Seuraa homo kaikille suomimeis

Olen myös löytänyt pikadeittisivula kaltaisiani kypisiä miehiä, joiden kanssa on runkattu puhelimessa samaa nettipornoa katsellen. Vaimoa pääsen naimaan noin kerran kuussa kun hän sille päälle sattuu, eli aivan liian harvoin Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen.

Nuolin, imin ja runkkasin hänet laukeamaan suuhuni ja lähdin pois. Menin suoraan baariin tästä tilanteesta, olisin halunnut lisää. Voisitko sinä antaa minulle lisää, ole 38 v pitkähiuksinen normaalivartaloinen mies. Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen.

Hän on sitonut siittimeni ja kivekseni sekä kiinnittänyt kaulaani suuren koiran taluttimen. Ikääntynyt nainen toteuttaa omia perversioitaan ja kiusoittelee minua kiveksistä. Ei suostu aina penetratioon vaan kääntää minut kyljelleni ja kiveksistä puristaen sekä joskus jalkapohjiani pieksäen pakottaa minut onanoimaan.

Sidotuista kyynärvarsista huolimatta käteni ylettyvät siittimeen. Nautin tuosta niin paljon, etten vahingossakaan vastustele valmisteluja eli alkusidontaa liikaa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Miesten itsetyydytys Pelkkää gay-homo Pelkkää gay-homo porukkaa tämäkin 6. Haluaisin oppia Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen.

Pakotettu runkkaus Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen. Jos häiritsee niin ylläpidolle vaan palautetta, että saataisiin se gay seksipalstakin. Se varsinainen, jo olemassa oleva gay-palsta ei nimittäin ole seksiaiheille.

Ei se toimi, sillä homotkin tarvitsisivat kaikki alapalstat erikseen. Leikit ja fetissit, peppuseksi, karvojen ajelu jne.

On parempi , jos kirjoittajat otsikossa jotenkin ilmaisisivat onko viesti hetero, homo, bi, niin silloin ei tarvitse turhaan avata itselle epämieluisaa viestiä turhaan.

Vanhassa vara parempi, jos uusi ei ole riittävän toimiva ja tasa-arvoinen. Epäilen, että lukija on liian nuori, jos ei kestä vähemmistöjen esiinmarssia. Sinun kannattaa pysyä poissa muutaman vuoden näiltä sivuta. Olikohan tuo tarkoitettu minulle. Jos oli, niin lue viestini antaumuksella.

Minä osaan olla lukematta sellaista, joka ei minua kiinnosta. Tässä vastapainoa gay herkille. Heterot kuolee sukupuuttoon ja me homot vallataan tää maailma Näin on vitun hinttarit oksettaa. Tosin niitä on mukava hakata pesismailalla verille kirkuvat kuin pikku likat. Antakaa almuja, sillä olen nähnyt, että suurin osa Helvetin tuleen joutuneista ovat naisia!

En ole nähnyt ketään, joka olisi teitä vajavaisempi uskonnon harjoittamisessa. Te voitte johtaa harhaan varovaisimmankin ja järkevimmän miehen. Hyveelliset naiset ovat alistuvaisia ja vaalivat huolellisesti, kätkössä, kaikkea sitä, minkä Jumala on kätköön tarkoittanut. Mitä niihin tulee, joiden puolelta kohtaatte uppiniskaisuutta, niin varoittakaa heitä, erottakaa heidät vuoteestanne ja kurittakaa heitä olantakaa Ibn Haban, Sahih vol 14 s.

Tosiäijä Muhammedin epämetroseksuaalinen vastaus pasot housuissa oleville, yhtäkkiä sovinnontekoa ruikuttaville vihollisilleen perheineen: Kaikki nuoret naiset raiskattiin ja otettiin vangeiksi, myös suurin miehen esikuva, Mohammed teki näin useasti. Sitä ennen kyllä hän esimerkiksi murhasi erään tulevan orjatyttönsä koko suvun pois jaloista vikisemästä.

Vaikuttaisiko asiaan se, että Vaula mikä nimi; senkin vaulapää! Näitä pirkkoja riittää, jotka kertovat tiettyjen maiden autuudesta, ja yllätys yllätys, naisen mies on kyseisestä maasta.

Egyptian Centre for Women's Rights myötähäpeän tunne on kova tällaisia blogeja lukiessa.. Jos menet peräkylän ainoaan baariin, niin tottakai saat huomiota, varsinkin jos olet nainen. Siksi toisekseen baarit ovat sosiaalinen paikka, jonne varsinkin naiset menevät nayttäytymään. Todella paha vain että naisten toiveet jostain miesmalleista baarin pääasiallisena miestarjokaskuntana on pahasti harhainen.

Sen mitä olen yleensä naisilta kuullut Turkista, niin siellä ne karvaranteet on kiusallisen sinnikkäitä ja tungettelevia ja eikä ne ymmärrä sanaa EI. Se on pikemminkin kutsu heille. Enpä meinannut minäkään heti uskoa. Perussuomimies ei uskalla naista edes lähestyä kuin kilometrin päästä. Tämä Vanilla on rasisti, suomalaisia miehiä kohtaan. Veikkaan, että se on itse mokkakikkelin kanssa naimissa. En ole rasisti suomalaisia miehia kohtaan, oma mieheni sattuu olemaan suomalainen: Voi myös olla, ettei tämä Vaula ole, syystä tai toisesta eli ulkonäöllisistä syistä lähinnä , erityisemmin miehiä kiinnostava nainen.

Jos ei siitä pidä, niin voi voi. Kyllä Tunisiassa kin tulee ei-toivottua huomiota ihan roppakaupalla. Näin on minulle kertonut sukulainen, joka asui paikan päällä vuoden verran. Minulla ei ole mitään syytä olla uskomatta ensikäden tietoa tunisialaisista miehistä. Kuulemma ainoa tapa karistaa perskärpäset on kohdella niitä kirjaimellisesti kuten ilmaa.

Mutta syntyperältään lienee turkkilainen mokkakikkeli Erilaisia juttuja on kerrottu missä perheineen jossain välimeren maissa lomalla olleita teinityttöjä on ehdoteltu vaihdettavaksi ties mihin tavaroihin tai eläimiin. Feministi tylyttää vallan pehmeillä sohvilla istuvia feministejä ja johtavia naisjärjestöjä Poliisi tylytti perheväkivallan uhria, vähätteli vammoja, ei uskonut naista tekijäksi ammatin takia Venytetäänpä sarkastisesti tuota mennyttä syyllinen - viaton uhri ja yleisesti hyväksyttävää käytöstä -väittelyä.

Navigaattorin kurkottelu johti rajuun ulosajoon Nainen ajoi pitkin Vaajakoskentietä perjantaiaamuna, kun hänen navigaattorinsa putosi henkilöauton lattialle. Nainen ryhtyi pahaksi onnekseen kurkottelemaan navigaattoria, sillä hänen autonsa alkoi samalla heittelehtiä.

Nainen loukkasi rytäkässä selkänsä, ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalahoitoon. Onneenko se tämän naisen toiminta perustui? Naiselle on oikeus alkaa auton lattialle tippunutta navigaattoria auton ollessa liikkeessä. Naisia ei saa syyllistää eikä heillä saa antaa ohjeita. Sen sijaan navigaattoreita pitää ohjeistaa olemaan tippumatta. Aviomies yllätti - rakastaja piilotteli alasti ulkona - Perheeni häpeää minua, eivätkä naapurini enää puhu minulle.

Tiedän, että se mitä tein ei ollut oikein, mutta pelkäsin että mieheni tappaa minut, hän puolusti rakastajan ajoa ulkosalle. Pelkäsi kiinni jäämistä ja tapetuksi tulemista ja ajoi rakastajan ulos. Miksi nainen sitten otti rakastajan? Niin siis tuo Norrenahan on yhden sortin hullu. On kuitenkin mukana mm. Hesarin "älymystöraadissa" yllätys yllätys. Sekään ei ole yllätys, että tälläinen ihminen asiantuntijan asemaan Suomessa nostetaan. Aikaisempiin kokemuksiin "alitajuinen halu mustan miehen kehoa kotaan" jne.

Eihän se tietenkään minulle kuulu missä ja kenen kanssa ihmiset avioituvat, mutta jos ulkomaalaisen kanssa avioitumisesta seuraa automaattisesti se meemipleksi, jossa ovat kaikki "suomalaiset miehet ovat juoppoja vaimonhakkaajia jotka ahdistelevat naisia kadulla" -jutut, niin varaan oikeuden vittuilla takaisin.

Tuolla "Lähiajan mies-tapahtumia" on näemmä menossa kanssa mielenkiintoinen keskustelu vieläkin - jo sivulla Jos jossain olisi maa, jossa sinisilmäisiä ja isonenäisiä miehiä pidettäisiin kolmannen luokan kansalaisina, tuntisin itseni henkilökohtaisesti loukatuksi ja taistelisin moista epäoikeudenmukaisuutta vastaan kaikin voimin.

Sen sijaan yllättävän monet naiset tuntuvat ymmärtävän musliminaisten sorron "kulttuuriseksi ilmiöksi" ja naisten hunnun "vapaaksi valinnaksi".

Hunnussa kulkevilla — tai sitä testailevilla — naisilla on tapana sanoa, että on helpottavaa, kun ei joudu kärsimään miesten katseista. Rehellisesti sanottuna en ole vielä tuntenut ainoatakaan suomalaista naista, joka olisi vakavissaan väittänyt kärsivänsä miesten liiasta huomiosta. Enkä nyt tarkoita sovinistisia puheita, ahdistelua saati seksuaalista väkivaltaa, jotka eivät ole huomion osoittamista vaan vallankäyttöä ja alistamista.

Länsimaisissa yhteiskunnissa miehet katselevat naisia ja naiset miehiä, mutta yleensä se tapahtuu vaivihkaa, sovittujen käytösnormien puitteissa. Suomalainen mies tosin on niin ujo, ettei oikein kehtaa katsoa naista selvin päin. Siksi kai jotkut naiset tuntuvat kovasti nauttivan esimerkiksi kreikkalaismiehiltä lomamatkoilla saamastaan huomiosta.

Muslimimaissa naisille ei kuitenkaan ole tarjolla miellyttävää huomiota vaan huutoa, kourimista ja solvauksia. Senkin ovat naiset minulle kertoneet. Esimerkiksi Kairon kaduilla miehet käyttäytyvät niin sikamaisesti, että sellaista varmaan haluaisikin paeta huntuun, tai rautahaarniskaan. Mutta olisiko se sitten vapaa valinta? Yksi tarina väkivallasta parisuhteessa Muutamia otteita: Peterin tyttöystävän mielestä suhde olisi hyvä kruunata avioliitolla.

Naimisiinmenopäätöksen myötä vaaleanpunaiseen onneen alkoi ilmaantua kummallisia tummia sävyjä. En ennen sitä tiennyt hänen koskaan edes olleen naimisissa. Vasta myöhemmin Peter ymmärsi tämän kummallisuuden olleen ensimmäinen monista varoitusmerkeistä, jotka hän ohitti.

Toinen varoitus oli jo ensimmäistä vakavampi. Mielestäni musiikin sanoitus ei missään nimessä ollut naista halventavaa. Asiasta syntyi riita, joka alkoi saada kummallisia piirteitä. Morsian vaati sulhaseltaan uutta suhtautumista mielimusiikkiinsa. Peter muistaa vielä puolisonsa erikoiset vaatimukset: Sinun täytyy uskoa, että olen oikeassa.

Pyydä anteeksi, ettet usko minua, vaimoni sanoi. Sen seurauksena tuli ensimmäinen lyönti. Yhtäkkiä tunsin iskun silmäkulmassa. Oli millistä kiinni, ettei lasinpalanen raapaissut silmää ihon sijaan. Silmän sokeutuminen oli lähellä. Pöllämystyneenä Peter kysyi vaimoltaan, mitä tapahtui.

Vaimoni piti väittelyitä yllä läpi yön niin, että aamuisin olin aivan puhki töihin mennessäni. Henkisen väkivallan ohella fyysinen väkivalta oli myös aina läsnä. Väkivalta oli ajoittain hyvin rajua. Siinä isokin mies putoaa polvilleen, Peter kertoo vähän nolona. Niin kävi Peterillekin, kun hän viimein rohkaistui laittamaan eron vireille.

Eroprosessin aikana selvisi, että Peterin vaimo oli poliisin tuttu, joka oli pahoinpidellyt miehiään aikaisemminkin. Eiköhän tuokin ole luottamustoimi. Mutta Saarikoski tuntee siis alitajuista himoa egyptiläismiehiä kohtaan. Maailma menee päivä päivältä kummallisemmaksi.

En ole merkitystentutkija Vaula Norrena, mutta teidän muiden mielipiteillä ei ole mitään merkitystä! Se, että jättää skandinaaviset merkit pois tekstistä on ihan ok keino koettaa feikata sitä, että asuu ulkomailla. Se vaan edellyttää sitä, että jättää ne skandit tosiaan pois: Millähän ihmeen akateemisella oikeudella VN on päättänyt nimittää itseään "merkitystutkijaksi"?

Ja missä jos missään on olemassa semmoinen instanssi, joka voisi antaa termille jotain merkitystä?.. Umberto Eco on toki hieman eri kaliiberia kuin kotoinen vastineemme semiootikolle; kumpi on raskaampaa kaliiberiä, päättäköön kukin itse. Suoraan sanoen uskon, että Norrenan semiootikon taidot ovat aika persiestä reväistyjä. Muistan, kuinka rouva tässä taannoisen Kiesi-jupakan yhteydessä totesi Iltasanomissa naisten puhumisia vasta tarkasteltavankin, ja jos joku nainen olisi sanonut samaa kuin Kiesi, hän olisi ilman muuta kärsinyt kovia seurauksia.

Rouva Norrena ei kuitenkaan ollut huomannut, että kukaan nainen olisi julkisuudessa moisiin mauttomuuksiin sortunut. Huvittavaksi asian tekee, että saman päivän Iltalehdessä oli joku toimittaja kerännyt pitkän liudan tunnettujen naisten sanomisia miehistä, kaikki Kiesin lausumia pahempia.

Juu tuo nimimerkki Vanilla on ilmiselvästi palstan vakihäirikköfemu, tod. Myytinmurtaja tai joku hengenheimolaisensa. Norrenan koulutustiedot tuolla linkissä ei vaan viittaa mihinkään sinne päinkään. Jos VN olisi nimittänyt itseään vaikka kristalliterapeutiksi, niin eihän sillä sitten paljoa väliä olisikaan. Selvyyteen pääsee silti siitä, että en tiedä, mikä semiootikon koulutus VTM: Ehkä kyseessä on vähän samanlainen titteli kuin umaja abuhannalla - "monikulttuurisuusasiantuntija" - mihin vissiin riittää, että on hassuja puhuva ulkomaalainen, anteeksi, ulkomaalaistaustainen suomalainen.

Meikä voi alkaa vaikka faaraoksi, ku just luin tuota Sinuhea. Pertti - faarao Suomesta. Itseäänhän voi kutsua miksi tahansa, olettaen että nimeke ei ole suojattu. Terveisin asdfg, innovaatiotutkija-futurologi ja sandwich artist. Samoja juttuja hämmästelin itsekin. On tämä tittelien kehittäminen helppoa nykyään prkl! Hei olen nainen ja asun ulkomailla ulkomaalaisen miehen kanssa. Tämä ilmeisesti riittänee tällä sivustolla siihen että sinut haukutaan pystyyn?

Jospa joku tarkentaisi tätä suunnattoman typeryyden määrää mikä näissä kommenteissa kuohuu, maahanmuuttajatko on perseestä vai ulkomailla asuvat suomalaiset naiset vai mikä kivi kengässä hiertää? Kliseinen keskusteluyhteys kristillisen ja muslimimaailman välillä kai voidaan haudata jo ennen sen alkamista jos tunnelma on tämä?

Vaikka omastakin mielestäni Norrenan kommentit ovat tuossa aika ala-arvoisia, eikö olisi järkevämpää yrittää ampua alas juuri ne eikä ryhtyä henkilökohtaisesti tölvimään Norrenaa? Ano; kritiikin pääasiallisena kohteena tässä on se, että ulkomainen mies on useimmille fetissi ja siihen suhtaudutaan siten; varmaan molemmin puolin. Tällä palstalla lienee eniten napistu siitä, että ensinnäkin useimmat väitteet ulkomaisia vs.

Norrenan teksti ; toiseksi sellainen käytös, mikä on suomalaiselta kielletty, on eksoottinen, jopa toivottu piirre, kun muuttujana on kulttuuri ja ulkomainen mies.

. Baareja voi sitä paitsi hyvin helposti vältellä eikä menetä juuri mitään kaikissa baareissa tuota ei niin helposti edes tapahdu elämän siitä kärsimättä. Eihän se tietenkään minulle kuulu missä ja kenen kanssa ihmiset avioituvat, mutta jos ulkomaalaisen kanssa avioitumisesta seuraa automaattisesti se meemipleksi, jossa ovat kaikki "suomalaiset miehet ovat juoppoja vaimonhakkaajia jotka ahdistelevat naisia kadulla" -jutut, niin varaan oikeuden vittuilla takaisin. Vai tarkoitko, että juttelemaan tullut mies ei ollut mr. Sinun kannattaa pysyä poissa muutaman vuoden näiltä sivuta. Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu. Sidotuista kyynärvarsista huolimatta käteni ylettyvät siittimeen.

Seuraa homo kaikille suomimeis

GAY LAIHDUTUSJUOMA SEKSISEURAA ROVANIEMI