Transu seuraa alaston suoni homoseksuaaliseen

...

Kerron lisää itsestäni,jos sopii. Olen hiukan yksinkertainen enkä tajua,että seuraa haetaan siihen tarkoitetuilla palstoilla,ja siksi haen seuraa tältä ,GAY-palstala. Ymmärrän kyllä että voit ihmetellä miksi haluaisin tutustua heterona juuri homomieheen, mutta tuo nyt ei ollut kyllä oikein kauniisti sanottua. Minulla on sellainen kuva homomiehistä että he olisivat jotenkin sensuellempia ja syvällisempiä ja voimakkaammin tuntevia kun heteromiehet yleensä.

Siksi haluaisin heihin tutustua. Mielellään asiallisia vastauksia tai kommentteja kiitos. Yleensä ne on ihan samanlaisia kun hetero miehet Missä mä voisin tutustuu sinuun? Yksinkertaisia ja lapsellisia kanoja. Syvällisiä keskusteluja käydään uusimman Honchon sisällöstä. Monet heterot ovat paljon akkamaisempia kuin keskiverto homo.

Etenkin nuoret hetskut ovat hinttimäsisä: Se on kivaa ja kiihottavaa! Vastaa alkuperäiseen viestiin Tutustuisin Homo-mieheen Olen hetero enkä ole homoseksuaalinen, mutta tykkäisin tutustua kivaan homoseksuaaliseen mieheen ihan frendi pohjalta. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Bi "Tutkasta" tieteellisesti "Tutkasta" tieteellisesti pro scientia?

Jokin aika sitten nelonen lähetti ohjelman Alaston tiede -sarjassa, jossa lähestyttiin rakastumisen ja "pariutumisen" ilmiöitä tieteellisestä näkökulmasta. En valitettavasti nähnyt koko ohjelmaa, joten en tiedä, miten selitettiin homoseksuaalien vastaavia ilmiöitä vai sivuutettiinko kysymys tyystin Minua jäi askarruttamaan, onko homoseksuaaleilla todellakin jokin näkymätön koodi, joka kertoo tiedostamatta toiselle, että olemme potentiaalisia kumppaneita toisillemme.

Vertauksena ajattelen esimerkiksi sitä po. D Ohjelmassa esitetyt teoreettiset tulkintamallit ymmärtääkseni olivat kovasti reproduktioon perustuvia, joten rakastumista ja seksuaalista vetoa näyttäisi sanelevan se, millä geneettisellä yhdistelmällä olisi suuri n todennäköisyys tuottaa vahvoja ja terveitä jälkeläisiä. Mitä ajatuksia tällaiset tutkimustulokset herättävät homoseksuaalisesti suuntautuneiden mielissä? Todennäköisesti kysymykseen on jo vastattukin jossakin yhteydessä, mutta itse kaipaisin asiaan valaistusta Aivojen kemiallisia reaktioita seuraamalla oli saatu tuloksia mm.

Tutkijoiden mielestä aivojen välittäjäaineet reagoivat mahdollisimman laadukkaan yksilön saalistamiseksi suvunjatkamismielessä. Homoja pitäisi tutkia erikseen, koska nämä tulokset eivät vastaa kysymyksiin. Lisäksi heräsi yksi ajatus eli iänikuinen Miksi naiset rakastuvat aina renttuihin? Osoittaako renttuus jonkinlaista taistelutahtoa, miehekkyyttä? Itse kyllä kammoan eniten oman kehoni tuoksua, mutta muuten en saa mututuntumaa asiaan. Tutkijat siis totesivat, että naisten ja homomiesten aivot reagoivat samalla tavalla tiettyihin miestuoksuihin.

Ne on kaapissa häpeemässä ja pysykööt siellä. Vai haluat hinttariin tutustua. Taidat olla itekin piilo hinttari. Kerron lisää itsestäni,jos sopii. Olen hiukan yksinkertainen enkä tajua,että seuraa haetaan siihen tarkoitetuilla palstoilla,ja siksi haen seuraa tältä ,GAY-palstala. Ymmärrän kyllä että voit ihmetellä miksi haluaisin tutustua heterona juuri homomieheen, mutta tuo nyt ei ollut kyllä oikein kauniisti sanottua.

Minulla on sellainen kuva homomiehistä että he olisivat jotenkin sensuellempia ja syvällisempiä ja voimakkaammin tuntevia kun heteromiehet yleensä. Siksi haluaisin heihin tutustua.

Mielellään asiallisia vastauksia tai kommentteja kiitos. Yleensä ne on ihan samanlaisia kun hetero miehet Missä mä voisin tutustuu sinuun? Yksinkertaisia ja lapsellisia kanoja. Syvällisiä keskusteluja käydään uusimman Honchon sisällöstä. Monet heterot ovat paljon akkamaisempia kuin keskiverto homo. Etenkin nuoret hetskut ovat hinttimäsisä: Se on kivaa ja kiihottavaa!

Vastaa alkuperäiseen viestiin Tutustuisin Homo-mieheen Olen hetero enkä ole homoseksuaalinen, mutta tykkäisin tutustua kivaan homoseksuaaliseen mieheen ihan frendi pohjalta. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Homoja pitäisi tutkia erikseen, koska nämä tulokset eivät vastaa kysymyksiin. Lisäksi heräsi yksi ajatus eli iänikuinen Miksi naiset rakastuvat aina renttuihin? Osoittaako renttuus jonkinlaista taistelutahtoa, miehekkyyttä?

Itse kyllä kammoan eniten oman kehoni tuoksua, mutta muuten en saa mututuntumaa asiaan. Tutkijat siis totesivat, että naisten ja homomiesten aivot reagoivat samalla tavalla tiettyihin miestuoksuihin. Toisinpäin miehet ja lesbot haistelijoina en ole kuullut vastaavia tutkimustuloksia. Kiinnostavaa olisi kyllä tietää, toimiiko teoria myös toiseen suuntaan.

Siis tutkasta on vähäsen tietoa wikipediassa, ainakin hakusanalla Gaydar. Lähinnä juttua taitaa olla homoseksuaalisista miehistä, mutta ehkä siitä voi jotain naisistakin päätellä. Vastaa alkuperäiseen viestiin "Tutkasta" tieteellisesti Hei vaan!

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

: Transu seuraa alaston suoni homoseksuaaliseen

Transu seuraa alaston suoni homoseksuaaliseen 244
Transu seuraa alaston suoni homoseksuaaliseen Seksisivuja raakel gay liekki mun leffa
SEKSI HOMO TAMPERE ILMAISET SEKSIFILMIT Toivoisinkin että joku ystävällinen ja kiva homomies vastaisi asiallisesti. En tiedä yhtään missä homoseksuaaliset miehet liikkuvat, mutta olisi tosi kiva tutustua johonkin Teistä, vaikka itse en olekaan homoseksuaalinen. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Homot liikkuvat aivan samoissa paikoissa kuin heterotkin: Itse en siis kyllä ole homoseksuaali vaan olen hetero. Missä mä voisin tutustuu sinuun? Viesti on mainos tai massapostitus.

Suomen seksikkäin homo mies hot pojat sex

Seksikauppoja hd gay amateur porn