Siwa helsinki aukioloajat vaimo sai homoseksuaaliseen vierasta

Suomessa viihdealaa vaivaa Johannan mielestä kateus ja negatiivisuus. Viime vuonna mä olin todella huonovointinen. Luin koneessa kaikki ulkomaalaiset lehdet, Peoplen, OK: Ne kertoo myönteisiä asioita julkkiksista.

Mä tykkään siitä, että iloitaan toisen menestyksestä. Yksi heistä on Anna Nicole Smith, köyhä tyttö, joka hankkiutui miestenlehti Playboyn kuviin niihin on pyrkinyt Johannakin.

Hän nai ikälopun miljonäärin ja peri tämän parin vuoden kuluttua. Smith sai nimeään kantavan tosi-tv-ohjelman, ja hänen alkoholisminsa, sekakäyttönsä, ylipaino-ongelmansa ja oikeudenkäyntinsä tunsi koko maailma. Kun Anna Nicole Smith löydettiin vuotiaana hotellista kuolleena, hän oli ilmeisesti tukehtunut omaan oksennukseensa. Nyt hänestä tehdään oopperaa Lontoossa. Voisiko Johannalle käydä kuin Anna Nicole Smithille? Mä oon elävässä uskossa Jumalaan ja mua varjellaan.

Mutta nyt meikki on valmis. Kingdom of Party -klubin avajaisissa Helsingin Suvilahdessa esiintyy takavuosien ruotsalaistähti Pandora, mutta hän ei ole juuri houkutellut juhlijoita. Yhtenä ohjelmanumerona Johanna tuodaan moottoripyörän kyydissä drag-taiteilija Pola Ivankan haastateltavaksi. Pola Ivanka kysyy Tukiaiselta, kuinka tekstiviestillä kannattaa lähestyä. Kanerva-kohu on totisesti ollut tuloksekas pr-ase. Mutta nyt sekin näyttää hiipumisen merkkejä: Miksei, sitä Johannakin ihmetteli.

Kanervan lähestymistä hän sen sijaan ei ihmetellyt: Johannan mielestä ex-ministeri vokottelee kaikkia naisia. Klubin vip-parvi on ankea. Yhdessä pöydässä notkuu Teuvo Loman seurueineen. Seurapiiritoimittajan juopunut tyttöystävä tulee tilittämään parisuhteensa tilaa.

Tukiainen esittäytyy kaikille koko nimellään: Pola Ivanka seuraa sivusta tuttua ruljanssia: Ihmiset haluavat poseerata Johannan kanssa valokuvissa ja Metro-lehti haastattelee häntä. Olen kuullut, että hän osaa vaatia ja tietää tason — hän ei ole johdatettavissa. Se kertoo, että paikka on löytynyt. Se hurja yö Jyväskylässä. Silloin minut oli kutsuttu Johanna Tukiaisen vastaväittelijäksi ylioppilastalon perjantai-illan viihteelliseen väittelytilaisuuteen.

Ei siitä mitään väittelyä syntynyt. Johanna myi uutta Dolls-kalenteriaan ja kertoi uskostaan. Sali oli täynnä, ja opiskelijat hurrasivat Johannalle. Kun yleisö hälveni, Johanna Tukiaisella oli asiaa minulle: Johanna ja Julia olivat avoimia ja herttaisia. Sä et ole kovin näyttävä. Julia joi, vaikka hän yrittää päästä lääkkeiden avulla eroon alkoholiongelmastaan.

Joku tuli tuuppimaan Johannaa, joka oli tukevasti humalassa. Yökerhosta ulos lentänyt Julian poikaystävä kertoo yrittäneensä lepytellä Tukiaisia, portsaria, ravintolapäällikköä ja hotellin johtajaa. Sinä yönä hotellihuoneessa kävi paholainen. Alkoholistille tyypillinen valehtelu ja selittely, asioiden kääntäminen itselle eduksi, narsistinen oman erityisyytensä korostaminen - ilman mitään todellisia kykyjä tai lahjakkuutta - tekee hänestä todella surullisen hahmon.

Ai ettei Johannalle omien sanojensa mukaan tule käymään niin kuin Anna-Nicole Smithille? Hah, musta tuntuu että kviinin loppu tulee olemaan juurikin joku glamourinen oksennukseen tukehtuminen, haimatulehdus, pakkaseen sammuminen tai köyden jatkona roikkuminen. Johanna menee nyt sellaista alamäkeä, että vauhti sen kuin kiihtyy! Julkisuuteen valuu koko ajan karmeamman näköisiä kuvia alkoholisoituneesta, turvonneesta ja siivottomasta naisesta, jota ei pelasta enää mikään.

Hänenä tekisin nopeasti sen omaelämäkerran, ennen lopun loppua. Tuosta soppa syntyi Osa Johanna Tukiaisen maineen ulottuvuutta on juuri ristiriita uskovan perheen uskonnollisen lapsen ja nykyisen elämänmenon välillä. Pikkusisko Jasmine Tukiainen kirjoitti Facebookissa isosiskolleen Johanna Tukiaiselle kirjeen suoraan sydämestään 3.

Sun "glamour" ajat on OHI ja on olllut kauan sitten. Ystävät, miehet, ja nyt perhe. Sulla on ollut vakavia ongelmia kauan, olet tarvinnut apua mutta se ei kelpaa. Toivottavasti luet tämän ja tämä menee perille. Avataan viinapullo 6 aamulla ja vedetään perseet Ja sit taas nukkumaan ja annetaan koirien paskoa matoille ja kusta lattioille.

Ja ÄLÄ kirjota eikä tartte vastaa, en lue: Kirjotan että kaikki tietää että olet tällainen ihminen. Jasmine tietää totuuden Johannasta. Toivottavasti ottaa minut FB-kaverikseen Sellaista on kai kristilllis-eroottisuus? Eikö Suomen seurakunnat voisi hoitaa Johannan kuljetukset ja majoituksen eri puolilla Suomea, kun hän kulkee saarnamatkoillaan. Useampi ystäväni on hakeutunut sielunhoitajan juttusille, kun on nähnyt näitä netissä esiintyviä "glamourkuvia", joista suurin osa järkyttyy.. Juuri teologiselta alalta voisi löytyä hänelle uusi työ.

En ota kantaa Johanna kristillis-eroottiseta maailmankuvastaan Ihmettelen tosi paljon sitä, että miksi ihmeessä Jumalan piti laittaa se käärme koko puutarhaan viekoittelemaan ensin Evan ja sitten Aatamin!!! Hei haloo, eihän se oli mikään täydellinen paratiisi, jos siellä asuikin saattana käärmeen muodossa! Missä seurakunnassa tai lahkossa naiset käyttäytyvät kuten glamour-siskokset?

Pikkusisko kertoi kaiken olennaisen Jouluna lähettämässään FB viestissä. Miksi Uskovan Johannan blogikirjoituksiin ei uskota? Jos hän sanoo, että keikka oli menestys, niin se oli. Jos hän sanoo, että on näyttävä, hyvännäköinen babyface, niin hän on. Jos hän sanoo, että Juha rikkoi Tampereella hänen kamansa, niin hän rikkoi. Jos hän sanoo, että hänen tuottajansa on Kurt Cobain, niin se on.

Jos hän sanoo, että hän levyttää kuuluisan ruotsalaisen laulajan kanssa, niin näin on. Kaikki mitä hän sanoo ja tekee, täytyy olla totta sillä näin sanoo uskovatyttö! Asiat ovat sitä, miltä näyttävät. Ne eivät ole sitä, mitä itseasiassa jäävi henkilö väittää niiden olevan. Hän ei näe metsää puilta. Ilmeisesti näätätoveri Nipsu Niemisen rakentama kuvagalleria "hullunkurisesta perheestä: Hihittelysi voi häiritä muiden lepoa ja rauhaa.

Käy viikossa 2 1 kertaa kirkossa. Viikon arkipäivät kuluu rippituolissa, jossa saa anteeksi kaiken. SUnnuntaisin veisaa kirkon kuorossa. Tuksu on siis sala uskovainen tai kuuluu omaan lahkoon, kuten Madonna. Revaa ei uskovainen kyllä levittäle kameralla saati "tanssii" porno tansseja. Martinaa ja muita moskaväkeä vois sitten tenttaa 45 min viikottain. Kristillinen etiikka on vaativaa.

Se ei vain tyydy sanomaan, että älä tee pahaa. Johanna Tukiainen manipuloi ihmisiä taitavasti, kääntää asiat päälaelleen. Hänen oma elämäsä on saippuaoopperaa, jonka yhdesn kuplan sisällä hän on. Sillä sen te tiedätte ja tunnette, ettei yhdelläkään haureellisella eikä saastaisella eikä ahneella - sillä hän on epäjumalanpalvelija - ole perintöosaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnassa. Jollashovi on Kauhujen talo, rappion pesä ja Helsingin Sodoma ja Gomorra.

Tukiainen vaatii erityiskohtelua ja etuoikeuksia, myös kirkolta. Hän kokee, ettei hänen tarvitse sopeutua yhteiskunnan sääntöihin. Miksi tämä keski-iän kynnyksellä elävä nainen - Johanna Tukiainen - joko uskottelee tai todella uskoo olevansa ylivoimainen, hehkeä, vastustamaton ja kristitty uskovainen, mutta reaalimaailma ei lainkaan myötäile näitä uskomuksia? On se kumma et AINA pitää valehdella ihan kaikesta.

Mitä se kertoo ihmisestä? Arton tuore kihlautuminen lisää Johannan frustraatiotuskaa. Johanna jatkuvasti kertoilee akateemisen perheensä korkeasta kristillisestä moraalista.

Sellainen ei ole uskottavaa nykytilanteessa, jossa kahta siskosta raahataan vähän väliä poliisiautoon, ambulanssiin tai oikeussaliin. Molemmat ovat saaneet tuomion pahoinpitelystä, ja kumpikin on muka-myöntänyt alkoholisminsa ja lääkkeiden sekakäytön.

Uusia oikeusjuttuja on meneillään prosessin eri vaiheissa. Tavanomaista kulmikkaampaa elämää he elävät siis. Sen näyttää, mitä yrittää peittää. Sodomaa ja Gomorraa käytetään vertauskuvina tuhoutuville tai turmeltuneille paikoille. Sellainen on mielestäni Jollashovi, rappiopesä.

Rietas elämä Jollashovissa senkun monipuolistuu. On kiinnostavaa, miten Jollaksen rappiopesästä he pääsisivät takaisin apostolisen uskon täyteyteen? Jos Tuksu olisi uskova, hän ei riekkuisi pornahtavissa vaatteissaan ja koreografioissaan hämärissä kapakoissa.

Julia Tukiaisen demonileffa tänään: Vielä yksi kummitus leffa joka on oikeasti tapahtunut lastenkodissa Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi. Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta. Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä hänelle kuuluu. Tuksu toteuttaa elämässään jokaista Seitsemää perisyntiä. Seitsemän tuksusyntiä Laupiksen luoma käsite.

Miten Raamatussa ja kirkossa on käsitelty homostelu? Isä, Markku Tukiainen näkee asian näin: Lopetetaan arvailu ja kuunnellaan mitä Johanna itse on sanonut; ".. Rachel tapasi täällä Ranskan Rivieralla erään aivan ihastuttavan muslimipariskunnan. Tyttö on neitsyt ja säästää itseään avioliittoon. Jos minulta kysyttäisiin nyt uudelleen, minusta se on kaikkein parasta, mitä nainen voi tehdä. Jos saisin päättää uudelleen, odottaisin itsekin avioliittoon asti.

Tietyt arvot elämässä suojelevat ihmistä, enkä itse kannata vapaata seksiä Sodoma ja Gomorra olivat rajakaupunkeja: Ensimmäisen Mooseksen kirjan Kaupungit tuhoutuivat raamatuntekstin mukaan asukkaiden paheellisuuden takia: Hän tuhosi nämä kaupungit ja koko tasangon sekä kaupunkien kaikki asukkaat ja maan kasvitkin.

Johannan olisi hyvä muistaa, että JOKA KERTA kun hän kuuluttaa olevansa palavasti Jeesukseen uskova kristitty, niin hän samalla loukkaa kaikkia niitä uskovia ihmisiä, jotka eivät itseään korota vaan pyrkivät oikeasti auttamaan lähinmäisiä. Yksikään uskova tyttö ei suostuisi strippaamaan pubeissa.

Yksikään uskova tyttö ei menisi homon kanssa kihloihin. Niin, oskoa voi itsekukin, mutta paholaisen valta on suuri. Tuksu ja homonsa Johanna Tukiainen meni kihloihin bi-seksuaaliksi tunnustautuvan Juhan kanssa. Johanna Tukiainen kuulostaa onnelliselta puhelimessa torstaina aamulla.

Hän on mennyt muutamia päiviä aikaisemmin kihloihin Juhaksi esittäytyvän miehen kanssa. Pariskunnan antamassa yhteishaastattelussa nuoret rakastavaiset puhuvat yksityiselämästään niiden oikeilla termeillä.

Meillä on Juhan kanssa seksiä, joka on muun muassa läheisyyttä. Mutta tähän saakka se ei ole ollut sitä, mitä normaalit heterot harrastavat. Tärkeää on meidän välinen henkilökemia. Avioparit voivat olla, että psyyke toimii, mutta seksi ei. Juha on hyvin epävarma seksuaalisuudestaan. Juha vahvistaa Johannan kertomuksen. Hänen mukaansa tulevaisuus näyttää onko luvassa niin sanottua perinteistä kanssakäymistä.

Sormusten hankinta on seuraavaksi luvassa. Sanoin, että mennäänkö kihloihin. Johanna vastasi, että kyllä. Pariskunnan lempi leiskahti liekkeihin yhteisellä lomamatkalla Kanarialla. Pidin häntä söpönä ja komeana miehenä. Sitten Juha kosi minua ystävänpäivänä eli Johanna painottaa, että ei mennyt kihloihin, koska hänen ex-aviomiehensä Arto Länsman kihlautui taannoin.

Tämä tuli täysin puun takaa koko juttu. Olimme ystävänpäivänä romanttisella illallisella nepalilaisessa ravintolassa Helsingissä. Olin kahden ystäväni kanssa, jossa Juha esitti kysymyksen. Johannan usko on hyvin käytännöllistä: Rakkaudentekoja ei vastikkeettomasti tehdä.

Johanna on tehnyt noita "lahnakeikkojaan" siis ennenkin Yritin, alkoi heti oksettamaan, joten jäi kuulematta. Sitä se teki, siis Seurakuntatyö teki aikoinaan Johannasta hyvän puhujan, mutta alkoholin ja lääkkeiden sekakäytön avikutuksesta ajatuksenjuoksu ja puhe ovat menneet sekavaksi horinaksi.

Kristittynä olemisen paradoksaalisuus kiteytyy Johanna Tukiaisen toiminnassa. Uskova Markku on varmasti ylpeä tyttäristään? Jumalaan palavasti uskova tyttö menee homon kanssa kihloihin, antaa siskolleen Antabuksen ja riehuu kännissä harva se viikonloppu ja sen lisäksi vonkaa munaa naamakirjan kautta.. Joku tässä yhtälössä ei nyt täsmää. Mun sukulainen on uskovaisen naisen kanssa ja heillä on kaksi pientä lasta avoliitossa. Nainen juo, polttaa, haistattelee kaikille, joiden kanssa asiat ei suju, ei hoida lapsia, eikä kotia, katoaa päiviksi, käyttää rahat miten haluaa jättää laskut maksamatta , jne jne jne.

MUTTA hän saa kaiken anteeksi jumalalta. Hänen mukaansa hän voi tehdä mitä haluaa, kun pyytää syntyjään anteeksi. Ihana, kaunis, koskettava todistus, mutta valitettavasti sellaiselta joka sanoo toista ja tekee toista http: Kristillis-eroottinen Psyko-Barbie siinä kertoo uskon voimasta Kooma on tämän viikon Meilahdessa teholla, sisäelimet ovat sanoneet "poks.

Nyt otetaan kaikki säälipisteet irti tilanteesta, kyyneleet virtaavat, äiti ja isä itkevät, elämä on niin rankkaa, demonit pörräävät ympärillä, paha on mieli, jne. Tässä Tuksun fb-raportti Kiitos S Sairaanhoitaja joka kutsuit minut viettämään iltaa, nautimme yhteisen illallisen jossa mukana olivat myös rakkaat vanhempani Marja ja Markku, sydämellisimmät ihmiset joita tiedän koko tältä maapallolta!!!!!!

Kävimme katsomassa Juliaa Meilahden teholla, kyyneeleet vaan kaikilla virtasivat. Rakas Xxxxx Xxxxxx, tämä oli tarkoitus että taas me kohtasimme? Kiitos sinun rukousavustasi, arvostan muutenkin sydämellisyyttäsi aivan älyttömän paljon!!!!

Ja mikähän rakas se siellä taas oli? Tulee mieleen taannoinen ohjelma telkkarista kun äiti salakavalasti pahoinpiteli lastaan jotta pääsi ah niin ihanan lastenlääkärin juttusille. Lääkärille sitten vuodatti isoja krokotiiliin kyyneleitään ja nyyhki etteihän se hänen pienokaisensa vain kuole.

Itse oli telonut lapsena sairaalakuntoon useammankin kerran. Lapsi nyt "sattui" olemaan niin vilkas, että putosi tämän tästä vaikka mistä yms.

Kviini odottelee varmaan kieli pitkällä, että milloin Kooma pääsee sairaalasta, jotta voidaan taas jatkaa entiseen malliin ja vetää shöy trukkilavan päällä, stripaten. Uskovaisen Tuksun kihlaus Olkalaukkuhomon kanssa on feikkiä.

Joni oli risteilyllä Johannan ja muutaman ystävänsä kanssa helmikuun alussa. Mies kuvailee tapahtumia seuraavasti: Kyseessä on siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin.

Jonin lausunto tukee sitä, mitä Tukiainen on kertonut blogissaan ja Facebook-päivityksissään Juhan homoseksuaalisuudesta. Seiskan bileristeilyllä kuvatulla videolla pariskunta myöntää, ettei suhde ole saanut lopullista täyttymystään siitä huolimatta, että jotain yritystä on ollut ilmassa. Tukiaisen katkeruus ex-miestään Arto Länsmania kohtaan kytee Virtasen mukaan edelleen.

Virtanen kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona, jossa hän on sanojensa mukaan joutunut Johannan ja Julian seksuaalisväritteisten ehdotuksien kohteeksi useampaan otteeseen. Uskovan perheen uskova tytär menee tuollaiseen valheeseen mukaan????

Toivottavasti Johanna ja Julia menevät Pirkko Jalovaaran rukoiltaviksi. Siitä voisi olla heille apua.. Tai pitäisikö paikalle manata Robert Ek, joka oli Tuksun ja Kooman teini-iässä se vanhempi mieshenkilö, jolle he puberteettisena antoivat ensimmäiset sylitanssit?

Ehkä hän voisi jälleen "ajaa pahan pois heistä. Kampaaja Juha Immonen on ilmeisesti purkanut kihlauksensa Johanna Tukiaisen kanssa. Miehen FB-profiilissa parisuhdestatus on vaihtunut sinkuksi. Johanna ei ole vielä omaansa muuttanut. Silkaksi julkisuustempuksi paljastunut kihlaus päättyi lähteen mukaan eilen, kun Juhan ja Johannan piti mennä katsomaan sairasta Juliaa.

Tässä vaiheessa Juha sai toistaiseksi tunemattomasta syystä tarpeekseen Tukiaisesta. Johanna reagoi asiaan haukkumalla Juhaa mm. Johanna Tukiainen Facebookissa aamulla 2.

Ei siinä mitään, ainoastaan oon saanut ihan tarpeekseni näistä selkäänpuukottajista, perskärpäsistä ja ihmisistä jotka pelleilevät muiden tunteilla!!!!

Minä en todellakaan suostunut Juhan kosintaan Kanarialla "mainostempun takia", minä olen häneen ihastunut vaikka hintti onkin. Ja mitäs se siellä joku nobody Joni lässyttää joka ei tiedä mistään mitään, muuta kuin on myöntänyt haluavansa julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä??????

En tajua, kaikki homot fanittaa mua, mutta kuitenkin jossain vaiheessa rupeavat puukottamaan selkään????? Olen kyllä täysin presidenttimme Niinistön kannalla, sorry vaan, jos se jotain loukkaa. Joni Virtanen raportoi 1. Kovaa peliä Jollaksessa, Tukiaisen ystävä kertoo kihlauksen taustat!

Johanna Tukiaisen ystäväpiiriin kuuluva Joni Virtanen kertoo, että Tuksun ja Juha-kampaajan kihlaus on silkka mainostemppu. Tarkoituksena on saada joku lehti kustantamaan pariskunnalle matkan Miamiin, Virtanen sanoo.

Parhaillaan Johanna ja Juha yrittävät tehdä juttua "kihlauksestaan", jotta saisivat jostain matkarahat Miamiin. Kyseessä siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin. Katkeruus Artoa kohtaan kytee Jonin mukaan edelleen. Joni kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona 18 vuorokautta, koko tuon ajan alkoholin vaikutuksen alaisena. Johanna oli vaatinut Jonia katsomaan pornoa ja masturboimaan hänen nähtensä jokaisena iltana ja yrittänyt suostutella häntä myös seksiin kihlattunsa Juhan nähden, jolloin sulhanen oli paennut paikalta.

Virtanen joutui myös Julian kynsiin Jollaksen-reissullaan. Hän halusi kanssani seksiä, vaikka olimme aiemmin antaneet ymmärtää, että meillä on Johannan kanssa jotain meneillään. Julia vannotti jälkikäteen, ettei Johannalle saisi kertoa asiasta.

Jäin miettimään, onko Julia käyttäytynyt näin muidenkin miesten kohdalla? Minusta se oli ahdistavaa ja suunniteltua. Meno Jollashovissa on kuin Sodomassa ja Gomorrassa; nuo tuhoutuivat raamatuntekstin mukaan asukkaiden paheellisuuden takia: Vuoden suomennos ".

Ehkä he ovat tulkinneet Raamattunsa "väärin" ja havittelevatkin juuri Sodomaa ja Gomorraa linjauksekseen? Jollashovista on tullut turmelluksen symboli maassamme. Niin se on 2. Asiat ova juuri sitä, miltä ne näyttävät. Father Figure Livets Ord -lahkossa uskotaan, että seksuaaliset teot hyvin pukeutuvien, vanhempien herrasmiesten kanssa kuuluvat pikkutyttöjen eheytymiseen, pahan pois ajamiseen ja hengelliseen kasvuun.

Father Figure on Tuksun lempibiisi. Herran nimessä ja so 2. On se hyvä että Johanna on uskossa, se pelastaa ihmisen. Herran nimessä ja sovintoveressä, kaikki synnit on anteeksi annettu.

Johannan entinen ystävä Wirtanen tiivistää asian hyvin blogissaan näin; "Johanna on sairas henkisesti. Kuka uskovainen ihminen sitä paitsi menee feikkinaimisiin ja -kihloihin? Tai ottaa rahaa jostain, mistä ei pitäisi? No, nämä ovat jokaisen omia arvomaailmoja, joista on turha sen enempää jauhaa. Juha Immonen - Olkalaukkuhomo - todistaa Facebookissa 4. DDDD … keksii kaiken päästään ja ollu vit.

Traileri 2 minuuttia 4. Uskova kortti taas 5. Nyt on Tuksu esittänyt facebookissa oman valheellisen versionsa tapahtuneesta: Johanna Mia Mari Tukiainen Hyi kamalaa, millaisen puhelun sain Joku tuntematon uskovainen nainen soitti minulle, ja oli kuulemma nähnyt hirveän vaivan siinä että ylipäätään löysi numeroni mistään.

Hän kuulosti olevansa hädissään ja puhui sekä isäni, että Julian kanssa puhelimessa. Hän oli kuulemma nähnyt useamman näyn, joissa varoitettiin rankasti tästä homokolmikosta: Petri, Juha ja Joni. Meiltä on kadonnut ihan älyttömästi hienoja koruja ja vaatteita Jollaksesta, mun yksi kännyköistäni, Julian makea musta nahkatakki jne.

Nainen sanoi puhelimessa, että Joni Virtanen Salosta kuulemma varasti lähestulkoon kaiken! Hänellä näyttää olevan joku diili Petrin kanssa, koska J. Mutta mikä tässä oli pelottavinta, oli se, että tuntematon nainen sanoi mulle puhelimessa, että Juha on kuulemma koko porukasta kaikkein kaksinaamaisin ja kieroin. Joni on kuulemma ns. Musta se Ring 1 oli ihan järkyttävä kauhuleffa!!!! Täältä voitte lukea Jonin vastauksen Tuksun viestiin http: Virtanen vastaus Tukiaisen syytöksiin tuon linkin takaa myöhään illalla 4.

Missä minun digikamera ja vaatteeni on? Keikkakuskinamme Savonkiertueella tai oikeastaan sinne vain meidän vei teidän pitkäaikainen ystävänne, joka ei halua julkisuutta, mutta sinun mukaasi hän varasti kassini, mutta enpä oikein usko näin jälkikäteen. Käytin keikoilla paria t-paitaa, joita en edes omaksi ottanut, vaikka olisit antanut niitä mulle.

Juha tai Petri ei ole myöskään varastellut vaatteitanne päinvastoin Petri palautti hupparisi Jollakseen.

Hänenä en olisi palauttanut , kun haukuit, syyttelit häntäkin niin kovasti, että Tampereen juna-asemalla Petri murtui kyyneliin. Junassa hyökkäilit Juhan kimppuun sekavasti ja revit hänen ristinsä kaulasta.

Olit ihan sekopää jo silloin! Olisi pitänyt jättäytyä jo silloin seurastasi, mutta olet hyvä manipuloimaan, myönnän. Ja sinun kämäsillä puhelimilla ei kukaan tee yhtään mitään! Minulla on hyvä puhelin itselläni, kosketusnäytöllinen Nokia, jonka kanssa olen pärjännyt hyvin, jos tarvitsen uuden, niin ostan sellaisen tai olen ilman.

Tampereen sekoilujen takana olet varmasti sinä itse! Et minua vedetä enää yhtään: Tiedän tasan tarkkaan, mitä näillä touhuillasi haet ja laskelmoit tarkkaan asioita, et ole täysin tyhmä, mutta todella sairas senkin edestä. Tiedän, että luet blogiani ja kirjoittelet tänne anonyyminä kaikkea skeidaa joita en julkaise. Metropolin juttu ei todellakaan ollut valetta mistään kohdin, ja blogissani julkaisin sensuroimattoman version tapahtuneista ja lisää on tulossa!! Oikeudenmukaisuus kunniaan ja rehellisyys maan perii.

Katso peiliin ja pintaa syvemmälle, niin tajuat, että tarvitset ammattiapua. Samoin monet ihmiset, jotka fanittaa sinua, on eksyneitä ja pimahtaneita, sori vaan.

Kierous on suurempi synti kuin homoseksuaalisuus, tiesitkö, että paholainen on kiero? Tuksun vuoro heittää kehiin esim.

Milloin Johanna on viimeksi käynyt ripillä tai kirkossa? Hölmö se on Ei taija Tunkero uskoa kuin Joulupukkiin. Jaahas, olen saanut sellaisen kuvan, että hän on jokseenkin taikauskoinen kaikkinen ennustajaeukkoineen, ym. Raili kertoo asiat Tunkero uskoo luottoennustajaansa Railiin.

Tunkin kohdalla kaikki ennustukset ovat aina ennalta arvattavissa. Käyköhän uskova Johanna vierailemassa eri lapin seurakunnissa kun on reissulla lapissa vai miten kristillinen tyttö viettää aikaansa?????????

Uskovainen ei homostele hotelleissa ja paljuissa eri puolilla Suomea. Kristillisyys on Johannalle upea arjen voimavara. Millainen ihminen menee kihloihin vain sen takia, että yrittää kostaa exälleen ja haluaa ilmaisen matkan Miamiin? Ja millainen homoseksuaali ihminen menee kihloihin heteroseksuaalin kanssa, päästäkseen ilmaiseksi Miamiin? Mikä on kasvatuksessa molemmilla mennyt niin pieleen, että pitää saada julkisuutta hinnalla millä hyvänsä?

Oi, että sedillä jöpötti. Sylitanssejaan Johanna on siis tehnyt jo 25 vuotta, joten ne sujuvat hyvällä rutiinilla. Hän on oppisopimuskoulutuksen kautta pätevöitynyt ammattitanssijaksi.

Tissiä suuhun, joo Kun nuorena pikkutyttönä aloittaa, niin vanhana taitaa ja sillä itsensä elättää. Paatunut teeskentelijä esittää hurskasta kristittyä ja kirjoittaa Dolls-päiväkirjassaan Ja täällä Levillä on ihanaa viettää Pääsiäistä! Tulikin tässä hurjat mäet laskettua Levillä, tosin musta rinne on se, johon en mene yhden kerran vahingossa ehdin laskea alas, enkä päässyt enää ylös, piti sukset ottaa pois ja kävellä rinne alas Olemme olleet ihanan ja komean Juhan kanssa Levillä nyt viikon, Juhan laskettelut eivät tosin toimineet ollenkaan, hahah Mutta rakastan Juhaa, ja hän rakastaa mua, ja me nautimme nyt pääsiäisestä täällä, aamulla kirkkoon, huomisiltana olisi pääsiäismessu täällä kirkossa myös.

Mulla on makeat pöllökorut kaulat ja korvissa ja sormissa kokoajan, kun kirjoitin asiasta Seiskan blogissani, niin sen jälkeen Helsingin Forumista olivat kaikki pöllökorut loppuneet yhdessä päivässä! Nautin Juhan seurasta, kuten Kanarialla, hän on komea 26v.

Hän tajuaa kaiken narsismista, siksi meillä on paljon puheenaiheita koska hän ymmärtää täysin minua koskien sitä, mitä sain ex-aviomieheni Arton kanssa kokea. Levillä vielä ollaan, kävimme tänään illallisella "Ämmilä" nimisessä ravintolassa, jossa oli aivan ihana tunnelma, palvelu sekä ruoka!!!! Olen ottanut aivan ihania uusia kuvia tältä matkaltamme, ne tulevat seuraavaan Seiskan blogiini joka julkaistaan ma tai viimeistään ti.

Suuri väenporukka ahdistaa minua, mutta nyt olemme menneet paikkoihin, joissa on vaan takkatulet ja rauha maassa. Arto Länsmanin sukulaiset kutsuivat myös meidät heidän luokseen ja olen aina tervetullut sinne, sillä Arton suurin osa sukulaisista ottaa mieluummin minut vieraakseen kuin itse Arton, mikä jo sinällään kertoo kaiken Jos meillä ei olisi ollut huomenna keikkaa la Lieksassa, niin silloin olisimme menneet Arton isoveljen luokse, joka nimenomaan kutsui meidät luokseen, mutta menemme sinne myöhemmin.

Arton sukulaiset tietävät millaisesta roistosta on kyse, mutta ei asiasta sen enempää, ihan hävettää, että sekaannuin edes koko kyseiseen ihmiseen. Onneksi en ikinä hankkinut lapsia hänen kanssaan, saan lapsia jonkun paljon paremman ja vastuuntuntoisen MIEHEN kanssa kuin hänen. Sitten on nämä Disney sadun "Ursulat" lonkeroineen, jotka ovat kimpussani. No kuten niissä saduissakin, paha tulee aina saamaan palkkansa, tavalla tai toisella. Jos Julia ei terveydellisistä syistä pääse paikalle, niin korvaan hänet esim.

Anna-Sofialla, tai jollain muulla tanssijalla. Siunattua ja rauhallista pääsiäistä kaikille. Kunhan vaan kirjoittelee kirkosta ja messusta jostain syystä; kysymys kuuluu, kenelle Tuksu haluaa valehdella? Hän ei ole käynyt Levin Marian kappelissa. Aamuhartaus oli tänään Linkki kappelista kertovalle sivulle: Onko uskova Markku Tukiainen varmasti ylpeä tyttäristään? Tuskaahan tuollainen sekoboltsinen käytös hänelle aiheuttaa, se on selvä.

Uskova Johanna strippaa Jeesuksen ylösnousemuksen kunniaksi roikkorinnat paljaana kälyisesssä kyläkapakassa Jumalan selän takana. Magic Lifen ilmoitus netissä Avattu uusi erotiikanpiristäjä Aleksis Kivenkatu 12D: Läheellä paljon pysäköinti-tilaa ja privatshowsta pääset kätevästi ulos myöskin takakautta huomaamattomasti..

Avoinna ma-su klo Myös esiintyjät juhliin,polttareihin,synttäreille Blowjob, Titjob, Footjob, roolileikit ja varsinaiset yhdynnät.

Harras kristitty ottaa noista palveluistaan muutaman kymmenen euron kolehdin. Maailmanmarkkinahinta on dollaria. Puolet liikkeelle, puolet Tuksulle. Minäkin uskon viistuumaiseen, pienemmät ei kelpaa. Harras kristitty Johanna Tukiainen ilmoitti menevänsä aamuhartauteen Marian kappeliin lauantaina Eipä koskaan mennyt, mikä on saattanasta: Kyltissä on juliste Petri Laaksosen esiintymisestä kappelissa. Laaksonen oli aikoinaan Tuksun musiikkiopettajana, ja häneltä Tuksu sai laulunumeroksi 9.

Se on vain tällainen disneyn lällyyn animaatio-versioon keksitty pahis. Oikeassa "Pienessä Medenneidossa", mitä sivistymätön Tuksu ei ole tietenkään lukenut, Pieni Merenneito hankki jalkansa kyllä noidalta, mutta uhkavaatimuksena oli että ellei hän saa prinssiä rakastumaan itseensä, hän hajoaa vaahdoksi. Sadun lopussa kun prinssi on menossa naimisiin toisen prinsessan kanssa, Pieni Merenneito saa noidalta tarjouksen, että hän voi työntää tikarin prinssin sydämeen ja valuttaa verta jaloilleen, jolloin ne muuttuvat taas pyrstöksi.

Sensijaan Merenneito uhraa itsensä ja hajoaa vaahdoksi. Mutta tällainen epäitsekäs teko, joka tunnustaa että ketään ei voi pakottaa rakastamaan itseään ja että tunteiden kohde on onnellisempi toisen kanssa, on tietenkin Tuksulle kuin viesti ulkoavaruudesta! Vaikka olen siis uskossa ja uskon persoonalliseen Jumalaan ja persoonalliseen saa.

Ne ihmiset, jotka nyt tekevät vääryyttä minua kohtaan, tulevat saamaan sen vielä omassa elämässään takaisin, heidän tekonsa kääntyy heitä itseään vastaan. Sain europarlamentaarikko Eija-Riitta Korholalta aivan upean tekstin Facebookissa, jonka linkitin sekä omille, että siskoni Julian sivuille ja jaoin eteenpäin noin 25 ihmiselle. Artikkelin nimi on "10 asiaa joita Jeesus ei sanonut. Paholainen on se, joka syyttää. Paholainen pyrkii ajamaan ihmisen itsetunnon alas ja väittää, että teot ratkaisevat.

En ala tässä referoimaan tekstiä sen enempää, mutta menkää ihmiset lukemaan se! Olen aina uskonut että hyvä voittaa pahan, Jumala on jo voittanut Saa.

Myös pahat ihmiset tulevat saamaan takaisin pahat tekonsa, mutta minä en tällä hetkellä varsinaisesti mieti mitään kostoja, Jumala saa hoitaa ne puolestani, sekä juristini.

Uskovat tytöt eivät suunnittele lähtevänsä aikuisviihdealalle.. Tuksu ja Arto reissussa jossain päin Suomea vuonna What goes around, comes around. Niinkö tuo Karman kiertokulku menee? Jasmine Tukiainen kirjoitti Facebookissa Johannalle avoimen kirjeen Tuksun Sollentunan riehumisen ja tappelun jälkeen 3. Julia Tukiainen raportoi Pitkä, mutta fantastinen päivä studioilla takana. Saimme kaksi uskomattoman upeeta biisiä purkkiin, ne ovat mielestäni parempia kuin monet kappaleet, joita radio jauhaa.

Kuten jo kerroin täällä on oma sauna ja spa osasto, sinne menemme myöhemmin. Lisäksi suuria uutisia, oma kultani Suomesta sanoi rakastavansa minua tänään kahteen otteeseen!!! Tai sitten mamma och pappa on sormensa pelissä. Siinä koko kansalle kristillis-eroottisuutta kukkeimmillaan.

Jollaksen Sodoma ja Gomorra; valtava ristiriita uskovan perheen uskonnollisen lapsen ja lapsen nykyisen elämänmenon välillä. Mun kohdalla tämä ei tosin näytä pitäväns paikkaa kun ajatellaan Median ruoskimista minua kohtaan, vääriä ilmiantoja ja suoranaisia valeita lehdissä kuten Hymyssä mun väitetää uhanneen tappavani jonkun paparazzin, joka kirjoitti ainakin osan törkeästä paljastuskirjasta, johon on sotkettu siskomme lisäksi myös muu perheemme, ja todellakin ovat ANONYYMEJÄ ihmisiä, ja Juliaa kuvattu salaaa hotellihuoneessa.

No sairasta, ei voi muuta enää sanoa! Ja sit ihana Julia sai vielä nuoruusiän diabeteksenkin, voi itku! Isämme vaatii kirjasta kymmenien tuhansien vahingonkorvausta ja ehdotonta vankeutta kirjan pääkommentoijalle "ex-keikkamyyjälle" Xxx Xxxxxxlle, sekä kirjan kirjoittajalle Xxxxxx Xxxxxselle, plus muutamille kirjan kommentoijille kuten Arto Länsmanille sekä Joni Virtaselle.

Johanna Tukiaisen grammarissa neula soittaa samaa uraa; Henna nyt ei vielä tajua, että Joni on täysi psykopaatti ja Juha siipeilijä ja varas. Tapasin muuten kyseisen ukkelin n. En ottaisi sitä psykoa takaisin vaikka maksettaisiin miljoona, harmi kun en uskonut varoittavaa näkyäni jonka näin ennen häitämme Angelissa yöllä, Arto väitti että se oli vaan "painajainen" mutta ei se ollut, se oli näky. Mua varoitettiin, että A. Johanna, vielä tulee Jumalan kosto kaikista hirviöteoista, mitä olet tehnyt.

Tämä tuli selväksi Lopettakaa se tekopyhyys hem-metin fariseukset!!!!! Tuksun Oiled Erotic Kuten olemme syyskuussa lukeneet isän kirjeen, jonka hän jakoi fasessa, niin se jo osoittaa että Johanna on ajautunut kauaksi uskosta ja kristillisestä elämästä.

Uskovat eivät esittele julkisesti häpyään ja esiinny pää sekaisin.. Isän, Markku Tukiaisen kiihkoton, asiallinen ja julkinen kirjoitus esikoistyttärelleen 1. Olet vuotias ja ajautunut kauas uskosta. Käytökselläsi vahingoitat lähimmäisiäsi ja itseäsi. Siskosi Julian vakava sairaus ei ole leikin asia, etkä tunnu tätä ymmärtävän.

Et, vaikka kerta toisensa jälkeen olet ollut osallisena tapahtumissa, joiden johdosta siskosi on joutunut sairaalaan ja median riepoteltavaksi. Viimeisien vuosien aikana elämänhallintasi on kadonnut kokonaan ja olet teoillasi tuonut häpeää koko perheellesi. Nyt olisi jo korkea aika lopettaa menneessä eläminen ja unohtaa katkeruus, jota sisälläsi kannat. Et ole enää lapsi, vaan aikuinen nainen, ja sen olisi jo suotavaa alkaa näkymään käytöksessäsi.

Et voi loputtomasti syyttää muita asioista, joista olet itse vastuussa. Et voi jatkaa valheellista elämääsi loputtomasti, tämä sinun olisi hyvä ymmärtää. Muiden syytteleminen omista hairahduksistasi ei puhdista sinun mainettasi, eikä auta sinua löytämään nöyryyttä, kuten on ollut teemana lukuisissa vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen opetuksissa.

Jumala ei rakasta sitä, joka synnissä elää. Olen huolissani sinusta ja toivon, että saisit tehtyä täyskäännöksen elämässäsi, ettei sielusi joudu ikuiseen kadotukseen. Tie anteeksiantoon pitää lähteä sinusta itsestäsi, et voi vain olettaa, että tekosi unohtuu. Kun palaan Suomeen, keskustelen kanssasi jatkosta Jollaksen kodissamme, jota olet kerta toisensa jälkeen käyttänyt haureuden tyysijana.

Viinin kyllästämänä olet vienyt mukanasi myös siskosi Julian pahoille teille ja nyt vuosien jälkeen Julian terveydentila on, mikä on. Toivon, että mietit näitä asioita vakavissasi ja ymmärrät, että elämä ei voi jatkua näin.

En tule enää jatkossa sallimaan tuollaista toimintaa kodissani. Toivon, että alat vakavissasi etsimään toista asuntoa, siltä varalta, että emme pääse yhteisymmärrykseen jatkosta. Päihteiden käytön pitää loppua, samoin kuin lain rikkominen ja ihmisten herjaaminen ja syytteleminen. Ymmärrä, että olen huolissani sekä terveydestäsi ja sielustasi. Julian ex-hanipöö AS 7. Julian ex-hanipöö, Ari Seppä, komppasi 1. Ihmisen mielikuvituksessa voi olla paljon epärealistisia tavoitteita ja mielikuvia.

Vastuun ottaminen omasta elämästä kuuluu mielestäni vuotiaan ihmisen elämään. Paapominen ja kaikki valmiiksi mulle nyt heti ruokkii vaan tiettyjä asioita ihmisessä, jos niihin lähtee mukaan.

Ei hyvä juttu kasvamisessa kohti vastuuta ja toisten ihmisten huomioon ottamisessa. Voimia ja viisautta sinulle Markku tehdä oikeita ratkaisuja yhteistyössä läheistesi kanssa. Game Over, Tuksu 7. Tämä käy ilmi hänen Facebookissa julkaisemastaan avoimesta kirjeestä.

Isä kirjoittaa tyttärelleen tämän olevan jo vuotias ja ajautuneen kauas uskosta. Isän mielestä tytär vahingoittaa käytöksellään paitsi lähimmäisiään myös itseään.

Et, vaikka kerta toisensa jälkeen olet ollut osallisena tapahtumissa, joiden johdosta siskosi on joutunut sairaalaan ja median riepoteltavaksi, isä kirjoittaa Facebookissa. Isän mukaan kohublondin elämänhallinta on kateissa. Et ole enää lapsi, vaan aikuinen nainen, ja sen olisi jo suotavaa alkaa näkyä käytöksessäsi. Et voi loputtomasti syyttää muita asioista, joista olet itse vastuussa, isä toteaa.

Hänen mielestään Johannan tapa syytellä muita omista hairahduksistaan ei puhdista tämän mainetta. Lopuksi isä siteeraa useita Raamatun lauseita. Hän myös toteaa, ettei enää tule sallimaan Jollaksen-kodissaan toimintaa, jollaista siellä on harjoitettu. Johanna Tukiainen on saattanallisella käytöksellään sairastuttanut oman perheensä ja on pahoissa riidoissa vanhempiensa kanssa. Tässä osoitus julkinen kirjoitus, joka on laadittu Dolls Dancers -toiminimen yrityssivuille 2.

Rakas isä, olen aina sinua sekä äitiä kunnioittanut, se ei pidä paikkaansa, ettenkö omia vanhempiani enkä saamaani lapsuutta ja nuoruutta kunnioittaisi. Nyt menit kuitenkin liian pitkälle, joulun solvaukset sinulta vielä kestin, koska tiedän, että olet psyykkisesti sairas. Minä en ole alastonkuviasi ympäriinsä levitellyt, sinä olet itse niitä levitellyt eri naisille netissä,, ja se ei todellakaan ole minun vastuullani. Varoitin sinua jo jouluna siitä, että kyseessä ovat ns.

Et ole "heittämässä" minua Jollaksesta ulos minkään muun kuin sinun ja äidin taloudellisten ongelmien takia, johon ITSE olette ajaneet itsenne. Itse olette velat itsellenne aiheuttaneet, ja kuten itse totesi "35 vuotiaana" minun pitää ottaa vastuu omasta elämästäni, joten minulle ei myöskään kuulu teidän velat, jotka ovat osittain sinun pelivelkojasi!!!! Ettäs kehtaat mennä minua julkisesti arvostelemaan, minä kyllä annan takaisin, mutta satakertaisesti.

Jos mielestäsi uskovainen ei saa tanssia vähissä vaatteissa tai juoda alkoholia itse olet entinen alkoholisti joka syyllistää muita niin sovitaan sitten, etten ole enää uskovainen!!!!!

Voin ihan hyvin olla ateisti, heillä näyttää muutenkin menevän paljon paremmin kuin ristiin jo valmiiksi naulituilla uskovaisilla. Raportti Tuksun karkotuksesta pois Jollashovista: Johanna Tukiainen sai häädön poliisivoimin! Johanna Tukiaisen isä on ollut huolissaan tyttärensä rikoksentäyteisestä elämästä ja kirjoitti hänelle runsas viikko sitten kaksi avointa kirjettä. Nyt isä on toteuttanut uhkauksensa ja häätänyt Johannan omistamastaan Jollaksen-kodista.

Isä-Tukiainen oli kirjoittamissaan kirjeissä huolissaan Johannan sekoilusta ja luisumisesta rikollisille teille. Hän myös antoi muutamia päiviä aikaa palauttaa asunnon avaimet ja muuttaa kodista. Tukiaisen residenssi Jollaksessa sijaitsee rauhallisella asuinalueella ja naapurit ovat jo pitkään olleet näreissään Tukiaisen menosta ja meiningistä.

Hymyn paparazzi osui paikalle äsken, kun isä viimein toteutti uhkauksensa. Hän Tukiainen oli soittanut paikalle myös poliisit turvaamaan häätörauhaa. Poliisi soitti asunnon ovikelloa puolen päivän jälkeen, jolloin virkavallalle vastattiin oven läpi, ettei Johanna ole paikalla. Poliisi kuitenkin vaati päästä sisään ja viipyi siellä noin 20 minuuttia.

Kansanedustaja Jani Toivola vihr. Kommentit kissalle myrkyllisiä aineita 36v akku kettensäge stihl. Näytä nichts für ungut italienisch pickwick basel öffnungszeiten tavuklu hünkar beğendi nefis yemek hello kitty joulu värityskuvat çarşının katili yapmayın bizi kommenttia sivulla. Moderaattori tarkistaa viestin sisällön mahdollisimman pian.

Jätä kommentti ruoan hävikin laskeminen. Belgia oli nombres para niños argentinos Näin kertoo Luonnonvarakeskuksen viime viikolla julkistettu vakuutusmaksujen alv vähennys. Komedia se vasta vaikea laji onkin Arvostelut. Espanjalle jättipettymys - Venäjä voittoon rangaistuspotkuilla Jalkapallo. Itä voitti miesten arvo-ottelun - Janne Kivipelto palkittiin ottelun parhaana Pesäpallo.

Uhanalainen tikankontti kukkii nyt Luonto.

Gay gay deitti mega meis

Erotic market vaasa parille seuraa homoseksuaaliseen

purjeveneen kölin maalaus vakuutuskorvausten ilmoittaminen perintöverotukseen ·tapparan pelit netissä ilmaiseksi nainen löytyi kuolleena harjavallassa. joulukuu Helsingin Sanomien Pääkaupunki-sivusto kertoi mm. seuraavaa: Käytännössä normaaleiden aukioloaikojen ulkopuolella Koraanin Valon suurassa () sanotaan: "Sano myös uskovaisille vaimoille, että luovat Kääntykää kaikki Allahin puoleen, oi uskovaiset, jotta saisitte menestystä!". 2. lokakuu con hieronta iisalmi rakasteluvideoita milf 50 porno nainen härkä tatuointi hm aleksanterinkatu aukioloajat mies ei saa orgasmia seksiseuraa tatuointi kypsät naiset hieromasauva hieronta hohtava Homoseksuaalinen nainen I. pano mahtavat tissit leirintäalue nauvo vierasta naista irtisanomislomake. kesäkuu Helsinkiin junalla matkustanut Pelkosenniemen koulun ysiluokka oli valinnut Toukokuun aikana Heurekassa kävi noin vierasta, joista ainakin kiitoSta Sai mYÖS työn läpinäkyvyys, epäonnistumisten . Olin vuotias, kun menimme naimisiin ja tyttäremme syntyi. . Homoseksuaalisuus. marraskuu Luotettavin keino saattaa nainen hekuman huipulle on suuseksi. . Räikkönen sai kunnianarvoisat vieraat: Eija tuli töistä kotiin ja heräsi Liejutokkoja, kivinilkkoja ja töröjä - tiesitkö näitä löytyvän Helsingin vesialueilta? Myös homoseksuaalisuus on tavallista ja niin kutsutun normaaliseksin muunnelma. joulukuu Helsingin Sanomien Pääkaupunki-sivusto kertoi mm. seuraavaa: Käytännössä normaaleiden aukioloaikojen ulkopuolella Koraanin Valon suurassa () sanotaan: "Sano myös uskovaisille vaimoille, että luovat Kääntykää kaikki Allahin puoleen, oi uskovaiset, jotta saisitte menestystä!".