Suihinotto opas homoseksuaaliseen parille seuraa

suihinotto opas homoseksuaaliseen parille seuraa

Näistä hakkaajista kun löytyy jotain sitä ihanaa särmää, joka osoittautuu lähes aina uppoutuvaksi rystyseksi poskessa tai silmäkulmassa. En halua loukata ketään, mutta sivusta olen tällaista joutunut katsomaan surullisen usein. Tää menee kyllä jo vähän liian pitkälle. Siis toista sukupuolta syyllistetään näistä kohtuuttomista vaatimuslistoista..

Ulkonäköasioissa mä ymmärränkin sen, mua itseäni ärsyttää naisten listoissa tietyt kohdat paljon. Ja voin kuvitella, että naisia ärsyttää tietyt miesten "fantasiat", jotka on puettu deitti-ilmojen vaatimusten muotoon.

Mutta se missä mennään liian pitkälle on mulle se, että ei "saisi" enää toivoa kilttiä tyttöäkään. Mun kohdalla tää vaatimus ei tarkoita suinkaan sitä, että sitähän ois sitten helppo pompottaa kun tulee ongelmia.

Mä en vaan satu pitämään näistä tv: Älköön kukaan ymmärtäkö tota edellistä lausetta tasa-arvovastaiseksi, kiitos. Mukava että keskusteluun tulee vihdoin sävy, jossa keskustellaan tavoiteltavan deitin henkisistä ominaisuuksista.

Kiltteys tuntuu ominaisuutena olevan nykyaikana aliarvostettu. Maailma on kyllä aika kova paikka, joten kyllä kiltteydellä kysyntää riittää. Kiltteys on myös tahdon asia, on niin helvetin helppoa käyttää kyynärpäitään tai olla julma. Hyvin harvasta enää löytyy minä en tunne yhtäkään sellaista vanhanaikaista kilttiä tyttöä, joka ei halua kouluttautua, tehdä uraa ja ansaita omaa rahaa eli olla itsenäinen ja sitä myöten vahva. Eli ei miehestä riippuvainen ja sitähän sinä tarkoitat. Siinä taitaa olla Robbiella ja Kerrillä molemmilla ääripäät kehissä.

Kyllä nainen voi olla kiltti myös kouluttautuneena, oman rahansa ansaitsevana ja muuten vahvana. Näissä suosituissa televisio-ohjelmissa se ei ehkä toteudu, mutta toivottavasti kukaan ei niistä omi maailmankuvaansa. Kiltteys ei ole sama asia kuin alistuvaisuus. Olen kiltti, avoin, ystävällinen, huumorintajultani ja luonteeltani jokseenkin erikoinen, älykäs ja nokkela ja erittäin uskollinen.

Olen intohimoinen, helposti innostuva ja pidän ja nautin seksistä todella paljon, mutta ainoastaan vakituisen kumppanin kanssa uskollisuus, uskollisuus Minulla on kiinteät, käteensopivat rinnat, pienehkö, kiinteä, pyöreä peppu ja siro, normaalipituinen ennemmin pitkä kuin lyhyt vartalo. Mutta naama on kuin Eihän kiltti tosiaankaan tarkoita semmoista ilman omaa tahtoa olevaa alistujaa. Eli nyt kyllä lokeroit mut väärään stereotypiaan tolla oletuksellasi.

Päinvastoin, mun "unelmatytöllä" juurikin olisi oma ura, omia ajatuksia ja omaa rahaa. TV-sarjavertaus ja tää fraasi "vahva itsenäinen nainen" tuli sellaisesta nykyään valitettavan yleisestä naistyypistä, jotka itsekin etsii sellaisia lievästi kusipäisiä miehiä, joissa on "särmää" ja joiden kanssa mitellä pikkuilkeydessä siitä kumpi on suhteessa niskan päällä. Ja samalla sitten naureskellaan tavallisille, ns.

Tietysti naiivia mun puolelta perustaa tää johonkin televisioon, mutta ei oo kerta tai kaks, kun just jossain Sinkkuelämää-sarjassa nää itsenäiset naiset naureskelee pahansuovasti "tylsille nössömiehille". Ja eihän tuollaista ilmiötä ihan tuulesta temmattu siihen sarjaan ole. Jos haluaa "pelata pelejä" suhteissa ja sen sellaisissa asioisssa, niin be my guest, mutta silloin pitää pitää huoli, että kaikki tietävät, mistä pelissä on kysymys.

Jos kohta on olemassa ns. Pelimiehet ja pelinaiset pelatkoon keskenään. Kiltin vastakohta on mun sanakirjassa "kusipää". Kiltti ihminen ei tahallaan loukkaa toista, osaa asettua toisen asemaan eli on empaattinen, kuuntelee ja ymmärtää myös toisen mielipidettä. Siis nimenomaan kuuntelee sen ajatuksen kanssa, ei suinkaan ole automaattisesti samaa mieltä, saati sitten kokonaan jätä huomiotta. No tästä voisi jauhaa vaikka maailman tappiin, mutta muuta en enää sano kuin sen, että ainakaan kaikki miehet eivät etsi "kilttejä" naisia saadakseen tahdottoman kotiorjan, vaan rehellisyyteen pohjautuvan, kaksisuuntaisen, mukavan suhteen, jossa molemmat osapuolet viihtyvät.

Siideriturvotus on tupakoinnin ohella niitä heikoimpia lenkkejä naisen viehättävyydessä. Oukei, ymmärsin sanan "kiltti" väärin. Meillä naisilla sillä on hieman sellainen "tahdottoman" ja "avuttoman riippujan" kaiku. Ja mitä tulee tollasen shitti-sarjan kuin Sex and the City jo nimen pitäisi kertoa älykkäille ihmisille mitä tuubaa sarja on niin todella sääliksi käy niitä naisia jotka sieltä roolimallia ottavat.

Ne naiset siellä on henkisiä kynnysmattoja vaikka ns. Eli olen samaa mieltä kanssasi millainen on kiltti ihminen, oli hän mies tai nainen. Miehen taas on oltava pitkä, itsevarma, kunnianhimoinen, urheilullinen, energinen, huumorintajuinen ymsymsyms.

Näyttikö keltään muulta siltä että lähes järjestään paitsi kauneus, hoikkuus listatut kriteerit olivat tärkeämpiä naisille kuin miehille? Kyllä mä ainakin voin myöntää, että on se ihanaa kulkea komean miehen seurassa, miehen,josta todella pitää ei-ulkonäollisistäkin syistä. Todellisuudessa en voisi deittailla henkilön kanssa, joka olisi hyvännäköinen, mutta täysi kusipää. Uskon, että jokaisen "kovankin" naisen sisällä asuu kiltti nainen, jota ei kuitenkaan kaikille haluta näyttää ja paljastaa.

Mulla on miehelle vain kaksi vaatimusta: Liha näyttää paremmalle pitkässä vartaassa. Jos mulla on tällä määritelmällä huono itsetunto, niin sitten mulla on huono itsetunto. Omat hiukset pysyvästi päässä. Ei haittais, kun ois vaan näitä, vaikka ois vähän tyhmäkin. Mutta kun edes noiden kahden "vaatimuksen" täyttyminen tekee niin monille tiukkaa.

Harmittaa kun aina joutuu tyytymään huonoon. Se, etta kauneusihanteet vaihtelevat - tai ennen kaikkea ovat muuttuneet vuosisatojen saatossa - ei edelleenkaan muuta antiikin kreikkalaisten mies-naisihanteita, joita jalleen ollaan lahestymassa.

Turha vaittaa, ettei absoluuttista vartaloa olisi olemassa, tai ettei sita olisi ollut. Rubenslaisuus oli vaaristyma ideaalista. Tata keskustelua on kayty aina ja aina loytyy kommenttia suuntaan tai toiseen. Ihmiset on erilaisia ja ajatukset on erilaisia ja vaatimuksetkin onneks erilaisia.

Eihan kukaan oo sellanen jonka kaikki haluais, ei ees ne taydellisyydet. Omalla kohallani tilanne on seuraava: Tiian mita tulevaisuudeltani haluan.

Elamani rakkaus on tatuointeja taynna oleva masennuslaakkeita syova, kuivilla oleva alkoholisti, joka on alkamassa saamaan elamaansa kasaan. Ja silti niin taydellinen!!! En varmasti kuvitellu elamani miesta tallaiseksi, mutta minkas teet. Listat roskiin ja tunteet peliin! Lista syntyi kahden naisen aivoriihen tuloksena ja tämän keskustelun innoittamana. Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat lähdetään lennolle? Näytä mulle missä sul on rusketusraidat piirrä ne kartalle.

Niin siis kyl mä luotan aikas kovin siihen ekaan vaikutelmaan, mikä naisesta tulee, kun ekaa kertaa jutskailen sen naisen kanssa. Joko kiinnostaa tai sitten ei yhtään. Tunne ratkaisee, ei listat. Miehet ovat Suomessa lihavampia kuin naiset. Miksi täällä arvostellaan vain naisten läskejä? Ilmeisesti mies saa olla lihava, ketään ei haittaa. Nyt se on selvitetty miksi pääkaupunkiseudulla on enempi kusipäämiehiä!

Se johtuu yksinkertaisesti siitä että tällä alueella naiset ovat aggressiivisempia ja tulevat suoraan tekemään seksi-ehdotuksia ja muutenkin tekevät alotteen.

Tottakai sitä hyvännäköisellä miehellä nousee kusi päähän, jonka seurauksena kunnon miehet muuttuvat omahyväisiksi paskiaiseksi. Tutkimuksen tarjosi Helsingin yliopisto. Joten naiset turha valittaa sitä miten miehet siellä ovat niiiin itseään täynnä. Teidän tarvitsee tehdä vähemmän alotteita eikä koskaan antaa miehen ymmärtää että sinä jotenkin palvot häntä.

Koskaan ei saa näyttää millainen voima jollain henkilöllä on sinuun itseesi. Naiset, oppikaa vaatimaan laatua! Miehellä läski on usein statussymboli as elintasomaha. Mieheltä haetaan statusta, lompsaa ja ehkä hieman ulkonäköä. Naisilla läski vain rumentaa. Naiset voivat päteä markkinoilla vain ulkonäöllään joten sitä ei kannata läskillä ruveta pilaamaan. Naisilta haetaan vain ulkonäköä. Kumpa -kkk antaisi jonkun pirun linkin tutkimuksesta, että tuota jopa voisi uskoa.

On kyllä omastakin kantilta nähnyt että naiset vetävät illan "äijät", joka ei todellakaan ole mikään hyvä asia. Edellinen kaksivuotinen suhteeni olisi saanut jäädä syntymättä ja kuolematta, jos olisin tsekannut itseni ja toisen henkilön teidän listan avulla. Koska jossain vaiheessa sitten myönsin itselleni, että olemme liian kaukana toisistamme mm.

Mutta mikä ei tapa,vammauttaa pysyvästi Kuten esimerkiksi "annan" vastaus osoitti, niin kylläpä vain haittaa. Ei pidä ollenkaan paikkaansa muutenkaan tuo, mun mielestä keskustelu on käyty "lihavuudesta" yleensä, ei suinkaan naisia syyllistäen.

Itse asiassahan nehän on nää hoikkanapaiset "vee toppitytöt" jotka omalla panoksellaan luovat kauneusihannetta hoikkuuden suuntaan. Ja tämähän on sellaista, että kaikki joilla ei ole suurin piirtein sixpäkkiä ovat "läskejä".

On aivan eri asia puhua terveydelle vaarallisesta lihavuudesta ja sairaalloiesta ylipainosta kuin suomalaisille tyypillisestä raskastekoisuudesta ja tukevuudesta.

Ja ei, noi eivät ole eufenismejä lihavuudelle. Näihin vaatimuslistoihinhan tää ei sinänsä liity muuten kuin sillein, että omien mielikuvien vaikutus asioihin on vahva, vaikka faktat olisivatkin jotain ihan muuta. Monta listaa tuli laadittua, ja pohdittua minkälainen unelmieni mies olisi. Hakusessa oli ennen kaikkea Mies, jonka kanssa alkaa rakentamaan yhteistä tulevaisuutta. Ei ollut listoista apua Nykyinen kumppani tupsahti taivaalta yllättäen- listan perusteella häntä olisi tuskin löytynyt.

Mutta kuitenkin heti välillämme oli yhteys. Kenties suhteemme toimii juuri sen takia, että emme ole kuin kaksi marjaa. Kumpikin on tuonut toisen elämään uudenlaisia näkökulmia ja laajentanut toisen maailmankuvaa. Käännetään asiaan vinoon jottei tarvitse kohdata totuttaa. Useimmissa tapauksissa hoitokin on yksinkertainen, liiku enemmän ja syö vähemmän; jos tähän ei riitä itsekuria niin ei varmasti paljon muuhunkaan.

Ja nyt puhutaan niin miehistä kuin naisistakin. Voisin jopa verrata ylipainoa alkoholismiin; molemmat ovat ihmisen itsensä aiheuttamia ja hoitokin on molemmissa suhteellisen yksinkertainen. Minkä sille voi että jotkut miehet ovat toisia paremman näköisiä? Pitkissä miehissä vain on sitä jotain Pää menee pyörälle jo siitä, kun katsoo silmiin: Olen itse noin suomalaisen naisen keskimittaa eli cm, ja kumppanini cm. Miehessä on oltava kokoa.

Muutenhan siihen saattaa huomaamattaan kompastua yms.. Noh, totta ainakin se että koko herättää kunnioitusta. Ihminen etsii partneria, jolla on mahdollisimman hyvä geeniperimä siirrettäväksi lapsilleen. Ensikontakti uuteen ihmiseen tapahtuu ulkonäön kautta. Tummalla on dominoivammat geenit kuin vaalealla, joka on resessiivinen.

Ehkä nyt ymmärretään pitkät tummat miehet? On aika tuoda suomeen uutta geenistöä. Hitto, mehän näytetään jo samalta! Käveleppäs New Yorkin lentokentällä ja voit satavarmasti pokata joka ikisen suomipoijan!

Seurustelin pitkään itseäni lyhyemmän miehen kanssa. Itselleni se ei ollut ongelma, mutta näin jälkeenpäin olen kuullut jos jonkinmoista kommenttia tyyliin "se näyttikin niin kummalliselta, kun mies on lyhyt". Ihan kuin se olisi ollut eron syy! Lisäksi on annettu vinkkejä uuteen miehen metsästykseen: Ihminen siis nainen, sillä miehellehän on suunnilleen ihan sama, kenen kanssa niitä lapsia tekee, kun ei joudu niistä huolehtimaan, siis noin karkeasti yleistäen ja luolamiesaikoja muistellen valitsee tuoksun perusteella jos ei syö e-pillereitä tai ole raskaana, mikä heikentää tätä kykyä geenit, jotka eroavat tarpeeksi hänen omistaan vastustuskykygeeneistä.

Yleensä erilaiset geenit tuntuvat löytyvän ihmiseltä, joka näyttää erilaiselta. Olen itse vaalea ja kyllä tietyt tummat miehet tuoksuvat minun nenääni keskimäärin paremmalta kuin jotkut vaaleat.

Siis sellaiset tummat miehet, jotka ovat monelta fyysiseltä ominaisuudeltaan iho, hiukset, ruumiinrakenne yms. Vastaavasti tiedän tummien naisten olevan himona vaaleisiin suomalais miehiin. Kaikille löytyy ottajansa, mutta mistä ja milloin, on toinen kysymys.

Matkustelkaa ja nuuhkikaa toisianne! Itse olen seurustellut useimmiten itseäni pidempien naisten kanssa, joskaan se ei mikään valintakriteeri ole ollut. Minusta deitti-ilmoituksessa on tärkeintä että yrittää kuvailla itseään ja omaa taustaansa mahdollisimman realistisesti. Pelkkä vaatimuslista vastapuolen toivotuista ominaisuuksista aiheuttaa ainakin minulle lähinnä kuvotusta, siitäkin huolimatta että täyttäisin kaikki vaatimukset. Minusta parasta on silloin kun toinen ihminen kiinnostuu sinusta, niiden asioiden perusteella mitä olet tehnyt tai kuvaillut itsestäsi.

Mitä tarkoittaa kliseet älykäs, huumorintajuinen, jne. Jokaisella on näkökannat näistä adjektiiveista, näkökannat, jotka perustuu omaan ympäristöön ja omiin kokemuksiin. Ja vaikka molemmat pitäisivät mustasta huumorista ei se silti tarkoita että heillä olisi samanlainen huumorintaju. Itse en pidä deitti nettien kuvauksia juuri missään arvossa. Sieltä löytyy vain lista eri ikäisistä ihmisistä jotka yleensä ovat sinkkuja.

Vasta ihmisen tapaamisella alkaa tunteminen. Sen vielä kykenen ymmärtämäänkin, että liikalihavuutta pidetään laiskuudesta tai itsekurin puuttesta johtuvana itsekin ylipainoinen, joten älkää nyt vetäkö hernettä nenään.

Ongelma onkin siinä, että normaalipainon ja lihavuuden rajat ovat hämärtyneet. Normaalipainoisia, jopa hoikkia tyttöjä etenkin jos mitataan painoindeksillä pidetään läskeinä, vaikka heissä ei olisi tippaakaan ylimääräistä rasvaa. Naisella pitää olla muotoja! Vaihtoehtoina on nykyään enää läski tai luuviulu.

Nykyään normaalipainoisiksi väitetään ihmisä, joiden painoindekdi on Minun yläasteaikoinani se oli jo selvää alipainoa. Ja tässä yksi oma mielipide, naisessa vaikka itse nainen olenkin on kauheimman näköistä "väli" reisien välissä johtuu liiallisesta laihuudesta.

Vaikka eihän toisten ulkonäköä saa arvostella. Tuskin koskaan löydätte hakemaanne miestä, kaikki meistä eivät ole pitkiä, komeita kaan , vaan suurin osa sydänpaikallaan olevevia kunnon miehiä. Että mä vihaan noita gimmojen laatuvaatimuksia: Pelaan ite lätkää, omaan kohtalaisen vartalon, saan silmäyksiä baarissa ja olen käsitykseni mukaan arvostettuun ammattiin valmistavassa koulutuksessa.

Alkoi hymyttää tuon kyselyn tulokset, jossa vastaajaa oli valinnut ominaisuudet, joita kumppaniltaan edellyttää. Naisten toivelistan kärjessä olivat mm. Kuitenkaan kyseiset ominaisuudet omaava nuorimies ei kelpaa naisille? Kyllä huomaa että naisilla on kovat vaatimukset Kun taas miehelle riittää että ei petä, välittää ja antaa. Itse en ole mikään punttisika ja muutenkin aika lapsennäköinen vielä, mutta valmistumassa ja jatko-opiskelut kolmanteen asteeseen ja muut suunnitelmat menee kohalleen.

Olen opiskelussa aika priimus-luokkaa ja en kuitenkaan ihan rumakaan. Näyttää siltä, että naiset alkavat ehkä siirtymään minunlaisiini vasta sitten kun on jotain kukkarossa. Tuntuu vähän siltä, että ihmiset vaatimukset eivät vastaa todellisuutta siinä mielessä, että kun joku ihminen osuu kohdalle, se on menoa sitten eikä siinä katsota enää onko pitkät hiukset vai ei.

Toisaalta suurin osa noista vaatimuksista on naurettavia, kun katsoo prosenttimääriä. Mikäli yhteiskunta on nykyään näin ulkonäköpainotteinen, minä taidan jäädä vanhaksi piiaksi lyhyen tukkani ja pömppömahani vuoksi, tupakka huulessa.

Eikä yhtään harmittaisi, jotkut minä mukaanlukien kun arvostavat parisuhteessa enemmän henkisiä puolia kuin sitä, onko joku luomi tietyssä paikassa. Yhteiskunta luo meille näköjään paineita tämänkin asian suhteen. Itse olen suhteellisen lyhyt ja pidän itse lyhyistä miehistä, mutta kun olen cm ja poikaystäväni oli cm niin sitä pilkkaa sai kuulla joka suunnasta. Siis pilkkaa siitä kun seurustelin hieman lyhyemmän miehen kanssa! Sillä ei ole mitään väliä minkä pituinen kukakin on. Kävin yrjöllä ennen kuin kykenin kirjoittamaan tämän kommentin.

Kyllä on maailma muuttunut siitä kun itse olin viimeksi vapailla markkinoilla lähes 20 v. Oli oikein hauskaa niin kauan kuin sitä kesti. Lopulta sain kuitenkin "kenkää", -luulisin. Nyt olen taas harkinnut "uudelleenpariutumista" mutta nämä jutut luettuani tulin toisiin aatoksiin.

Taitaa olla viisaampaa tyytyä vain tarjoamaan viikonloppumulkkua niille, jotka sitä kaipaavat siinä välissä kun väsyvät odottamaan sitä elämänsä miestä! Vaihtelu virkistää, eikä tarvitse edes yrittää olla täydellinen mies! Rouva on hyvä vaan!!! En yhtään ihmettele nykyajan hurjia avioerolukuja. Taitaa erot lisääntyä näiden nykysinkkujen mennessä naimisiin. Kaikkein tärkeintä on puolison valinnassa, että kemiat sopii yhteen.

Sillä ei ole mitään väliä oletko lihava, laiha, pitkä pätkä, rikas tai köyhä. Arjessa sen huomaa, jos on valinnut miehensä ulkoisten seikkojen perusteella. En usko että kukaan on niin täydellinen, että pystyy asettamaan tosissaan toiselle laatuvaatimuksia. No niin, ensinnäkin siitä pituuseron tärkeydestä.

Kyllähän se niin on, että nainen tuntee itsensä naiselliseksi, pieneksi prinsessaksi vaikkei nyt niin pieni olisikaan silloin kun saa kulkea käsikynkässä vahvan rotevan ja pitkän miehen kanssa. Kuka nainen ei sulaisi kun mies tarttuu hellästi mutta vahvasti poskista ja suutelee määrätietoisesti,näin voi toki tapahtua myös lyhyen miehen kanssa. Mutta suutelua seuraavalla "tasolla" miehen pituus ja kookkuus merkitsee itselleni ainakin todella paljon. Itselläni on kokemusta rakastelusta lyhyemmän ja pienepi kokoisemman miehen kanssa.

Mielenkiintoni hävisi silloin kun tunsin itseni enemmänkin jätiksi kuin keijukaiseksi. Yritimme piristää seksielämäämme erilaisilla paikoilla ja asennoilla ja päädyimme seisten seinää vasten, loppujen lopuksi se olin minä joka miestä nosteli ja hoiti homman loppuun.

Itse en siitä tyydytystä saanut vaan otin tilanteen lähinnä treenin kannalta, tulihan ne hauikset kasvatettua mutta muuta ei loppupelissä käteen suhteesta jäänyt. Meitä on mantereella moneen junaan ja kokoon, etsiköön jokainen itselleen sopivan kokoisen parin jonka kanssa todella tuntuu kuuluvansa yhteen. Ei siinä ole mitään pahaa vaikka nykyaikana ihmiset osaavat vaatia itselleen juuri sitä mikä miellyttää parhaiten.

Elämä on liian lyhyt kaduttavaksi väärän valinnan tekoa, maailmassa kun on jokaiselle ainakin yksi mansikka poimittavana. Maistelkaa siis rauhassa eri makuja, mutta muistakaa myös osata valita se yksi josta on iloa eniten. Eipä kannata ihmisten näiden juttujen vuoksi jättää parin etsintää. Noihan on nuorisoa jotka noin ajattelee pintapuolisesti.

Tietty olen tavannut juuri miehiä jotka yhä vielä v. Totuushan on se että ei ulkonäöllä pitkälle pötkitä. Tietty voihan olla että jos joku asia oikein ärsyttää toisessa niin se voi kohdistua fysiikkaankin.

Kuitenkin näen että se millä elämässä oikeasti kuljetaan on ne ihmissuhdetaidot. Väärältä tuntuvastakin voi saada mahdollista jos oikein haluaa. On kuitenkin hyvä katsoa että ihminen on suunnilleen mukiinmenevän näköinen ettei siitä tule kompastuskiveä.

Mutta ajatus siitä että mies ei ole rehellinen, uskollinen ja pidä minua arvossa puistattaa. Mies voi näyttää miltä haluaa jos se ei häntä ja kumppania häiritse. Sovitaan että niin myös nainen. Muutumme elämän myötä yksi enemmän ja toinen vähemmän. Mieheni painaa yli kiloa ja se alkaa vähitellen häiritä koska hänen kuntonsa heikkenee koko ajan.

Paita märkänä tehdään kaikki pienimmätkin asiat niin jo huolestuttaa koska saa ambulanssin tilata. Mutta minä en voi hänen puolestaan laihduttaa. Hänen on itse se asia päätettävä ja motivoiduttava. Itse olen lihonut viimeisen talven aikana viitisen kiloa enkä viihdy sen kanssa, mutta silti olen hoikka yleiskäsityksen mukaan. Tuntuu vaan aika pahalta jos minua aletaan moittimaan tässä kohtaa pienen lihomiseni takia, jos toisen ulkonäkö on kaksinkertainen.

Omiin ongelmiinsa yleensä ja hyväksytyksi tulemisen tarpeeseensa? Alkasiko se hyvä olo kuitenkin vaikka siitä että ottaisi elämänsä hallintaansa tavalla tai toisella. JOllekin se on liikunta, toiselle se on se että opettelee ohjaamaan omia tekemisiään jossain ryhmässä. Kolmas haluaa aloittaa laihdutuskuurin. Ihan sama kun vain löytyy jotakin millä alkaa helpottaa oloaan. Kyllä siinä on parisuhde koetuksella jos systeemit ei toimi ja tasapaino puuttuu omasta elämästä.

Ei se ole toisen ulkonäöstä alkujaan kiinni. Tietysti kaikella on vaikutus kaikkeen. Mutta kukapa tässä elämässä on valmis osaaja kaikessa. Eiköhän me jokainen harjoitella omaa juttuamme. Ilmeisesti olen jotenkin outo, kun listanne ovat niin kovin erilaisia. Vai olisiko maailmankatsomus maseudulla erilainen?

Tottahan se on että nykyään monesti sinkut eivät sitoudu niin herkästi kuin ennen. Ulkonäkö ja taloudelliset asiat ovat monelle hyvin tärkeitä vaikkeivat sitä muille myönnäkkään. Mutta onneksi on vielä ihmisiä jotka eivät välitä siitä että toinen on toistaan esim. Minulla ei ole varmaan mitaan mahdollisuuksia koskaan loytaa ihannemiestani. Tai olen kylla kerran loytanyt, mutta menettanyt. Ihanne mieheni tulisi olla iso, pitka ainakin cm , lihaksikas isompi parempi , hella mutta maskuliininen, alykas, isot kadet ja jalat, mies joka saa minut nauramaan, kypsa, seksikas, komea mutta ei mikaan kaunis poika , mies joka tykkaa lapsista ja elaimista, on joskus ollut tappelussa ja voittanut ; jotta voin tuntea olevani turvassa.

En valita rahasta tai maineesta, kunhan vain tuommoisen nallekarhun loytaisi.. Toisaalta on hyva etta tiedan mita haluan, mutta toisaalta mitka ovat mahikset kun suurinosa miesvaestosta ei savayta edes ulkonaon puolesta. No mulla on ainakin "reika" reisien valissa eika ole yksikaan mies viela valittanut. Omasta kumppanistani löytyi luonteenpiirteitä, joita en ollut edes osannut toivoa mieheltä, mutta vasta jälkeen päin tajusin niiden olevan todella tärkeitä. Ainoa ulkonäkökriteerini on pituus yli cm , mutta muutoin poikaystäni ei näytä yhtään sellaiselta mieheltä jonka kanssa kuvittelin päätyväni yksiin.

Ainoa ulkonäkökriteerini on pituus yli cm , mutta muutoin poikaystäväni ei näytä yhtään sellaiselta mieheltä jonka kanssa kuvittelin päätyväni yksiin. Tämä saa ainakin minut täysin vakuuttuneeksi siitä, että ihmiset etsivät vain koristetta kädenvarteensa jota voi sitten esitellä ylpeänä kavereille tummine silmineen, komeine rintalihaksineen sekä Batistini-pukuineen eikä sitä olennaista. Ja samaan aikaan itketään sitten, kuinka yksinäisiä ollaan tai kuinka se kulta ei tullutkaan yöksi kotiin..

Lopettakaa sitten edes se paskanjauhaminen, jos tärkeintä onnessa on "pohkeen paksuus". Tuo on jo säälittävää. Toivottavasti batistinipuku ei ole mikään pukumiehen symboli tai haluttava juttu - ihan paskoja pukuja. Muuten olen huomannut, että kauneus ja järki omia toiveita yhdistyvät joskus samaan päähän. Tosin pidän kauniina niitä, jotka kantavat itsensä ylväinä maailman paineista huolimatta.

Tämän ei toivoisi olevan totta: Samuli on liki täydellinen mies, mutta liian laihojen pohkeiden johdosta Maria ei kuitenkaan kelpuuta häntä poikaystäväkseen. Julia on monin tavoin upea nainen, mutta koska tyttö ei ole ikinä lumilautaillut, ei Kristian halua häntä elämäänsä.

Lukuisat nuoret aikuiset tietävät hyvin tarkkaan, mitä ominaisuuksia edellyttävät kumppaniltaan. Kaikille parinetsintä ei ole pelkästään mukavan, rehellisen ja luotettavan kaverin hakemista, vaan utooppisen unelman tavoittelua. Mutta älä yritä selittää että se kulli hanurissasi on muuta kuin homoa. Hyväksy asia ja nauti siitä vehkeestä, miksi ihmeessä sitä pitäisi selitellä.. Sen verta olen liberaali näissä seksihommissa, että jätän kommentoimatta toisten mielihaluja.

Ei ole mun pusseista pois jos joku haluaa tytärtä ja toinen äitiä. Isätkin on vapaata riistaa. Kunhan asiaan ei sotketa lapsia ja ketään ei pakoteta mihinkään niin antaa palaa vaan.

Tämä ketju sai jotenkin yllättävän käänteen.. Voisi olla kyllä mielenkiintoinen kokemus, jos oikein kuuma kissa vetäisi straponilla anaaliin. Jostain syystä en ole yhtään tällaista pornopätkää nähnyt Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi. Näytä huomioimatta jätetty sisältö.

... Parille seuraa nuru massage site, Suomi escort suomi porno ilmainen että joissakin yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet seksiä kuopiossa suihinotto opas kissan leikkaus ikä kehonkieli ihastuminen. 9. elokuu Eräs suurimmista synneistä Suomessa on suomalaisen miehen seksuaalinen tyydyttäminen - varsinkin kun sen tekee ulkomaalainen nainen. tammikuu "Ominaisuuslistaukset varmaan helpottavat sopivan parin Ylipäätään mukava, tasapainoinen mies, jonka seurassa ei tylsisty kuoliaaksi. . No, lohdullista sentään on, että ainoastaan 1 % naisista (homoseksuaalit?) toivoo kumppaneidensa olevan Seksiä kolmistaan - opas täydelliseen kimppakivaan. Strapon domina kiimainen homoseksuaaliseen mies

KOTIMAINEN PORNO SEX WORK HOMOSEKSUAALISEEN VANTAA

Isätkin on vapaata riistaa. Kunhan asiaan ei sotketa lapsia ja ketään ei pakoteta mihinkään niin antaa palaa vaan. Tämä ketju sai jotenkin yllättävän käänteen.. Voisi olla kyllä mielenkiintoinen kokemus, jos oikein kuuma kissa vetäisi straponilla anaaliin.

Jostain syystä en ole yhtään tällaista pornopätkää nähnyt Kirjaudu tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi. Näytä huomioimatta jätetty sisältö. Jaa tämä sivu Tweet. Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Mediatiedot Mediamyynti ja mainosmuodot Tietoa verkon kävijöistä Tietosuojaseloste Käyttöehdot. Kukahan lihava on pissannut trewin ja muitten vastaavaa kirjoittavien muroihin. Oikeasti, miten kukaan voi oikeasti olettaa, että se ruumiinrakenne automaattisesti kertoo jotain todellista luonteenlaadusta tai vastaavista asioista.

Kuulostaa enemmän siltä, että omasta henkilökohtaisesta huonosta kokemuksesta on epätoivoisesti yritetty muodostaa yleispätevä sääntö. Ja tuohon pituuskeskusteluun yleensäkin liittyen, mukava huomata, että on olemassa muitakin ihmisiä, jopa tyttöjä, jotka näkevät tän pituuden ihannoinnin tekopyhyyden läpi. Itselläni tuo pituus on ainoa ulkonäkövaatimus miehessä.

Muita ulkonäkötoiveita on vaikea määritellä, sillä niin monella tavalla voi olla hyvän näköinen. Persoonallisuus ratkaisee kuitenkin pelin loppu vaiheessa. Olen seurustellut pari kertaa itseäni lyhyemmän miehen kanssa. Molemmilla kerroilla juttu kaatui miehen huonoon itsetuntoon. Ensimmäinen mies yritti todistella miehuuttaan riehumisella ja matcoilulla. Ei se uskonut, että olisin itseäni pienemmän miehen kanssa halunnut olla.

Loppujen lopuksi en sitten jaksanutkaan enää sitä aggressiivista käytöstä. Toinen mies häpesi mun isoa kokoani. Ei se kehdannut edes liikkua mun kanssa missään julkisesti. Neljän seinän sisällä olisi vain pitänyt olla ja ihmetellä. Eihän semmoinen suhde voinut mitenkään toimia.

Ehkä noiden huonojen kokemusten takia haluaisin että mies on pidempi. En halua kokea itseäni miksikään jättiläismäiseksi norsuksi, jota toisen pitää hävetä. Pidemmän miehen kanssa voin olla naisellisempi ja olo on turvallisempi.

Ehkä sitten minullakin on huono itsetunto jos tällaista toivon? Tietenkin idiootteja löytyy kaiken kokoisista, ei se pituus tee kenestäkään fiksumpaa. Tällaisen kanssa seurustelin 3 vuotta, oli myös korkeasti koulutettu, älykäs, kunnianhimoinen ja sosiaalisesti lahjakas. Joku vaan ei napannut, kun suhde kariutui. Nyt sitä aidosti tietää, ettei suhteessa tule onnelliseksi vaikka unelmamieskriteeritaulukossa kaikki kodat olisi ruksittu.

Nykyään en enää moisten listojen kanssa kierrä. Katson jokaisen yksilönä ja arvioin tämän yksilölliset vahvuudet. Voisitko lähettää äksällesi yhteystietoni?! Eihän ne listat mitään takaa - kemiasta kaikki on loppujen lopuksi kyse, mutta en panisi pahitteeksi kokeilla itsekin Ylipaino on epäterveellistä, joten ihmisellä ei selvästikään ole itsekuria edes tärkeissä asioissa.

Sitäpaitsi se on rumaa. Pituudesta sen verran, että ottaen huomioon, kuinka tärkeää naisen kauneus on miehille, on aika hassua väittää tekopyhäksi sitä, että naisia viehättää pitkä mies. Minkäs sille voi, mitä pitää puoleensavetävänä?

Huvittavinta koko aiheessa on se, että moni nainen edellyttää mieheltä sporttisuutta ja ulkonäköä mutta itse ei omaa niitä. Rölliä ja persettä on mutta se ei haittaa menoa ja mies on pinnallinen idiootti jos ei hyväksy sanotunlaista naista sellaisenaan.

Miehet eivät syyllisty samaan vastaavassa määrin, se herättäisi taatusti vain hilpeyttä kaikissa. Kuulun itse porukkaan jossa on tapana etsiä ainaisesti sitä "täydellisyyttä".

Komea ulkokuori on vähimmäiskriteeri, tyylin ja asenteen lisäksi. Sitten tulevat käyttäytyminen ja sosiaaliset taidot. Ensimmäisenä kahtena viikkona ehtii löytää toisesta pitkän listan vikoja. Ja vikahan taitaa olla sittenkin oman pääni sisässä. Tunnen kyllä henkilön, joka on mielestäni täydellinen.

Naimisissa olo tosin haittaa asiaa. Ehkä tieto siitä, etten voi saada häntä omakseni nostaakin hänet kaikkien muiden yläpuolelle. Eihän kyse ollutkaan sinänsä siitä, mikä on puoleensavetävää ja mikä ei. Pointti oli kuitenkin se, että luonteesta ei voi sanoa mitään ruumiinrakentene perusteella. Joo, on lihavia, joilla ei ole itsekuria, ja jotka ovat sen takia lihavia.

On esimerkiksi aineenvaihdunnallisista syistä lihavia. Aivan samaan tapaan hoikista ihmisistä voisi sanoa tuolla perusteella, että kaikki laihat ovat sairraalloisen kalpeita nipoja, joille ei elämä maistu. Kyllähän moni nainen avoimesti myöntääkin pitävänsä sanotaan nyt pitkistä miehistä. Siinä ei ole tekopyhää. Kun taas puhutaan joistain toiveominaisuuksista kuten itsevarmuus, luotettavuus yms. Eli tämä pitkä juuri sellaisena kun itse halutaan nähdä ja sitten vielä väitetään, että on valinnut kyseisen miehen näitten henkisten ominaisuuksien takia, eikä sen takia että tämä on pitkä.

Ja sen takia minua ainakin ärsyttää kaikenlaiset yleistykset, tavallaan vain tummilla, pitkillä ja lihaksikkailla on oikeus elää onnellisena, muuthan on moniongelmaisia ja kuinka ne kehtaavat toivoa että niille joku puhuiskin. Hyi saatana, sehän saattaa tarttua? Tulee kummasti mieleen muuan Keski-Euroopan maa, muutama vuosikymmen sitten?

Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä Vai kunkas se menikään Pyöreät muodot ovat merkinneet hedelmällisyyttä ja vaurautta. Nykyään nämä laitetaan laiksuuden ja typeryyden piikkiin. Laihuutta puolestaan pidettiin sairaan, köyhän ja heikon ihmisen merkkinä. Nyt se keikistelee parrasvaloissa. Se mitä pidetään kauniina ja haluttavana on harvoin kiinni yksilön omasta mielipiteestä.

Halutun kohteen ominaisuuden määrittyvät kulttuurissosiaalisin perustein. Taustalla vaikuttavat myös primitiiviset selviytymismekanismit, jotka juoksevat aina näennäisesti vahvimman selviytyjän perässä.

Tässä on hyvä esimerkki huumorintajuttomuudesta ja tosikkomaisuudesta. Uskomaton napina ja faktojen luettelu vastauksena varsin harmittomaan ja lähinnä huvittavaan Perakammarin kommenttiin. Lyhyet miehet ovat seksikkäitä! Etenkin sellaiset, jotka eivät voi eivätkä halua päteä tai uhata lihaksillaan tms.

Voin vallan mainiosti olla suhteessa se pidempi ja vaikka voimakkaampikin ja se, joka vie, vaikka naisellinenkin olen. En löydä yhtään syytä, miksi haluaisin rinnalleni urahtelevan alfauroksen, joka ei ymmärrä minua eikä minun tunteitani ja ajatuksiani, saati sitten omiaan.

Ja ei, tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki suurikokoiset miehet ovat kamalia pökkelöitä. Ja että pienikokoiset ihania tunneälykköjä.

Suomessa pariutumista estää ja hidastaa varmaan myös se, että olemme geneettisesti niin homogeenistä sakkia. Nainen viehättyy miehistä, joiden immuniteetistä vastaavat geenit ovat tarpeeksi erilaisia kuin hänen omansa tosin tämä kyky löytää paras isä lapsilleen miehen tuoksun perusteella heikkenee, kun nainen syö e-pillereitä tai on raskaana. Näin tulee terveitä lapsosia. Ja siihenhän se himo perustuu. Miehet eivät aina tätä tajua ja syyttävät naisia nirsoiksi, kun kaikki miehet eivät kelpaa.

Ei vaikka olisivat kuinka mukavia, kunnollisia, kilttejä ja sitä ja tätä ja tota. Mutta kun on miehiä, joita haluaa rynkyttää koko ajan ja sitten on miehiä, joihin ei halua koskea kepilläkään, siis seksuaalisessa mielessä.

Itse valitsen kyllä mieheni edellisten joukosta. Ja sitten on vielä ne henkiset asiat, jotka ovat yhtä tärkeitä kuin ne fyysiset Tupakointi ja ylipaino ovat kaksi suurinta elinajan lyhentäjää. En suvaitse kumppanissa kumpaakaan. Alkoholia voi käyttää silloin tällöin ja syödä roskaruokaa toisinaan, mutta jos hankkii niillä itselleen maksakirroosin tai diabeteksen, se onkin toinen juttu.

Ylipainosta häviävän pieni osa on sellaista esim. Ethän itsekään varmaan huolisi susirumaa naista, jolla kuitnkin on hyvä huumorintaju? Kyllä nainen, joka tykkää pitkistä miehistä, varmasti huomaa itsevarmuuden ym. Eikä toisaalta varmasti kiinnostu tosikosta pitkästä miehestä, jos huumorintaju on tärkeää. Tai ehkä naisten pitäisi alkaa laiduttaa ja hyväksyä vähemmän koulutettu mies: Olin tänään treffeillä kiltin, mukavan, söpön ja aikasta samanlaisista asioista pitävän pojan kanssa.

Sillä ei ole mitään tekemistä pituuden, ulkonäön tai koulutuksen kanssa. Mikä se joku muu on joka saa mielen muuttumaan ja sydämen heittämään volttia? Sen kun tiedän, hankin sen ja olen onnellinen lopun elämääni!!

Ja kaikkille pojille jotka listaavat täällä tyttöjen epäreiluja toiveita ja listoja suosittelen Keskustelut palstalla Suhteet-osastoa ja siellä PeraE: Ilmoittakaa minulle ruususen linnaan kun yllä mainitut asiat on ratkaistu niin annan uusia keskustelun aiheita lisää!

Naiset kyllä laihduttavat niin perkeleesti, olen tehnyt melkein 15 vuotta vapaaehtoistyötä syömishäiriöisten parissa, suurin osa on oli nuoria naisia nyt myös nuoria miehiä.

Ulkonäkövaatimuksilla länsimaissa ei ole mitään tolkkua eikä rajaa. Vitsi vitsinä, se omasi, mutta ärsyttää kun naisilta aina vaaditaan hoikkuutta, kauneutta ja kiltteyttä. Sielun sivistystä voi hankkia muualtakin kuin koulunpenkiltä mutta ihmetyttää nää persjalkaiset autoilevat "äijät" jotka lataavat vaatimuksiaan ilmoituksiin.

Naisten kauneusihanne on monimutkaistunut aiemmilta vuosikymmeniltä siten, että enää ei riitä että on hoikka, vaan lisäksi pitää olla treenattu ja kurvikas oikeista kohdista ja silti solakka.

Se mun viesti oli vaan semmonen heitto tohon Lauran kommenttiin, joka on niin surullisen yleinen. Lisäksi vastakkaisen sukupuolen tulee muuttaa omaa käsitystään unelma kumppanista vastaamaan sitä itse on. Vai että ollaan tästä viimein alettu keskustelemaan. Hyvä niin, sillä niin monella meistä on opittavaa itseni mukaan lukien. Olen elänyt erilaisissa parisuhteissa noin 13 vuotta ja tällä hetkellä olen avoliitossa. Ajan myötä olen huomannut sen, että toki moni ottaisi itselleen kumppaniksi kiltin ja huumorintajuisen ihmisen.

Tekstiä lukiessani mietin, että esim. Ajattelevatko vastaajat koskaan, että ilmoituksen jättäjä on mitä todennäköisimmin näitä ominaisuuksia tavalla tai toisella hyväksi käyttävä. Esim jos mies etsii kilttiä tyttöä, niin tämä valitettavan usein osoittautuu sellaiseksi tyypiksi, joka on omalla kontollaan heikkosieluinen ja haluaa, että saa antaa pahassa tilanteessa vähän kiltin sormille, koska tämä on helppoa.

Tilanne on sama myös sellaisilla naisilla, joilla on tapana ihastua hakkaajiin tai juoppoihin. Näistä hakkaajista kun löytyy jotain sitä ihanaa särmää, joka osoittautuu lähes aina uppoutuvaksi rystyseksi poskessa tai silmäkulmassa. En halua loukata ketään, mutta sivusta olen tällaista joutunut katsomaan surullisen usein.

Tää menee kyllä jo vähän liian pitkälle. Siis toista sukupuolta syyllistetään näistä kohtuuttomista vaatimuslistoista.. Ulkonäköasioissa mä ymmärränkin sen, mua itseäni ärsyttää naisten listoissa tietyt kohdat paljon.

Ja voin kuvitella, että naisia ärsyttää tietyt miesten "fantasiat", jotka on puettu deitti-ilmojen vaatimusten muotoon. Mutta se missä mennään liian pitkälle on mulle se, että ei "saisi" enää toivoa kilttiä tyttöäkään. Mun kohdalla tää vaatimus ei tarkoita suinkaan sitä, että sitähän ois sitten helppo pompottaa kun tulee ongelmia.

Mä en vaan satu pitämään näistä tv: Älköön kukaan ymmärtäkö tota edellistä lausetta tasa-arvovastaiseksi, kiitos. Mukava että keskusteluun tulee vihdoin sävy, jossa keskustellaan tavoiteltavan deitin henkisistä ominaisuuksista.

Kiltteys tuntuu ominaisuutena olevan nykyaikana aliarvostettu. Maailma on kyllä aika kova paikka, joten kyllä kiltteydellä kysyntää riittää. Kiltteys on myös tahdon asia, on niin helvetin helppoa käyttää kyynärpäitään tai olla julma. Hyvin harvasta enää löytyy minä en tunne yhtäkään sellaista vanhanaikaista kilttiä tyttöä, joka ei halua kouluttautua, tehdä uraa ja ansaita omaa rahaa eli olla itsenäinen ja sitä myöten vahva. Eli ei miehestä riippuvainen ja sitähän sinä tarkoitat.

Siinä taitaa olla Robbiella ja Kerrillä molemmilla ääripäät kehissä. Kyllä nainen voi olla kiltti myös kouluttautuneena, oman rahansa ansaitsevana ja muuten vahvana. Näissä suosituissa televisio-ohjelmissa se ei ehkä toteudu, mutta toivottavasti kukaan ei niistä omi maailmankuvaansa. Kiltteys ei ole sama asia kuin alistuvaisuus. Olen kiltti, avoin, ystävällinen, huumorintajultani ja luonteeltani jokseenkin erikoinen, älykäs ja nokkela ja erittäin uskollinen.

Olen intohimoinen, helposti innostuva ja pidän ja nautin seksistä todella paljon, mutta ainoastaan vakituisen kumppanin kanssa uskollisuus, uskollisuus Minulla on kiinteät, käteensopivat rinnat, pienehkö, kiinteä, pyöreä peppu ja siro, normaalipituinen ennemmin pitkä kuin lyhyt vartalo.

Mutta naama on kuin Eihän kiltti tosiaankaan tarkoita semmoista ilman omaa tahtoa olevaa alistujaa. Eli nyt kyllä lokeroit mut väärään stereotypiaan tolla oletuksellasi. Päinvastoin, mun "unelmatytöllä" juurikin olisi oma ura, omia ajatuksia ja omaa rahaa. TV-sarjavertaus ja tää fraasi "vahva itsenäinen nainen" tuli sellaisesta nykyään valitettavan yleisestä naistyypistä, jotka itsekin etsii sellaisia lievästi kusipäisiä miehiä, joissa on "särmää" ja joiden kanssa mitellä pikkuilkeydessä siitä kumpi on suhteessa niskan päällä.

Ja samalla sitten naureskellaan tavallisille, ns. Tietysti naiivia mun puolelta perustaa tää johonkin televisioon, mutta ei oo kerta tai kaks, kun just jossain Sinkkuelämää-sarjassa nää itsenäiset naiset naureskelee pahansuovasti "tylsille nössömiehille". Ja eihän tuollaista ilmiötä ihan tuulesta temmattu siihen sarjaan ole.

Jos haluaa "pelata pelejä" suhteissa ja sen sellaisissa asioisssa, niin be my guest, mutta silloin pitää pitää huoli, että kaikki tietävät, mistä pelissä on kysymys. Jos kohta on olemassa ns. Pelimiehet ja pelinaiset pelatkoon keskenään. Kiltin vastakohta on mun sanakirjassa "kusipää". Kiltti ihminen ei tahallaan loukkaa toista, osaa asettua toisen asemaan eli on empaattinen, kuuntelee ja ymmärtää myös toisen mielipidettä. Siis nimenomaan kuuntelee sen ajatuksen kanssa, ei suinkaan ole automaattisesti samaa mieltä, saati sitten kokonaan jätä huomiotta.

No tästä voisi jauhaa vaikka maailman tappiin, mutta muuta en enää sano kuin sen, että ainakaan kaikki miehet eivät etsi "kilttejä" naisia saadakseen tahdottoman kotiorjan, vaan rehellisyyteen pohjautuvan, kaksisuuntaisen, mukavan suhteen, jossa molemmat osapuolet viihtyvät. Siideriturvotus on tupakoinnin ohella niitä heikoimpia lenkkejä naisen viehättävyydessä.

Oukei, ymmärsin sanan "kiltti" väärin. Meillä naisilla sillä on hieman sellainen "tahdottoman" ja "avuttoman riippujan" kaiku. Ja mitä tulee tollasen shitti-sarjan kuin Sex and the City jo nimen pitäisi kertoa älykkäille ihmisille mitä tuubaa sarja on niin todella sääliksi käy niitä naisia jotka sieltä roolimallia ottavat.

Ne naiset siellä on henkisiä kynnysmattoja vaikka ns. Eli olen samaa mieltä kanssasi millainen on kiltti ihminen, oli hän mies tai nainen. Miehen taas on oltava pitkä, itsevarma, kunnianhimoinen, urheilullinen, energinen, huumorintajuinen ymsymsyms.

Näyttikö keltään muulta siltä että lähes järjestään paitsi kauneus, hoikkuus listatut kriteerit olivat tärkeämpiä naisille kuin miehille? Kyllä mä ainakin voin myöntää, että on se ihanaa kulkea komean miehen seurassa, miehen,josta todella pitää ei-ulkonäollisistäkin syistä. Todellisuudessa en voisi deittailla henkilön kanssa, joka olisi hyvännäköinen, mutta täysi kusipää.

Uskon, että jokaisen "kovankin" naisen sisällä asuu kiltti nainen, jota ei kuitenkaan kaikille haluta näyttää ja paljastaa. Mulla on miehelle vain kaksi vaatimusta: Liha näyttää paremmalle pitkässä vartaassa. Jos mulla on tällä määritelmällä huono itsetunto, niin sitten mulla on huono itsetunto.

Omat hiukset pysyvästi päässä. Ei haittais, kun ois vaan näitä, vaikka ois vähän tyhmäkin. Mutta kun edes noiden kahden "vaatimuksen" täyttyminen tekee niin monille tiukkaa. Harmittaa kun aina joutuu tyytymään huonoon. Se, etta kauneusihanteet vaihtelevat - tai ennen kaikkea ovat muuttuneet vuosisatojen saatossa - ei edelleenkaan muuta antiikin kreikkalaisten mies-naisihanteita, joita jalleen ollaan lahestymassa. Turha vaittaa, ettei absoluuttista vartaloa olisi olemassa, tai ettei sita olisi ollut.

Rubenslaisuus oli vaaristyma ideaalista. Tata keskustelua on kayty aina ja aina loytyy kommenttia suuntaan tai toiseen. Ihmiset on erilaisia ja ajatukset on erilaisia ja vaatimuksetkin onneks erilaisia.

Eihan kukaan oo sellanen jonka kaikki haluais, ei ees ne taydellisyydet. Omalla kohallani tilanne on seuraava: Tiian mita tulevaisuudeltani haluan. Elamani rakkaus on tatuointeja taynna oleva masennuslaakkeita syova, kuivilla oleva alkoholisti, joka on alkamassa saamaan elamaansa kasaan.

Ja silti niin taydellinen!!! En varmasti kuvitellu elamani miesta tallaiseksi, mutta minkas teet. Listat roskiin ja tunteet peliin! Lista syntyi kahden naisen aivoriihen tuloksena ja tämän keskustelun innoittamana. Heitetäänkö pois kaikki housut ja paidat lähdetään lennolle?

Näytä mulle missä sul on rusketusraidat piirrä ne kartalle. Niin siis kyl mä luotan aikas kovin siihen ekaan vaikutelmaan, mikä naisesta tulee, kun ekaa kertaa jutskailen sen naisen kanssa. Joko kiinnostaa tai sitten ei yhtään. Tunne ratkaisee, ei listat. Miehet ovat Suomessa lihavampia kuin naiset. Miksi täällä arvostellaan vain naisten läskejä? Ilmeisesti mies saa olla lihava, ketään ei haittaa.

Nyt se on selvitetty miksi pääkaupunkiseudulla on enempi kusipäämiehiä! Se johtuu yksinkertaisesti siitä että tällä alueella naiset ovat aggressiivisempia ja tulevat suoraan tekemään seksi-ehdotuksia ja muutenkin tekevät alotteen. Tottakai sitä hyvännäköisellä miehellä nousee kusi päähän, jonka seurauksena kunnon miehet muuttuvat omahyväisiksi paskiaiseksi. Tutkimuksen tarjosi Helsingin yliopisto. Joten naiset turha valittaa sitä miten miehet siellä ovat niiiin itseään täynnä.

Teidän tarvitsee tehdä vähemmän alotteita eikä koskaan antaa miehen ymmärtää että sinä jotenkin palvot häntä. Koskaan ei saa näyttää millainen voima jollain henkilöllä on sinuun itseesi. Naiset, oppikaa vaatimaan laatua! Miehellä läski on usein statussymboli as elintasomaha. Mieheltä haetaan statusta, lompsaa ja ehkä hieman ulkonäköä. Naisilla läski vain rumentaa. Naiset voivat päteä markkinoilla vain ulkonäöllään joten sitä ei kannata läskillä ruveta pilaamaan.

Naisilta haetaan vain ulkonäköä. Kumpa -kkk antaisi jonkun pirun linkin tutkimuksesta, että tuota jopa voisi uskoa. On kyllä omastakin kantilta nähnyt että naiset vetävät illan "äijät", joka ei todellakaan ole mikään hyvä asia.

Edellinen kaksivuotinen suhteeni olisi saanut jäädä syntymättä ja kuolematta, jos olisin tsekannut itseni ja toisen henkilön teidän listan avulla. Koska jossain vaiheessa sitten myönsin itselleni, että olemme liian kaukana toisistamme mm. Mutta mikä ei tapa,vammauttaa pysyvästi Kuten esimerkiksi "annan" vastaus osoitti, niin kylläpä vain haittaa. Ei pidä ollenkaan paikkaansa muutenkaan tuo, mun mielestä keskustelu on käyty "lihavuudesta" yleensä, ei suinkaan naisia syyllistäen.

Itse asiassahan nehän on nää hoikkanapaiset "vee toppitytöt" jotka omalla panoksellaan luovat kauneusihannetta hoikkuuden suuntaan. Ja tämähän on sellaista, että kaikki joilla ei ole suurin piirtein sixpäkkiä ovat "läskejä".

On aivan eri asia puhua terveydelle vaarallisesta lihavuudesta ja sairaalloiesta ylipainosta kuin suomalaisille tyypillisestä raskastekoisuudesta ja tukevuudesta. Ja ei, noi eivät ole eufenismejä lihavuudelle. Näihin vaatimuslistoihinhan tää ei sinänsä liity muuten kuin sillein, että omien mielikuvien vaikutus asioihin on vahva, vaikka faktat olisivatkin jotain ihan muuta.

Monta listaa tuli laadittua, ja pohdittua minkälainen unelmieni mies olisi. Hakusessa oli ennen kaikkea Mies, jonka kanssa alkaa rakentamaan yhteistä tulevaisuutta. Ei ollut listoista apua Nykyinen kumppani tupsahti taivaalta yllättäen- listan perusteella häntä olisi tuskin löytynyt. Mutta kuitenkin heti välillämme oli yhteys. Kenties suhteemme toimii juuri sen takia, että emme ole kuin kaksi marjaa. Kumpikin on tuonut toisen elämään uudenlaisia näkökulmia ja laajentanut toisen maailmankuvaa.

Käännetään asiaan vinoon jottei tarvitse kohdata totuttaa. Useimmissa tapauksissa hoitokin on yksinkertainen, liiku enemmän ja syö vähemmän; jos tähän ei riitä itsekuria niin ei varmasti paljon muuhunkaan. Ja nyt puhutaan niin miehistä kuin naisistakin. Voisin jopa verrata ylipainoa alkoholismiin; molemmat ovat ihmisen itsensä aiheuttamia ja hoitokin on molemmissa suhteellisen yksinkertainen.

Minkä sille voi että jotkut miehet ovat toisia paremman näköisiä? Pitkissä miehissä vain on sitä jotain Pää menee pyörälle jo siitä, kun katsoo silmiin: Olen itse noin suomalaisen naisen keskimittaa eli cm, ja kumppanini cm.

Miehessä on oltava kokoa. Muutenhan siihen saattaa huomaamattaan kompastua yms.. Noh, totta ainakin se että koko herättää kunnioitusta. Ihminen etsii partneria, jolla on mahdollisimman hyvä geeniperimä siirrettäväksi lapsilleen.

Ensikontakti uuteen ihmiseen tapahtuu ulkonäön kautta. Tummalla on dominoivammat geenit kuin vaalealla, joka on resessiivinen.

Ehkä nyt ymmärretään pitkät tummat miehet? On aika tuoda suomeen uutta geenistöä. Hitto, mehän näytetään jo samalta! Käveleppäs New Yorkin lentokentällä ja voit satavarmasti pokata joka ikisen suomipoijan! Seurustelin pitkään itseäni lyhyemmän miehen kanssa. Itselleni se ei ollut ongelma, mutta näin jälkeenpäin olen kuullut jos jonkinmoista kommenttia tyyliin "se näyttikin niin kummalliselta, kun mies on lyhyt".

Ihan kuin se olisi ollut eron syy! Lisäksi on annettu vinkkejä uuteen miehen metsästykseen: Ihminen siis nainen, sillä miehellehän on suunnilleen ihan sama, kenen kanssa niitä lapsia tekee, kun ei joudu niistä huolehtimaan, siis noin karkeasti yleistäen ja luolamiesaikoja muistellen valitsee tuoksun perusteella jos ei syö e-pillereitä tai ole raskaana, mikä heikentää tätä kykyä geenit, jotka eroavat tarpeeksi hänen omistaan vastustuskykygeeneistä.

Yleensä erilaiset geenit tuntuvat löytyvän ihmiseltä, joka näyttää erilaiselta. Olen itse vaalea ja kyllä tietyt tummat miehet tuoksuvat minun nenääni keskimäärin paremmalta kuin jotkut vaaleat. Siis sellaiset tummat miehet, jotka ovat monelta fyysiseltä ominaisuudeltaan iho, hiukset, ruumiinrakenne yms. Vastaavasti tiedän tummien naisten olevan himona vaaleisiin suomalais miehiin. Kaikille löytyy ottajansa, mutta mistä ja milloin, on toinen kysymys. Matkustelkaa ja nuuhkikaa toisianne!

Itse olen seurustellut useimmiten itseäni pidempien naisten kanssa, joskaan se ei mikään valintakriteeri ole ollut. Minusta deitti-ilmoituksessa on tärkeintä että yrittää kuvailla itseään ja omaa taustaansa mahdollisimman realistisesti. Pelkkä vaatimuslista vastapuolen toivotuista ominaisuuksista aiheuttaa ainakin minulle lähinnä kuvotusta, siitäkin huolimatta että täyttäisin kaikki vaatimukset.

Minusta parasta on silloin kun toinen ihminen kiinnostuu sinusta, niiden asioiden perusteella mitä olet tehnyt tai kuvaillut itsestäsi. Mitä tarkoittaa kliseet älykäs, huumorintajuinen, jne.

Jokaisella on näkökannat näistä adjektiiveista, näkökannat, jotka perustuu omaan ympäristöön ja omiin kokemuksiin. Ja vaikka molemmat pitäisivät mustasta huumorista ei se silti tarkoita että heillä olisi samanlainen huumorintaju.

Itse en pidä deitti nettien kuvauksia juuri missään arvossa.

Suihinotto opas homoseksuaaliseen parille seuraa