Transu homoseksuaaliseen treffit mistä panoseuraa

. Pysy vaan transuissa niin saat sitä ykköstäsi. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Inhottavaa on se, että valitettavasti maailma on täynnä tarinoita missä mm. Heidän sukupuolen korjaamisensa on niin normi, että he suuttuvat siitä, että me puhumme samasta sukupuolen korjauksesta kuin mitä he tekevät ajaessaan partansa tai hankkiessaan silarit. Enpä tiedä mutta ehkä kannattaa vain kaikkien hyväksyä joillakin olevan erilaiset näkökannat sanojen merkityksiin. Asia kun on niin, että se ei mene noin ja tuollaisen ajatteleminen on nimenomaan sitä mitä eri ihmisryhmien yhteyksissä kutsutaan eri nyrkkipano aikuisviihde gay ilmainen, esimerkiksi rasismi, seksismi, cisseksismi, transfobia, homofobia, lesbofobia, ja niin edelleen.

Transu homoseksuaaliseen treffit mistä panoseuraa

Transu homoseksuaaliseen treffit mistä panoseuraa

Tietysti jos oikein syvälle mennään, sukupuolia, määritteitä, seksuaalisia suuntautumisia jne jne jne. Sana "umpimielinen" on hassu, koska kaikki olemme semmoisia. Maapallolla on vain yhden-kahden käden laskettavissa, jotka oikeasti tuntevat Itsensä, isolla Iillä, eivätkä sovi umpimielisyyteen.

Minäkään en siis voi selitellä sen tarkemmin mikä olen, koska vaikka tiedän etten kuitenkaan ole se mikä ehkä luulenkin olevani määrittelyjen kohdalla, en kuitenkaan tiedosta sitä.

Siksi jopa mainitsin sanan transihminen omalla kohdallani vaikka en tunne senkään sanan täysin kuuluvan minuun. Toistan ehkä tätä mutta käsitteet ja sanat, jos niitä käyttää jonkun mielestä väärin, eivät ole oma huoleni, koska käsitän ne toistaiseksi siten, miten ne käsitän tällä hetkellä mielessäni, vaikka ne käsitykset välillä muuttuukin.

Ottaen tietysti toiset huomioon, enkä raiskaa niitä sanoja enempää kuin on tarpeen. He ovat määritelleet myös itsensä cis-naisiksi ja syntyneet siten, että kasvuiällä heille on kehittynyt kehonsa luontaisien ominaisuuksien johdosta sellaiset, mitä kutsutaan rinnoiksi ja naisen sukupuolielimiksi.

Ilmaisevat itseään feminiinisesti ja heistä huokunut feminiinistä energiaa. Mutta niin, eihän sekään kerro oikein mitään jos nussitaan nyt verbaalisesti. Sukupuoli on häilyvä käsite niinkuin muutkin, koska sekin on suhteellista ja monimuotoista erilaisine kokemuksineen, jokaisen kohdalla. Omat käsitykset ihmisistä ovat omia ja siinä ei käsittääkseni ole mitään sen oudompaa kuin tavallisesti, eikä myöskään sekstististä tai fobista kuin vain niiden mielestä joilla se pyörii päässä.

Tapailemani naiset ovat määritelleet ja kokeneet itsensä cis-naisiksi tietyistä syistä ja ovat olleet omanlaisensa mixauksensa.

Siksi jostain syystä tunnen että, rakastuisin jne edelleen sellaisiin tietynlaisiin naisiin mihin on tuntenut ja tuntee edelleen vetoa. Mikään ei ole mahdotonta enkä kertonutkaan että olisi tietyt vaatimukset. Vain mitkä tunteet ollut. Se jättää jotkut asiat avoimeksi En tiedä saako tosta selittelystä mitään selvää mutta onhan näitä aina mukava ihmetellä ja selitellä.

Valhe ja valhe Entä jos valheen motiivi on se, että olit niin tärkeä, ettei toinen pystynyt ottamaan sitä riskiä, että menettää sinut? Naiset on kauheeta, miehet on hirveetä.

On sitten varmaan jokin spesiaali, parempi huippuporukka Aloittaja hakee fyysistä seuraa tai jopa suhdetta kaikenlaisista naisista.

Ei sillä pitäis olla merkitystä mitä jalkovälistä löytyy, mua kiinnostaa vain ja ainoastaan pidänkö toista henkilöä ulkoisesti ja sisäisesti viehättävänä. Ongelma vaan on siinä, miten lähestyt muita ihmisiä esim. Mulle on ihan ok, vaikka harrastaisin seksiä henkilön kanssa joka on vaikka aina halunnut kokeilla miestä jolla on pimppi. Kyllä mäkin siitä toimituksesta jotain saan.

Kuka loukkaantuu sissittelystä, paitsi Kolmois-Sis? Other people, do the gender math. Let me rephrase that. If you look for one, you'll never find one. I think someone intelligent said that.

You'll accidentally stumble into her, somehow. As long as you don't suck that much, it is inevitable. You may be introduced, or you might wind up in the same jail cell. Hold on to her. She will be your crutch in this cruel and disgusting world. Together the planet will be your toilet paper. You won't need anyone else, as now you're doing more than winning in your mind.

You're winning in her mind, and that's so much more reassuring. Have violent angry sex, or whatever makes both of you happy. You will be happy. You'll cut your penis off if she asks you to. But you will not care. And then when you need her most, she'll disappear. After the physical aspect is taken for granted, you will realize that your relationship is shit. It has no damn substance. Just two lost children in a big confusing world, grabbing at anything in the dark.

Now its time to do lots of acid and die. Pääasia on kuitenkin tässä: Hän on sinun kainalosauvasi tässä julmassa ja iljettävässä maailmassa. Koko planeetta on teidän vessapaperianne. Ja sen jälkeen voi kuolla pois. Ei se ole "samaa skeidaa". Ne keksivät sanan "trans" ensin, ne määrittelivät meikäläiset ulkopuolelle heikäläisten.

Koska he ovat normi, niin heitä ei tarvitse kutsua millään nimellä. Heillä ei ole kasvoja. Se on ihan sama kuin minun ei tarvitse sanoa olevani valkoihoinen Suomessa tai puhuvani suomea äidinkielenäni. He ovat normi, se pilari, jonka ympäri maailma pyörii.

On pyhä velvollisuus kyseenalaistaa se. Kenties maailman akseli nyrjähtää paikaltaan, kun cissit huomaavat, että heidät on nimetty. Ei olla menty edes niin pitkälle, että olisimme tautiluokitelleet ne, niin kuin heillä oli kiire tautiluokitella meitä. Heidän sukupuolen korjaamisensa on niin normi, että he suuttuvat siitä, että me puhumme samasta sukupuolen korjauksesta kuin mitä he tekevät ajaessaan partansa tai hankkiessaan silarit.

Ennen piti olla kastroimislupa valtiolta ja psykologiset testit ja kuulustelut ennen kuin sai silarit transihmiselle, mutta cisseiltä ei vaadita mitään testejä, ei olla koskaan vaadittu. Maistraatissa ei ole mitään cis-merkintää väestörekisteritiedoissa. Pitäiskö sit olla cis-merkintä? Missä itkisit, kun sinulla ei sit olis? Minä en koskaan cissittele, en ainakaan sillä tavalla mitä sinä ja monet muut luultavasti luulette.

Todellisuudessa aika iso osa teistä ei ymmärrä mitä cis trans -jaolla oikeasti tarkoitetaan. Ne, jotka "loukkaantuvat" cis-etuliitteen käytöstä eivät hyvin varmasti ainakaan tiedä. Harva olisi oikeasti mikään trans, jos ei tarvitsisi muiden mielestä. Sovitaanko että lopetat tai lopetatte tuon trans-pelleilyn, niin sitten ei tarvita sanamuotoja cis-etuliitteelläkään?

Se on hyvin yksinkertaista. Ei pitäisi olla mitään keinotekoisia merkintöjä, joiden tarkoitus on lähinnä stigmatisoida, yksilöidä ja hallita ihmisryhmiä. Antakaa ihmisten määrittää itse kehonsa ja identiteettinsä fyysisesti ja henkisesti, niin eipä oo ongelmia. Turha sit oli unikin: Yritä sitten lukea keskustelu, eikä siinä ole enää päätä eikä häntää. Tsiisus, ihan kun nelivuotiaiden läpinää. Ihan hyvin voi käyttää itsestään määrittelyä mies jolla on XX-kromosomit tai kertoa olevansa mies jolla ei ole penistä.

Vastaavasti voi puhua myös XY-naisesta. Se ei ole läheskään yhtä toiseuttavaa ja halventavaa kuin transuttelu. Kun tuota transsukupuolisten "korvamerkintää" käsiteltiin eduskunnassa, siitä ei edes keskusteltu, se nuijittiin läpi kaikessa hiljaisuudessa valmistelijan esittämässä muodossa. Aikoihin ei ole tapahtunut tuollaista, jopa oikeusministerikin ihmetteli jälkikäteen miten sellainen on voinut mennä läpi kun siitä kerrottiin hänelle.

Toisaalta jotkut ovat innoissaan Australian esikuvasta että poikkeava sukupuoli tuodaan julki henkilöpapereissa kenelle tahansa vaikka kaupan kassalla. Siihen kuuluu tuo heteroseksismi. Mutta minkäs voit, se oli kirjoitettu luvulla. Kyllä minulle kisut kelpaa, etenkin sellaiset, joilla on kyky pohtia asioita. Älä siis turhaan rupea vetistelemään, minä olen kyllä itkenyt tässä 1½ kk ihan kaikkien edestä.

Miten voin kutsua itseäni XY-naiseksi kun ei ole kromosomitestiä tehty!?? Elämä on kuule juuri toiseuttavaa ja halventavaa, se on se elämän luonne. Elämä on toiseuttavaa ja halventavaa. Vai oliko se että kärsimystä Transuile sinä vaan ihan rauhassa, tuskin sinä muuhun kykenetkään Itse asiassa se on minusta jopa miellyttävämpi vaihtoehto ja varmasti aika monesta muustakin, paitsi yhdestä, joka potee Tukholma-syndroomaa. Kyllä se pirun elämä toiseuttaa ja halventaa minuakin.

Mutta tässä vain kommentti tähän keskusteluun. Monien mielestä olen todennäköisesti "biseksuaali nainen", mutta kuten tuossa lainauksessakin todettiin seksuaalinen suuntaus on "muuallekin" kuin kahteen suuntaan. Siinä mielessä "bi" on vähän huono määritelmä. Tähän kirjoittaisi vuoden myöhässä, että juttua haluaisi kuulla lisääkin. Jos jotain anonyymiä mailiosoitetta fexj: Nimimerkistä huolimatta transtyttö, joka haluaa todistaa että heidänlaisiin voisi ennakkoluuloinenkin ihastua?

Tytöt ja naiset on ihania, kuka sitä huoltohistoriaa jaksaa niin tarkkaan tiirailla ja todistella. Olen aina tiennyt Kolmois-S: Terveisin erittäin kauniiden cisnaisten kanssa seurustelevia transmiehiä tunteva henkilö. No sittenhän alkuperäisellä ei ole ongelmaa lainkaan, vaan kyselee täällä vain lämpimikseen tai omaa saamattomuuttaan!

No määrittele Kolmois - S: Tietämyksellä ja luulolla on iso ero. Rakastumiseen ei vaikuta mitä sukupuolta kohde on on ollut, luulee olevansa , koska rakastuminen on henkinen kokemus, kohteen haarojenvälin sisältö on triviaali pikkuseikka. Seksuaalisesti viehättyminen taas voipi kohdistua vaikka kuinka poliittisesti epäkorrektisti vaaleaan cis-naiseen, tummaan väh.

Tai tyyppi Y ihastuu tummaan väh cm pitkään hörökorvaiseen transmieheen, joka itse kokee olevansa "vain" mies ja ne hörökorvatkin on menossa korjauttamaan?

Jos minä koen naapurin erkin seksuaalisesti viehättävänä, koska pidän häntä totaalisen urpona junttina ja tuo piirre vetoaa minuun! Miksi se pitäisi möläyttää? Jos möläytät, flaksi ei tod. Jos käsityksiä ei löysätä, ollaan tietysi mahdottomassa tilanteessa ja ei siitä mitään tule.

So what, sitä kuule sattuu ; Uutta matoa koukkuun! Tuossa on nyt kyllä aivan väärät lähtökohdat. Kun nyt puhutaan kuitenkin vähän erilaisista ominaisuuksista kuin huonoista ympäristöön vaikuttavista persoonallisuudenpiirteistä vaikka narsismi, ym. Ei tätä leikkiä leikitä ihastujan ja katsojan säännöillä, vaan sitä leikitään sen kohteen säännöillä, joka voi kokea korjattavia ongelmia itsessään ja ei todellakaan välttämättä tykkää jos joku tykkää hänessä niistä piirteistä joista hän epätoivoisesti haluaa eroon.

Tässä kiteytyy esimerkiksi pre-op naisen ongelma transdiggareiden suhteen, jotka ihkuttavat tuota ihmistä sen ongelman perusteella mistä tuo nainen haluaa eroon. Tuo oli fyysinen esimerkki, mutta sama toistuu myös identiteettitasolla.

Ei sillä kohteella ole mitään kompromissin paikkaa siinä, vaan esimerkiksi tällaisissa asioissa se kompromissin vaatiminen on cisseksismiä eikä mitään kivaa pikku käsityksien löysäämistä. Inhottavaa on se, että valitettavasti maailma on täynnä tarinoita missä mm.

Näitä on nähty maailman sivu. Kerroinhan minä, että jos ei kompromissia tee ei voi, ei halua tai mistä syystä tahansa , niin se on mahdoton paikka ja no go. Ei pidä sitten tehdä sitä kompromissia, jos se sotii itseä vasten. Ollaan sitten ilman sitä mahd. Niin, tuossa huomautettiin siitä, että esimerkiksi transsukupuolisuuteen liittyvät "kompromissikysymykset" ovat usein vahingoittavia vaatimuksia sen "ihailijan" osalta.

Koko kompromissin ajatus ja ehdotteleminen tuolla tavalla keskustelupalstalla ei ole mitään erityisen hyvää asiaa. Sehän oli selviö, että jos soditaan itseä vastaan niin mitään "kompromisseja" tehdä. Tuon ylemmän viestin tarkoitus oli antaa vastapainoisempi kuva liian helpolle kompromissi-ajatuksen heittelemiselle ja "löysäämisen" kaltaisille kevyille sanavalinnoille.

Tämä siksi mitä sanottiin, eli: Mies isolla ÄMMÄllä Sellaisen kuvan hänestä ainakin näiden kirjoitusten perusteella saa. Hän vihaa katkerasti kaikkia, joilla ei mene tarpeeksi huonosti. Hän asettaa muut ihmiset a- ja b-luokkiin ja itse pitää itseään kaikkein ylimpänä jumalattarena, jonka kanssa kaikkien on haluttava seurustella, muuten on hirvittävä sovinisti tai konformisti.

Se säteili vahvoja eroottisia viboja ja suuteli taivaallisesti Tulinpa taas kurkistamaan tylsyyttäni tänne Suoleen, ja mitä kaikkea sitä saakin lukea: Olen "valkoinen heteronainen" ja käyny läpi tämän prosessin. En ole kellekään mikään "transihminen". Olen ollut suhteessa muutaman miehen kanssa, joista kukaan ei ole aluksi tiennyt henkilöhistoriaani. Olen "tunnustellut" heidän ajatusmaailmaansa ja suhtautumistansa ja sitten kertonut. Ei ollut kellekään maailmanloppu.

Olen harrastanut seksiä heidän kanssaan siksi kun tykkään miehistä ja panemisesta. Tekeekö joku sitä oikeasti vain siksi että saa jonkun naisen statuksen tai läpimenomerkinnän, täytyy olla kovin köyhä mieli jos se on päämotivaatio.

Minun ei "edes" tarvinut pitää mitään kaulapantaa jossa luvattaisiin maksu panosta, taikka seikkailla jossain homobaareissa, shemaledeiteissä tai missälie. Kaikki ne miehet olivat heteroita paitsi yksi heistä oli biseksuaali, ja siihen bisseyteen se suhde tämän miehen kanssa minun osaltani päättyi; bissemiehen käyttäytyminen ja välillä "toisaalle suuntautuvat halut" sammuttivat kiinnostuksen, enkä kokenut häntä enää sellaisena miehenä jota haluaisin kumppanina seksuaalisesti ja henkisesti.

Kaikki muutkin suhteet olen pistänyt itse poikki, koska kiinnostus on lopahtanut ja on varaa valita. Miesten kiinnostus minuun ihmisenä on silloin yleensä jäänyt vähäiseksi ja olen ollut heille pelkkä panopuu, siitä tuli minulle äkkiä hyvin tylsä suhde jonka aina lopetin. Ehkä etsin vääristä paikoista, mutta varsinainen väärä paikka olisi kyllä seikkailla homobaareissa, shemaledeiteissä tai kysellä jotain pan- tai biseksuaaleja.

Täytyy sanoa että en tajua yhtään missä transumaailmoissa te elätte ja hengitätte, kun puhutaan siitä että trans on jotain "heteromaailman" ja "cismaailman" "ulkopuolista" ja joku selittää mieltyneensä enemmän cis- kuin trans-naisiin - ihan niinkuin hän minut kohdatessaan osaisi sitä mitenkään nähdä minusta. Tosin ehkä en ole saanut tällaisia transukokemuksia "riittävästi" kun en itseäni julista transuksi tai liity mihinkään julkiseen transuporukkaan.

Ehkä se on joillekin fyysinen ulkonäkökysymys, onneksi ei ainakaan minulle. Kyse ei ole A- tai B-luokan miehistä, vaan kun homot ja bisset eivät edes kuulu siihen A-B-luokitteluun, koska he eivät henkisiltä ominaisuuksiltaan kuulu kiinnostuksen kohteisiini ollenkaan, ainakaan tähänastisten kokemuksien perusteella. Tämä on ihan kaikille eikä vain seikkailijalle. Enpä tiedä mutta ehkä kannattaa vain kaikkien hyväksyä joillakin olevan erilaiset näkökannat sanojen merkityksiin.

Jos eivät osaa käyttää niitä än äs oikein, halutessaan selittää mikä on tai kenestä tykkää, niin ei se nyt niin kauheaa voi olla. Ihminen katsoo aina ulkokuorta sen kaiken muun tärkeimmän lisäksi.

Joten en näe outona nykypäivänä, että joillakin voi olla aika tarkat kriteerit myös seksuaalisuuden, sukupuolen ja kaiken muun osalta. Se vaan kertoo mikä se ihminen on itseään. Joku voi väittää vaikka sitten haluavansa niitä heteronaisia, jotka ovat käyneet jossain korjausprosessissa tai homoseksuaalisia miehiä, jotka tyttöinä ollessaan kävi prosessissa.. Jos joku sanoo että klikkaa heteronainen joka ei ole käynyt mitään korjauksia tekemään itselleen, ja selittää joistain cisseistä niin fine.

Yrittäköön siinä sitten ottaa toisesta selvää perin pohjin että toiveet tietynlaisesta seksipartnerista täyttyisi. Oliskohan kaikkein parasta oikeasti vain luopua kaikista noista luokitteluista oman ja muiden kohdalla. En voi sanoa mikä olen koska sille ei ole sanaa, enkä aio sellaista edes keksiä. Samoin en keksi kriteerejä toiselle, koska silloinhan menisi maailmani sekaisin, jos huomaan haluavani olla sellaisen ihmisen kanssa seksuaalisessa kanssakäymisessä, joka on täysin ulkona siitä, minkälainen sen "piti" olla.

Ja maailmani kun haluan pitää tasapainossa. Eikä ole olemassa A, B tai Ö-ihmisiä. Mistähän toikin on luotu Mutta hei, ei siinäkään mitään väärää jos joku tykkää heitellä jotain ååkkösiä sun muita, jotta itse tietäisi keitä tarkoitetaan. Ehkä olen liian sinisilmäinen tai idealisti näiden suhteen mutta hittojako tässä Tämmöset kategoriat on olemassa vain ihmisten mielikuvituksessa. Jos naisen trans-tausta, trans-sukupuolisuus, trans-seksuaalisuus, kaikenlainen transuus, jotenkin pulpahtelee jatkuvasti esille hänen ulkoisessa olemuksessa ja käyttäytymisessä, totta kai se tekee hänen transuudestaan erityispiirteen muihin naisiin nähden.

Niin se ei kuitenkaan mene minun kohdallani, kun ulkonäköni ja persoonallisuuteni eivät ainakaan minun mielestä tai muidenkaan näkövinkkelistä ilmennä trans-mitään.

Sama homma sen biseksuaalimiehen kanssa. Eipä tuo muuten olisi alkanut vaivaamaan, mutta kun se miehen toinen puoli tuli välillä vähän liikaakin esille, etten enää halunnut suhdetta kun se alkoi minua häiritsemään.

Jos mies olisi vain biseksuaali, mutta suhteessa mies olisi mies naiselle eli minulle kuten heteromies on heteronaiselle, eikä toisensuuntaiset halut korostuisi jatkuvasti, no problem. Pitkä purkauksesi osui hukkaan. Aloittaja oli transMIES joka haki seksiseuraa. Jutut luisti paljonkin asian sivuun mutta pääasia lienee siinä mistä löytyy seksiseuraa miehelle jolla ei olekaan housuissaan sitä tavanomaista penetrointiin kykenevää välinettä.

Jokainen halutkoon, mitä haluaa Mutta pakko sanoa, että nuo määritelmät tekee tästä pariutumisesta sekavankin. Se tyyppi, joka haluaa sen cis-naisen, tapaa sellaiseksi mieltämänsä ihmisen. Kuinka moni cis-nainen tietää olevansa cis-nainen? Miks sellasta edes miettis, että millaisena on läpimenevä? Kuinkahan moni koko elämänsä naisen roolissa elänyt läpäisis ton läpimenotestin? Mistä niitä sit syytettäs? Sit päästäänkiin siihen mitä se naisellisuus on Kyse on ihan puhtaasti siitä, että ihmiset sanovat miten asiat ajattelevat ja jos joku ajattelee asiat cisseksitisesti niin sitten ajattelee cisseksistisesti ja siitä sanotaan hänelle.

Sitten alkaa joku ihme poru ja harmitus kun syytetään asiasta johon ollaan syyllistytty. Nykyään näkee joidenkin ensin huutavan homofobisia juttuja ja sitten muka "loukkaannutaan" kun huomautetaan homofobiseksi.

Nämä on loogisia ajatuskulkuja, sanoilla on merkityksensä ja ihmiset osaavat ilmaista mitä haluavat sanoa. Tuo paljon aikaisempi kirjoittaja teki päättömiä cisseksistisiä jaotteluja naisten välille ihmisryhminä, joten ihan aiheesta hänelle huomautettiin. Tietenkin olisi paras luopua noista keinotekoisista luokitteluista ja käsitellä ihmisiä tällaisissa asioissa vain sellaisina mitä tulee vastaan.

Jos joku ei näytä ja kuulosta kiinnostavalta, niin ei hänestä tarvitse yrittääkään kiinnostua, mutta ei silloin tarvitse ruveta tekemään jotain cisseksistisiä tai mitä vain yleistyksiä kokonaisista ihmisryhmistä, varsinkaan kun muutenkaan ei kelpaa kuin tietynlaiset naiset ulkonäöllisesti ja henkisesti. Kiteerit on tiukat, muttei se tarkoita etteikö ne voisi täyttyä yksilön kohdalla riippumatta jostain keinotekoisesta sukupuolijaottelusta cis-trans.

Ei tämä ole hei vaikeaa. Ja jottei takerruttaisi siihen kirjainyhdistelmäkilpailun sekavuuteen, tehdään vielä sellainen selvennys tähän, että ei olekaan mitään mieltä jaotella ihmisiä joihinkin cis- ja transihmisiin.

Tällaisilla ryhmäjaotteluilla ei ole hirveästi mieltä, mutta se on aivan eri asia kuin cisseksismin kaltainen käsite, joka on ehdottoman käyttökelpoinen eikä mitään kirjainhelistelyä, ihan siinä missä transfobia ja homofobiakin ovat käyttökelpoisia.

Se on seksismin muoto, jossa tiettyä katsottua sukupuolta pidetään huonompana ja tässä tapauksessa vähemmän aitona kuin toista katsottua sukupuolen muotoa. Huomaa sana katsottua, eli se on se syyllistyjä joka alunperin jakaa ne ihmiset tällaisiin jakoihin ja tuomitsee siltä pohjalta. Jos joku sitten sanoo, että tuo on cisseksismiä, sen sanoja ei tarkoita että tuollainen jako olisi olemassa, vaan cisseksismillä nimetään se asia mitä syyllistyjä teki sukupuolilla kikkaillessaan.

Onko tämä tarpeeksi rautalankaa aiheesta? Kun täällä thaimaassa on jo 2 kuukautta takana ja tään asian tutkiminen on ollut lähes päivittäistä, niin on kyllä paljon asioita selvinnyt mutta! Eikös Thaimaassa korjattukin transsukupuolinen nainen ole virallisesti edelleen mies. Silloin ollaan pakosta "kolmatta sukupuolta" ja lienee turvallisempaa elää omissa piireissään. Olen täysin samaa mieltä. Pitäisi vielä keksiä ratkaisu ap: Kyse on ihan puhtaasti siitä, että ihmiset sanovat miten asiat ajattelevat ja jos joku ajattelee asiat cisseksitisesti niin sitten ajattelee cisseksistisesti ja siitä sanotaan hänelle" Pitää vastata kun kerta yleisesti kysytään.

Koska kuten rivien välistä voi lukea, olet selvästi kiinnostunut naisesta jolla on vielä penis jäljellä. Vielä vaikeampaa sinulle tulee olla löytää seuraa tuollaisesta naisesta, joka kaikenlisäksi suostuisi vielä käyttämään genitaalejaan aktiivisesti sinuun, kuten monet teikäläiset unelmoivat. Netti on silti paras mahdollisuutesi, parempi kuin yöelämä. Maksullisia transnaisia sitten löytää netistä Suomestakin, jos sellaiseen olet valmis. Todennäköisesti enemmän löytyy homoja transvestiitteja.

Heitä on noin kymmenkertainen määrä transsukupuolisiin naisiin verrattuna. Transvestiitillä on jopa täysin toimiva peniskin, siitähän olet ilmeisesti kiinnostunut. Aloittaja voisi vaihtaa viestiinsä transseksuaalin tilalle vaikka juutalaisnaisen tai lyhytkasvuisen. Ehkä sitten olisi helpompi tajuta, mikä viestin asenteessa on niin pöljän esineellistävää, että tuskin käy flaksi.

Oikeastaan voisi olla terveellistä jos aloittaja kävisi jossain tilaisuudessa jossa on paljon teeässiä. Ehkä vonkaaminen ei tuntuisikaan niin luontevalta, kun näkisi etteivät transnaiset olekaan seksifantasioiden satuolentoja vaan ihan tavallista sakkia.

Tarkoitatko naiseksi pukeutuvaa miestä, vai transsukupuolista naista? Jos jälkimmäistä, tarkoitatko post-op vai non-op? Entä maskuliiniset ja feminiiniset ominaisuudet? Transsukupuolisuus ei ole mikään seksuaalinen asia eikä fetissi, toisin kuin homoseksuaalisuus tai transvestismi. Useimmat transsukupuoliset katsovat tilansa sairaudeksi, ja kiroavat sen etteivät syntyneet kokemaansa sukupuoleen. Suurin osa transsukupuolisista naisista on käynyt läpi sukupuolenkorjausleikkauksen, eli on emätin, eikä siitintä tai kiveksiä.

Transsukupuoliset naiset, mikäli hormoneita on alettu käyttää tarpeeksi aikaisin tai omaavat hyvät sirot lähtökohdat, näyttävät ulkoisesti naisilta. Jos transsukupuolinen nainen näyttää mieheltä tai selvästi TS: Se saattaa hänen kohdallaan johtaa elämänhaluttomuuteen ja itsemurhaan. Useimpia transsukupuolisia naisia haluttaa tulla kutsutuksi "transseksuaaleksi" tai "transsukupuoliseksi" yhtä paljon, kuin syöpä- tai AIDS-potilaita kiinnostaa tulla kutsutuksi "syöpä-naisiksi" tai "AIDS-tytöiksi".

He haluavat vain olla naisia ja tulla kutsutuksi naisiksi. Jos hakeudut suhteeseen transsukupuolisen naisen kanssa, mutta vain "kokeillaksesi" tai "seksiseuraksi" ja jätät myöhemmin, tämä on luultavasti hänen kannaltaan surullista ja masentavaa. Jos edelliseen sanoo syyksi esim. Heitä löytyy paljon Amerikasta, Thaimaasta, yms. Suurin osa "shemaleista" huoraa itseään, koska ei saa töitä jolla maksaa leikkausta. Suurin osa tuskin huoraisi itseään, jos vanhemmat, ystävät tai julkinen terveydenhuolto olisivat auttaneet.

Muuta vaihtoehtoa ei enää jää. Sen sijaan se voi olla tällöin oman sukupuolisen kokemuksen toteuttamista, joka tuottaa kyllä usein euforisen "Jee, olen nyt siinä moodissa missä haluankin ja tunnen oloni kotoisaksi!! Ensiksi ts-naisissa on keskivertoa enemmän sellaisia jotka ovat kiinnostuneet vain naisista, toiseksi taitaapi olla keskivertoa enemmän sellaisia jotka eivät ole kiinnostuneet ylimalkaan seksistä ja kolmanneksi tuskin kukaan on kiinnostunut miehestä, joka on kiinnostunut "transseksuaaleista".

Joillain on jopa pakkomielle kaltaisestani ihmisestä ja ihmettelenkin, etteikö aikuisilta ihmisiltä löydy itsehillintää edes piirun vertaa? Olet kyllä tosi nuori joten menkööt toi sun sössötys vaikka sun nuoruuden piikkiin, vai onkohan sulla mennyt termistöt sekaisin, mutta mietipä asioita nyt ihan uudelleen. Mä pidän itseäni ihan normaalina transukupuolisena lesbona. Tässä tapauksessa normaali heteromies tarkoitti ilmeisesti miestä joka kiihottuu peniksistä. Tai eihän kirjoittaja täsmentänyt mikä sukupuoli ja anatomia kiinnostaa.

Eli saattoi tarkoittaa myös miestä joka kiihottuu parrasta. Hei, hei, älkääs nyt ymmärtäkö väärin. Kyse on nimenomaan vain seksuaalisesta kiinnostumisesta. Onko siinä mitään pahaa? Nimenomaan ajattelin, että jos löytäisin sellaisen ihmisen joka myöskin haluaisi samaa asiaa, ihan omasta tahdostaan. Ehkä olen vain nuori joka ei ole löytänyt itseään. Olisin ehkä halunnut ensin kokeilla, miten se seksipuoli onnistuu ja sitten vasta ajatella parisuhdetta yms.

Edelleenkää en pidä itseäni huonona ihmisenä, jos minulla on seksuaalisia haluja hieman erilaisia ihmisiä kohtaan. Paljon näkökohtia joita en edes ajatellut. Nyt ehkä osaan ajatella asiaa vähän toisin. Ei seksissä mitään vikaa ole etkä ole pelkkien halujen takia huono ihminen, tulit vain täysin väärälle palstalle kysymään mistä sitä löytyy. On yleistä, että transihmisistä, myös transsukupuolisista haetaan vain seksiä ja että olemme joko vain seksuaalisia kummajaisia tai eksoottisia kiihokkeita miehille.

Monella on aitoja pelkoja sen kanssa kelpaako ihmisenä ja saako ikinä muodostettua aitoja ja pitkiä ihmissuhteita tällaisen asian myötä, etenkin pelot suuntautuu monilla sitä parisuhteen löytämistä kohtaan.

Kuten sinulle sanottiin, suurinosa Suomen kaltaisissa hyvinvointivaltioissa hakeutuu ennen pitkää sukuelinkirurgiaan koska mahdollisuudet siihen on hyvät ja helpot. Ei tietenkään kaikki, eli sinullekin fyysisesti kelpaavia on. Tällöin kuitenkin syntyy harmitusta ja pelkoa sitä kohtaan, että miten ihmiset suhtautuvat taustaan. Miten heteromies reagoi taustaan vaikka on käynyt leikkauksessa?

Suurin osa kaltaisistasi diggareista ei ole kiinnostunut leikkauksen jälkeisestä naisesta, vaan kuten sanoit hänellä on tietynlaisia seksuaalisia haluja.

Tällainen henkilö haluaa tulla kohdatuksi naisena kaikissa elämänsä osa-alueissa, ei transsukupuolisena ja erikoisuutena. Sinun kannattaa ehdottomasti ensin miettiä sitä, kuinka vaikeaa elämä voi tällaisen korjausprosessin myötä olla ihmiselle, miten häneen suhtaudutaan missäkin. Haet seuraa ihmisryhmästä, jossa on huomattavasti suuremmat riskit kohdata elämässään ongelmia monilla osa-alueilla. Ymmärrät aivan varmasti, ettei yhteiskunnassa vieläkään aivan kaikki asiat ole niin suvaittuja ja helppoja.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että kaikki olisivat syvästi traumatisoituneita, mutta näet varmaan pointin. Niin sanotusti vakavilta transpalstoilta, jotka eivät ole deittailuun ja seksiin liittyviä, et saa ohjeita tämän tyylisiin kyselyihin, vaan juuri tällaista viestiä mitä täältäkin sait.

Se on vähän sama kuin menisit jonnekin mille tahansa muulle naisten palstalle kyselemään naisista seksiseuraa tai että mistä löytää vaikka "puumia". Aivan yhtä kylmää kyytiä tulisi. Sitä varten on seksi- ja deittisivustoja.