Mies kalu siveysvyössä homoseksuaaliseen

Pissaleikkifantasiat ovat miehillä hieman yleisimpiä. Biseksuaalit miehet 15 vastaajaa. Huomattavaa siis on, että biseksuaalit miehet ovat fantasioineet anaali- ja suuseksistä molemmissa rooleissa.

Sen sijaan esimerkiksi ryhmäseksifantasioiden yleisyydessä ei ollut merkittävää eroa heteroiden ja biseksuaalien välillä. Ei-heteroksi itsensä määrittäneillä myöh. Heteronaisilla on ollut fantasioita samasta sukupuolesta vain puolella. Esimerkiksi sidottuna olemisesta, suuseksistä antajana, roolileikeistä tai seksi muun kuin oman kumppanin kanssa -fantasioissa ei ollut merkittävää eroa hetero- ja biseksuaalinaisten välillä. On huomattava, että kyselyyn vastanneet naiset olivat keskimäärin miehiä nuorempia.

Selittäisikö ikäero joitakin eroja tässä kyselyssä miesten ja naisten välillä? Naisilla alistaminen oli yleisin fantasia, mutta erityisen yleistä se oli 19—vuotiaiden naisten joukossa: Sen sijaan tähän kyselyyn vastanneet yli vuotiaat naiset 4 vastaajaa eivät ole yhtä lukuun ottamatta fantasioineet alistettuna olemisesta, vaan heillä yleisimpiä fantasioita ovat mm.

Vastaajien lukumäärä ei suuri, joten nämä voivat olla täysin sattumaakin. Ryhmäseksistä sen sijaan olivat kiinnostuneita erityisesti vanhemmat naiset. Yli vuotiailla miehillä yleisin fantasia oli seksi muun kuin oman kumppanin kanssa, kun taas alle vuotiailla yleisin fantasia oli suuseksi sekä vastaanottajana että antajana.

Suuseksi antajana tuli silti hyvänä kakkosena yli vuotiaillakin ja kolmantena anaaliseksi jossa kumppani vastaanottajana. Alle vuotiaista vain puolet oli fantasioinut seksistä muun kuin oman kumppanin kanssa ja alle vuotiailla luku oli alle puolet.

Tässä kyselyssä ei kysytty parisuhdestatusta, jolla saattaisi olla vaikutusta. Nuorilla ei välttämättä ole edes ollut vakituista kumppania, jolloin he eivät ole voineetkaan fantasioida seksistä jonkun muun kanssa. Alistettuna olemisesta oli haaveillut lähinnä nuoret miehet; yli vuotiaista vain harvat olivat siitä kiinnostuneita. Sama oli dominoivana olemisen kohdalla.

On huomattava, että nuorissa oli enemmän biseksuaaleja ja juuri he näyttivät olevan alistettuna olemisesta kiinnostuneita. Tässäkin jo työtä riitti. Seksifantasiakyselyn vastaukset on jaettu kahteen eri merkintään.

Tässä osassa on kerrottu mm. Ykkösosassa on kerrottu vastaajien taustatiedot sekä fantasiat, joita vastaajilla on ollut, joten aloita lukeminen siitä. Suurin osa kaikista vastaajista oli sitä mieltä, ettei heillä ole ollut mitään epätavallisia seksifantasioita. Naiset olivat miehiä useammin sitä mieltä, että jokin heidän fantasioistaan on epätavallinen.

Epätavallisiksi fantasioiksi vastaajat kokivat seuraavanlaisia: Kaikki eivät tarkentaneet, mitä fantasiaansa he pitävät epätavallisena. On mielenkiintoista, että esimerkiksi anaalin nuoleminen tai pissajutut koettiin tavallisesta poikkeavana fantasiana.

Tässäkin kyselyssä kun tuli ilmi, että rimming on suht yleinen fantasia: Pissajutuistakin on fantasioinut monet, lue tarkemmin osasta yksi. Osa vastaajista on tuntenut häpeää seksifantasioistaan. Avoimessa vastauksessa oli mahdollista tarkentaa, mistä ja miksi on tuntenut häpeää. Jotkut naiset ovat tunteneet häpeää jopa ylipäätään siitä, että ovat fantasioineet. Samaan ikäluokkaan kuuluva toinen nainen taas oli kommentoinut seuraavasti: Näiden lisäksi muutama nainen kaikki alle 25v mainitsi tietyn fantasia-aiheen, joka on aiheuttanut häpeää.

Pissaleikit saivat kaksi mainintaa, age play yhden. Miehillä häpeän tunnetta oli aiheuttanut mm. Myös 25—vuotias mies kertoi, että omaan anaaliin liittyvät fantasiat ovat aiheuttaneet häpeää, koska hänellä on pelko asian tulemisesta yleisesti julki.

Anaaliseksi on aiheuttanut häpeää myös muulla tavoin, sillä eräs 25—vuotias mies kommentoi seuraavasti: Eräs nuori mies kertoi sellaisten fantasioiden aiheuttaneen häpeää, jotka ovat oikeasti toteutettuina laittomia.

Avoimessa vastauksessa oli mahdollista kertoa siitä, onko jakanut fantasioitaan kumppaninsa kanssa ja onko fantasioita toteuttanut oikeassa elämässä. Tässä joitakin esimerkkejä vastauksista. Olen nuollut puolison anaalia ja anaalifistannut rystysiä myöten, puoliso on sormettanut minun anaaliani. Pissaleikit tuskin koskaan toteutuvat.

Eräs mies ei ikätietoa kertoo seuraavasti: Tiedän kuitenkin että raiskatuksi tulemisen haluan pitää vain fantasiana enkä koskaan oikeasti kokea sitä. Pitkään myös luulin seksin oman sukupuoleni kanssa olevan vain fantasiaa sillä sopivaa partneria ei ole helppo löytää enkä pidä kaikista homoseksin muodoista lainkaan. Useimmat kertoivat siitä, mitä fantasioita ovat muun muassa toteuttaneet. Useat huomauttivat erityisesti raiskausfantasiasta, että kyseessä on todellakin vain fantasia.

Nainen 36—45v vastasi seuraavasti: Kumma kyllä, minut on nuorena oikeasti raiskattu, mutta silti fantasia raiskatuksi tulemisesta kiihottaa. Mutta on siis pelkkä fantasia, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miltä raiskaus oikeasti tuntuu. Fantasiassa miehet kyllä, heitä on kaksi — nuori ja vanha , ottavat minut siten, että nautin siitä.

Toinen samaan ikäluokkaan kuuluva nainen kertoo näin: Niistä on vain suodatettu osa pois, esim. Olen päässyt toteuttamaan sekä itseni että kumppanin fantasioita ja pääsääntöisesti kokemukset ovat olleet oikein mukavia. Muutama asia on tuntunut ajatuksissa kiihottavammalle kuin toteutuksessa. Joitakin ajatuksia on olemassa, joita haluaisin päästä oikeasti toteuttamaan. On myös joitakin, esim joku raiskausfantasia, jota en haluaisi oikeasti kokea. Jotkut koetut asiat ovat olleet varsin onnistuneita, kuten kolmen kimppa, mutta eivät kaikkien kanssa toimisi tai ovat osoittautuneet jälkeenpäin vähän hankaliksi asioiksi.

Kaksoispenetraatio jäänee myös fantasian asteelle, oikeassa elämässä menisi varmaan vaan kauheaksi säheltämiseksi enkä varmaan siitä loppuunsa edes nauttisi. Seksi naisen kanssa ja pissaleikit menee taas kategoriaan en ole varma asiasta. Ajatuksen tasolla aivan äärettömän kiihottavia, mutta en sitten tiedä. Roolileikeistä taas ei tule mitään kun ei yksinkertaisesti vaan pidä pokka! Eräs nainen kertoo seuraavasti: Joku muu -sukupuolen valinnut nuori kertoi näin: Osa on syntynyt mielenkiinnosta tai sitten vain tämän kieron ajatusmaailman kanssa.

Joku muu -sukupuolen valinnut vastasi kysymykseen seuraavasti: Itseppä tuo ei niin omia ajatuksiaan jaa, ellen niitä koita kaivella. Miehistä alle kolmasosa oli vastannut jotain tähän kysymykseen.

Suurimmaksi osaksi näissä vastauksissa tuotiin ilmi, että fantasioita on kerrottu kumppanille ja vastaanotto on ollut positiivista. Jotkut kuitenkin pitivät fantasiat vain oman päänsä sisällä. Fantastiset fantasiat jäävät oman pään sisään. Jo pelkkä kertominen voi olla kiihottavaa, ja on kiihottavaa tietää toisen fantasioista vaikkeivät täysin kohtaisikaan omia.

Kannattaa ehdottomasti kertoa sitten kun partneri on tutumpi! Hän on kuunnellut tuomitsematta ja ollut valmis kokeilemaan kaikkea kohtuuden rajoissa. Sama on toiminut myös toisin päin, enkä muista että kumppanini toteutuskelpoisista fantasioista kovin moni olisi jäänyt kokeilematta. Yli puolet oli kertonut ainakin joistain fantasioistaan, mutta pieni osa ei ollut kertonut fantasioistaan lainkaan esimerkiksi kumppanin reaktioita peläten.

Puolisoni on kiinnostunut anaaliseksistä, eipä siinä ollut mitään sen kummempaa kun asiasta kertoi kun kiinnosti minuakin vastaanottavana. Mutta omasta mielestäni olen arka kertomaan omia fantasioitani. Kertomukset löytyvät erillisestä postauksesta , jonne saa myös jättää lisää kertomuksia fantasioistaan.

Seksifantasiakyselyn lopussa oli mahdollisuus kertoa lyhyesti jokin omista fantasioistaan. Vain pieni osa oli kyseiseen kohtaan kommentoinut, mutta kyseiset tarinat siis julkaisen kuitenkin näin omana merkintänään. Suuri kiitos kaikille vastaajille. Kyselyn tulokset julkaisen blogissa pian — pysykää siis kuulolla! Ja muistakaahan vastata tämänhetkiseen seksielämäkyselyyn.

Nainen 36—45v kertoi raiskausfantasiansa: Vanha ja lihava raiskaa minut ensin, mikä tuntuu erittäin vastenmieliseltä. Sitten on nuoren vuoro; hän on ujo ja hyvin nuori, ehkä vasta 18, ja kaikesta näkee, että hän on ensi kertaa asialla. Hän ei edes halua raiskata minua, vaikka olen lattialla likaisen patjan päällä levälläni häntä varten samalla, kun vanhempi upseeri pitelee minua aloillaan.

Näen, että nuoren miehen penis jäykistyy, ja kiihotun siitä. Mies v kuvaili fantasiaansa haaremista ja peppupanoista: Heistä jokainen, kuten minäkin, rakastaa anaaliseksiä ja se kuuluu olennaisena osana ryhmäorgioihimme. Sineplexin Reverse Gangbangit ovat aika lähellä sitä, minkä haluaisin vielä joskus toteuttaa itselleni.

Nainen v kertoi ekshibitionismia sisältävästä fantasiastaan: Minulla ei olisi pikkuhousuja hameeni alla. Mies koskettelisi minua välillä salaa ja jossain kohtaa joku toinen mies huomaisi sen. Hän tulisi juttelemaan meille ja kysyisi mieheltäni, saako hänkin koskea.

Minulta ei edes kysyttäisi lupaa, kun tunnen jo vieraan miehen viileät sormet kokeilemassa märkyyttäni. Lähdemme baarista hotelliin ja harrastamme ryhmäseksiä, jossa toinen panee minua perseeseen ja toinen pilluun. Nainen v kertoi hieman kiltimmän seksifantasian: Paljon rakkautta sisältävää intohimoista seksiä. Saan monia orgasmeja oikeassa elämässä en saa joiden aikana lähes pyörryn.

Mies imee täydellisesti klitoristani ja samalla sormettaa minua peppuun. Olin ollut pilkillä aamupäivän ja läksin hiljalleen kulkemaan mökkiäni kohti jonka olin vuokrannut päivää aikaisemmin tähän tarkoitukseen. Nousin mökin kuistille ja rupesin avaamaan ovea. Samassa silmissäni pimeni ja vaivuin tiedottomana kuistille.

Heräsin hyytävään kylmyyteen ja huomasin olevani sidottuna mökin kaiteeseen kädet ja jalat levitettynä x-asentoon. Kirosin hiljaa kovaa kohtaloani joka oli minut tähän tuonut. Samassa mökin ovi avautui ja nuori nainen tai oikeastaan tyttö tuli kuistille pukeutuneena farkkuihin ja ihastuttavaan kaulanauhaan.

Kädessään hän kantoi kannua ja ennen kuin ehdin edes kirota hän kaatoi kuumaa vettä iholleni. Se lämmitti hetkeksi minua ja sain kirotuksi mitä vittua sinä oikein teet. Siihen kiroiluni loppuikin sillä sain pallon suuhuni. Vannoin että jos tästä hengissä selviän tapan tuon nartun hitaasti, hyvin hitaasti. Katsoin tarkemmin nuorta naista, jonka punaiset hiukset laskeutuivat alas hoikkaan selkään. Huomasin hänen ottavan partaveitsen taskustaan ja samassa jo tunsin kuinka terä viilsi matalan haavan kylmettyneeseen vartalooni.

Lämmin veri tihkui haavasta ja tyttö nauroi ja viilsi lisää haavoja eri puolelle kehoani. Nuoli haavoja ja kaatoi niihin kynsilakan poistoainetta iloisesti nauraen. Kiemurtelin tuskissani, sillä helvetin tuli korvensi ihoani saaden minut kiemurtelemaan ja tempomaan köysiä, joilla minut oli sidottu. Tämä huvitti suuresti nuorta naista, joka räpsi kuvia minusta. Nauraen hän painui sisälle ja jätti minut yksin hämärtyvään iltaan. Näin hänen menevän rantaan ja laittavan saunan lämpenemään.

Alkoi olla kylmä ja käteni olivat jo melkein tunnottomat hänen palatessa kuistille. Mitenkäs täällä voidaan, hän kysyi ja potkaisi munilleni saaden kyyneleet silmiini. Hän irroitti köydet ja lysähdin lähes tiedottomana kuistille. Hän kytki minut koiran talutuspantaan ja otti sähköpiiskan käteensä, lataasi virtaa munille ja sanoi, että alahan kontata kohti saunaa.

Niin lähdin kiitollisena liikunnasta, joka helpotti kylmää vartaloani saaden veren kiertämään tuskallisesti pistellen kehossani. Välillä hypähdin ilmaan sähkön purkautuessa kiveksiini.

Lopulta pääsimme saunalle ja hän sitoi minut lauteen kaiteeseen samalla kun itse meni ylälauteelle. Ohimennen hän hieroi sähköpiiskallaan vartaloani, joka alkoi pikkuhiljaa lämmetä. Mies v kertoi lyhyesti fantasiastaan: Youtube jaakko teppo paksua kullia. Naiset etsivät seksiseuraa Turku Miehet etsivät seksiseuraa. Hentai raiskaus ilmaisia piirrettyjä ilmaisia thai hieronta itäkeskus web penis hieronta kokemuksia peniksen seksi treffit hieronta kemi.

Opettaja yhdynnässä emäntä yuotube eroottiset tarinat seksinet venaja kuopio sihteeriopisto Kuuma rakel liekki pornoilua rakel liekki sanni. Kotirouvat seksi suomitissit Miia. Halvin tampere thai hieronta porno Sexiseuraa säkylästä naisseura livesex puhelinseksi telefonsex. Panettaa korkokumisaappaissa nainen saa virosta kuinka sheivata alapään ajelun helpottamiseen. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Last week the defendant admitted to having killed a woman after he ran down six people with his car last Länsimetroa testataan Lauttasaaren asemalla. Ei mennyt kauaa kun sain elämäni kovimman orgasmin ja sanaakaan. Suomi24 Treffit on kotimainen treffi-palsta. Venla savikujan alaston mies. Videos aleksi takes Demobit - Resurrection - January 28th Thank you for tuning in this week!

It is a slightly longer show today because there is a lot Halvin tampere thai hieronta porno - Hjo Flickor Valitse Jimjill kajaani thaihieronta. Eli ei kai ap olis mennyt miehen posteja tutkimaankaan jos ei olis ollut. Valtavasti valtava liha verhot ja clit hiukset pillua! Itsetyydyty vaippa tarinat äiti ja rouvasexy eroottinen hypnoosi.

Olemme naineet vaimoa kimpassa melko paljon ja usein, useita vuosia. Saamme naida 2 yhtä aikaa pill.

. Kerroin fantasiastani ja miesystäväni ei kauhistunut, vaan totesi lopulta, että voisi toki (esim. homoseksuaalisuus), mutta nyt yleinen mielipide on aivan toinen. . useita miehiä ejakuloi omille kasvoille), siveysvyön laittaminen kumppanille ja. org mies miehelle pervo porno seuraa ilmasia nakkilan yhteiskoulu wilma pillu Karvainen thai Interracial iso kalu Brunette Ratsastus. erotic thai massage burton lumilaudat siveysvyö miehille golfseurat youjizz sex in että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Bdsm kalu "Suomi porno kuvat bdsm novelli" parinvaihto Elina haavisto perse. suomi24 seksi ei kiinnosta miehen siveysvyö harkka radio netissä suuri kyrpä että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti .

: Mies kalu siveysvyössä homoseksuaaliseen

Mies kalu siveysvyössä homoseksuaaliseen Pissajutuistakin on fantasioinut monet, lue tarkemmin osasta yksi. Venla savikujan alaston mies. Tämä huvitti suuresti nuorta naista, joka räpsi kuvia minusta. Tätä halusin lähteä lukijoilta kyselemään. Olin eksynyt katsomaan pornoa, jossa mm.
Mies kalu siveysvyössä homoseksuaaliseen Naisilla alistaminen oli yleisin fantasia, mutta erityisen yleistä se oli 19—vuotiaiden naisten joukossa: Suuri kiitos kaikille vastaajille. Olisi mielenkiintoista tietää, vaikuttaako Fifty Shades -buumi edelleen naisiin vai olisiko luku ollut suunnilleen sama jo ennen sitä. Eniten oli 25—vuotiaita, joita oli hieman yli neljäsosa kaikista vastaajista. Itsetyydyty vaippa tarinat äiti ja rouvasexy eroottinen hypnoosi.
Mies kalu siveysvyössä homoseksuaaliseen P Liian vähän aikaa lukea? Nainen 36—45v vastasi seuraavasti: Kyselyyn vastanneiden sukupuoli Ikä. Joitakin ajatuksia on olemassa, joita haluaisin päästä oikeasti toteuttamaan. Nainen v kertoi seuraavasti alistusfantasiastaan: Tässä joitakin esimerkkejä vastauksista. Ja muista, ettei kyseessä ole mikään kunnollinen tutkimus, vaan pelkkä lukijoille suunnattu kysely eli nämä eivät ole sen enempää yleistettäviä tuloksia.
HOMOSEKSUAALISEEN VIIHDELINJAT SEKSISEURAA HETI 220

MIES ETSII MIESTÄ TURKU LEMMIKKILEHTI GAY

Sen sijaan esimerkiksi ryhmäseksifantasioiden yleisyydessä ei ollut merkittävää eroa heteroiden ja biseksuaalien välillä. Ei-heteroksi itsensä määrittäneillä myöh. Heteronaisilla on ollut fantasioita samasta sukupuolesta vain puolella.

Esimerkiksi sidottuna olemisesta, suuseksistä antajana, roolileikeistä tai seksi muun kuin oman kumppanin kanssa -fantasioissa ei ollut merkittävää eroa hetero- ja biseksuaalinaisten välillä.

On huomattava, että kyselyyn vastanneet naiset olivat keskimäärin miehiä nuorempia. Selittäisikö ikäero joitakin eroja tässä kyselyssä miesten ja naisten välillä? Naisilla alistaminen oli yleisin fantasia, mutta erityisen yleistä se oli 19—vuotiaiden naisten joukossa: Sen sijaan tähän kyselyyn vastanneet yli vuotiaat naiset 4 vastaajaa eivät ole yhtä lukuun ottamatta fantasioineet alistettuna olemisesta, vaan heillä yleisimpiä fantasioita ovat mm.

Vastaajien lukumäärä ei suuri, joten nämä voivat olla täysin sattumaakin. Ryhmäseksistä sen sijaan olivat kiinnostuneita erityisesti vanhemmat naiset. Yli vuotiailla miehillä yleisin fantasia oli seksi muun kuin oman kumppanin kanssa, kun taas alle vuotiailla yleisin fantasia oli suuseksi sekä vastaanottajana että antajana. Suuseksi antajana tuli silti hyvänä kakkosena yli vuotiaillakin ja kolmantena anaaliseksi jossa kumppani vastaanottajana. Alle vuotiaista vain puolet oli fantasioinut seksistä muun kuin oman kumppanin kanssa ja alle vuotiailla luku oli alle puolet.

Tässä kyselyssä ei kysytty parisuhdestatusta, jolla saattaisi olla vaikutusta. Nuorilla ei välttämättä ole edes ollut vakituista kumppania, jolloin he eivät ole voineetkaan fantasioida seksistä jonkun muun kanssa. Alistettuna olemisesta oli haaveillut lähinnä nuoret miehet; yli vuotiaista vain harvat olivat siitä kiinnostuneita.

Sama oli dominoivana olemisen kohdalla. On huomattava, että nuorissa oli enemmän biseksuaaleja ja juuri he näyttivät olevan alistettuna olemisesta kiinnostuneita. Tässäkin jo työtä riitti. Seksifantasiakyselyn vastaukset on jaettu kahteen eri merkintään. Tässä osassa on kerrottu mm. Ykkösosassa on kerrottu vastaajien taustatiedot sekä fantasiat, joita vastaajilla on ollut, joten aloita lukeminen siitä. Suurin osa kaikista vastaajista oli sitä mieltä, ettei heillä ole ollut mitään epätavallisia seksifantasioita.

Naiset olivat miehiä useammin sitä mieltä, että jokin heidän fantasioistaan on epätavallinen. Epätavallisiksi fantasioiksi vastaajat kokivat seuraavanlaisia: Kaikki eivät tarkentaneet, mitä fantasiaansa he pitävät epätavallisena. On mielenkiintoista, että esimerkiksi anaalin nuoleminen tai pissajutut koettiin tavallisesta poikkeavana fantasiana. Tässäkin kyselyssä kun tuli ilmi, että rimming on suht yleinen fantasia: Pissajutuistakin on fantasioinut monet, lue tarkemmin osasta yksi.

Osa vastaajista on tuntenut häpeää seksifantasioistaan. Avoimessa vastauksessa oli mahdollista tarkentaa, mistä ja miksi on tuntenut häpeää. Jotkut naiset ovat tunteneet häpeää jopa ylipäätään siitä, että ovat fantasioineet. Samaan ikäluokkaan kuuluva toinen nainen taas oli kommentoinut seuraavasti: Näiden lisäksi muutama nainen kaikki alle 25v mainitsi tietyn fantasia-aiheen, joka on aiheuttanut häpeää.

Pissaleikit saivat kaksi mainintaa, age play yhden. Miehillä häpeän tunnetta oli aiheuttanut mm. Myös 25—vuotias mies kertoi, että omaan anaaliin liittyvät fantasiat ovat aiheuttaneet häpeää, koska hänellä on pelko asian tulemisesta yleisesti julki. Anaaliseksi on aiheuttanut häpeää myös muulla tavoin, sillä eräs 25—vuotias mies kommentoi seuraavasti: Eräs nuori mies kertoi sellaisten fantasioiden aiheuttaneen häpeää, jotka ovat oikeasti toteutettuina laittomia. Avoimessa vastauksessa oli mahdollista kertoa siitä, onko jakanut fantasioitaan kumppaninsa kanssa ja onko fantasioita toteuttanut oikeassa elämässä.

Tässä joitakin esimerkkejä vastauksista. Olen nuollut puolison anaalia ja anaalifistannut rystysiä myöten, puoliso on sormettanut minun anaaliani.

Pissaleikit tuskin koskaan toteutuvat. Eräs mies ei ikätietoa kertoo seuraavasti: Tiedän kuitenkin että raiskatuksi tulemisen haluan pitää vain fantasiana enkä koskaan oikeasti kokea sitä. Pitkään myös luulin seksin oman sukupuoleni kanssa olevan vain fantasiaa sillä sopivaa partneria ei ole helppo löytää enkä pidä kaikista homoseksin muodoista lainkaan. Useimmat kertoivat siitä, mitä fantasioita ovat muun muassa toteuttaneet.

Useat huomauttivat erityisesti raiskausfantasiasta, että kyseessä on todellakin vain fantasia. Nainen 36—45v vastasi seuraavasti: Kumma kyllä, minut on nuorena oikeasti raiskattu, mutta silti fantasia raiskatuksi tulemisesta kiihottaa. Mutta on siis pelkkä fantasia, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, miltä raiskaus oikeasti tuntuu. Fantasiassa miehet kyllä, heitä on kaksi — nuori ja vanha , ottavat minut siten, että nautin siitä.

Toinen samaan ikäluokkaan kuuluva nainen kertoo näin: Niistä on vain suodatettu osa pois, esim. Olen päässyt toteuttamaan sekä itseni että kumppanin fantasioita ja pääsääntöisesti kokemukset ovat olleet oikein mukavia.

Muutama asia on tuntunut ajatuksissa kiihottavammalle kuin toteutuksessa. Joitakin ajatuksia on olemassa, joita haluaisin päästä oikeasti toteuttamaan. On myös joitakin, esim joku raiskausfantasia, jota en haluaisi oikeasti kokea.

Jotkut koetut asiat ovat olleet varsin onnistuneita, kuten kolmen kimppa, mutta eivät kaikkien kanssa toimisi tai ovat osoittautuneet jälkeenpäin vähän hankaliksi asioiksi. Kaksoispenetraatio jäänee myös fantasian asteelle, oikeassa elämässä menisi varmaan vaan kauheaksi säheltämiseksi enkä varmaan siitä loppuunsa edes nauttisi. Seksi naisen kanssa ja pissaleikit menee taas kategoriaan en ole varma asiasta. Ajatuksen tasolla aivan äärettömän kiihottavia, mutta en sitten tiedä.

Roolileikeistä taas ei tule mitään kun ei yksinkertaisesti vaan pidä pokka! Eräs nainen kertoo seuraavasti: Joku muu -sukupuolen valinnut nuori kertoi näin: Osa on syntynyt mielenkiinnosta tai sitten vain tämän kieron ajatusmaailman kanssa. Joku muu -sukupuolen valinnut vastasi kysymykseen seuraavasti: Itseppä tuo ei niin omia ajatuksiaan jaa, ellen niitä koita kaivella.

Miehistä alle kolmasosa oli vastannut jotain tähän kysymykseen. Suurimmaksi osaksi näissä vastauksissa tuotiin ilmi, että fantasioita on kerrottu kumppanille ja vastaanotto on ollut positiivista.

Jotkut kuitenkin pitivät fantasiat vain oman päänsä sisällä. Fantastiset fantasiat jäävät oman pään sisään. Jo pelkkä kertominen voi olla kiihottavaa, ja on kiihottavaa tietää toisen fantasioista vaikkeivät täysin kohtaisikaan omia.

Kannattaa ehdottomasti kertoa sitten kun partneri on tutumpi! Hän on kuunnellut tuomitsematta ja ollut valmis kokeilemaan kaikkea kohtuuden rajoissa. Sama on toiminut myös toisin päin, enkä muista että kumppanini toteutuskelpoisista fantasioista kovin moni olisi jäänyt kokeilematta. Yli puolet oli kertonut ainakin joistain fantasioistaan, mutta pieni osa ei ollut kertonut fantasioistaan lainkaan esimerkiksi kumppanin reaktioita peläten.

Puolisoni on kiinnostunut anaaliseksistä, eipä siinä ollut mitään sen kummempaa kun asiasta kertoi kun kiinnosti minuakin vastaanottavana. Mutta omasta mielestäni olen arka kertomaan omia fantasioitani. Kertomukset löytyvät erillisestä postauksesta , jonne saa myös jättää lisää kertomuksia fantasioistaan.

Seksifantasiakyselyn lopussa oli mahdollisuus kertoa lyhyesti jokin omista fantasioistaan. Vain pieni osa oli kyseiseen kohtaan kommentoinut, mutta kyseiset tarinat siis julkaisen kuitenkin näin omana merkintänään. Suuri kiitos kaikille vastaajille. Kyselyn tulokset julkaisen blogissa pian — pysykää siis kuulolla! Ja muistakaahan vastata tämänhetkiseen seksielämäkyselyyn. Nainen 36—45v kertoi raiskausfantasiansa: Vanha ja lihava raiskaa minut ensin, mikä tuntuu erittäin vastenmieliseltä.

Sitten on nuoren vuoro; hän on ujo ja hyvin nuori, ehkä vasta 18, ja kaikesta näkee, että hän on ensi kertaa asialla. Hän ei edes halua raiskata minua, vaikka olen lattialla likaisen patjan päällä levälläni häntä varten samalla, kun vanhempi upseeri pitelee minua aloillaan.

Näen, että nuoren miehen penis jäykistyy, ja kiihotun siitä. Mies v kuvaili fantasiaansa haaremista ja peppupanoista: Heistä jokainen, kuten minäkin, rakastaa anaaliseksiä ja se kuuluu olennaisena osana ryhmäorgioihimme. Sineplexin Reverse Gangbangit ovat aika lähellä sitä, minkä haluaisin vielä joskus toteuttaa itselleni.

Nainen v kertoi ekshibitionismia sisältävästä fantasiastaan: Minulla ei olisi pikkuhousuja hameeni alla. Mies koskettelisi minua välillä salaa ja jossain kohtaa joku toinen mies huomaisi sen.

Hän tulisi juttelemaan meille ja kysyisi mieheltäni, saako hänkin koskea. Minulta ei edes kysyttäisi lupaa, kun tunnen jo vieraan miehen viileät sormet kokeilemassa märkyyttäni. Lähdemme baarista hotelliin ja harrastamme ryhmäseksiä, jossa toinen panee minua perseeseen ja toinen pilluun. Nainen v kertoi hieman kiltimmän seksifantasian: Paljon rakkautta sisältävää intohimoista seksiä. Saan monia orgasmeja oikeassa elämässä en saa joiden aikana lähes pyörryn.

Mies imee täydellisesti klitoristani ja samalla sormettaa minua peppuun. Olin ollut pilkillä aamupäivän ja läksin hiljalleen kulkemaan mökkiäni kohti jonka olin vuokrannut päivää aikaisemmin tähän tarkoitukseen. Nousin mökin kuistille ja rupesin avaamaan ovea. Samassa silmissäni pimeni ja vaivuin tiedottomana kuistille. Heräsin hyytävään kylmyyteen ja huomasin olevani sidottuna mökin kaiteeseen kädet ja jalat levitettynä x-asentoon.

Kirosin hiljaa kovaa kohtaloani joka oli minut tähän tuonut. Samassa mökin ovi avautui ja nuori nainen tai oikeastaan tyttö tuli kuistille pukeutuneena farkkuihin ja ihastuttavaan kaulanauhaan. Kädessään hän kantoi kannua ja ennen kuin ehdin edes kirota hän kaatoi kuumaa vettä iholleni.

Se lämmitti hetkeksi minua ja sain kirotuksi mitä vittua sinä oikein teet. Siihen kiroiluni loppuikin sillä sain pallon suuhuni. Vannoin että jos tästä hengissä selviän tapan tuon nartun hitaasti, hyvin hitaasti. Katsoin tarkemmin nuorta naista, jonka punaiset hiukset laskeutuivat alas hoikkaan selkään.

Huomasin hänen ottavan partaveitsen taskustaan ja samassa jo tunsin kuinka terä viilsi matalan haavan kylmettyneeseen vartalooni. Lämmin veri tihkui haavasta ja tyttö nauroi ja viilsi lisää haavoja eri puolelle kehoani. Nuoli haavoja ja kaatoi niihin kynsilakan poistoainetta iloisesti nauraen. Kiemurtelin tuskissani, sillä helvetin tuli korvensi ihoani saaden minut kiemurtelemaan ja tempomaan köysiä, joilla minut oli sidottu. Tämä huvitti suuresti nuorta naista, joka räpsi kuvia minusta.

Nauraen hän painui sisälle ja jätti minut yksin hämärtyvään iltaan. Näin hänen menevän rantaan ja laittavan saunan lämpenemään. Alkoi olla kylmä ja käteni olivat jo melkein tunnottomat hänen palatessa kuistille. Mitenkäs täällä voidaan, hän kysyi ja potkaisi munilleni saaden kyyneleet silmiini. Hän irroitti köydet ja lysähdin lähes tiedottomana kuistille. Hän kytki minut koiran talutuspantaan ja otti sähköpiiskan käteensä, lataasi virtaa munille ja sanoi, että alahan kontata kohti saunaa.

Niin lähdin kiitollisena liikunnasta, joka helpotti kylmää vartaloani saaden veren kiertämään tuskallisesti pistellen kehossani. Välillä hypähdin ilmaan sähkön purkautuessa kiveksiini. Lopulta pääsimme saunalle ja hän sitoi minut lauteen kaiteeseen samalla kun itse meni ylälauteelle. Ohimennen hän hieroi sähköpiiskallaan vartaloani, joka alkoi pikkuhiljaa lämmetä. Mies v kertoi lyhyesti fantasiastaan: Nainen v kertoi seuraavasti alistusfantasiastaan: Niin, että käyttäisimme häntä pelkkänä panoleluna, mies olisi sidottuna.

Mies v kuvaili erästä fantasiaansa seuraavasti sis. Ei mennyt kauaa kun sain elämäni kovimman orgasmin ja sanaakaan. Suomi24 Treffit on kotimainen treffi-palsta. Venla savikujan alaston mies. Videos aleksi takes Demobit - Resurrection - January 28th Thank you for tuning in this week!

It is a slightly longer show today because there is a lot Halvin tampere thai hieronta porno - Hjo Flickor Valitse Jimjill kajaani thaihieronta.

Eli ei kai ap olis mennyt miehen posteja tutkimaankaan jos ei olis ollut. Valtavasti valtava liha verhot ja clit hiukset pillua! Itsetyydyty vaippa tarinat äiti ja rouvasexy eroottinen hypnoosi. Olemme naineet vaimoa kimpassa melko paljon ja usein, useita vuosia. Saamme naida 2 yhtä aikaa pill. Seksinovellit · Seksi · Lehdet ja elokuvat · Miesten itsetyydytys.

Miksi nainen etsii S24 deitissä myös seksiseuraa?.. Ehkä se selventää asioita naisille ja niille miehille, jotka eivät ole kokeilleet. Kuvaus alkaa siitä, kun olet valinnut paikan. Yleensähän ne löytyvät laitakaupungillta ja tavallisesti katutasossa. Thai hieronta vihti seksi porno including vaginal sex, Cum Mouth Orja siveysvyössä juna kirkkonummi omakuva alastonkuvia City Festival, Tampere sex video.

Ilmainen seksi videot yt seksilelu pojille pillua sex gay hierontaa yu tube isot tissit ja por pornomiehet runkkaa kemin thaihieronta kokkola pornoilun roolileikit.

Seksiä, Kevät kiima, 61, Lahti, Tänään. Sexiseuraa säkylästä naisseura livesex puhelinseksi telefonsex.

Escort tallinna suomi homo kaluja