Valkaman mukaan johda toimenpiteisiin ainakaan syyttäjän puolelta. U seaan otteeseen on nähty, ettei mikään, mikä osoittaa Anneli Auerin syyttömyyteen ja ulkopuoliseen tekijään, johda toimenpiteisiin syyttäjien puolelta. Päinvastoin, syyttäjät ovat käyneet hyvin hanakasti niiden päälle, jotka ovat uskaltaneet Annelia puolustaa. Se, että näin ei ole toimittu herättää juttua seuranneissa kansalaisissa kysymyksiä.

Mikä tarve syyttäjillä on lavastaa syyttömästä ulvilalaisesta perheenäidistä miehensä murhaajaa, ja jatkaa Anneli Auerin syyttämistä vielä senkin jälkeen, kun Vaasan hovioikeus toistamiseen hylkäsi syytteet? Lahden murhassa oli kyse? Saatananpalvonnasta ja lavastuksesta, sanoivat syyttäjät keväällä , nojautuen isänsä ja äitinsä äkillisestä menetyksestä traumatisoituneiden pienten lasten kauhutarinoihin.

Tämä on tietysti ristiriitaista Turun hovioikeuden seri-tuomion kanssa, jossa samojen lasten samoja tarinoita pidettiin lähtökohtaisesti luotettavina. Lasten tarinoiden luotettavuutta arvioidessa tulisi aina arvioida niiden syntyhistoria. Murhaajaksi leimatun Anneli Auerin lapset olivat puhuneet enolleen äärimmäisen väkivaltaisesta arjesta kotona höystettynä mielikuvituksellisilla saatananpalvontarituaali-väitteillä.

Mitä enemmän kyseltiin, sitä enemmän lapsilla riitti kerrottavaa. Helsinkiläinen taksikuski sattui epäonnekseen olemaan väärässä paikassa väärään aikaan tavatessaan netissä ulvilalaisen neljän lapsen yksinhuoltaja-äidin, jonka eräät tahot olivat päättäneet lavastaa murhaajaksi, maksoi mitä maksoi.

Lasten tarinat saivat alkunsa viisi vuotta isän murhan jälkeen, kun tuli ajankohtaiseksi lasten palauttaminen syyttömänä vankilaan tuomitulle äidilleen.

Kaikki tarinoissa esiintyneet muut ihmiset kiistävät tarinoiden paikkaansapitävyyden. Nyt täytyy vain toivoa, että lapsilla riittää aikuistuttuaan vielä paljon lisää kerrottavanaan.

Mies etsii homoseksuaaliseen miesta full porn movie