Pitkä homoseksuaaliseen orgasmi puhelinseksi 09

...

HENTAI SEX VIDEO ILMAISET PORNO HOMOSEKSUAALISEEN

BB VEERA ALASTI THAIHIERONTA HOMO TIKKURILA

Vertaus kuvaa seksin 'normaaliutta' ja jokapäiväiseen elämään kuuluvuutta erinomaisesti. Myös kielteisten asioiden puolelta. Silti ihmisten on syötävä ja nukuttava. Suhdetta kielteisiin puoliin kuvaa erinomaisesti vertaus autoiluun: Ei autoiluakaan kielletä tai pidetä kielteisenä sen takia, että tulee kolareita.

Jos lehti on kymmeniä vuosia 'sietänyt' seksi-ilmoituksia sivuillaan, miten ne nyt yhtäkkiä muuttuivat poistettaviksi? Tämä oli henkilökohtainen kannanotto, joka ilmaisi päätöksen tehneen henkilökohtaisen suhteen seksiin ja seksuaalisuuteen.

Eikä sitä voi kuvata positiiviseksi. Hän hyväksyy vain seksuaalisuuden, joka on sellaista jota hän itse harjoittaa. Tämä onkin suurimpia ongelmia seksin kanssa: Jos ilmoitukset ovat olleet taloudellisesti kannattavia, niillä on silloin ollut kysyntää ja käyttöä.

Ei toisella oikeustoimikelpoisella, itsenäisellä aikuisella ihmisellä ole oikeutta määrätä, kuinka tämä saa tyydyttää itseään. Seksin julistaminen kaikin puolin myönteiseksi tuo paljon enemmän hyvää kuin sen pitäminen kielteisenä ilmiönä miltään osin. Oma asenne ratkaisee, kuten kaikissa maailman asioissa. Minulla on lahja nähdä seksi pelkästään myönteisenä kaikissa tilanteissa. Tästä seuraa, että vaistoan heti, jos joku yrittää aihetta mustata.

Hyvää seksiä eivät kaikki tavoita. Ehkä merkittävin on asennoituminen. Lisäksi pitää olla sopivat fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset ominaisuudet. Jos on liian itsekäs, ei homma toimi sen enempää kuin jos on liian epäitsekäs. Pelisilmä ratkaisee tämänkin homman, kuten niin monet muut muillakin elämän osa-alueilla. Missään ei ole tapana julkaista kirjoituksia, joissa puututaan kirjoittajan henkilöön — ja vielä negatiivisessa hengessä.

Kirjoituksissa tulee pitäytyä aiheessa. Tämä on kyllä loputon suo Ymmärrän harvinaisen hyvin Nomadin ajaman ajatusmaailman, koska olen täsmälleen samaa mieltä. Minkään asian liiallinen korostaminen ei ole lopulta hyvä asia ja usein se johtaa pakkomielteenomaiseen käyttäytymiseen. Olkoon kysymys sitten syömisestä, seksistä tai vaikka uskonnosta.

Joten, I rest my case. Tähän blogiin ei tarvitse enää tutustua. Oikein seksikästä kevättä Nissisellekin! Eikö tämä ole henkilöön kohdistuvaa argumentointia? Tarkennuksen kysymisen sijaan leimaat minut suoraan henkilöksi, joka yrittää ostaa hyväksyntää taktisella vedolla — toisin sanoen on valmis valehtelemaan tukeakseen näkemystään tai ainakin sanomaan osatotuuksia niiden puolesta: Tämä siitäkin huolimatta, että olen useaan otteeseen selvästi todennut, ettei kenelläkään ole oikeutta puuttua siihen, miten vapaaehtoiset täysivaltaiset ihmiset seksuaalisuutta yksityiselämässään toteuttavat.

Myönnettäköön, että edellinen ansaitsematon yleistys terävöitti argumentointitapaani, mutta tarkoitus ei ollut puuttua vastapuolen henkilöön. Koska kommentoin kriittisesti kirjoitustasi, en nähnyt tarpeelliseksi erotella ja kuvailla tarkemmin sitä, miten seksi on minulle positiivinen asia.

Sinulla näyttää sen sijaan olevan vaikeuksia hyväksyä, että olemme yleisestä positiivisuudesta samaa mieltä, koska en hyväksy varauksetonta ylistystäsi ja yleistävää luokitteluasi. Vertaat seksiä toistuvasti syömiseen ja nukkumiseen tukeaksesi sen luonnollisuutta. Samalla tavalla liiallinen seksin haluaminen voi vallata ihmisen elämän ja tuhota sen muita tärkeitä puolia.

Addiktiosta puhuttaneen vasta silloin kun ihminen ei enää pysty suorittamaan ansiotyötään. Tällöinkin pakottaminen on väärin ja turhaa, mutta ei kenelläkään ole velvollisuutta elättää sellaista, joka ei edes pyri eroon addiktiostaan. Ja kun syöminen ja nukkuminen ovat luonnollisia tarpeita, joiden asianmukainen tyydyttäminen koskee puutteen poistoa, niin miksi ei seksikin?

En ymmärrä, miten kukaan voisi väittää, ettei seksissä voi liioitella: Olemme samaa mieltä siitä, että seksi on luonnollista ja hyväksyttävää, mutta minä perustelen kantaa, jonka mukaan siinä voi liioitella huonoin seurauksin. Edelleen argumentoin oman näkemykseni puolesta, enkä pyri pakottamaan ketään sitä seuraamaan.

Autoilua säännöstellään, valvotaan… ajo-oikeudelle asetetaan ehtoja jne. On vaikea nähdä, miten tämä palvelisi vertauksena suhteeseen seksin kielteisiin puoliin. Tästä herää kysymys, mistä syntyy tarve nähdä asiat mustavalkoisina? Eri tavalla ajattelevien vastustaminen lienee vain huomattavasti oman perustellun kannan kokoamista helpompaa. Edelleen tämä ei sido mihinkään, vaan omia lähtökohtia voi vaihdella tarpeen mukaan.

Siinä olet oikeassa, että urheilutoimittaja, joka poistaa puhelinseksimainokset ja toteaa, että " Ja jos lehti on näillä ehdoilla taloudellisesti kannattava, niin miksi se ei saisi itse päättää, mitä sivuillaan julkaisee?

Edelleen puhelinseksimainosten poistaminen yhden lehden urheilusivuilta on kaukana siitä, että joku yrittäisi määrätä toisten tavoista tyydyttää itseään. Reaktiosi ja artikkelin otsikko olisi ollut oikeaa mittaluokkaa, jos puhelinseksimainokset olisi kokonaan kielletty Ruotsissa lailla. Eikö lehden vapaus päättää siitä, millaisia mainoksia se julkaisee, ole tärkeämpää kuin se, että puhelinseksimainoksia on kaikissa lehdissä?

Tuntuu, että kaikista saavutetuista jalansijoista on tullut ihmisoikeuksien kaltaisia luovuttamattomia oikeuksia. Sen sijaan seksin vapautuminen on lisännyt aborttien määrää ja sukupuolitautien leviämistä, koska monet eivät ole valmiita ottamaan vastuuta vapaudestaan ja valinnoistaan. Tässä yhteydessä voidaan perustella, miten myös kiihottuminen voi tilanteesta riippuen olla huono asia. Tämä toteutuu ainakin silloin, kun kiihotus ylittää harkinnan, eikä ihmisellä myöskään ole vastuuntuntoista luonnetta, joka huolehtisi kondomin käytöstä silloin, kun tietoinen harkintakyky pettää.

Ihmiselämä ja seksuaalisuus yhtenä sen haastavimpana osa-alueena ovat sellaisia, ettei niitä voi väkivallatta sovittaa hyvä-paha —asteikolle tai sanoa ykskantaan, että kaikin puolin myönteiseksi luokittelusta seuraa sen oikeuttava määrä hyvää. Tällöin on järkevää puhua paremmasta seksistä vain siinä merkityksessä, että jotkin aktit tuottivat enemmän nautintoa ja mielihyvää kuin toiset — ja tämäkin vertailu voidaan oikeastaan tehdä vain yhden ihmisen kohdalla, koska kokemukset ovat määritelmällisesti subjektiivisia.

Seksikumppanukset voivat kuvailla toisilleen, mikä tuntui kivalta ja mikä vähemmän kivalta, mutta tähän se taitaa sitten jäädä. Tarve nähdä seksi varauksetta hyvänä leikkaa sen irti muusta elämästä jonkinlaisen mielihyväkalkyylin alle ja sen maksimoimiseen.

Ihmisen todellisuudessa eli epävarmuuden maailmassa tämä johtaa liian usein välittömän nautinnon ylikorostamiseen — voisi sanoa, että luuri kourassa tumputtava jää melko matalan ja keskinkertaisen tyydytyksen asteelle joka kuitenkin hänelle suotakoon. Edelleen antoisaa lukea näin omistautunutta tekstiä. Mutta onko totta, että nämä kirjoittajat eivät näe, että he yrittävät saattaa seksin kielteiseen valoon?

Tai sitten näkevät ja haluavat tehdä niin. Miksi seksi pitää yrittää saattaa kielteiseksi asiaksi? Kun se on mahdollisuus hyvään. Tiedostakaa itsenne ja tarkoitushakuisuutenne.

En käsittele lainkaan seksi-addiktiota. Se ei ole kovinkaan monen vaiva tässä maassa. Suurempi ongelma alkaa olla, että seksistä kiinnostuneiden määrä vähenee, sillä näin käy kun fyysinen kunto heikkenee.

Syöminen kaikkine häiriöineen on erinomainen vertauskuva seksille ja sen luonnollisuudelle. Syödä voi liikaa ja saada ähkyn tai kärsiä nälästä - näin voi käydä myös seksissä. Silti syöminen on aina positiivinen asia. Hyvä tahto on tärkein asia — varsinkin nykypäivän maailmassa. Mille tahansa ilmiölle löytyy aina perusteet. Kaikki lasten ja nuorten kasvattajat tietävät tämän. Kaiken takana on tavoite saada jotain, joka hyödyttää itseä. Perusteita kannattaa listata, mutta tahto takana ratkaisee, minkälaisia perusteita esitetään.

Elämä on täynnä mahdollisuuksia. Kyse on siitä, osaako niitä käyttää siten, että niistä saa iloa. Seksi on yksi mahdollisuus - sitten on esimerkiksi liikunta, sosiaaliset suhteet, työn haasteet. Kaikkiin asioihin elämässä voi ottaa myönteisen tai kielteisen asenteen. Kaikkia näitä voi käyttää oikein tai väärin. Hyvä tahto ratkaisee — onko sitä vai ei. On olemassa kategorioita, jotka ovat kielteisiä, kuten tappaminen, varastaminen, valehteleminen, kovat huumeet, laiskuus.

Vaikka kaikilla näillä voidaan saavuttaa myös hyvää, ei niihin lähtökohtaisesti voi asennoitua myönteisesti. Seksi ei kuulu tähän ryhmään, vaikka niin moni sen sinne haluaa sijoittaa. Minulla on kaikkeen seksuaalisuuteen liittyvään hyvä tahto. Minä hyväksyn ihmisten oudot tavat tyydyttää itseään, vaikka ne eivät mitenkään liity minuun tai tapoihini. Kyllä, minä ehdottomasti haluan, että kaikki maailman ihmiset suhtautuisivat seksiin samalla lailla kuin minä — koska siitä seuraa vain ja ainoastaan hyvää kaikille.

Suhtaudun kielteisesti ja toivon sellaisten tapojen ja toiminnan loppuvan mahdollisimman pian, jotka esittävät seksin kielteisessä valossa. Koska siitä ei mitään hyvää seuraa. Valtaosa eli loput kommenteista onkin sitten Nissisen omaa propagandaa. Tässä on perusteltua puhua propagandasta, koska Nissinen ei missään kohtaa pyri vastaamaan argumentointiini tai edes suoriin kysymyksiin. Tätä tuetaan vielä esittämällä kaikki vähänkin eri tavalla ajattelevat pakottamiseen ja hyvien asioiden kieltämiseen pyrkiviksi.

Nissisen teksti ei tarjoa mitään paitsi niille, jotka ovat hänen kanssaan sokeasti samaa mieltä ja kaipaavat tukea "näkemykselleen". Ja tämä näkemys ei tunnu olevan yhtään sen syvempi kuin, että "mielihyvä on hyvä asia".

Nissinen sanoo, että "Syöminen kaikkine häiriöineen on erinomainen vertauskuva seksille ja sen luonnollisuudelle. Eikö syöminen ole hyvä asia niin kauan, kuin se vastaa nälkään ja ravinnon tarpeeseen? Syöminen voi edelleen tuottaa mielihyvää, vaikka luonnollinen tarve on täytetty, mutta silloin sen seuraukset ovat huonot: Syöminen itsessään ei ole hyvä eikä huono asia, mutta tarpeeseen syöminen on hyvä ja ilman ravinnon tarvetta syöminen on huono asia.

Syöminen on aina hyvä asia vain sellaiselle, joka pitää hetkellistä mielihyvää kaikkein korkeimpana arvona - tällöin syöminen on positiivinen asia silloinkin, kun se johtaa ähkyyn ja lihomiseen.

Ja vain tällä tavoin ajatteleva voi sanoa ongelmaksi sen, "että seksistä kiinnostuneiden määrä vähenee, sillä näin käy kun fyysinen kunto heikkenee. Itse sanoisin ongelman olevan se, että ihmisten kunto ja terveys heikkenee, koska he ovat laiskoja ja mukavuudenhaluisia. Tämän seurauksena hiipuu myös kiinnostus seksiin, mitä yritetään sitten keinotekoisesti elvyttää kaikenlaisilla apuvälineillä ja erikoisuuksilla.

Vastaavuus syömiseen olisi tilanne, jossa vatsa on jo täysi, mutta edelleen etsittäisiin kokkia, joka loihtisi jotain niin maistuvaa ja mielihyvää tuottavaa, että sitä söisi seurauksista riippumatta. Nyt uskoisin kommentoinnin riittävän omalta kohdaltani. Jokainen voi lukea aikaisemmin kirjoitetun ja vetää omat johtopäätöksensä — ja mitkään perustelut eivät muuttaisi asiaa niiden kohdalla, jotka edelleen Nissisen kannalle asettuvat. Jos pohtii asiaa noin paljon ja kirjoittaa selvästi harkittua tekstiä noin paljon, voi perustellusti kehua kirjoittajaa.

Suomalaisille tyypillisesti tämän negatiivinen ihminen näkee vain imarteluna. Tällä palstalla asiallinen kommentti pitää kehua, koska suurin osa ei ole ollut asiallisia. Joten kiitos taas perustellusta ja pohditusta kirjoituksesta. Teen ehdottomasti propagandaa sen puolesta, että ihmiset hyväksyttäisiin sellaisina kuin he ovat.

Että he saisivat toteuttaa itseään myös seksuaalisesti ilman paheksuntaa tai suoraa tyydyttämisen vaikeuttamista. Tästä keskustelusta voi päätellä sen, että jos kommentoija on lukinnut asenteensa, ei sitä pysty asiaperustein muuttamaan. Minun asenteeni on myös 'lukittu', mutta se on myönteinen ja pyrkii hyvään ja ihmisten ongelmien poistamiseen, joten se on oikeutetumpi tässä asiassa kuin kommentti, joka pyrkii pahaan.

Oli aika, jolloin laiskasti masturboin aina samalla tavalla, samassa asennossa ja aina samoilla apuvälineillä; minulla oli hierova suihku käyttääkö kukaan nainen tätä oikeasti vaikkapa hartiahierontaan? Kätevä ja tehokas ajankäytön kannalta kiireisinä arkiaamuina - niinä, joina tarvitsee vähän niitä hyvänolonhormoneja aamupuuron lisäksi saavuttaakseen sisäisen zeninsä. Samassa asennossa masturboiminen puolestaan vaikeutti huipun saavuttamista missään muussa kuin siinä tietyssä masturbointiasennossa.

Samassa asennossa rutiininomainen masturboiminen on itseasiassa vähän kuin mikroaaltoateria - ruokana helppo ja nopea, mutta harmillisen mauton. Aloitin Operaatio Orgasmin tähän A-Teamin tunnari , jonka tarkoituksena oli — ja on — orgasmiherkkyyden parantaminen yhdynnässä sekä klitoriskiihotuksen avulla, että ehkä myös ilman sitä. Ensimmäisenä jätin pois seksilelut, hierovan suihkun ja pornon tahtiin surruuttelemisen, sitten siirryin eri asentoihin ja lopulta myös eri paikkoihin.

Pudotin hierovan suihkupään vahingossa? Samaan aikaan innostuin geishakuulista, jotka vahvistavat lantionpohjan lihaksia ja kuulemma parantavat orgasmiherkkyyttä; aloitin isoilla ja suhteellisen keveillä silikonipalloilla, mutta nykyään kipsuttelen menemään halkaisijaltaan n. Näitä lihaksia harjoittelen tietysti myös vanhuuden päiviä varten, sillä haluan kyetä aivastamaan vielä kuusikymppisenäkin ilman, että pisu lirahtaa housuun. Nykyään en käytä leluja läheskään joka kerta, ja punastuen tunnustan, että se tavallinen suihkukin on tarpeeksi — painetta pitää jopa vähentää.

Kuulien myötä emätin orgasmien saaminen ei ole juurikaan helpottunut, mutta orgasmit ovat nykyään voimakkaampia. Klitoris on lelujen käytön vähentämisen myötä tuntoherkempi kuin ennen, ja orgasmit ovat niinikään herkemmässä.

Asentojen variointi puolestaan takaa sen, että voin saavuttaa kliimaksini nykyään lähes missä tahansa asennossa. Ehdotin samaa operaatiota myös Mr. Mossadille, joka oman empiirisen tutkimukseni tulosten perusteella innostui ainakin kokeilemaan.

Runkkaavan laboratoriorottani testituloksista raportoitaneen myöhemmin; nyt on tarkoitus varioida ainakin yhdellä muuttujalla per kerta aina seuraavaan tapaamiseemme asti, plus että masturbaatiokertoja koetetaan vähentää huomattavasti. Jotkut hifistelevät luomuruualla, minusta on tullut runkkupuristi. Pitääköhän tämä jo lisätä ansioluetteloon harrastuksena? Miten muuten siellä — onko samaa herkkyyden vähentymistä ollut havaittavissa? Kiinnostaisi kuulla niin nais- kuin miespuolistenkin lukijoiden omia kokemuksia.

Vinkkejä otetaan myös innolla vastaan! Oma käsi on ollut parempi tuottamaan orkkuja kuin yksikään lelu, näin on ollut aina. Mies tulee hyvänä kakkosena. Orgasmien suhteen olen ollut hyvin onnellisessa asemassa saan helposti kunhan tekijä kohdentaa koskettelun oikeisiin paikkoihin. On kivempaa laittaa miehen ranne kipeäksi kuin oma. D Masturboin enää noin kerran kuukaudessa yksin omassa hiljaisuudessani useimmiten luen samaanaikaan jotain pornonovellia.

Mies tekee sen useimmiten suihkussa. Masturboinnissa ei ole mitään väärää, mutta kyllähän se menee pahasti addiktion puolelle, jos nelikymppinen mies vetää hanskaan pari kertaa päivässä. Ei sille tiukkakaan toosa vedä vertoja. Minusta olisi hyvin turhauttavaa ja tulisi aika äkkiä ikävä rynkytysfiilis, jos mies ei oman orkkuni jälkeen saisi aika sassiin. Luulisi sen kalun ympärillä supistelevan pimpsan tekevän melkoisen gutaa.

Mossad ei siis pahemmin katsele pornoa, joten siitä ei tarvinne vähentää. Ehkä kannattaisi miettiä sitä, että miten voisi suhtautua toisella tavalla niihin asioihin, jotka puskevat pintaan ennen maatamenoa ja estävät rentoutumisen. Tai jopa että miten ne asiat voisi ratkaista. Jotenkin tuntuu kurjalta, jos masturboiminen on yhtä automaattinen toiminto kuin esim. Ei siitä silloin saane kovin suurta tyydytystä vaan se kuulostaa lähinnä pakkomielteeltä.

Miten muuten voisi "lohduttaa" itseään, jos on kurja tai tyhjä fiilis? Jep, nuo ovat kuitenkin asioita, jotka hänen täytyy selvittää ihan itse.

Minä en rupea terapeutiksi Mutta oma halu vähentää yhteisen nautinnon maksimoinnin vuoksi on mielestäni ihan kelpo ensimmäinen askel. Mä ostin apteekista jotkut hiton amo-kuulan vai mikälie, pysyy se pienenkin sisällä, vaikka en tekis mitään Meillä oli leidien kanssa semmoiset seksilelujen "tupperwarekutsut", sieltä ostin Ei mitään hajua tosin mikä oli järjestävän firman nimi Itselläni oli Lelon kuulat joita ei meinannut enää ulos saada ne kerran sisään livautettuaan.

Kerran kokeilin ja synnytysharjoitukseksihan se meni kun ei ulos meinannut tulla ja sormilla ei vaan saanut otetta pyöreästä kuulasta Ajattelin jo kuulien imukuppisynnytystä lääkärin pedillä. Pikaisella googlettamisella - Kaalimadosta löytyy hakusanoilla "ben wa balls" aika lailla vastaavat Itselläni on ansioluettelossa harrastukset-osiossa lyhyesti ja ytimekkäästi 'Juurekset ja porno'.

Riski on toki tiedostettava mahdollisen selkärangan mädäntymisen suhteen, mikäli on ahkera runkkaaja. Hmm, haluaisin huomauttaa että kaksi kertaa päivässä masturbointi ei sinänsä ole mikään automaattinen ongelma. Tuskin moni sitä menisi tuomitsemaan: D Masturboinnin ympärillä on edelleen omituisia tabuja Ja masturbointi olisi hyväksyttävä ihan normaaliksi seksuaalisuuden ilmaisuksi! Ja sinänsä se "järvi ei kulu soutamalla" sanonta sopii tähänkin. Jos mies on ympärileikattu, se tulemisen ongelma liittynee enemmän siihen: Mutta esimerkiksi tuo että Mossad ajattelee masturboidessa sinua voi kyllä auttaa tulemisessa, siis se että tulemisen saa yhdistettyä mielikuviin sinusta: Lisäksi jos jossain vaiheessa käydään testeissä ja kondomin voi jättää pois niin sekin vaikuttaa tuntoherkkyyteen aika ratkaisevalla tavalla.

On ollut hyvinkin ilo tätä blogia lukea, mm. Mies joka hellii itseään pari kertaa päivässä on aivan vain elinvoimainen perusmies. Vaikeus laueta liittyy etenkin eräiden yksilöiden kohdalla pornonkulutuksen ohella alkoholinkäyttöön. En osaa sanoa neurologisista mekanismeista tarkemmin, mutta kausaliteetti on todennettavissa.

marraskuu Seksivideo lypsäys kullin orgasmi nänneistä. . deittisivut pitkät porno videot ihastus testi sexsitreffit ryhmäseksi video pornoa seksitarinat äiti kypsä pillu Miten tehdä kotitekoinen porno ilmainen puhelinseksi. vuosikymmenten aikana monenlaisia elokuvia, joissa homoseksuaalisuus on pääteemana. marraskuu jkl puhelinseksi domina sex boy 7 päivää horoskooppi tatuoinnin .. Hierontapöydällä pitkän puolinen nainti ei nyt välttämättä olisi muutenkaan luonnistunut . Yhdynnässä seksi orgasmi työvaate lothar alastomana naisen isoa munaa joukkoraiskaus sex oulu pormpula mela alasti miri 09 kännykkävideo . Naisen seksuaalisuus (p) Like Kustannus Naisen orgasmi, Heusala, Kari - nidottu Tiesitkö, että naisen orgasmi voi kestä jopa. Naisen Suomalaista sexiä puhelinseksi Pitkä luku keskittyy erektiohäiriöiden syihin ja hoitoon. Kiinnostavat luvut käsittelevät seksuaalifantasioita, homoseksuaalisuutta ja pornografiaa.