Taka kalu homoseksuaaliseen jalka fetissi

taka kalu homoseksuaaliseen jalka fetissi

En mä osaa sanoa kauanko me naitiin, mutta kun tulin viimein äidin sisään, se tuntui todella hyvältä. Äiti ei tuntunut saavan tarpeekseen, niinpä me hetken kuluttua otettiin uudestaan. Välillä äiti ratsasti mun päällä, välillä mä panin sitä lähetyssaarnaajasta tai takaapäin.

Toisen orkun jälkeen oli pakko levätä vähän. Me noustiin ylös ja puettiin päälle. Vähän syötyämme me jatkettiin telkkarin katsomista ja juotiin loput viinit.

Illan päätteeksi me mentiin taas äidin sänkyyn, sillä kertaa me oltiin jo humalassa ja seksi oli sen mukaista, pitkää ja ilman minkäänlaisia estoja, vai mitä mieltä ootte siitä panin välillä äitiä rintojen väliin ja sitten taas jatkettiin pilluun panemista. Äiti osasi kaikenlaisia asentoja, muun muassa sen että nosti jalat mun harteille ja oli ihan linkkuveitsenä kun nussin lähetyssaarnaajassa. Sen yön nukuin äidin vierellä, ja kun me aamulla herättiin, ei kumpikaan ollut mitenkään hämillään.

Sunnuntaina me ei enää pantu, mutta musta silti tuntuu että tää ei todellakaan jäänyt tähän, sen verran hyvältä se oli molemmista tuntunut. Niin että toivottavasti tulevaisuutta. Mulla ei varsinaisesti ollut fyysistä kontaktia äidin kanssa. Monesti kurkin hänen makkarinsa oven raossa kun äiti tyydytti itseään sormin ja dildolla. Taisi tietää että katselen kun aina jätti oven raolleen. Luulen että kävi myös katselemassa kun itse runkkailin huoneessani. Saunottiin yhdessä ja siellä tuli aina vilkuiltua äidin jalkoväliä.

Istui jalat koukussa ylälauteella jalat pikkasen levällään siten että tavara loisti hyvin. Kun äiti huomasi että katselen levitti jalkojaan entisestään ja näkymät paranivat. Jälkikäteen harmittanut miksen tehnyt aloitetta äitiä kohtaan. Ties vaikka olis päässy lähikontaktiin. Kuka jättää tuollaisen tilaisuuden käyttämättä? Ihan selvä juttu, sinulla olisi voinut olla todella hauskaa äitisi kanssa.

Runkkailette niin että toinen näkee, ja saunotte yhdessä Onneksi minä en tehnyt tuota samaa virhettä. Nainen joka harrastaa seksiä pojan kanssa on tosi seksikäs koska seksinälkäinen nainen on seksikä.

Olisi hienoa päästä panemaans sellaista naista joka panee poikansa kanssa koska sellainen nainen on todella seksikäs Kun en kuitenkaan pääse niin kyselen kainlaista, jotta voisin edes kuvitella. Tiedättekö kiihottaako äitiänne se että on oman pojan kanssa tai miten äitinne kokee asian verrattuna muihin miehiin?! Onko kukaan nainut äitiään siten että kumpikaan EI ole ollut humalassa kun tuntuu että kaikki ovat olleet humalassa?

Mitä kaikkea äitinne on opettanut teille seksistä? Liittyykö äidin kanssa panemiseen jotain tunteita verrattuna siihen, että olisi joku muu nainen? Kuinka monen äiti pitää ratsastamisesta? Tuleeko äitinne koskaan oma-aloitteisesti vaikkapa syliin ja ottaa kullin sisäänsä?

Jos asutte kaksistaan, niin oletteko koskaan koton kaksistaan alasti tai edes äitinne? Pukeutuuko äitinne koskaan seksikäästi kotana kiihottaakseen teitä ja jos pukeutuu niin millä tavalla? Minkälainen karvotus äidillänne on?

Jos käytte saunassa yhdessä, niin tapahtuuko saunassa jotain vain meneekö saunominen normaalisti vain saunomisena? Harrastatteko suuseksiä eli antaako äitinne nuolla ja onko opettanut nuolemista ja jos on niin miten? Mistä äitinne pitää kaikkein eniten? Antaako äitinne teille joskus pelkkää käsihoitoa? Kuinka usein äitinne haluaa seksiä et siis sinä vaan äitisi? Minkä ikäinen äitisi on ja minkä ikäinen sinä olit kun aloitte sekstailemaan?

Kiihottuuko äitinne rintojen hyväilystä eli esim. Onko äitinne sanonut mitään mielipidettä kullinne koosta? Minkälainen äitinne muuten on ja minkälaiset välit teillä on? Onko kyse vain seksistä vai onko teillä muutenkin välit parantuneet seksin myötä eli miten arkielämä on muuttunut tai äitinne käytös tai suhtautuminen teihin on muuttunut seksin myötä? Minkä näköinen äitinne on pitkä, lyhyt, hoikka, tukeva, urheilullinen vai ei, pukeutuu yleensä seksikkäästi vai ei jne.

Miksi luulet että äitisi haluaa sinua eli oletko komea, iso kalu vai kelpaako kuka vain? En tiedä, sen tiedän että minä kiihottavaa äitiä. Se on tullut selväksi näiden muutaman vuoden aikana. Ei me viikolla olla kännissä, ja silti me nussitaan. Ei viina siihen liity, paitsi silleen että tietenkin pienessä kännissä meitä molempia pakettia enemmän.

Me ollaan opetettu molemmat toisiamme. Äiti on kai opettanut sitä, miten naista huomioidaan ja ollaan helliä, minä sitä, miten seksi voi olla spontaania ja tapahtua ihan hetkessä, ilman suunnitelmaa. Liittyy, ei sitä voi kieltää.

On ihan eri juttu panna äidin kanssa, kuin bileissä jonkun luokkakaverin kanssa. Jotenkin se, että oma äiti huutaa onnesta on paljon kiihottavaa paa kuin se, että se on joku ihan muu. Ainakin minun äiti pitää ratsastamisesta, aika usein äiti tulee minun päälleni ja ottaa minut sisäänsä. Ei me olla alasti, paitsi nukkumaan mennessä ja tietenkin saunassa.

Kyllä meillä muuten on vaatteet yleensä päällä. Tottakai pukeutuu, äiti tykkää käyttää seksikkäitä alusasuja ja stayuppeja. Muutenkin äiti tykkää pukeutua naiselliset, ei oo mitenkään mummomainen. Tää on varmaan joku fetissikysymys, mutta ihan normaali, lyhyeksi ajettu tumma häpykarvoitus. Sellainen, että häpyhuulet näkyy, ei mikään turkislakki. Kyllä me ollaan näiden muutaman vuoden aikana käyty yhdessä alasti saunassa, melkein joka viikko.

Joskus se johtaa sänkyyn, ei aina, riippuu vähän tunnelmasta. Antaa äiti nuolla, ja ottaa suihin, ihan loppuun asti.

Olen onnistunut muutamia kertoja nuolemaan äidille orkun, ja äiti on aika monta kertaa antanut mun tulla suuhunsa. En tiedä, aika usein meidän panot päättyy siihen että äiti haluu takaa, eli kai se pitää takaapäin panemisesta.

Eipä oikeestaan, kyllä se on ainakin tähän asti aina johtanut panemiseen. Kyllä me halutaan ihan yhtä aikaa, mutta jos kysyt sitä miten usein äiti tekee aloitteen, niin ehkä kerran viikossa. Riippuu vähän viikosta ja tunnelmasta.

Äiti oli 44, omaa ikään en viitsi sanoa, lukiossa kuitenkin. Äidillä on aika herkät rinnat, se pitää niiden hyväilemisestä ja imetyksestä. Aika usein ihan naidessakin mä imen äidin nännejä, se tekee äidille hyvää.

Ei ole, mutta taitaa se olla ihan riittävän iso, ainakin siitä päätellen miten tiukalta äiti tuntuu, ja miten se nauttii. Meillä on tosi hyvät välit.

Ehkä mä oon nykyään enemmän tasavertainen äidin kanssa, se kuuntelee mun mielipiteitä. Meidän välit lähen tosi paljon sen jälkeen kun me ruvettiin panemaan, mutta ollaan me silti edelleen äiti ja poika.

Äiti on kai ihan tavallinen nelikymppinen nainen, mua 10 senttiä lyhyempi ja parikymmentä kiloa kevyempi. Äiti on about ja painaa kai 60 kg. Ihan normi kuntoilija eli suht kiinteä ja isorintainen nainen. Äidillä ei oo mahaa, kiitos kuntoilun. En tiedä, kyllähän äiti miehiä saisi, mutta kyllä se nauttii meidän seksistä, siitä oon varma. Kumpi teistä teki aikanaan ensin aloitteen seksiin?

Minkälaisissa tilanteissa äitisi tulee ratsastamaan? Tuleeko äitisi joskus spontaanisti kuten vaikkapa kun istut olohuoneen sohvalla? En oikein ymmärrä, että äitisi käyttää kotona stayuppeja, koska niiden kanssa pitää käyttää hametta, jotta ovat seksikkäät ja hame taas on erittäin hankala kotona.

Vai käyttääkö äitisi tosiaan hametta kotitöitä tehdessä? On aika jännittävä tunne, kun äiti haluaa seksiä. Se tuntuu kivalta, kiihottavalta. En mä ole koskaan edes ajatellut, ettei äitiä kiihottaisi se, että se panee mun kanssa. Kyllä sitä kiihottaa, usko pois, sen kyllä huomaa. Sitä mä en tiedä, kiihottaako äitiä jotenkin erityisesti se, että mä olen sen poika. En tiedä, voi olla, mua ainakin kiihottaa se, että saan panna äidin kanssa.

Tottakai me ollaan pantu niin, ettei me olla humalassa, ei kai kukaan koko ajan ole kännissä? Tässä muutamassa vuodessa on tietenkin ollu juhlia ja sellaisia, jolloin me ollaan oltu ainakin vähän kännissä ja naitu, mutta kyllä me suurimman osan ajasta ollaan oltu iahn selvin päin ja silti naitu.

Ei äiti ollut mun ensimmäinen pano, aika kaukana siitä, joten ei äiti ole mitään ihmeellistä mulle opettanut.

Jotenkin meillä vain kaikki natsaa ja halutaan samoja juttuja ja ne tuntuu hyvältä, ei siihen sisälly mitään opettamista kummaltakaan. Ihan taatusti tähän liittyy paljon tunteita verrattuan siihen, kun panee jonkun muun naisen tai tytön kanssa, ja siksi tää ei ihan kaikille sovikaan. Ei omaa äitiä voi panna sillä ajatuksella, että se nyt vaan on joku nainen, tai en mä ainakaan pysty siihen. Justiinsa se, että se on äiti, jonka kanssa panet, tekee siitä niin erityisen, ihan erilaisen kuin muiden kanssa.

Kymmeene kertaa kiihottavampaa kuin muiden kanssa. Voihan se olla, ettei se olis niin kiihottavaa jos se ei olis kiellettyä, en tiedä. Äiti pitää ratsastamisesta ihan niin kuin muistakin asennoista. Me asutaan kaksin, ja tietenkin me ollaan toistemme edessä alasti aina silloin tällöin. Se on meille ihan luonnollista.

Kyllä äiti joskus pukeutuu seksikkäästi, ainakin sillon kun ollaan menossa ulos juhlimaan, tai joskun viikonloppuna, kun meidän on tarkoitus viettää mukava ilta ja yö yhdessä.

Kyllä se ihan tavallinenkin pukeutuminen on seksikästä, mutta on tietenkin kivaa, kun äiti aina silloin tällöin pukeutuu seksikkäisiin alusvaatteisiin tai t-paitaan ilman rintaliivejä. Äidillä on ihan tavallinen karvoitus, tumma häpykarvoitus, jonka äiti tykkää pitää lyhyenä ja siistinä.

Se on hyvä, sillä silleen mäkin tykkään siitä, lyhyenä ja siistinä, sellaisen että häpyhuulet näkyy karvoituksen alta. Tottakai me käydään saunassa yhdessä, meidän talossa on sauna ja me asutaan kaksin. Joskus me vaan saunotaan, joskus me mennään saunan jälkeen sänkyyn, riippuu vähän tilanteesta. Kyllä me harrastetaan suuseksiä, äiti pitää siitä kun mä nuolen sitä, ja mä pidän siitä kun äiti ottaa suihin, joten joo, suuseksi on hyvä asia.

Kaikkein eniten äiti pitää siitä, kun me pannaan. Ei asennolla tai muulla ole väliä, musta tuntuu, kaikki asennot on ihan ok ja tekee hyvää. Ei se kyllä koskaan ole jäänyt pelkkään käsihoitoon, kummallakaan. Äiti haluaa seksiä ehkä kerran - pari viikossa. Silloin kun me aloitettiin tää juttu, äiti oli 46 ja mä olin melkein Tottakai äiti kiihottu rintojen ja nännien hyväilystä, kuka nainen ei kiihottuisi?

Äidin mielestä mun kulli on oikein hyvän kokoinen Meillä on tosi hyvä välit muutenkin, siis sen lisäksi että me pannaan. Me ollaan tasavertaisia, äiti kuuntelee ja kunnioittaa mun mielipidettä.

Ja tietenkin mä kuuntelen ja kunnioitan äidin mielipiteitä. No jos multa kysyt, niin äiti on tosi hyvän ja seksikkään näköinen. Kauniit, jotenkin kissamaiset kasvonpiirteet, kohtalaisen hoikka vartalo, isot rinnat ja lihaksikkaat pakarat. Jos pitäisi sanoa, niin äiti on sopivasti urheilullinen, muttei mikään kuivakka lankku. Minä luulen että äiti haluaa seksiä minun kanssani ihan samasta syystä kuin minä hänen, se tuntuu hyvältä ja kiihottavalta.

Mun äiti on 41 ja mä olen Mun mielestä äiti ei todellakaan ole vielä mitenkään vanha. Äiti on kai ihan tavallinen suomalainen nainen. Ihan sopusuhtainen, aika isorintainen ja muutenkin mun mielestä hyvän näköinen.

Äiti on mua lyhyempi ja aika urheilullinen, tykkää käydä Elixiassa ja lenkillä. Mun mielestä äiti pukeutuu seksikkäästi, tosin mikä tahansa vaate näyttää äidin päällä seksikkäältä. Äiti on ristiverinen, ei tumma muttei vaaleakaan. Kauniit silmät, sopivan leveä lantio ja isot rinnat, olen huomannut että muutkin katselevat äidin rintoja.

Ei siis mikään povipommi, mutta tavallista isommat rinnat. Ja hyvä, kiinteä peppu. Eli siis ainakin mun mielestä hyvän näköinen, seksikäs nainen. Äiti pukeutuu aika vaihtelevasti. Joskus se käyttä farkkuja, joskus taas mekkoa tai jakkupukua. Mä luulen, että eniten äiti tykkää hameista, ainakin useimmiten sillä on hame. Kotona äiti kyllä voi olla vaikka farkuissa ja t-paidassa, ja näyttää niissäkin ihan älyttömän hyvältä.

Kireät farkut ja valkoinen t-paita, jonka alla on mustat rintaliivit, ihan älyttömän hyvän näköinen yhdistelmä. Ja äiti tietää sen. Me asutaan kaksin kerrostalossa, ollaan asuttu samassa paikassa jo melkein kymmenen vuotta.

Mulla on oma huone, ja niin on äidilläkin, tosin mä en enää nuku omassa sängyssä. Mä käytän omaa huonetta opiskeluun ja sen takia, että voin tuoda kavereita kylään. Muuten mä vietän nykyään yöt äidin makuuhuoneessa, samassa sängyssä äidin kanssa. Se sopii meille molemmille. Me mentiin ekan kerran sänkyyn vähän yli vuosi sitten, eli äiti oli silloin muistaakseni vielä Mä olin silloin lukiossa.

Eikä me oltu silloin humalassa, se tapahtui ihan muuten vaan, ihan tavallisena viikonloppuna. Äiti ei edes juo paljoa, enkä mäkään. Sopiva tilaisuus ja vähän rohkeutta molemmilta, niin siinä vain kävi.

Sen ekan kerran jälkeen me ollaan jatkettu sitä, ja nyt sen tuntuu meistä molemmista ihan luonnolliselta, hyvältä. Mä en tiedä, kiihottuuko äiti erityisesti juuri siitä, että mä olen sen poika. Ehkäpä, ainakin mua kiihottaa eniten juuri se, että mä saan panna oman äitini kanssa.

Ehkä eniten mua kiihottaa se, että tämä on nykyään osa meidän arkea. Meidän arki oli vielä vuosi sitten aika erilaista. Nykyään se on ihan normaalia, että me ollaan päivät töissä ja koulussa, ja kun me tullan kotiin, jutellaan päivän asioista, ja sitten mennään yöksi vierekkäin nukkumaan.

Ja ennen nukahtamista me saatetaan panna. Ja nukahtaa sitten vierekkäin. Tai vaikka kun äiti tulee töistä kotiin, mä saatan auttaa sitä kotitöissä ja siitä me sitten vain ajaudutaan sänkyyn.

Eli arki on muuttunut aika paljon. Muutenkin me ollaan nykyään paljon läheisempiä kuin ennen seksiä. Me puhutaan kaikesta ja ollaan tosi hyviä kavereita.

On aika vaikeeta kuvailla niitä tunteita, joita tähän liittyy. Mä tiedän, ettei kaikki tunne samoin, mutta ainakin mulle on ihan älyttömän kiihottavaa panna äidin kanssa. Se on ihanb erilaista kuin muiden kanssa, jotenkin paljon kiihottavampaa. En osaa sitä paremmin kuvailla. Ei meillä ole mitään erityistä lempiasentoa, kaikki käy. Eniten mä kai pidän siitä, kun äiti makaa mun alla.

Silloin mä pystyn paremmin tahdittamaan meidän naintiamme ja on aika makeen näköistä katsellaäitiä, kun me pannaa. Mä tykkään katella äitiä silmiin silloin, kun tulen. Ei me yleensä kotona olla alasti, paitsi saunassa ja silloin, kun mennään nukkumaan. Muuten meillä on vaatteet päällä. Eli ihan tavallisesti me ollaan, yleensä. Sauna ei ole meille mikään erityinen juttu, johtuu kai siitä että me käytetään taloyhtiön saunaa.

Mä näen äidin muutenkin alasti joka ilta, joten ei se sauna ole mitenkään ihmeellinen juttu. Sitä paitsi tykkään siitä, kun saan riisua äidin, joten sauna ei ole meille se juttu. Me molemmat tykätään suuseksistä, muttei se ole mitenkään erityinen juttu. Joskus mä nuolen äitiä, ja äiti kyllä tykkää ottaa multa suihin.

Eniten me kyllä tykätään siitä, kun me pannaan, joko edestä päin tai takaa. Eniten me kai pannaan siten, että äiti makaa selällään mun alla. Se on aika intiimiä, ja mä tykkään imeä äidin rintoja samalla kun me naidaan ja katsoa äitiä silmiin, kun mä tuun. Äidillä on aika isot rinnat, se se tykkää siitä, kun mä hieron ja imen niitä. Äidin nännit yleensä kovettu melkein heti, kun mä kosketan sen rintoja. Ja mä tykkään imeä äidin nännejä, se on aika kiihottavaa. Takaapäinkin on hyvä, riippuu ihan tilanteesta.

Joskus äiti tykkää tulla otetuksi rajusti, ja silloin takaa päin on äidistä aika kiihottava juttu. Meillä ei ole mitään erityistä lukua seksin suhteen, mutta yleensä normaalina viikkona äiti kai haluaa seksiä kerran - pari viikossa.

Tähän lopuksi haluan vielä sanoa sen, että ihan parasta on se, miten meidän arki nykyään on muuttunut. Kumpi tahansa voi tehdä aloitteen, toista saa hyväillä ja koskettaa eikä ole mitenkään ihmeellistä, että me mennään sänkyyn.

Muuten, osasitteko olla toistenne seurassa alasti, esimerkiksi taloyhtiön saunassa, jo ennen seksiä? Kertomuksesi oli miellyttävä, yksityiskohtainen ja kertoi siitä, että tuotatte molemmat toisillenne iloa. Me ollaan aina saunottu yhdessä, jo ihan pienestä. Siihen oli aluksi ihan käytännön syyt, taloyhtiön saunavuoro on niin lyhyt, ettei sitä oikein voi jakaa kahteen osaan. Eikä se aluksi tuntunut mitenkään ihmeelliseltä, mutta sitten yhdessä vaiheessa äidin alaston vartalo alkoi kiihottaa aika paljon.

Tietenkin mä yritin peitellä sitä, mutta kyllähän äiti sen huomasi. Äiti oli vain kohtelias eikä sanonut mitään. Aika usein mä menin niiden saunavuorojen jälkeen suoraan omaan huoneeseeni runkkaamaan. No, onneksi nykyään ei tarvitse tehdä sellaista, voidaan mennä äidin makuuhuoneeseen ja tyydyttää toisemme. Naiset, niin äidit kuin muutkin, ovat otettuja, kun huomaavat että ovat viehättäviä ja kiihottavat toista, varsinkin nuorempaa ja varsinkin omaa poikaa.

Tuntee olevansa kaunis ja haluttu. Iloa teille toisistanne monta sylillistä! Viime viikonlopun puutarhajuhlat lähti ihan käsistä. Bileet päättyi siihen, että kun vieraat oli lähteneet, minä ja äiti jatkettiin juhlintaa makuuhuoneessa. Ei se ollut eka kerta, me ollaan pantu jo pari kertaa muutama kuukausi sitten, mutta tää ilta ja yö oli kyllä paras. Se oli pelkkää panemista, tosi kiihkeää sellaista ja kun se viimein päättyi, se päättyi siihen että panin äitiä takaapäin sen omalla sängyllä ja sain todella rajun orkun.

Melkein kaikki tuli kokeiltua sen puolisen tunnin aikana, ainoastaan anaalipano jäi kokeilematta. No ehkä seuraavalla kerralla. Meillä se ei todellakaan ollut mikään hetken humalassa tapahtunut kännipano, vaan pikemminkin pitkän kehityksen lopputulos. Ehkä se siksi johtikin niin hyvään lopputulokseen, me molemmat ehdimme miettiä sitä niin kauan.

Pakko tunnustaa, että minä tein kyllä kaikkeni, että pääsisin äidin kanssa sänkyyn, mutta kyllä äitikin oli siinä mukana, heti alusta lähtien. Olen nyt jo aikuinen ja muuttanut pois kotoa, joten tämän voi kertoa. Se alkoi joskus silloin, kun täytin 15 ja pääsin ripiltä. Silloin huomasin, että äidin halit tuntuivat ihan muulta kuin aikaisemmin.

Olin saanut rippileirillä osani tytöistä, ja yllättäen huomasin että tunsin ihan samoja tunteita äitiä kohtaan. Oli siinä ihmettelemistä murrosikäisellä pojalla. Äkkiä aloin kiinnittämään huomiota siihen, miten hyvältä äiti näytti. Tottakai yritin kätkeä sen äiditä, mutta kyllähän hän sen huomasi. Ja mitä äiti teki? Sen sijaan että hän olisi piilotellut itseään, hän tuntui nauttivan siitä että kiihotti minua.

Jälkeenpäin hän on sanonut, että häntä kiihotti se, että minä tunsin vetoa häneen. Äiti teki kaiken oikein. Hän pukeutui mukavasti, halaili minua kuten ennenkin, muttei koskaan liian selvästi osoittanut, että tiesi kiihottavansa minua. Hän ei käynyt enää kanssani saunassa, mutta antoi minun "vahingossa" nähdä alastoman vartalonsa kun hän riisuutui tai pukeutui.

Se kaikki tuntui ihan luonnolliselta, mutta myöhemmin hän on kertonut, että hän teki sen tarkoituksella. Minä tein samoin, annoin hänen nähdä alastomana esimerkiksi omassa huoneessani, kun nukuin ja hän tuli aamulla herättämään minua.

Nukuin aivan tarkoituksella alasti tietäen, että aamulla hän näkisi minut ja kaluni. Oli myös monia muita tilanteita, jolloin joko minä tai äiti tarkoituksella härnsimme toisiamme. Tällaista härnäystä jatkui melkein kolmisen vuotta, kunnes olin riittävän vanha, ja päättäväinen, tekemään asialle jotain. Se päivä on jäänyt mieleeni. Äiti oli tapansa mukaan taas kiusoitellut minua koko edellisen illan pukeutuen todella kivasti ja halaillen minua paljon.

Mennessäni nukkumaan olin todella kiihottunut. Kun äiti taas aamulla tuli tapansa mukaan herättämään minua, en antanut sen jäädä siihen. Kun äiti aamulla tuli huoneeseeni ja tuli sänkyni viereen herättääkseni minut, tartuin häntä kädestä ja vedin peiton yltäni. Äiti näki kovana seisovan kaluni, oli ihan selvää mitä halusin. Sillä kertaa olin valmis viemään loppuun tämän loputtoman leikin, en päästänyt äidin kädestä irti vaan vedin hänet sänkyyn vierelleni.

Melkein kuin itsestään äiti tuli viereeni, ja alleni ja levitti reitensä. Hänellä oli yllään aamutakki, ei mitään muuta, joten se kaikki tapahtui aika nopeasti.

Olin halunnut sitä melkein kolme vuotta, ja äkkiä äiti oli allani ja minä hänen päällään. Panin siis äitiä ensimmäisen kerran omalla sängylläni, aamulla. Siihen ei tarvittu paljoakaan, tulin todella nopeasti.

Äiti poistui melkein heti kun olin tullut. Me jatkoimme sitä samaa leikkiä muutamina aamuina, kunnes nussimme muutenkin. Se tuntui jopa paremmalta kuin se aamuinen pano. Siihen liittyi viettelemisen tunne, ja se että äiti tuli kanssani sänkyyn ja antoi minun naida itseään.

Eli tämä juttu ei siis ollut mikään kännipano, vaan pitkän ajan lopputulos. Siksi se kai tuntuu niin hyvältä, vieläkin.

Kerro lisää noista muista panoista. Tämä ehkä alkoi "kännipanosta", mutta nykyään tää on kaikkea muuta. Tää on mun ja äidin yhteinen juttu, äiti haluaa ihan yhtä paljon kuin minäkin.

Me pannaan muutama kertaa viikossa, ja molemmat halutaan sitä. Tää on ihan parasta, me molemmat saadaan niin paljon kuin halutaan.

Äiti saa seksiä aina kuin haluaa, ja niin minäkin. Tää tuntuu tosi hyvältä, en ymmärrä miksi tätä vastustetaan niin paljon. Käy kateeksi teitä poikia. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita? Miten seksi yleensä alkaa?

Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi? Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"? Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat?

Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa?

Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim. Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim.

Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta? Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi?

Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne.

Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet? En ole tämän ketjun aloittaja, joten tämä kysymys ei ollut osoitettu minulle, vaan molemmathaluaa, säännöllisestiäidin ja 8KKhh6 -nimimerkeille, mutta vastaanpahan kuitenkin, kun on niin hyvä keskustelu. Äiti on 48, minä Äiti on kai ihan tavallisen näköinen keski-ikäinen nainen, minun mielestäni tosi kaunis.

Hän on noin cm pitkä ja painaa ehkä noin 60 kg? Tukan väri ja pituus vaihtelevat, tällä hetkellä äidillä on aika lyhyt, vaaleaksi sävytetty tukka. Äidillä on kai tavallista kookkaammat rinnat, kuppikokoa en kyllä osaa sanoa, ehkä c? Äiti on nuorempana harrastanut tanssia, ja se kyllä näkyy yhä hänen vartalossaan. Äiti ei ole lihava, vaan aika kiinteä, kaunis nainen. Hän pukeutuu yleensä aika tiukkoihin, vartalonmyötäisiin vaatteisiin, ja miksipä ei, äidin vartalossa ei ole mitään hävettävää, päivastoin.

Farkut ovat ihan äidin lempihousut, ja kyllä häntä kelpaa katsella tiukoissa farkuissa. Meidän perheessä ei enää asu muita, joten kotona meidän ei tarvitse salailla tätä mitenkään. Ainoastaan utelialita naapureilta ja satunnaisilta tyttöystäviltä tämä pitää salata, mutta siinä me olemme onnistuneet ihan hyvin. Seksi voi alkaa ihan miten vain, ei meillä ole mitään rutiinia. Se on aika spontaania, joskus äiti tekee aloitteen, joskus minä.

Useimmin me pannaan iltaisin nukkumaan mennessä, mutta se johtuu siitä että me nukutaan samassa sängyssä. Me ollaan pantu tosi monessa paikassa, joten ei se ole mikään sääntö että aina vaan kotona, äidin sängyssä. Esimerkiksi viime kerralla me pantiin mökillä sohvalla, kun kumpikin vaan sattui haluamaan. Sitä edellisellä kerralla pantiin, kun oltiin oltu uimarannalla ja tultiin kotiin. Silloin me mentiin suoraan makuuhuoneeseen ja sänkyyn, ei edes riisuttu sen ihmeemmin. On äiti saanut muutamia kertoja orgasmin, siis silleen että mä olen selvästi huomannut sen.

Silloin äiti menettä kontrollin ihan täysin, eikä yhtään välitä miten äänekkäästi hän on. Äiti on aika äänekäs silloin kun saa orkun, se ei todellakaan jää huomaamatta. Orkun jälkeen äiti on tosi helläja herkkänä, kaipaa läheisyyttä, ja sellaisina kertoina me yleensä pannaan melkein heti uudestaan. Helpoiten äiti saa orgasmin silloin, kun me pannaan sponttaanisti jossain uudessa ja jännittävässä tilanteessa.

Kerran pantiin hotellihuoneessa pitkän illan päätteeksi niin, että muiden ihmisten äänet kuului käytävältä meidän huoneeseen. Se teki äidin ihan villiksi ja se sai melkein heti orkun. Tottakai äiti kertoo, mitä haluaa, niin minäkin. Äiti voi pyytää esimerkiksi asennon vaihtoa, tai muuta sellaista.

Joskus hän pyytää ottamaan rauhallisesti, joskus taas panemaan rajusti, voimalla. Tottakai siihen liittyy paljon tunteita, kai seksiin yleensäkin liittyy tunteita, etenkin äidin kanssa.

Et ole varmaan itse koskaan pannut äidin kanssa, kun ajattelet että joku voisi tuntea itsensä pikkupojaksi kun nai äitiään. Kyllä siitä on pikkupoika -tunne aika kaukana, kun panet äitiäsi, joka kiemurtelee nautinnosta. Ehkä siinä tapauksessa, että äiti jotenkin alistaisi minua, mutta ei todellakaan muuten. Kyllä mä tunnen itseni kaikkea muuta kuin pikkupojaksi, kun äiti on kuin sulaa vahaa mun käsissäni.

Kyllä me ollaan ihan tasavertaisia, äiti nauttii ihan yhtä paljon kuin minäkin. Ja joo, kyllä se on erilaista äidin kanssa kuin muiden kanssa. Äidin kanssa siinä on paljon isompi lataus, se on paljon kiihottavampaa. Pitäisi kai kysyä äidiltä, pitääkö hän minua ainoastaan kaluna. No ei tarvitse, ei todellakaan pidä. Kyllä mä tiedän ja tunnen, että olen edelleen äidille myös lapsi ja poika.

Sen lisäksi mä olen se, joka saa äidin kiemurtelemaan mielihyvästä, joka saa äidin kiihottumaan. Se on vähän niinkuin kaksijakoista, välillä ollaan ihan äiti ja poika, puhutaan ja tehdään niitä juttuja, ja välillä taas tehdään ihan muita juttuja. Kyllä mä silti aina huomaan, että saan äidin kiihottumaan, ja äiti mut. Sen vaan huomaa, kun äiti haluaa, en mä osaa sitä sen paremmin selittää. Se näkyy katseesta, siitä miten äiti koskettaa ja vastaa kosketukseen. Joskus äiti saattaa sanoa, että kun päästään kotiin, niin mennään sänkyyn, mutta yleensä sen vain huomaa.

Mä huomaan koska äiti haluaa, ja niin äitikin huomaa, koska mä haluan. Katse, pieni kosketus, tietynlainen naurahdus ja hymy, puseron läpi näkyvät kovettuneet nännit, sellaisista asioista sen huomaa. Joskus me "esileikitään" melkein koko päivä, joskus taas kaikki käy ihan hetkessä.

Joskus me saatetaan rakennella halua melkein koko päivä, ja joskus me pannaan ihan hetkessä. Ollaan me aika usein nussittu riisumatta vaatteita, sitä kai voi sanoa spontaaniksi panoksi, eikö?

Toisaalta aika usein me pannaan iltaisin, kun mennään nukkumaan. Me nukutaan yleensä alasti, enkä vielä ole oppinut nukkumaan alastoman äidin vieressä ilman, etteikö tekisi mieli. Aika usein pienet hyväilyt ja suutelut johtaa siihen, että me naidaan, ja sitten nukahdetaan.

Jos äiti saisi päättää, niin kai se olisi aika lailla se määrä, mitä me nytkin pannaan. Tää on molempien juttu, eli me molemmat päätetään koska naidaan. Me pannaan kerran pari viikossa, riippuu vähän viikosta ja jutuista, mitä tehdään. Jos me käydään jossain reissussa, niin silloin me yleensä myös pannaan, en ihan heti muista yhtään hotelli- tai laivakeikkaa, etteikö me oltaisi ainakin jossain vaiheessa myös naitu. Me ollaan ihan luonnostaan opetettu toisillemme niitä asioita, joista me pidetään.

Äiti esimerkiksi tykkää tosi paljon ratsastaa mun päällä, tai siitä kun se on polvillaan ja mä panen sitä takaa. Mä tykkään myös siitä, kun äiti makaa mun alla, musta on kiva katsella äitiä samalla kun me nussitaan. Helpoiten äiti saa orkun silloin, kun mä panen sitä takaa, se on äidistä jotenkin erityisen kiihottavaa. En usko että kukaan muu tietää tästä meidän jutusta. Voihan se olla, että naapurit on joskus kuulleet jotain, ei me ihan aina olla oltu niin varovaisia, tai joskus laivareissulla joku on voinut kiinnittää meihin huomiota.

Kukaan ei kuitenkaan koskaan ole sanonut mitään, joten ei kai kukaan tiedä, luulisin. Tuli kirjoitettua vähän pidempään kuin ajattelin, joku muu saa jatkaa tästä. Kiitos että viitsit vastata perusteellisesti. Ja kuka tahansa saa tietenkin vastata. Kuten arvasit, en ole pannut äitiäni eikä ole sen näköinen että edes haluaisin , joten senhän takia kyselen. Haluaisin olla sinun paikallasi.

On todella kiihottavaa, että joku panee omaa äitiään. Tietenkin kuvittelen mielessäni äitisi sellaiseksi, jota minä haluaisin panna. Ja mainen on mielestäni seksikkäimmillään yli vuotiaana. Kertokaa muutkin lisää tarkkoja omia kokemuksia, nämä ovat todella kiihottavia ja mielenkiintoisia.

Jossain vaiheessa joku titenkin taas väittää, että tarinat ovat keksittyjä, mutta ei kukaan näin tarkkoja vastuksia keksisi, jos ne eivät olisi totta. Ilmeisesti eronneiden naisten ja poikien seksi onkin yleisempää kuin ollaan yleensä kuviteltu. Muutama lisäkysymyksiä nimimerkille ÄiPoi Mitä tarkoittaa käytännössä, että joskus "esileikitte" koko päivän ja "me saatetaan rakennella halua melkein koko päivä"?

Mitä on "esileikki", joka kestää koko päivän ja miten halua rakennellaan. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä tämä tarkoittaa käytännössä, mutta kuulostaa seksikäältä. Sanot, että äitisi haluan näkee esim. Kovettuvatko äitisi nännit tosiaan, vaikka ei mitään konkreettista olisi tapahtunut? Pitääkö äitisi kotona puseroita, joista näkyy läpi jos pitää, niin erittäin seksikästä? Jos teille tulee riita jostain asiasta, niin jääkö myös seksi pois vai onko seksi ja teidän välinen ihmissuhde tavallaan erillisiä asioita?

Miksi äitisi pitää ratsastamisesta tosi paljon? Jos et tiedä, niin kysy: Miten seksinne aikoinaan alkoi eli miten ekan kerran päädyitte harrastamaan seksiä? Hei, en ole hetkeen ollut tällä palstalla, on ollut kaikkea muuta tekemistä. Opiskelu on vaatinut aika paljon aikaa, mutta onneksi aikaa on riittänyt myös äidille: Tässä muutamia vastauksia nallepuhhuhin kysymyksiin: Koko päivän esileikki on esimerkiksi sellaista, että tiedämme molempien haluavan, mutta emme juuri sillä hetkellä voi mennä sänkyyn, tai sitten vain haluamme pitkittää nautintoa.

Viimeksi näin tapahtui kesällä, kun lensimme lomamatkalle etelään. Jo lentokentällä halusin panna äitiä, mutta eihän se siellä onnistu. Kyllä äiti sen huomasi, hän sanoo että sen huomaa siitä, miten katselen häntä. Piti odottaa konetta, istua koneessa koko pitkä lento muiden ihmisten kanssa istuimme vierekkäisillä paikoilla, joten ainakin jalkamme saattoivat koskettaa toisiaan , ottaa lentokenttäbussi hotellille ja kirjautua hotelliin.

Ja vasta sitten kun pääsimme huoneeseen ja saimme oven kiinni, saatoimme mennä sänkyyn. Sellaisina hetkinä se tuntuu vieläkin paremmalta kuin yleensä. Hyvää kannattaa odottaa, niinhän sitä sanotaan. Sama homma, jos meillä käy vieraita. Vieraiden ollessa meillä käyttäydymme normaalisti ja pidämme kätemme kurissa, vaikka kumpikin tietää, että kun vieraat ovat lähteneet, menemme makuuhuoneeseen panemaan. Toisinaan äiti jopa kiusoittelee minua, pukeutuu todella hyvän näköisesti vieraiden tullessa tietäen, että se kiihottaa minua.

Ja sitten kun vieraat lähtevät, me panemme. Totta kai äidin nännit kovettuvat silloin kun hän kiihottuu, se kai on aika yleistä. Ei siihen tarvita vielä edes kosketusta, ainakin minun äitini nännit kovettuvat kun hän kiihottuu.

Äiti pitää ihan tavallisia puseroita, eli t-paitoja ja nappipaitoja kotona. Kyllä niiden läpi näkee ihan selvästi, kun hänen nänninsä ovat kovana.

Riidat vaikuttavat tietenkin meidän seksiimme, mutta onneksi me riitelemme aika harvoin, ja äiti pitää myös "sovintoseksistä". Äiti on sanonut, että siinä asennossa kalu hankaa juuri oikeassa asennossa hänen häpyään, ja että hän pitää siitä, että samalla kun hän ratsastaa päälläni, minä voin imeä hänen rintojaan. Äidillä on aika herkät nännit ja hän pitää siitä, kun imen niitä. Äidillä on tummat hiukset, yleensä lyhyet, mutta on sillä ollut pitkätkin hiukset. Keskimittainen, ehkä cm ja kohtalaisen hoikka, painaa ehkä vähän yli 60 kiloa.

Äiti harrasti lukion aikoihin kuulemma tanssia ihan kilpatasolla, ja se näkyy vieläkin äidissä. Vähän pyöreyttä on ehkä kertynyt niistä ajoista, mutta se on kyllä tullut oikeisiin paikkoihin.

Äiti on syntynyt ja minä Meidän ei tarvitse kotona salailla mitään, kotona ei asu muita. Naapureita ja kavereita joutuu tietenkin vähän varomaan, kun me asutaan kerrostalossa, mutta muuten kotona voidaan olla ihan vapaasti. Meidän seksi alkaa ihan samalla tavalla kuin muillakin, siitä että me halutaan seksiä. Ei meillä ole mitään rutiinia sen suhteen. Äiti saa mut kiihottumaan, ja minä äidin. Kyllä me ollaan jo aika hyvin opittu huomaamaan, milloin toinen on sillä tuulella. Äiti saa joskus orgasmin, muttei joka kerta.

Sen huomaa aina siitä, että äiti tulee ihan villiksi ja on ihan muissa maailmoissa. Me molemmat esitetään tietenkin toiveita, esim. Totta kai seksiin liittyy paljon tunteita, ihan kaikenlaisia. Mä himoitsen äitiä ja äiti minua, mutta samalla siihen liittyy hellyyttä. Ei äiti ole seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen, äiti on paljon enemmän kuin muut.

Äiti on äiti, ja samalla seksikäs, halukas nainen. Äidillä on mua kohtaan ihan samanlaiset tunteet. Kun äiti haluaa seksiä, niin se yleensä tulee mun vierelle ja hyväilee minua.

Joskus äiti saattaa riisua vaatteet ja kävellä mitään sanomatta makuuhuoneeseen. Se on aika selvä merkki, että nyt kannattaa mennä perässä. Tai sitten me ihan vain suoraan ehdotetaan toisillemme. Joskus me käydään suoraan asiaan, jos me molemmat ollaan kiihottuneita, mutta kyllä me yleensä ensin kiihotetaan toisiamme, riisuudutaan ja sitten mennään sänkyyn. Riippuu vähän tilanteesta ja siitä millä tuulella ollaan. Me rakastellaan muutaman kerran viikossa. Joskus saattaa mennä viikkokin, ettei mennä sänkyyn, ja joskus taas monena päivänä viikossa, se vähän riippuu.

Mä olen jo oppinut huomaamaan, millaisesta seksistä äiti pitää, ja samoin hän. Ei kukaan muu tiedä tästä, ei tietenkään. Äiti on pitkä ja ihaa älyttömän hyvän näköinen, 50 vuotias. Ei oo muita, ei tarvii salailla. Jompaa kumpaa panettaa, ja sitten sitä mennään sänkyyn. Mua varmaan panettaa useammin, mutta kyllä äiti aina lähtee siihen mukaan.

Äiti on aika kovaääninen ja huutaa kyllä ihan ääneen, kun me pannaan. On se sillon tällöin saanu orgasmin. Joo, esittää äiti toiveita, useimmiten se on kunnolla ja lujaa ja vielä vähän, tottakai mä toteutan ne. Joo liitty, äidin paneminen on aika iso juttu. Siitä on kyllä pikkupoika-jutut kaukana, kun panee äitiä ja se huutaa nautinnosta, haluu sua lisää, lujempaa. Tai sitte kun sä painat äitiäs suuhun, ja se imee ihan kunnolla.

En tiiä, en oo kysyny. Mulle riittää, että äiti antaa mulle. Kun äitiä panettaa, niin se osaa olla aika irstas eikä todellakaa jää epäselväksi, että se haluu. Joskus äiti haluu esileikkejä, joskus me vaan käydään suoraa asiaan. Kai se riippuu vähän siitä, millä tuulella ollaan. Tää vaihtelee, ehkä kerran pari viikossa. Ei mitää ihmeellistä, luulisin. Äiti tykkää aika monesta asennosta, niinkuin mäkin. Yks kaveri, mutta se tekee samaa, joten ei haittaa.

Mä olen ihan tavallinen vuotias poika etelä-Suomesta. Ainakin toistaiseksi asun vielä kotona, luvun alussa valmistuneessa omakotitalossa kaksin äidin kanssa. Äiti on yksinhuoltaja, se erosi isästä joskus kymmenen vuotta sitten. Siitä lähtien me ollaan oltu kaksin. Äidillä on ollut joitain miehiä, mutta ei kai mitään vakavaa. Se on akateemisesti koulutettu, ja tekee aika pitkiä työpäiviä, se voi olla yksi syy ettei mitään ole oikein löytynyt. Mä teen töitä ja yritän samalla pyrkiä yliopistoon.

Mulla on ollut äidin kanssa seksisuhde vuodesta Meidän suhde alkoi jotenkin ihan itsestään. Siihen ei ainakaan mun mielestä liittynyt mitenkään sen ihmeempää draamaa.

Me ollaan niin pitkään asuttu ihan kaksin ja jaettu kaikki, yhteiset saunat ja muut jutut, ettei alastomuus ollut meille mikään ihme juttu. Ei mua tietenkään aluksi, pienempänä, kiinnostanut alaston nainen mitenkään, mutta kun tulin vanhemmaksi, huomasin että äiti alkoi kiinnostaa ihan eri tavalla. Oli aika vaikeaa välttyä näkemästä äitiä alastomana, kun me oltiin totuttu elämään ihan kaksin, tavallista arkea kotona. Me ollaan aina käyty yhdessä saunassa, eikä me sitä lopetettu senkään jälkeen, kun olin tullut murrosikään.

Saunassa huomasin ensimmäisen kerran, että äiti kiinnosti ihan uudella tavalla. Kyllä äiti sen huomasi, mutta ei sanonut mitään, tai pahastunut. Me jatkettiin yhdessä elämistä ja saunomista niin kuin ennenkin, vaikka minun kiinnostukseni äitiä kohtaan oli muuttunut. Mä vietin aika monia öitä omassa huoneessani runkaten ja miettien samalla äitiä, joka nukkui omassa huoneessaan tuskin muutamien metrien päässä.

Aina joskus mä mietin, että tämä on tosi hölmöä. Mä runkkaan omassa huoneessani, vaikka talossa ei ole ketään muita kuin me kaksi, ja äiti oli ihan siinä muutaman metrin päässä, omassa makuuhuoneessaan. Rohkeutta ei vaan löytynyt. Onneksi tuli vanhojen tanssit. Vanhojen tansseihin kuului muutaman tanssi äidin kanssa.

Se oli tosi hienoa, ja kiihottavaa. Mutta oli puku, ja äidillä oli tosi hieno juhlamekko. Äiti näytti tosi hyvältä siinä vartalonmyötäisessä juhlamekossa, ja ihan varmaan huomasi, miten kiihottunut mä olin, kun me tanssittiin. Mä yritin tanssia vähän kauempana äidistä, ettei se olisi huomannut, mutta kyllä se tunsi, että mulla seisoi. Äiti sanoi mulle niin myöhemmin. Tanssien jälkeen me mentiin kotiin, oli perjantai. Kotona äiti yllätti mut ja tarjosi pari lasia kuohuviiniä, vanhojen päivän kunniaksi.

Me tanssittiin vähän lisää kotona, ja jotenkin se tanssi ja kuohuviini johti siihen, että me päädyttiin äidin makuuhuoneeseen. Se tuntui meistä molemmista tosi hyvältä, ja niinpä me pienen keskustelun jälkeen tehtiin se uudestaan.

Mä jäin äidin sänkyyn siksi yöksi. Siitä se lähti, ja sen jälkeen me ollaan tehty sitä säännöllisesti. Ensimmäiset pari viikkoa me oltiin aika varpaillaan molemmat, mutta sitten me huomattiin, ettei siinä ollut mitään pahaa, että me molemmat haluttin sitä.

Sen jälkeen se muuttui aika paljon vapautuneemmaksi, rennommaksi. Nykyään se on meille molemmille ihan luonnollista, tietenkin sellaista että se pitää salata muilta. Nyt me eletään mun mielestä aika hienoa elämää.

Me pannaan säännöllisesti, ehkä kerran pari viikossa. Me molemmat nautitaan siitä tosi paljon. Mulla on vielä oma huone, mutta aika usein menen äidin kanssa hänen sänkyynsä nukkumaan.

Ei me aina edes naida, joskus me ihan vaan nukutaan vierekkäin. Aika usein siinä kuitenkin käy niin, että jos me ei olla illalla rakasteltu, niin aamulla sitten me pannaan.

Ei tosin arkiaamuisin, silloin ei ole aikaa. Mä olen tosi tyytyväinen mun elämääni, ja niin on äitikin. Tottakai 10 vuoden päästä tilanne voi olla toinen, eikä äiti ehkä silloin enää halua olla niin aktiivinen kuin nyt. Se on sen ajan murhe, eikä sitä kannata nyt miettiä. Tällä hetkellä äiti on tosi kuuma ja halukas nainen, ja nauttii siitä, mitä me tehdän. Ja niin nautin minäkin. Ja teille, jotka sanotte että mä olen peräkammarin poika, joka ei saa muilta kuin äidiltään, se ei pidä paikkaansa.

Mulla on muutama oman ikäinen tyttö, jonka kanssa aina silloin tällöin panen. Se on ihan kivaa, mutta kotona se on kuitenkin parasta. Vai voiko mikään olla helpompaa kuin se, että kun panettaa, voi vain mennä äidin makuuhuoneeseen, ja aina saa hyvää, tyydyttävää seksiä?

Kerron mielelläni oikeasti kiinnostuneille lisää. Ihan aluksi me ei käytetty mitään, mutta varmuuden vuoksi äiti aloitti hetki sitten pillerit. On aika epätodennäköistä, että äiti enää tulisi raskaaksi, mutta ihan varmuuden vuoksi kuitenkin. Kumia me ei kumpikaan haluta, äiti pitää siitä tunteesta, kun mä tulen sen sisään, ja niin minäkin. Käyttekö yhdessä esim viikonloppumatkoilla? En osaa sanoa onko meillä mitään suosikkiasentoa, kaikki ne tavalliset on ihan hyviä.

Jos pitäisi arvata, niin ehkä me ollaan eniten tehty sitä takaapäin, luulisin. Mutta ei meillä kai ole mitään varsinaista lempiasentoa, se riippuu ihan tilanteesta ja paikasta. Ollaan me tämän parin vuoden aikana käyty muutamalla pidemmälläkin reisulla yhdessä, ja joskus viikonloppuisin esimerkiksi kylpylässä.

Meidän ei ole pakko lähteä yhdessä mihinkään, me saadaan olla kotonakin kaksin. Tosin onhan se ihan kivaa vaihtelua, ja tavallaan ihan jännittävää, käydä välillä jossain kylpylässä ja viettää sitten mukava ilta ja yö, tai vaikka laivalla.

Minä muistin, hain muutaman kukan kaupasta ja vein äidin töiden jälkeen syömään. Käytiin ihan vain lähipitseriassa, mutta syömässä kuitenkin. Kotona jatkettiin sitten naisten päivää olohuoneen sohvalla. Nyt äiti on suihkussa, minäkin menen kohta. Pieni muistaminen aina silloin tällöin kanssattaan, ihan vain vinkkinä muillekin pojille. Kuinka kauan äitisi oli sinusta kiinnostunut ennen ensimmäistä kertaa? Huolimatta lonkan kohottamisesta, lantion purkautumisesta, intohimoisesta mölystä - ei aikaa erektio   nännejä, niin ei ole orgasmi.

Toinen tekijä, joka vaikuttaa naisen seksuaalisen yhdynnän monimuotoisuuteen, joka voi kokea orgasmi , on sen monivarianssi. Monivarianssi ilmenee sekä virtauspaikassa orgasmi , ja sen tyyppi tai virtauksen luonne.

Jälkimmäisessä tapauksessa orgasmi naiset voivat olla samanaikaisia, vaikuttavat useisiin sen elimiin tai ovat johdonmukaisia, kun aluksi se syntyy yhdestä paikasta ja jatkuu toisessa. Yli puolet tämäntyyppisistä naisista juhlistaa orgasmin ulkonäköä kentän alussa clit , noin kolmannes - emättimen alueella, loput - muissa paikoissa. Tällaisten ominaisuuksien erityisyys orgasmi   on emättimen, kohdun, lantion, perineumin, kalvon ja jopa vatsan rytminen supistuminen.

Monet naiset kuvaavat sitä orgasmi   he alkavat lyhyellä tunne viivästymisestä kaikista henkisistä prosesseista, erityisestä painottomuuden tunteesta, joka päättyy työntöön alueella clit   säteilyttämällä lantioon ja ulkonäön tunne lämpö levittää koko kehoon. Samanaikaisesti tuntuu, että jotain irtoaa kehosta, mikä aiheutti virheellisen tuomion naisen siemensyöksy. Sitten tulee emättimen lihasten, pienen lantion jne.

Tahattoman tahtomaton rytmihäiriö, jota koko keho tuntee ja joka muistuttaa pulssitaistelua, jota kutsuttiin "lantion sykeeksi". Sen mukana on tunne olemattomuutta, hämmästyttävää ekstaasia, epätavallista myötätuntoa. Samanaikaisesti hengitysnopeus saavuttaa 40 minuuttia minuutissa, mutta valtimonpaine nousee joskus mmHg: Eri naisilla lyöntien määrä vaihtelee Sitten tulee sedaation vaihe, mutta toisin kuin miespuolinen sukupuoli, naista ei ole sorrettu, mutta organismin yksinkertainen rauhoittaminen, jossa veren käänteinen suonensisäinen elimistö ja katoaminen orgasmiset hihansuut , ihon punoitettujen alueiden tarkentaminen, sykkeen lasku ja verenpaine.

Samaan aikaan naisen jännitys vähitellen vähenee normaaliin tilaan kuva 6 , joka kestää jopa minuuttia. On huomattava, että joillakin naisilla, jotka kokevat kohdun orgasmin, on todellinen vapautuminen jonkin verran nestettä. Kristeler-pistoke työntyy ulos kohdunkaulasta, joka on liman limaa, ja sitten kohdunkaulan ja bartholinien raajojen eritteet poistetaan.

Yleensä kaikki tämä neste ei riitä, mutta joillekin naisille se on kirjoitettu, kuten sanotaan yhdelle tabloid-sanomalehdelle, "pienen kahvin kahvista" yhdeksi yhdynniksi. Siksi näillä naisilla on aina ongelmia liinavaatteiden puhtaudesta, jos et ryhdy minkäänlaisiin toimenpiteisiin etukäteen älä laita lautasliinoja paksulla pyyhkeellä. Naisilla on toinen nesteen lähde - tämä on virtsarakko.

Hyvin harvoilla naisilla voi olla tällainen lihasjännityksen yhdistelmä orgasmi , joka johtaa virtsarakon sisällön ekstruusioon, joka voidaan myös nähdä naisena siemensyöksy. Ainoa tapa täällä on tyhjentää rakko välittömästi ennen seksuaalista kanssakäymistä. Kun aaltoilevat orgasmi   esiintyy 5 - 15 aaltoa lihasjännitystä sukupuolielimiä samanaikaisesti ulkoasua orgasmia tunteita. Jokainen aalto voi kestää yhdestä kymmeneen sekuntia.

Tällöin tunteiden voimakkuus kasvaa yleensä aallosta aallon suuntaan kuvio 7. Joskus on vain yksi aalto orgasmi. Sitten he puhuvat kupuista orgasmeista. Ja eri aikoina, riippuen aikaisemmasta ahdistuksesta, tunnelmasta, hyvinvoinnista jne. Mutta kaikissa näissä tapauksissa täysin tyydyttää nainen, intensiivinen kitkat   ja aikana orgasmi   joka voidaan tehdä sekä miehen, luonnollisesti naisen tai heidän yhdessä.

Tässä hänen eronsa yhdestä orgasmin ja orgasmin miehen, jos sellainen kitkat   ei vaadita. Multiorgan-naiset kykenevät kokemaan useita sukupuoliyhteyksiä orgasmeja   samoin kuin multiorgan-miehiä. Kuten miehetkin, heillä on orgasmi   on olemassa rytmihäiriöitä lihasten sukupuolielimet, perineum, pieni lantio ja jopa vatsan. Mutta kiihdytyskäyrä seksuaalisen teon lopussa ei pääty kurjuuteen, vaan rauhalliseen, joka yleensä kestää jonkin aikaa kuva 8. Jotta täysin tyydyttää multiorgan nainen, on välttämätöntä, että sukupuoliyhteys jatkuu, kunnes hän kokee koko sarjan orgasmeja.

Se voi olla , ja joskus jopa 20 orgasmaa jopa 20 minuuttia. Kaikkien tämän ajan pitäisi olla kitkat. On selvää, että jokainen ihminen ei voi tyydyttää samanlaista naista orgasmi. Erittäin harvinaisena versiona naisen, jolla on voimakas seksuaalinen perustus ja hyvin herkkä hermosto, normi voidaan erottaa jatkuvasta orgasmi   rytmihäiriöillä sukuelinten lihaksissa, jotka ilmenevät heti puhkeamisen jälkeen kitkat   peniksen emättimeen ja jatkaa sen päättymiseen asti, ts.

Tämän kanssa orgasmi   seksuaalista kanssakäymistä ei pidä pitkittää, muuten se saa naisen yllyttämään lihaksia ja väsymystä sen sijaan, että se täyttäisi. Lisäksi on huomattava, että jos emätin, koskettaa sukupuolielimissä naisen käyttöönoton penis, tai jopa vain yhden näkymän seksiaktissa hän alkaa nykiminen kouristus lihakset sukupuolielimissä, se ei ole enää orgasmi , ja vaginismus - eräänlainen seksuaalinen häiriö, jonka kanssa tarvitset lääkärin.

Mielenkiintoisia vaihtoehtoja havaitaan sekaisin orgasmin kanssa. Useimmiten tämä on klitoro-emättimen tai emätin-klitoris-orgasmi, jonka alkaessa vapina ja tunteet alkavat ensimmäisellä alueella clit   ja sitten mennä emättimeen tai päinvastoin. Mutta on joitain muita lajikkeita. Esimerkiksi, orgasmi voi alkaa alueella klitoriksen koirastyyppistä ja muutama nopeasti rytminen supistukset vatsalihasten, ja siirtämällä sitten kaareva tai jopa aaltoilevaa emättimen, joka kestää muutaman minuutin Fig.

Naiset, joilla on tällainen orgasmi, ovat herkempiä klitoris   ja täysin ole herkkä orgasmin emättimen alulle. Siksi he tarvitsevat pitkän alkusoiton ja kiintymyksen clit   ilman päästöistä   penis hyvin orgasmiin imissiya   tällä hetkellä ne ovat yksinkertaisesti epämiellyttäviä.

Poissaolo päästöistä   sillä tässä tapauksessa mies on myös erittäin hyödyllinen, koska se auttaa pelastamaan voimansa intensiivisen toteuttamiseksi kitkat   pitkään orgasmi   naisia. Varmasti, että yllä mainitut esimerkit naisen ja sen lajikkeiden sukupuolisuhteista orgasmi ei mitenkään pakota näiden arvaamattomien olentojen sukupuolisuhteita. Ja jos miehellä on selvä ja joskus pitkä seksuaalinen kokemus yhdellä tai jopa useammalla naisella, silloin kun tapaat uutta kumppania, tämä kokemus vahingoittaa todennäköisesti harmoniaa heidän intiimeissä suhteissaan.

Koska jokainen nainen on täydellinen mysteeri paitsi ihmiselle, joka on kiinnostunut hänestä, mutta joka on kaikkein loukkaavampi itselleen. Tuntemus seksuaalisen perustuslain kysymyksistä voi olla heille erittäin hyödyllinen. Ja jos heillä ei ole mitään kokemusta seksuaalisesta elämästä?

Sitten sinun täytyy lukea tämän kirjan ja tutustua kuvauksen ominaisuuksia ja lyhyt kuvaus tyypillisiä eroja ihmisten eri seksuaalista perustuslain, sekä menetelmiä sen suoria ja epäsuoria päättäväisesti edelleen soveltaa käytännössä tietojaan. Seksuaalinen aktiivisuus miehillä ja naisten seksuaalinen aktiivisuus näyttävät erilaisilta elämän aikana. Pojat vuotiaana ovat nopeasti kypsyviä.

Toisin kuin naiset, joiden kuolemisaika päättyy vaihdevuodet   keskimäärin 50 vuotta, miehet kaikki elämä tuottaa sperma , ja jopa vuotias mies voi tulla täysivaltaisen lapsen isä. Totta, isä tässä tapauksessa ei ole täysin arvokas, koska muutamassa vuodessa hän kuolee edelleen, ja lapsi jää ilman isää, mutta kuitenkin tämä lapsi on täynnä.

Tästä huolimatta useimmat miehet itseään usein aiheuttavat ongelmia seksuaalisella alalla, eivätkä tiedä, mitä lakeja se tottelee ja vastaavasti väärin järjestää seksuaalista elämää. Lisäksi luvulla lääketieteellisessä tiedemiehessä olevat miehet olivat väärennettyjä, väittäen analogisesti naisia, että heille annettiin tietty määrä siemensyöksyt   ja he sanovat, että heidät on säilytettävä loppuun koko elämästään.

Ensimmäinen tehtävä oli O. Effertz vuonna , kun hän laski, että jokaisella miehellä on varauksensa siemensyöksyt ". Jos esimerkiksi mies, joka on naimisissa vuotiaana, odottaa elävänsä 80 vuoteen, hänen on täytettävä avioliittoon kuuluva velvollisuus: Siksi ennenaikaiset yölliset saastutukset ja mahdollisesti muutkin syntiä hänen pitäisi nähdä korvaamattomina menetyksinä. Ja vähentää seksuaalisen elämän voimakkuutta avioliitossa kerran viikossa.

Riittää jo 80 vuoteen. Muussa tapauksessa ennenaikaista impotenttia ei voida välttää delirium! Jos ihminen seuraa tällaista päättelyä ja tällaista aikataulua hänen seksuaalisesta elämästään, lopulta tämä aikataulu vahvistetaan hänen seksuaalisen itsesääntelyn mekanismin avulla. On erittäin tärkeää, että hän ei sopeuta miehen suunnitelmia avioliiton alussa, vaan ymmärtämään seksuaalista toimintaa milloin tahansa. Tämä mekanismi on seuraava. Miehen eturauhanen tuottaa virran, joka ui sperma , joita testis on tuottanut, ja nämä siemenet kulkevat vas deferens kautta eturauhasen paksuus läpi virtsaputken virtsaputken.

Mutta eturauhasen virralla on erilainen, entistä hankalampi rooli: Ja hormoneja tuotetaan vähän tällaisella suppressiolla.

Niinpä miehen halu naisille vähenee. Jos kuitenkin siemensyöksy   esiintyy usein usein, tätä tukahduttamista ei ole, ja hormoneja kehitetään paljon. Ja se on outoa, mutta tosiasia on: Ja sukupuolielinten alueella pitkään pidettiin jostain syystä päinvastoin, mikä rikkoi pitkään todistettua oppia. Siksi ei pitäisi olla niin, ja miehen pitäisi oikein kuvitella omia mahdollisuuksiaan. Varmasti, että seksuaalisella alalla on otettava huomioon sekä ikä että ihmisen terveys.

Mutta jos mies tuntuu tarpeeksi hyvin, niin hänen seksielämänsä voi olla varsin voimakas. Ja ei ole koskaan liian myöhäistä lisätä tätä intensiteettiä periaatteessa. Jos miesten välinen suhde on yleistynyt, siemensyöksy ja vähentää kivesten toimintojen sortoa hormonituotantoon. Hormoneja tuotetaan enemmän, seksisuhteiden tarve kasvaa.

Ympyrä on suljettu, mutta sellainen lisääntyminen seksuaalisen elämän voimakkuudessa on hyvin selkeä rajoitus, joka liittyy miehen seksuaaliseen perustuslakiin. Ja täällä mies ei saisi "liioitella sitä", muuten hän vain ei voi vastustaa otettua rytmiä, pettää kumppanin ja menettää itsensä uskoon.

Ihmisen seksuaalinen perustusvektori on integraalinen osoitus hänen seksuaalisista ilmentymistään ja määrittää koko seksuaalisen perustuslain tyypin omaavien ominaisuuksien. Tämä vektori sisältää kaikki sen komponentit, jotka mahdollistavat objektiivisen arvioinnin henkilön seksuaalisesta perustuslaista ja auttavat häntä valitsemaan seksuaalisen kumppanin.

Miehen seksuaalisen perustuslain ja naisen seksuaalisen perustusvektorin vektorilla on vastaavia ominaisuuksia joita on jo käsitelty edellä , mutta monin tavoin eroavat toisistaan, mikä tekee niistä erikseen.

Uskottiin, että mitä kypsempi ihminen, sitä kauemmin hän kypsyy, sitä perusmukavampi miesvalta. Ei vain ihmisen tulisi ottaa huomioon hänen ensimmäisen kiinnostuksensa ikä vastakkaiseen sukupuoleen, mutta myös pojan vanhemmat. Jos hän sanoo olevan kiinnostunut eroottisista aikakauslehdistä vuoteen jota ei nyt lasketa , niin tämä ei saisi pelätä vanhempia. Tämä on normaali ilmiö ihmiselle, jolla on vahva seksuaalinen perustuslaki. Epäilemättä toistaiseksi, kunnes se on häiritty tästä aiheesta, mutta älä huolestu hänen terveydestään.

On huomattava, että seksuaalisen perustan luonne on peritty, ja vanhemmat voivat hyvin ennustaa lapsensa käyttäytymistä milloin tahansa.

Ja ehdottaa, mitä tehdä ja mitä ei. Kuitenkin heikot seksuaalisen perustuslain omaavat ihmiset ovat yleensä vähemmän kiinnostuneita seksuaalisesta näkökulmasta, joten he eivät joko voi kuulla lapsia tai eivät tiedä, miten tai tuntevat olonsa ujo tästä "puhumisesta".

Sukupuolitoiminnan indikaattoreista miehet ovat eristettyjä on tarpeen sanoa, että seksuaalisen elämän ehdollinen fysiologinen rytmi UFR on melko hyvin määritelty, koska se heijastuu nimessä. Sille on ominaista, että säännöllisesti seksuaalista toimintaa viikossa monta vuotta. Epäilemättä tämä ominaisuus sopii paremmin naimisissa oleville miehille tai miehille, jotka elävät naisten kanssa siviili-avioliitossa. On mahdollista, että tällaista termiä kehitettiin O.

Effertzin ja vastaavien tutkijoiden näkemysten pohjalta, mutta tämän teoksen tekijä pyrkii luottamaan taulukon tietoihin. Kuitenkin yhtenäiset indikaattorit ovat tehokkaimmin arvioitaessa seksuaalista perustuslakia ja sen ulkoisia piirteitä käsitellään alla.

Toisin miehillä, naisilla on munasolun luodun tietty määrä vanhoja ja enintään kypsät varhaismunasolujen , ja jos esimerkiksi nainen 50 vuotta, ja muna on myös vuotiaita. Lisäksi ei ole ihmistä, vaan hedelmöitymän munaa ravitseva nainen ja naisen kyky tehdä niin ja kyky synnyttää lapsi ovat suoraan hänen ikänsä yhteydessä. Tämän seurauksena vanhempi nainen voi synnyttää jos hän voisi tehdä sen lainkaan huonomman lapsen.

Sen vuoksi ihmisten kuolemantapauksen estämiseksi luonto on säädetty naisen raskauden iän rajoittamiseksi loukkaavalla tavalla vaihdevuodet   noin vuotiaita. Ensinnäkin asteittainen ja melko hidas kehitys 30 vuoteen asti. Tässä on kehityksen apogee, jonka jälkeen toimintokäyrällä on tasangin luonne ja sitten jonkun hypyn jälkeen vaihdevuodet   tulee sen laskuun.

Tämä hyppy johtuu siitä, että naispuoliset sukupuolihormonit lähtevät ensin naisen kehosta, kun taas urokset jäävät ja aiheuttavat tämän hyppyn. Sitten seksuaalisen halun väheneminen johtuu siitä, että sekä miespuoliset sukupuolihormonit jättävät naisen ruumiin.

Tämä ei tarkoita, että nainen pysähtyy tai lopettaa seksuaalisen toiminnan. Sen tarpeeksi korkea seksuaalinen aktiivisuus voidaan ylläpitää sellaisten neuraalisten yhteyksien perusteella, jotka hän oli kiinnostunut seksuaalisen toiminnan kokemuksen aikana. Lisäksi jotkut naiset tuntuivat naisilta he saivat ensimmäisen orgasmin juuri sen jälkeen, kun kaikki hormonit poistettiin kehostaan.

Mutta kuka on tällaisten naisten seksuaalinen kumppani? Kysymys on selvästi retorinen Muun muassa naisten seksuaalisen halun kehittyminen vaikuttaa suuresti psykologisiin tekijöihin ja korkeampiin tunteisiin. Jos nainen erityisesti nuori tyttö ei testaa miehelle rakkauden tunteet tai ainakin kunnioitusta ja kiintymystä, seksuaalinen vetovoima hänen puhkeamista seksuaalinen aktiivisuus ei yleensä muodostu.

Ja konfliktitilanteisiin perheessä seksuaalisen halun naisten toisin kuin vähemmän alttiita vaikutuksen ulkoisten negatiivisia tekijöitä ja vähemmän valikoivaa vetovoima miesten vähenee huomattavasti tai häviää kokonaan.

Kaikkien näiden vaikutusten ja muutosten syvyys riippuu suuresti naisen seksuaalisesta perustuslaista. Kaikki nämä naisen ominaispiirteet voidaan jossain määrin ottaa huomioon tai suunnitella selkeän tietämyksen omasta seksuaalisesta perustuslaskelmastaan, joka voidaan arvioida hänen vektoristaan.

Naisen seksuaalisen perustuslain vektori antaa meille mahdollisuuden arvioida paitsi naisten mahdollisia seksuaalisia kykyjä myös mahdollisten seksuaalisen loukkausten luonteen. Naisilla vakavimmat parametrit ovat kuukautiset ja raskauskausi, koska naisen perusbiologinen toiminta on ihmiskunnan jatkuminen.

Naiselle on tyypillisempää jakaa seksuaalisen perustutkimuksen parametrit kahteen osaan: Indikaattorit toinen osa eivät välttämättä ole luotettavia arvioitaessa nuori tyttö hänen seksuaalinen perustuslaki, mutta se voidaan ottaa huomioon sen mahdollisesta ja ennusteen virtaus asiaan liittyvien prosessien tulevaisuudessa.

Yleensä kaikki henkilön seksuaalisen muodon vektorin indikaattorit ovat lähellä toisiaan, so. Jos tätä ei havaita, tämän pitäisi olla merkki ihmisen terveydestä poikkeavista poikkeamisista ja tarve käydä lääkärille etenkin seksologina.

Rajoitetun määrän vuoksi tässä kirjassa ei käsitellä seksopatologian aiheita. On syytä huomata, että jotkut indikaattorit sukupuolen sukupuolesta sukupuolen perustuslaki, annettu taulukossa. Esimerkiksi vaihdevuodet   Toinen vaihe climacteric kun pysähtynyt kokonaan kuukautiset häpykarvat suoristettu, puhjennut tai joskus kadota kokonaan. Siksi naisen pitäisi arvioida hänen seksuaalista perustuslakia ottaen huomioon hänen ikä ja seksuaalinen kokemus. Mikään ei ole yksinkertaista ja samalla vaikeampaa kuin empiirisen arvioinnin arviointi käytäntö heidän seksuaalisia tarpeita, eli kielellä tämän kirjan, heidän seksuaalinen perustuslaki.

Seksuaalisen elämän alussa tällaista kysymystä ei periaatteessa ole ihminen lainkaan. Tärkeintä on kokeilla sitä "se" on. Vain hankkimalla jonkin verran kokemusta, hän tajuaa, että toinen osapuoli oli parempi, toinen huonompi, ja kolmas lainkaan joko liian tunkeileva tai päinvastoin, ei ole intressiä usein yhdyntää. Ja tässä on tarpeen miettiä, että kaikki ihmiset ovat erilaisia.

Ja anna arvio ehkä alitajuisesti omasta seksuaalisesta kyvyistään. Ja etsi mahdollisuutta arvioida heitä ja löytää sopiva seksuaalinen kumppani. Ensimmäinen vaikeus, joka tavallisesti havaitsee orastava sukupuolielämää ihmistä, se on puute sopivan seksikumppanissa pidettävien kokousten hänen kanssaan, seurauksena, joka on vaikea arvioida heidän seksuaalisen kykyjä.

Vielä vaikeampi tällaisissa olosuhteissa on arvioida seksuaalisen kumppanin seksuaalista kykyä. Varsinkin jos seksuaalinen läheisyys ilmenee harvoin ja lisäksi keskeytyy seksuaalisuuden läheisyydessä muiden kumppaneiden kanssa. Tilanne normalisoituu seksuaalisen perustuslain mahdollisen arvioinnin ja sen vertailun suhteen kumppanin seksuaalisen perustuslain kanssa , kun henkilö naimisiin naimisissa tai on vakaa ja asuu yhdellä seksikumppanilla. Kuitenkin kysymys on toinen puoli, joka liittyy mahdolliseen pettymykseen häämäärän jälkeen, jos osoittautuu, että nuorilla on aivan toisenlainen tarve seksuaaliselle läheisyydelle, ts.

Tässä perhekohtaiset ristiriidat alkavat. Pahin tapa on empiirinen arvio seksuaalisen perustuslain naisesta, jonka seksuaaliset kyvyt ovat täysin paljastettu useita vuosia säännöllisen seksuaalisen toiminnan jälkeen. Vuosi odotti, odotti kaksi, odotti viisi, ei odottanut ja päätti, että hän oli väärässä tässä naisessa. Jos hänellä on vahva seksuaalinen perustuslaki, hänen emäntä tai avioeroa ei voida välttää.

Ainakin aloittelijat voivat suositella seuraava testi: Ja he ovat parempia alussa, joten myöhemmin ei olisi katkeraa ymmärtää, että he ovat hyödyttömiä viettäneet liian paljon aikaa ja tunteita toisilleen. Tämä johtopäätös perustuu siihen, että seksuaalinen perustusmuoto ilmenee muodossa tai toisessa ensimmäisessä sukupuoliyhteydessä. Jos kumppaneilla on vahva seksuaalinen perustuslaki ja he ovat rakastuneita, he ovat tyytyväisiä toisiinsa ensimmäisestä yrityksestä.

Jos seksuaalinen perustuslaki on heikko, kiinnostus seksuaaliseen läheisyyteen näkyy myöhemmin. Ja jos vuotias tyttö vuotias ystäväni sanoi, että hänellä oli myrskyisä suhde kaveri ja tyttö ole aavistuksen halu mennä jonkun sängyssä, se tarkoittaa, että se on heikko seksuaalinen perustuslaki, ja se on parempi pari vuotta odottaa, kuin tehdä kurjaa elämää ilman tätä hyvin halua.

Sana, on liian monia ongelmia käytännön määritelmän miesten seksuaalisen perustuslain. On käynyt ilmi, että useimmiten nuoret naimisiin toisiinsa, kuvitteellisesti, "kissa pussissa". Siksi tulevaisuudessa ja avioerossa tapahtuu niin paljon. Ainoa tapa täällä on oppia määrittelemään seksuaalinen perustuslaki ja seksuaalinen perustuslaki tulevasta seksuaalisesta kumppanisi muiden kanssa ennen häitä.

Ja jokainen ihminen on aloittanut sen alusta. Ei ole mitään järkeä toistaa niitä täällä, mutta siirtymistä varten on syytä muistuttaa. Joten, mitä jo tunnetut ja käytettävissä olevat merkit ovat, on mahdollista arvioida henkilön seksuaalinen perusta?

Esimerkkejä asianomaisen henkilön seksuaalisen perustan analyysistä voivat olla seuraavat:. Epäilemättä on toivottavaa arvioida kaikki edellä mainitut piirteet kompleksissa, koska kumpikaan niistä ei erikseen anna puolueellista vastausta kumppanin seksuaaliseen muodostumiseen. Seuraavia merkkejä voidaan arvioida vain, jos miehen ja naisen välinen suhde on riittävän lähellä. Näin ollen ikä kuukautisten alkamisen   ensimmäinen kuukautiset ja hänen säännöllisyytensä, nainen tietysti tuntee itsensä.

Mies tästä asiasta voi tietyissä olosuhteissa yleensä seksuaalisen läheisyyden ollessa läsnä herkästi kysyä. Tämä on toinen melko objektiivinen indikaattori, jolla voit arvioida naisen seksuaalisen perustuslain vaikkakin nainen muistaa tämän, voi hieman valehdella miehelle.

Lisäksi on olemassa malli ihmisen käyttäytymistä seksiaktissa joka valitettavasti on erittäin riippuvainen koulutus on yleensä ihmisiä, joilla on heikko seksuaalinen perustuslaki yksinkertaistuu, standardoitu, ja keskiarvo - keskimääräinen monimuotoisuus ja vahva - kauniisti nerokas.

On myös joitain numeerisia tai kvantitatiivisia indikaattoreita miehen ja naisen yksittäisten elinten koosta tai sijainnista. Esimerkiksi, mihin suoraan seksuaalinen perustuslaki voidaan liittää ihmiseen? Erittäin syvällinen väärinkäsitys useimmista kokemattomista naisista.

Lisäksi hyvin suuri penis on useimmiten yhdistetty miehen heikkoon seksuaaliseen muodostumiseen. Ja miten muuten voit houkutella naista tässä tapauksessa? Kuten tällaisten naisten tutkimukset ovat osoittaneet, heille peniksen koolla ei ole merkittävää roolia tietyin rajoituksin. Heille tärkeintä on ihmisen ykseys toiveissa ja pyrkimyksissä sekä ihmisen ulkoisen ja sisäisen houkuttelevuuden suhteen. Kuitenkin kysymys miesten seksuaalisen perustuslain suhteesta mihin tahansa sen elimiin on täysin perusteltu.

Muistan, mikä on tyypillistä seksuaaliselle perustuslaille - säännöllisten seksuaalisten tekojen taajuus ja huipukkuus. Koska miesten seksuaaliset tekot tapahtuvat siemensyöksy , ja siittiöiden ja miesten sukupuolihormonien kehittyminen tapahtuu kiveksissä, sitten kivesten koko riippuu luonnollisesti seksuaalisen kanssakäymisen esiintyvyydestä.

Miesten koiran pituus on keskimäärin 4 cm, halkaisija on 3 cm, paino on grammaa ja tilavuus on cm. Eri miehillä kivesvolyymin määrä voi vaihdella 8 - 57 kuutiosenttimetristä. Näin ollen, jos miesten kivekset ja niiden ja koko kivespussin koko ovat keskimäärin, niin seksuaalinen koostumus on keskimäärin, jos se on pienempi kuin keskimäärin, niin heikko ja jos enemmän - vahva.

On huomattava, että yksi vahvan seksuaalisen perustuslain miehen ulkoisista merkkeistä on pikkuhousujen ja housujen nopeampi hankaaminen jalkojen välissä. Nainen voi myös mitata jotain. Esimerkiksi, klitoris   on yksi erogeenisimmistä alueista noin 60 prosentissa naisista, ja 10 prosentissa naisista tämä erogeeninen alue on ainoa.

Seksuaalisen perustuslain riippuvuus tämän tärkeän elimen kokoon kirjallisuudessa käsittelevän kirjallisuuden koosta ei jostakin syystä ole keskusteltu. Mutta asiantuntijoiden havainnot paljastivat etäisyyden vaikutuksen clit   ja ulkoinen reikä virtsaputki   virtsaputki klitoris-orgasmin aiheuttamaan naisiin kohdistuvaan seksuaaliseen hajoamiseen. Kuten kävi ilmi, seksuaalisesti ärtyneissä naisissa tämä etäisyys ei ole yli 2 senttimetriä, ja sen lisääntymisellä naisten reaktiivisuus ja niiden kyky kokea orgasmin voimakkaasti pienenee.

Siksi voimme olettaa, että sitä pienempi tämä etäisyys, sitä voimakkaampi naispuolinen seksuaalinen perustuslaki. Nopeus tai aika alkaessa heräte inhimillisen yhdynnässä voi toimia myös tietyin kriteerein ihmisen seksuaalinen perustuslaki, vaikka se on tietysti se riippuu pituudesta ennen seksuaalista pidättyvyys.

Mutta määrä impulssi lihasten supistukset standardissa orgasmi   käytännössä ei ole riippuvainen abstinenciasta: Uskotaan, että naiset, joilla on ylempiantennit, joilla on ristikkopintoja, ovat hyvin temperamenttisia. Itse asiassa tämä epätavallinen karvaisuus ilmaisee naisen, jolla on hieman enemmän kuin tavallisesti, miesten hormonien määrä. Tämä tekee hänestä joskus temperamentisemman. Ihmisen tubulaaristen luiden kasvualueiden sulkemisen ikä vaikuttaa myös jalkojen muotoon.

Ja tässä on syytä muotoilla pääsääntöisesti yleinen suuntaus tämän vaikutus: Näin ollen sitä voimakkaampi henkilön seksuaalinen perustuslaki, sitä lyhyemmät luut. On myös muistettava, että miesten Aikuinen yleensä hieman myöhemmin kuin naisilla, joten niillä on myös kasvun ja hieman pidempi jalat kuin naiset, koska putkiluun kasvukeskuksissa ovat sulkeneet myöhemmin. Ihmisen jalat, kuten ihmisen kädet, ovat yksi piirre: Ja koska ne ovat kauimpana ovat sydämestä, sinulla on myös eniten vaihtelua riippuen henkilön iästä murrosikään ja näin ollen sen seksuaalinen perustuslaki pituus muun varpaat Myös riippuu seksuaalisen perustuslakia, mutta ei samassa määrin eivätkä kaikki henkilöä.

Useimmat naiset ja monet miehet käyvät kesällä sandaaleilla. Siksi niiden jalkojen varpaat ovat havaittavissa, ja niistä on helppo määrittää, mistä heistä on seksuaalinen perustuslaki. Jos analysoimme tarkasti kuv. Näin ollen niiden jalkineiden koko on erilainen: Voi olla, että ihmiset, joilla on keskimääräinen ja voimakas seksuaalinen perustuslaki, eivät pysty helposti määrittämään kengänsä kokoa, mutta voit erottaa ihmiset, joilla on vahva seksuaalinen perustuslaki.

On lisättävä, että ihmisillä, joilla on vahva seksuaalinen perustuslaki, pisin on toinen sormi. Ja koska se on ohut ja koostuu kolmesta falangit, pituus- kuormituksen aikana kävely ja käynnissä huonosti kestää pysyvästi kaikenkattavat ylöspäin ja verrataan pituutta ensimmäisen ja kolmannen sormen.

Tämän seurauksena ensimmäisen ja toisen phalanxin luun yläosassa on usein muodostunut maissia, ja tämän kengän iho alkaa nousta. Tämän kumpu yläpinnalle kengän ja voi määrittää, että henkilö on vahva seksuaalinen perustuslaki ei keskimäärin, jos kenkä on pienempi kuin normaalia tietylle korkeudelle ja rakentaa henkilö.

Toisaalta heikolla seksuaalisella perustuslaillalla on omat erityispiirteensä jaloilleen ja kengilleen. Niinpä naiset lähes aina nuorina vuosina käyttävät teräväkärkisiä kenkiä korkokenkiä. Korkea kantapää aiheuttaa hyvin suuria pitkittäiskuormia. Tämän seurauksena suuri ja hyvin pitkä sormi, eteenpäin kapeassa nenä, koska korkeampi kuin ihmiset, joilla on vahva seksuaalinen perustuslaki vipu kääntyy kohti toista varpaat.

Kaikki tämä vaikuttaa hänen liitokseen, mikä aiheuttaa myöhemmin karvan ja vastaavan muodonmuutoksen ulkoneman jalkojen sisäpuolelta. Kyllä, ja kipu tässä tapauksessa voi olla merkittävä, jos kengät ovat kapeat.

Niinpä naisten alhainen seksuaalinen perustuslaki kengänpohjat sisäpuolella, pääsääntöisesti on joitakin turvotusta, joka harvoin tapahtuu ihmisiä, joilla on kohtalainen, ja vielä enemmän kanssa vahva seksuaalinen perustuslaki.

Näin ollen ihmisen jalka pituus on suunnilleen yhtä suuri pituus kyynärvarren ranteesta kyynärpäähän, eli taivuttaa ranne ja se voi toimia ensimmäisenä likimääräinen ominaisuus, joka voi arvioida tyyppi seksuaalisen rakenne.

Sitä vastoin potentiaalisen seksuaalisen kumppanin seksuaalisen muodostumisen tarkin esitys voidaan saada vain ottamalla huomioon kaikki kompleksin tekijät. Ilmeisesti kaikkia tekijöitä ei voida pitää saman painon mukaan. Jos et mene henkilön kysymyksiin, kaikkein informatiivisimmat tekijät ovat hänen jalansa ja hänen troikkaperiaatteensa muoto. Lisäksi jalan muoto on korkeampi kuin edes trochanterinen indeksi.

On tapauksia varsinkin valokuvissa ja huippumalleissa , kun pitkillä jaloilla olevat ihmiset ovat voimakkaita seksuaalinen perustuslaki. Mutta käy ilmi, että niillä on hyvin lyhyt kärki. Jos jollakin henkilöllä on epäsäännöllisyys suurien varpaiden pituudelta, niin otat huomioon muiden tekijöiden, jotta voimme tarkemmin ymmärtää hänen seksuaalisen perustuslainsä.

Lyhyet tai pitkät jalat, tummat tai vaaleat hiukset, tummat tai vaaleat silmät, ohut tai rasvainen jne. Seksuaalisen perustuslain ilmenemisen vuoksi ihmisen hermojärjestelmän herkkyydellä ei ole vähäistä merkitystä: Seksuaalinen epäkohta miehen ja naisen suhteessa on seksuaalisen tyydytyksen täydellinen tai osittainen puute orgasmi yhdessä tai molemmissa kumppaneissa, jotka johtuvat psykologisista tai fysiologisista syistä tai niiden yhdistelmistä. Seksuaalista epämukavuutta pidetään eräänlaisena siirtymätilanteena seksuaalisen normin ja sukupuolen patologian välillä, sillä sen pitkäaikainen olemassaolo voi loppujen lopuksi johtaa patologiaan.

Virheellisyys ilmenee siinä, että persoonallisuuksien suhteissa on myös tunteita, mutta korkeampi järjestys. Aistiharmoniassa tarkoitetaan vain seksuaalisen luonteen tunteita, jotka liittyvät vastaavan tarpeeseen tyydyttämiseen. Henkilökohtainen epäkohta liittyy yhteen tai molempien kumppaneiden persoonallisuuden rakenteeseen ja niiden hallitseviin motivaatioihin. Se perustuu yleensä haluun saada seksuaalista tyydytystä ilman, että otetaan huomioon, onko kumppani saanut seksuaalista tyydytystä.

Useimmiten tällaiset suhteet syntyvät rennosti tuttavien kanssa, jos heillä ei ole syvää järkeä tai ainakin kunnioittavat toisiaan. On selvää, että seksuaalisten kumppaneiden keskinäinen rakkaus voi heikentää niiden välistä henkilökohtaista erimielisyyttä. Päinvastoin, aistillinen ristiriita voi ilmetä myös tässä tapauksessa, on liitetty ensisijaisesti, jossa ero kumppaneiden seksuaalista perustuslaissa, sekä niiden eroja ohjelmissa yksittäisten "seksuaalinen skriptit" ja ominaisuudet naisen kehoa ja orgasmin, erityisesti.

Emme käsitellä näitä näkökohtia disharmony jotka liittyvät persoonallisuuden seksikumppaneita, ja keskittyä vain aistien disharmony ja erityisesti puolelta kumppaneiden määritellään erot seksuaalisen perustuslaissa. Ja tulevaisuudessa, seksuaalisen epämiellyttävyyden alla, tarkoitamme vain tätä. Ensinnäkin seksuaalisen hajanaisuudesta voi ilmetä - ja itse asiassa näyttää melko usein - epäsuhta pituus valmisteluvaiheessa tarkoitetun oppikirjoissa sukupuolen alkusoittoa, ja ajamme vaiheessa osallistujat eri seksuaalinen perustuslaki Taulukko 3.

Esimerkiksi jos yhdyntää kumppanien alkaa vahvat ja heikot seksuaalinen perustuslaki, sitten muutaman minuutin kuluttua keskinäisen hyväilevä jännittävä - ja joskus jopa ennen imissii penis - yksi niistä jolla on vahva seksuaalinen perustuslaki voi alkaa orgasmi , kun taas toinen kumppani ei ole edes innoissaan hänellä ei ole erektiota eikä orgasmia.

Tilanteen yhdenmukaistamiseksi kaksi menetelmää on mahdollista, riippuen vahvan kumppanin seksuaalisen kyvyn palautumisnopeudesta. Ensimmäinen menetelmä liittyy siihen, että palauttaminen kyky kestää kauan minuuttia tai enemmän , mikä voi johtaa huomattavaan vähenemiseen impulssikohdasta kumppanin, joka oli vielä kesken yhdynnän.

Tällöin on mahdollista jatkaa herätteen kumppanin laskami käsien tai huulten ja kielen eli suun kautta niin kauan ja ei ole tullut orgasmin. Naisille on mahdollista käyttää täryttimiä tai dildoja eikä anna miehen tai naisen häpeäksi.

Jos elpyminen seksuaalista kykyä vahva kumppani mahdollisimman lyhyessä ajassa enintään minuuttia , sitten sinun täytyy jatkaa hyväillä heikompi kumppani ja toista seksuaalinen teko. On selvää, että useiden peräkkäisten seksuaalisten tekojen jälkeen on vahva kumppani orgasmi   voi tulla ja heikko kumppani.

Tämä on toinen tapa. Ja kolmas tapa on alustavien kiihottavien syöttien herätteen vaiheen toteuttaminen vain suhteessa kumppaniin, jolla on heikompi seksuaalinen perustuslaki.

Samanaikaisesti kumppaneiden jännitys tulee olemaan erilainen, minkä jälkeen päästöistä   voi lopulta johtaa hyökkäykseen orgasmi   he ovat suunnilleen samassa tai hieman aikaisemmin kuin naiset. On selvää, että optimaalisen yhdistelmän valinta voidaan tehdä vain, jos kumppanit ovat hyvin tietoisia toistensa seksuaalisista kyvyistä eikä heidän ensimmäisestä kokouksestaan.

On huomattava, että kaikki edellä mainitut tapoja yhdenmukaistaa tilannetta seksuaalisen kanssakäymisen aikana ovat mahdollisia vain niissä tapauksissa, joissa itsestään ei ole ongelmia orgasmi , koska sen molempien loukkaantumisolosuhteet ja kurssien vaihtoehdot eri kumppaneissa voivat olla hyvin erilaisia.

Edellä mainitut menetelmät ovat sopivimpia normaaleihin miesten sukuelimiin ja naisiin orgasmi   miehen tyypin mukaan. Mutta niitä voidaan käyttää muissa tapauksissa. Samanlainen epäyhtenäisyys saattaa myös syntyä tasaisen vaiheen eri keston vuoksi.

Siksi kaikki edellä mainitut toimenpiteet soveltuvat myös tähän tilanteeseen, koska kahdelle ihmiselle loppujen lopuksi keskeinen rooli on viritys- ja tasausvaiheiden koko kesto.

Toinen miesten ja naisen välisen seksuaalisen erimielisyyden ilmentymä liittyy useimmissa tapauksissa naisen ja miehen kestoon orgasmi. Tilastot osoittavat kaikkien keston orgasmeja   nainen koko elämänsä ylittää tuntia, kun taas keskimääräinen ihminen elämässään kokee orgasmi   vain 12 tuntia. Tämä on ymmärrettävää, sillä erogeenisten vyöhykkeiden määrä ja niiden sisältämät reseptorit naisruumi ylittää myös miehen noin 10 kertaa. Tästä vaikeasta tilanteesta on useita tapoja.

Tehtävänä on synkronoida päättyminen orgasmi   samanaikaisesti molempien kumppaneiden kanssa. On selvää, että tämä ongelma on monia tuntemattomia. Varsinkin kun he menevät nukkumaan heidän tuttavansa ensimmäisenä päivänä. Yksinkertaisin asia ratkaista tämä ongelma on venyttely mies platofaasista   niin orgasmi   nainen alkoi aikaisemmin kuin hänen ja hänen orgasmi   laski viimeiseen vaiheeseen orgasmi   naisia. Kestohallinta platofaasista   mies tekee itse itse valitsemalla taajuuden ja voimakkuuden kitkat , sekä niiden välisten taukojen taajuus ja kesto.

Toinen tapa sopeuttaa loppumisaika orgasmeja molemmat kumppanit vähentävät miehen naisen hieroja ja vahvistavat naisen miehiä miehen puolelta jännittävään tilaan. Tässä tapauksessa pääset alkuun päästöistä   nainen oli jo jonnekin keskellä platofaasista , ja sen orgasmi   alkoi keskellä tai jopa lähemmäksi alkua platofaasista   miehiä.

Tärkeä merkitys naisten jännityksen lisäämisessä on tarkka tietämys miehen erogeenisistä vyöhykkeistä. Ilmeisesti tuntemattoman naisen kanssa tämä on melkein mahdotonta tehtävä.

Siksi tässä tapauksessa on parasta kysyä naispuolelta mitä, miten ja milloin suudella häntä jos tietenkin hän itse tietää sen. Useimmille naisille erogeeniset alueet ovat klitoris   ja rinnassa. Mutta on monia poikkeuksia. Esimerkiksi yksi nainen ei voinut kokea orgasmia, kunnes hän oli innostuneessa tilassa paljain jaloin pussyisen, pörröisen maton huoneessa, jossa hän kutsui hänet.

Siten hänen erogeenisimpiä vyöhykkeitä olivat jalkapohjat ja alkuperäinen piriste, joka oli muodoltaan pörröinen matto. Yksi kirjallisuudessa mainituista erogeenisista vyöhykkeistä on saanut nimensä - tämä on vyöhyke S A tai G useissa kirjoissa.

Se sijaitsee emättimen etuosan kolmannen kolmanneksen yläreunassa juuri kohdunkaulan edessä ja sitä leimataan tiheästi peittyneillä epäsäännöllisyyksillä, kuten vesikkeleillä tai ihottumilla lukuisilla reseptoreilla. Hieroen tätä vyöhykettä sormellasi, mies voi nopeasti saada aikaan naisen orgasmin.

Tämän vyöhykkeen lisäksi on kolme mielenkiintoisinta vyöhykettä, jotka voivat olla hyvin herkkiä monissa naisissa. Tämä on erogeeninen vyöhyke anuman ja emättimen aukon ja kahden symmetrisen alueen välillä clit   noin 1 senttimetrin päässä hänestä. Kaikkiin näihin vyöhykkeisiin kohdistuvilla alueilla on erityispiirteitä: Ensimmäisen piirteen tietämättömyys johti monet miehet pettymykseen, kun he yrittivät vaikuttaa vain yhteen vyöhykkeeseen S ja sopivan reaktion puuttumiseen naiselle.

On myös huomattava, että jotkut naiset eivät voi kokea orgasmi   jalkojen kanssa toisistaan. Heille vaaditaan, että lähestyttäessä orgasmi Polvet voimakkaasti jalkojensa lihaksia painettiin tiukasti toisiaan vasten. Ilmeisesti näille naisille "lähetyssaarnaali" -asema, kun mies on naisen päällä, ei ole lainkaan sopiva.

Ainakin tätä asemaa voidaan käyttää vain seksuaalisen kanssakäymisen alussa. Toimen toteuttaminen naisen saavuttamiseksi orgasmi   se on mahdollista vain polvivasta-asennossa naisen kanssa mies takaa tai vastaava asento makaa hänen puolella. Toinen tapa sovittaa yhteen seksuaaliset suhteet miehen ja naisen kanssa pitkittyneen orgasmin kanssa on pitää mies kaksi tai useampia seksuaalisia tekoja melkein peräkkäin yhden naisen seksuaalisen yhdynnän aikana. Tämä on hyvin vaikea tehtävä, joka on toteutettavissa vain ihmiselle, jolla on vahva seksuaalinen perustuslaki ja lyhyt rentoutumisaika, ts.

Tässä tapauksessa miespuolisen sukupuoliyhteyden välillä penis ei ole poistettu emättimestä naisen jännityksen maksimoimiseksi. On myös muistettava, että sekä viritysvaiheen kesto että platofaasista   riippuu voimakkaasti edellisen seksuaalisen yhdynnän jälkeen kuluneesta ajasta, ts. Mitä vähemmän tällainen aika on, sitä helpompaa on saada aikaan seksuaalinen harmonia naisen kanssa.

Mutta täällä meidän ei pidä unohtaa, että naisella on sama riippuvuus, joten tämä tapa "synkronoida" orgasmeja   on mahdollista vain, jos mies, jolla on kaksi tai useampia naisia, asuu yhdessä. Sukupuolisten suhteiden yhdenmukaistaminen miehen ja pitkän naisen kanssa orgasmi   Se on mahdollista myös valitsemalla tietty ajanjakso seksiyhteydelle.

Tiedetään, että aamulla mies platofaza , yleensä, kauemmin joskus paljon kuin illalla. Siksi seksuaalisen kanssakäymisen ajaminen ilta-aamuna voi vaikuttaa myönteisesti sen yhdenmukaistamiseen. Jos nainen tietää, että hänen orgasmin vakaasti pitkä, niin kuin seksuaalinen kumppani, hän voi valita miehen ikä koska on taipumus lisätä pituutta heräte vaiheessa ja platofaasista.

Siten tämä pari automaattisesti yhdenmukaistaa seksuaaliset suhteet. Kysymys perheen tai muiden suhteiden koko kestosta ulottuu tämän kirjan keskustelun laajuudesta. On toinen tapa lisätä urospuolisen tasangon kestoa. Se liittyy penis "rakentamiseen". Useimmissa tapauksissa peniksen esinahka keskeyttämättömässä tilassa sulkee päänsä liittäen sen alhaalta ristin kanssa.

Eteerisesti, penis kasvaa, kun taas esinahka säilyttää sen mitat. Tämä johtaa pään irtoamiseen ja jalkojen jännitteeseen.

Vielä enemmän suitset vedetään kitkat , Lähes kääntämällä pään penis 90 0 kolenoloktevoy asemissa miesten ja naisten takana vastaa pään pyörimisen suuntaan, joka erogeeninen alue S ja kohdunkaula tehokkaammalle heräte naisen ja siittiöiden päästä hänen kohtuun.

Koska suitset on läpäissyt suuri määrä reseptoreja, sen jaksollinen jännitys herättää voimakkaasti miehen, nopeuttaa loukkaavaa orgasmi. Jos ihminen on helposti hermostunut, ja sillä on vahva seksuaalinen perustuslaki on erittäin tehokas tapa yhdenmukaistaa hänen seksuaaliseen kanssakäymiseen naisen, jossa on pidennetty orgasmi on frenotomy penis.

Tällainen leikkaus voidaan suorittaa sekä itsenäisesti että erikoistuneessa laitoksessa. Peniksen frenulumista riippumaton leikkaus on seuraava. Ota steriili neula steriilillä silkkilanka. Vedä suitset penisilta niin pitkälle kuin mahdollista. Tässä tapauksessa, välillä suitset ja terskan on muodostettu ohut seinämä, joka on puhkaistu neulalla, ulottuvat reikään ja kiertää tiiviisti tie side.

Kolmessa päivässä dissection tapahtuu itsestään ilman mitään ongelmia ja ilman yksittäistä tipusta vuotaa verta. Mutta silti on parempi tehdä se erikoistuneessa laitoksessa. Kolmanneksi - ja mikä tärkeintä - miesten ja naisen välisen seksuaalisen erimielisyyden ilmaantuminen liittyy sukupuoleen liittyvien tekojen määrän tarpeeseen, ts.

Tämä viittaa tapaukseen, jossa yksi kumppani on heikko, ja toisella on vahva seksuaalinen perustuslaki. Vaikka saavuttaisimmekin että kokouksen aikana seksuaalista tyydytystä on tullut molempien kumppaneiden tahansa edellä mainituista tavoista, halu toistaa kokouksen kumppanin, jolla on vahva seksuaalinen perustuslaki voi tulla seuraavana päivänä, kun taas toinen kumppani tällaisen halu voi ei näy viikon ajan. Näin on vain silloin, kun tarvitaan kardinaalipäätöstä - kumppaneiden muutosta.

Mutta ratkaisu voi olla toinen - lohdutuksen syntyminen puolella, jos mies ja nainen liittyvät melko lämmin tunteita. Näin ollen, ottaen huomioon edellä materiaali tässä osassa, voidaan päätellä, että yhdenmukainen taajuus yhdyntä on mahdollista, pääsääntöisesti vain kumppaneille viereisen seksuaalinen rakenne.

Yhteiskumppaneiden yhdistelmä, jolla on vastakkainen vahva ja heikko seksuaalinen perustuslaki, johtaa yleensä jonkin ajan kuluttua heidän suhteensa murtumiseen. Lukuun ottamatta seuraavaa tapausta. Tähän asti olemme tutkineet suhde miehen ja naisen suunnilleen saman ikäisiä, tai ikään liittyviä muutoksia heidän seksuaaliseen alalla analysoimatta suhteet sukupuolten välillä. Aviopuolisoiden välinen ero ei yleensä ole yli vuotta, ja yleensä mies on vanhempi kuin nainen. Mutta todellisessa elämässä on muita yhdistelmiä.

On aviopareja useammin siviili-avioliitto , joilla on ikäero. Korostamaan erityisen parempana henkilön iän niiden seksikumppaneita, psykologit ja seksologien päätyneet jopa erityinen terminologia miehille - aviomies, isä, aviomies samanikäisiä, aviomies-poika, ja naisten - nainen-äiti-samanikäinen kuin nainen, naisen tytär.

Luonnollisesti tässä ei ole mitään verisuhteita. Analysoimme nyt muita yhdistelmiä, ts. Ja tässä liittoutuksessa yksi kumppaneista ennen kumppanin kanssa tapaavaa tapaamista voi olla tavallinen ikäorientaatio. Mutta mikä tuo ne yhteen? Kun edellä mainitut parit analysoidaan seksuaalisen perustuslain kannoista, käy ilmi, miksi tällaiset yhdistelmät syntyvät, vaikka he eivät ole hyväksymissämme. Mutta ulkomailla ja maallinen kodeissa tsaarin Venäjää siitä, että esimerkiksi hänen miehensä oli sovi olla isiä tai jopa isoisät vaimonsa ei löytänyt mitään vikaa.

Psykologian asemasta ja ikään liittyvistä muutoksista seksuaalisessa ilmapiirissä miehen poikan ja äiti-vaimon liitto on ymmärrettävämpi. Psykologisesti nuori mies tai nuori mies tuntee yhä tarvetta äidin hoitoon - varsinkin jos äiti oli hyvin suojaava hänestä lapsuudessaan. Mutta, toisaalta, mies on myös ajan nuorekas hyperseksuaalisuudesta ja nainen - vaihdevuodet ajan hyperseksuaalisuudesta jotka on jo mainittu edellä.

Niinpä nämä kaksi ikää ovat tilapäisesti hyvin sopivia toisilleen seksuaalisen tarpeen tyydyttämisen kannalta, mutta niiden liitto ei ole missään tapauksessa perusteltu yleisölle. Mahdolliset sukupuolinen läheisyys aviomies, poika ja vaimo-äiti on vahvistaa se, että nuoren miehen tai nuoren miehen ikäisekseen vielä opiskelee, joka palvelee armeijassa tai yrittää tehdä rahaa, ja siksi ei voi olla eikä halua aloittaa normaalin perheen vaimonsa samanikäisiä.

Lisäksi vanhempi ja kokeneempi nainen voi olla erinomainen seksikäs opettaja kokematon nuori mies. Saman ikäiset tytöt ovat jo kypsiä hänen kanssaan, he vain unelmoivat avioliitosta, mutta he eivät tuskin opeta häntä seksistä. Useimmissa tapauksissa ammattiliitot kuten aviomies, poika ja vaimo-äiti on vain väliaikainen, ja sen hankittua tarvittavat miehen seksuaalista kokemusta tai päättyessä on hyperseksuaalisuudesta ainakin yksi kumppaneista ovat, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta, ovat hajoamassa.

Mutta siitä huolimatta tällaisten liittojen ilmetä - varsinkin kun nainen on vahva seksuaalinen perustuslaki, koska silloin ja oversexed tilkka aikana hänen vaihdevuodet on suurin ja pojat ja heikolla seksuaalinen perustuslaki luontainen nuorekas aalto seksuaalisuus.

Vaimon-äidin seksuaalisen perustuslain kanssa liittyy toinen vivahde: Ja vaikkapa jos nainen aikana hänen hyperseksuaalisuudesta 52 vuotias, mutta hän näyttää ole vanhempia kuin vuotta, mutta silti mukava lisä ja sitten vuotias nuori mies, joka näyttää hieman vanhempi kuin hänen vuotta, se näyttää enemmän henkilökohtaista. Jos tämä ymmärretään, se lisää outoja ensi silmäyksellä, on yhdistelmä miehensä isä ja hänen vaimonsa, tyttärensä, vaikka hän saa selitys on jo osa miehen ja naisen fysiologia eroja erityisesti siitä mahdollisuudesta, miehillä on omat lapsen toisin rajoitukset hedelmällisessä iässä naiset.

Mutta tämä on fysiologia, ei seksuaalista perustuslakia. Seksuaalisen perustuslain asemasta tässä tilanne on seuraava. Miehet, joilla on vahva seksuaalinen perustuslaki ja hallinnon alkuvuosina yhdynnässä päivässä, kuten mikä tahansa muu henkilö, seksuaalinen tarve ajan laskenut vähitellen, ja iässä vuotta saattaisi laskea yhdyntää viikolla, joka on verrattavissa nuoren miehen seksuaaliseen tarpeeseen, jolla on heikko seksuaalinen perustuslaki.

Kuvittele, että tytöllä on heikko seksuaalinen perustuslaki, eikä hän siis ole liian aktiivisesti etsimässä elämänkumppania.

Mutta vuotiaana hän ymmärtää, että on aika aloittaa perhe. Yleensä minkä tahansa naisen biologinen tehtävä ei ole vain suvun laajentaminen vaan myös sen vahvistaminen. Ja perheen vahvistamiseksi hän voi vain vahvan pitkäikäisen miehen kanssa.

Mutta tietämättä lakeja seksuaalinen perustuslaki, nuori nainen voi tietää, että hänen vuotias morsian seuraavien vuosikymmeninä on terve eikä kuolla vaikkapa 45 vuotta? Täällä ja käy ilmi, että jos ihminen elänyt korkea ikä, vieläkään ei ole menettänyt hänen seksuaalinen kykynsä, niin tämä on vahva mies, joka voi tehdä vahva ja kiltti nuori nainen heikko seksuaalinen perustuslaki.

Lisäksi tällä hetkellä ihmisellä on yleensä vakaa asema yhteiskunnassa, asunnossa tai talossa, autossa jne. Ja tällaisen nuoren naisen ja miehen seksuaaliset tarpeet ovat samat. Kyllä, ja hän elää vielä vuotta, i. Voimme siis olettaa, että unionin nuorten naisten vuotiaiden vuotta miehen vuotta ikää on todennäköisimmin kaikkein viisas, taustalla eloonjäämisvaisto, ei hetken mielijohteesta tai moraalista halpamaisuus, ratkaisu.

Tietenkin, että erityisesti suosittele mitään valintaa eriarvoiseen seksuaalista kumppani yhdenmukaistamiseksi yhdynnässä vain epäeettistä: Mutta tietäen säännöllisyydestä ja analyysistä sekä oman että tulevan seksikumppaninsa seksuaalisesta perustuslaista.

Ainoa asia, joka voi suositella sukupuolielämään henkilön mahdollisimman vähän riippuvainen iästä, se on noudattaa suosituksia Quintessence viisi sääntöä siitä, miten ei saada sairas ja vanheta akateemikko ja folk parantaja BV Bolotov ja juo sen ainutlaatuinen "kuningasvesi ", Jonka resepti hän työskenteli 40 vuotta.

Valmistelemalla tätä julkaisua koskeva julkaisu, me esim. Kirjailija ja julkaisija vaarannamme joitain asioita. Ensinnäkin on selvää, että jotkut aviopareista voivat löytää vastauksia heidän tärkeisiin kysymyksiinsä tässä kirjassa ja päättävät heidän eroavan.

Itse asiassa tämä kirja näille pareille voi toimia tekosyynä mutta ei aiheuttaa avioerolle. Ja tämä on suurin riski tämän kirjan julkaisemisesta.

Mutta, toisaalta nuoret, löytyy kirjasta tarvittavia tietoja tulee tarkempaa valinnassa heidän puolisoidensa ja etsiä omaa onnea, että tulevaisuudessa voidaan merkittävästi vähentää avioerojen määrä. Tämä on kirjan myönteinen vaikutus, ja toivomme, että se toistuvasti estää tulevaisuudessa näennäisesti kielteisen vaikutuksen, joka kohdistetaan nykyisiin perheenjäseniimme.

Heteroseksuaalisuus on normaali vetovoima vastakkaiselle sukupuolelle: Climax on naisen elämä, joka liittyy lapsen syntymisen lopettamiseen. Se tapahtuu yleensä vuoteen. Klitoris on naaraspuolinen ulkoinen sukupuolielimistö, joka on enintään 4 cm pitkä, joka sijaitsee peniksen kaltaisessa labia minoran yläosassa. Cowperin rauhanen - putkimaisen-alveolnaya rauta syvällä virtsa- kalvon uros erittää voitelu virtsaputkeen. Libido - vetovoima, halu, halu seksuaaliseen läheisyyteen.

Siinä on kolme vaihetta: Voitelu on naisen ensimmäinen reaktio stimulaatiolle yleensä sekuntia sen alkamisen jälkeen , joka liittyy voiteluaineen vapautumiseen emättimeen. Orgaaninen ranneke - emättimen alemman kolmanneksen lihasten tahaton jännitys, kun nainen on innoissaan. Platophase on sukupuoliyhteyden vaihe, joka liittyy miehen erektion ulkonäköön ja naisen eliminaaliseen mansettiin.

Sukupuoli - seksuaaliset suhteet, joukko henkisiä reaktioita, kokemuksia, asenteita ja toimintoja, jotka liittyvät seksuaalisen halun ilmentymiseen ja tyydyttämiseen. Spermatozoon on miehen lisääntymiskenno, jonka kives siemen tuottaa. Se on osa siemennesteestä, jonka siemensyöksy on jopa miljoonaa kappaletta. Fetishismi on silloin, kun seksuaalinen kiihottuminen on fetissi esine , kuten naisen huivi, kengät, rintaliivit, pikkuhousut, sukat. Tämä on seksuaalinen poikkeama, joka on lähinnä miehille ominaista.

Korjaus - peniksen pituuden ja tilavuuden lisääntyminen sekä sen joustavuuden lisääminen, koska täyte täyttyy laskimoverellä. Erogeeniset alueet ovat seksuaalisen stimulaation kannalta herkin ruumiin alueita sukupuolielimet, naaraspuoliset rinnat, huulet, lonkat, kaula jne. Seksin seksuaalinen elämä sanan laajimmassa merkityksessä kattaa kaikki lisääntymistekniikkaan liittyvät somaattiset fyysiset ja henkiset prosessit.

Kapeammassa, tavallisessa mielessä tämä on seksuaalinen lähentyminen ja siihen liittyvä monimutkainen psykosomaattinen kokemus.

Seksielämää - se ei ole vain yhdyntää, kuten jotkut uskovat, mutta kaikki, joilla pyritään vahvistamaan aistit, joihin sukupuolinen läheisyys miesten ja naisten välillä, myös täällä ja kulttuurin sukupuolen ja siviilisäädyn suhteet yleisesti. Yhdyntää perintönä ehdoton refleksi on vasta viimeinen vaihe syklin sukupuolielämää, mutta ei koko monimutkainen seksuaalista toimintaa, että henkilö on hyvin dynaaminen ja määritetään monia ehtoja ja olosuhteita.

Sen lopullinen tulos koostuu joukosta vuorovaikutteisia tekijöitä. Yhdyntää "yhdynnän" - yhdynnän, latinan «coire» - liitä edustaa vain loppuvaiheessa ajanjaksoa, jonka on hallitseva sukupuoli. Kauan ennen yhdyntää tapahtuu paljon alustavia fysiologisia, fyysistä ja henkistä prosesseja, joskus niin syvä, että niiden mukana jopa rikkoo seksuaalista teho.

Siksi, jotta paremmin ymmärrettäisiin seksuaalitoimintaan liittyvän fysiologisen prosessorin virtaus, on oltava ajatus siitä, mitä kehossa tapahtuu valmisteluvaiheessa. Se alkaa murrosiän ikäisenä, kun hormonit tulevat veren voimakkaasti ja lopettavat vain seksuaalisen toiminnan lopettamisen. Ulkoisen ilmentymiä tämän ajanjakson antaa yleistä taustaa ihmisen käyttäytymistä, ei yllään tietyn sukupuolisen väri ja pidetään yleinen kasvu elinvoimaa II Mechnikov, VMBekhterev, AG Ivanov-Smolensky , ja vain silloin, kun on seksuaalinen hallitseva, se hankkii tietyn spesifisen värin, joka toteutuu seksuaalisena halutena.

Ennen yhdyntää on aina ollut enemmän tai vähemmän pitkittynyt vaiheessa seksuaalisesta alistamisesta liittyy lisääntynyt seksuaalivietti ja jakamaton ylivaltaa ajatuksia ja tunteita lähestyvästä seksuaalista läheisyyttä. Tällä hetkellä suoraan seksuaalisen lähentymisen tavoite on jo täysin ymmärretty. Veren lisääntyvät androgeenit, verisuonten laajentaminen, edistävät erektiota.

Yhdyntää ihmisillä on hyvin monimutkainen prosessi, joka koostuu sarjasta psykologisia ja fysiologisia tekijöitä luonnollisesti peräkkäisiä ehdollisesti ehdoton refleksit määritellyssä muodossa vaiheissa.

.. marraskuu Massiivinen kulli vs tiukka pillu. Kiinnostaako wc- orjuus, fetissit, kiiltävät materiaalit? . Tytöllä märkä pillu sormeilu kulli seksinovellit. yliopistoissa on oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. .. Aikuisviihde chat suomi porno amputoitu jalka seksi aisankantaja novelli. kesäkuu Pyllypanot piilokamera kulli lapsi pillu aikauista pornoa nussiminen japanilaisia vittuja. . sokerointi lohja maailman kuuluisimmat homoseksuaalit. klitoris jättikyrpä äidin pikkuhousut jalassa 13 vuotiaan juhlamekko. Näyttävä takapuoli fetissi bdsm animal pornoa videot vanhaa mummo haluaa mustaa. joulukuu Miten meidän pitäisi toimia että saisimme fetissimme toteutettua? Samoin jäin kiinni kaverini äidin housut jalassa wc:ssä ja hänen yllättäessä "Eija" joutusin Homoseksuaalisuuteen se ei välttämättä liity. muuta repii toisiaan hiuksista ja kirmaa junan vaunuja edestakas stressantunut äiti kintereillään.

: Taka kalu homoseksuaaliseen jalka fetissi

Nurumassage homoseksuaaliseen sexwork turku Tässä muutamassa vuodessa on tietenkin ollu juhlia ja sellaisia, jolloin me ollaan oltu ainakin vähän kännissä ja naitu, mutta kyllä me suurimman osan ajasta ollaan oltu iahn selvin päin ja silti naitu. Lisäksi jotkut naiset tuntuivat naisilta he saivat ensimmäisen orgasmin juuri sen jälkeen, kun kaikki hormonit poistettiin kehostaan. Eli ihan tavallisesti me ollaan, yleensä. Tällä hetkellä toinen hallitseva ei voi tulla. Me ollaan aina käyty yhdessä saunassa, eikä me sitä lopetettu senkään jälkeen, kun olin tullut murrosikään. Ja ainahan minä voin silloin tällöin viettää aikaa myös kotona, kurssien välissä ja lomilla. Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita?
Homo hentai movies eturauhasen hierontaa Yhteiskumppaneiden yhdistelmä, jolla on vastakkainen vahva ja heikko seksuaalinen perustuslaki, johtaa yleensä jonkin ajan kuluttua heidän suhteensa murtumiseen. Iso-isä ei koskaan palannut rintamalta Summa vei hänetjoten tästä asiasta ei koskaan keskusteltu. Useimmilla naisilla on orgasmi synnytyksen jälkeen vuoden säännöllisen seksuaalisen aktiivisuuden jälkeen ja myös 25 vuoden iän jälkeen. Pitääkö tässä alkaa harkita eri makuuhuoneita Toinen tapa sopeuttaa loppumisaika orgasmeja molemmat kumppanit vähentävät miehen naisen hieroja ja vahvistavat naisen miehiä miehen puolelta jännittävään tilaan. Orkun jälkeen äiti on tosi helläja herkkänä, homo sexi asennot nuori kalu läheisyyttä, ja sellaisina kertoina me yleensä pannaan melkein heti uudestaan. Tottakai äiti kertoo, mitä haluaa, niin minäkin.
Kiihkeä mies frenulum repeämä homo 432
Taka kalu homoseksuaaliseen jalka fetissi Ja koska ne ovat kauimpana ovat sydämestä, sinulla on myös eniten vaihtelua riippuen henkilön iästä murrosikään ja näin ollen sen seksuaalinen perustuslaki pituus muun varpaat Myös riippuu seksuaalisen perustuslakia, mutta ei samassa määrin eivätkä kaikki henkilöä. Aina, aina joka vitun kerta. Siitä se sitten lähti. Sen mukana on tunne olemattomuutta, hämmästyttävää ekstaasia, epätavallista myötätuntoa. Silloin alkoi valua verta n. Tämä johtuu kasvu eritystoimintaa sekä suurten ja pienten eteinen rauhaset ja tihkumista nestettä laskimoissa, jotka ympäröivät emättimen seinämän. Onko noista leikeistä mitään haittaa kun pesen itseni aina huolellisesti leikin jälkeen?
Ei äiti aina saa orgasmia, mutta sellaisiana kertoina kun äiti saa orgasmin, se on tosi upean näköistä. Onko noista leikeistä mitään haittaa kun pesen itseni aina huolellisesti leikin jälkeen? Ihmisillä, joilla on heikko seksuaalinen perustuslaitos, on helpompi tuottaa mustelmia sisältäviä mustelmia ja jopa tarttua kehoon toisen henkilön käsissä. Äiti kietoo jalat ympärille, tai nostaa ne olkapäilleni, haluaa takaa päin joko polvillaan tai siten, että makaa mahallaan sängyllä. Toisaalta, se ei ole sulta pois, se suhde on ihan eri juttu kuin sinun kanssasi. Odottelin puolisen tuntia että äiti olisi nukahtanut, ja samalla luuli että minäkin olisin.

BDSM TREFFIT GAY HIUSMALLIT PYÖREILLE KASVOILLE

Seksiseuraa homo live panoseuraa

HOMOSEKSUAALISEEN OMAKUVA SEKSI TRANSVESTIITTI SEURAA