Yle puhe netissä homoseksuaaliseen mobiili deitti

Ylen musiikkivideoihin keskittynyttä televisiosarja Musiikki-tv: Videoiden ja vieraiden lisäksi ohjelmassa esitettiin erikoisjaksoja, joissa pureuduttiin aina yhden artistin tai yhtyeen tuotantoon paitsi parhaiden musiikkivideoiden myös tuoreiden haastatteluiden avulla.

Vuonna esitetyt viisitoista erikoisjaksoa juonsi pääosin toimittaja Laura Vähähyyppä, joka muisteli ohjelmaa Elävälle arkistolle. Hämäläinen oli Suomen Pankin ensimmäinen naispääjohtaja. Sirkka Hämäläinen nousi ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana naisena Suomen Pankin pääjohtajaksi vuonna Tämän jälkeen Hämäläinen oli useana vuotena Euroopan keskuspankin johtokunnan jäsen — siinäkin ensimmäisenä naisena. Hämäläisen matka talouselämän huipulle on ollut monipuolinen ja paikoin jopa kohahduttava.

Äänestys on päättynyt, ohjelmat julkaistaan elokuussa. Eniten ääniä saivat Patakakkonen jaksot vuodelta ja Makupalat Juhlamakupalat-jaksot vuodelta Ohjelmat tulevat katsottavaksi Elävään arkistoon ja Areenaan elokuussa.

Tämän artikkelin pääosassa on toimittaja Oke Jokinen, mies, joka ei varsinaiselta työltään ollut toimittaja lainkaan. Siitäkin huolimatta — vaiko juuri siksi — yleisö oppi vuosina — tuntemaan juuri hänen selkeän radioäänensä merkkinä hyvin toimitetulle ja erinomaisesti taustoitetulle ohjelmalle.

Erityisen mielellään Jokinen teki juttuja Virosta. Parivaljakon unohtuneita sketsejä arkistojen uumenista. Totisuudestaan tunnetun Eemelin radiopilojen pääosa oli tulosta yhteistyöstä sanaseppo Reino Helismaan kanssa.

Elävä arkisto kaivoi päivänvaloon parivaljakon unohtuneita sketsejä mm. Kodin kääntöpiiri oli luvun alun sarja sisustussuunnittelusta, remonteista ja kotien asukkaista.

Joka jaksossa tehdään muutos yhdessä kodissa ja käydään tutustumassa kunnostettuihin taloihin. Sisustamisessa eletään uutta vuosituhatta, mutta vaikutteita on paljon luvulta: Kotien muutoksissa auttaa sisustussuunnittelija Pirkko Välikoski. Studiossa kohteita kommentoi Heimo Holopainen. Kampuksilla ja kaupunkien keskustoissa kaikuivat iskulauseet korkeakoulujen uudistamisesta, yhteiskunnallisesta demokratiasta, anti-imperialismista ja sosialismista.

Elävä arkisto kokosi yhteen alkuperäisiä radio- ja tv-välähdyksiä kuohuvalta ajajaksolta. Laaksosen tähdittämiä ja kirjoittamia ohjelmia nyt Areenassa. Palkittu näyttelijä ja käsikirjoittaja Liisamaija Laaksonen täyttää 80 vuotta.

Merkkipäivää juhlitaan Areenassa, jossa on nähtävillä hänen kirjoittamiaan ja tähdittämiään toivottuja elokuvia ja sarjoja, kuten Lumikit, Irti maasta, Lacrimosa ja Solveigin laulu. Tarina perheestä ja sen mutikkaista ihmissuhteista. Maria Jotunin novelliin pohjautuva tv-näytelmä Martinin rikos on kertomus perheestä, jossa jokainen sukupolvi on tehnyt vääriä valintoja.

Julkisivu ja porvarilliset kulissit on pidettävä pystyssä, vaikka hinta on kova. Kolme Herra Heinämäki -sarjaa vuosilta , ja Herra Heinämäki -lastenohjelmasarjassa seurataan Herra Heinämäen elämää maatilalla ja kuullaan maanviljelijän stressiä lievittävää Lato-orkesterin musiikkia.

Sarja pohjautuu Heikki Salon ja Janne Louhivuoren vuonna julkaistuun Omskista-lastenmusiikkilevyyn. Vuosina , ja valmistuneet tv-sarjat ovat käsikirjoittaneet Heikki Salo ja Timo Kahilainen ja ohjannut Matti Grönberg. Ransu Karvakuono ja Inga Sulin: Play a Simple Melody.

Lastenohjelmien keulakuva Ransu Karvakuono yhdisti voimansa laulaja Inga Sulinin kanssa ja parivaljakko tulkitsi klassikkokappaleen Play a Simple Melody.

Toivotussa Kotikadussa on edetty Areenassa jo kuudenteen kauteen. Kauden alussa reipas remppanainen Mimmi Kallio näyttelijä Lotta Lehtikari tulee kuvioihin mukaan.

Lennart Meren kansatieteellinen dokumenttielokuva Vesilinnun kansa esitteli uralilaisten kansojen elämää ja perinteitä vuonna Elämä kaukana Itämereltä oli eksoottista, mutta Meren tarkka katse löysi sieltä paljon tuttua. Elokuva esitettiin Suomessa kaksiosaisena tv-dokumenttina vuonna Koosteessa musiikkivideoita, haastatteluita ja konsertteja. Elävän arkiston koosteeseen on kerätty Sielun Veljien musiikkivideoita, live-esiintymisiä sekä haastatteluita vuosien varrelta.

Bändi ei tyytynyt vain tyydyttämään kuulijoita, Sielun Veljien taide palveli kaikkia kokijan aisteja — hikirauhasia unohtamatta. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Ville   Matilainen Yle Helsinki. Henkilökohtaisen mielipiteensä hän tuo kuitenkin julki ja lähettää vahvan viestin kameran välityksellä suomalaisille: Ville Matilainen Katso myös Lentävä Robin Williams irvaili normeille Sukupuolineutraali avioliitto Ysärikeskustelu keskittyi tunnistamaan homon Rakkaus ei katso sukupuolta Niin monenlaisia perheitä kuin sateenkaaressa on värejä Robin Williams fi.

Sensuurista avoimuuteen — seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt mediassa Bensaa liekkeihin, vaati Akuliina Saarikoski "Me tiedämme missä asut" — vihapuheen monet muodot Kun aids tuli Suomeen Nuorten mielestä homous on luonnollista Rakkaus ei katso sukupuolta. Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää. Thus, on the eve of the Helsinki Summer Olympics, it was only appropriate for the cultured statesma Kommentteja 1. Tahroja parketilla — vai miten se meni? Testaa, tunnetko Suomi-klassikoiden lyriikat!

Oikeushammaslääkäri Helena Ranta elämäntyöstään: Ihmisen mielikuvitus pahuudessa on rajaton Helena Ranta on painottanut urallaan kuolleiden oikeuksia. Valmentajaguru Aimo Nivaska Pessimisti ei pety edes lätkässä tai futiksessa. Tällainen oli Gösta Sundqvist ja tätä kaikkea hän teki Kooste muusikon, viihteentekijän ja jalkapallomiehen urasta.

Saimaa — luvun järvimatkailun helmi Osin dramatisoitu kertomus sisävesilaivan reitistä. Kun maailma harppasi — kolmen naisen tarina Miten naisten asema on muuttunut eri puolilla maailmaa?

Hannu ja Raul ovat ensimmäisten vihittävien homoparien joukossa: Kun pelaamisesta tulee pakko Harmittomana alkava pelaaminen voi hallita koko elämää Suomalaisiin iski pelihimo luvulla. Kiivasta väittelyä homoseksuaalisuudesta lasikuutiossa Tunteet kuumenivat Kielletty kaupunki -ohjelmassa A Moment in the Reeds är en film full av hopp - "Jag vill berätta historier om människor, identitet, sexualitet och hur det känns då man inte hör till normen" En skildring av en av de första homosexuella syrier på film.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto. Sirkka Hämäläinen — lasikattoja rikkova talousjohtaja Hämäläinen oli Suomen Pankin ensimmäinen naispääjohtaja. Muistatko vielä Patakakkosen tai Makupalat? Äänestä ruokaohjelmia Elävään arkistoon Äänestys on päättynyt, ohjelmat julkaistaan elokuussa. Oke Jokinen "kirjoitti äänellään" puolen vuosisadan uran sivutyönään Oke Jokisen ääni tuli tutuksi etenkin radiossa Tämän artikkelin pääosassa on toimittaja Oke Jokinen, mies, joka ei varsinaiselta työltään ollut toimittaja lainkaan.

Eemeli ja Repe puhelivat radiossa pehmoisia Parivaljakon unohtuneita sketsejä arkistojen uumenista. Boordeja, pyökkiä ja persikkaa — Kodin kääntöpiiri uudisti suomalaiskodit vuosituhannen vaihteen estetiikalla Kymmenen kotia muutoksessa vuonna Kodin kääntöpiiri oli luvun alun sarja sisustussuunnittelusta, remonteista ja kotien asukkaista.

Opiskelijakapina — kansakuntien toivot barrikadeilla "Hullu vuosi" toi ylioppilaat kaduille kautta maailman. Testaa tietosi Elävän arkiston leikkimielisessä testissä: Helena Ranta on painottanut urallaan kuolleiden oikeuksia.

Päätyönään hän on tutkinut onnettomuuksien ja väkivaltaisten konfliktien kuolonuhreja. Ranta on tunnettu asiantuntija, joka vielä eläkepäivinään viettää pitkiäkin ajanjaksoja tutkiessaan joukkohautoja ympäri maailmaa.

Hän aikoo tehdä työtään niin kauan, kuin hänen apuaan tarvitaan. Ensin pelastettiin suutari Andersson Klassikkosketsin parodialaulu soi komeasti, etenee paatoksella ja päättyy viihdyttävästi. Kooste muusikon, viihteentekijän ja jalkapallomiehen urasta. Gösta Sundqvist — oli renessanssityylinen monialaosaaja: Elävä arkisto kokosi hänen musiikkiaan, haastattelujaan ja radio-ohjelmanäytteitään kolmelta vuosikymmeneltä.

Osin dramatisoitu kertomus sisävesilaivan reitistä. Suur-Saimaa vesireitteineen muodostaa kulkutien moniin itäisen Suomen keskuksiin. Fennada-Filmin matkailuelokuvassa kuljetaan valkokylkisin laivoin pitkin sinistä Saimaata, ja vieraillaan Lappeenrannassa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Joensuussa, Kuopiossa, Varkaudessa ja Imatralla kesällä Pride-viikolla Yle julkaisee useita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien toteutumista tukevia ohjelmia; dokumentteja, draamaa ja elokuvia.

Eri puolilla Eurooppaa Pride-tapahtumia on järjestetty kesäkuun ajan, Suomessa Helsinki Pride järjestetään Televisioesitysten lisäksi ohjelmat löytyvät [link: Elokuva hiv- ja aids-epidemiasta luvun New Yorkissa. Emmy-palkittu elokuva kertoo hiv- ja aids-epidemian alkuvaiheista luvun New Yorkissa. Ohjaaja Suvi West lähtee hakemaan hyväksyntää siskolleen. Ohjaaja Suvi West lähtee hakemaan hyväksyntää siskolleen omasta yhteisöstä, jolla on vaikeuksia hyväksyä maailman muuttuminen.

Tunteet kuumenivat Kielletty kaupunki -ohjelmassa Tunteet kuumenivat Kielletty kaupunki -keskusteluohjelmassa , kun aiheena oli homoerotiikka — tai ainakin piti olla.

Keskustelu luisui heti ennakkoluulojen värittämäksi väittelyksi homoseksuaalisuudesta. Eniten äänessä oli SMP: Enligt Seta har prideparaderna förbättrat attityderna. Under veckoslutet deltar Mika Pietilä i hemstadens första pride, som han hoppas ska sprida glädje, stöd och samhörighet för köns- och sexualminoriteterna. Yle Österbotten sänder live från paraden med start kl Tunisien bektraktas som ett liberalt land i arabvärlden, men det gäller inte inställningen till sexuella minoriteter.

Homosexuella utsätts för massivt våld, enligt en undersökning som Svenska Yle tagit del av. Skolan talar främst om hetero-, bi- och homosexualitet. I skolan lär man sig främst om hetero-, bi- och homosexuella. Få känner till demisexualitet eller pansexualitet. Hur skulle man förhålla sig till homosexuella ?

Metron vetämisestä Espooseen puhuttiin jo luvulla. Länsimetroa muistuttavaa metrolinjaa ehdotettiin rakennettavaksi jo Helsingin metron suunnitteluvaiheessa. Jo luvun alussa Espooseen ulottuvaa metrolinjaa pidettiin yhtenä vaihtoehtona kasvavan liikennöinnin parantamiseksi. Länsimetron alkupaukku koettiin Veljeni Leijonamieli -kuunnelma sai ensiesityksensä Astrid Lindgrenin rakastettu romaani muuntui kaksiosaiseksi radiokuunnelmaksi vuonna Eija-Elina Bergholmin ohjauksessa.

Tarinaa tulkitsemassa oli useita nimekkäitä suomalaisnäyttelijöitä, jotka loivat todeksi kirjan hahmot. Voi vitsi - Kasper Strömman purkaisi vuoristoradan. Millaista huumoria syntyy, kun suomalaiset saavat leikata vanhoista arkistofilmeistä uusia elokuvia?

Sellaista, joka yllyttää Kasper Strömmanin ehdottamaan Linnanmäen vuoristoradan purkamista. Kukkivat roudan maat -tv-elokuvasarja oli mittava tuotanto. Kirjailija Eino Säisän pääteos Pohjois-Savoon sijoittuva Kukkivat roudan maat -romaanisarja ilmestyi vuosina — Jukka Sipilän ohjauksessa teoksesta jalostui mittava, lähes kahdeksantuntinen tv-elokuvasarja, joka sai ensiesityksensä televisiossa Kirjailija Pentti Haanpää kuvasi teoksissaan tarkasti ja kriittisesti omaa aikaansa.

Hänet tunnetaan erityisesti maaseudun ja vähäosaisen väestön kuvaajana. Isännät ja isäntien varjot oli kuvaus maaseudun murroksesta ja yhteiskunnallisesta epätasa-arvosta. Pentti Haanpää tunnetaan pohjoisen maaseudun kuvaajana ja sotaan kriittisesti suhtautuneena kirjailijana. Haanpään tekstejä on dramatisoitu näyttämöille ja televisioon.

Romaanista Yhdeksän miehen saappaat tehtiin televisioon yhdeksänosainen sarjanäytelmä vuonna Kriitikoiden ja katsojien kiittämä sarja on uhmannut aikaa. Keväällä ensiesitetty kymmenosainen draamasarja Mustat ja punaiset vuodet on kunnianhimoinen ja ehyt suurtyö, joka on jäänyt katsojien kestosuosikiksi.

Vuosiin — ajoittuva, Tampereelle sijoittuva ja metallimies Jokisen perheen ympärille kiertyvä tarina kertoo hämmästyttävän luontevin vedoin sen, miten Suomi tuona aikana muuttui. Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan julkaistuissa elokuvissa ja sarjoissa.

Katsottavana ovat tv-elokuvat Manillaköysi , Kirje isältä , Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet sekä Vääpeli Sadon tapaus. Itsenäistä identiteettiä etsivää Suomea halkovat draamasarjat Sodan ja rauhan miehet , Yhdeksän miehen saappaat , Mustat ja punaiset vuodet Tampereella, Kukkivat roudan maat Ylä-Savossa sekä Isännät ja isäntien varjot Pohjois-Pohjanmaalla.

Sodan ja rauhan vuodet -draamapaketti Yle Areenassa. Dokumenttidraama talvisotaa edeltävistä neuvotteluista. Matti Tapion kirjoittama ja ohjaama kymmenosainen Sodan ja rauhan miehet on vahvaan dokumenttipohjaan perustuva näytelmäsarja talvisotaa edeltävistä neuvotteluista, niiden kariutumisesta ja lopulta Suomen joutumisesta sotaan Neuvostoliiton kanssa.

Sarja seuraa myös sodan kulkua ja Suomen yrityksiä päästä rauhaan, lopullisia rauhanneuvotteluita, välirauhan aikaa ja tietä uuteen sotaan. Sarjan ensimmäinen osa nähtiin joulukuussa Sarja on katsottavissa Yle Areenassa.

Kuukauden suositut -ohjelmassa esitettiin luvun koti- ja ulkomaiset menestyskappaleet pieninä lavastettuina musiikkikuvaelmina. Ohjelmien vakiotähti oli laulaja Laila Kinnunen. Jokelassa marraskuussa vuonna lukiolaisnuorukainen surmasi kahdeksan ihmistä ja lopulta myös itsensä.

Veritekojen sanottiin horjuttaneen peruuttamattomasti suomalaisten turvallisuudentunnetta. Surmien jälkeen alkoi keskustelu tekojen syistä. Vuonna esitetty Q-klubi oli laulaja Mikko Kuustosen ensimmäinen pitkäaikaisempi juontopesti Ylen ohjelmasarjoissa. Yleisradion live-rocktaltioiden perinnettä jatkanut sarja kuvattiin Tampereen Tullikamarin klubilla. Vieraina ohjelmissa nähtiin Suomen tunnetuimpia rokkareita Juice Leskisestä Sielun Veljiin sekä ulkomaalaisia muusikkohuippuja.

Vakiobändinä toimi Kuustosen Q. Dracula, Frankenstein ja toivottuja scifikuunnelmia. Tieteiskertomuksissa matkustetaan esihistoriaan ampumaan dinosauruksia ja herätellään henkiin horroksessa virunut tieteilijä. Vieraalla planeetalla kasveillakin on tietoisuus ja kyky hallita vieraiden mieliä.

...

ISOTISSI GAY ITSETYYDYTYS VINKKEJÄ MIEHILLE

Yle puhe netissä homoseksuaaliseen mobiili deitti

Yhdysvaltalaiskoomikko Robin Williams ei kokenut olevansa kelvollinen ottamaan kantaa Suomen politiikkaan, koskien homojen avioliitto-oikeutta. Tästä päivästä lähtien löydätte minut ja dildoni Image-lehden sivuilta. Risteily tulee tänäkin vuonna, mutta sitä ennen juhlitaan DTM: Monella vaatemalliksi ilmaista sexiä gay on vaikea suhde vaginaansa. Sinänsä tällaisissa toimintamalleissa ei ole mitään huonoa, ne nyt vain sattuvat olemaan tämän hetken realiteetteja, vai oletko eri mieltä? Maailman parhaat joukkueet tavoittelevat isoa rahapalkintoa 15 katsojan edessä. Kukkivat roudan maat maalasi realistisen kuvan sodanjälkeisestä yläsavolaisesta maaseudusta Kukkivat roudan maat -tv-elokuvasarja oli mittava tuotanto Kirjailija Eino Säisän pääteos Pohjois-Savoon sijoittuva Kukkivat roudan maat -romaanisarja ilmestyi vuosina —

Viidettä vuotta Kölnissä järjestettävä massiivinen Counter-Strike: Maailman parhaat joukkueet tavoittelevat isoa rahapalkintoa 15 katsojan edessä. Katso lähetystä Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa. Åttondelsfinal, Colombia - England i Moskva.

Refereras på svenska av Jonas Lindholm och Marianne Miettinen. Vaihtoehtoinen kuvakulma otteluun Kolumbia - Englanti. Huippuhetket minuutti minuutilta -lähetys kerää yhteen ottelun kohokohdat, sitä mukaa kun ne tapahtuvat, avauspotkusta loppuvihellykseen!

Jos tulet lähetyksen pariin kesken matsin, huippuhetket-lähetys kertaa nopeasti parhaat tapahtumat siihen asti. Taktinen kuvakulma näyttää koko ottelun lintuperspektiivistä, jolloin pelin taktiset hienoudet tulevat paremmin esiin. Pelaajakameran avulla voi ottaa yhden ottelun huippupelaajista erityisseurantaan. Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa vain suorana Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa. Den tredje deltävlingen av fem, Joensuu. Refereras på svenska av Leif Lampenius. Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa.

Kareisen Jani ja Anne Lainto suorana radiokontista. Kvartsfinal, Uruguay - Frankrike i Nizjnij Novgorod. Refereras på svenska av Christoffer Herberts och Jens Mattfolk. Vaihtoehtoinen kuvakulma otteluun Uruguay - Ranska. Lemmikkejä kohdellaan usein perheenjäseninä mutta niillä on salainen maailma, jota tuskin tunnistaisimme. Uudet kuvaustekniikat paljastavat niiden luonnolliset vaistot.

U HD ohjelmatekstitys suomi. Katso lähetystä Katso ohjelma alusta Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa. Euroopan ulkoreunalla, Puolan ja Ukrainan rajalla toimii syrjäinen rajavalvontapiste. Sitä vastaan tehdään pommi-isku, josta selviytyy hengissä vain yksi mies. Kuka on teon takana? Frendien arjen täyttävät työ ja opiskelu mutta vapaa-ajastakin otetaan kaikki ilo irti. Tänään ystävykset suuntaavat yhdessä rokkikonserttiin. Katso ohjelma Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa. Hyacinth tarjoutuu hakemaan naisten seurapiirilounaan erikoisvieraan asemalta ja aikoo tehdä vaikutuksen tähän eläkkeellä olevaan kommodoriin.

Idea vesittyy kuitenkin hieman. Martin ja Louisa ovat menossa naimisiin. Koko kylä on kantamassa kortensa kekoon, mutta päästäänkö vihkikaavassa loppuun asti tälläkään kertaa? Miten lapsia voi tukea selviämään äärimmäisen pelottavasta tilanteesta, ja miten toipumista voi myöhemmin tukea? Päivän kasvon vieraana psykologi Ferdinand Garoff.

Suomalaisopiskelija törmää Heinrich Himmleriin keväällä ja saa tehtävän matkata Karjalaan ja todistaa arjalaisesta rodusta runonlaulun, kanteleen ja kansanparannuksen taitojen avulla. Suomi , 64' Kansankomedia viisaisiin miehiin ihastuvasta savolaispiiasta. Molli-Jorin ikimuistoisia lauluja Suomen Yleisradion elokuva- ja videoarkistoista eri vuosikymmeniltä.

H-lohkon ykkönen Kolumbia kohtaa G-lohkon kakkosen Englannin neljännesvälierässä. Humpsin isi matkustaa työmatkalle lentokoneella. Isä ja Ludovic ovat päättäneet järjestää äidille yllätysjuhlat. Tarina pojasta, joka joutuu muuttamaan ennakkoluulojaan maaseutua ja sen elämää kohtaan.

Pohjoismaisen ohjelmasarjan Suomen osuus. Muut koirat pilkkaavat luppakorvaista basset-koira Timoteusta. Millaista huumoria syntyy, kun suomalaiset saavat leikata vanhoista arkistofilmeistä uusia elokuvia? Sellaista, joka yllyttää Kasper Strömmanin ehdottamaan Linnanmäen vuoristoradan purkamista.

Kukkivat roudan maat -tv-elokuvasarja oli mittava tuotanto. Kirjailija Eino Säisän pääteos Pohjois-Savoon sijoittuva Kukkivat roudan maat -romaanisarja ilmestyi vuosina — Jukka Sipilän ohjauksessa teoksesta jalostui mittava, lähes kahdeksantuntinen tv-elokuvasarja, joka sai ensiesityksensä televisiossa Kirjailija Pentti Haanpää kuvasi teoksissaan tarkasti ja kriittisesti omaa aikaansa.

Hänet tunnetaan erityisesti maaseudun ja vähäosaisen väestön kuvaajana. Isännät ja isäntien varjot oli kuvaus maaseudun murroksesta ja yhteiskunnallisesta epätasa-arvosta. Pentti Haanpää tunnetaan pohjoisen maaseudun kuvaajana ja sotaan kriittisesti suhtautuneena kirjailijana. Haanpään tekstejä on dramatisoitu näyttämöille ja televisioon. Romaanista Yhdeksän miehen saappaat tehtiin televisioon yhdeksänosainen sarjanäytelmä vuonna Kriitikoiden ja katsojien kiittämä sarja on uhmannut aikaa.

Keväällä ensiesitetty kymmenosainen draamasarja Mustat ja punaiset vuodet on kunnianhimoinen ja ehyt suurtyö, joka on jäänyt katsojien kestosuosikiksi. Vuosiin — ajoittuva, Tampereelle sijoittuva ja metallimies Jokisen perheen ympärille kiertyvä tarina kertoo hämmästyttävän luontevin vedoin sen, miten Suomi tuona aikana muuttui.

Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan julkaistuissa elokuvissa ja sarjoissa. Katsottavana ovat tv-elokuvat Manillaköysi , Kirje isältä , Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet sekä Vääpeli Sadon tapaus. Itsenäistä identiteettiä etsivää Suomea halkovat draamasarjat Sodan ja rauhan miehet , Yhdeksän miehen saappaat , Mustat ja punaiset vuodet Tampereella, Kukkivat roudan maat Ylä-Savossa sekä Isännät ja isäntien varjot Pohjois-Pohjanmaalla. Sodan ja rauhan vuodet -draamapaketti Yle Areenassa.

Dokumenttidraama talvisotaa edeltävistä neuvotteluista. Matti Tapion kirjoittama ja ohjaama kymmenosainen Sodan ja rauhan miehet on vahvaan dokumenttipohjaan perustuva näytelmäsarja talvisotaa edeltävistä neuvotteluista, niiden kariutumisesta ja lopulta Suomen joutumisesta sotaan Neuvostoliiton kanssa. Sarja seuraa myös sodan kulkua ja Suomen yrityksiä päästä rauhaan, lopullisia rauhanneuvotteluita, välirauhan aikaa ja tietä uuteen sotaan.

Sarjan ensimmäinen osa nähtiin joulukuussa Sarja on katsottavissa Yle Areenassa. Kuukauden suositut -ohjelmassa esitettiin luvun koti- ja ulkomaiset menestyskappaleet pieninä lavastettuina musiikkikuvaelmina. Ohjelmien vakiotähti oli laulaja Laila Kinnunen. Jokelassa marraskuussa vuonna lukiolaisnuorukainen surmasi kahdeksan ihmistä ja lopulta myös itsensä. Veritekojen sanottiin horjuttaneen peruuttamattomasti suomalaisten turvallisuudentunnetta.

Surmien jälkeen alkoi keskustelu tekojen syistä. Vuonna esitetty Q-klubi oli laulaja Mikko Kuustosen ensimmäinen pitkäaikaisempi juontopesti Ylen ohjelmasarjoissa. Yleisradion live-rocktaltioiden perinnettä jatkanut sarja kuvattiin Tampereen Tullikamarin klubilla. Vieraina ohjelmissa nähtiin Suomen tunnetuimpia rokkareita Juice Leskisestä Sielun Veljiin sekä ulkomaalaisia muusikkohuippuja. Vakiobändinä toimi Kuustosen Q.

Dracula, Frankenstein ja toivottuja scifikuunnelmia. Tieteiskertomuksissa matkustetaan esihistoriaan ampumaan dinosauruksia ja herätellään henkiin horroksessa virunut tieteilijä. Vieraalla planeetalla kasveillakin on tietoisuus ja kyky hallita vieraiden mieliä. Poikien viljelyharrastus uhkaa avata ovet ulkoavaruuden valloittajille.

Dracula nousee maihin Lontoossa ja tohtori Frankensteinin luoma hirviö etsii rakkautta ja hyväksyntää syrjäisellä saarella. Eeva Mäkimaan äiti ilmestyi Kotikadulle neljännellä kaudella. Kotikadun neljäs kausi alkaa, kun Mäkimaiden ovelle ilmestyy yllättäen Eevan äiti Kaisa mukanaan huonoja uutisia. Kaisan tarina vie läpi koko kauden, mutta myös muille kotikatulaisille tapahtuu. Alunperin vuosina — lähetetty neljäs kausi on katsottavissa Areenassa Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin.

Petra   Himberg Yle. Sensuurista avoimuuteen — seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt mediassa A-talk väittelee Marski-animaatiosta Fakta homma: Puhetta Askosta Jokke ja Timppa antoivat aidsille kasvot Heteroliitosta lesbosuhteeseen.

Lisää ohjelmasta Elävä arkisto esittää Elävä arkisto: Homoseksuaalisuus - eräs vähemmistö - Rakkaudesta kotimaanmatkailuun YYA-sopimus oli Suomelle välttämättömyys, josta tuli hyve Kikka uskalsi olla ronskisti seksikäs — ja sai maksaa siitä.

Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää. Thus, on the eve of the Helsinki Summer Olympics, it was only appropriate for the cultured statesma Kommentteja 1. Tahroja parketilla — vai miten se meni? Testaa, tunnetko Suomi-klassikoiden lyriikat! Oikeushammaslääkäri Helena Ranta elämäntyöstään: Ihmisen mielikuvitus pahuudessa on rajaton Helena Ranta on painottanut urallaan kuolleiden oikeuksia.

Pelastusarmeijan soittokunta Halleluja, synneistä pois! Tällainen oli Gösta Sundqvist ja tätä kaikkea hän teki Kooste muusikon, viihteentekijän ja jalkapallomiehen urasta. Saimaa — luvun järvimatkailun helmi Osin dramatisoitu kertomus sisävesilaivan reitistä. Pride-viikon ohjelmisto puolustaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia Ylen ohjelmisto Pride-viikolla Pride-viikolla Yle julkaisee useita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien toteutumista tukevia ohjelmia; dokumentteja, draamaa ja elokuvia.

Tuntematon vihollinen — sateenkaariaiheinen Emmy-voittaja Elokuva hiv- ja aids-epidemiasta luvun New Yorkissa. Minä ja pikkusiskoni Ohjaaja Suvi West lähtee hakemaan hyväksyntää siskolleen. Kiivasta väittelyä homoseksuaalisuudesta lasikuutiossa Tunteet kuumenivat Kielletty kaupunki -ohjelmassa Under Tunisiens liberala yta lever hbt-personer i ständig skräck — homosexuella män tvingas till analundersökningar, lesbiska flickor låses in Luddiga lagparagrafer används för förföljelse.

Det finns flera sexualiteter än skolböckerna låter oss tro Skolan talar främst om hetero-, bi- och homosexualitet.

De homosexuella - en stor minoritet Hur skulle man förhålla sig till homosexuella ? Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto. Länsimetroa ryhdyttiin rakentamaan vuosien väännön jälkeen Metron vetämisestä Espooseen puhuttiin jo luvulla. Veljeni Leijonamieli taipui radiokuunnelmaksi nimekkäiden näyttelijöiden äänillä Veljeni Leijonamieli -kuunnelma sai ensiesityksensä Astrid Lindgrenin rakastettu romaani muuntui kaksiosaiseksi radiokuunnelmaksi vuonna Eija-Elina Bergholmin ohjauksessa.

Radikaaleja ratkaisuja ja ennakkoluulotonta elokuvataidetta - suomalaiset leikkasivat pölyt pois arkistofilmeistä! Voi vitsi - Kasper Strömman purkaisi vuoristoradan Millaista huumoria syntyy, kun suomalaiset saavat leikata vanhoista arkistofilmeistä uusia elokuvia? Kukkivat roudan maat maalasi realistisen kuvan sodanjälkeisestä yläsavolaisesta maaseudusta Kukkivat roudan maat -tv-elokuvasarja oli mittava tuotanto Kirjailija Eino Säisän pääteos Pohjois-Savoon sijoittuva Kukkivat roudan maat -romaanisarja ilmestyi vuosina — Pentti Haanpään Isännät ja isäntien varjot kertoi siitä, mistä haluttiin vaieta Isännät ja isäntien varjot Kirjailija Pentti Haanpää kuvasi teoksissaan tarkasti ja kriittisesti omaa aikaansa.

Pentti Haanpään Yhdeksän miehen saappaat on mestarillinen kuvaus sodan arjesta Pentti Haanpään yhdeksän miehen saappaat Pentti Haanpää tunnetaan pohjoisen maaseudun kuvaajana ja sotaan kriittisesti suhtautuneena kirjailijana. Mustat ja punaiset vuodet -draama puhutteli hiljaa mutta väkevästi Kriitikoiden ja katsojien kiittämä sarja on uhmannut aikaa Keväällä ensiesitetty kymmenosainen draamasarja Mustat ja punaiset vuodet on kunnianhimoinen ja ehyt suurtyö, joka on jäänyt katsojien kestosuosikiksi.

Manillaköysi, Kirje isältä ja muita toivottuja draamoja sotien varjostamista vuosista Areenassa Sarjoja ja elokuvia sodan ja rauhan vuosista Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan julkaistuissa elokuvissa ja sarjoissa. Sodan ja rauhan miehet — faktaa vai fiktiota?

: Yle puhe netissä homoseksuaaliseen mobiili deitti

RUSKEAA GAY VUOTOA EROOTTISET TEKSTIT 437
Homo thai hieronta espoo läski kalu Herra Heinämäki ja Lato-orkesteri lastenohjelmasarjoissa Kolme Herra Heinämäki -sarjaa vuosiltaja Herra Heinämäki -lastenohjelmasarjassa seurataan Herra Heinämäen elämää maatilalla ja kuullaan maanviljelijän stressiä lievittävää Lato-orkesterin musiikkia. Ohjelmien vakiotähti oli laulaja Laila Kinnunen. Gösta Sundqvistin johtaman orkesterin videoita on esitetty Ylellä eri musiikkiohjelmissa ja artikkeliin on koottu kuusi sellaista. Haastattelun lopussa Williams painottaa, ettei voi ottaa kantaa Suomen poliittisiin kiistakapuloihin. Katso lähetystä Tulossa katsottavaksi Ohjelma on katsottavissa vain Suomessa. Hyacinth tarjoutuu hakemaan naisten seurapiirilounaan erikoisvieraan asemalta ja aikoo tehdä vaikutuksen tähän eläkkeellä olevaan kommodoriin. Halutaan heti katsoa syttyykö kipinä.
Homoseksuaaliseen seksitreffit turku livejamsin Homo seksi turku seksiseuraa parille
Yle puhe netissä homoseksuaaliseen mobiili deitti Seksi seuraa homo lintukirppu ihottuma
RUSKEA HOMOSEKSUAALISEEN VUOTO YHDYNNÄN JÄLKEEN ISOT LUOMUMEIS Suomeen ilmiö on ilmeisesti vasta rantautumassa. U ohjelmatekstitys suomi kuvasuhde 4: Tieteiskertomuksissa matkustetaan esihistoriaan ampumaan dinosauruksia ja herätellään henkiin horroksessa virunut tieteilijä. Sarja on katsottavissa Yle Areenassa. Pentti Haanpää tunnetaan pohjoisen maaseudun kuvaajana ja sotaan kriittisesti suhtautuneena kirjailijana.