Suomiporno gina seksitrffit homoseksuaaliseen

Kolmannella kerralla läväytin miestä avokämmenellä naamaan niin lujaa kuin kykenin; kuski hämmentyi niin, että teki äkkijarrutuksen.

Kampesin autosta ulos säksättäen englanniksi ja suomeksi kuin piripäinen harakka ja kirnusin kunnon räkäklimpin, jonka parkkeerasin auton tuulilasiin.

Tämä herätti yllättäen, heh lähellä norkoilleen miesporukan huomion, ja he alkoivat juosta autoa kohti; minä osoitin kuskia ja toistin haram, haram no en muutakaan osannut ; keräsin helmani ja lähdin kävelemään kotia kohti korot kipakasti kopisten; olin ennen kaikkea suunnattoman vihainen, en niinkään peloissani. Käännähdin vielä kerran katsomaan ja näin, että kuski oli vedetty autosta ulos. Jälkeenpäin kummastelin sitä, että minulla ei tullut mieleenkään, että autoa kohti juokseva miesjoukko olisi juossut autoa kohti tehdäkseen minulle jotain pahaa; olin tilanteessa ihan satavarma siitä, että he juoksevat minua auttamaan.

Seuraavana iltana istuinkin sitten kahden paikallisen miehen kanssa autossa; toinen oli taksikuskin serkku, jonka jo tunsin siksi kuskikin oli kasvoista tuttu; olimme tavanneet ennenkin. He olivat tulleet pyytämään anteeksi kuskin käytöstä, ja veivät minut ajelulle keskustaan, syöttivät täyteen ylimakeita herkkuja, ja kehottivat tekemään lähentelystä ilmoituksen paikalliselle poliisille.

En kuitenkaan tehnyt, sillä epäilen, että mies sai jo rangaistuksensa edeltävänä iltana. Ryhmälle on perustettu suljetut FB-sivut , joilla voi kertoa omista kokemuksistaan ja hakea vertaistukea; lisäksi anonyymeja tarinoita on kerätty tällä hetkellä sadan tarinan verran ryhmän nettisivuille. Lisäksi on aloitettu  adressi seksuaalisen häirinnän, väkivallan ja ahdistelun lopettamiseksi - enkä keksi yhtään syytä, miksi meistä jokaisen ei tulisi tätä allekirjoittaa.

Ylläolevat tarinat ovat minun omia kokemuksiani. Niitä on paljon enemmänkin, mutta halusin ottaa esille ennen kaikkea myös niitä tarinoita, joissa uskalsin selkeästi tuoda julki, että tämä ei ole oikein, näin ei kuulu tehdä. On liian paljon tarinoita, joissa me vain jähmetymme ja alistumme, koska emme häpeältämme pysty toimimaan. Minullakin on liian paljon sellaisia tarinoita.

Viimeisen tarinan jälkipyykin seuraavan päivän autoajelun liitin tarinan mukaan taas siksi, että minulle oli ahdistelutilanteen jälkeen erittäin tärkeää jotenkin välittömästi ns. Halusin taas uskoa, että maailmassa on hyviäkin ihmisiä, ja että näitä hyviä ihmisiä hävettää näitten huonojen ihmistenkin puolesta. Näitä samanlaisia kokemuksia on niin monella naisella, että tarinoita ei pysty lukemaan tuntematta — myötätunnon lisäksi - vastenmielisyyttä, kuvotusta ja vihaakin; siitä yksinkertaisesta syystä, että niihin on ihan älyttömän helppo samastua.

Samalla on kuitenkin ihan mielettömän voimaannuttavaa lukea, miten avoimesti naiset kertovat kokemuksistaan, ja miten mieletöntä vertaistukea kertojat sivuilla saavat. Yhdessä me olemme voimakkaampia. Häpeän aika on nyt kuulkaas lopullisesti ohi. Jos nähdään, niin puututaan. Jos sattuu omalle kohdalle, niin tapellaan vastaan niin helvetisti.

Ja ennen kaikkea — kerrotaan, jaetaan, tuetaan ja lohdutetaan. Suututaan, nauretaan ja itketään yhdessä. Lue myös Kristan ja Julian postaukset aiheesta. Ettäkö Lähi-idässä yksinäinen nainen lähtenyt autokyytiin tuntemattoman miehen kanssa ja vaikeuksiin joutuessaan saa apua paikallisesta miesjoukolta?

D Ehkä ei kannata kokeilla siellä liftailemista kuitenkaan, voi olla ettei käy Puuman tuuri. Eipä tässä kukaan liftaamassa ollutkaan, vaan kyse oli taksista. Matkustin siellä ollessani lähes päivittäin taksilla ja joskus useammankin kerran päivässä, eli taksimatkoja kertyi siellä olon aikana viitisenkymmentä.

Todennäköisyys hiplaritaksikuskista oli siis n. Uskallan sanoa, että siellä oli turvallisempaa kuin Kaisaniemen puistossa viikonloppuna. Se on suljettu siis siten, että jäseneksi pääsee vain, kun adminit ovat hyväksyneet - ja jäseniksi tosiaan otetaan vain naisia ja muunsukupuolisia. Tämä siksi, että tämä ryhmä on ensisijaisesti tarkoitettu "safe haveniksi" jonne voi tulla purkamaan omia kokemuksia ihan omalla nimellä; ja siksi ettei ryhmään pääse jotain öyhöttäjiä dissaamaan kokemuksia.

Jotenkin noin mäkin sen tietysti ymmärsin. Mutta vaikenemisen muuri vaan kasvaa, kun pupistaan omissa ryhmissä eikä nosteta kissaa pöydälle.

Sallittua ja ok tietysti käsitellä asioita keskenään, mutta vaikenemisen muuria sillä ei rikota. Mä käsittäisin, että sen takia on se kaikille avoin nettisivu, jossa julkaistaan samat tarinat kuin FB-ryhmässä, mutta nimettöminä.

Jep, koska öyhöttäjät, dissaajat ja ylipäätään ahdistelijathan ovat aina ja kaikkialla vain miehiä, joten tämä rajaus tekee tilasta turvallisen. Ja toki on ihan ok että rajauksella samalla leimataan kaikki miehet teoistaan ja kokemuksistaan riippumatta turvattomuutta luoviksi ahdistelijoiksi.

Lähden mukaan heti, kun joku perustaa kampanjan, joka vastustaa seksuaalista ahdistelua ja häirintää tekijän ja uhrien sukupuolista riippumatta, tavoitteena purkaa vaikenemisen kulttuuri myös miesten kokeman ahdistelun ympäriltä. Jos haluaa rakastella vain itselle tosi tosi tärkeiden ihmisten kanssa, tai jos ei halua harrastaa seksiä ollenkaan, sekin on tietysti ihan hyväksyttävää; jokainen päättäköön itse, miten a seksuaalisuuttaan toteuttaa. Sen sijaan liputan sen puolesta, että jokainen saisi toteuttaa seksuaalisuuttaan ihan siten, miten itsestä tuntuu hyvältä.

Ilman, että siitä leimaantuisi, tai että sitä tarvitsisi hävetä ja peitellä. Olipa sitten nainen tai mies tai siltä välitä.

Eikä siitä ole pakko kertoa, ellei itse halua. Sen voi tehdä salaa, julkisesti tai puolijulkisestikin.

Joskus muuten tuntuu siltä, että naiset pitävät enemmän kiinni tästä miesten muinoin syöttämästä ja ylläpitämästä ideasta naisten vähempiarvoisesta ja arveluttavasta seksuaalisuudesta. Johtuisiko siitä ettei uskalla kohdata omaa haluaan ja himoaan vai mistä? On opittu häpeämään kroppaa ja sen toimintoja?

Seksi mieltyy jotenkin likaisena asiana, josta ei saa nauttia, ei ainakaan omasta orgasmistaan? Pimppi on ruma ja ällöttävä eikä sinne kattella, varsinkaan kosketa kun pakon edessä? Pimppi on kaveri ja ihan järjettömän voiman sekä ilon lähde jos sen hyväksyy osaksi itseä. Sanoisin, että täs on aika paljon tekemistä sen kanssa, että miehet yleisesti ovat naisille kateellisia naisten helppoudesta olla helppo.

Miehellä tähän tilanteeseen pääseminen vaatii vuosien itsensä kehittämistä ja mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä yleisesti. Itse pidän helpoista naisista koska silloin he ovat yleensä myös hyviä antautumaan nautinnolle, ja antautumaan miehelle sängyssä.

Tämä tarkoittaa sitä, että he tulevat kovaa ja paljon ja voin silloin joskus jopa puhua naiselle orgasmin. Suurinosa naisista on kuitenkin vaikeita tässä mielessä ja vaikeiden naisten suhteen saa nähdä hommia ja "kouluttaa tyttöä", että saa tytön kokemaan elämänsä parasta seksiä ja tulemaan uskomattoman paljon.

Useimmilla naisilla on niin paljon seksuaalisia traumoja, stressiä ja paskoja kokemuksia, että tulos on sitten huono seksi. Tämä liittyi aiheeseen, mutta ehkä jonkun mielestä aiheen vierestä: Mutta kai on teoriassa mahdollista saada orgasmi ajatuksen voimalla, jos se kerran onnistuu myös nukkuessa vailla minkäänlaista fyysistä stimulaatiota Omalle kohdalle ei kyllä ole sattunut. D tietenkin oli siis tilanne päällä jo muutenkin, en kaatuile tuolla kadulla jos joku tulee kuiskaamaan jotain satunnaista.

Perinteisen penetraation aikanakin saan sitten useinkin noin kymmenen orgasmia. Olen erittäin tyytyväinen "supervoimastani". Juuri niin sen pitäisi olla, että kaikki saavat toteuttaa seksuaalisuuttaan hyväksi katsomallaan tavalla joo joo, kunhan kyseessä ihan aikuiset ihmiset vapaasta tahdostaan jnejne. Ai että revähdin nauruun tuolle jälkikirjoitukselle: D Kyllä turkulaiset on oikeesti ihan hyviä tyyppejä ;. Puit sanoiksi sen, mitä itekin olen ajatellut ja mistä oon ajatellut kirjoittaakin, mut kirjoitit vielä hauskasti, nasevasti ja lyhyen ytimekkäästi: Eräs mies jonka kanssa päädyin sittemmin seurustelemaan murehti ensimmäisen seksikertamme jälkeen, että toivottavasti tämä ei ollut pelkkää seksiä ja että olisi kurjaa olla pelkkä pano.

Itsekin olen ollut useammassa tilanteessa, jossa mies on ollut huolissaan siitä, ettei olisi pelkkä pano. Olen myös huomannut, että hyvin monet miehet toivovat seksisuhteelta myös tunnetta eli tuntemista, tykkäämistä ja luottamusta. Ihan samanlaisia me ollaan kaikki: Aikamme häpeilemätön suunnan näyttäjä!

Kiitos, että kirjoitit tämän - olen itsekin avoin, leikkisä ja uusia kokemuksia janoava seikkailija, ja jos elämästä voi nauttia, miksi tekisi sen häpeillen?

Tätä ajatusmaailmaa olen toteuttanut itsekin, ja olen ylpeä siitä että olen helppo. Itsekin aina ihmettelen, kun joku varottaa liiasta helppoudesta. Miksi pitäisi häpeillä sitä että on saanut juuri sitä mitä halusi? Siitä pitää olla ylpeä! Haha apua, tää on mulle  jotenki täysin käsittämätön juttu - tai ois ollu ainakin vielä muutama kuukaus sitten. Mut on kasvatettu siihen että seksi yhdyntä on kahden rakastavaisen ja vielä tarkemmin avioparin välinen juttu, ja aviomies onkin ainoa jonka kansss oon peittoja heilutellu tosin kokeiltiin jo kihloissa ekan kerran: Yks perustelu oli että koska ei oo vertailukohtaa seksistä muiden kanssa niin on helpompi pysyä tyytyväisenä puolisoonsa, jonka kuitenkin on valinnut ensisijaisesti muiden ominaisuuksien perusteella.

Tää on mun mielestä aika hyvä perustelu. Koko seksi on ollu mulle aikamoista opettelua ja vasta ihan muutaman kuukauden sisällä oon oppinu nauttimaan siitä edes vähän enemmän.

Jopa niin paljon että oon pystynyt listaamaan mieheni lisäks peräti kolme muutakin tyyppiä, joiden kanssa voisin kuvitella yhtyväni ihan tosta noin vaan jos tilanne olis otollinen ja mä oisin sinkku. Ketään näistä en ole tuntenut ollessani sinkku enkä varmaan ikinä tuu olemaan sinkku, joten realistista mahista muiden kanssa paneskeluun ei oo ollut eikä tuu.

Ja ehkä ihan hyvä niin. En oo oikeestaan aikuisiälläni masturboinu, ja vieläkin hyvin harvoin herää oma-alotteisesti mitään seksihaluja. Ehkä asia ois toisin jos oisin pakottanu itteni opettelemaan homman nuoresta pitäen mut ennemmin kyllä luulen et se opettelu ois tietyllä tapaa tuhonnu mut.

Ihana kirjoitus, tätä olen odottanut! Tällaisia tekstejä naisten ja miesten pitäisi lukea, kuulla ja kertoa paljon enemmän. Olen miettinyt itsekin helppo-dilemmaa viime aikoina. Jos jotain haluaa ja siitä nauttii, mitä muuta voisi tai kannattaisi ollakaan? Mielestäni koko helppo-keskustelu heijastelee ennemmin vanhakantaista ajatusta siitä, että nainen olisi jotenkin epäseksuaalisempi osapuoli.

Ei helppous viittaa sanana aktiiviseen toimijaan, ottajaan ja haluajaan, vaan passiiviseen antajaan ja suostujaan. Naista on vähän höynäytetty, jos hän antaa helposti, ja mies on voittajana päässyt tavoitteeseensa. Jos naisen näkee oman seksuaalisuutensa iloisena toteuttajana, ei häntä pitäisi voida kutsua termillä helppo. Mutta ollaan silti ylpeästi helppoja ja otetaan termi omaksemme! Ja taidanpa huumorilla kutsua jatkossa ihania seksuaalisia miehiä helpoiksi ;.

Mä mietin itseasiassa myös tuota kirjoittaessani, että näistä ei tosiaan hirveästi puhuta; ja että ehkä pitäisi, jospa se helpon leima siitä - ellei häviäisi, niin ainakin muuttuisi negatiivisesta positiivisemmaksi! Olen ollut helppo silloin kun se on ollut minun valinta. Valinnan olen tehnyt vapaaehtoisesti enkä yhtään hetkeä, panoa tai rakastelua vaihtaisi pois. Silloin kun en ole ollut helppo olen ollut varma ja silloinkin omasta tahdostani.

Jos en ole tahtonut, olen laittanut jalkani kiinni, mutta onneksi olen tahtonut. Olen tahtonut ja minua on rakastettu, minua on vatkattu ja vanutettu. Nyt antaudun vain yhdelle, kenties lopun elämäni, mutta aiempia antautumisia se ei huononna, ei poista eikä vähennä yhdenkään kohtaamisen arvoa ja merkitystä. Kaikki kannattavat naisten seksuaalisia vapauksia. Aina kunnes oma aviomies löytyy sängystä helpon naisen kanssa. Hahhah, siis sä kuvittelet että naiset kannattaisivat koko sukupuolensa alistamista ennemmin kuin yksinkertaisesti heivaisivat pettävät kumppanit?

Miten musta tuntuu, että sulla ei oo koskaan käynyt mielessäkään, että mies on ihan itse vastuussa tekemisistään Eeeii, paras vain kahlita kaikki maailman naiset, jottei luontaisesti vastuuta ja kontrollia vailla oleva aviomiesressukka vahingossakaan löydä mistään vapaata pillua.

En, en kuvittele niin kuin sinä kuvittelet minun, yhden lauseen perusteella, kuvittelevan.

.. toukokuu I seksitreffit shemale inka porno seksiä turusta paljasta pillua seksiä turussa riihimäki tietokonehuolto kouvola gina vogue sauna kokemuksia bb seksi Myös homoseksuaaliset suhteet ovat suureksi osaksi yksiavioisia. 5 Sep chat old hat helsinki auto merkit paras porno sivusto suomi24 elokuvat .. siwa seksitreffit seksikauppa kallio free suomiporno kuusankosken uimahalli hd seksivideot luomuteurastaja tiukkaan pilluun mustakissa gina bensa vs on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. toukokuu Minttumaaria · empyreum · Santrami · Annennee · Ninde · Athene · tints · polar code · Pumpuli · Krizzz · Gina Lemone · Mindemom · Kat

: Suomiporno gina seksitrffit homoseksuaaliseen

THAIKLUPI SALAISTA SEURAA HOMOSEKSUAALISEEN Joskus muuten tuntuu siltä, että naiset pitävät enemmän kiinni tästä miesten muinoin syöttämästä ja ylläpitämästä ideasta naisten vähempiarvoisesta ja arveluttavasta seksuaalisuudesta. Olen painautunut turvallisentuntuisten miesten homo mies saa kyrpää helsinki hookers ja hipsinyt seuraavana aamuna hymyillen ja tuikkivasilmäisenä ulos ovelta vilkuttaen; olen kävellyt kotiin edellisen illan bilevaatteissa paheksuvailmeisille vastaantulijoille virnistellen, hiukset panotukkana. Eläimellistä, tunteetonta, tuhmaa naimista, suomiporno gina seksitrffit homoseksuaaliseen. No nyt kyllä minä repesin. Kun viimein maltoimme vetäytyä makuuhuoneeseen, kello oli jo käynyt viittä hyvän tovin ja toinenkin pullo viiniä melkein lopussa. Ja poikaystäväni kertoi että aluksi häntä häiritsi minun historiani ja sen takia hän epäili minun kykyäni uskollisuuteen. Tää on mun mielestä aika hyvä perustelu.
HOMOSEKSUAALISEEN SEX SHOP VAASA ILMAINEN SEKSISEURA 361
Suomiporno gina seksitrffit homoseksuaaliseen Adult sex homoseksuaaliseen videos flash sex games
Mutta vaikenemisen muuri vaan kasvaa, kun pupistaan omissa ryhmissä eikä nosteta kissaa pöydälle. Nauranut ja joskus vähän itkeskellytkin. Ja ehkä kävivätkin, suomiporno gina seksitrffit homoseksuaaliseen, sitä ei vain kerrota. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Niitä on paljon enemmänkin, mutta halusin ottaa esille ennen kaikkea myös niitä tarinoita, joissa uskalsin selkeästi tuoda julki, että tämä ei ole oikein, näin ei kuulu tehdä. Hengitimme raskaasti, hän hieroi itseään vaativasti pakaroitani vasten ja vei toisen kätensä etukautta haarojeni väliin, sävähti kosteuttani. Emme ehtineet ajaa montaakaan metriä, ennen kuin kuskin käsi löysi tiensä reidelleni.

GAY SAANA PORNOTÄHTI KALUA TAKAAPÄIN

Suomiporno gina seksitrffit homoseksuaaliseen